Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα με πολυ ομορφη μεραααααααααααα αλλα κλασικα με δουλιτσες να περιμενει η μια πισω απο την αλλη για να γινουν τελικα λες να ερθει το σκ να κατσω λιγο αλλα πιο πολυ μαλλον ξεκουραζομαι στην δουλεια χα χα χα χα χα χα χα χα χα εσεις τι κανετε?

αριαδνη και βικακι και γω μια απο τα ιδια δεν θελω να κανω αγορες πριν τον 7ο μηνα μονο και στις 3 εγκυμοσυνες οταν εμαθα οτι ημουν εγκυος αγορασα κατι γαλαζιο-στην πρωτη ημουν σιγουρη οτι ηταν αγορι,στην δευτερη ειχα μια ελπιδα να ειναι κοριτσακι αλλα παλι μπλε ειχα παρει και τωρα στην τριτη μου ειχε παρει ο γιος μου με τον αντρα μου ενω ζευγαρακι μπαλαρινιτσες απο το ζαμπο

εχω ψαξει στο ιντερνετ και εχω δει διαφορα αλλα ετσι και αλλιως δεν παιζουν και πολλα λεφτακια και θα περιμενω τις εκπτωσεις σαςγραφω καποια site να μπειτε αν θελετε και να δειτε trendybaby.gr , firstimemommy.gr(εχει και για μαμα και για μπαμπα μπλουζιτσες με πολυ εξυπνα μηνυματακια,και ωραιες πιπιλες με διαφορα) , an-agapas.gr(αυτο εχει διαφορα για βαφτιση η γαμο και παρτυ αλλα εχει βγαλει βαφτιστικα παπουτσακια σε προσφορα απο την εταιρεια babywalker που ειναι θεικα παπουτσακια) , babycity.gr , καλα στο γνωστο letoshop.gr(καλο ειναι να περιμενε τις εκπτωσεις κατεβαζει πολυ τα παντα)

beebies.gr , laretude.gr , cosycorner.gr (εχει φοβερες ταπετσαριες και αυτοκολλητα απο κει ειχα παρει την φαρμα που εχει στην αρχη και απλα βαψαμε τον τοιχο με τα χρωματα που μας ελεγε και εγινε υπεροχηηηηηηηηη) θα θυμηθω και αλλα και θα σας πω

καρολινακι κοντευεις με το καλοοοοοοοοοοοο αντε δεν θα σε πιασουν οι μεγαλες ζετσες τυχερουλαααααα

νανσυ μου και γω πιστευω οτι πρεπει να επιμεινεις στο ονομα αριαδνη .......................

αλεκα μου σημερα θα εχεις σηκωθει απο νωρις για να πας να σου διαβασουν την εικονα και να παρεις ευχη και για το φυλακτο αντε μετα θα τα πουμε καπου εδω μεσαααααααα

ελενα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω δηστηχως τα πραγματα για του πιο πολλους δεν ειναι καλα οικονομικα αλλα με τον ενα η τον αλλλο τροπο θα τα καταφερουμε

Lia μου και μενα ετσι μου λεγανε οτι τα ρουχαλακια του μωρου δεν πρεπει να μενουν την νυχτα εξω αν θυμαμαι καλα μεχρι να σαραντησει καλα μου λεγαν και αλλα οτι δεν θα επρεπε να ειμαι εξω οταν δισει ο ηλιος και αν κατι γινει να εχω μαζι μου λιβανι και λιγο ψωμι αν θυμαμαι καλα και οτι οι επισκεπτες μεχρι να σαραντησει θα πρεπει να εχουν φυγει μεχρι την δυση του ηλιου και μου το τονιζαν γιατι εγω γεννησα χειμωνα και νυχτωνε και νωρις και διαφορα αλλα κουλα που δεν τα θυμαμαι

venus μου αρεσει που θελετε να πατε εναντια σε ολα αυτα και καλα κανετε αν το κοψεις απ την αρχη δεν μπορουν μετα να σου πουν τιποτα πιστευωωωωωω αλλιως μπλεκουν τα πραγματα

καγκουρακι μου μια χαρα σε βρισκω με το θεμα των ονοματων και απο τι βλεπω εχετε και σεις στα σχεδια σας και ενα τριτο γιωργο η γιωργιααααααααααααααααα εμεις το πρωτο μολις μαθαμε οτι ηταν αγορι αμεσως δεν εφερα αντιρηση και το ειπαμε γιαννη-το ονομα του πεθερου μου -ηταν και το πρωτο εγγονι και ξερετε και τον δευτερο τον ειπαμε ηλια αριστοτελη-απο τον μπαμπα μου και τον παππου μου γιατι ο μπαμπας μου κοριτσια μονο εκανε σου λεει παει το επωνυμο χαθηκε να μην ακουσω και το ονομα μου και ετσι ειπαμε να του κανουμε την χαρη-

delphine μου μου αρεσει και το νενα..............αλλα εσεις θα αποφασισετε

maxim μου και με εμενα με επιασε δυσπνια τις τελευταιες μερες και δεν ξερω γιατι οπως επισης αρχισαν και οι κραμπες στα ποδιαααααααααααααααααααααα εσεις εχετε????

παω να κανω καμια δουλεια και τα λεμε μετα φιλακια και καλημερα να εχουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια!!!!!!!επιτελους εχει πολυ ωραια μερα!!!!

ναταλια πρωι πρωι ε??? μην στεναχωριεσαι..πιστευω θα σε προλαβει..κ εμενα δυσπνοια με πιανει κ οσο για τις κραμπες ειναι απιστευτο.. :( ξυπναω απο πονο.. ενω πινω 3 μαγνησιο,αλλα απο οτι φαινεται τιποτα δεν κανει..

ραπανακι πλακα πλακα ισχυει αυτο,οτι στην δουλεια πιο πολυ ξεκουραζεσαι!!! σιγα σιγα κανε τις δουλειες στο σπιτι..

tseboyla να ζησετε!!!!!!!!!! :):):)

νανσυ χρονια σου πολλααααααα!!!!! :):)

αλεκα βοηθεια σας να ειναι!!

Καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες...

Η μερα ειναι υπεροχη κ ειναι για βολτα..εβαλα το παστιτσιο στο φουρνο απλωσα κ ρουχα κ περιμενω να γινει το φαγητο να παρω το Δεσποινακι μου κ να παμε μια βολτουλα...

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω διαθεση καθολου αλλα λυπαμαι την μικρη μου που εχει αναγκη απο βολτα...

Νανσυ χρονια πολλα..

Αλεκακι λιγο χαλαρα με τις δουλειες αλλα σε καταλαβαινω γιατι ολες μας τετοια κανουμε κ δεν ξεκουραζομαστε καθολου...ασε δεν τελειωνουν οι δουλειες ποτε...

Το θεμα με το ονομα του παιδιου με στεναχωρει πολυ η κορη μου εχει το ονομα της πεθερας μου...γιατι δεν το ακουσε απο τον αλλο της το γιο καθαρο εδωσε δυο ονοματα στην κορη του αυτος...κ τωρα ο γιος που ερχετε θα παρει του συγχωρεμενου του πεθερου μου το ονομα κ ας εχει ακουστει ηδη.Ο ανδρας μου δεν δεχεται να μπει αλλο ονομα κ εγω δεν ειμαι διαθετιμενη να μαλωσω για ενα τετοιο θεμα το θεωρω μαγαλη αμαρτια....τι να πω....ασ ειναι γερα τα παιδακια μου...

Ραπνακι ευχαριστουμε για τα site...

Lia μου και μενα ετσι μου λεγανε οτι τα ρουχαλακια του μωρου δεν πρεπει να μενουν την νυχτα εξω αν θυμαμαι καλα αλλα δεν ξερω κατα ποσο τα πιστευω αυτα.....εσυ ξερεις...α κ κατι ακομα για το σιδερο που ψαχνεις για κουνουπιερα για το κραβατακι το δικο μου το παρειγγειλα απο το beboulino.gr..8 euro

Βικη ο Αντωνακης σου ειναι κουκλακι....

Ναταλακι δεν ξερω για την δυσπνοια αλλα στην μεση εχω φοβερο πονο.....μαλλον η δυσπνοια ειναι κ αυτο συμπτωμα τησ εγκυμοσυνησ...τι να πω δεν ξερω...καπου ισως σε παταει η μητρα ετσι οπως εχει μεγαλωσει μπορεις βεβαια να ρωτησεις κ το γιατρο σου..

Σας τα επριξα πρωι πρωι....ευχομαι ολες να περασετε μια ξεκουραστη κ χαλαρη...Κυριακη...τα λεμε αργοτερα....

καλημερουδια σας κοιλαρουμπες μου!!! μολις γυρισα απο την εκκλησια πηρα την ευχη και τωρα σπιτι, εφαγα και το πρωινο μου γιατι δεν με βλεπω να μαγειρευω σημερα και ετοιμαζομαι να βαλω τις κουβερτες να πλενονται... ως συνηθως μια βαρεμαδα την εχω, εχει και μια ζεστη αλλο πραγμα!!!

λια μου δεν ξερω να σε βοηθησω για το σιδερο της κουνουπιερας... εμενα τοτε μου την ειχαν δωρο με την κουνια....

θα συμφωνησω με τη αφροδιτη επειδη ειναι καλοκαιρι τα κουνουπακια και τα μαμουνακια κοβουν βολτουλες καλο ειναι να μην τα αφηνεις εξω τα ρουχα του μωρου ιδιαιτερα!

ρε κοριτσια το ντοπλερ ειναι ο υπερηχος που κανουμε απλως οταν βλεπουν την καρδια, την βλεπουν με διαφορετικο χρωμα κοκκινο και μπλε και ειναι η ροη του αιματος....

αριαδνη απ'το ναχω τη μανα μου στα ποδια μου και να με πρηζει "δεν το κανεις καλα" και τετοια προτιμω σιγα σιγα μοναχουλα μου!!!

μαρακι να σου πω την αληθεια μου αρεσει το νενα καλυτερα ή θενα μπορεις να την λες απο το παρθενα! εσυ και να θες να κανεις δουλειες με τη κοιλαρουμπα που εχεις δεν μπορεις :lol::lol::lol:

ναταλια αυτο με την δυσπνοια δεν ειναι τιποτα απλως επειδη καθται ψηλα το μωρο σε ενοχλει και δεν μπορεις να ανασανεις.... στη σαντυ το παθαινα συχνα αυτο!

μινακι αντε περιμενουμε να καθησεις και λιγο στο πωπο σου να μας πεις τις ετοιμασιες σου!!!!

ραπανακι με κολασες παλι με τα σαιτ... αχ φραγκο δεν θα μεινει στο δανειο!!!

κοκονα μου καλη βολτιτσα να εχετε....

παντως για τα ονοματα εχουμε δροοοοομο ακομη και γκρινιες αφηστε τα!!!

Kalimera koritsia!

Ti kanete...simera pragmatika me plakwse to paplwma.

Exei wraia mera kai pali paraliaka tha pame gia kafedaki!!

Ariadni o kathenas opws niwthei. Emena den m'aresoun auta ta paradosiaka pantws kai eidika an uparxei piesi. Emas ws twra den uparxei piesi apo kamia pleura kai mas boithane kai oi 2 pleures. Kai h mama mou einai 54 alla auti h kaimeni exei afierwsei ti zwh tis sta paidia tis. Twra einai ston aderfi mou kai tou megalwnei ta paidia tou kai tha fugei apo kai na erthei edw na boithisei emena me tin mpempa.

Delphinaki opws kai na to fwnazeis esu twra sto sxoleio ta xartia tou tha lene parthena...katalabaineis ti exei na ginei me ta alla paidakia kai ti koroidema exei na faei?? Oi daskaloi kai oi kathigites Parthena tha ti fwnazoun. Kalitera Anna.

Maximaki emena de me pianei duspnoia alla h mesi mou molis kanw 2-3 douleies me pianei kai ponaei eite eimai ksaplwmeni eite orthia eite kathisti....to Aggelos m'aresei kai emena polu.

Rapanaki perneis magnisio?? Egw den exw katholou krampes.

Kokona kali bolta!

Nancy na ta ekatostiseis kai me to kalo na kratiseis stin aggalia sou ta mwrakia sou!!

Tseboula na zisete!!! Na eiste panta eutuxismeni kai me to kalo na erthei to mwraki sou.

Aleka ante pires tin euxi kai su me to kalo twra kai sena na erthei to mwraki sou.

Εχει πάρει καμία την κουνουπιέρα του τζάμπο?(για κουνια)

Δεν ξερω,δεν μου γεμίζει το μάτι απάνω,εκει που μπαινει το σιδερο ,εχει 2 υποδοχές.Αλλα δεν μπορει να μπει σε σιδερο κουνουπιερας που ειναι στεφάνι πάνω,τότε γιατι δεν έχει μονο μια υποδοχή για το σιδερο που ειναι γάμα.Σουρωνει με κορδελιτσα,αλλα πραγματικά δεν ξερω τι σιδερο να παραγγειλω τώρα για να μην πάνε χαμένα τα λεφτα.

Σκεφτηκα κιολας οτι μπορει μολις μεγαλωσει λιγο να αρχισει να την τραβάει μεσα απο τα κάγκελα και να εχουμε προβλήματα!

Μάλλον θα παραγγειλω την αλλη που εχει λαστιχο γυρω γυρω και εφαρμοζει στην κουνια.

Αν έχει καμία την κουνουπιερα τζαμπο ας με διαφωτισει πλιζ!!!

Επίσης μόλις είδα οτι η ενυδατική προδερμ που πήρα εχει parabens.

Νευριασα που δεν το ειδα πριν την πάρω,παρασυρθηκα απο τη μυρωδια...

Τωρα θα πρεπει να πεταξω και το αφρολουτρο και την κρεμα δηλαδη????

τωρα τελειωσα με το σιδεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ελεος ειχαν μαζευτει τοσα πολλα και παλι μεσα στην βδομαδα ειχα σιδερωσει να δω μετα πως θα τα καταφερνω με τρια παιδια χι χι χι χι χι χι χι μαλλον θα παρω καποια γυναικα 1 φορα στις 15 να με βοηθαει με τις δουλειες του σπιτιου ειδικα οταν λξαναπαω πισω στην δουλειααααααα

delphine μου και γω πινω μαγνησιο αλλα οι κραμπες αρχισαν να κανουν αισθητη την παρουσια τους

κοκονα μου καλη βολτιτσαααααααααααααααααα αχ και στειλε και απο δω ενα κομματακι παστιτσιοοοοοο

αλεκα μου και συ να κατσεις λιγο κακο δεν κανει οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε οσο για τα site αστα να πανε κοιτα τα τωρα παρε μια ιδεα και μετα στις εκπτωσουλες ορμαααα εγω ετσι θα κανω εχω σημειωσει τι θελω και μετα θα δω ποσο θα τα πανε και αναλλογως θα πραξωωωωωω καλα αν ειχα τωρα και λεφτακια παραπανωωωωωω κατι θα επαιρνα αλλα μετα θα μας κυνηγανε ολες οι τραπεζες μαζι

kalispera koiloumpes mou..

rapanaki krampes exw k egw kamia fora sto ena to podi mono me pianei...

aleka mia xara eisai twra pires k tin euxi ante me to kalo k laou laou tis douleies min trelenesai k poli...

elena kala na perasete..

k egw evala pluntirio ta rouxa tou mwrou alla variemai na siderwnw kanei k zesti exw skasei..

εκει που ειπα θα κοιμηθω λιγο κατι σπαγανε απο κατω και με ξεσηκωσανε.... αλλαξα σεντονια, εβαλα και τρια πλυντηρια και σε λιγο λεω να ξεκουνησω απο το καναπε να παω να φτιαξω φαγακι αν και βαριεμαι και γιαυτο!!!

λια μου το ξερω οτι εχει παραμπενς αλλα τα προιοντα της προδερμ τα χρησιμοποιω στη μικρη χωρις κανενα απολυτως προβλημα... τωρα ειναι δικο σου θεμα αν νομιζεις οτι θα κανεις κακο στο παιδι ή οχι....

εμενα το σιδερο μου ειναι απλο ενα γαμα δηλαδη και μπαινει το διχτυ ειτε απο πανω απο το σιδερο και δενει με κορδελιτσα ειτε περνεται απο μεσα αν εχει θηλια...

νομιζω οτι δεν θα σε βολεψει η κουνουπιερα που ειναι με λαστιχο... τετοια πηρα για το πορτμπεμπε και ναι εκει με βολεψε...

οσο για το αν θα μεγαλωσει θα τη τραβαει μην αγχωνεσαι μεχρι το επομενο καλοκαιρι βλεπεις τι θα

κανεις.... εμενα παντως η μικρη επειδη γεννηθηκε μαιο τη χρησιμοποιησα ολο το καλοκαιρι και το επομενο και ας ηταν μεγαλη!!!

εγω κραμπες δεν εχω ακομη και δοξα τω θεο σημερα δεν με εχει πιασει η μεση μου!!!

ναι ναταλιτσα κανει τρελη ζεστη και δεν ξερω τι μου φταιει!

κ εγω μολις τελειωσα το σιδερο!!!! εχει πολυ ζεστη σημερα,αλλα ολη μερα σχεδον στην αυλη βγαινω..ραντισα κ τις τριανταφυλιες μου γιατι επιασαν μυκητες.. ο αντρας μου μου ειπε οτι οταν με το καλο γεννησω,ας μεγαλωσει η μπεμπα,θα μου ανοιξει μαγαζι με λουλουδια κ ηδη δωρων.. εχω μια ψορα με τα λουλουδια..τι να κανουμε?!!!!!! :):) θα δειξει στην πορεια κ πως θα ειναι η κριση! αχ ελενα εχεις δικιο..δεν το σκεφτηκα για το σχολειο..πωωωωωωω ρε κριμα ειναι να την φωναζουν ετσι..σιγουρα θα την κοροιδευουν.. :evil::evil:

Καλησπέρα κορίτσια, είστε καλά?Εγώ επιτέλους τελείωσα τις εργασίες και τις παρέδωσα και μου φυγε το άγχος! Και για να ξεκουραστώ καθάρισα όλα τα μπαλκόνια και τα αλουμίνια, μαζόχα ε? Αυριο όμως θα έρθει ό μάστορας για τα φωτιστικά και δεν θα μπορώ να κάνω κάτι. Ευτυχώς μου σήκωσε ο άντρας μου τα χαλιά αλλά δεν έκανα καμία καθαριότητα γιατί αύριο θα γίνουν πάλι μπάχαλο.

Αυριο μάλλον θα πάραγγείλω την κούνια!!!Έλενα, κατέληξα να πάρω την ίδια με τη δικιά σου ;)

geia sas koritsares mou!!!!!emeis simera xekatharisame xeimwniatika, katevasame kalokairina teleiwsame sxedon.irthe i wra gia voltoula kai pagwtaki na vgw kai gw ligo exw apto spiti :roll::roll: maxim kai gw kala paw apo duspnoies arxisan twra teleutaia ,exw kai tis kaoures mou kai tin mesi ame apola sas filw koritsakia mou paw na parw ligo aera

To parakana me to eksw simera...apto mesimeri twra gurisa spiti! Eixame paei paraliaka kai ti na sas pw...xamos ginotane epatha plaka me to posa atoma forousan magiw kai ekanan mpanio kai oxi touristes alla ellines! Egw forousa to tirantaki mou kai ekana ligi iliotherapeia kathws epina to kafedaki mou xixi.

Telika nomizw oti eimai ethismeni ston ilio kai sti thalassa, allazei h diathesi mou molis paw ti na pw.

Lia mou den kserw pantws problimatistika me auto twra...isws rwtisw enan paidiatro.

Kai egw etsi to pira mou arese h murwdia tou kai fantasou oti proxtes to anoiksa kai to muriza gia na thumithw pws murizei.

Rapanaki sigoura tha xreiasteis mia gunaika mia sto toso!

Delphinaki nai ksereis pws einai ta paidakia, aformi psaxnoun na koroidepsoun to ena to allo...kai merika an den ta proseksoun mporei na pathoun kai psuxologika apo auto! To lew giati ta blepw kai sto frontistirio ti ginetai me to koroidema. Ax Delphinaki kala ekanes kai asxolise me ta louloudia kai emena m'aresoun polu kai oi kipoi kai ta dentrakia kai ta louloudia, nomizw oti einai san psuxotherapeia.

Ariadni kala ekanes! Proxtes tin parageile kai mia fili mou apo edw pou einai kai auti egkuos. O tupos tou magaziou einai polu eksipiretikos. Tha tou steileis email kai autos tha se parei amesws thlefwno na sou zitisei leptomereies. Kai endiaferthike para polu. Marino ton lene, an thes tou les kai to onoma mou gia na kserei oti milame kai na kanei tin idia eksipiretisi (gia paradeigma mou esteile fwto me proikes sto email gia na dialleksw kai epidi tou eipe h fili mou oti egw tis ton sustisa ekane to idio kai me autin). Kai an thes tin kaneis kai dixrwmi, egw ekana ta kagela zaxari kai mi fantasteis oti einai polu entono, polu elafru zaxari, einai polu omorfi.

kalispera koritsares mou, pos eiste? grapsate polla pali, tha sas diavaso argotera...

emeis extes pigame boltoula gia kafe kai gia fagito me ton antrouli mou :x:x:x kai simera oli mera sto kipo eimastan me parea... tha pame se ligo kai se genethlia.

nansy mou xronia sou polla koritsara mou! na ta xiliaseis kai na se xairetai i oikogeneia sou... kai me to kalo ta didumakia sou :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Γεια σας κοριτσακια μου, τι ωραία μέρα που είχε σήμερα, πολυ καλοκαιρινή !!!! Κάναμε και την εκδρομουλα μας πήγαμε Βεργινα Βέροια Παναγία Σουμελα. Αχ σκέφτομαι ότι όταν θα γυρίσω Αθήνα πρέπει πρώτη δουλειά να μάζεψε χειμωνιάτικα και να βγάλω καλοκαιρινα.

Μαρακι και τα δυο ονόματα ωραία είναι αλλα φοβάμαι και εγω μην την πειράζουν στο σχολείο με το Παρθένα και στεναχωριετε .

Ναταλια μάλλον είναι ψηλά και πιέζει το διαφραγμα ο μικρός γιαυτο και οι δυσπνοιες.

Αγγελική προσπάθησε να κοιμάσαι στο πλάι και απο την αριστερή πλευρά για τις κραμπες.

Αμαλία για το σίδερο της κουνουπιερας δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το άπλωμα των ρούχων και μένα μου το έλεγαν και καλά μην δουν τα αστέρια και το φεγγάρι τα ρούχα του μωρού...ευτυχώς τώρα αργεί να νυχτωσει και θα προλαβαίνουν τα ρούχα να στεγνωσουν.

Αλέκα καλύτερα σήμερα αλλα βλέπω συνεχίσεις απο δουλειές.

Να είστε καλα όλες δεν θυμάμαι κάτι άλλο, φιλακια

ναμαι και εγω ξαναρθα.... ηπια το καφεδακι μου με τη φιλεναδα μου και αλλαξε κατευεθειαν η διαθεση μου! τωρα σπιτακι να γελασω με τους βλακες τα ταλεντα!!!!

αριαδνη μου να παρεις σαν την ελενας ειναι πανεμορφη η κουνια της!!!! αντε να τελειωνεις και εσυ σιγα σιγα!

μπεμπουλα μου εσυ δεν ξαναπλουτισες τα mothercare??? :lol::lol:

μαρακι μου εχω ειμαι ασχετη με τα λουλουδια ουτε να τα περιποιηθω ξερω ουτε καλα καλα τα ονοματα δεν ξερω απο τα λουλουδια :lol::lol:

κατερινακι μου ωραια βολτουλα κανατε.... οταν ημουν εγκυος στη σαντυ 5μηνων (αφου ειχα κανει την αμνιο και το εμβολιο της γριπης) πηγαμε στη παναγια τη σουμελα και πηρα ευχη και την εικονα της και μου φυλαγε τη σαντυ!!!!

Γεια σας κοριτσια μου!Σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες σας,ευχομαι και για εσας ολα τα καλα. :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σαν εμπειρια δεν καταλαβα κ τιποτα, 5 λεπτακια και...νεονυμφοι!!!Μακαρι να δινουμε στους αντρες μας και να μας δινουν σε ολες μας ευτυχια βρε κοριτσια.

Πηγαμε και μεις θαλασσα παλι σημερα και γω ζηλευα τα μαγιο και το μπανιο αλλα ουτως ή αλλως αν δεν πιανει σαρανταρι δεν κολυμπαω με τιποτα.

Πτωμα ειμαι...σας φιλω...καλο βραδυ κουκλιτσες

με το καλο με το καλο αγαπη μου.... καλοστεριωτοι ναστε και ναρθουν και αλλα πολλα μωρακια στην αγκαλια σας!

κρυουλιαρα και εσυ με τη θαλασσα??? και εγω μονο οταν μπαινει η μικρη ακολουθω και εγω αλλιως φραπεδια και σοντοκου να μου βρεχει τα ποδαρακια το κυμματακι!

Τι κάνετε φουσκοκοιλίτσες μου;; Πάλι χάθηκα αλλά δεν είμαι και στα καλύτερά μου..Χτες ο Πανος έκανε πυρετό 38.5 και σήμερα χτυπάει σαραντάρια :cry::cry::cry: Όταν αρρωσταίνει το παιδί χάνω την ψυχραιμία μου..Αύριο αν δε δω βελτίωση θα τον πάω παιδίατρο. Προς το παρόν μας έχει πει να δίνουμε εναλλάξ ντεπόν και πονσταν κάθε τρεις ώρες και να τον κάνουμε μπανάκια..Το μωράκι μου κοιμάται και το ξυπνάμε :cry: Δε θέλω όμως να ξαναφτάσει σαράντα..

Σας διαβάζω κάθε μέρα αλλά γράφετε πάντα πολλά και όταν τελειώνω την ανάγνωση είμαι γκολ.

Νάνσυ χρόνια σου πολλά!! Να τα χιλιάσεις και με το καλό να υποδεχτείς τα διδυμάκια σου..

Κοριτσάκια μου δε σχολιάζω κάτι άλλο σήμερα..Δεν είμαι και πολύ στα καλά μου..

Πόση ευτυχία χαρίζει ένα παιδί αλλά και πόσο άγχος ε;;;

Φιλάκια!

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣ

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΟΥ.....!!!! ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ...!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΟ ..ΟΥΤΕ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ....ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΑ ΙΩΑΝΝΑ....ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ : ΔΑΝΑΗ, ΗΛΕΚΤΡΑ, ΛΥΔΙΑ, ΑΛΚΗΣΤΙΣ,, ΦΑΙΔΡΑ, ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ.....ΑΝ Κ ΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Μ ΑΡΣΕΙ ΤΟ ΔΑΝΑΗ....!!!

ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ..ΤΗ ΜΙΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΟΠΗ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΟΠΗ.....ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΠΟΛΛΕ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ...!!!!

ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ......ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΡΕΛΗ ΤΙΜΗ??? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΓΛΥΚΑ....Κ ΖΥΜΑΡΙΚΑ???? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΕΙΞΕΙ..!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

ΑΑΑΑΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??????

ΕΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ...ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ..... :shock: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..??? ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ? ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ??? ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΑ???

(Χτεσινό μήνυμα που δεν πρόλαβα να γράψω γιατί κόπηκε το ιντερνετ)Καλημέρα κοιλουμπάκια. Τι κάνετε? Εγώ σήμερα ξύπνησα στο σπιτάκι μου δίπλα στον αντρούλι μου που 2 εβδομάδες τώρα μακριά του μου έλειψε πολύ. Με το αποτέλεσμα των εργασιών έμεινα άφωνη. Είναι τέλειο το ταβάνι των υπνοδωματίωννν. Θα σας βάλω φωτογραφία κάποια στιγμή. Τα υπνοδωμάτια αναβαθμίστηκαν με το ξύλο και είναι και πολύ ζεστό γιατί κανονικά επειδή μάζεψα τα χαλιά εδώ έχουμε ακόμα λίγο κρύο. Βάλαμε και τα σποτ και φαίνεται λες και μένω σε δωμάτιο βίλας :lol: Τώρα από βδομάδα θα μου φέρουν και την ντουλάπα και μετά ξεκινάει το βάψιμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Μόλις ξεβρωμίσει από την μπογιά θα φτιάξω και τα χειμωνιάτικα-καλοκαιρινά γιατί τώρα δεν έχω πουθενά χώρο να τα βάλω.

Αγγελική ναι μου το κάνει κάθε φορά και ναι σε αυτόν έκανα αυχενική. Β επιπέδου δεν έκανα με τον ίδιο γιατρό γιατί μου είπε ο δικός μου ότι πρέπει να γίνει διασταύρωση απόψεων και έτσι με έστειλε σε άλλον.

Εγώ τα χαλιά τα ξεφορτώθηκα νωρίς. Τα έδωσα έξω για καθάρισμα. Και τελικά θα κάνω και βιολογικό καθαρισμό και στο δικό μου στρώμα γιατί το είχανε χύμα μέσα στη σκόνη.

Νανσούλα χρόνια πολλά και μεγειά τα νυχτικάκια. Άντε με το καλό να ετοιμάσεις την βαλίτσα κι εσύ. Εγώ τελικά θα αλλάξω την μία πυτζάμα γιατί ήταν στενό το παντελόνι ενώ το πάνω μου έκανε. Δεν είχε αρκετό λάστιχο γι'αυτό. Θα χρειαστούμε και ρόμπα? :roll: Εγώ σκέφτηκα ότι θα κάνει πολύ ζέστη και δεν πήρα. Βέβαια έχω μία ζακετούλα πάαααρα πολύ λεπτή βαμβακερή ροζ που μπορώ να την χρησιμοποιήσω σαν ρόμπα.

(Σημερινό μήνυμα)Καλημέρα κοιλιές. Τι κάνετε? Εγώ χτες πήγα βόλτα παραλία και όντως πολλοί κάνανε μπάνιο και μάλιστα και οικογένειες με μικρά παιδιά. Ο δικός μου ενθουσιάστηκε με την θερμοκρασία του νερού και θέλει την Κυριακή αντι να πάει να ψηφίσει να πάει για μπάνιο :lol: ΑΝ πάει θα με πάρει και μένα μαζί τουλάχιστον να βρέξω ποδαράκια γιατί χτες με τα αθλητικά έσκασα.

Κι εμένα με πιάνει κράμπα και μάλιστα κάθε φορά στην ίδια γάμπα και μου την έχει τσακίσει. Καμιά φορά σηκώνομαι και κουτσαίνω παρόλο που παίρνω και 6 μαγνήσια την ημέρα. Δύσπνοια δεν έχω (μπορεί να σε πιέζει το μωρό προς τα πάνω) αλλά μου λέει ο καλός μου ότι τα βράδια με ακούει που αναπνέω με δυσκολία, βαριά.

Έλενα συμφωνώ κι εγώ για το όνομα Παρθένα και το σχολείο. Οι καθηγητές έχουν την τάση να φωνάζουν τα ονόματα τα βαπτιστικά στην τάξη γι'αυτό κι εγώ είχα λυσσάξει με το όνομα Εφραίμ. Εντωμεταξύ ο καλός μου δεν είχε ποτέ βιώσει καζούρα με το όνομά του (Χρήστος) ενώ εγώ που είχα βιώσει τρελή καζούρα παρόλο που δεν είναι και από τα πιο περίεργα ονόματα το Σταυρούλα με φωνάζανε κοροϊδεύτηκα Στραβούλα και ένοιωθα πάαααρα πολύ άσχημα και δεν θέλω το παιδί μου να βιώσει το ίδιο πράγμα.

Για τα parabens κι εγώ τα αποφεύγω ακόμα και σε μένα σε κρέμες αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει απλά λένε ότι είναι καρκινογόνα.

Ανθή περαστικά στον Πανούλη σου. Γρήγορη ανάρρωση να έχει.

mariagiorgos η συμβουλή για την καμπύλη ζαχάρου είναι περπάτημα. Πήγαινε για περπάτημα την προηγούμενη μέρα.

Ναι έχω νοιώσει τις κλωτσίτσες αλλά μάλλον είναι τα χεράκια του καθότι είναι ανάποδα με σφηνωμένο το κεφάλι στην λεκάνη.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου... (ακολουθεί σεντόνι)!!! Σήμερα το θαυματάκι μου γίνεται 3 μηνών. Σήμερα τελειώνει το 4ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Σήμερα το πλασματάκι μου αρχίζει το ταξίδι της "ανεξάρτητης" ζωής του! Είμαι ευγνώμων σε αυτό το μικρό ανθρωπάκι που με έκανε μαμά! Τα νέα μας... στις 17/10 έκανε τα 2 πρώτα εμβόλια (hexyon και rotarix)... δεν έκανε πυρετό, μόνο αρκετή γκρίνια είχε για μισή μέρα... 4500γρ. και 55 πόντους! Στις 6/11 έκανε υπέρηχο ισχίων... όλα μια χαρά και αναπτύσσονται όλα φυσιολογικά! Στις 8/11 έκανε την πρώτη δόση του bexsero... ευτυχώς και αυτό το περάσαμε αναίμακτα... μόνο γκρίνια για μισή μέρα... αλλά πολύ πόνο στο μπουκάλι της. Πήρε λίγο depon σιρόπι κι ηρέμησε! 5050γρ. και 56,5 πόντους! Συνεχίζουμε με αποκλειστικά θηλασμό ευτυχώς! Στις 12/11 έκανε ακουόγραμμα και ευτυχώς είναι κι εκεί ΌΛΑ ΚΑΛΆ!!! Στις 26/11 έχει να κάνει το επόμενο εμβόλιο! Έχει περάσει και τα άλματα 8ης-9ης και 12ης εβδομάδας με πολλή γκρίνια και κλάμα!!! Εγώ υπομονή, αγκαλιά, βόλτα με το μάρσιπο και στήθος για παρηγοριά! Αλλά υπήρξαν και 2 στιγμούλες που ξέφυγα κορίτσια... τη μία έβαλα τα κλάματα για λίγο και την άλλη νευρίασα πολύ και φώναξα! Λες και θα καταλάβαινε το μωράκι μου! Το μετάνιωσα την ίδια ώρα! Πήγαμε βόλτα και ηρεμήσαμε και οι 2!!! Γενικά είναι πάρα πολύ καλό, συνεργάσιμο κι εύκολο μωρό. Κοιμάται 7-8 ώρες σερί το βράδυ και μετά με λίγο στήθος για κάνα 10λετπο κοιμάται άλλες 2,5-3 ώρες!!! Ξυπνάει με γέλια και φωνούλες! Περνάμε πάρα πολύ ωραία εδώ στο νησί κι έχει γίνει η μασκότ της περιοχής. Της έχω φτιάξει ότι μπορεί να χρειαστεί από χαρτιά... Διαβατήριο, ΑΦΜ, βεβαίωση ΑΜΚΑ και λογαριασμό τραπέζης! Μετά τις γιορτές θα πάμε ένα ταξιδάκι οι δύο μας στο εξωτερικό! Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά είχα πολύ καιρό να σας τα πω αναλυτικά! Σας διαβάζω όλες συνέχεια!!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου... (ακολουθεί σεντόνι)!!! Σήμερα το θαυματάκι μου γίνεται 3 μηνών. Σήμερα τελειώνει το 4ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Σήμερα το πλασματάκι μου αρχίζει το ταξίδι της "ανεξάρτητης" ζωής του! Είμαι ευγνώμων σε αυτό το μικρό ανθρωπάκι που με έκανε μαμά! Τα νέα μας... στις 17/10 έκανε τα 2 πρώτα εμβόλια (hexyon και rotarix)... δεν έκανε πυρετό, μόνο αρκετή γκρίνια είχε για μισή μέρα... 4500γρ. και 55 πόντους! Στις 6/11 έκανε υπέρηχο ισχίων... όλα μια χαρά και αναπτύσσονται όλα φυσιολογικά! Στις 8/11 έκανε την πρώτη δόση του bexsero... ευτυχώς και αυτό το περάσαμε αναίμακτα... μόνο γκρίνια για μισή μέρα... αλλά πολύ πόνο στο μπουκάλι της. Πήρε λίγο depon σιρόπι κι ηρέμησε! 5050γρ. και 56,5 πόντους! Συνεχίζουμε με αποκλειστικά θηλασμό ευτυχώς! Στις 12/11 έκανε ακουόγραμμα και ευτυχώς είναι κι εκεί ΌΛΑ ΚΑΛΆ!!! Στις 26/11 έχει να κάνει το επόμενο εμβόλιο! Έχει περάσει και τα άλματα 8ης-9ης και 12ης εβδομάδας με πολλή γκρίνια και κλάμα!!! Εγώ υπομονή, αγκαλιά, βόλτα με το μάρσιπο και στήθος για παρηγοριά! Αλλά υπήρξαν και 2 στιγμούλες που ξέφυγα κορίτσια... τη μία έβαλα τα κλάματα για λίγο και την άλλη νευρίασα πολύ και φώναξα! Λες και θα καταλάβαινε το μωράκι μου! Το μετάνιωσα την ίδια ώρα! Πήγαμε βόλτα και ηρεμήσαμε και οι 2!!! Γενικά είναι πάρα πολύ καλό, συνεργάσιμο κι εύκολο μωρό. Κοιμάται 7-8 ώρες σερί το βράδυ και μετά με λίγο στήθος για κάνα 10λετπο κοιμάται άλλες 2,5-3 ώρες!!! Ξυπνάει με γέλια και φωνούλες! Περνάμε πάρα πολύ ωραία εδώ στο νησί κι έχει γίνει η μασκότ της περιοχής. Της έχω φτιάξει ότι μπορεί να χρειαστεί από χαρτιά... Διαβατήριο, ΑΦΜ, βεβαίωση ΑΜΚΑ και λογαριασμό τραπέζης! Μετά τις γιορτές θα πάμε ένα ταξιδάκι οι δύο μας στο εξωτερικό! Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά είχα πολύ καιρό να σας τα πω αναλυτικά! Σας διαβάζω όλες συνέχεια!!!
    • Σε καταλαβαίνουμε όλες απόλυτα εδώ! Είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς! Πάρε το χρόνο σου κορίτσι μου και όλα θα γίνουν! Κι εγώ στα 37 πάρα κάτι έπιασα τη μικρή μου με μια επαφή 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία! Μη λες λοιπόν πως μεγάλωσες! Σου στέλνω μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...