Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννήθηκε το 2ο αντράκι μου! (maryloo28)


Recommended Posts

Να μαι κι εγώ!

Γέννησα το 2ο αγοράκι μου την περασμένη εβδομάδα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…. (σόρυ αλλά είμαι γλωσσού και θα είναι μεγάαααλο το πόστ… :oops: )

Στην 38η εβδομάδα βλέποντας στον υπέρηχο πως ο μπέμπης ζύγιζε ήδη 3.700γρ αποφασίζουμε με την γιατρό μου να μπούμε την Τρίτη 13/03 με πρόκληση έτσι ώστε να μην πάρει άλλο βάρος το μωράκι και ζοριστούμε στην γέννα.

Παρασκευή 09/03 στο τελευταίο ραντεβού με την γιατρό, μου δίνει ένα υπόθετο για να μαλακώσει ο τράχηλος και να χαλαρώσει η περιοχή.

Κυριακή 11/03, βράδυ κατά τις 20:00 και ενώ έχω αράξει στον καναπέ με τον άντρα μου και βλέπουμε τηλεόραση τρώγοντας τοστάκια, νιώθω κάτι να γλιστράει εκεί κάτω … πήγα τουαλέτα και είδα την τραχηλική βλέννα να έχει αποβληθεί! Χάρηκα γιατί μου πέρασε από το μυαλό πως ίσως γλιτώναμε την πρόκληση (που είχα ξαναζήσει και στο 1ο μου παιδί για τον ίδιο ακριβώς λόγο) και θα γεννούσα εντελώς φυσιολογικά. Κατά τις 22:00 πήγα πάλι τουαλέτα και την ώρα που ανέβαζα το εσώρουχό μου έσπασαν τα νερά!!!! Πω πω χαρά!!!!! Πραγματικά είχα τρελαθεί από την χαρά μου και την ανυπομονησία μου να γνωρίσω επιτέλους αυτό το ζουμερό φυστικάκι που είχα στην κοιλιά μου τόσους μήνες!

Φωνάζω τον άντρα μου και χάρηκε και εκείνος πολύ! Η μαμά μου ήταν κάτω στο σπίτι της μαζί με τον μεγάλο μου γιο (πω πω … λέω το 2χρονο μεγάλο και μου φαίνεται πολύ παράξενο!) και της είπε να έρθει. Ωστόσο μπήκα να κάνω το μπανάκι μου και να αποτριχώσω την ευαίσθητη περιοχή. Με το που μπαίνει η μαμά μου στο σπίτι έσπειρε τον πανικό. Μου έλεγε συνέχεια να κάνω γρήγορα και αγχωνόταν και άγχωνε και τον άντρα μου. Με τα πολλά μετά από μισή ώρα ήμασταν ήδη στο δρόμο για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Με έβαλαν στον καρδιοτοκογράφο αλλά συσπάσεις δεν είχα ιδιαίτερες. Με εξετάζουν κολπικά και είχα διαστολή 2. Κάναμε και υπέρηχο που έδειξαν ότι το μωράκι μου είναι μια χαρά αλλά είχε τυλιχτεί 2 φορές ευτυχώς χαλαρά με τον ομφάλιο λώρο γύρω από το λαιμό του… (δεν μου το είπαν, αλλά το διάβασα κρυφά στις σημειώσεις του γιατρού….) Εκεί αγχώθηκα αλλά από την στιγμή που μου έλεγαν πως όλα είναι καλά προσπάθησα να ηρεμήσω. Μου λένε πως θα καθυστερήσουμε και θα πάει πρωί.

Κατά τις 12 ξεκίνησαν οι συσπάσεις αλλά πολύ χαλαρά…. Μέχρι τις 05:00 το πρωί είχα κάνει διαστολή μόνο 5 και οι συσπάσεις ίσα που με ενοχλούσαν λίγο. Αφού ήμουν όρθια και έκοβα βόλτες πάνω κάτω, και έβλεπα τηλεόραση με τις μαίες. Δεν επιτρεπόταν να μπει ο σύζυγος μέσα (γιατί ήταν βράδυ αλλιώς δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά αυτό ακόμα δεν το έχω καταλάβει…) αλλά τον άφηναν στα κλεφτά και έμπαινε ανά 1 ώρα για δέκα λεπτά. Γύρω στις 5 και κάτι και ενώ ο αντρούλης μου ήταν δίπλα μου, άρχισαν οι συσπάσεις να είναι πιο έντονες και πιο συχνές. Άρχισαν να γίνονται ανυπόφοροι οι πόνοι…. Σε κάθε σύσπαση τρελαινόμουν … η μαία με έλεγε υπερβολική και ότι με διαστολή 5 δεν είναι τόσο ανυπόφοροι οι πόνοι… αφού όμως μετά από κανένα τέταρτο είδε πως πραγματικά δεν άντεχα, με ξάπλωσε ξανά στο κρεβάτι να με εξετάσει …. Η διαστολή από το 5 είχε πάει στο 8 προς 9 μέσα σε μισή ώρα! Εγώ να πονάω πλέον πολύ και οι μαίες με το γιατρό να τρέχουν να ετοιμαστούν. Στον επόμενο πόνο όμως εγώ άθελά μου έκανα και μια εξώθηση…. Μου λέει η μαία ότι δεν είμαι έτοιμη ακόμα και να μην σπρώχνω αλλά έλα που η διαστολή ήταν 10 και με την εξώθηση που έκανα, ήδη το κεφαλάκι του μωρού πήγε στην έξοδο…. Με το που μου δίνει το οκ ο γιατρός μετά από 1 λεπτό, και η ώρα 05:55 με μια εξώθηση βγήκε το ζουζούνι μου!!!!

Ένιωθα τόση ευτυχία που πραγματικά ο κάθε πόνος και η όλη μου κούραση έσβησαν στο δευτερόλεπτο! Με το που είδα το αντράκι μου κλάματα ευτυχίας έτρεξαν από τα μάτια μου! Όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου γελούσα και έκλαιγα μαζί! Του έδωσα ένα φιλάκι στο μαγουλάκι του και του είπα πόσο πολύ τον αγαπώ!!! Τον πήρε η μαία να τον περιποιηθεί και να τον δείξει στον πατερούλη του! Έκανα ένα πιτσιφρίνγκο 3.610γρ και 51 πόντους! Εμένα όμως μου φάνηκε μια σταλίτσα! Είχε τις ματάρες του ορθάνοιχτες και το στόμα του επίσης! Χαχα! Έψαχνε το πουλάκι μου να φάει!!! Μισή ώρα μετά τη γέννα και αφού με καθάρισε και με έραψε ο γιατρός (δεν πρόλαβε να με κόψει και σχίστηκα λίγο άγαρμπα σε 2-3 σημεία αλλά ευτυχώς δεν ένιωσα ούτε στιγμή πόνο ή τράβηγμα από τα ράμματα), ήρθε και ο άντρας μου. Αμέσως μετά θήλασα το μωρούλι μου με μεγάλη ευκολία, για πρώτη φορά!!!! Πω πω! Φοβερή αίσθηση που ανυπομονούσα να ξαναζήσω!!!

Τώρα πια έχω δυο μικρά αντράκια να φροντίζω και πλέον πιστεύω πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά!!!! Είναι πολύ ευκολότερα τα πράγματα από ότι φανταζόμουν και νομίζω πως ένα τρίτο μωρούλι (πρώτα ο Θεός) θα ήθελα να έρθει μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια για να ολοκληρωθεί η ευτυχία μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησουν τα αντρακια σου να ειναι γερα και ευτυχισμενα,πολυ χαρηκα με την περιγραφη σου ειμαι κ εγώ στην 5η εβδομαδα και εχω ενα γιο 12 χρονων δεν σου κρυβω πως μια ανησυχια για την γεννα την έχω πολύ κουραγιο πήρα ,εύχομαι να ναι κ για μενα ευκολοτερη η δευτερη φορα ,φιλακια κ να είσαι παντα τοσο χαρουμενη και ενθουσιασμένη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησουν τα ζουζουνια σου. Η περιγραφη σου μου εφερε στο μυαλο τις δικες μου εμπειριες στο παρελθον. Πραγματικα μοναδικες στιγμες. Σου ευχομαι καθε ευτυχια και γιατι οχι και συντομα 3ο. :ymparty:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησουν τα αγγελουδια σου. Αυτο θα πει γεννα γρηγορη και με εναν πονο :lol:

Κοιταξε τωρα να το θηλασεις οσο γινεται και μπορεις για να ζησεις αυτες τις μαγικες στιγμες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ti να σου πω βρε φιλεναδα!!να σου ζησουν και τα 2!!

με συγκινησες μωρη τρελη!τα γραφεις και ωρα;ια τρομαρα σου!!

σε φιλω !τον ειδα παιδια..ειναι...πολυ μικρος...αλλα πολυ καλος!!γιαβρακια μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!!!

ΧΡΥΣΗΠΕΡ να σου ζήσει το αγοράκι και καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!!!! Θα έχουν την ίδια διαφορά ηλικίας που έχω με την αδερφή μου!

μπαμπαλου 24 και penvik σας ευχαριστώ πολύ και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Καλέ βάλτε τικεράκια για τα νινάκια σας!!!

kariofiliacr να 'σαι καλά κορίτσι μου!!! Εσύ έχεις παιδάκια;;;

Σωσώκα μου σ'αγαπώ σκατούλα και το ξέρεις!!!! Και εσύ να χαίρεσαι την Μαρθούλα και με το καλό να της κάνεις ένα αδερφάκι να παίζουν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ............ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ...............ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ............ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ....ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει και το δευτερο αγοράκι σου, πάντα ευτυχισμένο και καλοτυχο!

Και αφου το επιθυμεις σου εύχομαι ολοψυχα να έρθει και τριτο μωράκι στην οικογένειά σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το 2ο σου αντρακι κοπέλα μου.Παντα γερο κ καλότυχο να ειναι.Πολύ συγκινητικη η περιγραφη σου. Καλή λοχεια να εχεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

να μας ζησει το μπεμπε..να σου ζησει μαριλου μου..

ευχομαι ο μεγαλος να φροντιζει παντα το μικρο..οπως ο δικος μου...ε κ καμια καρπαζια τη δινει..χαχαχα

να σου ζησουν τα αντρακια λοιπον..εμπιζω να σας δουμε το μαιο..τελεια γεννα ειχες μπραβο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι όμορφα που τα περιέγραψες όλα.....Συγκινήθηκα πολύ! Να σου ζήσει το μικρό σου το αντράκι και να χαίρεσαι και τα δύο τα αγοράκια σου! Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!!!!!!!!!! Και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια σας και τις οικογένειές σας!!!!

Θούλη μου εννοείται ότι θα βρεθούμε όταν έρθετε με το καλό!!!! Θέλω πολύ να δω τί μαθήματα παραδίδει ο μεγάλος στον μικρό σου! :lol: Να δω βρε παιδί μου τί με περιμένει και εμένα την δόλια! :lol::lol: Να μου τους φιλήσεις τους κούκλους σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει και το δεύτερο αγορίνι!!!!!!!! Να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε και τα δύο παλικαράκια σας γερά και δυνατά!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...