Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! εμενα μου ηρθε χθες 27η μερα...οποτε παμε για επομενο μηνα :D:D τονια..αν εκανες ωορηξια 14η μερα επρεπε να σου ερθει και εσενα χθες...εκτος αν εκανες 15η....ξερεις τι σημαινει αυτο?????αν εκανες 14η ωορηξια...τοτε μαλλον +++++

• Απαντήσεις 613
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα, καλή εβδομαδα και καλό μήνα..

Κορίτσια τον επόμενο μήνα θα γίνουν τα θαύματα...θα πάτε διακοπές και εκεί θα χαλαρώσετε και τσουπ!! Εμένα όλα τα παιδάκια έχουν γενέθλια Απρίλιο εκτός απο τον δικό μου που είναι χειμωνιάτικος...στην παρέα είναι σύνολο 6 παιδια -τα 5 εχουν γεννηθεί Απρίλιο που σημαίνει σύληψη τέλος Ιουλιου- αρχές Αυγούστου. Τυχαίο ? Δεν νομίζω!!!

Εκανα την Παρασκευη ΠΑΠ - τελος εβδομαδας περιμένω αποτελέσματα αλλά ήδη ξεκινήσαμε επίσημα προσπάθειες. Με κύκλο 30 ημερών μου είπε 12-19η ημέρα επαφή μέρα παρά μέρα. Βέβαια εμείς ξεκινήσαμε και πριν την 12η αλλά για άλλους λόγους.... ;););):oops::oops:

• 1 month later...
Δημοσίευση

καλημερα καλο μηνα σε ολες !! Εγω εχω κυκλο 28-30. Αυτη τη φορα αισθανθηκα ωορηξια 12η -13η μερα και απο τη 12η ανεβασα δεκατα. Ως τωρα που ειμαι στη 18η εχω καθε μερα δεκατα. Τι σημαινει αυτο; Ποτε μπορει να ειχα ωορηξια? Επαφες ειχα μονο την 7η και τη 13η μερα .Υπαρχουν πιθανοτητες? :roll::roll::roll::?:

Δημοσίευση

ευχαριστω demie μου ,μακαρι ...! σημερα ειμαι στην 21η και απο 13 εχω καθε μερα δεκατα ,δεν ξερω αν παιζει ρολο η ζεστη και δεν συμβαινει τιποτα.Κανω υπομονη.

Maraki δεν ειμαι σιγουρη αλλα εχω ακουσει πολλες φορες αρνητικη χοριακη αν ειναι πολυ νωρις.Εξαρταται το ποσο νωρις και τον κυκλο σου γιατι μπορει να μην εχει ανεβει ακομα και να εισαι εγγυος. Περιμενε μεχρι μια μερα καθυστερηση εστω και μετα ξανακανε. Σου ευχομαι να ναι θετικη!

Δημοσίευση

COCO ΜΟΥ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΩΜΑ ΣΟΥ Κ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ.ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Κ Ο ΘΕΟΣ.ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΣΤΙΣ 8/7 Κ ΜΕΤΑ ΕΠΑΦΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΙΣ 23/7.ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 31/7 Κ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ 4/8 Κ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ Κ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6/8 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΣΤ Κ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΠΟΛΥ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΔΕΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΕΩΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΡΧΩΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Κ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Κ Ο ΘΕΟΣ.ΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ Κ 1 ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ?????????????????????? :?:?:?:?:?::?:

Δημοσίευση

Πολυ περιεργο μαρακι πραγματι! αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι τα δεκατα. Αλλιως θα ελεγα οτι μπορει να εχεις καθυστερηση λογω αλλαγης κυκλου ,καλοκαιριου , κρυωματος ή κατι αλλου. Τι τεστ εκανες ? το εκανες σωστα? Ευχομαι να εισαι εγγυος!! περιμενε 2 μερες και την πεμπτη κανε αλλη μια χοριακη ,οχι τεστ, και ο θεος βοηθος.Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι !!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!! Μaraki και COCO Kαλως ηρθατε στην παρεουλα μας αλλα αν θελετε επειδη εχουμε ανοιξει καινουριο θεμα ειναι καλυτερα να γραφετε εκει : http://www.mammyland.com/forum/21/20347...Το λεω γιατι πλεον δεν πολυ γραφουμε εκει και δεν τα βλεπουμε αυτα που γραφετε!!!!!Φιλια πολλα και ευχομαι οτι επιθυμειτε και να σας φερουμε τυχη οπως εφερε και σε εμενα το Μammyland!!!! :D:D ΒΥΕ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...