Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 Νο5 Show Must Go On!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kalimera koritsia!!!

Simera eimai xaroumeni giati teleiwnw me ta misa paidakia kai meta mou menoun mono auta pou tha grapsoun eksetaseis to Maio. Epitelous irthe auti h mera.

Venus egw tha to ekana se paidotopo giati den tha eixa tis antoxes oute na kanw diafora alla oute kai na katharizw. Ena trapezi eixa kanei prin 2 ebdomades kai ta paiksa.

Ariadni den eisai moni sou me ta kila kai egw prosexa prin gia na eimai 62-63 kai prosexw kai twra gia na min ginw san tin falaina.

Re koritsia egw den iksera pws pane ta noumera sta kolan kai auto pou pira ftanei mexri to stoithos einai polu megalo. O antras mou gelage xtes kai mou leei, einai san autous tous papoudes pou trabane ta patelonia tous mexri panw!! xaxa Tha to gurisw na parw pio mikro.

To soutien to ebala twra ligo alla idi me exei piasei fagoura re gamwto. Pali noizw oti tzampa to pira. Den kserw mallon kai gw mono bambakero thelw opws tin Este.

Simera einai h teleutaia mera twn mastorwn, ante mpas kai isixasei ligo to kefali mou!!

Bre Maximaki allo Lidl den exei ekei?? Nai kai gw sumfwnw me tin Delphine ta mplouzakia den itan wraia, alla to kolan kalo fainetai kai ta soutien an se boleuoun kala einai.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω τα δυο πρωτα γενεθλια της μικρης τα εκνα σπιτι γιατι ειναι 2 γεναρη κ το σπιτι ειναι στολισμενο..ειμαι λιγο τρελη μαμα κ φτιαχνω παρα πολλα φαγητα κ τα κανω ολα μονη μου!δωρακια στα παιδια στολισμος παντου γλυκα κτλ..ολοι λενε για τα γενεθλια που κανω..αλλα μαλλον θα ναι κ τα τελευταια στο σπιτι τωρα που θα ναι 3..σε τελευταια γενεθλια που της εκανα ειχα μαθει οτι ημουν εγκυος κ δεν περιμενα οτι θα ταν διδυμα με αποτελεσμα απο την τρελη κουραση επαθα αποκολληση.δεν ειχα παει στο γιατρο πριν τα γενεθλια γιατι δεν ηθελα να μου πει τιποτα κ να μη με αφηνει ο αντρας μου να κανω αυτα που θελω..μιλαμε για υπερπαραγωγη..αφου οταν εφυγαν ολοι οι αντρες μουρμουραγαν στισ γυναικες τους για το τι κανω εγω κ αυτες δεν κανουν τιποτα :lol::lol::lol: μεχρι κ καρτελακια με το θεμα τον γενεθλιων ειχα επανω στα φαγητα γιατι ηταν τοσα πολλα κ περιεργα κ βαριωμουν να εξηγω τι ειναι στον καθενα..τωρα απο εδω κ στο εξης μαλλον παιδοτοπο..αλλα κ με δικα μου φαγητα γιατι αυτα που προσφερουν ο κοσμος δεν χορταινει..κ επειδη οι γονεις αυτα τα βαριουνται ε να εχουν για παρηγορια το φαι.. :lol::lol: γνωμη μου εαν θελεις να κανεις κ φαγητα κτλ καλυτερα παιδοτοπογια να μην κουραστεις..απο ψυχολογια παιδιου λενε οτι ειναι καλυτερα στο σπιτι γιατι καταλαβαινουν οτι ο κοσμοσ παει για το παιδι..στοιν παιδοτοπο εχει κ ασχετα παιδακια κ γονεις.

τωρα δεν θυμαμαι τι ηλικια εχει το παιδακι σου..εμενα ο αντρασ μου μετα απο αυτο που επαθα μου ξεκαθαρισε οτι δεν προκειται να ξαναεπιτρεψει γενεθλια στο σπιτι..αλλα για εμενα ειναι μια διαδικασια που την απολαμβανω!μεχρι κ χειροποιητα προσκλητηρια φτιαχνω να οποια μου παιρνουν τουλαχιστον 1,5 μηνα για να τα φτιαξω..

Κοριτσάκια καλημέραααα. Δεν είναι να λήψεις για πολύ από το φόρουμ θες 2 ώρες για να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο :lol: . Κοριτσάκια εγώ τις τελευταίες μέρες ζεσταίνομαι πολύυυυ. Εσείς το παθαίνεται? Επίσης έχω τρελαθεί στην καούρα θέλω συνέχεια παγωμένα για να ανακουφίζομαι.

Χτες πήγα στο Λητώ αλλά με εξυπηρέτησε μία ξινή η οποία πρέπει να ήταν και πονηρή αλλά και χαζή μαζί. Μου την έδωσε στα νεύρα :evil: . Της λέω το νούμερο και τι θέλω και μου λέει να δω αν έχω το νούμερο σε αυτά της προσφοράς μας. Και φυσικά δεν είχε (σιγά μην είχε δηλαδή αφού ήθελε να μου πουλήσει το ακριβό). Τελικά μου λέει δεν βρίσκω τίποτα και κοιτάει στα άλλα. Μου δίνει ένα το οποίο ήταν τέλειο το σχέδιο και από τον ενθουσιασμό μου δεν κοίταξα η ηλίθια τιμή. Βέβαια ήταν σε ροζ χρώμα αλλά μου άρεσε πολύ. Λοιπόν, το σουτιέν μόνο είχε 49 ευρώ. Και είναι και τούρκικο :lol: Δηλαδή αν ήταν γαλλικό ή ιταλικό πόσο θα έκανε? :shock::roll: Έχω εκνευριστεί τόσο πολύ που μου έρχεται να το επιστρέψω. Πήρα και βάση και μπανάκι και όσο έκανε η βάση μαζί με το μπάνιο έκανε μόνο το σουτιέν. Έλεοςςςς!!! Εντωμεταξύ το cup ήταν ενισχυμένο και άκαμπτο. Από την μία είχε τέλεια στήριξη από την άλλη σκέφτομαι ότι όταν θα το κατεβάζω μπορεί να ενοχλεί τον μπέμπη στον θηλασμό. Στο site τους δεν το έχει αυτό το σχέδιο. Μου φαίνεται θα παραγγείλω αυτά που μου άρεσαν από το site και θα επιστρέψω αυτό που πήρα στο μαγαζί.

καλημερα σας κοιλαρουμπες μου!!!! μολις ξυπνησα και σε λιγο ετοιμαζομαι για το καφεδακι μου... κοιμηθηκα λιγο παραπανω σημερα και το ευχαριστηθηκα να πω την αληθεια...!!!

τσεβουλα με το φραπε και τα υπολοιπα ειδη καφε εχω τελεια σχεση!!!! αρκει ναναι σκετος και ναχω και ενα μπουκαλι νερο διπλα μου!!!

με το καλο με το καλο κοριτσακι μου welcome to the club!!!

μαρακι πιγκουινακι μου.... μηπως ειναι γρηγορη η μπεμπουλα σου, λες να μας φυγεις και εσυ για τα μωρακια μαιου????

αφροδιτη αυτον τον σφαχτη τον εχω οταν βγαινω απο το αυτοκινητο.... εμενα γινεται 2 την μεθεπομενη βδομαδα ποσο βαριεμαι να καλεσω σπιτι κοσμο τι κοσμο δηλαδη γονεις μονο! στο παιδικο θα τους φτιαξω σακουλακια με δωρακια για τα παιδια και τελος!

νανσυ τετοιο παραπονο με εχει πιασει στη κορη γιατι καθολου δεν με ειχαν βοηθησει με επιανε το παραπονο και ταχωνα πολυ ασχημα στον αντρα μου για τους γονεις τους και ετσι τα πηραν παλι ολα οι γονεις μου.... και στο γαμο τα ιδια εκαναν εκει να δεις εγω κλαμα, αφου και ο αντρας μου απο τη στεναχωρια του τοτε που ετοιμαζομασταν για το γαμο ξυπνησε μια μερα τουμπανο ο αδενας του και ηταν θυροειδης που επρεπε αμεσα να αφαιρεθει απο τη μια στιγμη στην αλλη.... αστα δε παν να γαργαληθουν.... εγω γιαυτο τωρα τους αφηνω τη μικρη για να βγαζω το αχτι μου.... στο χα πει οτι μολις σιγουρεψαμε το φυλο τους πηρα τηλ και τους ειπα ετοιμαστε προικα θα σας βγαλω το ονομα! σου ειπα ειμαι κακια νυφη!

παω για το καφεδακι μου....θα τα πουμε μετα!!!

αχ και περιμενα τα νεα σου σταυρουλα! τι σουτιεν ειναι αυτο απο χρυσο? και εγω θα το επεστρεφα να σου πω την αληθεια....καλωριζικο το μπανακι σας!

εγω τιποτα δεν θελω να φαω αφου πιω το καφε μου μετα θα φαω και αν θα φαω κιολας!!!

αχ νανσυ σαν την αδερφη μου κανεις κ εσυ!!!! ναι μεν ολα τελεια................. αλλα τι υπομονη θεε μου!!!!!!!! 4 παιδια εχει!!ο μεγαλος ειναι 8 κ η τελευταια μας 1,5 χρονων.. αλλα παρολα αυτα ολα χειροποιητα τα κανει!!

εστε οντως στα λητω ειναι λιγο απατεωνες..κ εγω ηθελα ενα ολοσωμο παντελονι εγκυμοσυνης κ δεν ειχε κ καλα στο νουμερο μου..τελος παντων ειχα παρι ενα υφασματινο μπεζ s. k οταν ηρθα σπιτι κ το φορεσα κανονικα κ βγηκα δεν μπορουσα να κατσω γιατι ηταν στενο στο ποπο..παω να το αλλαξω κ εκανα 2 ωρες να μου βρουν παντελονη τζιν στο νουμερο μου..ολα και καλα ηταν s-l-xl.. medioum δεν ειχε.. κ κατι τιμες πιασεκολε!!!!!!τελικα βρηκα ενα m πηρα κ ενα πουκαμισο κ ειναι μια χαρα για 3ις μηνες.. φοραω κ τα κοντομανικα του αντρα μου!!!

αλεκα λες>......??? ειναι ψηλα ομως η μπεμπα.. στο στομαχι μου..δεν μπορω να σκυψω να φαω..θα κανω ισια πλατη τωρα!!! :):):):):)

ΑΧ ΕΤΣΕ ΜΟΥ Κ ΧΟΡΤΑΣΕΣ;;ΑΝ ΦΑΣ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΣΤ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ;Η Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;

ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΘΙΚΤΑ..ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΛΟΓΩ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΝΕΛΑ.

Κ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΝΧΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ..

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΕΚΑ..Κ ΕΓΩΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ..ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΣΕ ΑΝΧΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ..Κ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΤΡΕΛΟΣ..ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΩΣΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ..Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ..ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΩ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΙ\Ο Κ ΜΩΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ..ΛΕΣ Κ ΘΑ ΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΜΑΖΕΥΩ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΜΠΑΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..

Τελικά θα πάω στο Λητώ πάνω στο σπίτι μου και θα το αλλάξω. Αν έχουν κανένα με προσφορά θα πάρω αν όχι θα το βάλω πίστωση και θα πάρω 2 που έχω σταμπάρει στο site πιο οικονομικά.

Καλημερα φουσκιτσες μου :):):):):)

Αριαδνη πολυ ομορφη η κοιλιτσα. Πλεον δειχνει εγκυμοσυνης και οχι φουσκωμα απο φαγητακι ;););););)

Καφε πινω ντεκαφεινε γιατι ειχα 10 χρονια να πιω επειδη εκανα ομοιοπαθητικη για να γιατρεψω τις ημικρανιες και τωρα που ειδα πολυ μεγαλη βελτιωση ξεκινησα να πινω παλι καφε, επειδη ειμαι λατρης :P:P:P:P:P:P:P . και ο κανονικος με πειραζει πλεον. ισως οχι τοσο ο ελληνικος. οποτε θα αρχισω να πινω εναν ελληνικο μερακληδικο τη μερα κανονικο αααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ.

Κοριτσια εσεις που εχετε φακιδουλες δωστε και σε μενα. Τις λατρευω και νομιζω οτι ειναι πολυ γοητευτικες...... εχει η μαμα μου αλλα εγω δυστυχως δεν εχω :(:(:(:(

Καγκουρακι καλο ταξιδι, καλα να περασετε και καλη επιστροφη :):):):):)

Τσεβουλα η ωρα η καλη κοπελα μου και με το καλο να κρατησετε το μωρακι σας αγκαλια. Περισσοτερες ευχες μετα το μυστηριο ;);););););)

Εγω κοριτσια ξεκινησα με 59 κιλα στην εγκυμοσυνη, εχασα κανα 2 με τους εμετους και τωρα ειμαι 64. Αρα εβαλα 5 αλλα τρωω οτι να ναι. Γενικα ειμαι αδυνατουλα, δεν μου φαινονται ουτε τα 59, γιατι εχω λεπτα ποδια αλλα μεγαλο στηθος :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ο πριγκιπας εχει γενεθλια τον Ιουνιο και εγω θα τα κανω σε παιδοτοπο-ζαχαροπλαστειο, ενα που ειναι εξω απο τη βεροια στην εξοχη. Εννοειται οτι το σπιτι γινεται κ.....λος απο τα παιδακια. καθαριζεις 2 μερες πριν για να ειναι στην εντελεια και μετα θελεις μια εβδομαδα για να το φερεις στα ισια του. Ασε που ξεπατωνεσαι και στα μαγειρεματα..... και στην κατασταση που ειμαι δεν μπορω να κανω τοοοοοοοοοοοοοοοοοσες δουλειες μονη. ασε που οι φιλοι και συγγενεις μας ειναι περα οποτε σιγουρα βεροια και εξω!!!!!!

Εγω για πρωινο ξεκιναω παντα με ενα ποτηρι γαλα και αφου στρωσει το στομαχι (!!!!) αρχιζω να κατεβαζω το συμπαν. τι σαλαμια, τι κασερια, μαγιονεζες και μουσταρδες, σοκολατες, κεικ, τσουρεκι.... οτι να ναι. γενικα τρωω και δεν παχαινω ευκολα (Εστε μην ακους εσυ !!!)

Ξέχασα να ευχηθώ. Τσεβούλα η ώρα η καλή. Να περάσετε τέλεια χωρίς άγχος και να χαρείτε τον έγγαμο βίο με το μωράκι σας.

Κατερινάκι καλό ταξίδι χωρίς απρόοπτα να περάσετε τέλεια.

Πασχαλιτσάκι κλείνω τα μάτια μου :lol: . Τελικά ευτυχώς που παίρνω ασβέστιο γιατί και το γάλα μου ανεβάζει το ζάχαρο και πίνω σπάνια καμιά φορά λίγο το απόγευμα.

Παρήγγειλα και τα καλλυντικά, πιστεύω από βδομάδα να τα έχω και το φουσκωτό στρωματάκι για το μπανάκι του που σας είχα δείξει. Μου έχει φύγει ένα βάρος γιατί έχω τελειώσει όλες τις αγορές.

Καλημέρα φιλες μου

επειδη θα φυγουμε το απογευμα εχω να μαζεψω πραγματα, να σιδερώσω δυο πλυντήρια και να μαγειρεψω....

αλλά πρωτα λεω να δω τα νεα σας ;;)

Ασχετο έχετε δει μια διαφημηση της P&G με τις μαμάδες των ολυμπιονικών κάθε φορά που την βλεπω συγκινουμε απιστευτα και με πιανουν τα κλάματα.

tsevoula η ώρα η καλή να ειστε πάντα ευτυχισμένοι και με το καλο να έρθει η κορουλα σας!

Απο κιλά ειμαι σχεδον στα +9 ξεκινησα 55 και φτανω τα 64. Μακαρι να μην ξεπερασω τα +13 που ειχα παρει την πρώτη φορά εχω και λιγο παραπάνω απο 2,5μηνες μπροστα μου για να δουμε....

Μαρακι και Αννα κοντευετε οποτε μονο υπομονή χρειάζεται για τους πονους και τον ύπνο.

Αφροδιτη εγώ μεχρι τωρα δυο φορές της τα έκανα στο σπιτι βεβαια ειχα βοήθεια απο την μαμά μου στις ετοιμασιες των φαγητών, τωρα στον παιδοτοπο σιγουρα δεν θα κουραστεις και θα περασουν καλά τα παιδάκια, απο οικονομικής άποψης δεν ξέρω να σου πω οτι αποφασισεις πάντως να περασετε καλά και να χαιρεσαι το μικρό σου!

Νάνσυ εγώ την εχω σε κρεβατακι μονο πριν κλεισει τα δυο αλλά μια φορά θα ξυπνήσει το βραδυ, και αφου μπορει και κατεβαινει μονη της της ειναι πολύ ευκολο να ερθει σε μας. Οσο για το ταξιδι να παρακαλάτε να κάτσει ήσυχη και να μου κοιμηθει κιολας! Ζητάω πολλά η εγκυουλα μάνα!

Σταυρουλα λιγο τσιμπημενη η τιμη του σουτιεν ειναι η αληθεια. Καλυτερα να παρεις δυο απο το site και με αυτα τα χρηματα να παρεις κατι του Στρατουλη.

Φιλάκια κουκλες :-* Μάλλον θα τα καταφερω να μπω πάλι αυριο απο Θεσσαλονικη, μη γραψετε πολλά και χασω τη μπάλα :lol::lol:

ΑΧ ΚΑΓΚΟΥΡΟ Κ ΕΓΩ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΕΡΗ..Κ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..

Ασχετο έχετε δει μια διαφημηση της P&G με τις μαμάδες των ολυμπιονικών κάθε φορά που την βλεπω συγκινουμε απιστευτα και με πιανουν τα κλάματα.

[smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

k egw ksexasa na euxithw tsevoula mou i wra i kali ante ela k esu sto club twn pantremenwn... k me to kalo to mwraki sou...

egw den tin exw dei tin diathimisi tha tin dw omws....

este mia xara eisai afou teleiwses egw exw akoma kappoia pragmata.... paw na mageirepsw k ta leme meta

Τσεβούλα η ώρα η καλή, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Σταυρούλα, είναι καλό το σουτιέν?Αν ναι, εγώ δεν τα θεωρώ πολλά 49 γιατί εγώ που έχω μεγάλο στήθος, τόσο τα παίρνω για να είναι καλά και σταθερά.

Και γω με τα ψωνια δεν αγχώνομαι, σε μια βδομαδα θα τα έχω ξεμπερδεψει..βεβαια έχω κάνει πολύ έρευνα και έχω ακούσει με ευλάβεια τις συμβουλές σας...!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΡΟΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ Κ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΣΤΑΝΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΥΖΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..

Ariadni κι εγώ σώθηκα εδω με τις συμβουλές από τις δευτερομανούλες κοιλίτσες.

Ναι καλό είναι το σουτιέν αλλά για καλό τέτοιο σουτιεν ήθελα να αγοράσω αργότερα γιατί αν δεν ξέρεις αν θα θηλάσεις και δώσεις τόσα λεφτά και πάνε στράφη? κρίμα είναι. Αυτό το σουτιέν από την άλλη έχει πολύ καλή στήριξη γιατί έχει ενίσχυση στο cup αλλά όταν το κατεβάζω θα εμποδίζει επειδή είναι άκαμπτο. Δηλαδή μπορεί και να μην με βολέψει στον θηλασμό. Επίσης, επειδή ήθελα να πάρω άλλο ένα τουλάχιστον αν δώσεις 100 ευρώ για 2 σουτιεν κρίμα είναι και δεν είναι ότι δεν υπάρχουν πιο οικονομικά και το ίδιο καλά.

Νάνσυ καλά δεν είπαμε να πάρω και από λαική αλλά όχι και 50 ευρώ αφού το ίδιο το Λητώ έχει με 28 ευρώ μια χαρά σουτιεν θηλασμού και την ίδια μάρκα στο site και στο χρώμα που το θέλω (το μπεζ). Απλά δεν είχαν στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Αυτά που μου άρεσαν στο site είναι αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?itmS ... 603&pid=40 και αυτό http://www.letoshop.gr/default.asp?itmS ... 03&pid=40#

.....με ευλαβεια :lol::lol::lol::lol: καλο και πετυχημενο βρε αριαδνη μου!!!!!

μολις γυρισα σπιτι γιατι πηγα και σφραγισα του μπαμπα μας το βιβλιαριο υγειας και ειχα ξεχασει το βοδι οτι 13:30 πρεπει να περασ απο ελεγκτη του ΙΚΑ για να μου γραψει την αδεια αρα σε λιγο θα ξαναφυγω!

την εχω δει τη διαφημηση και συγκινουμαι αλλα γενικα εχω ενα κακο μη δω διαφημιση αλλαζω αμεσως καναλι!

κατερινακι μου καλα να περασεις στη σαλονικα και δεν νομιζω να σε ταλαιπωρησει η μικρη μην αγχωνεσαι!

πασχαλιτσακι παλι τον αμπακο εφαγες δε σε προλαβαινουμε!

νανσυ μου δε ισχυει αυτο που λες για το ζαχαρο και τα διδυμα αν ειναι να σου τυχει θα σου τυχει!

στη σαντυ ειχα παρει απο το mothercare σκετα εντελως μια χαρα ηταν και τωρα απο το λιντλ μια χαρα μου ειναι μεχρι στιγμης

εχω πεταξει ολα τα ρουχα της ντουλαπας μου στο πατωμα για να δω τι μου αρεσει και να βαλω πλυντηριο τα χειμερινα για να ετοιμασω καλοκαιρινα αφου να φανταστειτε σημερα φορεσα ψηλη πλατφορμα και μπλουζοφορεμα κοντομανικο!

βρε σταυρουλα πολυ το ψαχνεις το σουτιεν παρε βρε οτι σου καθεται καλα

Αλεξάνδρα στα Mothercare τα απλά δεν ήταν βαμβακερά. Το ξέρω γιατί το ρώτησα.

Σορυ αν σας έπρηξα αλλά θα έπρεπε να είχατε καταλάβει ήδη ότι ψειρίζω τη μαιμού με το οτιδήποτε θέλω να πάρω :lol:

Την διαφήμιση δεν την έχω δει. Μακάρι να την πετύχω αν και δεν βλέπω πολύ τηλεόραση. Κάτι έπαθα με την εγκυμοσύνη και την βαριέμαι. :D

:lol::lol::lol: την εχω παντα ανοικτη και ας μην την βλεπω ετσι για παρεουλα... τωρα ας πουμε την εχω ανοικτη καθομαι πλατη και εχω το λαπτοπ μπροστα μου και σας διαβαζω και ξεχωριζω τα ρουχα

καλα κανεις και ξεψυριζεις τη μαιμου εγω για μενα δεν ειμαι τοσο απαιτητικη αρκει να με βολευει.... μολις διαπιστωσα οτι δεν εχω παντοφλες καλοκαιρινες καθολου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
    • Μακ΄αρι για όλες μας να έρθει επιτέλους κ να μείνει 🙏 🌈 ΄Ναι κορίτσι μου αφού ΄ετσι νιώθετε καλά κάνετε κ κάνετε ένα διάλειμμα. Κ μακάρι να μας έρθει το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο δώρο 🥰 Εύχομαι καλά αποτελέσματα!!!
    • Ειλικρινά δεν ξέρεις τι χάνεις!! Είναι τοπ!!!   χαχαχαχαχ... μου τελείωσαν και οι αντιδράσεις 😂😂😂 Ρε κορίτσια πώς τα καταφέρνετε πάντως και δουλεύετε ακόμα!... έστω και από το σπίτι. Εγ΄ω είμαι τελείως σαν χαζεμένη... κοιτάω υπερπέραν με τις ώρες... μου πέφτουν τα πράγματα από τα χέρια.. ξεχνάω πού αφήνω τα πράγματά μου... Ο άντρας μου λέει πως δε με αναγνωρίζει 🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...