Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

Kangaroo mporei na exeis dikio...giati kai kati polu xamila xtupimata eniwtha...den kserw tha doume tin alli Triti se ti thesi brisketai. Nomizw oti mou eixe pei o giatros meta apo tin 32 ebdomada pernei thesi.

Anupomonw polu na ti dw giati perase kairos alla meta tha einai pio suxna ta rantebou...ana 2 ebdomades kai meta kathe ebdomada!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πινω φραπεδια και σας σκεφτομαι!!!αφου μου εμεινε λιγος χρονος εκλεισα και τη βαλιτσα.... το μονο που μου μενει ειναι ο αποστειρωτης, τα μπιμπερο και ο βραστηρας και τελειωσα!!!

νανσυ νανσυ ποσοοοο καιρο παρακαλαω για πιτσα και δεν ερχεται η ρημαδα!!!! αντε αφου σου ειπε τεταρτη κατσε να δουμε... χεστους ολους θελουνε να πανε στας εξοχας με γεια τους με χαρα τους εσυ απολαυσε τη πιτσα σου και γραψτους ολους!!!

σταυρουλα ολα μαζι ρε θηριο? δεν υπαρχει περιπτωση να σιδερωνω ατελειωτα ρουχα θελω παρεουλα και ρυθμο για να σιδερωσω τοοσα πολλα!!!!

και εμενα ο πατερας μου τετοια θα εχει αν και εγω θελω θαλασσινα γιατι μονο αυτα τρωω και πολλες μπυριτσες!

ελενα μου και εμεις μονο προσωπικη εργασια ο μπομπ δηλαδη εγω καθομαι και χαζευω.... τωρα βαζει πορτα στη βεραντα ωστε η μικρη να μη πηγαινει στο μπαλκονι που εχω το σαλονι....

βικακι για να σου αλλαξω γνωμη θα σου στειλω τη κοκοπικου.... στο σπιτι παιζει μονη της και οταν βγαινουμε εξω δε χριαζεται ουτε καροτσι να παρω μαζι μου αφου δεν αγγιζει τιποτα και καθεται συνεχεια διπλα μου.... φαγανο παιδακι και παντα τρωμε στο πιατακι και φυσικα στρατιωτης στον υπνο της και καλοβολη οπου και να την αφησεις!!! και φυσικα δεν θελει πολλες αγκαλιες και φιλια....

εγω τα αγορακια φοβαμαι που γινονται μανιαμουνες (μαμακηδες) γιατι δεν εμαθα ουτε στα ατελειωτα κουνηματα για να κοιμηθει ουτε στις αγκαλιες να μη ξεκολλαει απο πανω μου ουτε στα κλαμματα ολη μερα και ολη νυχτα επειδη δεν ειμαι διπλα του.....

Έλενα έχεις δίκιο κι εγώ περιμένω ντουλάπα και συρταριέρα πως και πως για να τακτοποιήσω καλοκαιρινά/χειμωνιάτικα και τα ρούχα του μπέμπη μου αλλά δεν έχω και άλλες αγορές οπότε είπα να τα πλύνω να τελειώνω.

Αλεξάνδρα ξέχασα να σχολιάσω για το κινέζικο που είπες πριν. Εγώ δεν παίρνω τα έτοιμα παρά μόνο καμιά soya sauce γιατί φοβάμαι να φάω κινέζικο μετά την έκρηξη στη φουκοσίμα. Συνήθως τα φτιάχνω μόνη μου στο σπίτι. Ακόμα και γλυκόξινη σάλτσα δεν την παίρνω έτοιμη.

Θα πάρεις αποστειρωρή, μπιμπερό και βραστήρα στο μαιευτήριο? :roll:

Καλά μην νομίζεις ότι είναι πολλά τα ρούχα του μπέμπη. Εσύ έχεις και από το πρώτο σου παιδί γι'αυτό. Εγώ έχω πάρει τα απολύτως απαραίτητα αλλά και πάλι δεν θα τα σιδερώσω εγώ αλλά η γυναίκα.

Νάνσυ υπομονή με την κούνια σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ τελικά δεν θα την βάλω από την αρχή στο δωμάτιο. Θα κοιμίζω τον μπέμπη στο πορτ μπεμπε για να τον έχω δίπλα μου. Η κούνια χωράει στο δωμάτιο αλλά όχι δίπλα μου αλλά μπροστά στο κρεβάτι και έτσι λέω να την χρησιμοποιήσω αργότερα. Προς το παρόν θα μπει και θα στολιστεί στο παιδικό.

Και τα αγοράκια και τα κοριτσάκια καλά είναι. Εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα από τα 2. Και τα 2 έχουν την δική τους χάρη και γι'αυτό θέλω να έχω και από τα 2.

αααα εμενα δεν με πειραζει καθολου ισως επειδη ημουν σε αυτες τις χωρες και τετοια ετρωγα(ταιλανδη).... απο γλυκοξυνη μου αρεσει η uncle bens!

Re Aleka tha metakomiseis entelws ekei pera? Xreiazesai kai auta na ta exeis?? Emena mou edwsan proxtes lista apto maieutirio kai epatha plaka. Tipota den zitane ektos apo rouxa kai polu pio liga pragmata apo ola auta pou proetoimaza egw. Oute kalintika mwrou oute gazes oute panes oute tipota tetoia. Mou fainetai periergo giauto tha ksanarwtisw tin alli bdomada na sigoureutw.

To kineziko m'aresei kai emena polu alla opws kai h Este to ftiaxnw moni mou den pernw etoima.

Pizza exw na faw polu kairo...den mou kanei toso oreksi oso ena soublaki...pwpw ti eipa twra...tha etrwga ena soublaki me mia krua mpuritsa. As min arxisw na skeftomai ta fagita omws.

A ksexasa na sas rwtisw...exei parei kamia sas auto to polu megalo maksilari thilasmou pou to bazeis gurw sou kai to xrisimopoieis kai ston upno?? Eixa paei sti geitonisa mou pou exei ena mwraki 8 minwn kai mou eipe oti ti bolepse uperbolika sto thilasmo alla kai gia na to bazei san stiriksi gia to mwro ston kanape alla kai stin kounia gia na einai pio periorismeno.

βρε ξεγενναω σε δημοσιο νοσοκομειο τι περιμενατε να μου ετοιμαζουν και το γαλα να το δινω στο μωρο???? :lol::lol::lol: μονη μου θα φτιαξω το κινερτε τη πρωτη μερα, αν ειμαι παλι σκατα και δεν θα μπορω να το θηλασω το κακομοιρο απευθειας ή την επομενη μερα και ετσι θα χριαστει να πιει και ξενο

ναι θα μετακομισω απλως αυτη τη φορα δεν θα παρω καλαθι με καλλυντικα!!!

εκτος απο βαμβακι και οινοπνευμα και σαμπουαν δεν θα παρω μαζι γιατι τα κανουν οι νοσοκομες μπανακι και περιποιουνται τον αφαλο!

νομιζω το καγκουρακι εχει τετοιο τεραστιο μαξιλαρι!!!!

Έλενα κι εγώ έχω πάρει. Έχει και 2 καλύμματα όπου μόλις λερωθεί το ένα το πλένω και βάζω το άλλο.Δεν κάνω χωρίς αυτό όπου πάω το παίρνω μαζί μου. Πιστεύω να με βολέψει μετά και με τον θηλασμό όπως λες. Μπορεί και γι'αυτό το λόγο να μην έχω πόνους στη μέση. Πάντα κοιμάμαι με αυτό αλλά το χρησιμοποιώ και στον καναπέ για την πλάτη μου.

De boithane katholou oi maies sto nosokomeio??

Nomiza oti mexri kapoio bathmo boithane se kapoia pragmata.

Kangaroo pes mou gia to maksilari an exeis auto to megalo...boleuei toso polu?? Kai poso kanei?

H kopela pou mou to eipe to pire 80 eurw, sto internet ebriska 69-70 alla twra brika ena sto anatello polu pio ftino, 49 eurw...tous esteila email na sigoureutw oti einai auto to megethos pou thelw.

Este auto to terastio exeis parei??? Kai to perneis opou pas mazi sou???

An thumasai apo pou to pires bale mou to site please na to dw.

Κ ΕΓΩ ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΜΩς ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΕΝΩ.

ΚΟΙΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.

Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΣ ΚΤΛ..ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ.. :lol::lol:

ΠΑΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ!ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ!ΑΝ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Καλησπεεεερα!Τι κανετε?Εγω εκτος απο καποιες πρωινες εξωτερικες δουλειες την υπολοιπη μερα ειμαι αραχτη.Πολυ ζεστη εξω καλε΄,πωωω υπερφορτωνα!!!Που να πιασουν τα σαρανταρια!!!

Εγω ειχα παντα λιποθυμικες τασεις απο την ζεστη,ωσπου μια φορα πιο μικρη σωριαστηκα στο κεντρο και απο τοτε φοβαμαι πολυ να κυκλοφορω με καυσωνες.

Λοιπον εκει που φοβομασταν πως θα τα αγορασουμε τελικα τα χοντρα μας τα εχουνε καλυψει και επι χ2

Μας εκανε δωρο ο θειος μου καθισμα αυτοκινητου αυτο http://www.oneirokosmos-shop.gr/metalli ... letta.html σε κοκκινο

και στα καπακια δινουν στην θεια μου το http://www.oneirokosmos-shop.gr/metalli ... s.h.p.html σχεδον αχρησιμοποιητο αλλα σε μπλε

Θα ελεγα στον θειο μου να το αλλαξουμε κ να παρουμε κατι αλλο,αλλα με δυσκολευει το inglesina που ειναι μπλε. :roll::roll::roll: Αν δεν ειχα κανενα βεβαια σιγα κ μη με χαλαγε 8-)

Παλι εχω βγαλει ολα τα ρουχαλακια της μπεμπας μου στο κρεβατι και τα κοιταω. :x και την φανταζομαι :ymdaydream: Την Πεμπτη εχω γιατρο επιτελους μου λειψε.

Χτες κοριτσια ζυγιστηκα και δεν εχω παρει ουτε γραμμαριο απο τον προηγουμενο μηνα :roll: !

Γαμωτο με ανησυχει λιγο αυτο,μηπως δεν ειναι καλοο??"Ομως εχω ανοιξει και στην κοιλια και στους γοφους

Εστε τελειο το ταβανι,και το καδρο κ το πορτοκαλι

Αλεκα κατι για την ευχη που ελεγες(μη με κοροιδεψεις!!! :oops: ) τι "ειδους" ειναι?Θελω να παω την Κυριακη και γω εκκλησια με τον αντρα μου και λεω μηπως παιρνουμε συγκεκριμενη ευχη για το μωρο μας????

Nancy twra mpika kai ta eida auta apto Hra, ontws einai pio ftina alla den kserw an einai to idio me auto pou eida...auto pou lew egw einai ena terastio misofaggaro pou ginetai kai san "V" . Touto edw einai monima stroggulo h anoigei kiolas?? To diko sou den exei kaluma?

kalispera koiloumpes mou... gurisame apo ton giatro mia xara o mpempis einai sto plai den einai isia logika tin alli fora tha prepei na exei iswsei kathete strava kapws twra...

exoume ginei 2400 polu mou fainetai to taizeis kala mou eipe...

mou auksise to yutopar twra kathe 8 wres...

gia tin duspnoia pou sas eixa pei mou eipe na min ksaplwnw anaskela gia na min me pianei...

se 2 vdomades tha ksanapame k tha paw na kanw k kardiotokografo tin proigoumeni mera...

alekaki pantevou simeiwse mou stis 17/5...

me rwtaei mia pws tha to vgaleis pou tha einai megalo? lew esu tha mou pei exw leei ena tropo na to voithisoume alla den mou ton eipe o antras mou nomizei oti uponoouse tin kaisariki alla egw den pisteuw gt kserw oti den einai uper tis kaisarikis...

aaa egw exw valei 14 kila...

to sidero telika to swsame pros to paron to ekane o petheroulis ante na doume twra... k egw duo plintiria evala tou mwrou k ta siderwsa teleiwsa mono duo sentonia mou emeinan methaurio twra ksana siderwma...

aurio tha pame na psisoume k emeis ston ksaderfo tou antra mou...

apo dw k pera twra diaita k ksekourasi den tha kanw tpt...

k exw duo erwtiseis.... ta seltedakia na vazetai sto pluntiro? k episis exw ena palwmataki me maksilaraki pou den epluna k skeftomoun na ta plunw sto xeri auta...

ton exei piasei loksiggas ton mpempi k ton niwthw katw xamila...

aaa telika dobbler mou kanei k emena kathe fora...

tsevoula egw tha se elega na ton peis ton theio sou na to allakseis na pareis kati allo pou den exeis... sto allo pou einai mple vazeis k kana sentonaki panw gia na min fainetai to mple...

kale ti zesti einai auti... eksw akoma 30 vathmous exei....

Maximaki ante mpravo, kale ti to taizeis!! Olokliros antras egine kiolas! Bre Maxim rwta ton tin alli fora me poion tropo tha se boithisei na bgei?? Oxi tipota allo alla gia na kseroume kai emeis. Les na uparxei kanena kolpo alla den to kanoun gia na kanoun kaisarikes??

Tseboula sumfwnw me to Maximaki...egw tha kratousa to mple kai tha guriza to allo na parw kati allo. Sto amaksi oute to blepei kaneis...kai bazeis kai sentonaki.

To allo an to epistrepseis mporeis na pareis kati allo sta xrwmata pou thes esu! Ena roz parko! ;)

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΜΟΤΗΕΡΒΑΒΥ K ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΜΜΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΑΙ.Κ ΑΓΟΡΑΣΑ ΥΦΑΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.ΠΑΡΕ ΤΗΝ Κ ΡΩΤΑ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Κ ΤΑ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΛΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΘΕΙΟΣ!ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! :roll::roll: ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ..Κ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ;;

ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ!

ελενα μια χαρα βοηθανε οι μαιες και μαλιστα ειναι πιο πολυτιμοτερες οι γνωσεις τους απο τις μαναδες μας!!!

τσεβουλα μου βαλε το μπλε μεσα στο αυτοκινητο πολυ που θα φαινεται και πες στο θειο να σου παρει κατι αλλο μην σκας!

να σου πω και εγω δεν ειμαι θρησκα αφου δεν ηξερα τι πρεπει να ζητησω απο το παπα φαντασου.... απλως σε βαζει κατω απο το καλιμαφειο του και σου διαβαζει εσενα την ευχη να εισαι γερη, μακρια απο κακο και τετοια....εσυ θα του πεις να σου διαβασει μια ευχη για να πανε ολα καλα με τη γεννα και ναναι το μωρακι γερο και ξερει αυτος!αααα καλο ειναι να κοινωνησεις πρωτα και μετα να παρεις την ευχη γιατι με ρωτησε ο παπας αν ειχα κοινωνησει πρωτα για να ειμαι "αγνη" που θα παρω την ευχη....

ναταλια μου μπραβο μπραβο σας παιδαρος ο μικρος!!!! δεν εχει σημασια το αν ειναι μικρο ή μεγαλο το μωρο το σωμα προσαρμοζεται αναλογα και μια χαρα θα πανε ολα φυσιολογικοτατα!!!!

στο πλυντηριο ΟΛΑ απλως πιο ηπιο μαλακο προγραμμα....!

νανσυ μου και το σιδερο τελειωσα και πεντικουρ εκανα!!

Ναταλίτσα μπράβο όλα τέλεια. 2400 ε? Μπέμπαρος :lol:

Έλενα είχα ξαναβάλει λινκ από το δικό μου μαξιλάρι. Αυτό είναι http://www.amazon.co.uk/By-Carla-Nougat ... m_sbs_by_6 Γράφει και τις διαστάσεις. Είναι 1 μέτρσο περίπου και δέκα εκατοστά αλλά κάνει V. Δηλαδή 55+55 εκατοστά. 'Έχει 2 υφάσματα που βγαίνουν και πλένονται σε αυτά τα σχέδια δες εδώ http://www.playpennies.com/writer/wordp ... Pillow.jpg

Este s'euxaristw, nai twra thumithika oti to eixes ksanabalei.

Tha to koitaksw...kala auto einai polu fthinotero apo ta site ta ellinika.

Aleka kala den to suzitaw oti tha kseroun pio polla aptis mamades mas oi maies...emena h mana mou oti tis poune ta pisteuei...kai exei meinei kai ligo me ta palia kai oti kanane tote oi gunaikes.

Egw pali eimai to teleios antitheto, paw me oti einai epistimonika apodedeigmeno alliws tipota....giauto kai den tha katsw mesa to 40imero pou legame.

Εγώ κορίτσια έχω καταβολευτεί με ένα δεύτερο μαξιλάρι απλό προς το παρόν!

Πηγα στη διαιτολόγο και έχω πάρει σε 3 βδομάδες 2 κιλα :oops: ,χάλια...

Αλέκα, θέλω και γώ το κοριτσάκι μου να είναι σαν τη σάντυ σου ;)

Ελενα θα σε θυμάμαι κάθε φορά που θα βλέπω την κούνια ;)

Φιλάκια κορίτσια και καλη Πρωτομαγια να εχουμε αυριο!

Τι κάνετε κορίτσια;; Καλό μήνα να έχουμε όλες μας και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!

Ο Πανούλης μου και σήμερα σήκωσε 40 πυρετό αλλά τον πήγαμε στο γιατρό και μας καθησύχασε. Δεν έχει κάτι σοβαρό. Είναι απλή ίωση με ψηλό πυρετό..Το βράδυ τον θερμομετρούμε κάθε τρεις και λίγο για να προλάβουμε το σαραντάρι..Άντε να περάσει και αυτό. Κρίμα πάντως με τόσο καλό καιρό να ψήνεται. Από τη μία στεναχωριέμαι για τον Πάνο μου και από την άλλη χαίρομαι γιατί η φραουλίτσα πλέον είναι πιο ζωηρή και δεν ανησυχεί τόσο τη μανούλα της. Σήμερα μαζί με αυτήν κουνιόταν και η κοιλίτσα μου :lol::lol::lol: Πρώτη φορά!

Μαράκι μου ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά! Αυτό με τις κλωτσιές στον κόλπο σχεδόν, το νιώθω κι εγώ και μου φαινόταν πολύ περίεργο γιατί στο γιο μου δεν το είχα πάθει ποτέ.Μάλιστα όταν το νιώθω θέλω και τουαλέτα ακόμα και αν πήγα πριν 5 λεπτά :lol::lol::lol: Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς.

Από τα ονόματα που ανέφερες μου αρέσει πολύ το Λυδία και ΚΑΘΟΛΟΥ το Άλκηστις γιατί έτσι λένε ένα πρόσωπο που απεχθάνομαι :?:?:?:?:? Και το Δανάη ωραίο είναι!

Εστέ σ' ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά!

Ελένάκι μου κι εσένα σ' ευχαριστώ! Έκανε πάρτυ η κορούλα σου χτες ε;;; :lol::lol: Στο γιο μου δεν το ένιωσα ούτε μια φορά αυτό και μάλιστα στεναχωριόμουν γιατί άκουγα από όλες τις εγκυούλες ότι τα παιδάκια τους κουνιούνται πολύ και ανησυχούσα ότι το δικό μου έχει κάτι :lol::lol::lol: Τώρα τη φραουλίτσα τη βλέπω πιο ζωηρή :lol::lol::lol::lol:

Σταυρούλα μου δυστυχώς δεν είναι το αεράκι..Ίωση είναι που κυκλοφορεί και έχει θερίσει μικρούς και μεγάλους..Ίωση με ψηλό πυρετό :?:?:?:? Έτσι μας είπε ο γιατρός..Προσοχή κορίτσια. Όχι πολλά πολλά με μικρά παιδάκια όσες δεν έχετε μεγαλύτερο παιδάκι...Οι δευτερομανούλες τώρα...Ο Θεός βοηθός!

Πάρα πολύ όμορφα τα ταβάνια!!!! Καλορίζικα!

Μπεμπούλα μου ευχαριστώ για τα περαστικά. Οινόπνευμα μου είχε πει μια συνάδελφος πως έβαζε στις θηλές της πριν θηλάσει. Δεν το είχα ξανακούσει η αλήθεια είναι..Μήπως σας είπε ότι χρειάζεται για το θηλασμό;;;;

Αλεκάκι μου ευχαριστώ για τα περαστικούλια! Κινέζικο ε;;; Μου αρέσει πολύ και μου θύμισες ότι έχω καιρό να φάω..Με γεια τα πραγματάκια που πήρες!!!!

Νάνσυ μου ευχαριστώ για τα περαστικά! Αχ αυτό το τσιγάρο. Έχω να κάνω από τότε που βγήκε το τεστ εγκυμοσύνης θετικό. Όλο το χειμώνα δεν μου έλειψε αλλά τώρα που έφτιαξε ο καιρός το θέλω..Μπαλκονάκι και τσιγαράκι...Ειδικά σήμερα που είχα και νεύρα το λαχτάρησα..Και να φανταστείς ότι προ εγκυμοσύνης έκανα γύρω στα 5 τσιγάρα την ημέρα..Όχι τρελά πράγματα..Είμαι πάντως σίγουρη ότι όταν γεννήσω και τελειώσω με θηλασμούς θα το αρχίσω ξανά..Σε όσους το λέω με βρίζουν :lol::lol::lol:

Καλό μου Κατερινάκι ευχαριστώ για τα περαστικά! Πώς τα περνάς Θεσσαλονίκη;; Πότε γυρνάς;; Ωραία η πίτσα! Έχω να φάω πολύυυυυ καιρό..Ειδικά αυτές τις μέρες προσέχω πολύ γιατί τσίμπησα και άλλο κιλάκι :?:?:?:?

Βικάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ! Ο γιος σου είναι όντως πεντάγλυκο αγοράκι!! Να σου ζήσει το αντράκι σου! Παρατήρησα ότι οι ημερομηνίες μας είναι πολύ κοντά!! Πώς πάει η κοιλίτσα;; Φούσκωσε;;; Η δικιά μου έτσι και έτσι..Ειδικά το πρωί δεν πολυφαίνεται..Μετά πετάγεται!

Αλεκάκι μου το πώς θα είναι το μωρό δεν είναι θέμα φύλου αλλά παιδιού..Επίσης έχει μεγάλη σημασία το πώς θα το μάθεις εσύ. Τα αγοράκια είναι όντως μαμάκηδες αλλά αυτό φαίνεται αργότερα και όχι από τόσο μικράκια! Ο Πάνος ήταν πάααααρα πολύ εύκολο νεογέννητο. Ούτε που κατάλαβα πως έχω μωρό στο σπίτι..

Σταυρούλα εγώ τα σιδέρωνα τα σελτεδάκια στο γιο μου! Ακόμα και τις σαλιάρες σιδέρωνα...

Τεσεβούλα σε ανησυχεί που δεν πήρες κιλό;;; Εγώ πάρτυ θα έκανα! Αν τρως κανονικά και δε στερείσαι βασικά πράγματα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για τόσο ευχάριστα πράγματα!

Αριάδνη δεν είναι φοβερά τα 2 κιλά σε 3 εβδομάδες..Μπορείς παρόλ' αυτά να προσέξεις λίγο τώρα και να μην πάρεις πολλά αυτό τον μήνα!

Μαξίμ τι κάνεις;;; Πολλή ζέστη είχε σήμερα, πράγματι! Μου αρέσει όμως πάααααρα πολύ! Μέχρι 30 βαθμούς βέβαια..Παραπάνω με ζορίζει λιγάκι..

Αυτά και για σήμερα! Κατάφερα να σας σχολιάσω και είμαι χαρούμενη!

Σας φιλώ όλες! Να περάσετε τέλεια!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Προς το παρόν έχω σχετικά πιο  χαμηλή πίεση αλλά θα του το πω σε ευχαριστώ!!!!🥰
    • Γλυκια μου @Diwni, σε ευχαριστώ πολυ για το μηνυμα σου και λυπαμαι πολυ για αυτο που περασες.. Και εγω ευχαριστώ το Θεο που τουλαχιστον ηρθαν ετσι τα πραγματα και πηρε εκεινος και η φυση την αποφαση, το κατανοω απολυτα αυτο που εγραψες. Μου δινεις κουραγιο, ευχομαι με ολη μου την ψυχη να ερθει με το καλο το μωρακι σου και να ειναι ολη σου οικογένεια καλα.
    • Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂
    • Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φαρμακείο το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...