Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

Καλημερα φουσκιτσες.

Καλα αποτελεσματα στα κοριτσια μας που εκαναν εξετασεις και καλη ξεκουραση στις κοιλιτσες που τελειωσαν τις ετοιμασιες των μωρων τους :):):):)

Τι ωραια εσεις που μπαινετε στο μηνα σας :P:P ...... εγω αργω απολυ ακομη και μου φαινεται αποστευτο οτι ειμαστε μαζι σε ολη αυτη την πορεια..... απο το φασολακι που ειχαμε στην κοιλιτσα σε λιγους μηνες ολες θα εχουμε αγκαλια μας τα θαυματακια μας...... μακαρι καποια στιγμη εστω και μετα απο καιρο να καταφερουμε να συναντηθουμε ολες καπου με τα μωρακια μας, θα ηταν υπεροχα!!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τη βοηθεια σας οσον αφορα τις αγορες. Εχω σχεδον καταληξει σε ολα : κρεββατακι, συρταριερα, μπορντουρα-ταπετσαρια, φωτιστικο οροφης και προικα νεραιδουλας. Οταν με σιγουρια θα ειμαι ετοιμη για παραγγελια θα σας τα βαλω να μου πειτε τη γνωμη σας ;););)

Μονο μια βοηθεια ακομη θελω........ αν μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να παραγγειλω φωτιστικο τοιχου, σαν αυτα που εχει το ΙΚΕΑ που ειναι ενα λουλουδι με κοτσανι?????? ΜΕ ενδιαφερει αγοριστικο σχεδιο.

Σημερα το μενου εχει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ πατατουλες με κοτοπουλο στο φουρνο. Ελπιζω να φαει και ο πριγκιπας, γιατι οπως σας εχω πει δεν του πολυαρεσουν τα ξερα φαγητα... προτιμα τραχανα απο κεφτεδακια. Εγω παλι οχι :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παω να ξεκινησω και τα ξαναλεμε ;);););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αλεξάνδρα βάλε μου επόμενο ραντεβού 21/5 ;)

Πασχαλιτσάκι δεν ξέρω για το φωτιστικό του ΙΚΕΑ. Εμείς έχουμε σπανακόπιτα με χειροποίητο χωριάτικο φύλλο και σπανάκι και χορταρικά από τον κήπο μας. Μιαμ μιαμ

αχ εστε δεν ειχα βοηθεια..η πεθερα μου λειπει στην βεροια κ θα ερχοταν αυριο..η κουνιαδα δουλευε απογευμα,οποτε μονοι μας καναμε..α βοηθησε κ ο γαμπρος του αντρα μου στο βαψιμο κ στο κουβαλημα επιπλων,για να τα βαλουν μεσα στο σπιτι παλι..τι να εκανα?!!το καθαρισμα σε μενα επεσε δυστηχως..και δεν μπορεσα να το τελειωσω χτες,εχω συνεχεια σημερα..

ναταλια ωραια κοιλιτσα εκανες!!!!!! :):) κ εγω εχω βγαλει φωτο ολης της πορειας εγκυμοσυνης!!!

ναι οντως πασχαλιτσακι περασε ο καιρος..πως ημασταν με τα σπορακια κ πως τωρα!!!!!

Delphine ας έπαιρνες μία γυναίκα να σε βοηθήσει. Εντάξει θα μου πεις κοστίζουν και αυτές αλλά σε τόσο δύσκολες περιπτώσεις τι άλλο να κάνεις? Απλά σε διάβασα και σε λυπήθηκε η ψυχή μου όταν σε φαντάστηκα με την κοιλιά να κάνεις τόσο βαριές δουλειές :(

η πεθερα μου λειπει στην βεροια κ θα ερχοταν αυριο..

Ρε ΜΑρακι νυφη σε Βεροιωτισσα πεθερα εισαι? Πολυ συχνα αναφερεις την πατριδα.......

Ο αντρας σου Βεροιωτης ειναι?

και εμενα με εχει τρελλανει η ζεστη,πριν κοιμηθω εχω το δωματιο ανοικτο με την σιτα τουλαχιστον 3 ωρες το βραδυ και κοιμαμαι μονο με ενα φανελλακι.δεν παλευω την ζεστη με τιποτα.

ν κανω μια ερωτηση χαζη,στον μηνα μας μπαινουμε οταν μπουμε στην 36 εβδομαδα ;

Τι κάνετε κουκλιτσες?

Εγώ εκανα λιγες δουλιτσες το πρωι στο σπιτι και μετα επιασα τα ρουχα της μικρής, βασικά μαζεψα τα χειμωνιατικα της και εβγαλα οτι εχει απο καλοκαιρινα να δω ποσα τις κανουν απο περσυ, δεν θα ναι πολλά βεβαια, και να τα μαζεψω και αυτα μετά. Βρηκα και σεντονακια κουβερτουλες πάνες που θα τα ετοιμασω για τον μπεμπη και αυριο λεω να ανοιξω το αλλο κουτι με τα φορμακια και τα κορμακια τα μικρα νουμερα να τα ξεχωρισω πάλι τα ροζ απο τα πιο ουδετερα.

Αννα μια χαρά ειναι ο μπέμπης σου μεγαλωσε, με γεια και τα πραγματακια σας. Αν κρινω απο το τικερακι σου στο μηνα σου μπαινεις 16 Μαιου οποτε σχεδον θα εισαι 36 εβδομαδων.

Ναταλια ωραια η κοιλιτσα μεγαλη μεγαλη.

Σταυρουλα προληπτικά εκανες την ενεση για τα πνευμονακια ή ειχεδει κάτι ο γιατρος?

Νάνσυ νομιζω οτι μετα τις 30 βδομαδες αν και πολύ προωρα επιβιώνουν απλά μενουν πολύ καιρό θερμοκοιτιδα...

Ανθη εκανες την καμπύλη, καλά αποτελεσματα να εχεις.

Ελενα περιμένουμε νεα σου απο την μπεμπουλα σου και ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις πολύ στο ικα.

Μαρακι μου φαινεται πας γυρευοντας να γεννησεις προωρα, ξεκουρασου οσο μπορεις για να ερθει στην ώρα της η κουκλιτσα σου.

Αλεκα πας να φτιαξεις και μαλλι και να εισαι ετοιμη 100%, δεν νομιζω να σου λειπει τιποτε άλλο τα εχεις ολα ετοιμα. Θελω και εγω να παω κομμωτηριο και για βαφη γιατι οι ασπρες εκαναν την εμφάνισή τους αλλά και λιγο πριν μεινω εγκυος ειχα κανει μια ελαφρια περμαναντ και τωρα εχει πεσει πολύ η μπουκλα, αλλά δεν έχω ρωτησει αν μπορώ να κανω τωρα ή αφου γεννησω?

Παω να ετοιμασω φαγητο, εχω ψαρακι σήμερα και θα επανελθω

Koritsia gurisa!!!

Ta nea mas ta perissotera einai kala! H mpempa mallon einai fagani kai trwei to fagaki tis giati egine terastia! 2.100 kila kai ekei pou eimastan panta 2-3 imeres mikroteroi twra mas bgazei 1 ebdomada megaliterous! Ola kala mou egrapse na kanw kai tis teleutaies eksetaseis, aima kai ourwn genikes mallon tha paw aurio. To mono arnitiko stin oli istoria einai oti exei to kefali tis panw panw, konta sto stoithos....kai mou leei o giatros uparxei periptwsi kai na gurisa alla oso megalwnei duskoleuei to gurisma. Me blepw kai egw na min ti glitwnw tin kaisariki mallon. An einai se auti ti thesi kai de gurizei kai sta epomena rantebou tha programmatisw kaisariki.

Koritsia paradoksos sto IKA ekana ti douleia mou amesws kai ksempleksa polu grigora.

Este mazi pame kai egw 21-5 to epomeno rantebou!

Maximaki wraia koiloumpitsa!! Tha bgalw kai gw kainouria fwto na balw!

Delphinaki mou sumfwnw me ta koritsia, de mporouse diladi auti ti douleia na tin kanei o antras sou?? Emena an me eblepe etsi tha mou fwnaze kai apo panw kai tha to ekane monos tou.

A

nna opote einai h imerominia pithanou toketou sou ena min prin mpaineis sto mina sou!

elena _c μια χαρα τα νεα για το μπεμπακι σου....φαγανο φαγανο!!!!η αληθεια ειναι οτι οσο μεγαλωνει δυσκολευεται να γυρισει αλλα τιποτα δεν ειναι απιθανο!μην απογοητευεσαι ,περιμενε να δεις κ αν οχι κλεινεις ραντεβου για καισαρικη .

ευχαριστω πολυ κοριτσια.και εγω αυτο ειχα διαβασει αλλα με μπερδεψε μια φιλη με εναν μπερδεμενο υπολογισμο.

'Ελενα μπράβο για τη μπεμπούλα!!!Μεγάλωσε πολύ!!!

Όσο για την καισαρική, μην στενοχωριέσαι, εγώ το έχω και αυτό το ενδεχόμενο υποψιν μου!

Μαράκι και σύ με τις δουλειές, το παράκανες!!!

Αλέκα το έβαψες το μαλλί?

Κορίτσια να ρωτήσω, απο πότε τα ραντεβού στο γιατρό γίνονται ανα δύο εβδομάδες?

Ελενα μεγαλωσε η μπεμπουλα σου! Μακάρι να γυρισει οσο εχει ακομα χώρο, αλλά αν τελικά εχει άλλα σχεδια μην στεναχωριεσαι σημασια εχει να έρθει στον κοσμο γερή!!!

Αριαδνη στον 8ο συνηθως γινονται ανα δυο εβδομαδες τα ραντεβου και στον 9ο κάθε βδομαδα, εξαρταται βεβαια απο τον γιατρο και φυσικά απο το τι βλέπει στο μωρο.

Πάω να παρω τη μικρή απο το σχολικο, σας χαιρετώ για την ώρα!!

αχ βρε κοριτσια... μακαρι να μπορουσα να παρω γυναικα,αλλα δεν περισσευει φραγγο.. ο αντρας μου με φωναζε που εσκυβα ετσι κ με σηκωνε..καθομουν κ κοιτουσα που βαφανε κ με ανεβαινε η πιεση που περνουσε η ωρα κ ηταν ολα ανω κατω. με βοηθησε πολυ ο αντρας μου αλλα καποια πραγματα οπως ο σημαζεμα των πραγματων,μπιμπελων δεν γινοταν να τα κανει..

ελενα μια χαρα η μπεμπα..ωστε με το κεφαλι πανω ε??ισως να γυρισει..εχεις ακομα 2 με 3ις βδομαδες περιθωριο για να αλλαξει!

αριαδνη εχω σχεδον κανα μηνα που παω στον γιατρο καθε 10 μερες..ειχα παει στις 5 του μηνος κ τωρα θα παω στις 15 μαιου κ μετα καθε βδομαδα γιατι θα ειμαι στον μηνα μου..

πασχαλιτσακι η πεθερα μου ειναι απο την αλεξανδρεια..εκει μεγαλωσε ο αντρας μου..κ τωρα δουλευει στο κτελ ημαθειας..

Καλα μου φουσκωτά κοριτσάκια!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες!!Ελάτε να κάνουμε μπάτσελορ!!

Πω πω..μεγαλώνουν τα μωράκια μας...Είναι κανονικά μικρά ανθρωπάκια πια!!ΚΛαψ!! :P

Ρε παιδια είναι φυσιολογικοι τοσοι πόνοι περιοδου στις εβδομάδες μου?Την αλλη βδομάδα θα ειμαι στο μήνα μου,αντε να χαλαρώσω λίγο,να δουμε αν θα μου πει να σταματησω μαγνήσιο.Νανσυ εσυ που έχεις τον ίδιο τί λες?

Πάντως χτες βραδυ ειδικά φοβήθηκα.Είχα πόνους σαν έντονη περίοδο,και πετρωματα.Ενιωθα οτι θα σκουπιστω και θα έχω αιμα δηλαδη.Ξαπλωσα και μετα απο λίγο ηρεμησα.

Αλλα απορω αν είναι φυσιολογικο,με 6 μαγνησια τη μερα ειδικα.

Εχω τετοιους πονους αρκετες φορες τις τελευταιες μέρες.

Κοριτσακια μ'αρεσει πολυ να σας διαβαζω ολες,τις προετοιμασιες σας,τις αγωνιες σας,τα νεακια σας για τα μωρακια σας!!Αχ τι ωραια!!Ευχομαι ολα τα μωρακια να τα φερετε γερα στον κοσμο με το καλο και να ειστε και εσεις παντα καλα για να τα μεγαλωνετε και να τα λατρευετε παντα!!Τι ωραια!!!

Λία γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό σου να τον ρωτήσεις? Εγώ βρέ κορίτσια όυτε τα πετρώματα, ούτε οι συσπάσεις δεν ξέρω πως είναι..Υποθέτω όμως πως θα τα καταλάβω αν έχω, ε?

Μαράκι, το ξέρω ότι είναι δύσκολα τα οικονομικά, απλά προσπάθησε να κάνεις σιγά σιγά τις δουλειές..

Εγω αυριο πάω στη μαμά μου Πάτρα.Καιρός για ψώνια:) Και έχω και γιατρό.

Koritsia euxaristw, nai exete dikio...stenaxwrethika stin arxi, alla to eixa kai egw san endexomeno oti tha kanw kaisariki, apla den perimena oti mporei na to programmatisw kiolas xwris kan na prospathisw. Entaksei exw ligo xrono akoma mpas kai gurisei...an oxi, to thetiko tis kaisarikis tha einai oti tha gennisw pio nwris kai tha kserw kai pote.

Ksexasa na sas pw, ton rwtisa gia tin aporia pou eixame gia to pentikiour. H apantisi tou itan, "nai mporeis na kaneis kai ta xeria den ta bafoume gia tupikous logous giati an itan na perimenoume na doume oti kati den paei kala perimenontas na allaksoun xrwma ta nuxia tha itan kai polu arga...giauto exoume ta mixanimata!"

Episis rwtisa gia ti thalassa! Mou eipe oti mporw na kanw mpanio, akoma kai na exw mpei sto mina mou, mou leei an sou spasoun ta nera kai mesa sto nero na tuxei na eisai tha to katalabeis. To mono pou den kanei einai na exoume tin koiloumpa ston ilio, mou eipe na bazw antiliaki panw apo 30 dixti prostasias stin koilia. Egw bazw 50.

Ariadni egw exw mpei ston 8 edw kai mia ebdomada kai twra arxizoun ta rantebou mou ana 2 ebdomades kai ston 9 ana 1 ebdomada. Auto pou ipan kai ta koritsia prin diladi isxuei mallon stous pio pollous giatrous.

Lia mallon stin ebdomada pou eisai einai fusiologiko na exeis ponous, emena mou eipe se ligo kairo tha arxisoun ponakia giati proetoimazetai h mitra gia genna kai exeis kai suspaseis.

Rwtisa kai gia to NST pou lete kai mou eipe oti den to kanoun oloi aparaitita, mallon opoios niwthei oti exei suspaseis apo nwris to kanei.

Ωραία Έλενα, μας έδωσες και χρήσιμες πληροφορίες!!!Θα ρωτήσω και γω το γιατρό μου βέβαια.

Και γω αν συνεχίσει ο καιρός έτσι, σκέφτομαι να πάω για κανένα μπάνιο γιατί μετά δεν θα προλάβω! Απλά έχω σκεφτεί να κάθομαι σε σκιά και το πολύ πολύ να βάζω εκτός απο αντηλιακό και ένα μπλουζάκι στην κοιλιά.

Κατερίνα είδε στον καρδιοτοκογράφο συσπάσεις γι'αυτό μου την έκανε.

Έλενα ωραία τα νέα. Μην ανησυχείς γιατί μια φίλη μου έπαθε τελευταία στιγμή το αντίθετο ενώ ήταν ανάποδα ο μπέμπης γύρισε και την πήγανε για καισαρική, οπότε κι εσύ μέχρι τελευταία στιγμή φαντάζομαι θα ξέρεις. Μην προγραμματίζεις από τώρα. Να ξέρεις βοηθάει και το περπάτημα να γυρίσει.

Στην ΕΤ3 έχει θέμα για τον τοκετό.

Delphine Πιάσε κόκκινο :D

ΛΙΑ ΜΟΥ Ο ΜΥΑΡΗΣ ΣΟΥ ΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ YOTOPAR Κ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ..ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ..Κ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΞΕΙ..ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :lol::lol::lol:

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! :lol::lol::lol: Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΙΔΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΤΗΝ ΚΑΝΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ;;; :shock::shock::shock::shock:

ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΝ Κ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΦΑΙ :lol::lol:

Νανσάκι του το έχω πει οτι δεν το πήρα.Οτι ειναι οκ με τα 6 μαγνησια.Και ειπε οκ.

Τωρα θα δω αν με ξαναπιάσει εντονος πόνος,αλλιως θα τον ρωτήσω στο ραντεβου τη Δευτέρα.

Αν είναι να πάρω γιουτοπαρ και να μείνω στον τόπο απο καρδιά τι να το κάνω?

Πάντως απο την επομενη εβδομάδα δεν θεωρείται πια προωρο το μωρο,απ'οτι εχω διαβάσει τουλάχιστον.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...