Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

Καλημερα φουσκιτσες μου και καλη ψηφο οσες ψηφιζετε. Εγω δεν πηγα στη Βέροια, πηγε μονο ο αντρας μου γιατι στους στρατιωτικους ειναι υποχρεωτικο.

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, με καθυσηχαζουν αρκετα. Ξερω οτι ειναι μονο ενα χαπακι και οτι υπαρχουν πολυ σοβαροτερες κασταστασεις απο τη δικη μου, αλλα ρε κοριτσια φοβαμαι μηπως το χαπι κανει κακο στο μωρακι μου. Για εμενα δεν με νοιαζει, το μονο που θελω ειναι να ειμαι γερη για να μπορω να φροντιζω τα παιδακια μου και την οικογενεια μου :):):):) . Ελπιζω να πανε ολα καλα, η Παναγιτσα θα με προσεχει οπως ολες τις μανουλες :):):):)

ΜΑρακι και Αλεκα οι κοιλιτσες σας ειναι τελειες :P:P:P:P:P:P:P . Η δικη σου ΜΑρακι ειδικα γεμιζει το πλανο!!!!!!!! Και ησουν και αδυνατη :o:o:o:o:o:o . Και εγω στον πριγκιπα καπως ετσι ημουνα στον 9ο και με το που σαραντησα φαινοταν τα κοκαλα της λεκανης :shock::shock::shock::shock:

Σημερα η μερα ειναι πανεμορφη. Δεν θα κατσω να κουραστω, θα φερει ο μπαμπας απο τη βεροια φαγητο και το απογευμα το προγραμμα εχει βολτιτσα ;););););) . Σας φιλω για την ωρα.

ΥΓ. Λετε να την ανεβαζει κατι στη διατροφη μου την πιεση? Τον καφε εδω και 5 μερες τον εχω κοψει. Ομως τρωω οτι να ναι :o:o:o:o:o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αααα πασχαλιτσακι μου ολα μου τα δικαιωματα ταχω μεταφερει ροδο γιατι βαριομουα να βγαζω καθε φορα χαρτι απο την αστυνομια !!!!

δεν επιρεαζει το χαπι της πιεσης τη μπεμπουλα.... ψαξε ομως στο νετ να βρεις αν υπαρχουν τροφες που επιρεαζουν την πιεση....

αφου αλεκα ειναι να βαψουμε τωρα το κατω οροφο κ του λεω να κανουμε ενα κεραμιδη στην πανω κολονα που διαχωριζει σαλονι-κουζινα... η απαντηση??? ΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :(:(:( τι δεν καταλαβαινεις μου λεει??? :):) οοοοοοοοοοοορρρρρρρρρρρεεεεεεε σαλονικη!!!!!! :lol::lol:

τον εχω πρηξει :lol::lol::lol: !!!

πασχαλιτσακι κ το αλατι ανεβαζει την πιεση οπως κ το νες καφε..δεν ξερω κ εγω τι αλλο ανεβαζει.. οσο για τα κιλα κ εγω μολις σαραντισω θα ειμαι,απ'τα κοκκαλα βγαλμενη των ελληνων τα ιερα!!!! :(

αν και σε ενα μηνα γενναω ειμαι πανετοιμη....!!!! μεχρι και το καροτσι που σας ειπα στολισα.... μπειτε να δειτε

παω να ντυθω, να ψηφισω και να γυρισω σπιτι για μαμ και νανι γιατι κουραστικα!!! τη μικρη θα μου την φερουν το απογευμα

ευτυχως μαρακι εμενα τις καλλιτεχνικες μου ανυσηχιες μονο για τις κολωνες με αφηνει!!!! :lol::lol:

οσο για τα κιλα κ εγω μολις σαραντισω θα ειμαι,απ'τα κοκκαλα βγαλμενη των ελληνων τα ιερα!!!! :(

Μαρακι μου σαραντησα και ντρεπομουνα να βγω βολτα γιατι ημουνα σαν τα παιδια της Αιθιοπιας!!!! Μονο το στηθος μου ηταν τεραστιο (για να μην πω σαν πορνοσταρ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: - βυζουμπα και η υπολοιπη κοκαλο :shock::shock::shock::shock: )

Αλεκα δεν τα μεταφερω γιατι δεν εχουμε περα απο τη βεροια μονιμο τοπο διαμονης. Τη μια ειμασταν Μυτιληνη, τωρα Καστορια, σε λιγα χρονια ουτε ξερω που (μακαρι καπου που θα συναντησω καποια απο εσας ;);););) )

Μολις τελειωσα το σιδερο και τωρα θα χαλαρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωσωωωωωωωωω :P:P:P:P:P:P

:D:D:D pasxalitsaki me ekanew k gelasa!!!k ego etsi eimoyn ..foroysa 7 noumero soutien logou thulasmou eixa toso megalo stithos k me 45 kila soma..oti na nai!!!!!!!eixa k agore mallia k me rotousan an einai to aderfaki mou i an eimai i mpeimpi siter!!!!totes eimoun 23 xronon..

simera ekana arnaki me ruzi sto fourno..

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ το αλάτι να περιορίσεις και τις δουλειές. Αλέκα σε ζηλεύω πολύ που μπορείς και κάνεις δουλειές. Εγώ βλέπω τον χαμό εδώ και αγχώνομαι. Περιμένω πως και πως να έρθει η γυναίκα να μου καθαρίσει αλλά να δω την τακτοποίηση ποιος θα την κάνει. :evil: Ωραίο έγινε και το καρότσι. Εγώ το έχω ακόμα στο κουτί. Λέω του άντρα μου να καθαρίσει και το αμάξι μέσα να είναι έτοιμο να βάλουμε και την βάση για το καθισματάκι αλλά τίποτα. Δεν πειράζει όμως θα τα κανονίσω όλα μόνη μου αλλά θα πληρώσει κάτι παραπάνω. Αυτοί που θα έρθουν για να μου καθαρίσουν τα στρώματα θα τους πω να κάνουν και το αμάξι μέσα να τελειώνω με τις απολυμάνσεις. Άντε να περάσουν οι 2 εβδομάδες να ξεκινήσω να κάνω και εγώ καμιά δουλειά. Εμείς ψήνουμε σήμερα. Είχα παραγγείλει σεφταλιές στον άντρα μου και πήγε και μου πήρε. Αλλά θα φάω και κανένα κοψίδι ακόμα. Το ζάχαρο πάει πολύ καλά φτου φτου μην το ματιάσω.

Νατάσα κι εγώ αυτό σκέφτομαι, ελπίζω να αδυνατίσω γρήγορα γιατί είχα μάθει με λίγα κιλά και μου κακοφαίνεται. Θέλω να ξαναμπω στα ρούχα μου.

μμμμμμμμμμμ........... ;) σεφταλιες εστε???πω πωωωω μου ανοιξες την ορεξη!! μπραβο για το ζαχαρο.. καλο αυτο που δεν ανεβαινει.. :) παω να σιδερωσω μεχρι να ερθει ο αντρας μου στις 3ις ..δουλευει σημερα!

kai gw ta idia stauroula den mporw na kanw tipota apo douleies kai mou ti dinei exw mathei na einai to spiti teleio, eutuxws exw tin mana mou kai ton antra mou kai me voithane kapws.apo rouxa den mou kanei tipota, thelw polu na mpw sta rouxalakia mou na einai kala ta mpempakia mas kai ola tha ginoun!!!! katerinaki to mwro tha to xanadw se 2 vdomades na doume ti ginetai!! aleka to dwmatio thelei douleia akoma, to vapsame krem kai roz exoume valei ta epiplakia ta katharisame thelw na plunw rouxalakia sentonakia kourtina.....exw akoma :) filakia koritsares mou tha ta poume meta

μολις ξυπνησα τσακισα και ενα γιαουρτακι με μαρμελαδα και τωρα θα σηκωθω να φτιαξω καφε και να ξεκινησω σκουπισμα σφουγγαρισμα και τελειωσα για σημερα!!! αυριο θα αναλαβω αλλο δωματιο!

κοριτσια και εγω ημουν το αντιθετο απο σας δηλαδη καλομαθημενη (με ειχε στα οπα οπα η μανα μου) αλλα μετα απο αυτο που μου εκανε να μου λειπει αν και απο οταν εμαθε οτι ειμαι εγκυος δεν ηρθε μια φορα να με βοηθησει με δουλειες - δεν με πειραζε κιολας γιατι μου κρατουσε τη μικρη! τωρα μπηκα σε αλλο ρυθμο και ελπιζω να παραμεινω ετσι δηλαδη καθε μερα και απο λιγο αλλα τον αυγουστο θελω να με δω που θα επιστρεψω δουλεια

εγω μετα τη γεννα πετσι και κοκκαλο δε μενω εχω αρκετα παραπανισια κιλα και οχι απο την εγκυμοσυνη.... απλως δεν θα μου μεινουν εγκυμοσυνης κιλα πανω μου!!! βυζι στη σαντυ ειχα μεγαλο, τωρα στο πετρακη το 3 με το ζορι!!!

νατασα μου ωραιος συνδυασμος κρεμ ροζ! ανυπομωνω να δω και το δικο σας!

σταυρουλα σεφτελιες εχω χρονια να φαω τι μου θυμισες!!! να σου πω την αληθεια ακομη εγω δεν το βαζω στο αμαξι γιατι θα χρησιμοποιω το πορτμπεμπε μεσα στο αυτοκινητο και επειδη εχω ηδη ενα τερατακι που σκορπαει τα κρακερακια της παντου θα μπαινει καθε φορα που θα πρεπει να παμε καπου, φαντασου πορτμπεμπε και κολλημενο διπλα το καρεκλακι της σαντυς - χαμος θα γινεται....

τα εστησα περισσοτερο για να μη πηγαινει η σαντυ να το πειραζει ωστε και μεσα στο αυτοκινητο να μην πολυανυσηχω! αρα το αυτοκινητο θα πλυθει οταν η μικρη ξεκινησει με το σχολικο στο παιδικο (την αλλη δευτερα για αυτη τη εβδομαδα εχω να την παω παιδιατρο και δεν θελω να την βγαζω απο το προγραμμα της)

παω να ετοιμασω καφεδακι.... εδω γυρω θαμαι!!!

Κουρκουμπινάκια???Την πέσατε για μεσημέρι??

Εχουμε μπει τελικη ευθεια αρκετες,βλεπω δωματιάκια,συσπάσεις..ωραια..!

Απο συσπάσεις κι εγω πολλες ρε γαμωτο και κατι φορες πονάνε και σαν περιοδος λιγο...

Αλλα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΟΥΤΟΠΑΑΑΡ!!!Αρνούμαι...Φοβάμαι πολύ γιατι έχω αρρυθμιες αν κουραστω λίγο,φαντασου με αυτο το παλιοχαπο.

Κοριτσάκια το Σαββατο υπανδρεύομαι κι εγω!! :lol: Τελευταια και καταϊδρωμένη!!!

Σαββατο απογευματάκι,μια χαρα.Α και τελικά μπορουσαμε και Κυριακη που θέλαμε!!

Και μετα ας έρθει ο μικρός όποτε θέλει!! :)

πωπω και αλλα κουφετα θα φαμε.... τελικα βρηκατε ημερομηνια πριν ερθει το μωρο??? μια χαρα!!!! αντε με το καλο κοριτσαρα μου να μπεις και εσυ στο κλαμπ!!!

Να'σαι καλα Αλεκούκο!!!

Να φύγει αυτό το άγχος!Και μετα βουρ να βάψουμε το δωματιάκι!!Ολα τελευταια στιγμη!!!ΧΑΧΑΧΧ!!!

Ετσι κι αλλιως τις πρωτες 2 εβδομάδες θα μείνω σίγουρα πάνω απο τους γονείς μου,για να έχω τη μανούλα μου μήπως και δεν μπορω να τα βγάλω πέρα..

Και μέτα μετακομίζουμε στο σπιτάκι του μπαμπα μας και θα έχουμε το δωματιο μας και την κουνια μας...ΑΜΕ!!

(Αρχισα να μιλάω μαμαδίστικα??! :shock: )

Κοριτσοπουλάκια μου ξέρετε π'οτε θα αρχίσει ο γιατρός να βάζει χέρι μέσα για να δεί τράχηλο?Εκτος απο κολπικο υπέρηχο?Για να είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικα την άλλη δευτέρα που έχω ραντεβου..

εμενα μου εβαλε χερι στον 9ο μηνα μετα απο το nst που οταν εδειξε ομως 6αρι διαστολη.... νωριτερα δνε υπαρχει λογος να σου βαλει χερι.... δηαλδη στον 9ο εκανα συνολικα 4φορες nst την 5η φορα που εδειξε διαστολη μεγαλη μου εβαλε χερι! και εσενα νωρις σε βλεπω να γεννας!

Τη δευτερα θα μου κάνει nst.

Εχω συσπάσεις ολη μέρα,ειδικα αν κανω δουλειες,και φοβάμαι μήπως οταν θα μου κάνει την εξέταση δεν κάνω καμία εκεινη την ώρα για να δει αν ειναι απλές ή επικύνδυνες.

Αλλα φαντάζομαι ξέρει ο γιατρός...

κοιτα εγω δεν ειχα συσπασεις δηλαδη πονακια πουθενα στη σαντυ σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και οταν εκανα το nst ηταν οι φυσιολογικες για το μηνα μου συσπασεις.... την 5η φορα ομως παλι δεν ειχα πονους και ειχα διαστολη 6! τι θα δειξει to nst και τοτε θα αποφασισει να σου βαλει χερι ή οχι.... μη σε αγχωνει αυτο γιατι αν κυρια μου σου βαλει χερι και διαπιστωσει οτι ο τραχηλος σου ειναι μαλακος σε βλεπω να μη προλαβαινεις το γαμο!!!

Το ραντεβου ειναι 2 μέρες μετά το γάμο!!!Μεχρι τότε αν δω κανενα κεφαλάκι να μου κλεινει το μάτι απο κάτω,θα το ξανασπρώξω μέσα!! :lol:

Να προλάβω να χαρώ και την πρωτη νύχτα γάμου..χαχαχχα!!!Γελάσαμε πάλι.... :roll:

Κορίτσια καλησπέρα!Ψηφίσατε, ψηφίσατε? Εγω όχι γιατί δεν πήγα Πάτρα μιας και θα πάω την άλλη βδομάδα για γιατρό και ψώνια!

Κικίτσα το δωμάτιο είναι πολύ όμορφο, καλορίζικο και με το καλό να δεχτείτε την μπεμπούλα σας!

Εγώ κορίτσια, όπως τα ξέρετε, τουλάχιστον σταμάτησα τις δουλειές! Θα πάμε για ένα καφεδάκι τώρα.

Θα τα πούμε και μετά, φιλάκια

Αλεξάνδρα εγώ επειδή δεν έχω άλλο παιδάκι είπα να τα ξεμπερδεύω για να αδειάσει σιγά σιγά και το σπίτι.

Lia η ώρα η καλή να'ναι και με το καλό να γεννηθεί και ο μπεμπάκος σας. Με κάνατε και γέλασα με τα σεντόνια χαχαχαααα. Όλα καλά θα πάνε Lia μην ανησυχείς δεν νομίζω να έχεις από τώρα γέννα. Εγώ πάντα πάω προετοιμασμένη για να ανοίξω τα πόδια :lol: ποτέ δεν ξέρεις :lol::oops:

kiktsa τέλειο το δωμάτιο. Αγαπώ hello kitty και αν είχα κόρη κι εγώ αυτό θα έκανα.

γυρισαμε κ εμεις απο τον καφε.. ενα μπαχαλο γινετε σπιτι..αυριο βαφουμε!!

λια κ εσυ συσπασεις?? καλα παμε ολες!! :) τι ειναι αυτο το nst?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Έχω την εντύπωση ότι εξαρτάται από τον ΕΦΚΑ που ανήκεις κι επεξεργάζεται την αίτηση σου... Εμένα ο ΕΦΚΑ τα έκανε κατευθείαν (μάλλον κάποιος εκεί έχει όρεξη για δουλειά 😆), αλλά ο ΟΑΕΔ για τα συμπληρωματικά, μου είχε αργήσει ένα ολόκληρο χρόνο να επεξεργαστεί την αίτηση μου 😕 Ελπίζω να μη στα καθυστερήσουν πολύ ακόμα!!! 
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...