Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σταυρούλα και Μαρία υπομονή, οι γιατροί σας κάτι ξέρουν και θα προσέξουν τα μπεμπάκια σας..

Σταυρούλα το δωμάτιο έτσι όπως το περιέγραψες θα γίνει τέλειο!

Αλέκα άρχισες τις δουλειές. ε? Εγώ χτές τελικά έπλυνα όλες τις κουρτίνες και τις ξανακρέμασα, ήρθε ή γυναίκα που μου είχαν συστήσει για να συνεννοηθούμε να έρθει να μου κάνει γενική πριν τη γιορτή του άντρα μου και μου λεει "τι ακριβώς γενική θές?Αφου το σπίτι δεν έχει τίποτα!!" :lol: Καλά, πήγα να της πώ, δεν σου είπα ότι το έχω και χοιροστάσιο!!! Θα μου πλύνει τελικά και τους τοίχους στο παιδικό,έτσι για φρεσκάρισμα και το ταβάνι μπροστα στο τζάκι γιατί έχει ψιλοκιτρινίσει...

Έλενα, με το καλό να δεχτείς τη μανούλα σου, εγώ να δεις τι ανυπομονησία έχω να γεννήσω και έχω 1 επιπλέον μήνα απο σένα.. Τον Ιούλιο θα τα παίξω, το βλέπω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετοιμο το δωματιο... αυριο μονο θα πλυνω τις κουρτινες και θα τις ξανακρεμασω γιατι ψιλοκουραστηκα!!!

περιμενω να στεγνωσει το δωματιο της μικρης να βαλω και το καροτσι μεσα στο δωματιο για να το βλεπει και να μην πηγαινει (τ'ακους νανσυ..) και να το πλυνω και αυτο.... το καλο ειναι οτι της εβαλα στο δωματιο της το ολοσωμο το καθρεπτη και θα μου πηγαινει να γυαλιζεται η ψωναρα μου!!!

σας εβαλα φωτο τη κρεβατοκαμαρα με τη κουνια! και σε λιγο θα σας βαλω φωτο και το καροτσι μες το δωματιο!

Καλησπέρα φουσκιτσες μου.

Σημερα απο το πρωι κανω δουλειες και τα παιξα. Και με τα μαγειρεματα αμαν πια!!!!! Βαρεθηκα να κανω 2 φαγητα καθε μερα....... αντε να μεγαλωσει ακομη λιγο ο πριγκιπας και να τρωει και ξερα φαγητα γιατι δεν με βλεπω καλα μετα που θα πρεπει να κανω και 3ο φαγητο για τη νεραιδουλα μου. Δεν ξεκουραστηκα και το μεσημερι και ειμαι σαν φυτο. Αρχισα μαλλον να κουραζομαι οσο περναει ο καιρος και με κακοφαινεται :shock::shock::shock::shock:

Κοριτσακια μου εσεις με τις συσπασεις υπομονη και ξεκουραση. Λιγος καιρος σας εμεινε. ΤΟ καλο ειναι οτι τα μωρακια σας ειναι μια χαρα απο κιλα οποτε ακομη καλυτερα αν αποφασισουν να σας τη σκασουν νωριτερα ;);););) Ουφ εγω νομιζω οτι θα γεννησω τελευταια ετσι οπως το βλεπω, ειμαι η πιο "μικρη" σε ηλικια εγκυμοσυνης και ακομη μια κοιλιτσα αν θυμαμαι καλα. Θα φαω για τα καλα ολο το καλοκαιρι και τις ζεστες. Δεν με πειραζει, ας ειναι καλα το μωρακι και ολα τα ξεπερναμε, απλα απορω με ποιον θα μιλαω!!!!

αχ ελενα το ιδιο ελεγα σε μια κοπελα για σας... αντε μου λενε μια χαρα,στο καλυτερο μηνα θα γεννησεις..κ εγω τις λεω ναι ναι ετσι ειναι,αλλα σκεφτομαι κ τα αλλα κοριτσια που θα φανε πολυ ζεστη με τις κοιλαρες!!!!2 βδομαδες εμειναν για καθαρα 37 βδομαδων...

πινω καθε 8ωρο γιουτοπαρ.. ειναι φυσιολογικο να εχω ακομα συσπασεις -πετρωματα??

Αλεξάνδρα τέλειο το δωμάτιο. Το κουβερλί λίγο στο κρεβάτι με χαλάει :oops: . Αλλά ο τοίχος πολύ ωραίος και η κούνια φυσικά. Νάνσυ πολύ ωραίες οι κούνιες τώρα τις είδα. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις Pierre cardin.

Λοιπόν το δωμάτιο βάφτηκε. Τώρα μένει να βάλω τα πόμολα στη ντουλάπα και στην συρταριέρα και να μπουν σιγά σιγά όλα τα πράγματα μέσα. Η κούνια και η κουρτίνα. Μετά θα κολλήσω και τα αυτοκόλλητα και τέλος. Σας βάζω φωτογραφία τώρα που είναι άδειο το δωμάτιο για να φαίνεται καλύτερα το βάψιμο.

ΑΛΕΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ..

ΝΤΕΛΦΙΝ ΕΙΔΑΜΕ Κ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΣΟΥ :lol::lol:

ΕΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Κ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ!

μολις ξαπλωσα και ετοιμαζομαι να παω για μπανακι!

τι σε κανω βρε σταυρουλα??? ετσι και αλλιως δεν το χρησιμοποιω αυτο το κουβερλι, σιγα μη σου κατεβαζα το καλο να το στρωσω για να σας βγαλω φωτο :lol::lol: !!!

αχ το δωματιο σας αρχιζει και περνει μορφη! περιμενω και τη συνεχεια!!!

μαρακι μου επαθα πλακα με τη κοιλια σου!!!! φτου φτου μη στη ματιασω και δεν κανει.... βγαλε φωτο γιατι σε λιγοτερο απο μηνα δεν θα την εχεις και θα σου λειπει!

νανσυ μου στη βαζω εδω τη φωτο να την δεις!!!

Καλησπέρα φουσκιτσες μου.

Ειμαι πολυ στεναχωρημενη και αγχωμενη..... φοβαμαι μην παθει τιποτα το μωρακι μου και εγω μαζι..... :(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Απο την Τεταρτη που μετραω την πιεση πρωι βραδυ ειναι κολλημενη 13-13,5/9-9,5. Δηλαδη αν εχω τοση πιεση στον 6ο μηνα και τη μετραω και με ηρεμια, ποση θα εχω στον 9ο?

Φοβαμαι πολυ..... ειμαι σιγουρη οτι θα με στειλει σε καρδιολογο και θα αρχισω να χαπακωνομαι :(:(:(:( και δεν ξερω και καμια που να πηρε χαπια πιεσης στην εγκυμοσυνη για να με καθυσηχασει.......

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ μην αγχώνεσαι γιατί τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα. Ακόμα και αυτό που έχεις είναι αντιμετωπίσιμο. Αν σου πουν να πάρεις χάπια να πάρεις. Κι εγώ έτσι πανικοβλημένη ήμουν όταν πρωτοέμαθα για το ζάχαρο αλλά αν χρειαζόταν και ινσουλίνη να πάρω θα έπαιρνα. Κάνε ότι σου πουν οι γιατροί και ηρέμησε όλα θα πάνε καλά αφού είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Όταν γεννήσεις με το καλό θα το έχεις ξεχάσει. Είναι λογικό να είμαστε υπερευαίσθητες με ότι αρνητικό μας συμβαίνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Εδώ οι γιατροί πλέον αντιμετωπίζουν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από αυτές της πίεσης και του ζαχάρου ή των συσπάσεων. Γεννιούνται παιδάκια 6μηνίτικα και ζούνε χωρίς να έχουν ακόμα πιο πολλά όργανα ανεπτυγμένα. Γι'αυτό ηρέμησε και σκέψου θετικά για το μωράκι σου και για σένα και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού. Τίποτα άλλο.

Αλεξάνδρα έπρεπε να στολίσεις και το δικό σου κρεβατάκι όπως του Πέτρου :D:D .

αει.... μαρη που θα σου στολιζα και το δικο μου το κρεβατι.... με ρωτας αν μπορω να ανεβω πανω στη ντουλαπα να βρω το νυφιατικο κουβερλι (ειναι οπως η κουρτινα του κρεβατιου)

πασχαλιτσακι μου τι σκας ενα χαπακι ειναι μονο.... εγω που πινω καθημερινως το χαπακι του θυροειδη και η κορη μου απο τη στιγμη που γεννηθηκε τι επρεπε να κανω? να πεσω στα βαρια???? το παν ειναι να εισαι και εσυ υγιης και το μωρακι σου.... γιαυτο ασε τα χαζα και οτι σου πει ο γιατρος θα κανεις

Ωραία τα χρώματα Σταυρούλα και μου άρεσε και η ντουλάπα πολύ. Αντε, καλώς να το γεμίσεις τώρα και σε λίγο καιρό να το γεμίσει ο Στράτουλης σου με την παρουσία του :)

Πασχαλιτσάκι, το άγχος επιδεινώνει την πίεση, εσύ κάνε την παρακολούθηση που πρέπει και ο γιατρός σου ξέρει τί πρέπει να κάνει!

geia sas koritsares mou,alekaki mou etoimo to dwmatio me to kalo na erthei to agoraki sou!!!! stauroula polu wraio to kanate wraia xrwmata me to kalo kai su to agoraki sou!!! pasxalitsaki mou min stenaxwriesai kai min agxwnesai giati xeirotereueis tin katastasi mia fili mou epairne xapi gia tin piesi eixe polu megaluteri aptin diki sou ola pigan kala, tha sou pei o giatros ti prepei na kaneis. suspaseis exw kai gw kai ponakia pinw edw kai kairo yotopar miso kathe 8wro akoma den to exei sunithisei o organismos mou alla iremei i koilitsa!!i mpempa einai kala polu iremei twra teleutaia :roll::roll: kai eide o giatros mia elafria peritilixei lwrou epatha sok den ixera mou lene den einai tipota euxomai!!!filakia se oles

Γεια σας κοριτσακια μου, τι ωραίες φωτογραφίες που είδα.

Μαρακι είσαι γλυκά με την κοιλιτσα σου.

Σταυρουλα πολυ όμορφα τα χρώματα του δωματίου, να βάλεις τα αυτοκόλλητα να το δούμε έτοιμο για τον Στρατουλη σου!

Αλέκα έτοιμη η κούνια μια χαρα μπήκε στο δωμάτιο σας.

Έλενα με το καλο να έρθει η μαμα σου και να δεις τι θα σου έχει αγοράσει για την κουκλιτσα σου.

Αριαδνη το έριξες στις δουλειές και εσυ, σιγά σιγά όμως.

Κατερίνα μην αγχωνεσαι όλα αντιμετωπίζονται όπως σου έγραψαν και τα κορίτσια αν χρειαστείς χάπι θα είναι κάτι για καλο δικό σου και του μωρου σου και σίγουρα δεν θα είναι για πάντα.

Νατασσα φαντάζομαι θα την παρακολουθείτε τακτικά την μπέμπα έχεις καιρο ακόμα και εκεινη χωρο και μπορεί να ξετυλιχθει, η δικιά μου τυλιχθηκε μια φορά όταν ήμουν στην 39η εβδομάδα και γέννησα φυσιολογικά απλά την τράβηξε ο γιατρός με βεντουζα.

Εγω σπίτι σήμερα όλη μέρα με την μικρη, την πήγα και λίγο κούνιες το πρωί, ο μπεμπης ήταν πολυ ήρεμος όλη μέρα αλλα τώρα που κάθησα και ηρέμησα άρχισε τις κλωτσιες.

Καληνύχτα κοιλιτσες μου και καλή ψήφο αυριο :lol::lol:

:):) nansy ego eipa den tha to proseksei kaneis ... ;):)

terastia egine i koilia!!aleka polu mou arese etsi opos egine i krebatokamara!! i este den exei adiko gia to kouberli!! :lol: episis polu oraia k ta xromata este!ego tipota akoma den ekana..perimeno na bapsei deytera triti o antras moy gia na bazo k ta pragmata!!

pasxalitsaki an sou dosei xapaki o iatros oso na nai tha se iremei..oso agxonesai toso anebainei..

kalimera koilitses mou... este polu wraio to dwmatio me ta xrwmata ante vale k ta autokolita na doume..

alekaki mia xara to dwmatio sou astes na lene,oute emena mou aresei to kouverli alla siga min katevazeis twra to allo gia mia fwto...

pasxalaki min anxwnesai k stenaxwriesai perissotero tha anevenei i piesi hremise k ama krinei o giatros oti prepei na pareis xapi tha pareis panw apola einai i ugeia tou mwrou k i dikia sou min skas gia teteia...

emeis tha pame sto xwrio se ligona psifisoume..

maraki teleia koilitsa zhlepsa k egw tha sas valw simera ama prolavw alliws aurio...

mpainw na dw tis fwto apo ta dwmatia pou valate k sxoliazw meta...

καλημερα μανουλιτσες!!!με το καλο να παει η ψηφος σας!!!!εγω δεν ψηφιζω λογου γαλλικης υπηκοτητας.

ναι ναταλια μια χαρα ειναι το σκυλι!!

αλεκα πλακα σου κανουμε για το κουβερλι :):) γενικα τα εχεις κανει ολα τελεια!!!μπραβο σου!!

κικιτσα κ εσυ τελειο το εκανες!!! το hello kity τελικα πολυ ωραιο θεμα!!πολυ γλυκουλη!!

Καλημέρα τσουποτούλες. Κικίτσα πρόσθεσέ με στους φίλους για να δω το δωματιάκι σου.

Καλέ την πειράζω την Αλεξάνδρα μας. Σιγά μην αλλάξει κουβερλί. :lol:

καλημερουδια σας πειραχτηρια!!! καθομαι και σιδερωνω εγω μπολικα παλι! δεν ξερω αν θα παω εξω να κατεβασω τη μικρη μπορει να μου την φερουν το απογευμα.... ειπα να συνεχισω τις δουλιτσες σημερα... χθες εβγαλα τα του καροτσιου τα επλυνα(σας εβαλα και φωτο) και τωρα θα περιμενω να καλοστεγνωσουν για να δω τι μαζευω και τι στολιζω... φυσικα μολις το στολισω το πορτμπεμπε θα σας βαλω φωτο! τι να κανω η δολια μανα.... καλα αμα δειτε τη κουζινα μου θα παθετε πλακα ενω εχω πλυντηριο πιατων ολα βρισκονται πανω στο τραπεζι!!!! :lol::lol:

νατασα σου οι δικες σου αγορες πως πανε????

κικιτσα μου παρα πολυ μου αρεσε το δωματιο σας ιδιαιτερα μου εκανε εντυπωση που εβαλες και πολυ σκουρο χρωμα μεσα!!!!

ναι ναι μια χαρα το σκυλακι σου μαρακι! εσυ λιγο ησυχα με τις δουλειες γιατι σε βλεπω να γεννας!

παω να φτιαξ καφεδακι και να συνεχισω το σιδερο!!!

αααααααααααααα ωραια κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλεκα σε σενα το λεω!!!!!!!!!!!! :):):)

:lol::lol: εστε κ εγω αυτο ειπα!!!

ναι αλεκα για το σκουρο που εβαλε η κικιτσα συμφωνω..μου αρεσε πολυ..ειμαι κ λιγο του σκουρου εγω,αλλα ο αντρας μου με μαλωνει.. :( οταν βαφω ,λειπει!!! ;) για να μην προλαβει να πει!! ;):)

ενω εγω με τον αντρα μου τσακωνομαστε μεσα στο μαγαζι για τα χρωματα :lol::lol::lol:

αν προσεξεις στη φωτο που εχω τη κουνια στη κρεβατοκαμαρα το εντονο το πορτοκαλι ειναι δικια μου αποφαση ενω το κιτρινακι του αντρα μου!!!!

τελειωσα με το σιδερο καθαριζω τη κουζινα!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...