Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ Κ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ Κ ΜΑΛΛΟΝΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ 8 ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ 6 ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΥ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΟΛΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!Α!ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 2 ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΥ Κ WEANY ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ.Κ ΖΑΚΕΤΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ 2 ΑΚΟΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΗ.ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera koritsia!

Ti kanete? Egw pwrasa ena dramatiko bradu.

Pigame stous filous mas kai fagame pitsa kai meta pagwto...

den efaga polu, alla den kserw ti ginetai, nomizw pws pieazetai to stomaxi mou para polu giati exei anebei h mpempa kai eidika to bradu de mporw na xonepsw me tipota. Me apotelesma molis gurisame kai ksaplwsa na mou erxetai o emetos sumexeia...to palepsa mexri tis 3.30 to prwi kai meta den anteksa sikwthika kai ta ebgala ola. Mallon to bradu gia mena den einai gia na trww pia h mono kati polu light.

Zorizetai kamia sas me to stomaxi??

Mina kane mia listoula me to ti xreiazesai, rwta kai emas gia kathe ti pou exeis aporia...kai arxise na psaxneis kai siga siga tha deis pou tha ta exeis parei ola kai tha eisai etoimi.

Kikitsa mia xara to mwraki sas!

Nancy den einai aparaitito na einai to idio megethos ap'oti kserw ta mwra...mia xara einai!

Kai egw ufasmatini allaksiera thelw alla akoma perimenw tin surtariera gia na dw ti tha parw.

nansy k egw nomizw pws einai mia xara ta mwrakia sou k fusika kala sou leei na prosexeis giati einai pio duskoli i didimi kuhsh...

evlepa ena ntokimanter twra gia ta blastokuttara k tin fulaksi tous sas to vazw na to deite opoia thelei... http://www.exandasdocumentaries.com/gr/ ... F%81%CE%B1

Νάνσυ μπράβο για τα μωράκια σου, παντως γενικά και γω έχω ακούσει ότι η δίδυμη κύηση θέλει περισσότερη προσοχή...Και συ μην το παρακάνεις...Ας μείνουν και λίγες δουλειές πίσω. Όσο για τα ρουχαλάκια, σε ευχαριστώ που μου είπες, και γω για φανελάκια έχω διαβάσει αλλά δεν ήμουν σιγουρη..

Ελενα, ταλαιπωρία τράβηξες...Τωρα που το ξέρεις, φρόντισε να τρώς πολύ ελαφρά το βράδυ..Το έπαθα και γω ένα βράδυ και ημουν χάλια.

Μαξιμ το είδα και γω αυτό το ντοκυμαντέρ και με έχει επηρεάσει πολυ΄στην απόφασή μου που έλεγα να μην τα πάω σε ιδιωτική.

καλημερα σας κοκονες μου.... δεν σας εχω διαβασει ακομη (τη λεω την αμαρτια μου)... τωρα περιμενω τη μαμα ναρθει να καθαρισει το σπιτι για να μεταφερω τη κουνια στο δωματιο....

εκανα ψιλοδουλειες για να μη τσιριζει η μανα μου και τωρα διπλωνω ρουχα.... θα σας διαβασω ολες και θα σας σχολιασω...φιλακια

ΕΛΕΝΑ Κ ΕΓΩ ΑΜΑ ΦΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΦΟΥ ΒΑΖΩ ΔΥΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΟΠΕΛΕΣ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΦ\ΔΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ :lol::lol: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΛΑΡΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ :lol::lol: ΜΕΧΡΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΕΑΝ ΒΑΖΩ ΚΡΕΜΕΣ :shock::shock::shock::lol::lol: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ Κ ΦΩΤΟ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΑΣΚΕΛΑ!Κ ΟΥΤΕ Κ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ Κ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

ariadni k tha ta pas telika se idiwtikh?

elena ti se epiase mporei na se epeirease k i pitsa na trws elafrua apo dw k pera to vradu..

emena xthes mallon itan psila den ksew k me pieze kati katw apo to deksi stuthos les k mou empigan maxairi apo tin mesa meria den mporousa na koimithw apo y=ton pono eutuxws simera den me epiase...

kalimera koritsia,

anthi mou xairomai pou einai kala o panoulis sou :ymparty: an anoiksei mexri na genniso ekei tha pao ;);)

nansy mou mia xara ta didumakia sou, exo akousei oti ta koritsakia panta pernoun ligotero baros apo ta agorakia! mia xara einai. alla den prepei na kourazomaste polu! ego liga liga kano sto spiti kai perno kai gunaika! emena 10 gr diafora exoun 616/626

ariadni ego pira para polla fanelakia kai 3 olosoma bambakera giati lene oti tis protes meres theloun ta mora rouxa pio zesta. tora den ksero an isxiei mono sta diduma pou einai sunithos pio adunata!

elena kai ego otan troo bradu, meta anagkastika perpatao kana 10 lepto mpas kai xonepso!!!

Καλημερα φουσκιτσες μου.

Ανθουλα ο Πανουλης μας εγινες καλα [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] . Μπραβο το πουλακι μου. Η Παναγιτσα τα φυλαει τα παιδακια μας και ακουει τις προσευχες μας γλυκια μου. Δυναμωσε με τον πυρετουλη που περασε και γεμισε αντισωματα το παλικαρακι μας.

Για τις σιτες που ρωτησα χωρις τα εργατικα βγαινουν 280ευρω, οποτε δεν πιστευω να ξεπερασουμε τα 400. Βεβαια δεν ρωτησα αυτον που θα μας τα βαλει αλλα πηρα μια ιδεα για τιμες ;);););) . Οσον αφορα την πιεση μου παντα η μικρη μου οποτε τυχαινε να μετρηθω ηταν πιο τσιμπιμενη, ισως φταιει οτι ειμαι πολυ αγχωδης, υπερκινητικη και δεν ξεκουραζομαι. Αλλα γενικα στο σοι της μαμας μου ολοι την εχουν λιγο ανεβασμενη χωρις να παιρνουν χαπια. ισως κληρονομησα το κουσουρι!!!!!

Κικιτσα μπραβο με την κορακλα :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Μια χαρα η μπεμπουλα τη βλεπω.

Ελενα σε καταλαβαινω τοοοοοοοοοοοοοσο πολυ. Ετσι ημουνα στον πριγκιπα, πολυ ζορι με το στομαχι γι αυτο και ειχα βαλει μονο 8 κιλα. Και να φανταστεις ηταν εγκαρσιος!!!! Στην νεραϊδουλα τωρα δοξα τω θεο δεν εχω τετοια θεματα αλλα εχουν ξεκινησει οι καουρες και ζοριζομαι πολυ στον υπνο. Περα απο το να τρως λιγοτερο και πιο ελαφρια δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο φουσκιτσα μου. Σε λιγο καιρο ολα με μιας σταματανε!!!!

Λοιπον τα δικα μου τωρα!

Κρεββατι, συρταριερα, φωτιστικο, ταπετσαρια-μπορντουρα, διακοσμηση τοιχου εχω κατασταλαξει σχεδον χαρη σ' εσας. Περιμενω τιμες για να δωσω την παραγγελια.

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ : Τα στρωματα που μας εδειχναν της ιντεαλ στρομ ηταν πολυ ακριβα 400-500 ευρω. Αξιζει τον κοπο να παρω κατι τοσο ακριβο ή να παρω και πιο οικονομικο? Χρειαζεται δηλαδη ενας ανθρωπος 14 κιλων τοσο ανθεκτικο στρωμα με καμπυλες στηριξης και διαφορες αλλες μ.....κιες που μας λενε? Εννοειται οτι κοιταμε υποαλλεργικο και ανατομικο αλλα υπαρχουν και πιο οικονομικα με 250-300 ευρω.

Επισης η μικρη μου την τελευταια φορα ειχε θεση προς τα κατω. Υπαρχει πιθανοτητα να αλλαξει θεση και να παει παλι εγκαρσια ή αναποδα με ταποδια κατω δηλαδη? Ρωταω γιατι ποτε δεν ηταν ετσι ο πριγκιπας.....

Σημερα ο πριγκιπας θα φαει σουπιτσα μοσχαρακι απο χθες και εμεις καμια μακαροναδα. Το σιδερο με περιμενει και με κοιταει απειλητικα οποτε δεν θελω να το εκνευρισω αλλο και λεω να το τελειωσω, γιατι φοβαμαι οτι θα θυμωσει και θα διπλασιαστει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας φιλω ολες. Παμε για πρωινο (ο Παναης τα εκανε κιολας !!!)

Καλημερα κοπελιες!Να αρχισω με μια μαντιναδα του Ζωιδακη(που δεν αρεσει στον ανδρα μου):::

"ολος ο κοσμος να τανε χαρτι,παλι δεν φτανει,τα καλη σου δημιουργος καλλιγραφη να κανει!

Ανθουλα αντε εγιανε ο γιοκας σου,επιτελους το παιδακι.Ναι 3 εχω παρει,διοτι εγω δεν ηρεμησα ποτε απο εμετους.Τωρα βεβαια δεν κανω συνεχεια αλλα εχω αυτο το βαρος στο στομαχι κι ετσι φοβαμαι να τρωω.Μωρε μακαρι να τρεφεται το μωρακι μου και ας εχανα κιολας,ουτως ή αλλως μου χρειαζεται :?

Ναι Ελενακι,εγω οτιδηποτε και να φαω ειδικα το βραδυ υποφερω ποσο μαλιστα με πιτσες κτλ.Αυτο που απολαμβανω μονο ειναι οι γρανιτες,τις εχω ξεσκισει!!Και τα δροσερα παγωτακια =p~=p~=p~

Πασχαλιτσακι εμενα γυρισε εγκαρσια ενω συνεχεια ηταν με το κεφαλι κατω!Νομιζω οτι ετσι με ποναει καποιες φορες! Ο γιατρος ειπε οτι μπορει κ να χει μπλεχτει με τον λωρο οταν ειναι πλαγια και δεν μπορει να γυρισει :( >Με τρομαξε λιγο αλλα μου πε οτι δεν ειναι τιποτα.ισως ετυχε κιολας. :roll::roll:

Αυτες τις μερες εχω αρχισει να βαζω στην μπουμπουκαμου μοτσαρτ!!!Τι τραβαω η δολια !!!Αλλα αφου λενε οτι κανει καλο,θυσιαζομαι.χοροπηδαει μεσα αλλα δεν ξερω αν ειναι απο ευχαριστηση ή φωναζει"Κλειστο ρε μανα"και βαλε κανεναν Πετρολουκα" :lol::lol::lol:

Καλημερα κοιλιτσες ομορφες, τι κάνετε?

Μινα με το καλο να αρχισεις τις αγορες σου, σιγα σιγά και δεν θα ξεχασεις τιποτα!

Μαρακι με το καλο να δεις την μπεμπουλα σου σημερα.

Ανθη μου μπραβο ποσο ηθελα να ακουσω οτι ειναι καλά ο Πανουλης για να ηρεμησει και η φραουλομανα!

Κικιτσα μια χαρα η μικρουλα σου, ντελικατη θα ειναι!

Αριαδνη και εγω κοντομανικα φορμακια εχω, εχω πάρει και μερικά ρουχαλάκια εξοδου. Τώρα εχω και ολοσωμα μακρυμανικα απο την κορη μου αλλά νομιζω θα τους πεφτουν πολύ βαρια αν έχει πολύ ζεστη. Εχω δει ομως και σκεφτομαι να παρω δυο τρια κομματια ολοσωμα φορμακια με κοντο μανικι και κοντα ποδοναρια μεχρι το γονατο περιπου, νομιζω θα βολεψουν.

Νάνσυ η διδυμες κυησεις ειναι σιγουρα πιο δυσκολες, να κανεις τα λιγοτερα που μπορεις για να μην γεννησεις πολύ προωρα, ειναι σημαντικό να μεινουν τα μωρακια μεσα οσο περισσοτερο τοσο καλυτερο για την δικη τους υγεια αυτο να σκεφτεσαι, ολα τα αλλα γινονται και μετα. Για τη διαφορα βαρους αφου δεν ανησυχει ο γιατρος μην αγχώνεσαι φανταζομαι θα σε παρακολουθει τακτικά τώρα.

Ελενα καλυτερα να τρως ελαφρα το βραδυ και μετα τις 9 να το αποφευγεις, ειναι επειδη πιεζονται ολα τα οργανα και εχουν αλλάξει θεση απο το μεγεθος της μπεμπας.

Κατερινα ειναι ακομα νωρις και συνηθως μεχρι τις 30-32 βδομαδες εχουν χωρο να κανουν τουμπες, οταν ερθει η ώρα της ελπιζω να εχει την σωστή θεση, θα γεννησεις με καισαρική οπως το πρωτο ή θα προσπαθησεις για φυσιολογικά?

Πάω να συνεχισω απο χθες τα ρουχα στα συρτάρια και πρεπει να μαζεψω και παπουτσια σημερα και να δω τι έχω απο καλοκαιρινα, απο φαγητο σημερα θα φτιαξω ομελετα γιατι την λιγουρευομαι μερες!

Εχει και ο αντρουλης μου γεννεθλια σημερα!

Φιλάκια

Κατερινα ειναι ακομα νωρις και συνηθως μεχρι τις 30-32 βδομαδες εχουν χωρο να κανουν τουμπες, οταν ερθει η ώρα της ελπιζω να εχει την σωστή θεση, θα γεννησεις με καισαρική οπως το πρωτο ή θα προσπαθησεις για φυσιολογικά?

Δεν με πειραζει η θεση που θα παρει το μωρο, αλλωστε στην περιπτωση μου δεν εχει και σημασια. Απλα στον πριγκιπα λογω της θεσης του με πονουσαν πολυ τα πλευρα επειδη τεντωνοταν και επισης επειδη το βαρος ολο ηταν χαμηλα λογω κατανομης στη μητρα με πονουσε και η κοιλια μου. Στην μπεμπουλα δεν εχω τετοιο θεμα και μεχρι στιγμης μου αρεσει που δεν υποφερω. Το μονο που με ενοχλει ας πουμε ειναι το οτι νοιωθω πιο ευκολα το στομαχι μου γεματο, επειδη ειναι το μωρο ψηλα.

Καισαρικη θα κανω παλι, δεν το ρισκαρω γλυκια μου. Δεν μπορω να πω οτι το εψαξα και πααααααααααααααααααααααααααρα πολυ, αλλα απο οσο διαβασα και το συζητησα και με τον γιατρο μου δεν ρισκαρω να παθει κατι το μωρο ή εγω προκειμενου να γλυτωσω το μαχαιρι ή λογω εγωισμου να γεννησω φυσιολογικα. Αφου δεν θελησε ο θεος να γεννησω ετσι στο πρωτο, ολες οι επομενες γεννες θα ειναι καισαρικες :):):):) (και ποσο ηθελα στον πριγκιπα να γεννησω φυσιολογικα....... να περασω ολα τα σταδια...... αλλα μου αρκει που ολα πηγαν καλα :):):) )

καλε τα επαιξα... ηρθε μια φιλη μου και πιναμε καφε και ερχεται και η μαμα μου και τσαντιστηκε και σηκωθηκε και εφυγε....τι να πω δεν ξερω. θα κατεβει το απογευμα να παρει τη μικρη αλλα θα την παρω τηλεφωνο να μην ερθει γιατι εχει πολλα νευρα και δεν της φταιω σε τιποτα

εχω να διαβασω 6σελιδες!!!!

Κοριτσακια μου τελεια η καμπυλη.......πηγαμε κ τζαμπο χτες της πηραμε μπιμπερο....φανελακια..ολα ολα τα καλουδια...ειδα κ καροτσι..........ειχε ενα με 100 πολυ γουστοζικο για τα λεφτα του..αλλα δε ρτο πηραμε....ειπαμε να το σκεφτουμε κ αλλο...την τριτη εχω ραντεβου με το γιατρο....!!!! σας φιλω γλυκα και σας καλημεριζω...!!!

..........λοιπον

τσεβουλα μου μια χαρα η κουκλιτσα σου. μην ανυσηχεις για το ΠΗΤ σου στο περιπου βγαινουν αυτα αναλογα με τη αναπτυξη του μωρου... και εγω το ιδιο προαισθημα ειχα αλλα δυστυχως ουτε πονακι για δειγμα εστω να καταλαβω πως ειναι η συσπαση δεν ειχα στη σαντυ, ενω τωρα τα μαθαινω αυτα!!!

γεια σου βρε τσεβουλα με τις μαντιδες σου! και μενα μουχε κατεβασει ο αντρας μου τραγουδακια στη μικρη μονο για μωρα και ποτε δε χοροπηδαγε, μονο στο σακη εδινε ρεσιταλ!!! ενω αυτος χοροπηδαει ολη την ωρα δεν τον νοιαζει η μουσικη

καγκουρο μου τελεια και εσεις τα νεα σας... γυρισε απο τοσο νωρις το θηριο??? μια χαρα εισαι στα κιλα σου... εγω ειμαι +6 αντε να παρω αλλο 1 μεχρι τη γεννα! να χαιρεσαι τον αντρουλη σου σημερα και αμα κανεις τουρτιτσα στειλε και κανενα κομματι κατ'εδω

σταυρουλα μου ακομα ρουχα εγκυμοσυνης ψωνιζεις??? τον επομενο μηνα γενναμε! αντε με το καλο το δωματιο σας!

τονια μου μακαρι και εσυ αυτο το μηνα να μεινεις εγκυος!!! να πεις στην φιλεναδα σου οτι ολα καλα θα πανε και σε λιγο καιρο θα κραταει το μωρακι της αγκαλιτσα.... δεν πειραζει που ειναι ξαπλα γιατι μετα ουτε βλεφαρο δεν θα κλεινει!

ελενα για το πρωτο καιρο για την αποστειρωση μονο γυαλινα... δεν χριαζομαστε καφετερια στη κλινικη αν ειμασταν ολες μεσα στους ορους μας να μας βαζαν καφε να μην σηκωνομασταν κιολας :lol::lol::lol:

μεχρι ποτε θα την περιμενεις την συρταρια??? προσπαθησε το βραδυ να τρως πολυ ελαφρια οσο και αν πεινας

λιλ μου χρησιμοποιω της chicco ειτε γυαλινα ειτε πλαστικα γιατι βολεψαν πολυ τη μικρη η θηλη τους ενω τα nuk επειδη η τρυπα ειναι απο κατω δεν το ηθελε.... απο θηλες στην αρχη τηυς εβαλα την καοτσουκ (αν και στο εξωτερικο εχουν ψιλοσταματησει να βγαζουν απο καοτσουκ) και μετα σιλικονης μεχρι και τωρα.... το μωρο θα σου δειξει τι το βολευει.... παντως μπιμπερο μονο γυαλινο

αριαδνη μου ετοιμαστε το με την ησυχια σας και εμεις εδω ειμαστε!!! εδω αν και ζεστη ειναι παγωμενο ακομη το νερο να παω για μπανακι!

θα χριαστεις και αμανικα ιδιαιτερα τον αυγουστο και κοντομανικα για τον ιουλιο.... ετσι και αλλιως στο σπιτι θα την εχεις μονο με εσωρουχακι κορμακι και οχι να της φορας και φορμακι απο πανω, μονο οταν ειναι να βγαζεις το μωρο εξω.... κορμακια εσωρουχακια παρε αρκετα γιατι θα εχεις διαρροες οπως ολα τα μωρακια.... εγω φορμακια πηρα 4-4(κοντο αμανικο)

μπεμπουλα μου γιατι ανατριχιασες? μια επεμβαση ειναι και αυτη!!! να σου πω την αληθεια τωρα ειμαι πιο ηρεμη γιατι ξερω τι θα αντιμετωπισω με το χειρουργειο....

πασχαλιτσακι πολυ χαρηκα που σου αρεσαν αυτα που σου προτεινα.... μαρεσει το παγκακι και το αλλο που ειναι σαν παζλ(το τελευταιο).

ειδα οτι η αριαδνη σου εβαλε μικυ απο το cosycorner και εγω εκει θα σου ελεγα να κοιταξεις!!!

αντε ειδες σε 2μερες τα βρηκες ολα! τα περισσοτερα επιλαδικα σου δινουν δωρο το στρωμα αλλα και να μη σου δσουν παρε το φθηνο ανατομικο και υποαλλεργικο και ασε τα πολλα πολλα για το δικο σου στρωμα (αν θες να αλλαξεις)

κοριτσακι παιδι πιο ζωηρο εχει να αλλαξει θεση μεχρι να γεννησεις καμια κατοσταρια φορες!

μινακι μου πες μας τι θες και θα σου λεω εγω που να πας.... παντως σαν καλες και γερες προσφορες κανει το λιλιπουτ στη καναδα απλως για κουνια επειδη εχει μονο της ΗΡΑ πηγαινε και δες και στο ανατελλω... σχεδον ολα τα πραγματα εκτος απο τη κουνια ταχω παρει απο το λιλυπουτ

ντελφιν μου μπαινεις στο μηνα σου? αρα πρεπει να σε προσεχουμε εσενα.... εκοψες το μαγνησιο???

ανθη μου ειδες ο Πανουλης σου περδικι εγινε!!! το ανακαλυψα αργα το οτριβιν η χαζη η μανα!!!

κικιτσα μου ενημερωσα λιστουλα.... μονο ο δικος μου ο γιατρος ουτε καρδιοτοκογραφο με βαζει ουτε ανα 3βδομαδες με βλεπει και μεχει φαει το αγχος!!! :lol::lol::lol:

νανσυ μου φυσικα και ειναι πιο επικινδυνη η διδυμη κυηση αλλα που να το καταλαβεις εσυ... κανονικα επρεπε να σε ΕΙΧΑΝ στα πουπουλα τωρα αλλα που ειναι οι αλλοι για να σε βαλουν στα πουπουλα :lol::lol::lol:

και δουλειες πως κανεις με τη κοιλαρουμπα που εχεις??? :lol:

ναταλακι τοχα δει τον εξαντα και μαλιστα μετα εγινε και μια μεγαλη συζυτηση εδω στο μαμμυ γιαυτο

πασχαλιτσακι ειναι μικρο το διαστημα για να μπορεσεις να κανεις φτ πανω απο 5χρονια και αναλογα να σε αναλαβει ο γιατρος για φτ. εμενα μου ειπε "και 10χρονια να περασουν δεν το ριψοκινδυνευω να ξεγεννησω καποια με φτ και να μου παθει ρηξη μητρας" (τον ειχα πρηξει για να δω αν μπορουσα να κανω φτ γιαυτο)

αντε και το δευτερο σιδερο με το καλο!!!!

μαριαγιωργος μπαρβο σου με τη καμπυλη.... αν ειναι να παρεις απλο (οχι το 3 σε 1 καροτσι) ψαξτο λιγο παραπανω γιατι αυτο που εχει το τζαμπο ειναι τσιμπημενο!

ουφ σας διαβασα δεν πιστευω να ξεχασα καμια!!! σε λιγο θα παω να παρω τη μικρη απο το σχολειο, γιαουρτακι και μετα νανι....στο δρομο θα αποφασισω τι θα κανω με τη μανα μου!

Μαχιμ οχι 90% δεν θα τα δώσω σε ιδιωτική, θα κάνω απλά δωρεά στην Δημόσια τραπεζα.

Κατερινάκι να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Εγώ ήταν που δεν θα έκανα τίποτα...τελικά έκανα όλα τα τζάμια και κατέβασα και κάποιες κουρτίνες και έβαλα πλυντήριο...τι έχετε να πείτε? :)

Το απόγευμα θα έρθει μια γυναίκα που μου σύστησαν να συνεννοηθούμε αν είναι να την πάρω γύρω στις 18 Μαιου να μου κάνει το σπίτι για την γιορτή του άντρα μου...Βέβαια όπως το πάω μάλλον δεν θα χει και πολλά να κάνει :lol:

Μη λέτε για κιλά +3 και +6 εσύ Αλέκα που σε ένα μήνα γεννάς γιατί εγώ είμαι +6 με πολύ κόπο και οι δυνάμεις μου για αυτοσυγκράτηση εξασθενουν...

Καλά η μάνα σου τί έπαθε, μήπως νευρίασε που σε είδε να πίνεις καφε?

κοριτσακια μου χαθηκα!!!! τρεχουμε γιατι στο τελος του μηνα μετακομηζουμε στο χωριο σε σπιτι δικό μας και εχουμε τοοοσσσοοοο τρεξιμο με βαψιματα, μετατροπες, μαστορους κτλ κτλ!

εγω θα σταματησω την δουλεια προς το τελος του μηνα, (εναμιση μηνα νωριτερα...) και δεν προκειται να ξαναγυρίσω το εχω παρει αποφαση!!!! θα ειναι δυσκολα βεβαια μετα απο τοσα χρονια δουλειας, αλλα μου εχουν πια μειωσει τον μισθό τοσο πολύ που δεν βγαινουμε εδω στην αθηνα πια! οποτε επρεπε να διαλέξω και βεβαια διαλεξα την οικογενεια και μια πιο ηρεμη ζωη στην επαρχια!

εκανα και την β επιπεδου και επιτέλους ειδαμε το φυλο! περιμένω αλλο ενα αγοράκι τελικα! δυο αγορια και ενας ο αντρας μου να δω πως θα τα βγαζω περα χαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!

ο μικρός στην κοιλιά κλωτσάει τρελλα, η κοιλιά μου εχει γίνει τεραστια απο τωρα (σε κιλα ευτυχως είμαι ακοπμα καλα) και Δημητρης μου μεγαλώνει και γινεται πολυυυυ ζωηρος! ακόμα δεν μιλάμε καλα, αλλά ευελπιστω πριν αρχίσω να ανυσηχω, οτι μεχτι τον ιουλιο αυγουστο που κλεινει τα 2 θα μιλησει!

ελπίζω να ειστε ολες καλα και τα μωράκια σας!!! Συγγνωμη που δεν μπαινω συχνα, αλλά δεν εχω καθολου χρονο!!!!!! φιλακια πολλα

κοριτσακια μου χαθηκα!!!! τρεχουμε γιατι στο τελος του μηνα μετακομηζουμε στο χωριο σε σπιτι δικό μας και εχουμε τοοοσσσοοοο τρεξιμο με βαψιματα, μετατροπες, μαστορους κτλ κτλ!

εγω θα σταματησω την δουλεια προς το τελος του μηνα, (εναμιση μηνα νωριτερα...) και δεν προκειται να ξαναγυρίσω το εχω παρει αποφαση!!!! θα ειναι δυσκολα βεβαια μετα απο τοσα χρονια δουλειας, αλλα μου εχουν πια μειωσει τον μισθό τοσο πολύ που δεν βγαινουμε εδω στην αθηνα πια! οποτε επρεπε να διαλέξω και βεβαια διαλεξα την οικογενεια και μια πιο ηρεμη ζωη στην επαρχια!

εκανα και την β επιπεδου και επιτέλους ειδαμε το φυλο! περιμένω αλλο ενα αγοράκι τελικα! δυο αγορια και ενας ο αντρας μου να δω πως θα τα βγαζω περα χαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!

ο μικρός στην κοιλιά κλωτσάει τρελλα, η κοιλιά μου εχει γίνει τεραστια απο τωρα (σε κιλα ευτυχως είμαι ακοπμα καλα) και Δημητρης μου μεγαλώνει και γινεται πολυυυυ ζωηρος! ακόμα δεν μιλάμε καλα, αλλά ευελπιστω πριν αρχίσω να ανυσηχω, οτι μεχτι τον ιουλιο αυγουστο που κλεινει τα 2 θα μιλησει!

ελπίζω να ειστε ολες καλα και τα μωράκια σας!!! Συγγνωμη που δεν μπαινω συχνα, αλλά δεν εχω καθολου χρονο!!!!!! φιλακια πολλα

ας πιει ξυδι να συνελθει δεν θα κατσω να σκασω αρκετα με επιασε το στομαχι μου απο τη στεναχωρια.... αν δεν θελει εγω τα κανω και μονη μου δεν εχω προβλημα ενα ενα δωματιο σιγα σιγα

αντε βρε σε χασαμε και σενα περιμενουμε να κατσεις να μας λες τα νεα σου ρενακι!!!

πασχαλιτσακι πολυ χαρηκα που σου αρεσαν αυτα που σου προτεινα.... μαρεσει το παγκακι και το αλλο που ειναι σαν παζλ(το τελευταιο).

ειδα οτι η αριαδνη σου εβαλε μικυ απο το cosycorner και εγω εκει θα σου ελεγα να κοιταξεις!!!

αντε ειδες σε 2μερες τα βρηκες ολα! τα περισσοτερα επιλαδικα σου δινουν δωρο το στρωμα αλλα και να μη σου δσουν παρε το φθηνο ανατομικο και υποαλλεργικο και ασε τα πολλα πολλα για το δικο σου στρωμα (αν θες να αλλαξεις)

κοριτσακι παιδι πιο ζωηρο εχει να αλλαξει θεση μεχρι να γεννησεις καμια κατοσταρια φορες!

Εμας μας αρεσε το παγκακι και αυτοπου μας εβαλες που εχει στο κεφαλαρι ενα τεραστιο μαξιλαρι. Αυτο με το παζλ το ειδα και ζωντανο στο επιπλαδικο και δεν λεει πολλα..... ειδικα αυτο με το μαξιλαρι αρεσε πιο πολυ στον μπαμπη.

Οσο για το στρωμα και εμεις ετσι λεμε. αλλωστε αμα αρχισω να τον καθαριζω και μου το κατουραει ολη την ωρα θα κλαιω το 500αρι και θα χρειαστει να το αλλαξω κιολας!!!!

Ετσι ε???? τα κοριτσακια πιο ζωηρα? αλλη εντυπωση ειχα.... ο πριγκιπας απο τοτε που ξεκινησε να κουνιεται στην κοιλια μου μεχρι να γεννησω δεν ειχε σταματημο, ενω η νεραιδουλα μου ειναι πιο ηρεμο παιδακι η γλυκια μου :):):):):)

ΚΑγκουρακι εχει γεννεθλια ο αντρουλης σου? Χρονια πολλα και καλα με υγεια του ευχομαι. Να ειναι καλα να χαιρεται την οικογενεια του και με το καλο να παρετε το μωρακι σας αγκαλια :):):):)

ΜΑρια γιωργος μπραβο για τα καλα σας αποτελεσματα ;);););)

Ρενα καλη ευκολια και με το μαλακο οι δουλειες. Προεχει το μπεμπακι σας ;););););)

ΥΓ. Τελειωσε και το 2ο σιδερο. ΝΑταλακι περιμενω τα δικα σου :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυ. Διάβασα τα νέα σας και είπα να σας γράψω. Είμαι στη δουλειά και ξέκλεψα λίγο χρόνο για να σας γράψω.

Τονια όλα καλά να πάνε εύχομαι με την φίλη σου.

Έλενα τα σφουγγαρένια να τα αποφεύγεις γιατί μαζεύουν μικρόβια μέσα. Επίσης, αν δεν ξέρεις τι σφουγγάρι είναι μπορεί να κάνει αλλεργία στο μωρό. Νομίζω ότι καλύτερα είναι τα γυάλινα μπιμπερό.

Δεν πειράζει Ελενάκι για το παγωτό. Υπάρχουν και τα 0% αλλά το κακό με αυτά είναι ότι μου δημιουργούν πολλά αέρια ρε γαμώτο :oops::oops:

Αριαδνη καλορίζικα τα φωτιστικά. Βάλε μας καμια φωτογραφία.

Delphin με το καλό να δεις κι εσύ την μπέμπα σου. Κι εγώ θα δω τον Στρατούλι μου σήμερα και μετά έχω και μάθημα ανώδυνου τοκετού. Επίσης, ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να δω την ντουλάπα μου. Σκέφτομαι να βάλω κάτι ινοξ πομολάκια αρκουδάκι ή γατάκι ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Νάνσυ από αύριο που γυρίζω σπίτι θα με διαβάζετε πιο συχνά. :D

Συμφωνώ για τις θάλασσες και δεν πρόκειται να κάνω μπάνιο αλλά ευτυχώς που γεννάω Ιούνιο τουλάχιστον να προλάβω να κάνω κανένα μπάνιο τον Αύγουστο.

Πασχαλιτσάκι και εμένα το δεύτερο κρεβάτι μου άρεσε.

Κατερινάκι να χαίρεσαι τον αντρούλι σου.

Αλέξάνδρα φυσικά και ψώνισα γιατί δεν έχω τίποτα και έχω σκάσει με την ζέστη. :evil:

Αυτά τα νέα μου. Θα σας γράψω αύριο για τον Στρατούλι. Φιλάκια πολλά.

Εδω ειμαι πάλι,

τελειωσα με τα ρουχα τα δικά μας, εφτιαξα και τα παπουτσια στην αποθηκη και απο Δευτερα θα πιασω τα ρουχα της Αγγελικής και επιτελους θα ξεχωρισω ποια θα ετοιμάσω και για τον μπεμπη!!!!

Αλεκα μη σκας τους πιανει ωρες ωρες αν δεν γινονται οι δουλειες οπως τις θελουν.

Μαρια μια χαρα τελειωσες και με την καμπύλη και ολα καλά.

Κατερινα ξεχασα να σου πω και εμενα αυτο που ειναι σαν παγκακι μου αρεσει το θεωρώ πιο διαχρονικό και ταιριαζει για αγορακι.

Ρενα με το καλο λοιπον και το δευτερο αγορακι σου και με το καλο να εγκατασταθειται στο χωριο.

Σταυρουλα αντε θα περιμενουμε νεα απο τον Στρατουλι σου σημερα.

Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα κανει μπανια στη θαλασσα, ημουν εξι μηνών τοτε και ειμασταν Κερκυρα για διακοπές, ειχα το ΟΚ απο τον γιατρο αρκει να μην εμενα καθολου με βρεγμενο μαγιώ. Μαλλον θα κανω και φετος γιατι επιασαν πολύ νωρις οι ζεστες και μεχρι τον Ιούλιο θα σκάσω ήδη ο άντρας μου θελει να παει αυριο και την Κυριακή για μπανιο με την μικρή.

Καλημέρα κοριτσάκια μουυυ. Διάβασα τα νέα σας και είπα να σας γράψω. Είμαι στη δουλειά και ξέκλεψα λίγο χρόνο για να σας γράψω.

Τονια όλα καλά να πάνε εύχομαι με την φίλη σου.

Έλενα τα σφουγγαρένια να τα αποφεύγεις γιατί μαζεύουν μικρόβια μέσα. Επίσης, αν δεν ξέρεις τι σφουγγάρι είναι μπορεί να κάνει αλλεργία στο μωρό. Νομίζω ότι καλύτερα είναι τα γυάλινα μπιμπερό.

Δεν πειράζει Ελενάκι για το παγωτό. Υπάρχουν και τα 0% αλλά το κακό με αυτά είναι ότι μου δημιουργούν πολλά αέρια ρε γαμώτο :oops::oops:

Αριαδνη καλορίζικα τα φωτιστικά. Βάλε μας καμια φωτογραφία.

Delphin με το καλό να δεις κι εσύ την μπέμπα σου. Κι εγώ θα δω τον Στρατούλι μου σήμερα και μετά έχω και μάθημα ανώδυνου τοκετού. Επίσης, ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να δω την ντουλάπα μου. Σκέφτομαι να βάλω κάτι ινοξ πομολάκια αρκουδάκι ή γατάκι ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Νάνσυ από αύριο που γυρίζω σπίτι θα με διαβάζετε πιο συχνά. :D

Συμφωνώ για τις θάλασσες και δεν πρόκειται να κάνω μπάνιο αλλά ευτυχώς που γεννάω Ιούνιο τουλάχιστον να προλάβω να κάνω κανένα μπάνιο τον Αύγουστο.

Πασχαλιτσάκι και εμένα το δεύτερο κρεβάτι μου άρεσε.

Κατερινάκι να χαίρεσαι τον αντρούλι σου.

Αλέξάνδρα φυσικά και ψώνισα γιατί δεν έχω τίποτα και έχω σκάσει με την ζέστη. :evil:

Αυτά τα νέα μου. Θα σας γράψω αύριο για τον Στρατούλι. Φιλάκια πολλά.

Ευχαριστουμε πολυ!!Χθες πηγε στο γιατρο,ολα καλα!Ο μπεμπουλης ειναι 2500 κιλα περιπου και η φιλη μου στην 32η εβδομαδα!!!Ολα πανε καλα,δοξα το Θεο!!Και σε σεν ευχομαι με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...