Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

tsevoula k katerinaki mia xara to mwrakia sas...

emena doppler mou kanei kathe fora k egw den to iksera proxthes to anakalupsa...

pasxalaki egw se eipa tha eprepe na menoume konta emeis na asxoloume me ta paidia egw k esu na kaneis doulitses afou sou aresei kiolas..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

lil μου μακαρι ναμασταν ολες στο ιδιο δωματιο και εγω με το λαπτοπ για να σας προλαβαινω :lol::lol::lol:

μετα θα σας σχολιασω.... παω για νανι αφου και η σκατουλα κοιμηθηκε!!!

post-13747-1387393925181_thumb.jpg

Κοριτσια μου σας διαβαζω ολες και σας ευχομαι με το καλο να παρετε αγκαλιτσα τα μωρακια σας!!Εμενα μια φιλη μου,σας διαβαζει καθημερινα αλλα ειναι ξαπλα η καιμενουλα και δεν μπορει να γραψει...Ειναι στην 30η εβδομαδα,σε μια εγκυμοσυνη με πολλα προβληματα αλλα Δοξα το Θεο ολα πανε καλα!Σημερα το απογευμα θα παει στο γιατρο!Αρα γραφω εγω για εκεινη!!!

post-12053-1387393925811_thumb.jpg

Gurisa koritsia...eutuxws den eixe polu kosmo giati sta jumbo zalizomai otan pigainw.

Koritsia pira ena teleio sfougarenio mpanaki pou einai gia tin arxi pou tha to kanw mpanio mesa sto nuptira. einai se sxima mpanaki alla olo einai ftiagmeno apo sfougari kai to bazeis mesa sto nuptira teleio!! Exw mia erwtisi....pira ena mpimpero gualino tis Nuk...eida kai ena allo pou mou arese tis cicho alla itan plastiko. Poia einai kalitera ta gualina h ta plastika???

Lil mou teleia pou eidate to mpempi kai ontws exei megalwsei!! Ax ante anipomonw na erthei h Triti giati auti ti fora perase arketos kairos na dw kai gw ti mpempa mou!!

Nancy kala to elega egw gia to pws se fantazomai se ligo kairo!!!! :lol::lol: Edw emena mou'rxete na kanw tsigaro kai mono pou se skeftomai !!!! xaxaxa

Tseboula kai esas h mpempoula mia xara megalwnei!! Tseboula kai egw exw mia anipomonisia na bgei kai nwritera malista, alla fobamai pws se sxesi me alles egkumonouses pou sugkrinw oti einai toso iremi pou den kserw an tha bgei nwritera. Kai ta koritsia sunithws menoun mesa mexri telos. Egw giauto skeftomai molis mpw sto mina mou na kanw diadromo, boltes, douleies, perpatima kai oti mporw gia na boithisw!!

Kangouraki kai esena mia xara o mpempis!!! Exei parei kiolas thesi?? Mallon thelei na bgei nwritera!

Nai auto einai to maksilari gigas!! Einai omws foberi h timi tou se sxesi me ta alla edw pera! Den exw apofasisei akoma alla to skeftomai polu sobara.

Anthi xairomai pou o Panoulis einai ligo kalitera...min agxwnese se liges meres tha einai pali perdiki!!!

Este kales douleies!

Maxim xaxa exeis dikio olokliri kliniki!! Me megali kafeteria giati pou tha kathomaste gia kafe kai na milame toso oso twra??? :lol::lol:

Ναι για φαντασου :lol::lol::lol:

Απο οτι φαινεται τσεβουλα και κατερινα μου ο δικος μου γιατρος τα κανει ολα λιγο νωριτερα....

Και σε εμενα ειδε τον ομφαλιο λωρο και μου ειπε οτι ολα ειναι καλα.

Ελενα δεν ξερω τι λενε η δευτερομανουλες αλλα απο φιλες μου εχω ακουσει καλα ειναι τα γυαλινα, της chicco και η θηλη να ειναι σιλικονης γιατι η αλλη καμια φορα τους μοιριζει...

Εγω γενικα κοριτσια προτημω τα γυαλινα εχω ακουσει οτι ειναι πιο υγειηνα, ακομα και τα ταπερ μου ειναι ολα γυαλινα.

Αχ κορίτσια είμαι πτώμα. Κρεμάσαμε όλα τα φωτιστικά αλλά το σπίτι έγινε μπ...λο :oops: Σκούπισα και σφουγγάρισα 2 φορές για να φύγουν όλες οι σκόνες...

Αλέκα μου το δωμάτιο θα αργήσετε να το δείτε μάλλον γιατί αρχικά την κούνια θα την βάλουμε στο δωμάτιό μας...Αλλά δεν πειράζει, θα το δείτε μαζί με την μπέμπα :)

Και γω έχω χαμηλό αιματοκρίτη και αιμοσφαιρίνη παρότι πίνω 2 σίδηρο αλλά φταίει το στίγμα..

Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά αν συνεχίσει αυτή η ζέστη, να αρχίσω να πηγαίνω για μπάνιο, είναι 1 λεπτό απο το σπίτι μας!

Πρέπει βέβαια να διαβάσω κιόλας γιατί αρχές Ιουνίου θα ανέβω Αθήνα για τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού.

Αυτά προς το παρόν, θα τα πούμε και μετά!Φιλάκια

axxxx koritsia eimai polu xaroumeni, molis ematha oti tha ksana anoiksei i kliniki edo sto rethynmo! :ymparty::ymparty:

aleka mou anatrixiasa me tin perigrafi pou ekanes :o:o o giatros mou leei oti me diduma mono me kaisariki ginete!!!

lil, tsevoula kai kangaroo mia xara ta morakia sas :):)

ariadni kaloriziki i kounia sas...

este molis teleiosete tis ergasies perimenoume fotos...

elena me geia to sfougarompanaki ;););)

nansy milisa me ton giatro mou kai mou eipe oti tin 25h ebdomada tha kano tin kampuli zaxarou!!! diladi se 2 ebdomades...

Σε κρεββατι με σειρα προτιμησης ειμαστε στα εξης :

(θα γινουν απο ξυλο, οχι βακελιτη ή μελαμινη, χρωματος ξυλι σκουρο (μαλλον καρυδια-wege) και για χρωμα θα βαλουμε "βανιλια" γιατι η ντουλαπιτσα του εχει συρταρια τετοιο χρωμα).

1) http://homeedition.gr/epipla/%CF%83%CE% ... %BA%CE%B7/ . Σε αυτο το κρεββατι η πλατη ειναι σαν παγκακι και θα ειναι εναλλαξ ξυλι-βανιλια. Για να καταλαβετε το "παγκακι" ειναι σαν αυτο αλλα τα οριζοντια δοκαρια ειναι πιο λεπτα http://www.epiplopoios.gr/main/epiplo.p ... gr&id=3240.

2) http://www.petitemaison.gr/product_info ... cts_id=574 και

3) http://www.epiplopoios.gr/main/epiplo.p ... gr&id=2096

Σε ολα το κατω μερος θα ειναι κλειστο μεχρι κατω και θα γινει μπαουλο με μηχανισμο που θα ανοιγει προς τα πανω.

Σε συρταριερα θελω μια στενη απλη κατι σαν αυτη με βαθια συρταρια και για χρωμα απο τα 5 τα 2 αναμεσα θα ειναι σε χρωμα βανιλιας http://www.petitemaison.gr/product_info ... cts_id=143 κατι σαν αυτη.

Πεστε μου και εσεις τη γνωμη σας ;);););););)

ΥΓ. Αλεκα περιμενω σαιτ για φωτιστικο και ταπετσαρια-ταινια με μικυ μαους!!!!!!!!!

teteia peripou surtariera thelw k egw gia tin krevatokamara omws..

emena mou arese auto san pagkaki pou les k to allo me to portokali to kuma...

elena esu eixes pei oti to proderm exei parafin mesa? mou pire i pethera mou sampouan k leei oti den exei paraben...

Lil nai kai gw auto exw akousei oti ta gualina einai kalitera...giauto den pira tis chicco giati eixe mono plastika...pira tis Nuk.

Nancy einai uperoxa ta pragmata sou, me to kalo na upodexteis ta prigipopoula sou!!! Exw mia erwtisi...auti h ufasmatini allaksiera pou exeis panw sto epiplo tin pires ksexwrista h itan mazi me tin proika?? Poso kanei kai an einai arketa fouskwto auto to ufasma gia na allazeis panw mwraki xwris na baleis kati allo.

Μaximaki εγω το είχα πει για το προδερμ και σας αγχωσα η κακούργα.

Απλα πίσω στα συστατικα ειδα που γραφει methylparaben,ethylparaben.Στην ενυδατικη το γραφει,οχι στο σαμπουαν-αφρολουτρο.

Koritsia piga na parw pagwto giati tha pame se kati filous episkepsi se ligaki kai eida ta pagwta kai pira kai egw gia to spiti...twra efaga ligo kai epatha zimia! Pagwto kinder bueno!! polu wraio! (sorry Este mou :oops: )

kai eixa pei oti de tha paw mpourdes mexri tin Triti pou tha paw sto giatro gia na min parw kai alla kila ma dw poso tha me zugisei!!

Καλησπέρα φουσκιτσες μου.

Αριαδνη σ' ευχαριστω :):):):):):):) κατι τετοιο ψαχνω. θα μελετησω το σαιτ και θα σας πω που θα καταληξω για να μου πειτε τη γνωμη σας ;);););););)

kalispera koritsia vlepo lete gia epipla morou teleia tora k ego mporo siga siga na simetexo se aytes tis sizitiseis alla mou fenontai vouno eseis pos valate mia seira ti xreiazete kk ti oxi ???? exo agxo8ei ligaki an kano tis sostes agores i telika pao na geniso me tokalo k mou leipoun ta misa :shock: prepei na sas parakolou8o gai na mporeso k ego na ma8o ti xreiazete k ti oxi mi ta kano 8alasa :shock:

filakia se oles !!

καλησπερα κοριτσια!!!!κ εγω ολο το πρωινο δουλειες κ βαλαμε κ την πορτα σιτα που πηραμε απο το lidl!!! μια χαρα πορτα τελικα!!εφυγε κ ο αντρουλης μου αθηνα,αυριο το βραδυ θα ερθει κ μεχρι να γεννησω δεν θα ξαναπαει..απιστευτο...σε μια βδομαδα μπαινουμε στο μηνα μας!!!!

αυριο πρωι θα παω να δω την μπεμπα!!

εχετε γραψει πολλα :):):) παω νας διαβασω..τα μισα εχω διαβασει..μεχρι το 72.. :):)

Ντελφιν με το καλο να δεις την μπεμπα! Εφτασε ο καιρος βλεπω με το καλο γλυκια μου να πανε ολα!!!

Beboula ευχαριστα τα νεα με την κλινικη τυχερουλα θα εισαι!

Πασχαλιτσακι εμενα με εχει βολεψει το κρεβατι μπαουλο.

Ελενακι μολις γυρισαμε σπιτι και στο δρομο σταματησαμε και πηραμε και εμεις παγωτακι.

Μινα χαθηκες, εγω ειδα καταλογο με βρεφικα απο μεγαλο μαγαζι και εκανα μια λιστα, με βοηθησαν και εδω τα κοριτσια με τις πληροφοριες τους και οι φιλεναδιτσες μου.Κατοπιν στο καθενα εψαχνα σε μαγαζια απο τον υπολογιστη για να βρω την καλυτερη τιμη.Μεσα σε δυο απογευματα ειχα κανει τις αγορες μου και ξεμπερδεψα με τα αναλωσημα.

Γεια σας κορίτσια! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο Πανούλης μετά από τόοοσες μέρες ταλαιπωρίας είναι καλά! Επίσης, ήρθε και η ορεξούλα του! Έχασε ένα κιλάκι με όλα αυτά. Ήπιε και όλο του το γαλατάκι το βράδυ! Τι άλλο θέλει μια μανούλα για να είναι ευτυχισμένη;; Η φραουλίτσα μου χορεύει στην κοιλίτσα! Άλλες μέρες περισσότερο και άλλες λιγότερο.Την καταλαβαίνω πολύ τις μέρες που δε δουλεύω και ξεκουράζομαι περισσότερο!

Αλέκα μου εγώ όποτε είναι μπουκωμένος βάζω κατευθείαν οτριβίν το βράδυ για να κοιμηθεί και να κοιμηθούμε ανθρώπινα. Μου αρέσουν πάντως πολύ οι γιατροί που δε δίνουν κατευθείαν αντιβίωση. Οι περισσότεροι το έχουν παραχέσει με το θέμα. Τις προάλλες μιλούσα με μια γνωστή η οποία μπούκωνε το παιδί της με αντιβίωση γιατί έκανε 38 πυρετό :shock::shock::shock: Για μια ωτίτιδα ή ουρολοίμωξη να το καταλάβω, Μέχρι εκεί όμως.

Αριαδνη με το καλό να σας έρθουν τα πραγματάκια που παρήγγειλες και θα παραγγείλεις για τη μπεμπούλα σου!

Κικίτσα όλα καλά με το μωράκι σου;;;Πώς πήγε η επίσκεψη;;

Νάνσυ μου περάσατε μεγάλο ζόρι με τη Σάντυ :(:(:(:( Πολύ δύσκολες καταστάσεις περάσατε και είναι λογικό να έχεις φοβία...Εύχομαι να μην ξαναβιώσεις ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο.

Ναταλία μου πολύ καλά κάνεις με το φαγητό. Έτσι έκανα κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη! Τώρα όμως πρέπει να υπάρχει σπιτικό φαγητάκι για τον Πανούλη! Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν. Σήμερα το βράδυ μαγείρεψα 2 φαγητά και έβρασα και μπρόκολο και μετά έβαλα τον άντρα μου να πλύνει όλα τα κατσαρολικά! Τα έπλυνε! Τι να κάνει και αυτός;; Αν δε ζητήσω εγώ κάτι δεν κάνει τίποτα..Δεν πειράζει όμως. Θα ζητάω. Δε θα τη γλιτώσει ;) .

Έλενα όταν η γυναίκα είναι 40 εβδομάδων τότε όλα είναι πιο εύκολα ακόμα και με την πρόκληση. Το θέμα είναι όταν πηγαίνει νωρίτερα γιατί απλά θέλει να το προγραμματίσει. Αν για παράδειγμα θέλει να γεννήσει 2 εβδομάδες πριν από την ώρα της λογικό είναι να ταλαιπωρηθεί..

LIL ευχαριστώ για τα περαστικά! Μεγάλωσε το αντράκι σου! Ζυγίζει πλέον ένα κιλό και κάτι ε;;; Άντρας σωστός!

Καλό μου Πασχαλιτσάκι σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευχούλα σου για τον Πάνο μου!! Έπιασε τόπο! Να είσαι καλά! Πριν την εγκυμοσύνη είχες μετρήσει ποτέ την πίεσή σου;; Γενικώς έχεις ανεβασμένη τη μικρή ή μόνο τώρα;; Εύχομαι πάντως να μη χρειαστείς χαπάκι και να ήταν τυχαίο γεγονός!!!Ξέρω ότι η μικρή πίεση πρέπει να είναι η μισή της μεγάλης +1. Με 13 τη μεγάλη δηλαδή, η μικρή έπρεπε να είναι 7.5. Δεν είναι και μεγάλη η διαφορά από την πίεση που έχεις.Έπρεπε πρώτα να πάρεις προσφορά για σίτες και μετά να συνεννοηθείς με τον ιδιοκτήτη. Αν είναι πιο ακριβές από 400 ευρώ;;

Τσεβούλα χαίρομαι πολύ με τα νέα σου για τη μπεμπούλα σου!! Όλα καλά!Έχεις πάρει μόνο 3 κιλά;;;

Κατερινάκι μου εγώ είμαι τώρα συν 9 :?:?:? Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με τα παλιόκιλα. Πιο πολύ μου τη δίνει ότι τα παίρνω σαν φυστίκια και δεν το ευχαριστιέμαι κιόλας..Λογικά ευθύνεται η κατακράτηση αν κρίνω από την 1η μου εγκυμοσύνη που από τα 16 κιλά που είχα πάρει με το που γέννησα έφυγαν τα 10. Μακάρι το ίδιο να γίνει και τώρα! Κοτζάμ άντρας το φασολάκι σου! Πήρε και τη θέση του, έτοιμος είναι!

Σταυρούλα ευχαριστώ για την ευχούλα σου για τον Πανούλη! Κρίμα που τα H&M θα καταργήσουν τα ρούχα εγκυμοσύνης..Φέρνουν ωραία ρουχαλάκια. Ευτυχώς που δε σκοπεύω να αγοράσω άλλα ρούχα εγκυμοσύνης! Είμαι κοπλέ!

Ελενάκι για τα νεογέννητα τα γυάλινα μπμπερό ενδείκνυνται. Τα πλαστικά είναι για πιο μεγάλα παιδάκια. Εγώ πήρα πλαστικό στον Πάνο όταν άρχισε να πίνει μόνος του το γάλα.

Μπεμπούλα μπράβο με την κλινική! Εκεί θα γεννήσεις λοιπόν ε;;Τι κάνουν τα αντράκια σου;;

Κορίτσια θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε για τον Πάνο μου! Πέρασα μεγάλο άγχος και μου δώσατε κουράγιο!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

καλημέρα κορίτσια!όλα καλα με τη μπέμπα!εχει πάρει θέση και ειναι 2069 γραμμαρια!θα ξανα παω πάλι για non-stress στις 14/05!αλέκα ειναι ετοιμο το δωματιο!μεσα στη μερα θα σας βαλω φωτογραφιες!φιλακια

kalimera koiloumpes mou... kikitsa mia xara i mikroula sou oxi san to diko mou to mosxaraki xixixi... anyhi mou xairomai pou ola einai mia xara...

nai elena gualina mpoukalia gia ta neogennita..

lia mporei mono i krema na einai an k tha tin koitaksw ti akrivos sustatika einai k tha sas pw..

Καλημέρα κορίτσια,είστε καλά?

Εγω σήμερα αποφάσισα να μην κάνω τίποτα, κουράστηκα με τις δουλειές.

Να σας ρωτήσω κάτι, αν και μάλλον το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά δεν θυμάμαι..Για την μπέμπα, απο ρούχα τί πρέπει να αγοράσω? Επειδή γεννάω τέλος Ιούλη, τι φοράνε τότε στα βρέφη? Αμάνικα ή κοντομάνικα κορμάκια?Και απο πάνω?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΑΧ ΚΑΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ!ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΚΡΑΞΕ!ΤΟΥ ΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΑΡΧΗΣΕ!ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ Κ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ..ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ Κ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ ΜΠΟΥΡ!....

ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ 760ΓΡΑΜ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 638...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ Η ΡΟΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ.ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΟ;;;;

ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 17!Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!Ο ΜΙΣΤΕΡ ΖΥΓΑΡΙΑΣ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΚΑΜΠΥΛΗ!ΜΠΛΙΑΧ!!!Κ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΦΟΥΛ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ..Κ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ..ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΔΥΜΗ ΚΥΗΣΗ;; :shock::shock: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΝΑΝΣΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΝΑΝΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! :lol::lol:

Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Κ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΕΧΘΕΣ!!ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.. :lol::lol:

ΕΛΕΝΑ ΤΗΝ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΕ ΟΣΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΑΛΛΑ ΕΛΕΝΑ ΒΑΖΩ Κ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ.

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Κ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ;ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.

ΕΓΩ ΨΩΝΙΣΑ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΞΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΗΣΜΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΦΟΡΕΤΑ.ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ.Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΘΗΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΙΓΑ Κ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΕΧΘΕΣ ΣΤΑ FACTORY 3 ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΜΙΑ ΖΕΚΕΤΟΥΛΑ 85 ΕΥΡΩ.Κ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ..

ΕΣΤΕ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΩΡΑΚΙΑ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...