Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

Καλησπερα!!!Τι κανετε?

Ανθη μου περαστικα στο παιδακι σου,το καυμενουλη ψηνεται ε?

Μπεμπουλα,Μινα,πασχαλιτσακι,συγχαρητηρια για τα μωρακια σας ,σημερα κι η σειρα σου Κατερινα ε?Αντε με το καλο και τα δικα σου καλα νεα

Αυριο εχω κ γω γιατρο, \:D/ \:D/ \:D/ πρωτη εξεταση με τον καινουριο μας γιατρο.Αχ ποσο χαιρομαι με τους υπερηχους :D

Για την ζεστη δεν το συζηταω,αναψα κλιματιστικο κ στο αμαξι κ στο σπιτι

Κοριτσια εχω αρχισει να σκεφτομαι εντονα την περιπτωση της προκλησης τοκετου,εχω διαβασει οτι ταλαιπωρεισαι περισσοτερο αλλα σαν σκεψη το προτιμω(νομιζω) απ'το να μη ξερω ποτε θα μου σπασουν τα νερα,ποτε θα γεννησω ακριβως κτλ. :roll: Ποια ειναι η γνωμη σας????Ελπιζω να μην λεω μεγαλη βλακεια :oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τσεβούλα και μένα με έχει πιάσει το ίδιο άγχος αλλά δεν ξέρω να σε συμβουλέψω περί πρόκλησης τοκετού.. :cry:

Λία χαίρομαι που σου άρεσαν τα σεντονάκια, είναι συμπαθητικά και πολυυυ οικονομικά. Και γώ θα πάρω 2-3 σετ απο εκει.

Ευτυχώς κορίτσια συνήλθα απο τη μέση μου μετά απο τον 2ωρο μεσημεριανό ύπνο!Αλλά, έσκασα, απο τώρα θα αρχίσε τόση ζέστη??Τον Ιούλιο θα με σέρνουν με φορείο!!

Με το αλάτι που λέγατε, και γώ αποφάσισα να το μειώσω, καλό θα κάνει πιστεύω!

Πάω να σιδερώσω κάτι ρούχα και τα ξαναλέμε ...

geia sas koritsia mou... tsevoula me to kalo na deis to mwraki sou aurio... den sumfwnw me tin proklisei giati na mpeis se teteia talaipwria? emena me epiase to noikokurio simera katharisa olo to spiti siderwsa k merika rouxa alla teleiwse to nero k variemai na valw kiallo k na sunexisw... egw sto spiti arxisa na foraw kalokairina forematakia aerina k pali zestenomai

Tseboula min exeis agxos giati den seimainei oti molis spasoun ta nera sou tha bgei kai to mwro.

Afou o giatros sunithws sou leei oti exeis xrono na kaneis kai ntouzaki, na etoimasteis kai meta na pas sto maieutirio. Egw tin proklisi toketou tin exw skeftei mono se periptwsi pou kseperasw tin PHT kai den exei ginei tipota. Sleftomai omws kai molis mpw sto mina mou na arxisw na perpataw kai na kanw diafora pou na boithisw apo moni mou.

Kangouraki s'euxaristw gia tis fwto tis eida...h alitheia einai oti nomiza pws tha einai pio fouskwto, ligo adeio mou fanike. Htan etsi aptin arxi h egine me ton kairo??

Brika ena site me ena terastio kai maresei kai to skeftomai. http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dl ... quantity=1

Den kserw an tha me bolepsei toso megalo alla fainetai wraio, to thelw kai gia ton upno kai exei kai 1 kaluma.

Ariadni ase kai gw me to paramikro pianete h mesi mou, se mia karekla de me boleuei na kathomai polu wra giati pianomai...thelw kai maksilaraki. Kai ston upno duskoleuomai tis teleutaies meres...xtes ebala 3 maksilaria na dw mpas kai kanei diafora...ena anamesa sta podia ena stin koilia gia stirigma kai ena sto kefali, alla pali de boleuomai.

Κοριτσακια μου.....αυριο ειναι η καμπυλη μου./....πηρα τηλ..το ιατρικο κεντρο που θα παω και μου ειπε τα κλασικα νηστικη κ 3 ωρες αναμονη κ της λεω θα μπορω να πεταγομαι 2 στενα πιο κατω που ειναι το σπιτι μου κ θα ξανα ερχομαι...κ μου λεει οχι κυρια μου εδω θα πρεπει να στε.....τι λες μανταμ ασε με να παω να ξαπλωσω να ξεχναω την πεινα μου που αν δε φαω πρωινο θα με εχετε εκει μες την γκρινια....κ μου λεει οχι....δυστηχως πρεπει να παραμεινετε στο κεντρο μας....πφφφφ...πω.....πως θα περασουν οι ωρες..!!!! φιλακια στις κοιλιτσες...!!!

σας παρατησα και πηγαμε στα πεθερικα μου και μολις γυρισαμε....

κατερινακι εχεις δικιο του αυγουστου ειχαμε παραααα πολλες απουσιες και διαγραφηκαν απο τη λιστα.... μου αρεσει να εχουμε αυτη τη στενη σχεση και ας μη γνωριζομαστε καθολου!!!!

βικακι και εγω χειμωνιατικες αλλα πιο ψηλουλικες της βαζω...χθες το βραδυ ξυπναγε ανα μιση ωρα που ζεσταινοταν με το παπλωματακι και της εβαλα σεντονακι. αποψε θα της βαλω κοντομανικο απο πανω και μακρυ απο κατω μπας και κοιμηθει η κακομοιρα!

πασχαλιτσακι πρωτα απο ολα τι θεμα το θες το δωματιο? μετα θες το κρεβατι να ειναι απλο ή πιο παιδικο?

τσεβουλα μου αντε με το καλο αυριο να δεις τη κοπελαρα σου! θα σου ελεγα να μην κανεις προκληση τοκετου αλλα πολλες δουλειες οταν μπεις στον 9ο.... μπηκα με προκληση που σημαινει σπασιμο νερων και τεχνιτους πονους αλλα οι εμετοι απο τους πονους(γιατι σου βαζουν ορο για να δυναμωνουν τους πονους) και ο σιχαμενος καθετηρας που στον βαζουν και στον βγαζουν συνεχεια επειδη σου βαζουν χερι και περιμενεις μεχρι να παρει θεση το μωρο για να ξεκινησουν οι συσπασεις.... αν ομως αφησεις να κυλισουν ολα ομαλα θα δεις οτι πιο ευκολη θα ειναι η γεννα και τοσο πιο πολυ θα τη χαρεις το θαυμα της γεννας!!!

συζητα το με το γιατρο σου να δεις τι θα σου πει αν και ειναι νωρις ακομη να σκεφτεσαι για προκληση

αριαδνη με κολασες με τα σεντονακια... μαλλον θα παραγγειλω και εγω και την ιδια την πετσετουλα και το ιδιο το κουβερλι http://www.newhome.com.gr/gr/paidika-le ... 1&pr_no=16

mariagiorgos παρε κατι να διαβαζεις μαζι σου αλλα οχι βιβλιο μαγειρικης!!!! μια χαρα θασαι και η ωρα γρηγορα θα περασει

ελενα ξαναβαλε το σαιτ γιατι δεν το βλεπω!

Καλησπερα κ καλο μηνα σε ολες...

Τι ζεστη ειναι αυτη που εχει απο τωρα....τι θα κανουμε..χθες δεν μπορουσα με τιποτα να κοιμηθω....σημερα ανεβασα απο την αποθηκη τον ανεμιστηρα γιατι δεν λεει να αανψω κλιματιστικο απο τωρα....με κοροιδευει ο αντρας μου..που να καταλαβει το ζορι μου!!!!!!!!!Αυριο θαπαω να δω κ το μωρο μου επιτελους...Ρε κοριτσια ανα διαστηματα μου μουδιαζει το αριστερο μου ποδι κ με πιανει κατι σαν καψιμο το παθαινει καμμια σας...???

Οσο για την προκληση εκανα εγω στο Δεσποινακι μου γιατι εκλεισα τις 40 εβδομαδες αλλα δεν το συνιστω με τιποτα...αρχισαν οι πονοι κανονικα κ οταν εκανα διαστολη 4 το μωρο εχασε παλμους μεσα σε 5 λεπτα με ανοιξαν κ την εβγαλαν το μωρο αλλιως θα την εχανα..ειχα πολυ ασχημη εμπειρια φυσικα ολικη ναρκωση δεν προλαβα κατι αλλο..ευτυχως πηγαν ολα καλα...

Ανθη μου περαστικα στο παιδακι σου...

σας φιλω....

ηρθα παλι..

τον πηρε η κουνιαδα κ τον πηγε κουνιες.σημερα τα εχω φτυσει.απο το πρωι μαζεμα χειμερινα κ ενα σπιτι κωλοχανειο.μου ερχεται να βαλω τα κλαματα που μαζεμο δεν ειχα.τωρα καπως καλυτερα αλλα τα βαρεια τα αφησα να τα βολεψει ο αντρας μου.καλη η εγκυμοσυνη κ ολα να πανε καλα αλλα μου τη δινει που δε μπορω να κανω αυτα που θελω παντα.π.χ να σηκωσω πολυ βαρος κ πρεπει να περιμενω καποιον να μου τα κανει.

λια μου αντωνης love for ever! :lol::lol::lol: αν κανεις δευτερο κ ειναι κοριτσι το συζηταμε! ;)

παντως κοριτσια θα χαθουμε,αυτο που ελεγε η αλεκα ετσι ειναι.κ εμεις στο αλλο ποστακι με τον αντωνη ξεκινησαμε ποσες κ εχουμε μεινει πολυ λιγες κ αυτες με το ζορι.τουλαχιστον εχω το καγκουρακι που ειμασταν μαζι κ εκει κ εδω κ τα παιδια μας εχουν κ την ιδια ημερομηνια γενεθλεια.

εκανα μπανιο πριν κ ξυριστηκα κ καταεκοψα τα ποδια μου κ τωρα με τσουζει.

αλεκακι κ εμενα ο αντωνακης ετσι ειναι,σαν τη σαντυ σου απλα δεν κοιμαται μονος.α κ τωρα τελευταια μου κανει κολπα με το γαλα κ εχω σκασει που δε πινει.αλλα του το βαζω σε κρεμα.α κ δεν ειναι καθολου μαμακιας..αυτο ειναι το παραπονο μου..ισα ισα που ειναι μπαμπακιας κ ειδικα περσυ που πηγα μετα το 6μηνο για δουλεια οταν γυρνουσα σπιτι εκλαιγα απο τη στεναχωρια μου που με ιεχε στο φτυσιμο.κ δε το καταλαβαιναν κ με ελεγαν υπερβολικη αλλα στεναχωριομουν πολυ.τωρα μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερος μαζι μου αλλα ειναι ακομα μπαμπακιας.βεβαια κ ο πατερας του ασχολειται παρα πολυ.εγω αναγκαστικα με τις δουλειες δε μπορω παντα μα παντα να ασχοληθω κ με στεναχωρει αυτο.αλλα κανω οτι μπορω να του δειχνω φροντιδα,αγαπη κ να του δινω χαδακια κ φιλακια.παντως ειναι κ θεμα πως τα μεγαλωνουμε.εχω δει κατι γονεις..πολυ μουλαρια..

μαξιμακι μου πολυ μεγαλος ο μπεμπης σου!γιατι σου ειπε να μη περπατας;εχεις ακομα συσπασεις;παντως αυτο που σου ειπε ο γιατρος κ εγω σαν τον αντρα σου θα το επαιρνα.δηλ καισαρικη.

ανθη μου ευχομαι να ειναι καλυτερα ο γιοκας σου..παντως χωρις να θελω να σε τρομαξω αν συνεχιστουν τα 40αρια μηπως οντως πρεπει να τον πας παιδων..η κοιλιτσα το βραδυ κ μενα φαινεται πολυ πιο πολυ.κ νιωθω οτι με τραβαει.με κολητη μπλουζα φαινομαι καθαρα οτι ειμαι εγκυος,με λιγο πιο φαρδεια δε με καταλαβαινουν.

νανσυ μου ωραιο το δασακι,εχω καιρο να παω,παλια πηγαιναμε συχνα για καφεδακι,η κορη σου σαν κ εμενα,φοραω καλοκαιρινα χειμωνιατικη παντοφλα! :lol: τωρα το βραδυ θα του βαλω κατι καλοκαιρινα περσυνα πυτζαμακια που βρηκα κ θα του κανουν μια χαρα.

παντως μυριζει καλοκαιρι κ σκεφτομαι οτι πρωτη φορα δε θα παω διακοπες κ καπως μου φαινεται..ειδικα οταν φυγουν ο αντρας μου με το παιδι κ πανε χωριο θα παθω καταθλιψη.εγω θα μεινω στους γονεις μου,τουλαχιστον θα ξεκουραστω αν κ ξερω οτι θα παθω μεγαλη στερηση.ας ειμαστε καλα ως τοτε.

αυτα τα νεα μου,παω να φαω τωρα που εχω ησυχια,σημερα εκανα τα λατρεμενα μου μακαρονια με κιμα κ θα κοψω κ μια σαλατα.σαλατες τρωω,φρουτα σχεδον καθολου,αλλα βαριεμαι να καθαριζω.μονο μπανανα δε βαριεμαι αλλα ειναι η αγαπημενη μου.

καγκουρακι περιμενουμε νεα απο γιατρο κ συγχαρητηρια κ στη μινα που πηγε καλα η β επιπεδου!τελευταιες μειναμε κ καταιδρωμενες!! :lol:

α κ συμφωνω να μην ανοιξετε αλλο ποστακι γιατι θα γινει μπαχαλο.

πολλα ειπα..

σας φιλω!!

ξεχασα να πω οτι ειμαι κ εγω αντιθετη στη προκληση..ειχα κανει στο πρωτο μου παιδακι(αυτο που εχασα)κ δεν εχω υποφερει στη ζωη μου πιο πολυ.κανεις εμετους,οι πονοι ειναι τρομεροι γιατι ουσιαστικα παρεμβαινεις στη φυση.τωρα τι να πω..υπομονη να κανεις κοπελα μου κ οποτε ερθει..θα περασει γρηγορα ο καιρος,ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της κ μη τα σκεφτεσαι κ απο τωρα αυτα..κατσε να δουμε πως θα πας κ τι θα σου πει κ ο γιατρος σου.ειναι κριμα να περασεις τοσους πονους ενω με τη φυσιολογικη ροη των πραγματων μπορει να μη καταλαβεις σχεδον τιποτα.εννοω να ερθει η ωρα σου κανονικα.

κοκονα μου δηλαδη οταν συνηλθες απο την ολικη ειχες προβλημα??? εμετους και τετοια???

εγω εκανα προκληση απο μακακια μου (δηλαδη ακουσα το γιατρο γιατι θα ερχοταν σαβ/ριακο και θα εφευγε για συνεδριο και δεν ηθελα να με αναλαβει αλλος γιατρος ουτε ο αντρας μου το ηθελε) αλλα ειχα και 6αρι διαστολη.... το μονο που καταφερα ηταν να παραμεινει 6αρι η διαστολη :lol::lol::lol:

ΛΟΙΠΟΝ Κ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ..

Η ΜΙΚΡΗ ΜΠΗΚΕ Κ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΥΝΙΕΣ Κ ΧΩΡΟΠΗΔΑΓΕ!!ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!Κ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΕ Κ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΝΑΙ ΝΑΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΧΟΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!Κ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!ΡΟΧΑΛΙΖΕ!!ΚΙΟΛΑΣ!!

ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..... :shock::shock::shock:

ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΩΡΟ Κ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕΣΑ! :shock::shock::shock: ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ!ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ Η ΑΝΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟ! :shock::shock::shock::shock::shock:

ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ!Κ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 41 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Ε!ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΗΓΑ ΜΠΑΝΙΑΡΙΣΜΕΝΗ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΒΑΜΕΝΗ Κ ΜΑΛΛΙ ΙΣΙΟΜΕΝΟ!! :lol::lol: Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ..

ΤΩΡΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ!ΕΦΤΙΑΞΑ ΧΑΝΤΡΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΒΡΑΖΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ!ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΚΛΗΡΑ!ΗΡΘΕ ΜΩΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Κ ΤΟ ΦΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΑΒΡΑΣΤΑ Κ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ!Κ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ!Κ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Κ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ;;;;ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ Κ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ;;;Κ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ!!

Αλέκα είναι πολύ ωραία τα πραγματάκια που διάλεξες απο το site!

Νανσυ, μην σου σπάνε τα νεύρα, απλα την επόμενη φορά μην τον περιμένεις ;) Οι κούνιες είναι πολύ ωραίες και οι προίκες με ξετρέλαναν.Απο που τις είχες παρει? Καλορίζικα!!

Egrafa tosi wra kai esbisan.

Aleka auto einai to site http://www.ebay.co.uk/itm/Comfort-U-Bod ... 6d7083bd30

Alla den kserw an mporw na to parageilw mpika se 2-3 na to parageilw kai mou grafei oti den stelnoun ellada. Tha dw an to brw allou. Einai terastio alla pisteuw tha me bolepsei kai twra me ton upno pou de boleuomai me tipota kai meta me to thulasmo.

Ariadni ontws polu wraio auto to site kai ftino!! Tha kseparadiastoume paliiiii!!

Nancy....mporw na se fantastw se ligo kairo....na stekese sti mesi tou spitiou....ksemaliasmeni...me mia tiranta na exei pesei....na kratas 2 mwra kai na kunigas ena tarzanaki pou xoropidaei panw sta kaka tis kai meta mpainei mesa stis kounies!!! Ase de lew alla giati kserw oti sou anebainei h piesi sigoura!!

Loipon den perimena na to pw auto pote se kanenan alla mallon esu meta to thulasmo prepei na ksanarxiseis to kapnisma gia na ektonwnesai giati tha ta paikseis teleios!!!

Γεια σας κοριτσάρες μου!!! Σήμερα είμαι καλύτερα ψυχολογικά γιατί ο Πάνος είναι αισθητά καλύτερα! Το πρωί ξύπνησε χωρίς πυρετό. Το απογευματάκι έκανε βέβαια ξανά ένα 38.5 αλλά ήπιε ντεπονάκι και από τις 6.30 είναι απύρετο το αγοράκι μου! Όρεξη πάντως..δεν έχει :(:(:( Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν πίνει ΚΑΘΟΛΟΥ γάλα. Ελπίζω και εύχομαι αυτό να οφείλεται στην ίωση που πέρασε και να μην το σταματήσει..Είναι από τα λίγα που δε θέλω να γίνουν :?:?:?:?

Νάνσυ μου περάσατε κι εσείς βρωμοσαραντάρια ε;;; Γιατί μπήκατε νοσοκομείο;; Έκανε καμιά επιπλοκή;;Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις το παιδάκι σου με τόσο πυρετό. Καλά κάνεις που δε θα τη στείλεις σχολείο. Τα νεογέννητα είναι πολύ ευαισθητούλια :(:(:?:?:?

Πασχαλιτσάκι μου πόση πίεση έχεις δηλαδή;;; Εγώ πάντως δεν είναι κριτήριο γιατί είμαι υποτασική..Χαμηλή πίεση, χαμηλός αιματοκρίτης..όλα χαμηλά..Απορώ που δεν ζαλίζομαι. Ο γιατρός τι σου λέει;; Ανησυχεί;;

Δελφινάκι ο παιδίατρος του Πάνου είναι κατά της αντιβίωσης. Δε δίνει εύκολα. Η μόνη οδηγία που μας έδωσε στον υψηλό πυρετό ήταν εναλλάξ πονστάν και ντεπόν ανά τρίωρο και συχνά μπανάκια. Τα μπανάκια ειδικά είναι θαυματουργά!Πολύ χαίρομαι που θα αλλάξετε ποστάκι όταν γεννήσουμε όλες γατί εμείς οι μανούλες του τέλους Αυγούστου θα νιώθαμε μεγάλη μοναξιά :(:(:(:(:(:(

Αλέκα μου δεν ανοίγεις λοιπόν καινούριο θεματάκι μέχρι να γεννήσει και η τελευταία :lol::lol::lol: !!!!!!Εδώ θα σας έχω για να μου λέτε τις εμπειρίες σας με τα νεογέννητα!Οι κολπικές αν θυμάμαι καλά βγαίνουν σε μια μέρα. Είχα κάνει στις αρχές της πρώτης μου εγκυμοσύνης..Καλού κακού πάρε ένα τηλ. στο μικροβιολογικό.

Ναταλίτσα ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά. Αν δεν απατώμαι το επίδομα τοκετού είναι γύρω στα 900 ευρώ. Επίδομα κυοφορίας και λοχείας δε δικαιούσαι;;

Κατερινάκι μου καλώς ήρθατε!!! Τέλειες οι εξετάσεις σου! Καλά τι φοβρός αιματοκρίτης είναι αυτός;; Εγώ παίρνω δύο χάπια σιδήρου την ημέρα και πάλι έχω 29..Δεν ανεβαίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...Ευτυχώς δεν ζαλίζομαι..Συμφωνώ μαζί σου για το θεματάκι..Άλλωστε δε με συμφέρει να μη συμφωνήσω γιατί γεννάω σχεδόν τελευταία :lol::lol::lol: Άμα ανοιχτεί και δεύτερο ενώ δεν έχουμε γεννήσει όλες θα χωριστούμε και θα χαθούμε :?:?:?:?:?

Μπεμπούλα τέλεια τα νέα σου με τα αντράκια σου!!! Μεγάλωσαν τα αγοράκια σου! Πολύ περίεργο μου φαίνεται να βλέπεις 2 παιδάκια στον υπέρηχο!!! Θαύμα!

Λία έθιξες μεγάλο θέμα με το πρήξιμο ποδιών. Στο γιο μου το είχα πάθει κάπου στην εβδομάδα σου. Τώρα πολύ νωρίτερα και τα είδα όλα. Ευτυχώς πρήζονται και ξεπρήζονται. Πίνω περισσότερο νερό και έχω μειώσει τη ζάχαρη και όοοσο μπορώ το αλάτι. Κάθε πρωί είναι ξεπρησμένα. Υπάρχουν βέβαια οι μέρες που είναι τούμπανο αλλά ευτυχώς όχι κάθε μέρα!

Ερώτηση για επίδομα τοκετού: Αν τα λεφτά πάνε κατευθείαν στην κλινική χρειάζομαι τίποτα χαρτιά;;

Σταυρούλα μου ευτυχώς σήμερα ήταν πολύ καλύτερα γιατί αν έκανε πάλι σαράντα δε νομίζω να το γλιτώναμε το νοσοκομείο :?:? Έπιασαν τόπο οι προσευχούλες μου!!! Στο γιο μου είχα πάρει 2 σουτιέν θηλασμού από το ΛΗΤΩ. Ένα μαύρο και ένα μπεζ. Λόγω αποτυχίας να θηλάσω πάνω από 40 μέρες τα σουτιέν είναι ολοκαίνουρια και δε θα χρειαστεί να πάρω άλλα! Πάντως του ΛΗΤΩ τα σουτιενάκια είναι πολύ καλά και σταθερά!

Βικάκι εγώ του φοράω φανέλα και κοντομάνικο μπλουζάκι, το παντελόνι της χειμερινής πιτζαμούλας και τον σκεπάζω μέχρι τη μέση με κουβερτούλα. Μήπως είμαι υπερβολική;;;; :?:?:?

Τσεβούλα μου κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να γεννήσεις με πρόκληση πριν αποφασίσει η φύση για σένα..Με την πρόκληση όχι απλά υποφέρεις πολύ περισσότερο (και διάρκεια και ένταση πόνων), τις περισσότερες φορές γίνεται και καισαρική γιατί δεν υπάρχει διαστολή.. Πρόκληση πρέπει να γίνεται όταν η γυναίκα κλείνει τις 40 εβδομάδες.

Μαρία μου εγώ τη μικρή καμπύλη ζαχάρου (θα κάνω και μεγάλη βλέπεις :?:? ) την έκανα σε ένα μικροβιολογικό κοντά στο σπίτι μου. Η μικροβιολόγος λοιπόν μου έδωσε να πιω γλυκόζη σε μπουκαλάκι (όχι σκόνη) και επίσης με άφησε να γυρίσω σπίτι με την προϋπόθεση να είμαι ξαπλωμένη. Δε γύρισα όμως γιατί με ένα τρίχρονο στο σπίτι δύσκολο να μείνεις ξαπλωμένη :?:?:? Τη Δευτέρα που θα κάνω τη μεγάλη καμπύλη θα πάρω περιοδικά και θα παίζω και ένα ωραίο παιχνίδι που κατέβασα στο κινητό μου! Κάπως έτσι θα περάσουν και οι δύο ώρες!

Kokona μου ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! Κι εγώ την πρόκληση τη φοβάμαι πολύ! Είχα ραντεβού για πρόκληση επειδή έκλεισα την 40η εβδομάδα και ήμουν πολύ φοβισμένη. Ευτυχώς όμως το βράδυ πριν το ραντεβού με έπιασαν οι δικοί μου οι πόνοι.

Βικάκι μου τη δίνει και μένα που δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα μόνη μου και που δε θα πάω διακοπές :evil::evil::evil: Όλο το χειμώνα ξεσκιζόμαστε για να χαλαρώσουμε λιγάκι σε αυτές τις διακοπές..Τέλος πάντων. Ο λόγος είναι σημαντικός και δεν πρέπει να γκρινιάζω τόσο...

Έλενα η περιγραφή σου για το πώς φαντάζεσαι τη Νάνσυ όταν με το καλό γεννήσει τα διδυμάκια της με τρομοκράτησε :?:?:? Φαντάζομαι τη Νάνσυ πολύ περισσότερο..Υπάρχει και η άλλη εκδοχή: Τα διδυμάκια θα κοιμούνται ήρεμα στα κρεβατάκια τους και η Σάντυ θα είναι ένα πολύυυυ ήσυχο κοριτσάκι που θα τα προσέχει και θα βοηθά τη μαμά της! Επίσης η Νάνσυ θα είναι πάντα στην τρίχα (βαμμένο νύχι και μαλλί κομμωτηρίου) και πάντα ξεκούραστη! Αυτή ήταν η αισιοόδοξη πλευρά της κατάστασης με δίδυμα και τρίχρονο στο ίδιο σπίτι!

Νάνσυ το γεγονός ότι μπήκε στα κρεβατάκια δεν πρέπει να σε τρομάζει κατά τη γνώμη μου. Το θεωρώ λογικό. Πόση ωριμότητα να έχει ένα παιδάκι στην ηλικία της που μέχρι τώρα ήταν το μόνο παιδάκι στην οικογένεια;;; Αυτό δε σημαίνει ότι θα έχεις και πρόβλημα όταν γεννηθούν τα διδυμάκια σας. Μπορεί να το πάρει και χαλαρά το θέμα ειδικά άμα τη βάζεις να σε βοηθά με την περιποίησή τους!

Ρε κορίτσια γράφω επί μία ώρα και πάλι δεν τα σχολίασα όλα...Φλυαρούλες μου εσείς!

Έχετε φιλάκια από το Καρολινάκι που δεν μπαίνει διότι δεν έχει ίντερνετ τις τελευταίες μέρες.

Πολλά φιλάκια και από μένα!

καλημερουδια σας και απο εμας.... ξυπνησε λιγο νωρις η μικρη και ειπα να σας διαβασω μεχρι να την ετοιμασω να φυγουμε για το χολειο!!! μετα εγω κλασσικα καφεδακι και μετα σπιτακι να κανω δουλιτσες γιατι αυριο ερχεται η μαμα μου για γενικη και να παρουν την μικρη εξω για σαβ/ριακο να ξεκουραστω που το ξυνω ολη μερα :lol::lol:

νανσυ μου τι πριγκιπικο δωματιο ειναι αυτο ταιριαξανε ΤΕΛΕΙΑ η προικα η γαλαζια! κατι πρεπει να κανεις με τη κορη σου.... εγω αυριο περιμενω να δω αντιδρασεις μολις αλλαξω την κουνια δωματιο γιατι μεχρι στιγμης ειναι εντελως αδιαφορη και που εβαλα ολοκληρη βαλιτσα μεσα στη κουνια την εχει χεσμενη παντελως.

κοιτα εγω με τον αντρα μου επειδη τα ωραρια μας ειναι τετοια που δε βρισκομασταν συγνωμη που το λεω αν πειναγα θα ετρωγα αν επρεπε να κοιμηθω θα κοιμομουνα αν επρεπε να κοιμησω τη μικρη θα κοιμοταν και φυσικα θα σιδερωνε μονος του τα ρουχα του και θα ετοιμαζοταν οχι ολα στο χερι.... και τωρα τα ιδια επειδη δεν δουλευω θα πρεπει παλι να του τα δινω ολα στα χερια???? εχω και ενα παιδι να δω και ενα σπιτι να συμμασω!!!! αν θελει να φαει ας φαει αλλιως να παραγγειλει πιτσα να φαω και εγω :lol::lol:

τα νευρα και η τσαντιλα της δουλειας εξω απο το σπιτι!

ελενα αυτο δεν ειναι μαξιλαρι ειναι θηριο.... αν δεις οτι βολευεσαι παρτο

.....και συνεχιζω

ανθη μου ειδες που περναει ο πυρετος??? και εμας ο δικος μας παιδιατρος που ΟΛΟΟΟΟ το χειμωνα την βγαλαμε με τοοοονους μυξες εκει μονο ορους τιποτα αλλο, μεχρι που καποια στιγμη κουραστηκα και της εβαλα οτριβιν και παπαλα οι μυξες!!!

δεν θα ανοιξω αλλο θεματακι οτι θελει ο λαος!!! απλως θα παιζω με τους τιτλους!!!

πολυ μου αρεσε η εκδοχη σου για τη νανσυ βαμμενο νυχι :lol::lol::lol:!!!!!

αντε παω να την ετοιμασω σιγα σιγα γιατι περασε η ωρα!!!

καλημέρα κοριτσια!σας διαβαζω ανελλειπώς, να ξερετε!καλο μήνα ναχουμε !τελικά σήμερα έχω γιατρο, το βραδάκι οπότε θα δουμε τη μπεμπα, θα τη ζυγισουμε και θα δουμε αν εχει παρει θεση!νομίζω πως έχει παρει!

Κορίτσια καλημέρα...και γω ξύπνησα νωρις γιατι περιμενω τον ηλεκτρολογο που υποτιθεται οτι θα έρθει. Ελπίζω να μην με στήσει γιατί θα φρικάρω. Τελικά την κούνια την παρήγγειλα, να είναι καλά η Έλενα :)

Την άλλη βδομάδα που θα κατέβω Πάτρα, θα παραγγείλω το καρότσι (να είναι καλά η Αλέκα:). Οπως καταλάβατε όλα έτοιμα τα βρήκα :D

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΑΡΙΑΔΝΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΡΟΖ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΝΤΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 110 ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ!Κ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ.

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑΙΜΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΩΣΗ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΚΡΟΒΙΑΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΨΑΙΜΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ..ΕΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΚΟΨΕ Κ ΑΥΤΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!40-41 ΣΥΝΕΝΕΙΑ Κ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Κ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ(ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ)Κ ΕΙΧΕΙ ΔΟΙΑΡΟΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ Κ ΞΑΝΑΜΠΗΚΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!

Κ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΑ..ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟ ΦΟΒΙΑ Κ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ..

ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕς Κ ΓΕΛΑΣΑ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ..ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΠΕΤΕΙΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΑΛΙ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ..Κ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ..ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΦΑΕ ΑΠ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΑΛΛΟ!

Κ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΟ Κ ΑΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΑΛΛΙΩΣ..ΗΔΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΑΠΟΡΟΦΗΤΗΡΑ Κ ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΩ Κ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ.. :lol::lol::lol:

ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΩΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ..ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΜΙΚΡΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΗ!

kalimera koiloumpitses mou...

nansy polu wraies oi koinies polu tairiaksan me to dwmatio...

pisteuw pws tha iremisei i kori sou siga siga k den tha exeis provlima...

k emena me pianoun kati neura wres wres pou ola ta thelei stin entelia k autos den kanei tpt...

anthi mou oxi den dikaioumai epidoma loxeias thelei ensuma k egw den douleuw k oute douleua prin....

vlepeis pou o mikros arxise na kalutereuei mia xara tha ginei k tha pinei k gala pou stamtise twra min skas...

eegw simera den kanw tpt apolutos oute fagito tha kanw tha paei na parei santouits k na mou ferei k emena fusika...

oli mera ston kanape tha tin vgalw simera..

gt neuriasa xthes pou ekana douleis k mou eipe kiolas e siga ti ekanes.... :evil::evil:

k egw sto spiti etsi kuklwforo me kalokairina k xeimoniatikes pantofles...

xthes to anapsa gia ligo to klimatistiko den tin paleua k lew ama apo twra to anavw meta pou tha exei perissoteri zesti ti tha kanw?

Kalimera koiloumpitses!!!!

Simera pali zesti...re koritsia nomizw oti zestainomai parapanw apto kanoniko.

Egw exw idi bgalei ta misa kalokairina...ta xeimerina ta fulaksa ola, alla kai pws ta ebgala ta kalokairina den kanei diafora afou de mou kanei sxedon tipota. Mono kati oloswmes formes, mallon me autes tha bgalw tin upoloipi egkumosuni.

Koritsia me auta pou grapsate gia tin proklisi toketou me tromokratisate!!! Den iksera oti einai toso xalia...elpizw na min paw ews tin 40 tote gia na min xreiastei auto!!

Nancy mou giauto tin ekana auti tin perigrafi gia na gelasoume kai oxi gia na se tromokratisw!!! :lol::lol:

Den eida ta pragmatakia sou akoma tha paw na ta dw se ligo!

Aleka nai terastio einai, alla exei tin idia timi me auta ta mikra pou piran ta koritsia apo Ellada, mi sou pw oti einai kai pio ftina...den kserw akoma alla etsi opws to skeftomai tha bolepsei. Oso gia auta pou eleges gia to fagito tou antra kai to oti kanei to kommati tou me tis douleies...siderwnei ta rouxa tou....sumfwnw apoluta me auto...kai emeis etsi eimaste...kai ama den tou aresei kati siga mi mou pei de mou aresei...

an kai einai polu kalobolos den exw tetoia problimata!

Auta koritsia lew na paw boltoula simera sta magazia kai gia kafedaki afou reparei kai o antras mou.

kalimera koilitses mou! euxaristo polu!! ;);)

nansy mou teleia einai ola!!! :):) kai oi kounies, kai oi proikes kai ola :):) mou aresei polu to lefko, kai me ta xromata stous toixous einai apla teleia!!! mprabo sas... to tarzanaki sas exei ginei polu ziliara, upomoni... perimenoume nea apo ta didumakia sou :):)

tsevoula me to kalo na deis kai esu to moraki sou...

anthi mou xairomai pou arxizei kai tou pernaei...

koritsia na rotiso, otan gennas me kaisariki xoris na exoun spasei ta nera, sou kanoun proklisi???

τωρα γυρισα αλλα θα κανω δουλιτσες γιατι θαρθει μανουλα αυριο θα γενικη και θα μου την πει αν εχω μπουρδελο το σπιτι :lol: ενταξει μονο το μπανιο θελει καθαρισμα και πλυντηρια να βαλω!!!

αριαδνη αντε με το καλο να δουμε και φωτο σου απο το δωματιο που ετοιμαζεσαι! απο αγορες και διακοσμηση πρεπει να τα κανω μονη μου αλλιως τσαντιζομαι.... και τοτε με τη κουνια επειδη μου την ειχει παρει η μανα μου ειχαμε τσακωθει αρκετες φορες για να καταλληξω να παρω αυτη που ηθελα!!!

κικιτσα μου με το καλο να δεις τη μπεμπουλα σου σημερα! τελειωσες με τις λεπτομεριες του δωματιου hello kitty?

νανσυ μου δε κλειδωνεις καλυτερα το δωματιο να μη μπορει να μπαινει το ταρζανακι σου??? οχι καλαθι δεν θα μεινει μεχρι και τα καδρακια θα ξηλωσει η μικρη και θα τα παρει στο δωματιο της :lol::lol::lol:

ελενα μου μη τρομοκρατησε.... απλως για πιο νωρις καλο ειναι να συντρεχουν λογοι για να κανεις προκληση.... με λιγα λογια ασε τη φυση να κανει τη δουλεια της

τσεβουλα περιμενουμε τα νεα σου!

ναταλιτσα τι περιμενες να μας πουν και μπραβο οι αντρες μας??? εδω με πρηζει οταν δεν του κανω φαι αλλα δε πειραζει τον στελνω στη μανα του! εκει θα φαει σημερα και αυτος και η σαντυ γιατι βαριεμαι να μαγειρεψω!!!

σταυρουλα που χαθηκες????αααα δε μπορω μου λειπουν οι αγορες σου :lol::lol::lol: μακαρι να τελειωνεται με το δωματιο και να την βγαζεις ολη μερα εκει για να το ετοιμασεις και εσυ!

μπεμπουλα οχι φυσικα απλως ξερεις την ημερομηνια, μπαινεις απο το βραδυ και την επομενη μερα σε δινουν εκεινη την πανεμορφη σεξι πρασινη ρομπιτσα και το σκουφακι ασορτι, σου βαζουν τον ορο αν δεν στον εχουν βαλει ηδη και σε περνει ο τραυματιοφορεας για τα χειρουργεια.... μετα σε καλωδιωνουν, μετα σου κανουν τη ναρκωση ειτε ολικη ειτε επισκληριδιο και σε περιπου 15λεπτα εχουν βγει τα μωρακια και παμε μπανακι και θερμοκοιτιδα (για να ζεσταθουν) και ο μπαμπας καθεται και τα χαζευει και εσυ απολαμβανεις τον υπνο σου ή τις μακακιες που λενε μες στο χειρουργειο ο γιατρος και οι νοσοκομες για να σε κανουν να χαλαρωνεις!!!

μη μπαινεις στο τρυπακι οτι θα κανεις σιγουρα καισαρικη, μπορει ολα να πανε καλα και να τα βγαλεις τσουπ και τα δυο ετσι απλα!!!

απλως δεν κανεις προκληση με λιγα λογια!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Προς το παρόν έχω σχετικά πιο  χαμηλή πίεση αλλά θα του το πω σε ευχαριστώ!!!!🥰
    • Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...