Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!Είστε καλά;; Σας διάβασα κάπως βιαστικά γιατί η ώρα είναι περασμένη..

Αλεκάκι πολύ μου άρεσε η φωτό με την κούνια στο δωμάτιό σου! Με το καλό να μπει μέσα και ο μπεμπούλης σου! Έχεις διαστολή 6 ή αναφερόσουν στην πρώτη σου εγκυμοσύνη :shock::shock: ;;;;Αλήθεια, τι είναι πια αυτό το nst;;;;Πρώτη φορά το ακούω :roll::roll::roll:

Σταυρούλα μου το δωμάτιο του μπέμπη σου θα γίνει τέλειο! Το γούστο σου σε χρώματα, ντουλάπες κλπ ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το δικό μου! Ανυπομονώ να το δω και τελειωμένο!

Δελφινάκι μου η "κοιλίτσα" σου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (γι' αυτό έβαλα και τα εισαγωγικά στο κοιλίτσα :lol::lol: )! Πώς την κουμαντάρεις τέτοια κοιλιά;;Στον Πάνο στην 40η εβδομάδα είχα τη μισή και πάλι ζοριζόμουν :?:?:? Πλησιάζει ο καιρός!ΥΠΟΜΟΝΗ!

Πασχαλιτσάκι μου υπάρχει και πιο μικρούλα σε ηλικία εγκυμοσύνης από εσένα. Είμαι 24 εβδομάδων και μιας ημέρας! Με μένα θα μιλάς λοιπόν! Μην σε απασχολεί καθόλου ;););););)

Σήμερα πέρασα όμορφα! Πήγα με τον άντρα μου να ψηφίσουμε και μετά για καφεδάκι και φαγητό! Κατά τις 7 μαζευτήκαμε σπίτι για να δούμε αποτελέσματα εκλογών! Αλήθεια πώς αφήσαμε τόσο σημαντικό γεγονός έξω από τη συζήτησή μας;;; Εγώ δεν μπορώ θα το κάνω το σχόλιό μου. Χαίρομαι που οι Έλληνες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξύπνησαν. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν κυλάει πλέον αίμα μέσα μας..Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι παρά τη λαϊκή ετυμηγορία πάλι τα ίδια λαμόγια θα έχουμε στο κεφαλάκι μας.Ελπίζω τουλάχιστον μετά από τις σημερινές εκλογές να σκέφτονται περισσότερο τις ενέργειές τους..Δε θα πω άλλα για να μην τυχόν συγχύσω καμιά εγκυούλα με αντίθετα πιστέυω από τα δικά μου! Θα κλείσω όμως με μια ευχή! Μακάρι όταν τα παιδάκια μας μεγαλώσουν να ζήσουν σε μια όμορφη Ελλάδα που δε θα τα αναγκάσει να φύγουν στο εξωτερικό..ΜΑΚΑΡΙ!

Φιλάκια κοριτσάρες μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

este mou k egw etsi niwthw exw mathei me poli liga kila k twra mou kakofainetai pou den mporw na valw tpt apo ta rouxa mou an k oloi mou lene oti mou paei etsi k eimai mia xara apo kila alla emena den mou aresei...

lia mou i wra i kali na eiste eutixismenoi k me to kalo to mwraki sas ante maineis k esu sto club... polu gelasa me ta sentonia sas....

to nst ama katalava kala einai to kardiotokografima?

emeis xthes pigame sto xwrio psifisame fagame k ipiame k ena kafedaki alla kourastika polu oli tin mera na kathomai k ekana suspaseis opote lew simera pou eixa skopw na siderwsw na to anavalw gia aurio k na katsw ksapla simera na ksekourastw...

na rwtisw kati uparxei periptwsi to mwro na gurise se orizontia thesi otan hmoun ston giatro itan diagwnia diladi oli i plati pou itan sto plai k to kefali katw apo tin alli meria...

Kalimera koritsia!

Ti kanete oles oi koiloumpes?

Emeis xtes pigame na psifisoume kai meta o antras mou pige douleia kai egw oli mera imoun stin paralia me 2 files mou. Xamos ginotan. Egw bebaia den boutiksa alla to magio mou to forousa. H fili mou pou einai kai auti egkuos boutikse kanonika! Simera omws pou mallon pali tha pame mporei na to epidioksw kai egw! Eixe polu zesti.

Exw kai nea! Irthe epitelous h surtariera!!!!! Mou ebgale tin pisti alla tin efere kai tairiazei apoluta me tin kounia. Polu wraia einai kai exei apo panw ena megalo xwro gia na allazw to mwro. Parageila kai mia ufasmatini allaksiera tis Hras. Nancy mporei na einai kai h idia me ti diki sou de thumamai poia exeis, egw pira tin allaksiera "pink dreams".

Den exw taktopoiisei rouxa akoma giati thelw na tin katharisw kai exoume akoma bapsimata opote tha perimenw ligo.

Koritsia mou gluka prospathisa na anoiksw tis fwto sas alla kapoio problima exei kai den mou tis anoigei :cry:

Tha ksanaprospathisw simera giati xtes mou kollouse kiolas to laptopi.

Auta!

Aurio blepoume epitelous to mwraki mas!

Καλημερα κοριτσια!ΤΙ μου κανετε?Εμεις ολο περα δωθε αυτες τις μερες,δεν εκατσα σε ενα μερος.

Λια μου η ωρα η καλη!!!Να χετε μια ευτυχισμενη κ δεμενη οικογενεια μεχρτι τα γεραματα γλυκια μου!!

Θα χετε κοσμο στον γαμο ή τους απαραιτητους????Πηρατε βερες?Κ μεις ΣΑββατο 6:15μμ παντρευτηκαμε

Εγω δεν ψηφισα λογω του οτι εχω τα χαρτια μου στα Γρεβενα

Ζηλευω με τα δωματιακια σας,εγω δε μπορω να κανω τιποτα μεχρι τον Ιουνη που θα φυγει η πεθερα,ευτυχως που με τα ψωνια εχω τελειωσει(σχεδον).Θελω να σας βαλω κ γω φωτο.Οκ θα σας βαλω τοτες τα ρουχαλακια μας εφοσον τα επιπλα κτλ ειναι πακεταρισμενα

Κοριτσια απο χτες με εχει πιασει ενας πονος σχεδον σε ολη την κοιλια αλλα περισσοτερο στην δεξια πλευρα,Με το ζορι περπαταω τεντωμενη.Λετε ναναι κατι ανησυχητικο??? :roll::roll:

Κορίτσια καλημέρα!!Μαγειρεύω αρακά και μόλις έβαλα σκούπα γιατί διαπίστωσα επέλαση μυρμηγκιών :( Και τώρα θα αναγκαστώ να σφουγγαρίσω!

Έλενα, καλορίζικη η συρταριέρα, περιμένουμε φώτο! Εγώ ακόμα δεν το επιχειρώ για μπάνιο αν και έχει πολύ ζέστη. Θα περιμένω την Πέμπτη που θα πάω στο γιατρό να τον ρωτήσω και όταν γυρίσω την άλλη βδομάδα, αν εξακολουθεί η ζέστη και μου το έχει επιτρέψει, θα το επιχειρήσω! Αν και γενικά, θέλω να διαβάσω και δεν ξέρω πώς θα πάει.

Τσεβούλα, μην στενοχωριέσαι για το δωμάτιο, αφου τα έχεις πάρει, το να τα στήσεις δεν θα σου πάρει πολύ! Όσο για τον πόνο, καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό σου!

Αλέκα, σου είπα ότι έχεις πολύ ωραία κοιλίτσα? :)

Λία, άντε να μπείς και συ στο κλάμπ των παντρεμένων, η ώρα ή καλή!

Καλημέραααα!!!Ευχαριστω για τις ευχούλες! :D

Τσεβουλα πήραμε βέρες,θα είμαστε γυρω στους 16...Δηλαδη γονεις αδερφια ,2 κουμπαροι με τις γυναικες του ,αλλα έχω μεγάλο σοι!! :lol: Αυτοι και καλά ήταν οι απαραίτητοι :? .

Α και το καλύτερο που το έμαθα χτες?Ο ένας κουμπαρούλης θα μας πάρει και τουρτα!χαχαχαχα!!!

Μονο τα κουφετα λειπουν και να πατησω και το ποδι του γαμπρου!

Μετα ταβερνακι για μασαμπουκες,να βγάλω και τα παπουτσια που θα εχουν γινει τα δαχτυλακια μου σα λουκανικα!

Το nst είναι το καρδιοτοκογράφημα,ναι.Τα λέγαμε πριν κάτι μέρες πάλι...κάποιο κοριτσάκι δεν προσεχεε.... 8-)

Με το που σηκώθηκα απο το κρεβάτι ξαναρχίσαν τα πετρωματα.ελεος!!Μικρε κάτσε μέσα μέχρι το Σαββατο είπαμε!!!

Σε λίγο έχω ραντεβου για πεντικιουράκι,με σκοπο να κρατησει και μέχρι να σαραντήσω! :)

Να κάνω κανένα γαλλικο σκεφτομαι.Αλλα μπορει να κάνω και κανένα φουξια.

kalimera koritsakia mou,

emeis exthes den perasame kai toso kala! proxthes pethane i giagia tou antrouli mou kai exthes itan i kideia! ego bebea den piga alla ekatsa spiti kai mageirepsa gia tous goneis mas kai aderfia! 4 faghta ekana!!! eixa kairo na mageirepso! telos panton paei kai auto... zoi se mas! meta pigame kai psifisame kai meta kafedaki sto kipo mas. auta...

aa to sabbato me piran apo ta mothercare oti irthan ta krevatakia kai ola osa parageilame :):) den ksero pote tha ta feroume! :?:?

alekaki teleioses me to domatio, mpravo sas teleia einai ola ;);) me to kalo na erthei o mpempis sas ;) kai i koilitsa megalose ;)

delphine mou teleia einai i koilitsaaaaa sou, polu glukia eisai sou paei ;)

lia i ora i kali!!! na eiste panta eutuxismenoi kai me to kalo to moraki sou ;)

elena kaloriziki i surtariera sas, perimenoume foto. kai me to kalo na deis to koritsaki sou aurio ;) perimenoume nea

Ελενα μεγεια την συρταριέρα. Επιτέλους να ησυχάσεις. Περιμένουμε φωτογραφία. Εγώ πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας αρχές της επόμενης να σας έχω βάλει φωτογραφία με το δωμάτιο τελειωμένο. Πομολάκια τελικά δεν θα βάλω παιδικά γιατί ο καλός μου θέλει να βάλει κάτι μόνιμα να μην χρειαστεί αργότερα να το αλλάξει. Οπότε του έκανα την χάρη και έβαλα κλασσικά. Σήμερα θα πάω πάλι γιατρούλι για την προληπτική ένεση για τα πνευμονάκια του Στρατούλι μου. Σήμερα επιχείρησα να πάρω yutopar μισό και το πρωί πέρα από το βράδυ και οι σφυγμοί έφτασαν 130. Τους μέτρησα στο πιεσόμετρο. Βέβαια μετά πήγα ξάπλωσα και έβαλα και utrogestan και ηρέμησα. Τώρα είμαι περίπου στους 100. Αυτό όμως που κατάλαβα αμέσως είναι που μαλάκωσε η κοιλιά μου. Απίστευτο το yutopar. Σιγά για λιγότερο από 2 εβδομάδες θα το παίρνω δεν νομίζω να πάθω τίποτα.

Lia μου δημιούργησες απορία :lol: Τα νύχια επιτρέπεται να είναι βαμμένα στον τοκετό? :roll: Νομίζω ότι δεν κάνει. :roll:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ!ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΓΛΥΚΟΖΗ ΟΣΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!ΤΩΡΑ ΝΥΣΤΑΖΩ ΑΦΟΡΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5:45!!!!!! :shock::shock::shock: Κ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΟΜΑΙ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΟ!ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΩς!

ΛΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΥΧΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΒΑΦΤΑ Κ ΕΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΜΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑ ΞΕΒΑΨΟΥΝ...

ΑΛΕΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ..ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΟΜΗ..ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ Κ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ!Κ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ..ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΟΡΜΑΚΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΔΩΡΑ..

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΖΩΗ ΣΕ ΣΑΣ!ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΩΤΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

ΕΓΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΝΑΚΙ Κ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΛΛΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΕΤΩΝ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ.ΠΩΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΡΕΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ..

ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Κ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΤΛ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΕ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΝΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΛΑ..

Νάνσυ, μπράβο, τελείωσες με την καμπύλη! Μας ενημέρωσες και για το βάψιμο των νυχιών...Ούτε εγώ το ήξερα. Και γώ σκέφτομαι να κάνω πεντικιούρ, κυρίως για τις φτέρνες μου, οπότε όταν κάνω, δεν θα τα βάψω.

Νάνσυ, εσένα σε ξύπνησε η κόρη σου, πάει στο καλό, εμένα με ξύπνησε ο άντρας μου απο τις 7 γιατί είχε ανάψει το φώς και την τηλεόραση :twisted:

Θα ρίξω έναν υπνάκο το μεσημέρι όμως!

Este kane upomoni mono 2 ebdomades gia to xapi...toulaxiston boithaei.

Lia h wra h kali!

Mpempoula sullupitiria gia ti giagia, kale tosa polla fagita ekanes, egw ena kanw kai h mesi mou meta einai xalia.

Koritsia extes stin paralia eida tin aisthitiko mou...exei ena mwraki pou extes ekleine tis 30 imeres kai to eixe stin paralia (sto kommati pou exei gkazon kai karekles, trapezia ktl) kai to thilaze...e kai efoson einai aisthitikos egw kai h fili mou pou einai kai auti egkuos ti rwtousame gia to pentikiour!! Mas eipe oti afinoun sta podia na einai bammena alla oxi sta xeria!!

Twra bebaia auto mporei na diaferei apo kliniki se kliniki...egw pantws tha rwtisw to giatro giati kai egw thelw na kanw ena pentikiouraki.

Nancy sugxaritiria pou teleiwses kai tin kampuli zaxarou!! kala apotelesmata!! Ante mpaineis kai esu stin teliki eutheia!!

Koritsia auti ti fora me exei piasei anupomonisia na dw ti mpempa aurio. Thelw na dw kai se ti thesi einai...kai poso exei megalwsei...mou 'xei spasei kai ta paidia mou kai thelw na dw ti kanei ekei mesa!

Wraies oi koiloumpofwto sas!!

elena megia i surtariera ante epitelous... me to kalo na deis k tin mpempa...

tsevooula rwta ton giatro sou kalutera min to afineis...

ante beboula telos k esu elpizw na erthoun grigora ta pragmatakia sas..sulipitiria gia tin giagia

este perimenoume fwto molis teleiwseis... thelw polu na to dw teleiwmenw... k emena anevenei k peftei grigora meta to yutopar.. alla malakwnei ontws ekeini tin stigmi..

nansy ante teleiwses k esu me tin kampuli mia xara..

elena k egw etsi kserw oti sta podia afinoun sta xeria den afinoun..

nansy mou mpravo pou teleioses me tin kampuli, kala apotelesmata na exeis ;) ego tha tin kano tin epomeni bdomada. meta apo poses meres bgainoun ta apotelesmata?? mines tora den mageireuo, o antras mou den me afinei na sikoso katsarola!!! kai etsi mageireuei i pethera mou pou menei apo kato!!! oxi oti mou aresoun ta fagita tis alla den exo alli epilogi! genika den m'afinei na kano polla o antroulis mou alla otan leipei kati kano, den mporo na kathomai sunexeia!!! :x:x

tora eida sto mega gamata papoutsia!!! eixe kai mia 12 ponti gova fouksia pou einai to agapimeno mou xroma!!! aaaaaaa tis thelo!!!!!!

otan ekana eksosomatiki mou eipe o eksosomatikos na min bapso ta nuxia se oli tin egkumosuni!!! exei leei mia ousia to mano pou kanei kako!!! tha rotiso kai ton giatro mou otan tha pao...

ti kanete koritsares mou;;;lia i wra i kali me to kalo na kratisete to mwraki sas!!! elena irthe epitelous i surtariera ante na iremiseis kai na taktopoiiseis ta rouxalakia tis!!me to kalo na tin deis aurio!!!les gia paralia kai liwnw!!!thelw toso polu na paw paralia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mpempoula sulupitiria gia tin giagia!!nansy kala apotelesmata na exeis

Νάνσυ καλά αποτελέσματα με την καμπύλη.

Αυτό για τα νύχια ίσως παίζει ρόλο και ο τοκετός αν είναι φυσιολογικός ή καισαρική. Λογικά επειδή η καισαρική είναι χειρουργική επέμβαση δεν επιτρέπονται τα βαμμένα νύχια.

Beboula έχω πεθυμήσει κι εγώ τα τακούνια παρόλο που φορούσα περισσότερο φλατ. Αλλά τις αγαπημένες μου γόβες Louboutin έστω και μες το σπίτι θα ήθελα να τις βάλω. Ψωνάρααα :lol::lol:

Εγώ δεν θα ασχοληθώ με βαψίματα παρά μόνο τα μαλλιά μου, τα λευκά δηλαδή και από κει και πέρα μόνο καλή αποτρίχωση και μακιγιάζ θα πάρω για μετά για το δωμάτιο. Τίποτα άλλο. Τα νύχια έτσι κι αλλιώς δεν τα βάφω έντονα μου αρέσουν τα nude χρώματα οπότε είτε τα έχω βαμμένα είτε όχι δεν με ενδιαφέρει. Μόνο αυτό δεν θα σκέφτομαι εκείνη την ημέρα :lol: .

Αυτή τη στιγμή τρώω παγωτάκι 0% δωδώνη κάτι είναι κι αυτό.

E kala ennoeitai oti den tha skeftomaste auto ekeini tin wra...egw pantos tha kanw sigoura pentikiour giati to kalokairi sklirenoun oi fternes mou.

Este kalo einai kai to 0%. Emena xtes pali me epiase kai efaga miso kilo pagwto stis 11 to bradu kai pali mou xalase to stomaxi. Den to ksanakanw. Ase pou skeftomai oti aurio tha me zugisei kai katse na dw posa kila exw parei.

καλημερουδια σας! ηπια το καφεδακι μου, πηγα και σουπερμαρκετ και σε λιγο θα παω να παρω τη κοκοπικου να παμε στη πεθερα μου....

ανθη μου σε πειραξε το ξενυχτι και δεν λειτουργεις.... λες να ειχα 6διαστολη και να μετακομιζω κουνιες??? ηδη στο νοσοκομειο θαμουνα και θα ξεγεννουσα :lol::lol::lol: φυσικα στη πρωτη εγκυμοσυνη αναφερομουν.... ειπα το nst ειναι ο καρδιοτοκογραφος (μη με ρωτησεις τι ειναι και αυτο γιατι θα τρελαθω :shock::shock: )

πολιτικοποιημενη μου εισαι! να σου πω την αληθεια χαρηκα που αλλαξε το σκηνικο με τις εκλογες αλλα και παλι οι ιδιοι ειναι!

ναταλακι ξεκουρασου ασε για αυριο το σιδερο.... φυσικα και υπαρχει περιπτωση να γυρισει οπως θελει το μωρακι και να ξερεις μπορει και να εχει το κεφαλι κατω και παλι να ξαναγυρισει πανω.... οτι θελουν κανουν !

ελενα μου αντε αφου ηρθε η συρταριερα σας σου εφυγε ενα αγχος!!! τωρα τουλαχιστον θα την τακτοποιησεις με την ησυχια σου.... ειδα και την αλλαξιερα που πηρες πανεμορφη ειναι!

τσεβουλα μου απ'οτι καταλαβα εχεις σφαχτες υπομονη τεντωνεται απο μεσα η κοιλια και γιαυτο εχεις τετοια πονακια... και εγω τα ιδια παθαινω οταν βγαινω απο το αμαξι

λια μου ξεχασα να σε ρωτησω χθες.... εχεις μιλησει στο γυναικολογο σου για τις αρρυθμιες???? θα καταφερεις να κανεις φτ???

και εγω λεω αυριο ή μεθαυριο να παω να βαψω μαλλι μιας και την παρασκευη ειναι τα γενεθλια της κορης μου γινομαστε 2!!!

μπεμπουλα μου ζωη σε εσας, τα συλληπητηρια μου....

πωπω εσενα θα σουρθουν και μαζεμενα τα πραγματα(ολα μαζι) και διπλα! ΤΕΛΕΙΑ!!!

κοριτσια οποια θελει ας μου κανει τα εισητηρια να σας βοηθησω με τα δωματια σας :lol::lol::lol:

σταυρουλα μου και εγω κλασσικα εχω στη ντουλαπα, στη βιβλιοθηκη εβαλα το μικυ και την παρεα του που ειναι πιο διακριτικα! ειναι ειδες ειναι θαυματουργο το ατιμο ειναι μεχρι να το συνηθισεις, τωρα ετσι και αλλιως φτασαμε στο τελος

νανσυ μου τα ετοιμασα για να τσεκερνω την μικρη για να προσαρμοζεται.... σημερα που καλοειδε την κουνια στη κρεβατοκαμαρα μου λεει "κουνια πετρου", να της λεω ο πετρος θα κοιμαται με με την μαμα εσυ με που και με ποιον θα κοιμασαι "εκει μπαμπα" μου απανταει!!! και μετα βλεπει το καροτσι και ξεκιναει "καλαθι πετρος" ναι παιδι μου ειναι το καροτσι του πετρου και βλεπει και το καθισματακι του αυτοκινητου και λεει "καρεκα κια(το αυτοκινητο μου)" ναι της λεω ειναι το καρεκλακι του πετρου για το αυτοκινητο της μαμας και μου απαντα "οχι κουκλα πετρος" ειχε βαλει την κουκλα της μεσα και προσπαθουσε να την δεσει με τις ζωνες!!! βλεπεις την εχω σουζα στη σκατουλα μου!

αντε καλα αποτελεσματα ναχεις με τη καμπυλη.... και εγω πρεπει να παρω ρουχα για τη σαντυ γιατι δεν

εχω καμια καλοκαιρινη πυτζαμουλα!

παω να παρω τη μικρη θα τα πουμε μετα!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΣΜΑ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΕΛΕΝΞΑΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ..

ΑΧ ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΥΟ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ..ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ Κ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΕΞΟΥΛΕΣ Κ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!

Κι εγω για τα νύχια αυτο ξέρω,απο όσες εχουν γεννησει,και η κολλητη μου που ειναι αισθητικός,οτι στα χερια τα θελουν ξεβαμένα.Στα ποδια δεν πειράζει.Για να κοιτάνε λογικά την καλη κυκλοφορία του αίματος,φαντάζομαι.

Ελπίζω βεβαια να μη χρειαστει να ξεβαψουν τα ποδια γιατι δεν βγαινει με ασετον!Είναι το βερνικι που στεγνωνει στο ''φουρνάκι΄΄ και βγαινει μόνο με λίμα!

Για τις αρρυθμίες θα το συζητήσω με το γιατρο τη Δευτέρα που θα πάω ,μαζι με κάτι άλλες απορίες που έχω.

Ελπίζω να μπορέσω να προσπαθήσω έστω για φυσιολογικο.

νανσυ μου μη νομιζεις αλλα παιδακια στην ηλικια της κανουν ολοκληρες προτασουλες ενω η δικια μου η πιο μεγαλη ολοκληρη προταση που λεει ειναι "ελα να παιξουμε" ολα τα υπολοιπα τα λεει μισα.... και να μη μου μιλουσε δε θα με πολυπειραζε αρκει να με ακουγε οτι της ελεγα... φυσικα καλες οι προβες οταν θαρθει το μωρο στο σπιτι να την δω την κυρια αντιδρασεις!!!

λια μου συζυτα το γιατι αν μην βρεθεις προ εκπληξεως και παθεις το ψυχολογικο που επαθα εγω που αλλα περιμενα και αλλα μου ηρθαν....

παω για νανι και εγω αφου η μικρη ηδη κοιμηθηκε!!!

Γεια σας κοριτσακια μου, τι κάνετε?

Χαθηκα λιγο αλλα χθες ολη μερα ολο και καπου ειμασταν και σημερα η μικρη δεν ειχε παιδικό οποτε ο χρονος περιορισμενος.Τώρα την κοιμησα και βρηκα ευκαιρια να σας διαβασω.

Τις τελευταιες μερες κανω χαλια υπνο, την μια ζεστενομαι, ήδη κοιμαμαι με ανοιχτη μπαλκονοπορτα και απορω τι θα κανω τους επομενους δυο μηνες και, την άλλη ξυπνησε η μικρη κανα δυο φορες και μεχρι να την ξαναπαρει ο υπνος την βγαζω στην καρεκλα διπλα της και χθες ξυπνησα απο ενα πονο σαν σουβλια στην κοιλια ποναγα τοσο πολυ που δεν μπορουσα να αλλαξω πλευρο. Ευτυχως κρατησε λιγο και μετα ο μικρος κουνιοταν τοσο που δεν με αφηνε να κοιμηθω παλι.

Ειδα παλι τις φωτογραφιες απο τα δωματιακια σας, Κικιτσα εγινε πολυ ομορφο, τολμησες εντονα χρωματα αλλα ταιριαξαν υπεροχα.

Αλεκα ετοιμα ολα λοιπον. Μου αρεσει που τα εχεις στολισει ήδη, τσεκαρεις και αντιδρασεις απο την μικρή μπραβο.

Αμαλια η ωρα η καλη θα περιμενει καλε ο μπεμπακος να παντρευτειτε με το καλο και μετα θα βγει, μην ανησυχεις. Εμενα απο κάτω πρωτη φορα με ειχε δει 39και6 και την επομενη γεννησα. Nst ειναι ο καρδιοτοκογραφος αν δεν κάνω λάθος,και εγώ δεν ειχα κανει καθολου πριν την ημερα του τοκετου. Για τα νύχια νομιζω εχει δικιο η Νάνσυ αν και νομιζω οτι ισχυει μονο για την καισαρικη.

Ανθη θα συμφωνησω μαζι σου για τις εκλογες μπορει καποιοι να ξυπνησαν αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι δυστυχώς! Τα εχουν ολα κομμενα και ραμενα στα μετρα τους.

Ελενα ήρθε επιτελους η συρταριερα, με γεια με το καλο να δεις και την μπεμπουλα αυριο.

beboula συλλυπητηρια για την γιαγια, να την θυμοσαστε παντα

Παγωτακι εφαγα και εγω τωρα μετα το φαγητο :)

Εμεις επειδη ακομα δεν εχω βγαλει τιποτα για τον μπεμπη ειμαστε στο μιλητο με την μικρή. Σημερα ήταν πολύ θετική μου ελεγε οτι θα κοιματε στην κουνια του μαζι της στο δωμάτιο, οτι θα καθετε στο καρεκλακι να τρωει και θα του τρωει και μια κουταλια και τετοια και αλλες μερες ειναι τελειως αρνητική και αν παω να πω κατι ερχεται και μου ριχνει και καμια στην κοιλια. Προβληματιζομαι αν πρεπει να στησω την κουνια απο τώρα ή αργοτερα?

Καλησπέρα!

Εχετε ήδη αλλάξει ποστ κ δεν πρόλαβα να σας διαβάσω....

Χάθηκα, το ξέρω, αλλά έτρεχα. Ευτυχώς αυτές τις μέρες θα είμαι πιο ξεκούραστη.

Θα δούμε τον μπέμπη μας στις 15/5 ξανά, στη Γ΄επιπέδου. Κάναμε doppler κ είναι όλα καλά!

Ξεκινήσαμε όσο μπορούμε τις ετοιμασίες, αν κ δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος... Εχουμε αποφασίσει πάντως για όλα...

Α, για τα νύχια ξέρω κ εγώ ότι πρέπει να είναι άβαφα... Κάτι βλέπουν από την αλλαγή του χρώματος αν κάτι δεν πάει καλά... Εγώ να φανταστείτε από τον φόβο μου δεν έβαψα ούτε νύχια ούτε μαλλιά στην εγκυμοσύνη, περιέχουν ουσίες επικίνδυνες... Τώρα θα μου πείτε τι είναι ακίνδυνο σήμερα κ θα έχετε δίκιο...

Αχ, όλο λέω να ανεβάσω φωτό με την κοιλούμπα κ όλο το αναβάλλω... :?

Σας φιλώ, να είστε όλες καλά!

καλησπερα κ απο μενα!

σας διαβαζω καθε μερα απο τη δουλεια αλλα δε γραφω γιατι μπαινω στα κλεφτα κ ξαναβγαινω.

για τα νυχια ξερω σιγουρα κ εγω χεριων οτι δεν επιτρεπεται,για τα ποδια δεν ειμαι σιγουρη.γενησα κ χειμωνα οποτε τα ειχα αβαφτα,αλλα σιγουρα τα ειχα περιποιημενα.

κ εγω κανω συσπασεις αρκετες,πινω κ εγω γιουτοπαρ αλλα νομιζω δε με πιανει παντα.βεβαια δε ποναω εκτος απο καποιες φορες που νιωθωκατι πονακια περιοδου.παντως ειναι το χειροτερο μου,σας το εχω ξαναπει.με αγχωνει γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα.αν φτασω 32 κ εχουμε καλα κιλακια δεν θα τρελαινομαι κ τοσο βεβαια οχι να γενησω κ 32 απλα λεω σε σχεση με τωρα.

κοριτσακια μου κ εμενα δεν μου τις ανοιγει τις φωτο,βεβαια θα προσπαθησω κ μετα αλλα γενικα κ αλλη φορα που πηγα κατι να δω κ μιας αλλης κοπελας απο το αλλο ποστ που μιλαμε δεν μου ανοιγε με τιποτα.ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια.με το καλο κ τα μωρα σας!!

αλεκα μου κ μαρακι μου τελειςς οι κοιλιτσες,η καθεμια εχει τη χαρη της,εγω τελικα ως τωρα δεν αξιωθηκα να τη βαλω.

οσο για τις εκλογες συμφωνω με οσα ειπατε,δε θα αλλαξει κατι,απλα ευχαριστηθηκα γιατι σιγουρα τους ετσουξε.παντως δε ηθελα να παω απο τη μια αλλα απο την αλλη λεω οτι δε θα τους κανω την χαρη,θα παω να εκφρασω με τον τροπο μου τη διαμαρτυρια μου.ειναι η μονη ευκαιρια να πουμε αυτο που νιωθουμε κ ετσι ενιωσα κ εγω.

πασχαλιτσακι μην αγχωνεσαι με τη πιεση κοπελα μου,η κουμπαρα μου ειχε προβλημα μεχρι κ 16 νομιζω της ειχε φτασει κ πηρε χαπι.μεχρι κ μηχανημα της εβαλε ο γιατρος ολοημερο για να το παρακολουθουν.κ με το χαπι ολα πηγαν κ να μη φοβασαι καθολου μα καθολου για τη νεραιδουλα.τοσες κοπελς θα το παιρνουν.α κ επισης δεν εισαι τελευταια,τελευταιες ειμαι εγω κ νομιζω κ η μινα κ μετα ειναι η ανθη.για προσεξε τα τικερακια :D οποτε μην αγχωνεσαι,μαζι θα τα λεμε να ειμαστε καλα.

νανσυ μου μπορει να μη σε εχουν ρωτησει ακομα για τα μωρα γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα,ουτε εμενα με εχουν ρωτησει κανενας κ πιστευω ειναι αυτος ο λογος καλα βεβαια παιζει ρολο κ περιοδος που γεναμε ολοι θα λειπουν..κ φυσικα κ η λιγο η κριση.αλλα κυριως οτι ειναι νωρις.καλα για την ομιλια εμενα ο τονι μεχρι τον δεκεμβρη που εγινε με το ζορι ελεγε μαμα κ μπαμπα.αλλα ξαφνικα αλλαξε κ λεει πιο πολλες λεξουλες,οι προτασεις ειναι το πολυ μεχρι 3 λεξεις κ αυτες οχι ολοκληρες λεξεις κ καθαρες,αφου τον παιρνω απο τη δουλεια τηλ κ μου λεει κατι πραγματα κ δε καταλαβαινω.παντως λενε οτι ειναι κληρονομικο,εμενα αργησε πολυ ο αντρας μου.κ εγω ειχα αγχωθει πολυ σε μια φαση.τωρα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα θελει κ αλλο.παντως νομιζω οταν αρχισεις κ επικοινωνεις με το παιδι ειναι αλλιως η σχεση κ νιωθεις διαφορετικα.αλλα οπως λες καταλαβαινουν τα παντα,εγω μερικες φορες μενω μακακας με αυτα που αυτα που κανει.απλα ψιλοβαριουνται.

λια μου κ απο μενα η ωρα η καλη!!κ μην αγχωνεσαι δε θα βγει νωριτερα απο το σαββατο ο μπεμπης,ειμαι σιγουρη πως θα σου κανει τη χαρη! :D

καλα εγω για θαλασσα δεν τρελαινομουν ποτε.βεβαια στις διακοπες μου αρεσε να καθομαι σχεδον ολη μερα,ειδικα πριν παντρευτουμε που ειμασταν μονοι χωρις παιδι εκανα τα τσιγαρα μου,καφεδακια κ στανταρ βιβλιο.αλλα για θαλασσα δε τρελαινομαι γιατι κρυωνω ευκολα κ αν δε παει ιουλιος δε μπαινω εκτος αν εχει καυσωνα,βεβαια φετος θα με τσουξει που δε θα παω καπου,ηδη το σκεφτομαι.

αχ εχω πολυ σιδερο κ βαριεμαι,ευτυχως αυριο ειμαι απογευμα στη δουλεια κ τουλαχιστον δεν εχω πολυ πρωινο ξυπνημα γιατι δε το μπορω.μετραω τις μερες να σταματησω σαν φανταρος.

απο προχθες τη μπεμπα τη νιωθω πιο ψηλα κ πιο εντονα.ανουπομονω να τη δω!

φιλια πολλα κοιλουμπες μου μπορει να μπω κ μετα αν πανε καμια βολτα μπαμπας κ γιος.

Καλησπέρα φουσκιτσες μου και καλη εβδομαδα να εχουμε.

Σημερα πηγα και εβγαλα καρτα ανεργιας. Τον επομενο μηνα λεω να παμε μια βολτα απο το Γενεσις να παρω τιμες και να δω τι δικαιουμαι οσον αφορα την εκπτωση στις ανεργες κοιλιτσες!!!!

Κατα τ΄αλλα δοξα τω θεο καλα.

Θελω μονο τη βοηθεια σας : αν μπορειτε βαλτε μου σαιτ για να παραγγειλω την προικουλα της νεραιδουλας μου. Μ' ενδιαφερει να εχει βασικα σετ απο σεντονακια και παντα. Παπλωμα και που το πηρα στον πριγκιπα δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου, οποτε αν δεν εχει το σετ ακομη καλυτερα. Οσον αφορα το σχεδιο προτιμω να ειναι το χρωμα ροζ ή ασπρο με ροζ και οι φιγουρες πριγκιπισσα, νεραϊδα ή κατι τετοιο :):):)

Πασχαλιτσάκι μου υπάρχει και πιο μικρούλα σε ηλικία εγκυμοσύνης από εσένα. Είμαι 24 εβδομάδων και μιας ημέρας! Με μένα θα μιλάς λοιπόν! Μην σε απασχολεί καθόλου ;););););)

Οντως ειναι 3-4 κοιλιτσες μαζι μου οποτε δεν θα παραμιλαω μονη μου με την κοιλια μου χαχαχαχαχαχαχαχαχχ

Μακάρι όταν τα παιδάκια μας μεγαλώσουν να ζήσουν σε μια όμορφη Ελλάδα που δε θα τα αναγκάσει να φύγουν στο εξωτερικό..ΜΑΚΑΡΙ!

ΜΑκαρι γλυκια μου............ ολα για τα παιδια μας τα κανουμε, να εχουν ενα αισιοδοξο και καλυτερο μελλον. Εμεις δοξα τω θεο μεγαλωσαμε στα πουπουλα και μας κακοφαινεται αλλα αυτα τι χρωστανε να πληρωνουν τα λαθη τοσων ετων :(:(:(:(

Λιακι η ωρα η καλη κοπελα μου. Με το καλο ολα να γινουν. Οι υπολοιπες ευχες αφου τελεστουν οι γαμοι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελενα θελω και εγω θαλασσααααααααααααααααααααα. Τη βλεπω απο το μπαλκονι (τη λιμνη) και τη λιγουρευομαι. Και λεω τι κριμα να μη μπορουμε να κανουμε μπανακι εδω???? Αλλα κριθηκε ακαταλληλο το νερο δυστυχως :(:(:(:(:(

Κριμα που δεν θα βγαλω την κορμαρα μου σε κοινη θεα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με γεια η συρταριερα, επιτελους ηρθε :):):):):)

Νάνσυ καλά αποτελέσματα με την καμπύλη.

μπεμπουλα τα συλληπητηρια μου....

Σας χαιρετω για την ωρα ;)

Κοριτσακια μου καλησπέρα,μετα απο αρκετες ημερες εξαφανισης καταφερα σημερα με ησυχια να μπω ,δεν σας εχω διαβασει ολες καλα ακομα οποτε λιγα θα σχολιασω.

κατ αρχην μπεμπουλα μου ζωη σε εσας, τα συλληπητηρια μου....

οσο για τα νυχια εχω ακουσει κ εγω οτι οταν ειναι να κανεις γενικα χειρουργειο απαγορευεται να βαφεις νυχια,θελουν να βλεπουν αν κυκλοφορει καλα το αιμα νομιζω,αν μελανιαζουν κλπ.

τα δικα μου νεα ειναι οτι παραγγειλαμε ολα τα επιπλα του κυριου φασολη κ στις 15 μαιου θα μας τα φερουν.κουνια ,προικα,καλαθουνα ,μπανακι,συρταριερα-αλλαξιερα,καροτσι.πηρα κατι σεντονακια,πετσετακια,σλτεδακια ,μπιμπερο,πανες,πιπιλες,μπουρνουζια .λγα θελουμε ακομα και τελος .βαψαμε ενα απαλο γαλαζιο το δωματιο κ σε 2-3 μερες θα μας ερθει και το φωτιστικο που εχουμε παραγγειλει.μου ηρθαν κ τα αυτοκολλητα του winnie για το δωματιο που ειχαμε παραγγειλει.οταν τα βαλω ολα θα ανεβασω φωτο....

την παρασκευη ειχαμε παει να κανουμε doppler κ να δουμε τον κυριο φασολη.ηταν ολα καλα ,2200 κιλα ο κυριος ,μας εδειξε κ το πουλακι του..χχχχχχ!!

ειχε το μαναρι μου το δαχτυλακι του στο στοματακι κ γελαγε...!!!

η δεξια μητριαια συνεχιζει να εχει μεγαλυτερες αντιστασεις ροης αλλα μου ειπε η γιατρος οτι εφοσον παιρνει βαρος κ ο εγκεφαλος αιματωνεται σωστα δεν μας φοβιζει κατι.ολα οκ λοιπον και τωρα παλι σε αναμονη!!!

αυτα κατα τα αλλα ειχα παει να μεινω 3 μερες στην μαμα μου γιατι ο αντρουλης μου ειχε παει στο χωριο για να ψηφισει.

παω για μπανακι κ τα λεμε!!!φιλακια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...