Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

ΛΙΑ ΜΟΥ Ο ΜΥΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΜΑΝΟ..ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΟΥΤΕ ΛΕΙΖΕΡ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΦΥΤΙΚΕΣ.

ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΒΑΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΓΕΝΝΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ Κ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΦΩ.ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΤΑ ΕΧΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΑΜΜΕΝΑ..ΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΦΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΡΕΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ..ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 12!!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3 :ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Κ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 7!!!ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!!!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..Κ ΕΓΩ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 6!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΗΛΘΑ!ΤΟ ΧΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!! :lol::lol: ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΕΠΛΥΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΤΩΡΑ ΣΙΔΕΡΟ..

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΠΑΛΙ!ΑΧ Η ΕΡΗΜΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αννα μια χαρα ο παιδαρος. Και απο τωρα δειχνει το πουλακι ε??????? Αντε κοντευεις και εσυ :):):):)

ΝΑνσυ μου τι να πω και εγω που ειμαι εδω και 4 χρονια ολομοναχη....... με τον πριγκιπα εφαγα ΤΗΝ κλεισουρα. Και ημουνα σε ενα νησι μονη καταμονη, ουτε συγγενεις κοντα ουτε φιλους, βοηθεια καμια και περασα και επιλοχειο τους 3-4 πρωτους μηνες και δεν το ελεγα γιατι τηλεφωνικα δεν μπορουσε κανενας να με βοηθησει (αν με καταλαβαιναν βεβαια τι περνουσα!!!) και ο μπαμπης να λειπει ολοκληρα 24ωρα.....

Και εδω μια απο τα ιδια. Βοηθεια 0, ο μπαμπης παλι να λειπει 24ωρα και εγω μονη. Ευτυχως εκανα 2-3 φιλες και εστω ψυχολογικα θα σκεφτομαι οτι αν κανει παθω και χρειαστω αμεσα βοηθεια θα τρεξει καποια χριστιανη να με βοηθησει. Οχι εμενα, τα παιδακια μου σκεφτομαι.......

Εσυ δεν λεω θα εχεις αντι για 2 μωρακια 3 μεσα στο σπιτι και οσο να' ναι ειναι κομματακι δυσκολο αλλα υπαρχουν και πιο ζορικες καταστασεις. ΠΑρακαλαω το θεο να ειμαι γερη να τα καταφερνω και ολα τα αλλα γινονται.

ΥΓ. Κανενα σαιτ για προικουλες για κοριτσια???????????????????????

Koritsia piga thalassa kai mpika kai mexri to gonato!! Tin epomeni tha boutiksw pou tha paei...katse na dw ti tha pei kai o giatros aurio gia to thema tou mpaniou! sas exw zalisei me ti thalassa mou to kserw alla exw agapi megali sti thalassa. Kai na min mpw de me noiazei toso, apla m'aresei na eimai paralia. Pasxalitsaki ela na kaneis kanena mpanaki!!

Aleka tin eides tin allaksiera mou? Wraia den einai? Ante na dw pws tha einai kai panw sti surtariera.

Kangouraki kai egw den kserw pws tha bgalw ton epomeno mina...zestenomai polu kai extes eipa tou antra mou na koimithoume me anoixti ti mpalkonoporta kai mou leei "den kanei toso zesti, esu zestainese, tha ksepagiasoume ti nuxta me anoixti mpalkonoporta!!"

Bikaki kai egw to idio me tis fwto den mou anoigoun...mou tis deixnei se mikrografia kai de mporw na tis dw kala.

Opote bgazw egw ti mpempeli oli nuxta. Kangouraki gia tin kounia egw pisteuw siga siga oti prepei na bgazeis kapoia pragmata gia na sunithizei h mikri.

Gia ta nuxia twn xeriwn opws eipe kai h Lia blepoun tin kukloforia tou aimatos. An kati den pigainei kala maurizoun h melaniazoun polu grigora. Gia ta podia ap'oti katalaba eksartatai apto giatro h tin kliniki.

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟ.GR K STO MATHERBABY.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΠΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΠΕΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΩΜΑ.Κ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΕ ΡΟΖ ΤΗΣ ΠΙΕΡ ΚΑΡΝΤΕΝ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ.

kalispera koritsia mou egw den ekana tpt simera den eniwtha k polu kala mallon kati me peirakse k eixa diaroia oli mera eutuxws twra eimai kalutera... tin thalassa tin exw pethimisi k egw polu an k tin vlepw apo to mpalkoni alla ston thermaiko mpanio den ginetai me tpt na kaneis... genika mou exei leipsei to eksw den tin paleuw allo i moni mou eksodos apo to spiti einai na paw dipla sta petherika mou... :(:(:( k apo zesti allo pragma den paleuetai... anna mia xara o mpempis sou emas den mas eixe kanei tin xari na doume to poulaki tou... perimenoume na doume foto otan teleiwseis...

Επανήλθα. Όλα καλά. Την κάναμε την ένεση και μέσα σε ένα 24ωρο θα έχουμε πνευμονάκια ολοκληρωμένα :D . Του είπα του γιατρού και για τους σφυγμούς που ανέβασα με το yutopar και μου είπε ότι δεν πρέπει να υπερβαίνω τους 120 και εγώ είχα φτάσει τους 130. Οπότε μου το έκοψε το πρωινό. Θα παίρνω μόνο τα μισό βραδινό και το πρωί μου έδωσε ένα άλλο το adalat. Τώρα θα δούμε. Επίσης, μου είπε ότι δεν έχουμε φόβο και μάλλον θα φτάσουμε μέχρι τέλος δηλαδή τις 40 εβδομάδες. Πολύ το χάρηκα αν και θα αργήσω να δω τον Στρατούλη αλλά χαλάλι.

Πασχαλιτσάκι δες στα όνειρα μπεμπε. Αυτό μου άρεσε από πριγκίπισσα http://www.oneira.gr/images/detailed/princess-1.jpg Και εκτός από την προίκα έχει και άλλα προιόντα στο ίδιο σχέδιο όπως το φωτιστικό οροφής, κουρτίνα, καλαθάκι καλλυντικών, κουβερτούλες πικέ και fleece μπουρνουζάκι ασορτί, πορτατιφ κ.α. Δες εδώ αναλυτικά την προίκα και τα υπόλοιπα με τις τιμές http://www.oneira.gr/index.php?dispatch ... ry_id=26#1 Επίσης, αυτή είναι πολύ ωραία http://www.adellin.gr/img/products/larg ... 618905.jpg Την έχει 132 ευρώ στο http://www.adellin.gr/proika_morou1n.php?id=60

Όσο για τις φωτογραφίες που δεν τις βλέπετε φταίει ο browser που χρησιμοποιείται. Εγώ όταν δεν τις βλέπω με το google chrome τις βλέπω με το mozilla firefox. Για δοκιμάστε με άλλον browser.

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ;

Maximaki perastika!

Este kala ta nea tou mpempi! Auti tin enesi den tin exw ksanakousei...mallon tin kanoun otan exeis polles suspaseis kai pithanotites gia prooro toketo e? Giati ta pneumonia tou mwrou anaptusontai ton 8 mina.

Nancy uparxoun diafores periptwseis alla meta tin 32 ebdomada (pou pali nwris einai) exoun kales pithanotites gia epibiwsi.

Koritsia polu zestenomai, pou na piasoun kai oi zestes.

Koritsia twra katafera kai eida tis fwto!!

Aleka wraia ta stolises...telika auta ta sentonakia pou pires gia to port mpempe wraia fainontai! Ti akribws xreiazetai na baloume twra to kalokairi, apo katw sentoni kai apo panw kouberta?? H apla sentonaki kai apo panw??

Kikitsa polu omorfo egine to dwmatio tis mpempas sou!! To xali mou aresei polu. Egw den parageila xali akoma an kai exw brei giati elega oti afou den tha to balw akoma as min to exw kai sti mesi.

Alla kai ta xrwmata wraia bgikan!

Τι κάνετε κορίτσια;;

Λία μου ξέχασα η απαράδεκτή να σου ευχηθώ..Η ώρα η καλή κοπέλα μου!!! Πάντα ευτυχισμένοι να είστε και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!!

Έλενα με γεια η συρταριέρα και η υφασμάτινη αλλάξιέρα! Βάλε μας φωτό αν και όποτε πάω να ανοίξω φωτογραφίες στο μάμυ κολλάνε και δεν μπορώ να δω καμία..Ποτέ..Δεν ξέρω αν φταίει το λαπτοπάκι μου ή το site...

Ρε κορίτσια αφού το nst είναι το καρδιοτοκογράφημα πώς καταλαβαίνει ο γιατρός πόση διαστολή έχεις;; Το συνδυάζει με..χερακι;;; Σε ποια εβδομάδα γίνεται;; Βλέπετε στην 1η μου εγκυμοσύνη δεν τα έκανα αυτά και έχω παντελή άγνοια..

Μπεμπούλα συλλυπητήρια για τη γιαγιά του άντρα σου...Ζωή σε εσάς. Με το καλό να σας έρθουν τα πραγματάκια των αγοριών σου!!!

Νάνσυ μου καλά αποτελέσματα με την καμπύλη! Σήμερα την έκανα κι εγώ!Δεν με αηδίασε γιατί μου έδωσαν τη γλυκόζη σε υγρή μορφή μέσα σε ένα μπουκαλάκι και είχε γεύση πορτακαλάδας! Βαρέθηκα όμως πάααρα πολύ 2 ώρες εκεί μέσα...Άσε που το μπουκαλάκι έγραφε επάνω 400 θερμίδες :shock::shock::shock: Δεν έτρωγα μια παστούλα να το ευχαριστηθώ;;;;

Αλεκάκι σίγουρα με πείραξε το ξενύχτι :lol::lol::lol: Την πέταξα πάλι :lol::lol::lol::lol: όσο για τον καρδιοτοκογράφο ξέρω τι είναι αλλά δεν ήξερα πως τον λένε nst..Μια χαρά είναι και οι ελληνικές λεξούλες!

Πολιτικοποιημένη δεν ξέρω αν είμαι. Συγχυσμένη πάντως είμαι. Όσο για το ότι δεν θα αλλάξει κάτι έχεις δίκιο. Χάρηκα τουλάχιστον που ο κόσμος δεν είναι πια κολλημένος.

Κατερινάκι μου νομίζω ότι τα παιδάκια μας θα συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει όταν έρθει στο σπίτι το μωρό. Στα λόγια όλα καλά είναι. Ο Πάνος όλο φιλάει την κοιλιά μου και μιλάει στην αδερφούλα του. Μέ ρωτάει όμως και στο ξεκάρφωτο αν είναι αυτός το μωράκι μου και άλλα τέτοια..Ένα σοκ θα το πάθουν με το μωρό. Ελπίζω μόνο να είναι ελαφρύ. Την κούνια γιατί θες να τη στήσεις από τώρα;; Δεν είναι νωρίς;; Εγώ στον Πάνο την έστησα στο μήνα μου και το ίδιο λέω να κάνω και τώρα..Και μάλιστα προς τα μισά του έννατου μήνα...

Βίκυ μου τελευταίες και καταϊδρωμένες θα γεννήσουμε :lol::lol::lol: Νόμιζα πως είμαι η τελευταία αλλά σε περνάω μια εβδομάδα τελικά! Θα τον φάμε τον Αύγουστο στη μάπα! Πρώτα ο Θεός φυσικά..

Εσύ πάλι Πασχαλιτσάκι μου μου ρίχνεις μια εβδομάδα :lol::lol::lol: Με διαφορά στήθους είμαστε οι Αυγουστιάτικες μαμάδες :lol::lol::lol: Τι κάνει ο πρίγκιπάς σου;;;; Δύσκολο που είσαι μοναχούλα και δεν έχεις βοήθεια..Στρατιωτικός είναι ο άντρας σου;; Κάνε υπομονή βρε κοριτσάκι μου και τίποτα δε θα πάθεις, μην ανησυχείς..

Βρε Νανσούλα μήπως κουράζεσαι πολύ;;; Διδυμάκια κουβαλάς...Για μπαλκόνια ακούω, σίδερο ακούω..Σαν πολλά δεν κάνεις;; Ελπίζω να μη με παρεξηγείς..Σου μιλώ όπως θα μίλαγα και στην κολλητή μου..Μην κρίνεις με βάση την πρώτη σου εγκυμοσύνη..Άκου το γιατρό σου που σου λέει να μην κουράζεσαι..

Μαξιμάκι περαστικούλια σου! Ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα.

Αυτά και για σήμερα! Πολλά φιλάκια σε όλες τις εγκυούλες!

Καλημέρεςςς. Σήμερα δεν κοιμήθηκα καλά. Ξυπνούσα από καούρες :? Και στις 6 με πόνο στη μέση και στα πόδια.

Έλενα ναι γι'αυτό την κάνουν αυτή την ένεση σε περίπτωση πρόωρου τοκετού. Νάνσυ ακόμα και στον 6ο έχουν υπάρξει πιθανότητες επιβίωσης το θέμα είναι ότι το βάζουν θερμοκοιτίδα και πάντα υπάρχει κίνδυνος. Ο γιατρός μου μου είπε ότι το μωρό μετά την 37η εβδομάδα πάει κατευθείαν στην αγκαλίτσα της μαμάς του χωρίς κανένα πρόβλημα. :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ Κ ΟΛΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ!ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ..Κ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΣΤΟΡΑ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ..ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ Κ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ.

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΩΡΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ,Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 8οΜΗΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Κ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ..ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΕΓΝΟ.ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΕ;ΕΤΣΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ;

ΕΓΩ ΚΑΟΥΡΕΣ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Κ ΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ!

ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΛΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ! :lol::lol::lol: ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ;ΠΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ. :lol::lol: ΜΟΝΟ Η ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΣΥΧΝΑ!

Kalimera koritsakia!!

Simera tha paw sto giatro stis 11!

Meta IKA pali gia tin adeia, elpizw na mi me diwksoun gia 3 fora.

Meta tha paw na dw an einai oi kornizes mou etoimes.

kai meta tha gurisw na sas pw kai ta nea mou! Simera isws bapsoume kai ton allo toixo na stegnwnei gia na balw kai tis kornizes!! Koritsia oles oi douleies teleiwnoun siga siga kai etoimazomaste. Egw akoma de mporw na to pistepsw oti auto to mina mpainw sto mina mou!

Sumfwnw me ti Nancy, balte oles mia koiloumpofwto kale autes pou den exete kai autes pou exoume as ananewsoume!!!!

Filia se oles!

Καλημερα κ καλη εβδομαδα...σε ολες τις κοιλιτσες..

Χθες πηγα στο γιατρο κ μ εστειλε στην κλινικη να κανω το τεστ μηπως χανω αμνιακο υγρο...αλλα ευτυχως βγηκε αρνητικο...ο μικρουλης ειναι πολυ χαμηλα κ με παταει με αποτελεσμα να εχω πολλα υγρα σαν ουρα κ φοβηθηκε ο γιατρος γι αυτο το εκανα το τεστ..μου ειπε ξαπλα οσο μπορω..αλλα εμενα αυτο το ξαπλα μου την δινει στα νευρα δεν μπορω....

Ελενα ευχομαι ολες οι ετοιμασιες σου να πανε καλα..

Ασε Νανσυ κ εμεις μια απτα ιδια με τα κλιματιστικα...χρειαζομαστε μαστορα κ γρηγορα..δεν μπορω να κοιμηθω απο τωρα με τισ ζεστες κ γω το βραδυ κοιμαμαι με το εσωρουχο κ μπαλκονοπορτες ανοιχτες κ φωναζει ο αντρας μου θα μας παγωσεις...αλλα εχω εξαψεις τι να κανω...

Λια η ωρα η καλη...κ συντομα με το μωρακι σας αγκαλια...

Ευχομαι καμμια απο μας να μην γεννησει προωρα....ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας...

τα λεμε αργοτερα....

Ναταλία προληπτικά την έκανε. Δεν παθαίνει τίποτα το μωρό.

Ελενάκι καλή τύχη με το ΙΚΑ και με το καλό να δείτε το μωράκι σας.

Ούτε κι εγώ μπορώ να το πιστέψω ότι σε 2 εβδομάδες μπαίνω στο μήνα μου :D

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!επιτελους βαψαμε κ εμεις το κατω οροφο!!! κουραστηκα πολυ παντως...ημουν συνεχεια στα τεσσερα για να καθαριζω τις μπογιες κ σημερα κουτσαινα απο τον πονο μεσης..ολη την νυχτα προσπαθουσα να βρω θεση για να κοιμηθω!σημερα σιγα σιγα θα τα κανω τα υπολοιπα..

λια η ωρα η καλη κ με το καλο να ερθει κ το μωρακι!!!

μπεμπουλα συλλυπητηρια για την γιαγια..

οσο για τις εξαψεις εχω κ εγω πολλες..ζεσταινομαι πολυ!

την πεμπτη μπαινω επισημα στον μηνα μου!!!! απιστευτο!!! :)

evala k egw kainouria koiloumpofwtografia k anevasa k sto profil tin poreia tis koilia apo tin arxi mexri simera...

elena kali epituxia sto ika...

maraki katse ksekourasou twra.....

piga mexri ta kep na zhthsw oikogeniaki katastasi pou thelw na mou steiloun apo to xwrio k den mou to kanoun lene ama den einai o antras mou mazi... eleos diladi gia ena xarti olokliri fasaria kanoun.... sunxistika..

Delphine εκεί που σκύβεις πρόσεξε μην σου γλιστρήσει το μωρό από κάτω :lol: Πας καλά μαρή τι δουλειές είναι αυτές που κάνεις? :evil: Θες να γεννήσεις πρόωρα και να το έχεις μετά κρίμα στο λαιμό σου? Εγώ κορίτσια μπορεί να είμαι υπερβολική στο να μην κάνω τίποτα αλλά στην ουσία το κάνω για μένα γιατί ΑΝ μετά συμβεί κάτι θα έχω τύψεις ότι εγώ έφταιγα και δεν θα το άντεχα κάτι τέτοιο.

καλημερουδια σας.... δε σας διαβασα γιατι μολις γυρισα απο το καφε μου αλλα με επιασε κοψιμο στο δρομο και γυρισα σπιτι!!!! λεω τωρα να παω να περασω απο την κομμωτρια μπας και μπορεσω και το κανω τωρα το μαλλι.... θελω και πολλα κουρεμα-βαψιμο-ανταυγιες!!! θα τα πουμε μετα!

kalimera koritsia, euxaristo polu, zoi se mas!!!

kai ego zestainomai para polu autes tis meres, eidika tis nuxtes zorizomai arketa!

axx blepo oti se liges ebdomades kapoies koiloumpes tha gennisoun ;);) perase o kairos! ego exo akoma peripou 14 ebdomades!!! anupomono...

maxim mou teleia i koilitsa sou..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...