Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

kalimera koiloumpitses mou... simera exoume rantevoudaki ston giatro na doume ton mpempi mas...

telika xthes den siderwsa k vgikame volta tha ta kanw simera ta rouxa tou mikrou k teliwsa me auta pros to parwn.. katerinoula polu wraia volta kanate exw kairo na paw kata kei...

maraki einai ta xerakia tou opws sou eipe i este mallon... alla mporei na einai k apo loksigka an exeis stathero ruthmo..

sa zavlakwmenw eimai akoma den mporw na sunelfw koimamai... tha sikwthw na faw k kati k na ksupnisw k tha arxisw to siderw edw gurw tha eimai...

este perimenoume fwto na mas deikseis apo ta tavania...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera koritsia!

Ti kanete?

Re koritsia xtes den koimithika katholou....prwti fora h mpempa pou klotsouse toso polu mes ti nuxta kai strifogurize kai den kserw san na ithele na bgei apo kapou...afou se kapoia fasi tromaksa lew de ginetai kati exei pathei, gurnousa apti mia gurnousa aptin alli, sto telos nomiza oti tin plakwna, den iksera ti exei pathei...sunithws einai polu isixi. Me eixe piasei kai mena aupnia de kserw giati. Sikwthika kata tis 5 kai ipia ena gala...kai prepei na koimithika kata tis 6!!!

Anthi mou perastikoulia ston Panouli...den kserw pws einai alla fantazomai tha ta zisw se ligo kairo kai sigouri tha einai polu agxotiko. Makari na tou perasei grigora. Polla paidakia einai arrwsta auti tin epoxi, den kserw mipws kukloforei kamia anoiksatiki iosi??

Mariagiorgos kai egw niwthw xamila ma polu xamila klotsies kai lew kamia fora na twra tha bgei...tha to niwtheis olo kai pio entona oso megalwnei...den einai kati apla epeidi twra arxizei kai megalwnei pio polu den exei xwro kai tha to niwtheis pantou...egw kamia fora nomizw oti tha bgei kanena xeri apo katw kai kanena podi apto stoma mou! Oso gia to onoma kai emena to Danai mou aresei polu, otan skeftomastan gia asxeta eixame sti lista mas to Danai kai to Nefeli. Kai to Ludia wraio einai.

Este mou me geia!!! Ante epitelous spitaki sou kai esu na iremiseis!! Thelw na dw fwto!! Prepei na exei ginei teleio!

Maximaki ante me to kalo na deis to mpempi!

Έλενα και μένα τα ίδια από τις ελάχιστες φορές που ξυπνάω από τα χτυπήματά του. Υποψιάζομαι ότι ήταν από την βόλτα μας γιατί κι εγώ χτες το παράκανα με την βόλτα.

Δεν κυκλοφορεί ίωση απλά είναι ο καιρός της άνοιξης που φοράς πιο ελαφριά ρούχα και ένα αεράκι στον ίσκιο να σε χτυπήσει ή να σε βρει λίγο ιδρωμένο δεν θέλει και πολύ.

Les na einai apti bolta bre Este? Mporei na exei kai dikio, ekatsa kai ston hlio (oxi me magiw xixi) alla me to tirantaki mpas kai parw ligo xrwmataki na min eimai san to gala...kai liastike kai h koiloumpa...den kserw pantws prwti fora mou sumgainei kai meta auto me tosi klwtsia.

Exeis dikio, o ilios auti tin epoxi ksegelaei giati exei kai auto to aeraki kai tin patane polloi.

polu wraio egine este mou...k mou arese polu k o toixos apo to dwmatio sou einai? k ama katalava kala exei texnotropoia? megia einai fantastiko...

anthi mou perastika ston mikrouli sou koukla mou elpizw na ginei grigora kala...

ontws autos o hlios ksegelaei polu thelei prosoxi...

elena mporei k na kourastikes xthes me tin bolta gia auto na itan anusuxi i mpempa....

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου. maxim ναι ο τοίχος στο δωμάτιό μου είναι σαγρέ και έχει μπεζ χρώμα. Πάνω από την ντουλάπα είχε ένα κομμάτι τοίχου ακόμα το οποίο είναι το δωμάτιο της σοφίτας εκεί που ξεκινάει από το σαλόνι και φτάνει μέχρι αυτό τον τοίχο. Εκείνο το κομμάτι δεν μου άρεσε που ήταν τόσο κενό και το έβαψα πορτοκαλί και έβαλα ένα μεγάλο πίνακα από τα bizart για να τονίσω τον πίνακα. Το παιδικό είναι στοκαρισμένος ο τοίχος δεν έχει βαφτεί ακόμα γι'αυτό είναι αυτό το απαίσιο άσπρο ακόμα.

kalimera koritsakia mou,

este mou teleia einai kai ta tabania kai ta spotakia ;)

aleka oxi dustuxos pros to paron stamatisa tis agores :cry: perimeno na mou feroun ta pragmata pou paraggeila kai meta tha do ti allo mou leipei...

thelo na paro nuxtikakia gia to nosokomeio, na rotiso me kaisariki se afinoun na foras pitzamakia (mplouzaki-sortsaki)??? i mono nuxtikakia???

a i maia proxthes sto mathima mas eipe ektos apo auta pou zitaei to nosokomeio prepei na exoume pseuto thiles, bambaki kai leuko oinopneuma. den thumamai omos giati xreiazetai to oinopneuma :?:?

maxim me to kalo na deite to moraki sas simera ;)

anthi perastika ston panouli sou...

ναμαι και εγω και ως συνηθως καθυστερημενη!!!! τι να κανω καφεδακι και μετα σουπερμαρκετ.... αααα κοριτσια οσες τρωτε κινεζικο εχει το λιντλ σημερα τις σουπες, σαλτσες και νουντλς κινεζικες προσφορα και οπως καταλαβαινεται τα ξεσηκωσα ολα αφου ο αντρας μου τρελενεται γιαυτα και οσο αφορα παπια με νουντλς, ενω εγω στα κρακερακια γαριδας!!!!

επισης ο βεροπουλος εχει το προδερμ σαμπουαν + αφρολουτρο(που ειναι με τη βρυσουλα) ενα +ενα δωρο.... για να ειμαι απολυτς καλυμμενη αν κανει για το μωρο πηρα το παιδιατρο τηλεφωνο μεσα απο το βεροπουλο και μου λεει αν εχει χαμομηλι μεσα παρτο αφοβα! αρα τελειωσα και με τα καλλυντικα!!!

επισης πηρα και παντοφλιτσες καλοκαιρινες και ενα φορεματακι μακρυ αερινο μεχρι και το ιδιο χρωμα μανο να βαψω τα νυχια μου (μονο ποδιου βαφω) γιατι αυριο θα ειναι τα πεθερικα μου να ψηνουν, δε θα φαω μαζι τους γιατι εχει τη μικρη εξω αλλα ναμαι καπως ομορφουλα!!!! ψωναρα που ειμαι :lol::lol:

ανθη μου περαστικα στο πανουλη σου.... σε 2μερες θαναι ενταξει.... μην ανυσηχεις....

μαριαγιωργος και μενα μου αρεσει το δαναη και το φαιδρα! πιο πιθανον ειναι κανενα ποδαρακι ή χερακι που σε χαιρεταει!!!

σταυρουλα εχει πολυ ζεστη για να παρεις και ρομπα! ειδα τις φωτο και τωρα θα περιμενω τον αντρα μου ναρθει το απογευμα να το δει του χρονου να μου το κανει για τη κρεβατοκαμαρα μας! αν και ειμαι που πολυ εντονου χρωματος μου αρεσε σαν σχεδιασμο!!!

ελενα μου νυχτοπουλι θα σου βγει η κορη!!!! μονο εγω κοιμαμαι σα ντουβαρι! τη κοιλια στον ηλιο καλο ειναι να μην την βγαζεις ή αλλιως αντηλιακο με μεγαλο δεικτη για την κοιλια επειδη ειναι πολυ ευαισθητο το δερμα απο το τσιτωμα!

ναταλιτσα αντε με το καλο να δεις το μπεμπουλη σου για να παρεις κουραγιο και να συνεχισεις το σιδερο!!!

μπεμπουλα μονο με σορτσακια ή με καπρι θα μπορεις αν κανεις καισαρικη.... μονο την πρωτη μερα (μετα τη γεννα) δεν μπορεις να φορεσεις παντελονακι απο κατω γιατι θα εχεις καθετηρα και το "παμπερς" που σου φορανε αυτοι.... μολις βγαλεις το καθετηρα και σηκωθεις θα φορεσεις παντελονι πιστεψε με.... εγω δεν πηρα σορτσακια, πηρα καπρι γιατι τα ειχα βολευτει καλυτερα στη σαντυ

πες στη μαια να παει να κουρευτει ακου ψευτοθηλες στο νοσοκομειο και οινοπνευμα.... ιδιαιτερα οι ψευτοθηλες μπορει να μη σου χριαστουν καθολου.... οινοπνευμα και βαμβακι (αλλα καλυτερα γαζουλες αποστειρωμενες) χριαζονται για το σπιτι για να καθαριζεις τον αφαλουλη μεχρι να πεσει....

μαλλον θα παω για νανι τωρα να ξεκουρασω το ταλαιπωρημενο μου κορμι για να σηκωθω δυναμικα το απογευμα και να καθαρισω σκουπισμα σφουγγαρισμα το οοοολο το σπιτι και να στρωσω το δωματιο της μικρης!!!

Ναταλίτσα όλα καλά εύχομαι με την επίσκεψη στον γιατρούλη σας. Αλεξάνδρα έχε υπόψη σου ότι είναι πανάκριβα τα ξύλα. Εμάς μας τα πλήρωσε ο πεθερός μου γιατί δεν έχουμε λεφτά να διαθέσουμε παρά μόνο για γυψοσανίδα. Εκείνος δεν ήθελε να βάλουμε γυψοσανίδα αλλά ξύλο και προσφέρθηκε να τα πληρώσει οπότε καλά μας έκατσε. Νομίζω ότι μας πήγε και για τα 2 δωμάτια ένα 3χίλιαρο ( θα στο επιβεβαιώσω το απόγευμα που θα ρωτήσω τον άντρα μου) και το ξύλο που βάλαμε είναι peach pine. Το χρώμα είναι λαδομπογιά (νομίζω) λευκή και το πάχος του 14πόντοι. Στην μέση που κρέμονται κάτι καλώδια θα βάλουμε του χρόνου ανεμιστήρα οροφής και έχει βάλει από πάνω έξτρα ξύλο κόντρα πλακέ για να είναι πιο σταθερό για τον ανεμιστήρα που είναι βαρύς. Από πάνω από το ξύλο έχουμε βάλει επένδυση στην πλάκα ντάου. Το ταβάνι μας ήταν επικλινές και έχουμε αφήσει κενό από πάνω για μόνωση και για να γίνει ίσιο το ταβάνι.

ωραια που μου εδωσες λεπτομεριες αν και θα σου συνιστουσα να μη βαλεις ανεμιστηρα ανακυκλωνει το ζεστο αερα.... αιρκοντισιον καλυτερα! εγω σε ολο το σπιτι χειμωνα καλοκαιρι τη βγαζουμε με το αιρκοντισον και σε πληροφορω δεν μου εχει ερθει τρελος λογαριασμος δεη....

αν σου βαλω φωτο την κρεβατοκαμαρα μου θελει το σκουρο ξυλο γιατι τα παντα ειναι εντονα και σκουρα!!!

Αλεξάνδρα πρόσεχε μην σου σκοτεινιάσει όμως πολύ με το σκούρο ξύλο. Στο δάπεδο έχεις ξύλο?

Aircondition έχω αλλά τον ενοχλεί τον καλό μου γιατί ξηραίνει την ατμόσφαιρα. Πέρσι είχαμε πάρει έναν ανεμιστήρα δαπέδου και μας βόλεψε πάρα πολύ και είπαμε να βάλουμε οροφής. Άσε που ο ανεμιστήρας διώχνει και τα κουνούπια. :D

μονο στο παιδικο εχω παρκε... τοχε τοποθετησει ο μπομπ μονος του για την κορη!!!! ηθελε να κανει και την κρεβατοκαμαρα αλλα στα μερη που θα φαινεται ειναι ενα πολυ στενο διαδρομακι μιας και η δικια μας το κρεβατι μας πιανει ολο το δωματιο τσιμα τσιμα χωραει η κουνια οταν την εχω διπλα μου!

θα ξεραινε το δικος σου θα σε συμβουλευα να παρεις αφυγραντηρα αν εχετε τρελη υγρασια.... ειναι μια καλη επενδυση η οποια τα αξιζει τα λεφτα της! εμεις εδω εχουμε τρελη υγρασια και σωθηκε η μικρη με τον αφυγραντηρα σταθερη θερμοκρασια δωματιου

σκουρα με χρυσο δερμα, μεταλλο ασημι χρυσο και βιτρω εντονο με σκουρες λεπτομεριες!!!

egw na to parw to kouragia gia to siderw alla den ginete to sidero ta epekse.. vasika voithisa k egw mou glistrise epese katw k egine komatia paei..... :|:|:| k me emeinan mono duo sentonakia tou mpempi gia na teleiwsw.... :?:?:? asxeto pou exw alla duo plinthria ta dika mas ....

aurio twra tha parw to sidero tis petheras mou.. akuro methaurio...

Κορίτσια καλησπέρα!!!Ξεπατώθηκα σήμερα, ήταν εδώ ο ελαιοχρωματιστής, μου εβγαλε τις ροζέτες(γυψινα)γιατί τα φωτιστικά που πήραμε είναι πολύ μοντέρνα και δεν πάνε με ροζέτες. Μετά στοκάρισε και θα ξανάρθει για να το βάψει για να ερθει μετά ο ηλεκτρολόγος. Ουφ, άντε να τελειώσει κι αυτό. Να δώ πόσες φορές θα σφουγγαρίσω...Όταν τελειώσουμε, θα φέρω γυναίκα σίγουρα για να το κάνει πιο καλά.

Σταυρούλα πάρα πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, μπράβο, καλορίζικο!!!

Έλενα, είχες δίκιο για την βιοτεχνία, είναι πολύ εξυπηρετικοί!!!Οι προίκες δεν με ξετρέλαναν αλλά μία είναι αρκετά καλή, έχει και ωραίο χρώμα λιλά και μάλλον αυτή θα διαλέξω!!Αφου είναι δώρο κιόλας! Έτσι κι αλλιώς με λιλά ήθελα να το συνδυάσω το φυστικί του τοίχου!!

Το απογευμα έχω διαιτολόγο μετά απο 3 βδομάδες απουσίας...να δώ τι θα ακούσω...πρέπει να έχω πάρει τουλάχιστον 2 κιλα :?

Θα τα πούμε, φιλάκια

Aleka den ebgala tin koilia mou eksw kale gia iliotherapeia! egw pala ekatsa ston ilio ligo otan kathomoun gia kafe, de nomizw na epiane tin koilitsa mesa apo ta rouxa.

Gia ta tabania pou les, sumfwnw me tin Este, min ta kaneis skoura polu giati emeis sto xwrio exoume balei skouro ksulo kai mou fainetai polu katathliptiko kai skotiniazei polu olo to xwro parolo pou o toixos einai anoixtoxrwmos!! Egw an tha to kanw kapoia stigmi edw sto spiti tha kanw aspra ksula sto tabani. To ekanan oi koumparoi mou kai fainetai polu wraio.

Ariadni eides pou sou elega...kai tha sto steilei kai grigora, emena mou eixe pei 1 mina kai se 2 ebdomades me pire thl kai mou pe oti itan etoimo. Kai emena h proika den me trelane alla meta pou tin ebala telika mou arese. Poiotika pantos einai kaliteri apo alles pou exw dei.

Ebala kai egw ena pluntirio kai paw twra na aplwsw.

Ta mwroudiaka den ta plenw akoma giati autos o maragos mas exei kathisterisei toso ti surtariera, mou exei spasei ta neura, kai de thelw na ta plenw kai na skonizontai. Ase pou den exw parei akoma aporipantiko gia mwrakia.

τσουπ ξαναρθα....σκουπισα και σφουγγαρισα ολο το σπιτι, παω να βαλω το πλυντηριο πιατων και θα περιμενω τον αντρουλη μου ναρθει να δω τι εχει για πλυντηριο και ξεκιναω σιδερωμα αλλα ενταξει της μικρης τα ρουχα ειναι.... να στρωσω και το κρεβατακι της ναναι ετοιμο για αυριο που θα την φερω σπιτακι!!!!

καλα καθηστε να δουλεψουμε φετος και να πληρωθουμε και βλεπουμε μετα για το ταβανι :lol::lol::lol: ετσι και αλλιως αυτα που ηθελα να μου κανει στο σπιτι μου τα εκανε και μονος του ο μπομπ!!!! εεε τωρα η επομενη αλλαγη που θα γινει ειναι οταν ο πετρακης δεν θα χωραει πλεον στη κουνια και θα πρεπει να κοιμουνται σε καινουργια κρεβατακια!!!

αριαδνη μου αντε καλα εκανες και τη παραγγειλες σιγα σιγα να τελειωνεις και εσυ... ναι ειναι ωραιο το λιλα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΖΕΣΤΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΛΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ Κ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ..

ΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ!

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ..ΕΧΩ ΣΙΔΕΡΟ ΜΑΓΕΙΡΑΜΑ Κ ΝΑ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΜΑ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ..ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Κ ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Η ΩΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ..Κ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗ..Κ ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ..ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΟΛΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ..ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ;;;; :lol::lol::lol:

ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΟΝΑΞΙΑ :lol::lol::lol:

ΠΑΝΤΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΡΟΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΤΛ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ...Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΚΟΡΗ ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΕΦΥΓΕΙ.. :lol::lol: ΑΛΛΑ ΣΕ ΩΡΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ :lol::lol::lol: Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ :lol::lol:

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΗ..ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.. :x:x

ΠΩΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ ΕΧΩ ΓΑΜ...ΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑ!ΕΙΧΑΜΕ Κ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΚΥΡΙΑΚΗ Κ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΣΑΚΙΣΕΙ...Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΕΦΑΓΑ!ΟΛΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΕΔΩΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΚ! :lol::lol::lol:

Έβαλα κι εγώ 2 πλυντήρια μωρουδιακά και με την ζέστη στέγνωσαν γρήγορα. Έλενα εγώ έχω πάρει κάτι νάιλον σακούλες που είναι για ρούχα και τα αποθηκεύω εκεί για να μην πιάνουν σκόνη. Όταν έρθει η ώρα θα τα σιδερώσω όλα μαζί και τέλος. Να ρωτήσω τα σελτεδάκια θέλουν σιδέρωμα? :roll: Για τα μικρόβια περισσότερο το λέω.

Νάνσυ πίτσα ε? Αχ να είχα λίγη τώρα :? Έχω καιρό να φάω. Σήμερα θα φάω ντολμαδάκια και αύριο θα ψήσουμε κρέατα στο barbeque. Σουβλάκια, πανσέτες, μπριζόλες και κοντοσούβλι.

Nai Aleka ase thelei polla lefta...pantws emeis balame polu proswpiki ergasia kai etsi mono oti kostizan ta ksila.

Nancy to tsigaro tha sou karfwthei sigoura na to ksanarxiseis alla kalitera bre na prospathiseis na min to arxiseis. Egw nomizw pantws pws den tha to arxisw pali, alla egw pali to lew auto kai tha xw 1 paidi, twra me 3 paidia den kserw :lol: . Alla egw to ekwpsa kai pio nwris. Einai twra 1.5 xronos. mexri na teleiwsw me to thilasmo tha einai panw apo 2 xronia. Kala nai me tosi pizza tha pathoun uperbitaminwsi! :lol:

Este protimw na perimenw ligo na ta kanw ola mazi kai na exei erthei kai h sirtariera, giati kai h mama mou tha ferei pragmata pou pali plusimo tha theloun kai siderwma. Ase pou tha boithisei kai auti ligo...misw to siderwma.

Re koritsia barethika simera. Kai emena o antras mou stis 10 tha sxolasei. Kai aurio pali tha douleuei mexri tis 10 :cry: opote kai prwtomagia moni tha kanw.

Άνθη περαστικά στον Πανουλη σου, ελπίζω να έχει πέσει ο πυρετός και να είναι τελείως καλα.

Μαρία καλή επιτυχία και καλο κουράγιο για την καμπύλη ζαχαρου.

Σταυρουλα τέλεια γίνανε τα δωμάτια μου αρέσουν πολυ!

Ναταλια περιμένουμε νεα σου απο το γιατρο, πόσο θα έχει παει ο μπεμπης σου?

Έλενα μήπως άλλαξε θέση η μικρη και γύρισε με το κεφαλακι προς το κάτω γι αυτό δεν σε άφησε να κοιμηθεις.

Αριαδνη ελπίζω να ξεμπερδεψεις γρήγορα με τους μαστορους.

Και εγω χθες το βράδυ πίτσα έφαγα.

Πολυ ζέστη και σήμερα καλοκαίρι τελείως

γεια σας κοριτσακια μου,καλα ειστε;

διαβασα πολλα νεα παλι κ δε ξερω τι να πρωτοθυμηθω να σχολιασω..

σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια για το αγορακι μου,γι'αυτο ειμαι ερωτευμενη μαζι του,ειναι πολυ γλυκουλης στη συμπεριφορα,δε ξερω αν εγω το βλεπω ετσι αλλα μου το λενε κ αλλοι κ γενικα εχει πολλους που τον αγαπανε κ ολοι τον θελουν γιατι ειναι καλο παιδακι,σε γενικες γραμμες ειναι καλος.κ γι'αυτο ηθελα παλι αγορακι εχω καλη εμπειρια ενω κατι κοριτσακια που βλεπω απογοητευομαι.κοριτσομανες συγνωμη,σιγουρα δεν ειναι ολα ιδια,λεω γι'αυτα που εχει τυχει να γνωρισω.. :D:D

πολυ ζεστη σημερα,στο μετρο οταν σχολασα μου ερχοταν λιποθυμια κ ξεχασα να παρω ενα μπουκαλακι νερο μαζι μου παντα εχω.

εμενα ρε κοριτσια με πιανει οχι ακριβως ταχυπαλμια αλλα κατι περιεργα στη καρδια.κ αυτα με επιαναν κ οταν καπνιζα κ ελεγα ηταν απο αυτο.συμφωνω απολυτα με το τσιγαρο.κ μενα σπανια μου λειπει αλλα στανταρ οταν γενησω με το καλο θα το αναζητησω,ειμαι σιγουρη,το ρημαδι το μυαλο.ετσι εκανα κ με τον αντωνη.

πρεπει να κατεβασω κ εγω καλοκαιρινα,καλα αυριο θα παω στους γονεις μου ολη μερα,ο μπιλακος δουλευει κ να μην ειμαι μονη αν κ θα πηγαινα πεθερα αλλα κ οι γονεις μου μενουν λιγο μακρια κ δεν τους βλεπω συχνα,οποτε ευακιρια.

ναταλακι μου με το καλο να δειτε το μωρακι σας.περιμενουμε νεακια!

καγκουρακι μου ποτε γυρνατε απο θεσνικη;αχ ειναι τελεια εκει πανω,σπουδαζε ο αδελφος μου κοζανη κ εχω παει 3 φορες κ καναμε πολλες εκδρομες κ βεροια κ θεσνικη κ γενικα πηγαιναμε ολα ειναι κοντα σχετικα κ πανεμορφα.

εστε τελεια τα ταβανια,καλοριζικα να ειναι..

ραπανακι μου κ ελενακι συμφωνω για το οικονομικο.απλα καμια φορα σε πιανει απελπισια αλλα παντα θε βρεθει λυση.υπαρχουν κ πολυ χεοροτερα.εμενα πηγε σημερα ο αντρας μου σουπερ κ πηρε πολλα κ ηρθα απο τη δουλεια κ ανοιγω τα ντουλαπια κ τα ειδα παλι γεματα κ λεω παναγιτσα μου να ειμαστε καλα κ να εχουμε δουλεια να γεμιζουμε με τροφιμα,εστω να φαμε,που παλια δε το σκεφτομουν ενω τωρα με αυτα που ακουμε τρομαξε το ματι μας.

ανθη μου ευχομαι να ειναι καλυτερα ο μικρουλης σου,συμφωνω απολυτα,ποση ευτυχια μας δινουν εστω με το παραμικρο αλλα κ πσο αγχος..οντως..κ εγω οταν αρρωστησε πολυ μια φορα τον χειμωνα κ τον επαιρνε ο υπνος ημουν πολυ σκασμενη.θελει προσοχη ο παλιοκαιρος.

συγνωμη αν ξεχασα καποια αλεκακι,μαρακι ντελφινακι,τσεβουλα,αριαδνη κ οσες ξεχναω φιλακια σε ολες,παω να παραλαβω το παιδι απο τη πεθερα.

σας φιλω!!! [smilie=wave.gif][smilie=toothy9.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια ήταν να παω παιδίατρο υποτίθεται σήμερα αφού το ακύρωσε την Τρίτη λόγο διακοπής ρεύματος αλλά σήμερα με πήρε 14:30 η ώρα για να μου πει ότι θα έρθει και να πάω αλλά εγώ το εμβόλιο δεν το είχα πάρει από το φάμε ξηρό το οποίο την ώρα μου με πήρε είχα κλείσει και έτσι το άφησα για την τρίτη  @Barbiee δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι το ύψος αλλά περίπου το βάρος είναι 5300 αν την ζυγίζω σωστά στο σπίτι.. αυτήν την φορά δεν πήρε τόσο πολύ όσο τον προηγούμενο αλλά θα ξέρω σίγουρα την τρίτη που θα πάω 
    • Καλησπέρα! με το καλό το μωράκι σου! Εμείς πήραμε το Beezy της Cybex για ελαφρύ μαζί με το cloud t i size καθισματάκι που κουμπώνει πάνω στο καρότσι (μαζί με αντάπτορες). Μένουμε σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά και έβγαζε νόημα αυτή η επιλογή αλλά εξαρτάται κι από τις δικές σου ανάγκες.  Δεν έχουν δοκιμαστεί όμως ακόμα οπότε δεν μπορώ να σου πω αν είναι πετυχημένη ή όχι η επιλογή 😅 https://www.skroutz.gr/s/51540483/Cybex-Beezy-Karotsi-Morou-Magic-Black-524000143.html https://www.skroutz.gr/s/42562163/Cybex-Kathismataki-Aytokinitou-Cloud-T-i-Size-0-13-kg-523000220-Sepia-Black.html
    • Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει. Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏
    • Καλώς ήρθες. Καλή επιτυχία! Μπορείς να αλλάξεις ημερομηνία στην Επιτροπή, μην αγχώνεσαι και ιδιαίτερα τωρα που είναι νωρίς, θα έχουν ημερομηνίες. Εμένα μέσα σε ένα μήνα μου είχαν βρει ραντεβού, από την στιγμή που πηρα τηλ. ( Αθηνα) Κι εγώ θεωρώ ότι το πρώτο σπερμοδιαγραμμα καλό είναι να το επαναλάβετε. Καλή επιτυχία!
    • Θα δεις, κάποια μέρα εκεί που δε θα το περιμένεις θα γίνει ξαφνικά και θα κοιμηθεί παραπάνω και θα ξεκουραστείς κι εσύ! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...