Μετάβαση σε περιεχόμενο

ευχαριστηριο μηνυμα


ιοκ

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας,μιλωντας με καποια κοπελα στο φορουμ καταφερα να μαθω πως μπορω να μπω σε δημοσια κουβεντα!τοσο καιρο,μεσω προσωπικων μηνυματων εβρισκα φαρμακα για να ολοκληρωσω κ την 9η προσπαθεια μου η οποια ηταν κ τυχερη!θελω λοιπον να ευχαριστησω δημοσια ολα τα κοριτσια που με βοηθησαν με τα φαρμακα τους κ καταφερα το ακατορθωτο!ευχαριστω την λολιποπ,την ναταλι απο θεσσαλονικη,την κατερινα απο κερκυρα,την κατερινα απο λουτσα,την μαιρη απο αιγαλεω,την κοπελα-δεν θυμαμαι το ονομα,νομιζω κατερινα- που μου εφερε τα φαρμακα στην δουλεια μου,την κατερινα-νομιζω- που συναντηθηκαμε στο γαλατσι κ οποια αλλη κοπελα ξεχασα!για οσες δεν ξερουν το ιστορικο μου ξεκινησα με ασθενοολιγοσπερμια στα ορια αζωο/μιας κ πανω στην διεγερση καταλαβαμε οτι εχω πτωχη ωοθηκικη ανταποκριση-κακης ποιοτητας κ λιγα-!να διευκρινισω οτι οι ορμονικες εξετασεις ειναι καλες,δεν δειχνουν πρωιμη εμμηνοπαυση!.ξεκινησα στα 34 περιπου κ τα κατα φερα σημερα,στα 37.να πω οτι εχω αφαιρεσει την μια ωοθηκη λογω ενδομητριωσης.αφου λοιπον ξεκινησα με το μακρυ πρωτοκολλο,μετα εκανα 2 φορες βραχυ-την δευτερη διακοψαμε γιατι ειχα μονο 1 ωαριο-μετα εκανα 2 φορες ανταγωνιστων -οπου την μια φορα ειχα 1 κ δεν ολοκληρωθηκε,μετα εκανα κλομιφαινη κ αφου ξεχωρισαν 5!δοσαμε κ λιγες ορμονες αλλα η ποιοτητα δεν ηταν καλη,κατεληξαν ολοι οι δρ να μου πουν να παρω δανεικα!ευτυχως βρεθηκε στον δρομο μου ο τελευταιος δρ ο οποιος μου ειπε οτι ''εχει δει πολλα κ σε κοπελα 37 χρονων δεν μπορει να πει για δανεικα'' κ με παροτρυνε για ανταγωνιστες παλι!''μα γιατρε το εχω δοκιμασει κ δεν δουλεψε'' ειπα κ η απαντηση ηταν''δεν το εχεις δοκιμασει σε μενα κ πιστεψε με το μαθημα μου το ξερω καλα''!πραγματικα ειδα ενα διαφορετικο πρωτοκολλο,με το οποιο καταφερε να ρυθμισει τον δικο μου παραγοντα!την 1η φορα εβγαλα 8!ωαρια,καλης ποιοτητας κ εφτιαξα 4 εμβρυα βαθμιδας 2,θα μπορουσα να μεινω αλλα δεν εμεινα! την 2η εβγαλα 6 ωαρια καλης ποιοτητας,εφτιαξα 3 εμβρυα,1 βαθμιδας 1 κ 2 βαθμιδας 2 κ εμεινα!κ να σκεφτειτε οτι πηρα την μιση δοσολογια φαρμακων απο τις αλλες φορες!ισως η μεγαλη δοσολογια να μπλοκαρε την λειτουργια των ωοθηκων,ισως ηταν θεμα τυχης κ ετυχε να δουλεψουν οι ωοθηκες,ισως ο δρ ηξερε καλα το μαθημα του,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο!αυτο που θα ηθελα να πω ειναι να μην κολλατε σε εναν γιατρο,δεν ειναι θεοι!σε 2 εβδομαδες θα κανω την αυχενικη διαφανεια κ ελπιζω να εχω καλες εξελιξεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο να παρεις αγκαλιτσα ενα γερο μωρακι και να εχεις μια τελεια "υπολοιπη" εγκυμοσυνη!!!!!!!μπραβο σε ολα τα κοριτσα που σε βοηθησαν αλλα και σε σενα που τις ευχαριστησες δημοσιως!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πραγματικά σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!!!!

Όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο νινάκι!!!!!!!!!

Μπράβο!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητηρια κοπελα μου...συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου, συγχαρητηρια για τις ευχαριστιες σου δημοσια στις κοπελες που βοηθησαν η καθεμια οπως μπορουσε, συγχαρητηρια για την υπομονη και την επιμονη σου....συγχαρητηρια...ευχομαι τα καλυτερα και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!ευχομαι να ΄χεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! με το καλο στους 9!

Η αληθεια ειναι οτι ειδα πολλές ομοιοτητες με την δική μου περίπτωση. Σου στελνω πμ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πολλά συγχαρητήρια κοπέλα μου και με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου. Όλα να πάνε τέλεια.

Μπράβο και στα κορίτσια που βοήθησαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλη επιτυχια στην αυχενικη διαφανεια λοιπον.Ολα να πανε καλα. Αν θες μας λες και το ονομα του γιατρου. Η αδελφη μου εχει αναλογα θεματακια. Μου το λες η εδω η με πμ.

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...