Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ.....Τ ΑΦΗΝΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ.....ΗΡΘΕ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 2/3 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ , ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ , ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ. :D

ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω ολες μεσα απο την καρδια μου!!!!!! ευχομαι ολες οι κοπελες να το ζησουν αυτο και να μην εχουμε αλλες απωλειες....μην το βαζετε κατω!!! :D:D:D:D:D και σε οσες εχετε παιδακια να τα χαιρεστε και να ναι γερα. σας ευχαριστω και παλι ....με την πρωτη ευκαιρια που θα εχω λιγο χρονο παραπανω θα σας πω και την εμπειρια μου και στην καισαρικη. προς το παρον φιλακια σε ολες. :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Κουπακι μου γλυκό είχα διαβάσει την ιστορία σου και πραγματικά μας είχε στεναχωρησει.τώρα έγινε το θαύμα για σένα και τα αισθήματα σου είναι υπερδιπλασια φαντάζομαι μετα Απο τέτοια άσχημη εμπειρία που είχες περάσει.

Σου εύχομαι μόνο χαρές απο δω και μπρος!!φιλια

Δημοσίευση

Να σου ζήσει κουκλιτσα ο μπομπιρακος σου να είναι πάντα γέρος και τυχερός στην ζωουλα το και σε εσένα κοριτσάκι μου καλη λοχεια και απο εδω και πέρα όλα να είναι πάντα καλα...όσο για τις άσχημες στιγμές που έχουμε ζήσει δεν ξεχνάμε απλα προχωράμε με τους μικρούς μας αγγέλους απο ψηλα να μας προσέχουν σε φιλω γλυκα...

Δημοσίευση

σας ευχαριστω πολυ!!!!! :-*:-*:-*

οντως γλυκια μου δεν ξεχναμε , ειναι δυσκολο να ξεχασεις.....προχωραμε μπροστα με τα μικρακια μας οσο κι αν αυτο ειναι δυσκολο καμια φορα. [smilie=angel7.gif][smilie=angel7.gif][smilie=angel7.gif][smilie=angel7.gif] εχουμε τα δικα μας αγγελακια που μας προστατευουν!!!!!! σε φιλω.....

Δημοσίευση

Koupaki μου πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!Τελικα δεν τον ηπιαμε εκεινο τον καφε.... :lol::lol::lol: ελειπα κι εγω εκτος.....

Λοιπον, σου ευχομαι να τον χαρεις και να τον δεις οπως επιθυμεις, να ειναι παντα καλοτυχος και υγιης!!!!!!

Εχουμε και την ιδια μερα γενεθλεια με το αντρακι σου βλεπω!!!!!!!!! ;););)

Σε φιλω και να ειστε παντα ολοι καλα και καλη λοχεια!!!!!!! [smilie=love2.gif][smilie=love2.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια! Εμείς είμαστε διακοπές για αυτό δεν μπαίνω! Τρέχουμε συνέχεια με το μωρό αλλά είναι τόσο ωραία που είμαστε οι τρεισήμισι μας! 💙🩷 Ο μικρούλης μου το απολαμβάνει με την ψυχούλα του! Τρέχει στη θάλασσα, παίζει με τα κουβαδάκια του, με τα παιχνίδια του, πηγαίνει και κάνει γεια σε όλο τον κόσμο, είναι τόσο συγκινητικό να τον βλέπεις να ανθίζει και να είναι ευτυχισμένος! Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ανταμοιβή; Ρένα τέλεια που την ένιωσες!! Συγκινητική στιγμή! Στον πρώτο άργησα, ήμουν 20η εβδομάδα όταν τον ένιωσα σίγουρα, γιατί δεν ήμουν σίγουρη νωρίτερα αλλά όταν ήταν το μωρό ήμουν 100% σίγουρη, το ξεχωρίζεις! Τώρα τρέχω τόσο πολύ που μάλλον θα τη νιώσω δύο μέρες πριν γεννήσω 😂 Κατερινιω καλως ήρθες! Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τα μωράκια σου! Μιας που είσαι λίγο νωρίτερα από εμάς, έχεις προαισθημα για το φύλο; Τώρα στην αυχενικη ιιιισως κάτι φανεί! Όχι ότι έχει σημασία, κουβέντα να γίνεται!  Τα υπόλοιπα κορίτσια πως είναι; Τα συμπτώματα έχουν περάσει τώρα στο καλύτερο δεύτερο τρίμηνο;
    • Δεν είναι νωρίς και εγώ έχω αγχωθεί.. εντωμεταξύ δεν έχει και πολλά χειμερινές ακόμα.. από ρουχα πχ
    • Εγώ από την άλλη βδομάδα θα ξεκινήσω..για μένα δεν είναι είναι κ δύο θέλω να ξεανγχοθω..γτ μπορεί να γεννήσουμε κ ένα μήνα νωρίτερα Οκτωβριο
    • Κ εμείς σήμερα τελειώσαμε το βάψιμο κ είμαστε έτοιμοι για ψωνιαααα..κ εγώ πρώτη φορά μανούλα οπότε δεν έχω τπτ..λίγα πραγματακια που θα Μ δώσουν αλλά θέλω κούνιες κ πολλά πολλά πολλά άλλα...
    • Μια χαρά Δόξα τον Θεό,μόνο κάποια τραβήγματακια μέχρι στιγμής !!!  Καλώς σας βρήκα κοριτσαρες 😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...