Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μου!!!

αναστασακι, ειδες που ηρεμησε η φραουλιτσα???μπραβο το κοριτσακι μας!!!!

δωρακι μου, ετοιμασιες ακουω!!!βαλε φωτο οταν ετοιμασετε κατι.κι εγω μια απο τα ιδια.θα τα κανω ολα μονη μου!!!με τη βοηθεια φιλων μας δηλαδη!!θεωρω οτι και χρηματα θα εξοικονομησουμε και μου αρεσει πολυ να φτιαχνω κατι που μπορω μονη μου!!!καλη μας τυχη λοιπον!! ;)

λυδιακι, αντε, περιμενω μεχρι τα γενεθλια μου(20/5)να μαθουμε το ονοματακι της εκπληξουλας!!!ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι πολυ ομορφο!!!

αννα μαρια τι κανει ο αντρεακης μας???το τρωει ολο το φαγητο του,ε???καλα, ολα τα λεφτα ο αντρας σου!!!παλι καλα που δεν περιμενε και να τον ταϊσεις κι αυτον!!! :lol::lol:

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βανεσσακι κι εσυ μονη θα τα κανεις?τι ωραια...να μας βαλετε φωτο να δουμε να παιρνουμε ιδεες αφου είστε πιο μπροστα απο εμας....ναι η αληθεια ειναι πως ηρεμησε η φραουλιτσα αλλα ειπαμε επιφυλασομαι γιατι ειναι και τσαουσικο μωρο και με προσωπικότητα :lol: και ποτε δεν ξερεις.... 8-)

Την εβγαλα εξω τωρα το απογευμα να κουραστει και να ξεραθει στον υπνο ή στην αυπνια :lol: θα δειξει!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας!!!Ωρε αφαντες ειστε ολες....βραδυ κλεινω πρωι ανοιγω :lol:

Ολα καλα με την φραουλιτσα,μεγαλωσε το κοριτσι μας.Ξυπνησε στις 6 και ακομα εδω την εχω....μαλλον αλλαζει προγραμμα και βλεπω να μειωνεται ο υπνος της την ημερα;,για να δουμε....εσεις που εχετε μεγαλυτερα μωρακια τι προγραμμα υπνου εχουν τα δικα σας?Νομιζω απο τον 6ο και μετα αλλαζει....

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

Πολλες απουσιες αναστασακι μου οντως!

Εγω κοριτσια απο χθες επεστρεψα πισω στη δουλεια!

Η μπεμπα μενει με τη μαμα μου!για να δουμε αν θα συνηθισει:)

Οκ τωρα και με τη δουλεια, η μερα περνα πολυ πιο γρηγορα και δε μενει χρονος καθολου και η κουραση νιωθω οτι ειναι περισσοτερη!αλλα ξεφευγεις λιγακι, βλεπεις κοσμο, αλλαζεις παραστασεις και αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα!

Αυριο εχουμε παιδιατρο!παμε για εμβολιακι!καλο σαββατοκυριακο δηλαδη:)

Δημοσίευση

καλημερουδια σας.....

εμεις πρωτομαγια περασαμε πολυ ομορφα....πηγαμε το απογευμα στο παρκο μας...ο μπαμπακας ειχε την μπουκιτσα στο μαρσιπο κ εγω ετρεχα πισω απο τον γιο μου..ειχαμε παρει το ποδηλατο μαζι μας....κοσμος στο παρκο χαμος.....εντωμεταξυ ξερει ποδηλατο το καμαρι μου αλλα χαζευει κοιταζει απο εδω κ απο εκει κ φοβομουν μην πεσει..

ηταν ωραια,....φαγαμε κ μαλλι της γριας μετα... ;)

η μπουκιτσα κοιτουσε συνεχεια κ γελουσε....

αρχισαν οι ζεστες...πρεπει να παρω τιποτις καλοκαιρινο για την μικρουλα μου...στον γιο μου εχω γιατι στα γενεθλια του του φεραν ολοι ρουχα (ειχε φαει ξενερωμα εκεινη την ημερα εβλεπε σακουλες με ρουχα κ ελεγε ''ααα ρουχα?''κ πεταγε την σακουλα κατω).... :lol:

ρωτησε η κουνιαδα μου για την αντηλιακη κ της ειπε για τις ερυενες...η παιδιατρος επιμενει για την αντηλιακη....εγω παντως που εψαξα στο ιντερνετ αλλοι λενε ναι κ αλλοι οχι....

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Τι κάνετε φιλενάδες;;

Τα μωράκια μας;;

Χρυσάνθη μου και εμένα η παιδίατρος μου είπε αντιηλιακή μετά τον 6ο και καλύτερα να πάρω της φρέζυντερμ το 25αρι, μου είπε να μην αγοράζω αντιηλιακά που λένε μεγάλο δείκτη γιατί έχουν αλλα συστατικα μέσα, αλλιώς μου λέει δε θα απλωνόταν στο δέρμα...τι να πω;;;;

Δωράκι και εσύ χειροποίητες μπομπονιέρες ετοιμάζεις;; θέλω φωτό!!!!!!

Εγώ θα φτιάξω μόνη μου κάτι γυάλες με γλυφιτζούρια και λιχουδιές για να στολίσω το τραπέζι με το βιβλίο των ευχών!

Βανεσάκι μου τι καλό ετοιμάζεις και εσύ;;;

Γεια σας ρε φιλενάδες μου χρυσοχέρες!!!!!!

Λυδιάκι μου πώς πάει το γραφείο;; Η εκπληξούλα ποιες υποθέσεις αναλαμβάνει;;; :lol::lol::lol:

Νιάκι φιλάκια στα βλαστάρια σου!!!!!

Άννα Μαρία εμείς βάπτιση στις 20 με την Λυδία!

Τι κάνει ο Αντρίκος μας;;;

Συμπεθέρα μου μια χαρά η φραουλίτσα!!!!!!!! Ηρέμησε το μαναράκι σου!!!!

Εφούλα τι κάνει το αστεράκι σου;; εσύ καλά;;

Gprip3.png

Φιλάκιαααααααααααααα σε όλες!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

σημερα θα παω τζαμπο.....πρεπει να παρω μασητικα για την νεραιδουλα μου....εχει κανα δυο μερες που πιανει τις κουδουνιστρες κ τις τρωει...εντωμεταξυ τις εχω πλυμενες κ οτι πλαινετε το πλενω..ελα που δεν αποστειρ...οποτε θα παω να παρω μασητικα που αποστειρ....

σημερα βγαλαμε μπρατσακια κ μπουτακια εξω...εχει ζεστη πολυ....

ο ακης μου λέει..θελω το ταδε παιχνιδι..του απαντω κ εγω δεν εχουμε πολλα λευτα κ μου απαντα κ εκεινος...πρεπει να παμε ολοι στην δουλεια :lol: κπηραμε τον μπαμπα τηλ να μας βρει μια θεση στην δουλεια του για τον ακη :lol::lol::lol: μαλλιστα του ειπε...σκεψου ειμαι αρκετα μεγαλος για να κανω υπηρεσια

Δημοσίευση

Γειά σας!

Εμείς τα πάμε καλά με το ρυζάλευρο, ο μικρός τρώει όσο κι αν του δώσουμε! Σήμερα έβαλα 120 μλ. δικό μου γάλα και 12 κουταλιές ρυζάλευρο και το έφαγε. Νομίζω είναι καλή ποσότητα, κι αύριο τόσο θα του φτιάξω. Μετά ζητά επίμονα να θηλάσει, και ξεραίνεται στον ύπνο!

Αναστασία, εμένα τώρα που αρχίσαμε το ρυζάλευρο έχει κάνει ένα προγραμματάκι το πρωί. Απόγευμα και βράδι είναι ό,τι να 'ναι. Χτες κοιμήθηκε εφτά το απόγευμα και ξύπνησε έξι παρά δέκα το πρωί. Την Τρίτη, επειδή ήμουν σπίτι κοιμήθηκε εννιά, ξύπνησε τρεις, ξανακοιμήθηκε τέσσερις και ξαναξύπνησε εφτά...

Βάσω, πού είπαμε ότι δουλεύεις; Καλή αρχή!

Χρυσάνθη, για την αντηλιακή έτσι κι αλλιώς ο δικός μου σε λίγο γίνεται έξι μηνών, οπότε δε θα έχουμε δίλημμα αν θα του βάλουμε ή όχι.

Μασητικά του πήρε η πεθερά μου κάποια που σιγά μην αποστειρώνονται έτσι όπως τα είδα, αλλά δεν τα θέλει. Προτιμά να βάζει στο στόμα του οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτά. Εμείς αποστειρώνουμε τις πιπίλες, όχι φανατικά πλέον, αφού τώρα μόνο για να κοιμηθεί θέλει πιπίλα, και το μπιμπερό.

Καλά, πολύ γέλασα με τον Άκη που θέλει να βγάλει και υπηρεσία!

Γιωταμαρία, το βιβλίο των ευχών τι είναι; Αυτό που γράφανε οι καλές και οι κακές νεράιδες;

Ουφ, ήθελα να σφουγγαρίσω τώρα, γιατί πριν με το τάισμα, το άρμεγμα και το μαγείρεμα δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, και το σπίτι είναι ένα χάλι. Αλλά θυμήθηκε τώρα ο άντρας μου να πάει να πάρει τον εκτυπωτή που δώσαμε για επισκευή (του έστειλαν μήνυμα από την εταιρεία "δεν επιδιορθώθηκε, ελάτε να το πάρετε" έλεος) και ο μικρός ξύπνησε...

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσια......ουφ πολυ νυστα....το βρηκε τωρα η μικρη....κοιμαται απο τις 9 με 10 το βραδυ και 5 το πρωι εχουμε εγερτηριο....ολη ημερα θα κοιμηθει κατι μισαωρα και το απογευμα ενα δυωρο.....πανε οι καλες εποχες που ξυπνουσε 9 το πρωι.....θα το αλλαξει αραγε παλι ή θα κανουμε τους βρυκολακες... :shock:

Αννα Μαρια εγω καθε μερα κανω και απο κατι στο σπιτι,ολα μαζι δεν γινεται με την μικρη και μαλιστα αν απομακρυνθω απο το οπτικο της πεδιο αρχισει και τσιριζει!!!Την πατησα... :?

Συμπεθερα ενα φτιαχνουμε ενα χαλαμε με την μικρη...φτιαξαμε το φαγητο της χαλασαμε τον υπνο..

Δημοσίευση

καλημερα.....

ω ναι πηραμε μασητικα...κ φυσικα δεν βρηκα να αποστειρ....τις τα εδωσα κ δεν τα θελει...προτιμα να βαζει οτι κουδουνιστρα βρει..... :lol:

καναμε συμφωνια με τον γιο μου χτες για τα τζαμπο...του ειπα θα τον παρουμε μαζι μας να δουμε αλλα δεν θα παρουμε τιποτα....κ ναι ηταν κυριος...αλλιως θα καθοταν με την γιαγια.....μετα πηγαμε στον ξαδελφο του αφησαμε τον πιρανχακια πηραμε την σβουρα μας κ τους δωσαμε αλλα για να παρουμε ενα τρανσφορμερσ(εχουμε ενα οτομποτ εμεις κ εκεινος ειχε ντισεπτικον κ ηθελε να κανει μαχη)...καλυτερα αλλαζουμε παιχνιδια με την αδελφη μου γιατι δεν γινετε να τους περνουμε κ οτι θελουν....ευτυχως βρηκαμε λυση..τωρα με μαθαινει να φτιαχνω τα τρανσφορμερς....

χτες του πηρα ενα τετραδιο προγραφης....οχι για να γραφει αλλα να βρισκουμε διαφορες στις εικονες,να ενωνει διαφορα να ζωγραφιζει...του αρεσε πολυ με αυτο παιζουμε τωρα....

η μπουκιτσα σκεφτετε το παιχνιδι κοριτσια.....αφου οταν την θηλαζω κ ακουσει κατι γελαει κουναει χερια ποδια μου παταει κ μια δαγκωνια τραβαει το στηθος κ φωναζει...μαζι της φωναζω κ εγω γιατι με ποναει πολυ.... :lol::lol::lol: αμα βγαλει δοντια την εκατσα :lol: ο ακης το λατρευε το στηθος...11μηνων ειχε δοντια κ ποτε δεν με δαγκωσε...ενω η κυρια παταει τα ουλα της με δυναμη κ με ποναει πολυ...

οταν ξυπναει το πρωι κανει χαρες στον αδελφουλη της....της λεω ''που ειναι ο ακης μας'' κ φωναζει κ ψαχνει να τον βρει

κοριτσια αποψε εβλεπα εναν εφιαλτη..πεθαινα κ αφηνα τα παιδια μου....κλαμα κοριτσια στο ονειρο μου...ηταν πολυ αληθινο...να τους λεω η μπεμπα δεν θα καταλαβει τιποτα αλλα ο ακης μου?να μην του πειτε οτι πεθανα...εντωμεταξυ εχω μαθει καποια ασχημα αυτες τις ημερες κ επηρεαστ....τι ονειρο κ αυτο!

εμεις δεν εχουμε θεμα με τον υπνο....εδω κ 1,5μηνα περιπου εχει στρωσει..κοιματε 11:30-00:00 κ ξυπναμε μια φορα ναφαμε κ μετα 9:00 το πρωι...ετσι ηταν κ ο γιος μου...αλλα εχουμε θεμα με τον υπνο την ημερα...κοιματε πολυ λιγο...κ αν ακουσει θορυβο ξυπναει....απολυτη ησυχια εχουμε οταν κοιματε αφου ο ακης ψιθυριζει ο κακομοιρης....δεν πειραζει ομως κοιματε το βραδυ κ ξεκουραζομαι κ εγω....τα ιδια κ ο ακης οταν ηταν μωρο....γιατι τωρα δεν κοιματε μεσημερι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Χρυσανθη τελεια η μικρη σας!!Και η δικια μου δεν βαζει μασητικα στο στομα,εχει μια κουβερτουλα μαλλιαρη που δεν βγαζει χνουδι ομως και την εχει κανει παπαρα!Οτι αλλο της δωσω θα το γλιψει μια φορα και μετα το πεταει!! :lol::lol:

Ειναι υποχρεωτικο κοριτσια να αλλαξουμε το γαλα απο νο1 σε νο2?Τι θα κανω αν δεν το πινει? :shock:

Την αλλη εβδομαδα εχουμε εμβολιακι και λογικα θα αρχισουμε και χορτοσουπα και σιγα σιγα κρεατοσουπα κτλ....για να δουμε θα τρωει?

Που χαθηκατε καλε παλι?

Δημοσίευση

Και ναιιιιιι...μετα απο τοσες μερες απουσιας εδω ειμαι παλι...

Τις τελευταιες μερες δεν εβαλα κ...ο κατω!ετρεχα με τον μικρο..ηταν αρρωστουλης οπως σας ειχα πει πιο παλια..πηραμε δεκα μερες αντιβιωση για την ωτιτιδα και σιροπακι για βηχα..ο βηχας ομως δεν μας περασε και τωρα κανουμε μασκουλες με κορτιζονη..σημερα τον ξαναπηρα για να τον δει και παμε καλυτερα αλλα συνεχισουμε την αγωγη..ταλαιπωρειται το πουλακι μου μωρε..

Απο βαρος ειμαστε 9.340 και υψος 71εκ!αντρακι σωστο..φαφουτης ωμος γιατι δοντι ουτε για δειγμα..

Αυριο ερχομαστε αθηνα.,πεταμε πρωι πρωι..κι εχω να ξυπνησω να ετοιμασω και τα τελευταια που θα μπουν βαλιτσα,να ετοιμαστω κι εγω..ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι πιο,ευγενικοι οι αεροσυνοδοι γιατι ις προαλλες που ταξιδευα μονη μου με το μωρο πολυ με νευριασαν,..

Αναστασια χαιρομαι που ηρεμει το κοριτσακι σου..τωρα θα κοιμαται πιο λιο..ο δικος μου ξυπναει συνηθως 7τρωει και ξανακοιμαται 8-9:30 μετα ριχνει και εναν υπνακο κατα τις 11 (μετα το ρυζαλευρο) και μετα κοιμαται κατα τις 4 για κανα μισαωρο ομως οχι περισσοτερο και μετα το βραδυ 9:30 -10 ..

Χρυσανθη,τι ονειρα βλεπεις κοριτσι μου?!κανε ευχαριστες σκεψεις να φυγουν αυτα απ το μυαλο σου..

Τρελα η μικρη με τηνμκουδουνιστρα,ε?αντε μπας και βγαλετε κανα δοντακι..ο ακης ποτε εβγαλε το πρωτο!λενε πως αυτα ειναι κληρονομικα..

Βασουλα, επεστρεψες στην δουλεια!?μια χαρα θα τα παει η μικρη με την μαμα σου!καλη αρχη!

Γιωτακι,ειμαι σιγουρη εχεις οργανωσει τελεια βαφτηση!περιμενουμε φωτομοταν γινει!

Δωρακι πολυ μου αρεσουν οι χειροτεχνιες..δωσε μου ψαλιδι κολλα και χαρτι και παρε μου τη ζωη που λενε..κι εγω μονη μου θα τα κανω εννοειται!

Αννα μαρια ,εσυ σιγουρα ξερεις να μου πεις..εδω στην κυπρο τι "πρωτοκολλο" ακολουθουμε στην βαφτηση?τι πληρωνει ο νονος και τι οι γονεις?μπομπονιερες παει μια ανα οικογενεια?και κατι ασχετο..τα ρουχα και τα λαδοπανα και τις πετσετες κλτ..τα πλενουμε πριν την βαφτηση?γιατι καπου διαβασα οτι δεν τα πλενουμε και εφριξα..να βαλω ετσι απλυτο πανω στο μωρο?απαπα..διαβασα για τις ταρζανιες του αντρικου στο φεις..φιλεναδα κι ο δικος μου ετσι κανει..εχεουν γινει πολυ επικινδυνα τωρα..δεν τα προλαβαινεις..τις προαλλες ο δικος μου αναποδογυρισε μαζι με το ριλαξ..ασε..οταν ξεκινησουν να περπατανε να δεις τι εχουμε να τραβηξουμε..

Τι αλλο γραψατε βρε κορουδες?δεν θυμαμι τωρα..

Φιλια..

Δημοσίευση

Ααααα,αναστασια,δεν ειναι απαραιτητο να το αλλαξεις το γαλα μολις κλεισει τους εξι μηνες ακριβως!συνηθως το αλλαζουν και λενε οτι αυτα τα 2ης βρεφικης ηλικιας ειναι πιο ευγευστα..στην αρχη μπορει να σου κανει ναζακια βεβαια αλλα θα το συνηθισει..εξαλλου,θα δινεις γαλα το πρωι,δευτερο γευμα ρυζαλευρο,μεσιμερι σουπιτσα ,απογευμα φρουτο και τα βραδυ ξανα γαλα..αλλα και στο ενδιαμεσο αν ζητησει..εγω επειδη θηλαζω ακομα,του δινω απ το δικο μου το πρωι και κατα την διαρκεια της ημερας και τα βραδυ πινει μπιμπερο συνηθως..και θηλαζει για να κοιμηθει..

Δημοσίευση

Γειά σας!

Πώς μου διέφυγε να σας γράψω το καινούριο αντρεοκατόρθωμα; Το πρωί ξύπνησε ο κύριος και έπαιζε στην κούνια του. Σε κάποια φάση αρχίζει να κλαίει, τον παίρνει ο άντρας μου αγκαλιά, πηγαίνω κι εγώ και τι να δω; Είχε τραβήξει το κορδόνι της πάντας το οποίο είχε ξεφτίσει στην άκρη και έβγαινε η κλωστή, και είχε τυλιχτεί ολόκληρος, σε λαιμό και σώμα, σαν μύγα στον ιστό της αράχνης. Μισή ώρα τον ξετυλίγαμε.

Χρυσάνθη, ο δικός μου δε με έχει δαγκώσει ποτέ. Με τσιμπά, όμως, μου τραβά μαλλιά, με κλωτσάει, τα κλασικά...

Αναστασία, για το γάλα δεν ξέρω καθόλου να σου πω.

Αγγελική, στη βάφτιση ο νονός πληρώνει: ρούχα μωρού, λαδόπανα, λαμπάδα, μπομπονιέρες (μία ανά οικογένεια) και εκκλησία. Επίσης, αγοράζει κάποια σετ ρούχων για το μωρό, εγώ του είπα να μη φέρει τίποτα, και μετά του είπα να φέρει μερικά ζιπουνάκια και φορμάκια, αυτά που είναι σε οικονομικές συσκευασίες. Οι γονείς πληρώνουν: κέντρο, κεραστικά, προσκλήσεις, στολισμό αν θα κάνεις. Υπάρχει και μια παράδοση που θέλει τον νονό να πληρώνει και το φόρεμα της μάνας, αλλά δεν την ακολουθήσαμε και δε νομίζω ότι πλέον το τηρεί κανείς!

Τα λαδόπανα και τις πετσέτες εγώ τα έπλυνα. Τα ρουχαλάκια δεν πρόλαβα να τα πλύνω, αλλά τα σιδέρωσα, έτσι κάπως αποστειρώθηκαν...

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελες τι καντε?

Αγγελικουλα περατικα μωρε στο αγορακι σου,ταλαιπωρειται το καημενο!!!Αντε καλο ταξιδι να εχετε και να περασετε ομορφα.Μηντις χαρισεις στο αεροπλανο,ειναι υποχρεωμενες να ειναι ευγενικες και φυσικα ενας λογος παραπανω που εχεις μωρο!

Αννα Μαρια αμαν βρε ο Αντρικος σας,ολο σε περπετειες μπλεκει!! :lol:

Εμεις το φρουτο το τρωμε το πρωι και το ρυζαλευρο το απογευμα..δεν ξερω αν θα μας το αλλαξει τωρα.

Τα λεμε παλι...φιλια σε ολες!!Ααααααα αυριο γινομαστε 6 μηνων γιουπιιιιιιιιι!!!

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια μου!!

Αγγελικούλα συμπεθέρα μου καλό ταξίδι!!

Άννα Μαρία φοβερός ο Αντρεάκος, δραστήριο παιδάκι!!

Η μικρούλα μου εχθές κατέβασε την κουνουπιέρα κάτω και τυλίχτηκε...και

δεν μας έφθαναν όλα τα άλλα γελούσε και περνούσε μια χαρούλα και όταν

της την πήραμε σπάραξε στο κλάμα...

Αναστασάκο μεγάλωσε η φραουλίτσα, να τη χαίρεστε!!!

επιστρέφω........έχουμε ξυπνητούρια!!

Δημοσίευση

καλημερα σας....

εμεις καλα..η μικρη μου ηρεμησε κ με τις γουλιες επιτελους....

εφαγα παγωτο νηστισιμο...μαυρη σοκολατα κ δεν την πειραξε....αχ τωρα δεν με νοιαζει για την διαιτα...ουτε το χοιρινο την πειραζει....τοτε στον ακη μου τα κοψαν ολα οι αλλεργιολογοι στο νοσοκομειο κ ταλαιπωρηθηκαμε μετα πολυ να το ξεπερασει...μαλλον η μπεμπα ειναι λιγοτερη ευαισθητη...

αγγελικη μερικες φορες βλεπω ονειρα ασχημα χωρις να το θελω...απλα επειδη επηρεαζομαι κ οταν εχουν σχεση με παιδακια...στεναχωριεμαι πολυ ευκολα...

ευχαριστω το θεο για τα παιδακια μου καθε μερα....κ που χαρισα επιτελους στον ακη την αδελφουλα του ....εχω περασει κ πολλα οποτε γινετε χωρις να το θελω.....3 χρονια την περιμεναμε...4χειρουργεια 2 παιδια.παντα λεω δεν με νοιαζει τιποτα μονο υγεια...ας μην εχω παπουτσια να βαλω αρκει να ξερω οτι τα παιδια μου ειναι καλα...μετα ολα γινοντε

δοντια ο γιος μου εβγαλε 8μηνων το πρωτο...13μηνων ειχε 4 κ μετα αρχισε να βγαζει 18 μηνων ξανα.... :lol: αργησαμε λιγο

αννα μαρια εγω στον ακη τα ειχα πλυνει ολα μεχρι κ το παντελονακι κοντυναμε γιατι ηταν τεραστιο....το ιδιο θα κανω κ στην μπεμπα εκτος κ αν το φορεμα ειναι με ταφτα κ δεν θα μπορω να το πλυνω....εμεις εχουμε οι γονεις προσκλητηρια μπομπονιερες στολισμο γλυκα δωρο νονας κ τραπεζι αναλογα αν θα κανει καποιος κ οι νονα ρουχα μαρτυρικα κ πληρωμη της εκκλησιας....

αναστασια μου ουτε κ εγω ξερω για τα γαλατα...ο παιδιατρος θα σου πει ομως σιγουρα

εμεις σημερα θα παμε παλι στο παρκο μας...το απογευμα να κανει ποδηλατο το αγορακι μου

Δημοσίευση

kaλησπερα!!!να μαστε κι εμεις!!!διαβασα αλλα δε θυμαμαι και πολλα...

αγγελικουλα αθηνα παλι, ε??/ελπιζω αυτη τη φορα να εχετε καλυτερη αντιμετωπιση.παλι μονη θα εισαι με το χαρουλη???

χρυσανθη, παγωτακι,ε???ειδες η κορη ειναι πιο ανθεκτικη!!!γυναικες παιδι μου!!! :lol::lol::lol:

καλα μου φαινεται τα μωρακια μας εχουν γινει ολα θηριακια!!!απ'οτι καταλαβα πρεπει να τα εχουμε συνεχως κατω απο την επιβλεψη μας για να μην εχουμε ατυχηματα!!!

βρε αννα μαρια, πως το καταφερε αυτο ο αντρικος???αφου δεν πνιγηκε, παλι καλα!!!

δωρακι ,κι εσενα τυλιχτηκε,ε???μανια που την εχουν!!!εμενα γυριζε συνεχως μεσα στην κουνια μεχρι που κολλησε το κεφαλι της στα καγκελα και δεν ηξερε πως να φυγει και αρχισε να κλαιει!!!

αναστασακι, κι εμεις εχουμε ενα θεματακι τωρα με το φαγητο.σχετικα με το γαλα, της δωσαμε ηδη 2ης βρεφικης ηλικιας, .το frisomel ουτε που να το πλησιασει, οποτε πηγαμε στο s26. σχετικα με το ρυζαλευρο, το τρωει και της αρεσει παααρα πολυ, αλλα της κανει τρομερη δυσκοιλιοτητα.ειχε να κανει κακα 4 μερες και της βαλαμε υποθετο γλυκερινης.η πδ μου ειπε να σταματησουμε το ρυζαλευρο μεχρι να μπουν και ολα τα φρουτα.δεν την ακουσα και το συνεχισα και παλι δεν εκανε κακα.σημερα ξαναεβαλα υποθετο και δε δινω ρυζαλευρο....κριμα γιατι το θελει [πολυ το καημενουλι μου...

Απο φρουτα εχουμε φαειβ μηλο και τωρα τρωμε αχλαδι.της αρεσουν και τα 2 .

αυτα προς το παρον...

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια

Βανεσσακι κι εγω σκεφτομαι το s26 αν δεν δεχθει το humana2 γιατι κατι ακουσα οτι ειναι πιο πηχτο,δεν ξερω αν γενικα ειναι ετσι τα γαλατα δευτερης βρεφικης ηλικιας!Κι εμεις αρχισανε να σκληραινουν τα κακα μας,αλλα προς το παρον 1 φορα κανει.Για να δουμε!Βαζε στη φρουτοκρεμα περισσοτερο αχλαδι και λιγοτερη μπανανα και μηλο,για δοκιμασε....

Δημοσίευση

Κοριτσάκια, τι κάνετε;

Τι γίνεται με τις εκλογές ρε κορίτσια, τι χαμός είναι αυτός; Μα είναι δυνατόν, η Χρυσή Αυγή στη Βουλή;;;;;;;

Εμείς καλά, σήμερα έδωσα στον Αντρίκο πρώτη φορά μήλο και ήταν παταγώδης αποτυχία. Αρχικά έφαγε πολύ λίγο, και μετά το στριφογύριζε στο στόμα του, το έφτυνε και αναγούλιαζε... Ίσως να φταίει που το είχα τρίψει στον τρίφτη και όχι στο μούλτι. Χτες, όμως, που πήγαμε να πάρουμε μούλτι, μας έλεγαν ότι το μήλο καλύτερα στον τρίφτη και δεν πήραμε... Αύριο θα πάει ο άντρας μου να πάρει, και θα δώσουμε μήλο-μπανάνα, να δούμε τι θα βγει...

Δημοσίευση

Καλησπέρα, κορίτσια. Τί κάνετε;

Εγώ είμαι πολύ προβληματισμένη. Η Γαλλία πάει αριστερά κι εμείς δίνουμε στους Χρυσαυγίτες 20 βουλευτές. Δεν ψήφισα τα μεγάλα κόμματα, αλλά πραγματικά τώρα είμαι αγχωμένη για το αν θα έχω λεφτά να ταίσω το παιδί μου. Γιατί τη χρεοκοπία τη βλέπω πολύ κοντά. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Σήμερα πήγαμε στο χωριό για να ψηφίσουμε και επειδή είχε στροφές η μπέμπα ζαλίστηκε και έκανε εμετό το καημένο.

Ρε κορίτσια, η δική μου παιδίατρος γιατί μου ξεκίνησε μόνο ρυζάλευρο και όχι και φρουτόκρεμα;

Πολλά φιλιά, κορίτσια μου. Τα λέμε αύριο πάλι!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σας τι κανετε?Πω πω τι χαλια ειναι αυτα με τις εκλογες.....θα πεσει πολυ πεινα!!!!

Εφη μου ειναι αναλογα στον παιδιατρο....μην αγχωνεσαι εχειιιιιιιιιι καιρο μπροστα της να φαει!!!

Αννα Μαρια νομιζω στον τριφτη νερουλιαζει αν δεν κανω λαθος...εγω ειχα ξεκινησει απο αχλαδι και μετα εβαλα το μηλο μαζι για να μπορει να πολτοποιηθει και μετα μπανανα!Ηδη τα κακα μας ειναι λιγο σκλυρουτσικα,θα μειωσω λιγο την μπανανα.Μουλτι το κλασικο εχω,μια χαρα κανει δουλεια!!!Μη δωσεις λεφτα για χαζομαρες και καλα!

Δημοσίευση

kαλημερακοριτσακια!!!καλα δε σχολιαζω για τη χρυση αυγη στη βουλη. o tempora, o mores!!!δε θελω καν να σκεφτω τι εχει να γινει απο δω και περα...

αννα μαρια δεν το θελει το μηλο ο αντρεακης???πως του τα δινεις τα φρουτα ???ενε ενα?εμενα η παιδιατρος, μου ειπε να της τα δινω ενα ενα με την εξης σειρα. μηλο, αχλαδι, μπανανα, πορτοκαλι.στην αρχη 2-3 κουταλιες, μετα μισο φρουτο, μεχρι να γινει μια ολοκληρωμενη φρουτοκρεμα με ολα τα φρουτα.δοκιμασε ξανα σημερα μηλο και αν δεν το θελει περνα στο αχλαδι...λεω εγω τωρα...

εφη μου, ολοι νομιζω ξεκινανε με ρυζαλευρο και οταν φαει ενα ολοκληρο γευμα ρυζαλευρο , το μεταφερουμε απογευμα και ξεκιναμε στο 2ο γευμα τα φρουτα.εμεις προς το παρον κοψαμε το ρυζαλευρο γιατι δεν κανει καθολου κακα.2 φορες εκανε με υποθετο.σημερα ειναι παλι 3η μερα που δεν εκανε.δεν ξερω τι να κανω.δε μπορει συνεχεια με υποθετα...

Δημοσίευση

Κορίτσια, βλέπω τα βιντεάκια με τη Χρυσή Αυγή και ανατριχάζω... Τι θα γίνει η Ελλάδα από δω και μπρος;;;

Έφη, εμάς ο γιατρός μας είπε στην αρχή ρυζάλευρο και μετά από μια βδομάδα φρούτο.

Αναστασία, όντως νερούλιασε και βγήκε σε λωρίδες. Σήμερα θα το βάλω στο μούλτι.

Βανεσσάκι, εμάς δε μας είπε σειρά, όπως θέλουμε. Σήμερα θα του δώσω μήλο-μπανάνα. Δε θέλω να τον πιέζω να φάει, αν θέλει και όταν θέλει, θα φάει. Το ρυζάλευρο πάντως το εξαφάνισε πάλι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...