Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!!!!! καλο μηνα κ καλη πρωτομαγια!!!! ανθη μου περαστικα,να γινει γρηγορα καλα!!!!!!!!!!!!!!! :)

εχει υπεροχη μερα..σημερα θα ψησουμε κ θα ημαστε γυρω στα 15 ατομα..καλα να περασετε κοριτσια οτι κ αν κανετε!!τα λεμε..φιλια σε ολες τις κοιλιτσες τις φουσκωτες!!! :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalo minaaaaaaaaa!!!

Me to kalo ta prwta mas mwrakia na erthoun opoia einai programmatismena auto to mina!!!

Exei zesti. Egw opws sas eipa den tha kanw tipota to spoudaio giati douleuei o antras mou, alla entaksei pigame to prwino mas kafedaki kai argotera tha pame na fame soublakia me ton aderfo mou!!

Ariadni xairomai pou pires tin kounia giati einai polu wraia! Esu tha koitas tin kounia kai tha skeftesai emena kai egw tha pigainw toualeta kai tha skeftomai tin Anthi :lol::lol::lol: .

Anthi mou kai pou 'sai akomi...h fraoulitsa sou tha deis se ena mina...emeis koitame tin koilia mou kai kanei kati eksogkomata kai kati kumatismous kai gelame!

Auta koritsia kala na perasete!

Γεια σας κοριτσακια μου το έριξα στο περπάτημα σήμερα, κάναμε βόλτα με την μικρη στην παραλία την πήγαμε και λίγο κούνιες, κουράστηκα λιγάκι είναι η αλήθεια. Αύριο γυρνάμε και έχω και γιατρο το απόγευμα να δούμε το μπεμπινι μας μετα απο τέσσερις βδομάδες.

Έλενα καλα σου είπε ο γιατρός ότι συνήθως μέχρι τις 32 βδομάδες τα περισσότερα γυρνάνε, η δικιά μου στις 29 ήταν σε εγκάρδια θέση και στις 32 που την ξανά είδαμε είχε γυρίσει. Τώρα αυτό είναι το άγχος μου να γυρίσει και ο μπεμπης για να πανε όλα καλα με τον τοκετού. Το μαξιλάρι που περιγράψεις μάλλον μοιάζει με το δικό μου, όταν γυρίσω Αθήνα θα το βγάλω φωτογραφία και θα το βάλω εδώ να το δεις. Είναι αρκετά μεγάλο και ευκαμπτο,έχει καλυμα και τώρα που το χρησιμοποιώ το περνώ αγκαλιά και φθάνει να το βάλω ανάμεσα στα πόδια μου η μπορώ να το βάλω απο την κοιλιά μέχρι πίσω την πλάτη. Επίσης το χρησιμοποίησα στο θηλασμο αλλα και στήριζα και εγω την μικρη όταν άρχισε να κάθεται στο πωπουδακι της. Τώρα απο τιμή πρέπει να το είχα πάρει 60 ευρώ αλλα πανε και δυόμιση χρόνια απο τότε.

Ναταλακι μεγάλωσε ο μπεμπης σου και είναι σχεδόν έτοιμος να πάρει και θέση. Πάντως έπρεπε να επιμεινετε στο τι εννοούσε.

Tsevoula συμφωνώ με τα κορίτσια κρατα το μπλε κάθισμα αυτοκινήτου είναι και ας σας παρει κάτι άλλο εξίσου χρήσιμο ο θείος.

Ανθουλι περαστικα στον Πανο σου αφού είναι ίωση θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Η φραουλιτσα πάλι το έχει ρίξει στους χορούς της κοιλιας :lol::lol: .

Καλο μήνα και πάλι, φιλακια

geia sas koritsia mou k kalo mina... ax katerinakiu zhleuw mou aresei polu na kanw volta stin paralia alla mou apagorepse to perpatima i giatros k den mporw na paw..

emeis pigame psisame ston ksaderfo mas me kourase ligo o mpempis tous einai polu gkriniaris alla perasame wraia...

φαγαμε,σκασαμε!!!! πω πωωωω κοριτσια στα ωπα ωπα με ειχαν σημερα..τιποτα δεν εκανα..ασε που οσοι εβλεπαν την κοιλια νομιζαν οτι ειμαι στο μηνα μου..παραφουσκωσα ....εβλεπα τις φωτο κ τωρα το συνηδητοποιησα πως εγινα.. :):)

καλη πρωτομηνια και καλος να μας μπει ο μηνας!!! απ'οτι καταλαβα δεν το πιασαμε ολες το μαγιοξυλο, αλλα ολες μας φαγαμε!!!

ναμαι και εγω αν και αργοπορημενη τι να κανω....!!! κατεβασα τη μικρη στο σπιτι και ετσι βρηκε ευκαιρια ο μπαμπας να ασχοληθει με το λαπτοπ!

αριαδνη και εγω ελπιζω να την βλεπει ο μπεμπης και να κανει τα ιδια μαμ κακα νανι και οχι πολλες αγκαλιες!

αυτο ειναι το κακο με τις ιωσουλες υψηλοι πυρετοι και δεν μπορουν να πιουν κατι για να τους περασει...ντεπονακι αθανατο!!! περαστικουλια σας και παλι

εγω τιποτα περιεργο σημερα! καφεδακι το πρωι, μετα περασα απο τα πεθερικα εκει που ψηνανε και μετα στους γονεις μου φαγαμε ολοι μαζι και μετα κατεβασα τη σαντυ σπιτι γιατι αυριο εχουμε σχολειο και εγω γιατρο για να γραψω την αδεια και τις μηνιαιες μου εξετασεις.... κοριτσια κοντεψε ο καιρος σε λιγο δε θα σας προλαβαινω στις γεννες....

αχ ναι αλεκα... :):):) πλησιαζει ο καιρος!!!

ευχομαι ομως να μην χαθουμε μετα την γεννα!!θα κανουμε αλλο ποστακι!!!ετσι ΕΕΕ???????????????

οτι θα χαθουν μερικες θα χαθουν μαρακι μου... το ξερω καλα και απο τη σαντυ ξεκινησαμε καμια 20αρια κοριτσια και μειναμε 5 να μιλαμε μονες μας!!!!

ετσι και αλλιως πριν την γεννα της καρολινας που ανοιγει και το χορο θα εχουμε ανοιξει το νουμερο 6 :lol::lol:

geia sas koritsia, kalo mina na exoume.

emeis simera skasame pali sto fai!!! kaname barbeque to mesimeri kai psisame apo ola ta kala ;););)

meta pigame sti thalassa me ton antrouli mou alla itan krua kai den mpike, ego kathomoun sti ksaplostra me tin omprelitsa mou, oraia itan! meta pigame gia kafedaki kai boltoula, prin ligo gurisame... kourastika ligo :?

aurio tha do tous antres mouuuuuuuuuuuu kai exo agonia!!! elpizo na einai ola kala ;)

kalo bradu...

Geia sas koritsia! Telika parolo pou douleue o antras mou simera wraia perasa kai gw.

To mesimeri telika efaga eksw soublaki! E kai to apogeuma kafedaki stin paralia! Idi kanei o kosmos mpanio! Egw kai egkuos na min imoun prepei na paw Ioulios gia na mpw sto nero.

Kagouraki mou nai opote mporeseis bale mia fwto...an kai to epsaksa ligo kai brika kapoia maksilaria kai nomizw tha parw ena polu megalo pou to brika se polu kali timi kai me ufasma pou bgainei kai plenetai.

Delphinaki ennoeitai oti den tha xathoume!! Tha exoume postaki gia ta mwrakia mas!! [smilie=binkybaby.gif]

Beboula me to kalo na deis ta agoria sou!

KALO MHNA SE OLES MAS KORITSIA !!!

SAS ENHMERONO OTI X8ES EKANA TIN B EPIPEDOU K OLA ITAN MIA XARA !!!!!!

EFTIXOS OLA PIGAN KALA K EIXA TOSO AGXOS META APO AFTO POU SINEVEI STI XRISTINA ...

FILAKIA SE OLES KORITSIA K EFXOMAI O MHNAS MAIOS NA EINAI GIA OLOUS MAS KALOS K OLOI OI MHNES APO EDO K PERA !!! GIA OLO TO KOSMO !!!

α ναι εχουμε κ το νουμερο 6 !!!!!!!ναι ελενα θα εχουμε ποστακι για τα νινακια μας!!!

μινα μπραβο που πηγαν ολα καλα!!!!

beboula ολα καλα να πανε κ να δεις τα αγορακια σου!! κ εγω την παρασκευη εχω ραντεβου κ την πεμπτη μαθημα τοκετου..τελευταιο..

Tι κάνετε κορίτσια;; Εγώ όχι και τόσο καλά :(:(:( Ο Πανούλης το πρωί έκανε εμετό και μετά του βάλαμε θερμόμετρο και έιχε ΠΑΛΙ 39.8 :(:(:(:( Το μπούκωμα έχει γίνει πολύ χειρότερο και εγώ δεν αντέχω άλλο..Το αγοράκι μου παίζει κανονικά και έχει κέφι αλλά δεν τρώει σχεδόν τίποτα.ΜΟΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ.. Λογικό είναι βέβαια αλλά όταν βλέπεις το παιδάκι σου να μην έχει ορεξούλα και να ψήνεται κάθε μέρα στον πυρετό..ΣΚΑΣ. Έστι δεν είναι;; Πήραμε τηλ. το γιατρό και μας είπε ότι θα κάνει τον κύκλο της η ίωση..Κορίτσια αν και αύριο ο Πανούλης σηκώσει 40 θα τρελαθώ...Από το Σάββατο ψήνεται και ειδικά Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη σηκώνει σαραντάρια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ :?:?:?:?

Ελενάκι να'σαι καλά που με έκανες και γέλασα πάλι με την τουαλέτα :lol::lol::lol::lol: Λογικά στην μπουμπού θα χαρώ τους κυματισμούς που λες γιατί στο γιο μου..ΤΙΠΟΤΑ. Μία μέρα πριν γεννήσω μόνο είχε δώσει ρέστα και η κοιλιά μου πήγαινε πέρα δώθε :lol::lol::lol::lol: Κατά τα άλλα όσο ήσυχο ήταν όταν γεννήθηκε αλλά τόσο και ακόμα περισσότερο ήταν μέσα στην κοιλίτσα!

Δελφινάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά!Πώς πήγε το φαγοπότι;;;

Κατερινάκι μου καλή επιστροφή να έχετε! Αύριο λοιπόν θα ακούσεις και το νινάκι σου! Θα περιμένουμε τα νέα σου! Κι εγώ είχα άγχος στον Πάνο να πάρει θέση και φαντάζομαι θα έχω και τώρα το ίδιο άγχος!

Ναταλία γκρινιάρης ο μπέμπης ε;; Πριν γίνω μανούλα, όταν βρισκόμουν σε παιδικό πάρτυ μου ερχόταν τρέλα από τις φωνές και τη ζαλάδα..Τώρα δεν καταλαβαίνω τίποτα :lol::lol::lol: Όταν με το καλό γεννήσεις ακόμα και η γκρίνια των μωρών θα σου φαίνεται μουσική :lol::lol::lol::lol:

Αλέκα μου εγώ πάντως σίγουρα δεν έπιασα το Μάη αλλά παρόλ' αυτά έσκασα από το φαγητό..Όποτε στεναχωριέμαι για κάτι το ρίχνω στο φαγητό..Ντεπονάκι αθάνατο ε;; Εγώ θα έλεγα πονστανάκι αθάνατο γιατί στα σαραντάρια που χτυπάει μόνο αυτό κάνει δουλίτσα. Ουφ,τελευταία θα γεννήσω από τη λιστούλα μας..Μόνη μου θα γράφω τον Αύγουστο στο θεματάκι :lol::lol::lol:

Δελφινάκι μέχρι και τέλη Αυγούστου να μην κάνουμε άλλο ποστάκι....!!!!!!!!Εγώ δηλ.που έχω ΠΗΤ στις 26 Αυγούστου μόνη μου θα γράφω :shock::shock::shock::lol::lol::lol: ;;;;;;;;;;

Μπεμπούλα μου όλα καλά θα είναι αύριο που θα δεις τα αντράκια σου!! Θα περιμένουμε νέα σου!

Έλενα κι εγώ Ιούλιο κάνω συνήθως το πρώτο μου μπάνιο..Θέλω να έχει ζετσαθεί για τα καλά η θάλασσα :lol::lol:

Μίνα μου συγχαρητήρια για τη Β Επιπέδου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα που είχες άγχος. Μια μέρα πριν κάνω την εξέταση αυτή διάβασα την ιστορία της Χριστίνας και έκλαιγα όοοοολο το βράδυ :?:?:? Τι να κάνει το Χριστινάκι αλήθεια;; Μακάρι να είναι καλύτερα ψυχολογικά..Όσο είναι εφικτό φυσικά..

Σας φιλώ κοριτσάκια μου! Άυριο ελπίζω να σας πω καλύτερα νέα για τον Πάνο μου!!

kalimera koiloumpitses mou pali prwi prwi ksupnisa... mpempoula mou me to kalo na deis ta agorakia sou simera...

mina sunxaritiria gia tin b epipedou mpravo....

egw simera tha paw sto ika na parw to bibliario mou epitelous k na rwtisw ti dikaioume apo voithima... ante na dw ti tha mou poun...

k meta na paw na ftiaksw ta gualia mou gt ta espasa k exw meinei xwris gualia....

tha ta poume argotera pou tha exete ksupnisei k eseis filakia...

KAΛΗΜΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΘΕΛΏ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΡΙΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ..ΑΧ ΘΑ ΜΕ ΖΥΓΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΖΥΓΑΡΙΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;;

ΕΜΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ..ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΜΑΤΣΕ Κ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ Κ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ Κ ΕΧΘΕΣ :lol::lol::lol:

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ(ΤΟ ΒΙΚΑΚΙ ΞΕΡΕΙ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ)

ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΕΞΩ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΑΡΝΙ!ΔΙΑΙΤΑ!

Κ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ!ΚΟΙΝΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ..

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ Α ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ..Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ..ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΡΑΧΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΤΩ!ΕΜΕΑΣ ΕΠΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΝΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ Κ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ!

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ Κ ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ!ΟΧΙ ΨΗΤΟ ΣΟΥΒΛΑΣ! :lol::lol::lol:

Καλημερα φουσκιτσες μου και καλο μηνα να εχουμε. Με το καλο να ξεκινησουν οι γεννες μας και να κρατησουμε ολες γερα μωρακια στις αγκαλιες μας :):):):):)

Εμεις τη Δευτερα ειχαμε γιατρο. Ολα ειναι καλα δοξα τω θεο, η μπεμπα μας μεγαλωνει φυσιολογικα. Εκανα και εγω εξετασεις αιματος και ουρων και ειμαι μια χαρα. Εβαλα +2 κιλα ειμαι δηλαδη συνολο +5 με +6 απο την αρχη. Απλα εξακολουθω να εχω στο ιατρειο ανεβασμενη πιεση οποτε παω και γι αυτο ο γιατρος μ' εβαλε να μετρησω την πιεση μου για 1 εβδομαδα πρωι-βραδυ να δουμε αν εχω και στο σπιτι :(:(:(:( . Πολυ με στεναχωρει ρε κοριτσια που εχω πιεση.... και με αγχωνει επισης, με αποτελεσμα οποτε ειναι να μου τη μετρησει καποιος, ειτε ο γιατρος ειτε μονη μου να το σκεφτομαι απο μεσα μου και να λεω "παλι θα εχω πιεση..... παλι θα εχω πιεση" και τελικα εχω!!!

Ας ελπισουμε οτι θα ειμαι καλα και δεν θα χρειαστει να ξεκινησω χαπακια.

Εσεις ποση πιεση εχετε οταν σας τη μετραει ο γιατρος? Μηπως πρεπει να αλλαξω κατι στη διατροφη μου ή μηπως να κοψω τον καφε???

ΚΑτα τ' αλλα ολη την ωρα στη Βέροια ειμασταν βολτα και περασαμε πολυ ωραια. Καναμε και επισκεψη σε ενα πολυ φιλικο μας ζευγαρι, ειναι φιλοι μου απο το σχολειο και ειδαμε τον νεογεννητο μπεμπη τους. Ααααααααααααααααααααααχ μωρουδιλα..........

Τι να πρωτοσχολιασω στα δικα σας νεα :o:o:o:o:o . Θα πω λιγα και καλα ;););)

Νάνσυ μου χρόνια σου πολλά και καλα!! Να τα χιλιάσεις και με το καλό να υποδεχτείς τα διδυμάκια σου γλυκια μου.

Ανθή περαστικά στο παλικαρακι σου. Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και να μη ταλαιπωρηθει αλλο το πουλακι μου......... περαστικα να ειναι, τα εχουν αυτα οι αλλαγες εποχης.

Μινα μου μπραβο που πηγαν ολα καλα στην εξεταση. Σου εφυγε ενα βαρος κοπελα μου φανταζομαι.

Ναταλακι παιδαρος ο γιος!!!!!!!!!! Μια χαρα θα τον βγαλεις μεγαλουτσικο και θα καμαρωνεις :D:D:D:D:D:D:D

Αυτα για την ωρα . ΠΑω να κανω δουλειες και φαγητο. Σπανακορυζο το μενου. Θα επιστρεψω και θελω τη βοηθεια σας για αγορες που θαλω να κανω. Ειμαι σιγουρη οτι θα με βοηθησετε πολυ ;););););););)

post-16404-1387393924763_thumb.jpg

post-16404-13873939247954_thumb.jpg

καλημερα κοριτσια!!! ανθη ακομα με πυρετο ε??? αχ το καημεουλη μου...τι ζορι τραβαει :( καποια αντιβιωση δεν εδωσε ο γιατρος>για να φυγει η ιωση? εννοειτε οτι θα αλλαξουμε ποστακι οταν θα εχουμε γεννησει ολες πια.. :):) δεν θα μεινεις μονη ανθη!!!

νανσυ μια χαρα περασατε!!!ετσι ειναι οταν εχεις παιδια κανεις παρεα με οικογενειες!!!!!

ναταλια μεγαλος ο μπεμπης σου!!!!2400? μπραβο!!!!!!!!!!!

καλημερα περα ως περα.... η μικρη σχολειο, μετα πηγα και εγραψα σε γιατρο του ΙΚΑ την αδεια και τα φαρμακα και τις εξετασεις! ρε κοριτσια οι κολπικες ποσες μερες κανουν να βγουν??? εχω κολπικες αυτο το μηνα και δεν ξερω ποτε πρεπει να παω να τις κανω για να χω τα αποτελεσματα πριν παω στο γιατρουλη....

μπεμπουλα μου με το καλο να δεις τα αγορια σου σημερα... θα περιμενουμε νεα σου!

μινακι μου τελεια τα νεα σας!!! μπραβο σας.... αντε να ξεκινησεις και εσυ τις ετοιμασιες σιγα σιγα! θα το φτιαξω μην αγχωνεσαι θα μου πηγε στο παρακατω!!!

ανθη μου εχεις δικιο πονστανακι αθανατο!!!! μη στεναχωριεσαι καλη μου θα περασει ο βρωμοπυρετουλης!

δεν θα σε αφησω μονη σου θα ανοιξω δυο θεματακια μια με γεννες και ενα αλλο με γκαστρωμενες να γραφετε παντου!!!! θα λειτουργω σαν το big brother ολες θα σας ελεγχω

ναταλια καλο κουραγιο στο ικα

νανσυ η δικια μου χθες δοκιμασε σπληνα και της αρεσε της σκατουλας :lol::lol::lol:

πασχαλιτσακι αμα εχεις πιεση εκτος οτι δε βοηθαει ο καφες παιζει και ρολο η ψυχολογια.... εχ κρυφοπιεση δηλαδη εκει που καθομαι εκει σηκωνεται και πεφτει και γιαυτο μετριεμαι συχνα.... δεν περνω χαπι και πινω απο το πρωι μεχρι το βραδυ καφε....

οτι θες εδω θαμαστε!!!!

Καλο μηνα σε ολες!!!! και καλες γεννες να χουμε!!!!

Κι εμεις χθες φαγαμε και περασαμε ομορφα διπλα στην λιμνη στο χωριο του αντρα μου,ο Σωτηρακης μας δεν σταματησε να τρεχει και να παιζει ωσπου στο τελος οταν φευγαμε επεσε ξερος για υπνο μεσα στο αυτοκινητο.

Χθες ειχε τοσο ζεστη που ομολογω οτι ζηλεψα τις παραλιες με το καφεδακι και ξαπλα!!!Σιγουρα ακομα δεν ειναι ζεστη η θαλασσα για μπανιο και μεις τα μπανια μας τα ξεκιναμε απο Ιουλιο αλλα μυρισε καλοκαιρι κοριτσια....

jTBrp2.png

IEkup2.png

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
    • Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει. Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...