Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

τονια μου μακαρι και εσυ αυτο το μηνα να μεινεις εγκυος!!! να πεις στην φιλεναδα σου οτι ολα καλα θα πανε και σε λιγο καιρο θα κραταει το μωρακι της αγκαλιτσα.... δεν πειραζει που ειναι ξαπλα γιατι μετα ουτε βλεφαρο δεν θα κλεινει!

Σ'ευχαριστω πολυ!!Και εγω αυτο της λεω,να χαλαρωνει,να κοιμαται και να ξεκουραζεται γιατι μετα θα ειναι τσιτα,χαχαχα!!!!!

Με το καλο και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια εδω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

etse me to kalo na deis ton stratouli sou...

tonia me tin fili sou eimaste mazi sxedon k emena toso itan o mikros tin prohgoumeni vdomada pou ton eida... ola na pane kala k na exei kali genna euxomai...

maraki me to kalo na deis k esu tin mpempa...

egw exw kamia 10aria meres akoma gia na mpw ston mina mou...

ΑΛΕΚΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ;ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ;

ΡΕΝΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΝΧΩΘΗΚΕ Κ ΕΓΩ Κ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΛΟΓΩΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ..ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ!!! :shock::shock: Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 27 ΜΗΝΩΝ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΠΡΟΤΑΣΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 2-3 ΛΕΞΕΩΝ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΖΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ Κ ΕΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΛΟΓΩΘΕΡΑΠΕΙΑ..ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΕ Κ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ..ΕΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ Κ ΤΙΣ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ..Κ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΥΑΛΟ ΞΥΡΑΦΙ!ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ.

Κ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕ ΠΕΙ Κ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.

ΑΛΕΚΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟ Η ΒΡΩΜΙΚΟ..Κ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ..ΑΠΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΑΤΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ..ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ Κ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΖΕΥΩ ΠΟΣΗ ΩΡΑ!!

Euxaristw koritsia gia tis sumboules sas. Sigoura tha trww pio elafria giati

duskoleutika polu. Akoma kai twra duskoleuomai de kserw isws allakse thesi autes tis meres.

Pasxalitsaki kai egw niwthw ta pleura mou san na anoigoun, ponaei opws kai na katsw, de boleuomai pouthena, kai ola auta ta exw pathei tis teleutaies meres. Elpizw na min meinei se orizontia thesi kai na gurisei...tha doume tin Triti pws einai. Tha sou elega na min pareis toso akribo strwma...emeis kai sta magazia pou pigame ola ta strwmata pou poulousan gia tis kounies ekanan 90-100 eurw. Den nomizw na xreiazetai toso akribo strwma sigoura tha breis kalo kai pio oikonomiko.

Kagouraki na xairesai ton antrouli sou!!

Este kane upomoni kai suntoma tha fas kai kanoniko pagwtaki.

Aleka, ase mou exei spasei ta neura me ti surtariera, giauto de thelw egw na mplekw me suggeneis...mas exei pei edw kai 1.5 mina oti ti ftiaxnei kai entometaksu ton exoume parei 100 fores tilefwno kai oute kan to sikwnei. Egw eipa tou antra mou na paei na ton brei kai na tou pei an den tin exei ftiaksei na mas dwsei ta lefta mas pisw (einai kai xazos o antras mou ithele na dwsei kai prokataboli) na pame na paroume apo allou. Ta exw parei me auto to thema polu.

ναμαι και εγω μολις ξυπνησαμε και σε λιγο θα την ταισω....

αχ βρε νανσυ μου τι να πω δε ξερω... σε λιγο θαρθει ο πατερας μου για να παρουν την μικρη εξω στο χωριο για να δουμε θα κατεβει και αυτη???

συμφωνω για την λογοθεραπευτηρια, απο τη στιγμη που τα καταλαβαινουν ολα απλως βαριουνται να μιλησουν....εμεις ειμαστε στο σταδιο που μαθαινουμε τα χρωματα, γιατι να μετρησουμε μεχρι το 20 ειναι δυσκολο!!!

ελενα πηγαινε να τον βρεις εσυ γιατι θα γεννησεις και συρταριερα δε θα εχεις .....

γ

γεια σας κοριτσια!!! πηγαμε στον γιατρο κ ειναι μια χαρα η μπεμπα!! ειναι 2300 κ εχει παρει επισημα την θεση γεννας!!τωρα θα παω στις 15 μαιου να την ξαναδουμε... :)

κατερινα να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!με το καλο το μωρακι σου!!

οντως τελικα τα αγορακια περισσοτερα κιλα παιρνουν στην κοιλιτσα..

νανσυ μια χαρα ειναι τα μωρακια σου!!!!

εστε με το καλο να δεις κ εσυ τον μπεμπη σου!!!

τονια ολα καλα να πανε στην φιλη σου!!με το καλο να ερθει το μωρακι της κ σου ευχομαι κ στα δικα σου!!

ρενα καλο κουραγιο με την μετακομηση κ καλοριζικο το σπιτι!!

αλεκα ποιος ξερει την ειχε εκεινη την στιγμη κ ηθελε να ξεσπασει καπου!!! ;)

αχ κοριτσια δεν σας ειπα...ειπα στον γιατρο μου οτι εχω κραμπες κ τι μου ειπε????? δεν παιρνεις μου λεει το μεσημεριανο μαγνησιο....κ εχω μεινει παγωτο..λεω ναι γιατι το ξεχναω..δεν το κοψαμε ακομα το μαγνησιο..λογικα την μεθεπομενη βδομαδα θα μου πει να το κοψω..σε 5 μερες μπαινω στον μηνα μου κ την τριτη μαλλον θα βαψουμε το κατω οροφο..

ηρθαν και πηραν τη μικρη δε εβγαλε κιχ η μανα μου.... αουα εντελως :lol::lol: αρα αυριο καθαριζω τη κρεβατοκαμαρα μου μπας και βαλω τη κουνια στη θεση της....

μαρακι μια χαρα τα νεα σας.... περιπου ειναι τα κιλα μη αγχωνεσαι δεν βγαινουν οσα τα υπολογιζουν.... τελειωνεται σιγα σιγα με τις δουλειες γιατι σε βλεπω να γεννας μετα το καρολινακι!!!!

νανσυ εμεις βλεπουμε ανελειπως youtube σημερα μετρησε μεχρι το 5 στα αγγλικα και ειπε ολα τα φρουτα που εβλεπε :lol::lol: γενικα το youtube με εχει βοηθησει αρκετα και στο να τρωει μονη της (οσο μπορει γιατι βαριεται) και μιλαει και χορευει με το λαπτοπ

καλησπερα κοριτσια μου,τι κανετε;

βλεπω ολες καλα με τα μωρακια σας,μπραβο,μερικες κοντευετε,αντε με το καλο κοριτσια μου..

εγω ειμαι παλι μονη,εχει ο μπιλακος ρεπο κ πηγε με την πεθερα μου κ τον τονι σε μια δουλεια της πεθερας μου κ εγω μαγειρευω για αυριο κ θελω να βγαλω φρυδια κ να βαψω τα νυχια μου.γιατι το ποδι δεν αντεχει αλλο με μπαλαρινα κ αυριο στη δουλεια θα βαλω σαγιοναρακι.

το πρωι πηγαμε να παρουμε κ του παιδιου πεδιλακια γιατι δεν ειχα κ αναβε το ποδι του στο ανοιξιατικο κ πηγα κ ζαρα κ του πηρα δυο βερμουδακια κ δυο μπλουζακια.εψαχνα κ για μενα να παρω κανενα δροσερο παντελονακι,οχι εγκυμοσυνης,κανονικο θελω γυναικειο με κανενα λαστιχο στη μεση κ ειδα κατι ωραια αλλα δεν βρηκα νουμερο.πηρε κ ο αντρας μου κ ενα τζιν σκουρο μπλε που ηθελε απο μερες κ ησυχασε.μονο εγω δε πηρα τιποτα..κλουψ..αλλα ευχαριστηθηκα που ψωνισα του τονι κ ας μη πηρα για μενα,το παιδακι να δροσιστει.

καγκουρακι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ μενα ο δικος μου κοντευει,βασικα σε ενα μηνα περιπου.

νανσυ μου κ εσεις να τα εκατοστησετε κ εγω στις 24 κλεινω 4 χρονια γαμου κ θελω κ εγω ρολοι γιατι εχω ενα follie follie εδω κ 5 χρονια κ το σκυλοβαρεθηκα.

ευτυχως χθες που ελειπα στη δουλεια ξεστρωσε ο αντρας μου,ειχε αφησει κ το μωρο στη πεθερα κ παει κ αυτο το βαρος.απλα εφτιαξε κ τις ντουλαπες κ πισω απο τα υπνοδωματια που κρεμαμε ρουχα κ απο εκει μου εβγαλε ενα σωρο απλυτα.τα εβαλε πλυντηριο κ τωρα μου μαζευτηκε πολυ σιδερο,εγω θελω μονη μου να τα υπολογιζω συμφωνα κ με τη δουλεια κ το προγρμμα μου γιατι πελαγωνω να τα βλεπω πολλα κ αγχωνομαι.τελοσπαντως θα γινουν κ αυτα.

δεν ειμαι κ πολυ καλα ψυχολογικα,δε ξερω τι εχω παθει,απο το μεσημερι με εχει πιασει.

οσο για τα αγορια μεσα στη κοιλιτσα ειναι πιο πολλα τα κιλα,εμενα ο τονι ηταν παντα 2 εβδ.μπροστα ενω η μπεμπα ισα με τη πητ μου εως τωρα τουλαχιστον.καλα κ δε γενιουνται κ οσο δειχνει ο υπερηχος υπαρχει ενα 10% αποκλιση πλυν κ συν.εμενα στις 36 κ 3ημερες γενηθηκε 3390 κ υπολογιζαμε πολυ παραπανω κ μαλιστα ελεγα,ελεος ρε παιδια τον φασουλα θα βγαλω;καλα βεβαια πολυ καλος ηταν αλλα τον βγαζαμε στον γιατρο πιο μεγαλο.βεβαια αν επαιρνα ολο το μηνα μπορει να ηταν κ 4 κιλα.

ρε κοριτσακια μου δε μπορω να γραψω αλλο,με εχει πιασει μελαγχολια,παω να κανω καμια δουλειτσα.

σας φιλω κ να προσεχετε!

Α!ΑΛΕΚΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!ΜΠΡΑΒΟ!ΕΓΩ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ..ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΑΤΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΤΛ..Κ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΒΟΛΤΕΣ.Κ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΤΛ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΦΕΥΓΕΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ.ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΝΩ ΚΤΛ ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΙΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΗΣΕΙ Κ ΚΟΙΤΑΓΕ \ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΠΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΩΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ..

ΒΙΚΑΚΙ ΤΑ ΧΕΙ ΑΥΤΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΤΝΗ..Κ ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΕ ΠΡΙΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..

γεια σας φουσκωτουλες μου!!!!!!!! μου λειψατε αλλα δεν εχω ιντερνετ ακομη :evil::evil::evil: τωρα κατεβηκα στην μανα μου και σας γραφω απο τον δικο της υπολογιστη,...αλλα ελειπα καμμια ωρα και με εψαχνε το παπακι μου...και τωρα μολις μπηκαν!!!! οποτε γραφω γρηγοραααααα..

καλα ειμαστε ...η λυδια μου εδω και μερες κανει κακακια στην τουαλέτα!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D και ειμαι πολυυυυυ χαρουμενη...τραβαμε καζανακι και λεμε bye bye κακακιαααααααααααα :lol::lol::lol:

της εβαλα βρακακι για τα τσισα αλλα ειχαμε διαρροες...δυο φορες κατουρησε βρακακι...φορμα...και ειπα δεν ειναι ετοιμη ακομη...ε σημερα της ξαναβαλα βρακακι...απο το απογευμα και μετα...προς το παρον τα καταφεραμε!!!!!!!!!!!! :D:D:D για να δουμε...

26 μαιου γενναωωωωωωωω αντε να περασουν οι μερουλες...

μαλλον το αλλο σαββατο θα παω για nst!

κατερινακι να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου..

μαρακι μου βλεπω πλησιαζεις και εσυ κοριτσαρα μου ε? και το αλεκακι μας και εγω ειμαστε κοντα κοντα...αντε με το καλο να τα σφιξουμε στην αγκαλιτσα μας!!!

τελικα εμενα ειναι το πιο γεματουλικο μπεμπε ε? :lol::lol::lol: ηταν 2650...πτου πτου...

σας φιλω ομορφοκοιλιτσες μουυυυυυυυυυυυ

πωπ[ωωωωωωωωωωωωωωωωωω καρολινα εφτασε ο καιρος που θα παρεις το νινι σου!!!!!!!!!!!!!! :):):):) κ η λυδια τουαλετα?????? τι ωραια!! πολυ ευχαριστα τα νεα!!

αχ δεν ξερω γιατι,αλλα με πετρωνει πολυ σημερα η κοιλια μου..απ''το μεσημερι με επιασε..

Καλημέρα κοριτσάκια ζουμπουρλούδικα. Τα δικά μου νέα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Κάναμε καρδιοτοκογράφο χτες και είχα πολλές συσπάσεις παρόλο που παίρνω 6 μαγνήσια την ημέρα. Μου έδωσε και yutopar μισό κάθε βράδυ και αν το αντέχω και δεν έχω ταχυπαλμία θα παίρνω και μισό κάθε πρωί. Επίσης, μου είπε να βάζω και ένα πρωί ένα βράδυ utrogestan και να ξεκουράζομαι. Οπότε άκυρα τα σχέδια για βόλτα παραλία αύριο και σήμερα είχα να πάω σε μία Ειρήνη αλλά δεν με αφήνει ο γιατρός. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω υπομονή αυτές τις 2 εβδομάδες γιατί την επόμενη φορά που θα με δει θα τα σταματήσουμε σιγά σιγά αυτά που παίρνω για τις συσπάσεις. Επίσης, μου έδωσε και μία ένεση για τα πνευμόνια του Στρατούλι προληπτικά σε περίπτωση που λόγω συσπάσεων προκληθεί τοκετός πριν τις 37 εβδομάδες. Ο κούκλος μου χτες έκανε πιπίλα αμέριμνος :lol: . Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο μάθημα ανώδυνου που έκανα μετά τον γιατρό. Ο Στρατούλης μας εξέπληξε με το βάρος του αφού πριν 2 εβδομάδες ήταν 2040 και τώρα τον ζυγίσαμε 2750 πήρε 700 γραμμάρια σε 2 εβδομάδες :shock: Απίστευτο! Το μάθημα ανώδυνου τοκετού καλό ήταν αν και δεν είχα πολύ όρεξη έμαθα αρκετά όμως και για τις αναπνοές και για τον θηλασμό και τι θα χρειαστώ στο μαιευτήριο. Μάλλον θα την πάρω την μαία και για τον τοκετό και για μετά για τον θηλασμό. Μου έδειξε και πως να προετοιμάσω λίγο τις θηλές μου με μασαζάκι και αμυγδαλέλαιο.

Εντωμεταξύ ήταν και ο άντρας μου μέσα και ένοιωσα λίγο άβολα εκείνη την στιγμή αλλά οκ.

Έλενα έχεις απόλυτο δίκιο. Εμένα μου την έφερε την συρταριέρα μαζί με την ντουλάπα και σήμερα που του είπα τα νέα σχετικά με αυτό που μας είπε ο γιατρός λέει στο τσακ προλάβαμε :D . Α! επίσης για τα μπιμπερό που ρώτησες μου είπε η μαία μόνο γυάλινα και μόνο καουτσούκ θηλή γιατί η θηλή σιλικόνης είναι πιο σκληρή και τα δυσκολεύει.

Delphine 2300 ε? Σας περάσαμε. Εσύ έκανες καρδιοτοκογράφο?

Σήμερα είμαι σπιτάκι μου. Το δωμάτιο μέχρι αύριο θα έχει τελειώσει. Πήραμε τα χρώματα και τώρα το βάφουν. Οπότε Τετάρτη που θα έχω την γυναίκα θα την βάλω να καθαρίσει την ντουλάπα και την συρταριέρα. Θέλω να δώσω και την κουρτίνα για να μου την κόψουν σε 2 κομμάτια να την πιάνω δεξιά και αριστερά με τα μαγνητάκια που πήρα. Τελικά το δωμάτιο θα έχει πολλά χρώματα αλλά όλα τα άλλα είναι λευκά οπότε θα γίνει ωραίο. Ντουλάπα-συρταριέρα και ταβάνι ξύλινο είναι σε λευκό χρώμα. Ο τοίχος έγινε ένα φωτεινό ανοιχτό χρώμα από την παλέτα του κιτρινομπεζ και το 2ο χρώμα είναι ένα κιτρινοπράσινο πιο σκούρο με κυματισμό. Θα κολλήσω και τα ζουγκλοζωάκια που έχουν διάφορα χρώματα μέσα καφέ, κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο κ.α. Η κουρτίνα έχει πάλι πολλά χρώματα αλλά κάνει σαν ένα (έχω φωτογραφία της κουρτίνας στο προφίλ μου) και το φωτιστικό είναι πορτοκαλί (νομίζω φαινότανε στην φωτογραφία που είχα βάλει το ταβάνι το ξύλινο στο παιδικό).

Άρα όπως βλέπεις Αλεξάνδρα θα βάλω κι εγώ πολύ χρώμα αλλά όλα τα βασικά αντικείμενα έχουν ουδέτερο χρώμα. Όταν τελειώσει θα σας βάλω φωτογραφία.

καλημερα εγκυουλες!!εγω χτες ειχα ενα μικρο αγχος.. απ'το μεσημερι πετρωνε η κοιλια μου..πηρα το βραδυ κατα τις 10:30 ΤΗΛ τον γιατρο κ μου ειπε να παρω τα yutopar.. θα πινω μισο χαπι μεχρι να μπω στις 10 του μηνος στον μηνα μου..βιαζεται να βγει η πριγκηπεσα μου!!εχω κανονικες συσπασεις..εντωμεταξυ αυτα τα χαπια φερνουν πολυ τρεμουλο..με πεφτουν απ'τα χερια μου οτι παω να πιασω!! :( τουλαχιστον μαλακωσε η κοιλια..μιλαμε για πολυ πονο..σαν να με τραβουσαν το δερμα.. :(

εστε τωρα σε διαβασα.. κ εμενα το ιδιο εγινε..η φαση ειναι οτι δεν μου εκανε καρδιοτομογραφο..απλα μου ειπε οτι εχει παρει επισημα θεση για γεννα.. εμενα ξεκινησαν μολις εφτασα σπιτι το μεσημερι..καθε κινηση που εκανα ηταν κ πετρωμα..το αφησα πολλες ωρες γιατι ειπα μηπως μπας κ με περασει..αλλα δεν.. αν το αφηνα ετσι απ'οτι καταλαβα σημερα μπορει κ να γεννουσα με τα λεγομενα του γιατρου..

kalimera koiloumpes mou...

bikaki k emena me pianoun kati perierges melanxolies k neura xwris logo me apotelesma na moutrwnw k na me pianoun ta klamata asxeta...

maraki mia xara i mpempa sas ante konteueis k esu... petrwmata emena mou eixan arxisei pio prin alla pinw yutopar k exw iremisei..

este mia xara o stratoulis eee megalonei emena eixe valei 600 se 3 vdomades... kardiotokografo tha kanw tin alli vdomada egw pou tha paw k sti giatro... koritsia ton fovamai ligo i ksaderfi mou otan pige na kane gennise kiolas...

egw mou aresei pou tha ekana mathimata anodinou alla apo tote pou mou eipe na ksekourazomai den vgainw apo to spiti k to paratisa k auto den piga telika...

:(:(

Σταυρουλα και Μαρακι μην αγχωνεστε με τις συσπασεις είναι στο προγράμματα να κάνετε ότι λέει ο γιατρός σας και τα μωρά και σας θα έρθουν στην ώρα τους. Υπομονή δυο τρεις βδομάδες να ξεπεραστεί τις 36 βδομάδες.

Βικακι μην πεφτεις ψυχολογικά να σκέφτεσαι την ζουζουνιτσα στην κοιλιά και να ανεβαινεις!

Καρολινακι μου γλυκό σε χάσαμε απίστευτο σε είκοσι μέρες θα έχεις τον ποντικουλι σου αγκαλιτσα. Μπράβο και στο Λυδιακι σου είναι πια μια μεγάλη κοπέλα. Πες μου το μυστικό γιατι και εγω θέλω να της κόψω την πανα

Φιλακια για την ώρα!

Delphine υπομονή με το τρέμουλο. Εγώ το πήρα το βράδυ όταν έπεσα για ύπνο και δεν κατάλαβα τίποτα. Μόνο ίσως ένα σφίξιμο και είχα και τρελή φούντωση το βράδυ. Είχα υδρωκοπήσει ολόκληρη.

Kalimera koritsakia fouskwtaaaaa!!

Ti kanete? Egw ksupnisa, ekana merikes douleies...katebasame kalokairina na dw ti mou kanei na to kratisw eksw...ta pio polla tha ta ksanafulaksw de mou kanoun polla. Twra mageireuw kai perimenw ton antra mou na gurisei apo ti douleia, simera pali exei kafedaki stin paralia. Afou den mporoume na kanoume tipota allo ipame oti toulaxiston to kafedaki mas stin paralia tha to apolambanoume oso suxna mporoume!

Karolinaki eisai apo tis tuxeres opou nanai gennas!! Ante me to kalo na erthoun ta prwta mwrakia!!!

Este mou kane ligo upomoni!!! O mpempis sou pantws einai etoimos gia genna apo kila paei mia xara!!

Thelei 2-3 ebdomadoules gia na anaptixthoun ta pneumonakia tou kai meta einai etoimos...se blepw kai sena na gennas nwris koritsaki alla mi stenaxwriesai tha einai ola mia xara! Egw sas zileuw oses gennate to Maio!! Kala ase gia ti surtariera mi mou to thumizeis, ta neura mou...afou eimaste etoimoi na malwsoume me auton otan erthei....olo mas leei oti erxete kai oxi tipota allo, mas stinei kiolas kai de sikwnei oute tilefwno!! Kai o antras mou ta xei parei kai mou leei einai h teleutaia fora pou tou deinw douleia...apo dw kai pera oxi se suggeneis!! Este to dwmatiaki sas tha ginei polu wraio!! Teleia ola!!

Kai emeis perimenoume ti mama mou na erthei apo ekswteriko se 10 meres na mas ferei ena swro kainouria pragmata na ta plinoume kai (euxomai na exei erthei h surtariera mexri tote) na ta fulaksw!!

Delphinaki kai esena se blepw suntoma na gennas koritsaki!!! Min agxwnese ola kala tha pane...ligo akoma upomoni!!!

Aleka pou eisai simera?? Epidi thumamai oti eleges gia kalathaki kalintikwn...egw pira ena apo to jumbo kai einai mia xara!!! nomizw kanei 5-6 eurw.

Καλημερουδια κοιλουμπιτσες μου!!!

Ελενα με το καλο να ερθει η μαμα σου να σου φερει πραγματακια για την κουκλιτσα σας!!Και εγω οταν θα γυριζε απο Αυστραλια την περιμενα πως και πως για να δω τις αγορες! :D:D

Οσο για την συρταριερα καντε μια τελευταια προσπαθεια και αν δεν βγαλετε ακρη πηγαιντε παρτε μια να τελειωνετε.Δυστυχως οι συγγενεις τα εχουν αυτα....Καλο καφεδακι!

Τονια πολυ χαρηκα με τη φιλη σου, με το καλο!!!

Ντελφιν μου κοντευεις και απο οτι βλεπω η μικρη βιαζεται να ερθει στην αγκαλιτσα σου!!!

Καρολινακι και εσυ γεννας σε λιγο, εφτασε ο καιρος, με το καλο!!!

Μαρακι πολυ χαρηκα με τα αποτελεσματα!!!

Εστε καλα ο μπομπηρας πηρε 700 γρ. σε δυο εβδομαδες??Βιαζεται να μεγαλωσει ο Στρατουλης σου!!!

Κατερινακι να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! Εμενα με βλεπω να κανω απο Σεπτεμβρη κανα μπανιο....

Εμεις αυριο εχουμε βαπτιση, ο κουμπαρος μας που μας παντρεψε βαπτιζουν το μικρο.

Καλο σ/κ κουκλιτσες!!!!!

πωπω σας διαβαζω και πανικοβαλλομαι αληθεια σας λεω... βλεπετε στη σαντυ δεν ειχα τιποτα απο συπτωματα ειτε εγκυμοσυνης ειτε γεννας και ετσι οτι παθαινω τωρα σε αυτη τη εγκυμοσυνη μου φαινεται καινουργιο.... ευτυχως τοσα εντονα πετρωματα δεν εχω αλλα εχω πολλους σφακτες που με ακινητοποιουν για δυο λεπτα...

μολις εφαγα πινω και την μπυριτσα μου και τωρα νανι, δουλεια οπως καταλαβατε δεν εχω κανει σημερα θα τις κανω μολις ξυπνησω με την ησυχια μου

σταυρουλα και μαρια μου υπομονη με το γιουτοπαν ειναι οι πρωτες μερες μετα ετσι και αλλιως θα το σταματησετε.

τελεια που εβαλες και εσυ χρωμα στο δωματιο θα περιμενω πως και πως να το δω σταυρουλα μου

μακαρι να περασουν τα πετρωματα..γιατι με το παραμικρο πετρα γινετε..εστε το βραδυ κ εγω οταν το πηρα δεν το καταλαβα γιατι επεσα για υπνο κατευθειαν..σαν υπνωτικο ηταν..ενω σημερα που το πηρα ετρεμα σαν το ψαρι..το γαμωτο ειναι καθε 8 ωρες θα το παιρνω για 4 με 5 μερες..

αχ αλεκα εκει που ελεγα οτι θα παρω ολο τον μηνα,μαλλον θα πεσω εξω.. :) στον γιο μου για τρεις μερες εκλεινα τον ενατο..αργησε να βγει.. :)

ελενα καλως να την δεχτεις την μανουλα σου!!!!!

Lil mou euxaristw. Nai exw agwnia giati toso kairo den pswnizw epeidi mou exei pei oti exei parei ena swro pragmata. Kai twra thelw na dw ti exei parei gia na kanw ta upoloipa pswnia mou kai na etoimazomai siga siga!!

Delphinaki mou euxaristw. Min agxwnesai bre esu ftaneis konta sto telos...meta tin 36 ebdomada gennas aneta. Esu eisai polu konta kai tha glutwseis kai tis zestes kai tin talaipwria. Egw twra lew makari kai egw na gennisw ligo pio nwris giati exoun arxisei na me ponane ta pleura mou arketa. De mporw na eimai sxedon katholou kathisti kai xwris maksilaria. Den kserw pws tha tin palepsw an paei mexri telos!

Afou proxtes elega tou antra mou, den kserw ti kanei h mpempa alla otan bgei nomizw oti tha krataei sta xeria tis kai mia merida paidakia!!! xaxaxa lew kai kamia blakeia mes ton pono mou!!

ξεκινησα τις δουλειες το ενα κομματι (τη δικια μου πλευρα) τη καθαρισα και εβαλα και το σκελετο της κουνιας μεσα αφου δεν χωραγε ολη μαζι η κουνια.... τωρα θα την ξαναστησω απ'την αρχη και θα βαλω τη συρταριερα στη θεση της για να προχωρησω στη μερια του αντρα μου!!! το καλο ειναι οτι μεν εχει αρκετη σκονη το δωματιο και τα επιπλα μου ειναι σκουρα αλλα το σουιφερ κανει θαυματα, αφηστε που κομοδινα και συρταριερα τα εχω με τζαμι απο πανω και ετσι δεν χριαζεται να τα ξεσκονιζω συνεχεια, λιγο αζαξ και ειναι ετοιμα!!!

χαχα αχ βρε ελενα με εκανες και γελασα.... εγω ελεγα στον αντρα μου "δε θα βγει 2ξυλιες στο κωλο θα φαει που μου ρημαξε τη μεση και πεθανα στις καουρες", ενω ο κακομοιρης ο πετρακης ενω ειναι ανυσηχος παρααα πολυ ουτε καουρες, ουτε μεση, ουτε δυσφοριες, μονο σφαχτες και πονακια!!!!

koritsia mou upomonioute enas minas emeine konteuoume kapoies... emena to yutopar mono to prwi me enoxlei to mesimeri k to bradi pou to pernw den me peirazei isws epeidi ta pairnw fagomeni dokimaste to enw to prwi to pernw nustiki..

aleka siga siga me tis douleies ase to swifer k emena me exei swsei pou exw skoura epipla sto spiti...

este teleio tha sou vgei to dwmatio k otan me to kalo metakomisw se teteio stil tha to kanw opws to skeftesai k esu.. anupomono na to dw..

ax koritsia eida ena krevati simera trela alla einai megalo polu den mou xoraei me tpt...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...