Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ είχα μια παλινδρομη πριν 5 χρόνια περίπου και από τότε δεν έχω ξανά μείνει έγκυος! Τώρα προσπαθώ ξανά με υπέρηχο για ωορρηξία κτλ ! Απλά ήταν να πάρω κ ορμόνες για να βοηθήσω τα ωοαρρια αλλά λόγω ότι είχα μια περιπέτεια και εμφάνισαν σιδηροπενικη αναιμία δεν το έκανα !
Τώρα είμαι σε φάση που κ εγώ ψάχνω συμπτώματα μήπως και.... 1/6 τελευταία περίοδο 10/6 έκανα υπέρηχο κ μου είπε η γιατρός ότι μάλλον έχω κάνει ωορρηξία και να μετρήσω 15 μέρες να δω αν έρθω περίοδο!
25 λοιπόν είδα πόνους κ λέω θα έρθει έβαλα σερβιετα αλλά τίποτα είχα ροζ κ λίγο καφέ μόνο στο σκούπισμα, 26 τα ίδια αλλά αραια κ που 27 σχεδόν τίποτα και τώρα μόνο όταν πηγαίνω τουαλέτα για .... Και σφιχτό λίγο ίσως βγάλω αλλιώς τίποτα! Δεν ξέρω τι γίνεται! Εχθές έκανα χοριακη αρνητική...αλλά έχω μια ελπίδα μήπως ακόμα δεν έχει ανέβει η ορμόνη να ανιχνευθεί!! Πφφφφ είμαι όλο άγχος αλλά αυτή την φορά πιστεύω ότι ο άγιος που έχω ταξει το μωράκι μου θα κάνει το θαύμα του !
@elena_1990 τωρα είναι 45 ημερων τ μωρο μου. Στη Θεσσαλονίκη την έκανα εγώ. Σε εμβρυολογο π μ εκανε κ την αυχενικη. Η νιπτ αν βγει παθολογική θα πρέπει να περιμένεις μετα να κάνεις αμνιο γτ κ η τροφοβλαστη γινεται σε συγκεκριμένες βδομαδες. Αντεχεις να ζεις με τ αγχος μεχρι τότε? Δ ρώτησα για μέθη, δ μ εκαναν καν τοπική αναισθησία. Η διαδικασία ειναι πολυ πιο απλη απο ότι την περιγράφουν. Μια πιεση νιωθεις μονο κ ίσως ηπια πονακια περίοδου για ουτε μισο λεπτο. Μ λέει φευγεις κανοκικα προσέχεις βάρη κ βαριές δουλειες για 2 μερες. Δ χρειάζεται να είσαι ξαπλα. Κ τώρα μ.λεει φευγεις κάνεις κ μια βόλτα χαλαρα αν θέλεις. Γτ ειχαμε τ αυτοκίνητο σε πάρκινγκ κ λεγαμε να πάρουμε ταξι. Εγω βέβαια επειδή ήμουν χεσμενη γυρισαμε σπίτι κ εκείνη τη μέρα την έβγαλα στο κρεβάτι. Την επόμενη σπιτι χαλαρα. Την παρεπομενη ολα κανονικα. Η νιπτ για μενα θα έπρεπε να γινεται σε γυναίκες απο 35 πχ κ πάνω μαζί με την αυχενικη (προεταιτικα πάντα) για να εχεις κ συντομα αποτέλεσματα. Αν η αυχενικη δ βγει καλή εστω κ οριακα σε παραπεμπουν σε τροφοβλαστη η αμνιο. Για μενα την κάνεις κ ξενοιάζεις. Η διαφορά στην τιμή δ ειναι μεγαλη. Αν ειναι να τ δώσεις καλύτερα να εχεις αξιοπιστία 100%.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.