Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

gurisa apo to ika eutuxws teleiwsa grigora pira to bibliario mou k telika dikaioume boithima toketou....

kserei kamoia sas mipws ti einai η βεβαιωση ΚΕΝ kapws etsi... pou xreiazetai gia to boithima k apo pou to pernoume? aa k poso einai to boithima gt ksexasa na rwtisw...

k twra menei na paw ston oaed na rwtisw k gia auto pou eixes pei aleka me to boithima apo ton oaed.. anthi mou elpizw na ginei grigora kala to palikaraki sou k na min talaipreitai allo...

pasxalaki mia xara i neraidoula sou... egw piesi den exw katholou k den kserw na se voithisw...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσακια μου, επιστρέψαμε στη βάση μας....

τη μικρη την πήγα σχολειο για να μπορεσω να συμμαζευτώ, εχω και να μαγειρεψω κατι ευκολο γιατι δεν ειμαι για πολλά πολλά καμια μακαροναδα μαλλον. Πήρα και τις εξετασεις μου, νομιζω ειναι πολύ καλες αιματοκριτης 37,8 και η καμπυλη ζαχαρου βγηκε 78, 107 και 91 στα 0, 60 και 120 min αντιστοιχα. Το απογευμα θα δω και το αγορακι μου τι καλά!

beboula με το καλο να δεις τα αγορακια σου σήμερα οπως και εσυ Λια που ξερω οτι πάμε μαζι :D

Μινα τελεια τα νεα σου απο την β επιπεδου, με το καλο να ερθει το μωρακι σας.

Ανθη μου ταλαιπωρειται ακομα ο Πανουλης, ελπιζω να ειναι πολύ καλυτερα σημερα και να έφυγε πια αυτη η παλιοιωση.

Κατερινακι ειχα ερθει στα μερη σου :):) , μια χαρα ειναι η νεραιδουλα σου, για την πιεση καλε μην αγχωνεσαι τοσο οταν προκειται να την μετρησεις, εμενα που ρωτησες συνηθως ειναι 12-8. Να την παρακολουθεις και να δεις τι θα σου πουνε.

Αλεκα κατι πρεπει να εγινε με την λιστα βλεπω λειπει και η Νανσυ δεν θυμαμαι αν λειπει και καμια αλλη κοπελα του αυγουστου. Εγώ λεω να μην ανοιξουμε δυο θεματακια θα μπερδευτουμε πολύ καλυτερα συνεχιζουμε ετσι ανεβαζοντας τον αριθμο :lol::lol::lol: μεχρι να γεννησει και η τελευταια και μετα απλά αλλαζουμε ενοτητα και απο το 'ποιες ειμαστε στους ιδιους μηνες εγκυμοσυνης' πηγαινουμε στο 'γονεις με παιδια στην ιδια ηλικια'. Τι λετε οι υπολοιπες?

Ελενα δεν σε εχω ξεχασει θα σου βαλω τωρα τις φωτο απο το μαξιλαρι αν δεν τα καταφερω εδω θα τις βαλω στο προφιλ μου! Πάντως το μετρησα σε διαστασεις και διπλωμενο σαν "V" ειναι περιπου 85cm.

post-14103-13873939251003_thumb.jpg

kalimera koritsares mou, simera eida tous antres mou :):) megalosane arketa 626gr o enas kai 616gr o allos :):) eipe o giatros oti eimaste polu kala, oti megalonoume sosta kai ola einai teleia :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: axxx eimai polu xaroumeni!!! bgalame pali kai fotografies profil kai nomizo oti mou moiazounnn :lol::lol: se 3 ebdomades tha ta ksana doume alekaki bale rantevou 24/05. me zugise proti fora simera kai mou eipe oti einai polu kala! auta apo tous antres mou... ;);)

pao na sas diavaso..

Ελενα τις εβαλα τελικα στο προφιλ μου γιατι εδω δεν τις επερνε, στην μια ειναι η μικρη μου πανω 4 μηνων :)

beboula μια χαρα τα αντρακια σου, παντα καλά νεα να εχεις!!!!

mina sugxaritiria koritsi mou, xairomai pou pigan ola kala ;)

anthi mou perastika kai pali sto panouli sou, euxomai na tou perasei grigora...

pasxalitsaki mia xara ta nea tis mpempas sou, gia ti piesi mipos eixes agxos i neura kai giauto anebike? o kafes den boithaei. kalutera na min pineis kathe mera. ego pino 2 tin ebdomada...

nansy me to kalo na deis ta ninakia sou aurio ;);)

Καλησπέρα κοριτσούδια!

Φορεσατε τα σορτσάκια σας?? ;)

Εγω σκάω!!Παρ'οτι κρυουλιάρα..

Ρε παιδια χτες ξαφνικα απο το πρωι εχουν πρηστει τα ποδια μου,και σημερα.

Ειδικα το δεξι ζοριζεται σε ολα τα παπουτσια.Μεχρι και οι παντοφλες με κοβουν.Αγχωθηκα για καμια προεκλαμψια,αλλα ουτε πιεση ανεβασα,ουτε το προσωπο ή τα χερια πρηστηκαν.Ισως ειναι απο τη ζεστη,θα αποφυγω και το αλάτι που ετσι κι αλλιως δεν τρωω και θα δουμε..

Με τσακισαν και τα κουνουπια...αν αρχισαμε ηδη τη βάψαμε..Περσι με ειχαν μακελέψει κανονικά!

Κατι εξογκωματα τεραστια.Θα μου το φανε το παιδιιιι μουου!!!!

Πήγα και πήρα κρεμουλα για της θηλές,της fissan γιατι εχουν ξεραθει ,ξεφλουδίζουν και πονάνε τρομερα,σα να μου τις καινε με σιδερο.Θα θηλάζω και θα κλαιω μου φαινεται.. :cry:

Ξερετε κανενα site με οικονομικα σεντονάκια?Αλλα πραγματικα οικονομικα,όχι 30 -35 το σετ..

Τα έχω πάρει όλα και δεν έχω καθολου σεντονια!Αν δεν προλάβω με βλεπω να του βάζω δικά μου!

μολις εβαλα για υπνο τη σκατουλα και θα ξαπλαρω και εγω!!!

ναταλια αυτο το ΚΕΝ δεν το ξερω.... εγω τους ειχα παει ΠΗΤ υπογεγραμενη απο το γιατρο στον 7ομηνα και για να το παρω χριαζοταν και ληξιαρχικη πραξη γεννησης του μωρου.... παντως το ΠΗΤ τους το πηγα στον 7ομηνα!

κατερινα μου αληθεια λες? υπαρχει προβλημα στη λιστα? θα τη διορθωσω επειγοντως και αμεσα

μπεμπουλα μου μια χαρα οι παιδαροι σου!!!

ωχ κατερινα δικιο εχεις μου εφαγε τη νανσυ!!!! οποια δεν βλεπει ονομα να μου το λεει να το διορθωνω κατευθειαν.... γραφω παντα απο το λαπτοπ και καμια φορα μου φευγει το ποντικι γιαυτο μπαινοβγαινουν ονοματα!!!

beboula mou mia xara ta antrakia sou mpravo...

kangouro me to kalo na deis k esu ton mpempi sou... lia k esu...

aleka egw pou rwtisa ti xreiazetai mou eipe ama genaw se kliniki giati mono tote to dinoun k thelei eksitirio k timologio, liksiarxikh praksi gennisis tou mwrou k auti tin bebaiwsh KEN.. etsi mou ta egrapse sto xartaki

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά!!!

Beboula μπράβο για τους άντρες σου!!

Λια εδώ έχει οικονομικά σεντονάκια, βέβαια δεν ξέρω αν σου αρέσουν.

http://www.newhome.com.gr/gr/paidika-le ... aidika.asp

Εμένα με έπιασε η μέση μου σήμερα, καθαρισα το μπάνιο και ένα δωμάτιο αλλα επειδή χτές είμασταν όλη μέρα έξω, μπορεί να προέκυψε απο αυτό σε συνδυασμό με τις δουλειές.

Σταυρούλα σου έστειλα ενα λινκ με σουτιεν μηπως σου αρέσουν

Πάω να ξαπλώσω μπάς και συνέλθω.

Φιλάκια

Kalimera koritsia! Ti kanete.

Piga kai gw sto IkA simera, giati mou eixe pei tin proigoumeni ebdomada oti itan nwris kai na erthw tin Tetarti, loipon kai mpainw mesa kai mou leei, a o giatros mas exei adeia kai den mporoume na sti grapsoume twra ela apo bdomada! Ta neura mou! Maxim den kserw ti einai auto pou les kai apo oti exw akousei to epidwma toketou einai kapou 800-900 eurw alla den kserw kai akribws. Tha rwtisw otan ksanapaw.

Aleka oi kolpikes pou exw kanei 3 fores kanoun sunithws apo 2-3 imeres alla kamia fora eksartatai kai apo to ergastirio. Kane tis toulaxiston 1 ebdomada prin gia na eisai sigouri.

Mpempoula mia xara ta antrakia sou!!!

Lia tha sou elega na kopseis to alati...oso mporeis...egw pou to epsaksa lene oti to kalitero an mporeis einai na to kwpseis teleios tous teleutaious 1-2 mines gia na min pristeis...egw twra to apofeugw polu (me ekseresi kati soublakai pou trww eksw xixi) alla sto spiti den bazw pouthena sxedon, eidika sta psita kreata den xreiazete.

Kangouraki tha paw na to dw to maksilari. Ennoeis oti einai 85cm h kathe meria etsi?? Diladi sunolo 1.70?

Auto einai arketa megalo, tetoio megethos mallon thelw kai egw. Apo pio magazi to pires mipws thumasai?

Καλημέρααα και καλό μήνα για χτες. Βλέπω όλες κάτι κάναμε. Εμείς ψήσαμε στο barbeque μπριζόλες, σουβλάκια, παιδάκια, σεφταλιές και κοντοσούβλι. Επίσης, βάλαμε στον ξυλόφουρνο πατάτες φούρνου φτιαγμένες από τα χεράκια μου και βγήκανε τέλειες, καλύτερες και από το κρέας.

Ariadni το είδα το σουτιέν αλλά δεν είναι βαμβακερά της triumph είναι όλα πολυεστέρας. Τελικά πήγα να αλλάξω το σουτιέν αλλά τζίφος δεν είχανε νούμερα στα πιο οικονομικά και παρείγγειλα αυτό που είδα στο site του Λητώ σε μπεζ. Το άλλο που είχα πάρει το κράτησα τελικά. Επίσης, παρείγγειλα το μπουρνούζι που σας είχα δείξει που είναι σαν πετσέτα με λάστιχο και πήρα και ένα για την κουμπάρα μου που γιορτάζει γιατί και εκείνη γεννάει Ιούλιο και θα το χρειαστεί σίγουρα. Επίσης. πήρα πετσετέ παντοφλίτσες αυτές σε λευκό με ροζ για το μαιευτήριο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005 ... 01_s00_i00

Ανθή περαστικά γρήγορα εύχομαι. Μήπως πρέπει να το πας στο παίδων? :roll: Πόσες μέρες σου είπε ότι είναι ο κύκλος της ίωσης? :roll:

Χτες ήρθα στο πατρικό μου πάλι και δεν έχω ιντερνετ στο σπίτι. Θα σας γράφω μόνο πρωινά που έρχομαι στην δουλειά.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ Κ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ..ΣΟΥ ΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ;

ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΚ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...

Κ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΩ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑΙ ΣΕ 1,5 ΜΗΝΑ..Κ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΕΧ ΒΑΠΤΙΣΗ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΘΑ ΜΑΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΦΟΡΕΜΑ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΣΕ ΣΟΜΟΛ ΧΡΩΜΑ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ SWEATY..ΣΕ ΚΟΡΑΛΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΠΑΧΑΙΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΦΑΙΝΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.. :lol::lol::lol:

ΑΧ ΝΑ ΚΟΙΜΩΤΑΝ ΤΟ ΤΑΡΖΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΑ Κ ΕΓΩ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ..

ΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ;ΣΟΥ ΠΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΥΑΡΗΣ;

Κ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ..

Εχει τρελη ζέστη και φοραω και αυτο το καλσον για τους κιρσους ολη μερα και εχω σκασει, πως θα αντεξω μεχρι τον Ιουλιο μου λετε?

Η μικρή με το που ηρθε απο το σχολειο ξεραθηκε στον υπνο.

Αμαλια το πρηξιμο μπορει να ειναι απο τη ζέστη, καλου κακου κοψε το αλατι και ελεγχε την πιεση τακτικά.

Αλεκα στον Αυγουστο ήταν σιγουρα περισσοτερα ονοματα εκτος αν εσβησες καποιες που ειχαν μπει κανα δυο φορες μονο, απο παρατηρητικοτητα καλά τα παω :lol::lol::lol:

Ελενα ναι ειναι αρκετα μεγαλο και γινεται ετσι σαν μισοφεγγαρο ανοιχτο, το ειχα παρει απο το premaman δες εδώ http://www.emultimedia.info/mmview/perm/premaman/σελιδα 138 .

Σταυρουλα εισαι απιστευτη στις ιντερνετικες αγορες, με γεια τα πραγματακια!

Νάνσυ με γεια το φορεμα

ΑΣΕ ΒΡΕ ΚΑΝΓΚΟΥΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ Κ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ ΜΟΥ ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ!Κ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ! :lol::lol:

Κ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ..Κ ΘΑ ΝΑΙ ΙΟΥΛΙΟΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ..

Το ειχα δει πολυ καιρο οτι λειπουν καποια κοριτσια απο τη λιστα,αλλα δεν το ειχα σχολιασει γιατι φανταστηκα οτι δεν θα ειχαν δωσει η ιδιες στοιχεια.

Νανσουλι δεν εχουμε δειγματα οτι θα γεννησω νωριτερα, τον τραχηλο κλειστο τον ειχε βρει.

Αλλα 20 Μαιου κλεινω τις 37 εβδομάδες..Και θα ήθελα να ερθει το μικρουλι τελη Μαιου!

26 ή 28 κατα προτιμιση!!χαχχα,κανω παραγγελια!

Μήπως θυμάται καμία ποσο έχει το τζαμπο την απλη την πάντα,την ασπρη?

κοριτσακια μου καλο μηνα σε ολες!!

σας διαβασα κ ενω ηθελα να γραψω ξυπνησε ο αντωνακης κ θελει να του βαλω τον μικυ στο you tube.νωρις ξυπνησε..αληθεια οι δευτερομανουλες πως τα ντυνετε στον υπνο;εγω τωρα το μεσημερι με φανελακι κοντομανικο κ σεντονακι.μηπως νωρις τον ξεντυσα;αλλα εχει πολυ ζεστη κ εγω αυτο λεω πως θα τη παλεψω ολο το καλοκαιρι...κ ειμαι κ εγω κρυουλιαρα.

φιλακια σε ολες!!

ΒΙΚΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑ Κ ΧΕΙΜΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ! :lol::lol::lol:

ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΜΩΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΕΒΑΛΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗ..

Βικάκι εχει πολύ ζέστη και εγω μονο με το κοντομανικο θελω να την κοιμιζω αλλά μου έχει άποψη η κυρια και μου λεει δεν βαλαμε πιτζαμες, της λεω ειναι καλοκαιρι κανει ζεστη τετοια και μου αρχιζει την γκρινια. Της φορεσε μονη της και τωρα έχει ιδρώσει. 8-)8-)

Καλησπέρα και παλι.

Ετοιμαζομαστε για να παμε για καφεδακι και ειπα να σας γραψω τι χρειαζομαι να αγορασω και να με βοηθησετε οσο μπορειτε με σαιτ και γνωμες.

Τελικα θα ετοιμασουμε χωριστα δωματια και για την ωρα θα ετοιμασουμε μονο του πριγκιπα, μιας και η νεραιδουλα μας θα κοιμαται μαζι μας τον πρωτο διαστημα οποτε εχουμε χρονο...

Λοιπον :

1) κρεββατι παιδικο-εφηβικο διασταση (θα παρουμε το εναμισαρι για να εινα μεγαλυτερο) και στρωμα (media strom λεμε).

2) φωτιστικο

3) ταινια- μπορντουρα για να τη βαλω γυρω γυρω στον τοιχο περιπου στη μεση

4) μια στενη συρταριερα- ψηλο κομοδινο, με 5-6 συρταρια παχους 60ποντους και υψος 1,20 περιπου.

Επισης αν ξερετε πεστε μου που μπορω να βρω κατι μανταλακια που τα βαζεις στις μπαλκονοπορτες και δεν μπορουν τα μωρα να κλεισουν την πορτα. Μιλαω για πορτες τυπου coplam, για να μη με ξανακλεισει ο πριγκιπας εξω!!!!!!!

Περιμενω να μου δωσετε σαιτ και γνωμες γιατι ακομη δεν εχω κατασταλαξει πουθενα, μονο στη βεροια που ειμασταν πηγα σε ολα τα επιπλαδικα και μου ειπαν ρε κοριτσια οτι το κρεββατι με στρωμα και η συρταριερα θα μου κοστισουν 1500 ευρω και μου φανηκαν πολλα.......

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
    • Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει. Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...