Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

geia sas koritsia. piga simera na paro ta apotelesmata ton eksetaseon pou ekana proxthes! genika kales einai alla brethike pali aima sta oura! apo to nefro mou einai, piga sto pathologo kai mou eipe na tis deikso kai se ourologo! tha pao tin tetarti... den einai kati sobaro leei o pathologos apla ta didumakia mou sproxnoun to deksi mou nefro kai giauto brethike aimataki sta oura!!!!

meta pigame gia pagotaki fustiki kai meta sta lidl na paro kai ego soutien! allaaaaaa eixe meinei mono 1 kai to pira, aspro me dantela kai pira kai ena mauro kolan. bolibei polu kai leo na pao t'apogeuma na to paro kai se mple.

tsevoula i ora i kali, na eiste panta eutuxismenoi kai me to kalo to nini sas ;)

nansy eutuxos pou exo kai tin mama mou kai mou psonizei i mou dinei lefta! allios tha eixa megalo problima eidika tora pou den douleuo kai zorizomaste arketa...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsia kai Este! xixi lew esena epeidi se apasxolei idiaitera autes tis meres to thema tou soutien. Loipon piga molis twra sta mother care kai exei ena paketo me 2 soutien mesa...ta monoxrwma kanoun 39 eurw ta duo (mauro kai aspro h aspro kai mpez) ta emprime pou exei kai polu wraia sxedia kai fainetai san kati pou egw tha forousa kai as min thilaza, exei mesa 2 kai auto kai kanoun 45! Einai 100% bambakero to tsekara. Apla den eixa xrono na ta koitaksw kai na dw ti mou kanei kai giauto den pira, alla sigoura tha ksanapaw. Koritsia to stoithos meta ti genna megalwnei kai allo?? Mipws na perimenw kai na ta parw ligo prin??

Tsevoula h wra h kali! Na eiste eutuxismenoi kai me to kalo h koroula sas!

γυρισα και πινω μπυριτσα να δροσιστω... φαι θα φτιαξω το απογευμα πριν ερθει ο συζυγος για ναναι ζεστο...

ελενα θα παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερο απο αυτο που φορας...μεγαλωνει αλλα το κυριοτερο ειναι οτι πεφτει κρεμαει που λεμε

μπεμπουλα μη λες για λεφτα αστα να πανε....

Pote megalwnei diladi meta ti genna h tote gurw stis meres tis gennas??

Rwtaw giati an einai na perimenw na to parw tote gia na eimai kai sigouri oti tha mou kanei.

To kolan to allaksa kai telika pira to mple kai mikrotero noumero. To gkri den mou arese otan to ebala.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΜΙΑ ΒΛΕΠς ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΩΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΣΗ....ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ....!!! ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ...!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

ΑΝΟΙΞΕ Κ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΑΛΛΑΞΑ ΛΙΓΑΚΙ ΔΙΑΘΕΣΗ......

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΕΣ??? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 10.........

ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ...ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΥΡΕΣ Κ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ...Κ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ??? ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΕΟ????

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..!!!

Μαράκι μου καλοο!!!

Τις πίνεις τις μπυρίτσες σου ε??Εγω κατι φορες θέλω να κατεβάσω μονορούφι μία,αλλα δεν εχω πιει σταγόνα αλκοολ σε όλη την εγκυμοσύνη,φοβάμαι μήπως τον πειράξει.

Κι εγω διαβάζω αλλα δεν γραφω πολύ γιατι βαριεμαι λίγο τα των αγορών,επιπλων,σεντονιων κτλ.

Εγω θα πάρω τα τελευταια απο τζαμπο και ξεμπερδεψα.Εχω σχεδον τελειώσει και τη βαλίτσα μου.Μονο καμια σαγιονάρα για το ντους θα παρω, και μετα οτι χρειαστει εξτρα,βλεπουμε τοτε.

Καλα αυτο με τα αναψυκτικα που κουφαινεται το παιδι,τι γελιο εχω ρίξει!!Το ειχα ακουσει απο την αρχη και μου φαινόταν αστειο!

Τοση φασαρία εχει μεσα στην κοιλιά μας,πιο πιθανο είναι να το κουφανουμε με τα αερια μας ;) παρα με το τζιρ τζιρ που θα κάνει το ανθρακικο!

Ασε,απο διάφορα που λένε διάφορες,'επρεπε να τα καταγράφω ,να τα διαβάζω να γελάω!

Το πάσχα ήταν μια ''γλυκια'' :evil: γρια στο τραπέζι,κι ελεγε ''εμεις την κοιλια την κρυβαμε'' ''κοντευει να φανει το τετοιο σου'' ''φορατε τα στενα στην εγκυμοσύνη και ειναι σκετη αηδια,να φαινεται η κοιλια'' ,κι εγω φαντασου φορούσα φορμα μαυρη,και 2 φανελακια απο πάνω.

Μας κουφανε η γυναικα!!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μπήκα από την διαλειά λίγο να σας διαβάσω μιας και με βλέπω σήμερα να με βρίσκει το βράδυ εδώ... :(:( . Όχι τίποτα άλλο αλλά από το πρωί που είμαι εδώ ήδη άρχισα ν ακουράζομαι και να με πονάει η μεσούλα μου.....Υπομονή όμως!

Νάνσυ και εγώ μόνη μου τα φτιάχνω όλα, το σκ θα τελειώσω τις προσκλήσεις...τον παιδότοπο τον σκέφτομαι περισσότερο μήπως εκεί διασκεδάσουν περισσότερο τα παιδάκια..από οικονομικής άποψης τα ίδια πάνω κάτω θα μου βγουν...Μετά με το καθάρισμα θα πω στην μαμά μου να βοηθήσει(αν τελικά τα κάνουμε σπίτι).

Μαράκι τι να πω δεν ξέρω για τα αναψυκτικά...αλλά μάλλον μύθος θα είναι...πολύ κουφό μου ακούγεται.

Δυστυχώς εγώ δεν πρόλαβα να πάω στο lidl για να δω τα πραγματάκια που λέτε...αν και ακόμα δεν έχω πληρωθεί...περιμένω μήπως από εβδομάδα με πληρώσουν (αν και υπάρχει περίπτωσει να μου μειώσουν το μισθό, αλλά από το τίποτα...).

Καλό απόγευμα να έχετε! Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναμπω σήμερα, οπότε καλά να περάσετε!!!!!

Φιλάκια

LIA MOU γλυκια...............

δε με νοιαζει τι λενε...για τις κοιλιες ου φαινονται.....εγω τη μωστραρω καθημερινα....περιμενω πς κ πως να μεγαλωσει η κοιλιτσα μου κ θα την κρυψω???? οσο για τα αναψυκτικα ελπιζω να ναι μυθος αλλιως.......τρεμω~!!!!!!

φιλακια στις κοιλουμπες...!!!!

Καλησπερα στις ομορφες κοιλιτσες.....

Μαριαγιωργος τελεια η κοιλιτσα σου.....οσο για τα αναψυκτικα κουφο μου ακουγεται...

Λια καλα κανεις κ μοστραρεις την κοιλιτσα σου κ κανεναν μην ακους...οπως αισθανεσαι....

Τσεβουλα η ωρα η καλη κ συντομα να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα...

Εστε εγω στην 1 μου εγκυμοσυνη πηρα σουτιεν απο τα λητω κ ακομα τα εχω, τα ακριβοπληρωσα αλλα δεν παθαινουν τιποτα ουτε στο πλυσιμο...ημουν πολυ ευχαριστημενη...

Ελενα μου το στηθος μεγαλωνει κ τωρα κ μετα την γεννα αν μετο καλο μπορεσουμε να θηλασουμε τα μωρακια μας...πρηζονται μετα την γεννα γιατι γεμιζουν γαλα...αλλα σιγα σιγα θα επανελθουν...οπως τωρα που ειμαστε εγκυες.

Κατερινακι καλα να περασεις...

Κ γω αυτες τις μερες ασχοληθηκα με τα πραγματακια του μωρου πλυσιμο σεντονια προικα μωρου τα ρουχα ολα σιδερωθηκαν κ αναμενουν την αφιξη του μικρου φασολιου μου...

Λιγα πραγματα εμειναν για αγορα...ευτυχως....γιατι μου εφυγε το αγχος..κ αυτα που εμειναν ειναι γιατι δικη μου βαλιτσα κανενα ζευγαρι παντοφλες κ θελω να παρω τα τενα τα σλιπακια μια χρησης..σαν pampers που ειναι τα πολυ λεπτα...Αληθεια εσεις τι θα παρετε...???

τα λεμε αργοτερα φιλακια στις κοιλιτσες..

γεια σας ομορφοκοιλιτσες μου...

πωπω ποσα ειπατε παλι :lol::lol::lol:

δεν σας προλαβαινω αληθεια...

αλεκακι όοοοοοοχι!!!!!!!!!!!!!!!! δεν θα σας αφησω για παρεακι..εσας σας εμαθα και εδω θα ειμαι !!!!!!!!!!! :D:D:D πλεον...ασχετα αν γενναω 26 μαιου σιγα για 4 μερουλες... ;);) η παπιομανα θα μεινει εδωωω... :-*:-*

ειχα κατι πονακια το πρωι...αλλα οκ μετα περασαν..πηγα και για ενα συντομο καφεδακι με τον αντρα μου λιγο πριν το μεσημεριανο μας φαγητακι.. :P:P και τωρα αφου εκανα διαφορες δουλιτσες και κουραστηκα λιγακι..πλυντηριο πιατων ..απλωσα ενα πλυντηριο ρουχων...συμμαζεψα λιγακι.,..τωρα θ απαω να κανω ενα χαλαρωτικο μπανακι γιατι θα ρθει η αδελφουλα μου μετα να κατσουμε...

κατερινακι μου καλο ταξιδι και να περασετε ομορφα στην αγαπημενη μου θεσ/κη..

ανθουλι μου δεν τον ρωτησα για τα περαιτερω κιλα του μπεμπη...μειναμε εκει...

σας φιλω ολεςςςςςς

maraki mou egw nomizw mithos einai auto egw ta stamatisa ola kanw apotoksinosi apo alkool anapsiktika k kafe, k tsigaro...

lia mou k egw mostrarw tin koilia mou k exw ton antra mou na me douleuei gia auto.. :lol::lol:

k egw ekana fagaki ta elpuna k vlepw tainioula...

Σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες. :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Και γω σας ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου και με υγιεστατα και καλοτυχα παιδακια.

Μηπως ξερει καποια κοπελα αν μπορουν να μπουν συγγενεις για μαρτυρες????Κλασικοι Ελληνες επρεπε να αφησουμε κατι για τελευταια στιγμη

τσεβουλα η ωρα καλη κοριτσακι!δεν ειμαι σιγουρη για τους μαρτυρες..αλλα μαλλον γινεται.εμενα με ειχε παντρεψει η ξαφ=δερφη μου αλλα δεν εχουμε το ιδιο επωνυμο..

κ εγω θελω καποια πραγματα ακομα να παρω αλλα προς το παρων απο λεφτα μηδεν..την αλλη εβδομαδα..ευτυχως θελω να πιστευω εχω πολυ καιρο ακομα..

Mariagiorgos γέλασα πολύ με την κοιλιά στην φωτογραφία σου :lol:

Lia υπάρχουν και μπύρες χωρίς αλκοολ. Kokona ήθελα κι εγώ να πάρω τα τενα. Για πες λεπτομέρειες γιατί πήγα σουπερ μαρκετ και δεν ήξερα ποια να πάρω. Είχε και νούμερα νομίζω.

tsevoula απ'ότι ξέρω μπορείς να βάλεις συγγενείς για μάρτυρες.

Κι εγώ μοστράρω την κοιλιά μου και είμαι περήφανη γι'αυτή. Εδώ άλλες τις βγάζουν τελείως έξω το καλοκαίρι και εμείς που φοράμε τα στενά πειράξαμε? Άσε που όσες βλέπω στο δρόμο με φαρδουλά ρούχα φαίνονται ακόμα πιο τεράστιες.

Μαρία καλωσήρθες και πάλι! Η κοιλίτσα σου έγινε πολύ ωραία.

Εγώ δεν τρελαίνομαι για τα στενά ρούχα αλλά σε λίγο καιρό θα είναι μονόδρομος ;)

Σταυρούλα έχει και μιας χρήσεως το eshop του Λητώ απ΄ότι είδα. Όχι τενα αν θυμάμαι καλά.

Νάνσυ μη λες για τα λεφτά, είναι πίκρα η κατάσταση αλλά θα τα καταφέρουμε! Τώρα μπήκαμε στο χορό και θα χορέψουμε :D

Τσεβούλα εγώ νομίζω οτι δεν γίνεται να είναι α΄βαθμού συγγενείς.

γεια σας κοριτσια!!! μολις ειδα την διαφημηση που λεγατε! πωπωωωωωωωωωω φοβερη..δακρυσα..στην αρχη νομιζα οτι ηταν καποια ταινια κ σταματησα να σας διαβαζω για να την δω.. μπραβο τους!!!πολυ καλη!! :)

μαρια καλως μας ηρθες κ παλη!!!!! :):):)

βρε κοριτσια η νατασα χαθηκε..

αχ αριαδνη κ να ξερω οτι σε δυο μερες θα πληρωθω οταν δεν μπορω να παρω κατι στεναχωριεμαι..κ δεν θελω να ζηταω κ απο τον αντρα μου η περιφανη..να δω πως θα αντεξω να μην ξαναδουλεψω :lol::lol:

αλλα δεν εχω κ αλλη επιλογη απο την στιγμη που δεν εχω βοηθεια ουτε βγαζω κ πολλα λεφτα να πω οτι τουλαχιστον θα μου μενουν κ καποια..ευτυχως μου εχει πει ο αντρας μου οτι θα μου δινει στανταρ λεφτα καθε εβδομαδα για χαρτζιλικι :lol::lol::lol:

εχω με πολλα να συνηθισω κ να μην με ριχνουν ψυχολογικα..σκεφτομαι καμια φορα οτι δεν εχω την ανεση να παω για εναν καφε με μια φιλη με το ενα παιδι ποσο μαλλον με τρια :lol::lol: ο αντρας μου γυρναει πολυ αργα κ καθε σαββατο που θα μπορουσα να παω εστω για ψωνια παντα δουλευει..

αλλα ειμαι σιγουρη οτι παντα θα με εκνευριζει το γεγονος οτι οι αντρες παντα μπορουν κ για καφε να πανε κ χομπι να εχουν.. :x:x:x

τωρα πχ πηγε να παρει ενα δωρο κ μετα για καφε με τον κουμπαρο κ τον νονο μου εαν το εκανα εγω αυτο θα μου ελεγε να παρω κ την μικρη μαζι..η θα μου ελεγε μην αργησεις.. :x:x κ μωλις με δει να ψιλοστεναχωριεμαι με ρωταει εαν θελω να παω κ εγω μαζι..

κ μου την δινει απιστευτα οταν μου λεει οτι δεν ασχολουμαι πολυ με το παιδι X(X(X(

σαν να εχω τα νευρακια μου :lol::lol:

αλλα το βεβαιο ειναι οτι οταν κανεις παιδια μονο η ζωη της μανας αλλαζει!

Νάνσυ με τα οικονομικά είναι ένα θέμα...Εγώ έχω μεν ένα σταθερό μισθό( που βέβαια όλο μειώνεται) αλλά ο άντρας μου δεν έχει πάντα στάνταρ γιατί κάνει ιδιαίτερα. Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση...Και γώ έιμαι ψωροπερήφανη και επειδή είχα συνηθίσει πολλά χρόνια να διαχειρίζομαι τα λεφτά μου (βέβαια δεν είχα υποχρεώσεις), τώρα υπάρχουν φορές που κάπως μου φαίνεται αν πρέπει να του ζητήσω για κάτι.

Και γω πιστεύω ότι όσο και να βοηθάει ο άντρας, η γυναίκα όταν φέρνει στον κόσμο ένα παιδί, επωμίζεται πολύ περισσότερες ευθύνες...Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να εντάσσεις απο νωρίς τον άντρα σε ευθύνες σχετικά με το παιδί αλλά και με τις δουλειές του σπιτιού όσο του το επιτρέπει ο χρόνος..Βέβαια αυτά είναι θεωρητικά γιατί και γω όλες τις δουλειές θέλω να τις κάνω μόνη μου γιατί δεν θεωρώ ότι τις κάνει καλά. Πιέζομαι όμως καποιες φορές και του τις αναθέτω για να μην καλομαθαίνει...Τώρα τί θα γίνει όταν έρθει η μπέμπα, θα δείξει...

tsevoula mou mporeis na exeis suggeneis martures emeis eixame ton pethero mou... ax auta ta oikonomika einai pikra k kante esas douleei kiolas emena pou den douleuei mono part timi k pernei psixoula ti na pw....k den mporw k egw na paw gia douleia twra.....

εγω κοριτσια μου δεν μπορω καθολου να "γλενταει" ο αντρας κι εγω να καθησω σπιτι κτλ.Ειμαι της αποψης οτι εχουμε τα ιδια δικαιωματα κι υποχρεωσεις με διαφορετικους ρολους για να κρατιουνται οι ισορροπιες.Απτη αρχη της σχεσης μας του χω δειξει οτι δεν θα τον υπηρετησω κι αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκε γιατι η μητερα του τον ειχε στα οπα οπα!κλασικα!Ουτε βεβαια κ τωρα δε θα μου κατσει καλα να βγαινει αυτος για καφε κι εγω να μαι η νοικοκυρα,θελω να ναι ολα μοιρασμενα και ευχομαι να αγαπαει και να φροντιζει το ιδιο και καλυτερα και απο μενα την κορουλα μας χωρις να χρειαστει να τον πιεσω εγω.

Αυριο παντρευομαι αλλα επειδη το κανω καθαρα τυπικα δεν νιωθω τιποτα :whistle::whistle: .ουτε τι θα βαλω δεν εχω σκεφτει,ειναι και περιεργος ο καιρος ,εν ολιγοις βαριεμαι και να παω [-([-(

Τσεβουλα η ωρα η καλή!

Εμεις ακομα φαντασου δεν εχουμε κανονίσει πότε!Την Τεταρτη θα βγουν οι αδειες.

Οτι να΄ναι..Μου την έχει δώσει που το αφησαμε τόσο για το τέλος,και γι'αυτο φταιει ο κυριος που οταν του έλεγα στον 5ο -6ο ,να το κανουμε να τελειωνουμε γιατι μετα θα βαρυνω και δεν θα βρισκω και τιποτα να βάλω,και δεν θα μπορω να πάρω τα ποδια μου.Και μου έλεγε οτι βιαζομαι,κι εχουμε χρόνο,και μονο το γάμο εχεις στο μυαλο σου.!!!

Ηλιθιοι άντρες,τωρα που με βλεπει οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου,και που 10 του μήνος μπαινω στο μήνα μου και θελει κιολας να κάνουμε το γάμο Κυριακη πρωι σωνει και καλα,και οι μονες Κυριακες που μένουν ειναι στις 13/20/27 αν δεν εχω γεννησει δηλαδη...

'Η που θα γεννησω στο δημαρχείο,ή που θα παντρευτούμε στο μαιευτήριο δηλαδη!!

Κατι φορές σκέφτομαι οτι του χρειάζεται να μην προλάβουμε και μετα να τρέχει να φτιάχνει χαρτιά ,να γελάμε!!

Ολα τελευταια στιγμη ο γλυκος μου...

Εστε!!Το ξερω φυσικα πως υπαρχουν αυτες οι αθλιες μπυρες χωρις αλκοολ.Εχω πιει μερικές αλλα ειναι καρα-απαίσιες!!!

Και γενικα είμαι πολύ μπυρού!!Αλλα μ'αρεσουν οι δυνατες γευσεις.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...