Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

Γεια σας κουκλιτσες!!

Χαθηκα λιγακι με τις ετοιμασιες του δωματιου....Τελειωσαμε με τις ντουλαπες κουραστηκαμε πολυ για να τακτοποιησουμε τα πραγματα, να τα πλυνουμε κτλ...Τρεχω τωρα για να βρω ταπετσαρια γιατι αυτη που μου αρεσε εχει παραδωση σε 3 μηνες και φρικαρα :shock: Βρηκα μια τωρα και ευτυχως μετα απο ψαξημο βρηκα και ταπετσερη και ελαιοχρωματιστη γιατι ο αντρας μου δεν καθεται να βαψει, ουυυφ!

Εχθες πηγαμε στο γιατρο για να δουμε τον μπεμπη και ειναι 1210γρ.!!! Ολα καλα με τον μικρο!!!

Εχει κατσει οριζοντια....

Μαριαγιωργος καλη επιτυχια με καμπυλη!!!

Ανθη περαστικα στο μικρο σου και καλη επιτυχια με την καμπυλη!

Κικιτσα και τσεβουλα με το καλο να δειτε το μωρακια σας σημερα!

Αριαδνη καλοριζικη η κουνια!

Ελενα καλη βολτουλα!

Κοριτσια εγω δεν σκεφτομαι τιποτα απο τωρα...λεω οπως ερθουν τα πραγματα και οτι ολα θα πανε καλα :D

Αλεξανδρα μου αρεσει η περιγραφη σου!Συντομη και καθολου αγχωτικη, τι καλα :P

Νανση ζουζουνι η μικρη...βλεποντας και κανοντας αργοτερα με τον παιδικο που λες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

λιλ μου μια χαρα τα νεα σας απο το παιδαρο σου και εσυ!!!!

καλα εκανες και κανονισες και ταπετσερη και βαφεα τουλαχιστον να μην μας σκας επειδη δεν στα κανει ο αντρας σου!

καλα επαθα πλακα μολις ειπες 3μηνες παραδοση??? τι ειναι καλε αυτοκινητο.... μια ταπετσαρια ειναι.... μπραβο σου που βρηκες αλλη.... τουλαχιστον τελειωσες με τη ντουλαπα και εφυγε ενα βαρος και τι βαρος!!!

αντε να δουμε και το δικο σας δωματιο σιγα σιγα!!

παω να φορεσω γαντακια και χλωρινη μπολικη στο μπανιο εδ τριγυρω θαμαι!!!

Αλεξανδρα ασε δεν το περιμενα τοση αναμονη! :twisted:

Και για να γλυτωσω και απο τη μουρμουρα του αντρα μου γιατι δεν ειναι για πολλες δουλειες , κουραζεται βλεπεις βρηκα μαστορες...Η ντουλαπα ομως ηταν το μεγαλο πακετο γιατι ειναι πολυ μεγαλη...Μονο τα ρουχα που αφησαμε στο κρεβατι οταν την αδειασαμε εφταναν τα δυο μετρα ασε :twisted:

Υπομονη με τις δουλιτσες....

κατερινακι πολυ καλα τα αποτελεσματα της καμπυλης, συγχαρητηρια!

Ο αιματοκριτης σου μια χαρα! Εμεις τον ανεβασαμε στο 35, μου ελεγε να τρωω λιγο κρεατακι και ετρωγα και σπανακι...Περιμενω νεα και απο το γιατρο σου...

:lol::lol::lol: ΑΛΕΚΑ Κ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Κ ΤΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕ ΟΛΑ;ΛΕΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ..ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΕΨΕΙ..

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ... :lol::lol:

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΑΦΝΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ DAVITOF ΜΑΥΡΟ ΣΛΙΜ ΚΑΝΩ.ΑΝ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ!

:lol::lol::lol::lol: νανσυ μου ρηγανατο θα σου φερνω.... και αν δε δεχτουνε στο δαφνη η λερος ειναι κοντα με τη ροδο θα σε φροντιζω!!!!

λιλ μου εγω ειμαι κρεατοφαγος μεχρι αηδιας ολα τα χρονια ηταν σταθερος ο αιματοκριτης μου στο 30!!! τωρα που μου το θυμησες κατσε να βαλω και εγω τις κουβερτες στις ντουλαπες γιατι θα μουρθουν στο κεφαλι!!!

Καλημερα φουσκιτσες μου.

Δεν προλαβα να διαβασω τι γραψατε σημερα γιατι απο τοπρωι κανω δουλειες και δεν εχω καθοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολου ορεξη. Ποπο ρε γμτ γιατι να μην εχω μια γυναικα μονιμα εδω μεσα να τα κανει ολα και εγω να ειμαι καθε μερα βολτα, καφεδακι, αγορα και πριγκιπα????? Ατιμη κενωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα Ταρταρα!!!!!

Μιλησαμε χθες και με τον ιδιοκτητη και συμφωνησε να βαλουμε σιτες στις μπαλκονοπορτες και να μην του δωσουμε ενα ενοικιο. Σημερα μιλησα με τον "σιτα" και τον περιμενω να ερθει να παρει μετρα. Ελπιζω να μη μου βγουνε πανω απο 400 ευρω και βαλουμε και απο την τσεπη μας :o:o:o:o

Το μενου εχει μοσχαρακι σουπιτσα με πατατουλες και καροτα που τρωμε ολοι οποτε γλυτωνω το 2ο φαγητο ;);););););)

Η πιεση που τη μετραω ειναι πρωι βραδυ γυρω στο 13 και η μικρη 9-9,5. Παντα η μικρη με προβληματιζει ρε γμτ. Τι λετε, θα το γλυτωσω το χαπακι?????????

Επειδη οπως ειπα δεν διαβασα τα νεα σας, οσες κοπελες εκαναν εξετασεις χαιρομαι που ειναι ολα καλα (ειμαι σιγουρη οτι τα μωρακια σας ειναι μια χαρα :):):):):) ). Επισης ευχομαι ο μικρος μας Πανουλης να ειναι καλυτερα το πουλακι μου και συντομα να γινει εντελως καλα να μην ταλαιπωρειται και η μανουλιτσα του.

Αλεκα το δωματιο επειδη εχει χαλι και κουρτινα με τον Μικυ ΜΑους η ταινια-ταπετσαρια και το φωτιστικο τα θελω το ιδιο. Το κρεββατι μου αρεσε σε ενα επιπλαδικο στη βεροια ενα που στο κεφαλαρι ηταν σαν "παγκακι", με ξυλα-σαν οριζοντια δοκαρια που θα του ελεγα να τα κανει σε χρωμα ξυλι-βανιλια-γαλαζιο εναλλαξ.

Αυτα για την ωρα. Εχω και 3 πλυντηρια να σιεδρωσω και να δουμε ποτε θα τα κανω :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Σας φιλω ολες.

κατερινα εννοεις κατι τετοιο ναι??? http://www.epiplopoios.gr/main/epiplo.p ... gr&id=3004 σου βαζω και το σαιτ να ριξεις μια ματια!

παντως για μικυ μαους θα σου βρω οτι θες!!!

Ρε Αλεκα δεν πιανεσαι απο πουθενα!!!!! Εισαι απιστευτη ειλικρινα. Ειναι σχεδον σαν αυτο απλα ειχε πιο λεπτα τα οριζοντια δοκαρια. Αχ τι καλα που μου το βρηκες γιατι ηθελα να στειλω το σχεδιο και στα υπολοιπα 6 επιπλαδικα απο τα 7 που πηγα για να παρω τιμες και δεν ηξερα πως να τους το περιγραψω. Να σαι καλα κοπελα μου.

Σου αρεσει το σχεδιο? Εμας μας αρεσε γιατι δεν ειναι ουτε παιδικο ουτε μεγαλιστικο ......

Για την πιεση τι λες? Να φοβαμαι ή ακομη δεν ειναι σε ανυσηχητικα επιπεδα????

Περιμενω και σαιτ για μικυ μαους!!!!!

9 με 9,5 δεν ειναι τιποτα δεν χριαζεται βρε να παρεις χαπι με τετοιες μετρησεις.... το 13,5 να φοβασαι!!! εμενα οταν ανεβαινει χτυπαω 14αρια!!!

σα σχεδιο αυτο που σου αρεσε ειναι εφηβικο αλλα βρηκα ενα που μου αρεσε, ειναι πολυ παιχνιδιαρικο http://www.epiplopoios.gr/main/epiplo.p ... gr&id=2096

http://www.epiplopoios.gr/main/epiplo.p ... =gr&id=174 πιο εφηβικο!!!!

απο αυτο το σαιτ το εχω ξαναεπισκεφτει οταν εβλεπα για κουκετες και επαθα πλακα!!! ριξε μια ματια σε ολα να παρεις ιδεες και φυσικα επειδη ολα τα μοντελα βγαζουν συρταριερες να τους ρωτησεις αν μπορουν να την φτιαξουν στα μετρα σου!

παω να παρω τη μικρη και επιστρεφω!!!

9 με 9,5 δεν ειναι τιποτα δεν χριαζεται βρε να παρεις χαπι με τετοιες μετρησεις.... το 13,5 να φοβασαι!!! εμενα οταν ανεβαινει χτυπαω 14αρια!!!

Η μεγαλη ειναι συνηθως καλυτερη. Η μικρη ειναι πιο τσιμπημενη :(:(:(:(:(:( . Ελπιζω να μην επηρρεαζει τη νεραϊδουλα μου.

Αλεξανδρα παντα τοσο χαμηλος ηταν? Συνηθως λενε για το κοκκινο κρεας....μοσχαρακι , συκωτι και τετοια.

Καλα εγω συκωτι δεν ετρωγα γιατι δεν μου αρεσει...Οι πορτοκαλαδες επισης (φυσικος χυμος)βοηθουν στην καλη αποροφυση σιδηρου και αλλες τροφες...

Μαξιμ μου , οντως ησυχασα!

Γεια σας κοριτσια.....!Εμεις ειδαμε την μπεμπουλα μας,ειναι 1100γρ σε ισχιακη θεση.Δοξα τω Θεο ολα καλα,νιωθω ηρεμη πολυ.Γαμωτο σε καθε υπερηχο με βγαζουν κι αλλη εβδομαδα,η σημερινη με εδειξε 27εβδ :roll:

Ο γιατρουλης μου πε αν θελω να κανω κ μπανακι στην θαλασσα αλλα ουτε το δαχτυλακι μου δεν βαζω μεχρι να ζεστανει.

Μου δωσε και μαγνησιο και μου αλλαξε ασβεστιο μηπως και το ποιο.

Ευχαριστω για τις γνωμες σας για την προκληση τοκετου,πιστευω οτι συμφωνω πλεον απολυτα μαζι σας

Ανθη μου,χαιρομαι που παει καλυτερα ο γιοκασ σου

Νανσουλα μου,μηπως πρεπει να αγριεψεις και λιγο?Δεν εχεις βοηθεια απο κανεναν,εχεις ζωηρη κορουλα και 2 μωρακια μεγαλωνουν στην κοιλιτσα σου,αν μη τι αλλο θα επρεπε να φροντιζει να σε ηρεμει ωστε να μπορεσεις να ανταπεξελθεις!Στην τελικη μονο σε μια δουλεια πηγαινουν και τα χουν ολα ετοιμα(οχι ολοι βεβαια)

Πωπω γινομαι τουρκαλα με αυτα

Πασχαλιτσακι και εμενα καπου στο 9,5 ειναι η μικρη μην ανησυχεις δεν χρειαζεσαι χαπακι, απο οτι ξερω τη μεγαλη να φοβασαι οταν ανεβαινει, καλα εισαι.

Τσεβουλα πολυ χαρικα με το μωρακι σου, μια χαρα!Δηλ πητ ποτε εισαι και που γεννας εσυ?

Καλημερα σε ολες τις εγκυουλες της παρεας!!!

Εχω πιασει σημερα τις ντουλαπες τις δικες μας και μαζευω χειμωνιάτικα και βγαζω καλοκαιρινα, μ΄αρεσει που βγαζω και τα δικα μου και αναρωτιεμαι αν θα τα φορεσω τον Αυγουστο ή δεν θα μπαινω σε κανενα. Εκατσα τωρα να δω τα νεα σας γιατι ειστε μεγαλη εξάρτηση :lol::lol::lol:

Χθες ειδαμε τον μπεμπουλη μας, ολα καλά ζωηροτατος γιατι η κλωτσια πηγαινε συννεφο, ειναι περιπου 1250γρ και εχει γυρισει με το κεφαλι κάτω. Ελπιζω να μεινει ετσι μεχρι το τελος γιατι εχει χωρο ακομα αρκετο. Οι εξετασεις μου μια χαρα ολες και απο κιλά ειμαι στα +9 και ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι ενα εναμισο κιλο παραπανω...γιατι με υπολογιζει να περνω αλλα 4 μεχρι το τελος. Επομενο ραντεβου σε τρεις βδομαδες στις 23/5 Αλεκα γραψε στην λιστα μας.

Τα δικά σας τώρα...

tsevoula μια χαρα η μικρουλα σου μεγαλώνει, για την προκληση θα σου ελεγα να αφησεις το μωρακι και το σωμα σου να αποφασισου,ν συνηθως οι σωστοι γιατροι αν δεν υπαρχει ιατρικός λογος μιλανε για προκληση οταν εχεις ξεπερασει την ΠΗΤ. Εγω ξεκινησα με προκληση τοκετου ειχα ΠΗΤ 16/12 και πηγα στο μαιευτηριο με μειωμενα αμνιακά υγρα αλλά χωρις πονους στις 16/12 το βραδυ. Ο γιατρος μου ειχε πει οτι επειδη το μωρο ήταν χαμηλά, ειχα διαστολή 1 και σε λιγες ωρες θα εμπαινα απο μονη μου σε τοκετο ειχε πολλές πιθανοτητες η προκληση να εξελιχθει ομαλά. Και έτσι έγινε γεννησα μετά απο 7 ώρες χωρις καποια παρενεργεια απο την προκληση αλλά πρεπει να σου πω οτι μολις αρχισα να εχω δικες μου συσπάσεις ο γιατρος μου σταματησε τον ορο και συνεχισαμε ετσι.

Ελενα παντα έτσι ήταν το μαξιλαρι δεν ήταν ποτε φουσκωτο εχει ενα περιεργο υλικο μεσα σαν μικρα μικρα μπαλακια. Αυτο που εβαλεςς ειναι το γιγαντιο μαξιλαρι :lol::lol::lol:

Μαρια καλη επιτυχια στην καμπύλη, ειναι η πιο βαρετη εξεταση ειναι η αληθεια.

Αντωνια με το καλο να δεις και εσυ το μωρακι σου, μαλλον κραμπα ειναι αυτο που σε πιανει να το πεις στον γιατρο σου.

Νάνσυ ειδα τις φωτο πολύ ωραιες οι κουνιες και οι προικες για τα διδυμακια. Η μικρή θα θελει πολύ κουβεντα απο τωρα για το τι την περιμενει ακραιες, αντιδρασεις θα ζησουμε ολες οι δευτερομανουλες πιστευω και εσυ ακομα περισσοτερο. Εγω αυτες τις μερες το εχω ριξει στο διαβασμα, εχω ενα βιβλιο που λεει τι να περιμενεις τον πρώτο χρονο του παιδιου σου, και μεσα σε αυτο υπαρχει κεφαλαιο για το τι πρεπει να κανεις οταν ενα παιδακι απο μοναχοπαιδι θα γινει το μεγαλο αδερφακι. Στην πραξη να δουμε βεβαια :shock::shock: Να ζησετε κιολας παντα ευτυχισμενοι με τον αντρα σου και ας σε φρικαρει μερικες φορες ;) , ειναι ομως οπως τους μαθεις, τωρα με τρια παιδια ελπιζω να μην εχει παραλογες απαιτησεις.

Ανθη μου χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο Πανουλης, θα δεις μολις συνελθει τελειως θα επανερθει και η ορεξη.

Κικιτσα θα δεις και εσυ την μπεμπουλα σου σημερα, ελπιζω να εχει παρει θεση για να σου φυγει αυτο το αγχος.

Αριαδνη καλοριζικη η κουνια!

Λια μια χαρα ο μπεμπης σου, στα ιδια κιλά ειμαστε κατι γραμμαρια σας περναμε :D:D , ποτε εχεις επομενο ραντεβου, θα εχει γυρισει μεχρι τοτε μην φοβασαι. Καλη συνεχεια με τις ετοιμασιες.

Ποσα εγραψα πάλι, σας διαβαζω και γραφω καμια ώρα τωρα, παω να συνεχισω λιγο με τα ρουχα γιατι μετα θα ερθει το ταρζανακι μου...

Φιλακια

Εγω κοριτσια εχω προαισθημα οτι θα γεννησω νωριτερα.Καρκινακι πιστευω θα βγει η μπεμπα μου.

Ισως φταει το οτι με εχει πιασει τρελη ανυπομονησια να την αγκαλιασω...να την αντικρυσω...να την μυρισω

Μακαρι ολες να ημασταν στο ιδιο δωματιο!!!

Κατερινακι πολυ χαρηκα με τα αποτελεσματα του μπεμπη σας!!! :D

Μας περνατε λιγα γραμμαρια βλεπω :-B δεν πειραζει ομως ... :P

Εγω ειμαι 12 κιλα συν με εχει φαει ο γιατρος με τα κιλα αλλα μετα ειμαι σιγουρη οτι θα τα χασω , αν και ολοι δεν το πιστευουν οταν τους το λεω. Στο προσωπο εχω αδυνατισει μονο στην κοιλια τα εχω παρει.

Τωρα επομενο ραντεβου 31/5 μου ειπε για doppler.Εσεις doppler θα κανετε?

εμενα μου πε ντομπλερ να κανω γυρω στις 10/6.

ΑΑΑΑΑ,Εμεις ειμαστε λεπτεπιλεπτες γι αυτο μας ριχνετε στα γραμμαρια.Αν κι η μπεμπα δεν λεει να αφησει ακομα την μαμα να ευχαριστηθει φαγητο.Συν 3κιλα εγω

Μολις φαγαμε εγω και ο πριγκιπας. Παω να τον κοιμησω και ελπιζω να τον παρω καιεγω για καμια ωριτσα. Το απογευμα εχει σιδερο και πρεπει να παρω δυναμεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: . Δεν θυμαμαι ποια κοπελα ειπε να σιδερωσω και τα δικα της...... τα περιμενω φουσκιτσα μου. Αν κρατας τον πριγκιπα απασχολημενο εγω σου κανω δουλιτσες ;););););););)

Βλεπω οτι ολες θα κανεε μεγαλα μωρακια. Τα δικα μου ολο ακριβως στην καμπυλη εβγαιναν...... απο τοτε που εμεινα εγκυος ως τωρα παντα με βγαζει ημερομηνια τοκετου την ιδια, που σημαινει οτι το μωρακι μου ειναι ακριβως οσο πρεπει, ουτε γραμμαριο παραπανω :shock::shock::shock::shock::shock:

Ελπιζω με την πιεση να ειναι οπως τα λετε και να σκεφτομαι ετσι οτι ειναι καλα και να μην αγχωνομαι να την ανεβαζω κι αλλο.

Σας χαιετω για την ωρα. Τα λεμε το απογευμα. Αντε ξεκουραστειτε κι εσεις :):):):):):)

Κοριτσάκια δεν προλαβαίνω να σας γράψω γιατί έπεσε πολύ δουλειά. Ελπίζω αύριο να σας γράψω περισσότερα. Σιγά σιγά τελειώνουν οι εργασίες. Σήμερα φέρνανε την ντουλάπα και αύριο θα την βάλουν. Θα πάρει και τα δείγματα ο μπογιατζής για τα χρώματα και θα μας φέρει το σουκου να αποφασίσουμε.

Ανθή μου χαίρομαι που διάβασα ότι όλα πήγαν καλά με τον Πανούλη σου. Καλή ανάρρωση εύχομαι τώρα.

Ψώνισα καλοκαιρινά ρούχα και για μένα από h&m και με ενημέρωσαν ότι δεν θα υπάρχουν για πολύ ακόμα ρούχα εγκυμοσύνης στο κατάστημα (στο τσακ πρόλαβα). Επίσης, και τα Ζαρα καταργήσανε τα ρούχα εγκυμοσύνης :(

Αυτά προς το παρόν. Τα λέμε αύριο πάλι που θα έχω πιο πολύ χρόνο να σας διαβάσω. Φιλιά σε όλες τις κοιλιές.

Λια δεν μου ειπε κατι για doppler βεβαια και χθες μετρησε την ροη στις αρτηριες του ομφαλιου λωρου. Στην Αγγελική doppler ειχα κανει στις 33 εβδομαδες τώρα ισως μου πει κατι μετα το επομενο ραντεβου, θα δειξει.

ωραια θα ηταν να ειμαστε ολες μαζι...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...