Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ιωάννα μου καλησπέρα! Θυμήθηκα που η φίλη μου που θηλάζει επειδή τρέχει κι εκείνης το στήθος έτσι, ξαπλώνει προς τα πίσω για να μειωθεί η ροή και να μην τρέχει μόνο του. Είναι μαία και είναι το δεύτερο παιδάκι της! Δοκίμασέ το μήπως σε βοηθήσει! Συζήτησε και τον παιδίατρο να δεις τι θα σου πει για το ξένο. Το ιδανικό θα ήταν να μπει το βράδυ για να αρχίσετε να κοιμαστε κ πιο πολλές ώρες. Στο ξένο γάλα κρατάμε τα 3ωρα, όπου κι έχει πρόγραμμα και ξέρεις ότι θα φάει! Εμένα φαντάσου ότι τρώει τελευταίο γεύμα 9 το βράδυ και κοιμάται μέχρι τις 6:00 το πρωί. Ξυπνάει τρώει και μετά πάει ξανά 9, 12, 3, 6 και 9 το βράδυ. Και η γκρίνια του για το φαγητό είναι πιο δυνατό κλάμα, ενώ αν νυστάζει είναι πιο ήπιο κ τρίβει τα μάτια του. Αν κόψεις κάποιο γεύμα δικό σου θα αρχίσει να μειώνεται και η ροή σιγά σιγά, απλά θα το βγάζεις για να μη σου πονάει το στήθος 
    • Καλημέρα! Μια χαρά @athrain μου, όλα καλά λοιπόν!!! Εγώ έχω αύριο γιατρό, δεν ξέρω αν θα κάνουμε καρδιοτοκογραφημα ξανα, δεν μου είχε αναφέρει κάτι! Συσπάσεις δεν καταλαβαίνω καθολου, μάλλον δεν έχω, πέρα από κάποια βράδια αϋπνίας που ένιωθα μερικές αραιές! Στα καρδιοτοκογραφηματα πάντως δεν είχε καταγραφεί καμία αξιόλογη!για να δουμε! @MarwDim και @Mpourmpoulo λογικά κρατάτε ήδη αγκαλιά τα μωρακια σας!! Περιμένουμε νεα!😍🥰 @finallytheend πως είσαι? Ετοιμη?  
    • @Pinacolada μου θελω πολυ να δω τι θα μου πει η ψυχιατρος να φυγει η μαυριλα να κανω δουλεια με τον εαυτο μου ουσιαστικη! οσο μεγαλωνει το μωρο μου βλεπω αλλαγες μου χαμογελα του τραγουδαω και γελαει περισσοτερο και με κανει τοσο ευτυχισμενη🥰 το μονο που με αγχωνει στην ψυχολογια μου ειναι γιατι φοβαμαι τοσο να μεινω μονη μαζι του...δεν ξερω αν το εχεις βιωσει ετσι εσυ ή καποια αλλη κοπελα και πως το αντιμετωπισε...😮‍💨
    • http://www.diatrofikoiodigoi.gr/?Page=entypo-yliko- paidia
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...