Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 νο3

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

alekouko wraios o sundiasmos sto pio apalo omws an thimamai kala ta xromata pou eixes dialeksei einai apala...

nai kikitsa den to eixa dei oti sto evale meta diavasa ta proigoumena... apla epeidh exw elaxisto xwro sto dwmatio den mporw na valw to krebataki pou thelw... opote kateluksa se auto pou einai mikro k klassiko k na valw xrwma stin proika alla den vlepw tpt na me enfousiazei kapoia pou mou aresan einai panakriva....

oso gia to karotsi mou arese to portokali pou einai pio apalo xrwma apo auto pou deixnei ta alla einai polu entona k einai to mono pou vrika sto stil pou to thelw k auta pou exei pano k oikonomiko.. pio polu mou arese ena pegperego alla den eixe oute podosako oute tsanta k thelw na gurna k to timoni na to vlepw to opoio pegperego den to kanei auto...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεξανδρα μου αρεσει το διαχωριστικο, αλλα μου φαινονται λιγο εντονα τα χρωματα.

Φανταζομαι και το φωτιστικο...μου αρεσει η ιδεα.

Maxim η κουνια ειναι απλη μια χαρα και εγω απλη λευκη τη θελω αλλα το καροτσακι ειναι αναλογα με το τι σου κανει .....και το οικονομικο φυσικα.

αχ τι μου εχετε ΚΑΝΕΙ!!!Η ΕΣΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ GIA CHEESECAKE;;;;;ΠΗΡΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΛΑΙΤ Κ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ!!ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ!!!ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ!!!

Καλο μεσημέρι κοριτσάκια μου, απολαμβάνω την ηρεμια μου αφού μολις κοιμήθηκε το ταρζανάκι μου, ειχε απιστευτη γκρινια το πρωί ενα σας λέω την παρακάλαγα πάνω απο μιση ώρα το πρωί να την ντύσω να πάμε μέχρι το σουπερ μαρκετ και μου έγβαζε ολα τα ρουχα τις έξω γιατι ήθελε να διαλέξει ποιο θα βάλει...

Ανθή μου με το καλο λοιπόν η φραουλίτσα σου, τι γλυκός που ειναι ο Πανούλης θα την αγαπάει και θα την προστατευει την αδερφούλα του.

Νάνσυ ο συναγερμος ειναι καλύτερα αρκει να ειναι συνδεδεμένος με κέντρο λήψεως σημάτων. Μολις χτυπήσει ειδοπειούν και την αστυνομια και εσένα και σου λένε και τι ακριβως χτύπησε πχ εξώπορτα, μπαλκονι. Εμας έχει χτυπήσει κανα δυο φορές απο περιστέρι που πέρασε διπλα απο τον πομπο στο μπαλκονι και ομως και τις δυο φορές ήρθε και η αστυνομια. Οκ μπορει να γινεσαι λιγο ρεζίλι αλλά ξέρεις οτι δουλευει το σύστημα. Μαξιλάρι θηλασμού ειχα απο την πρώτη εγκυμοσύνη το μεγάλο πολύ βολικο στον υπνο το έβαζα αναμεσα στα ποδια το έπερνα αγκαλια μια χαρά κοιμόμουνα.

Για τις φωτογραφίες έχει δικιο η Νάνσυ οτι μπαινει εδώ μπορει να το δει ο καθένας, μπορούμε να φτιάξουμε και μια ομάδα η οποια ειναι κλειστη μονο για τα μέλη ουτε καν οι φιλοι δεν μπορούν να την δουν. Εχουμε κάνει κάτι αντιστοιχο με τις μανουλες που γεννησαμε Χριστούγεννα του 2009 και μονο εκει έχουμε φωτο των παιδιών μας.

Ναταλια αφού καταλήξατε ολα πέρνουν το δρομο τους, με γεια και το παιχνιδάκι για τον μπέμπη σας.

Αλεκα έκανες ήδη την παραγγελια θα ειναι πολύ ομορφα σιγουρα! Τώρα για τα χρώματα θα προτιμούσα το γκρι πιο ανοιχτο.

Αυτά για την ώρα, έχετε ολες χαιρετισματα απο το Καρολινάκι που υποφέρει απο βρογχιτιδα, γρήγορα να γινεις καλά!

Kοριτσοπουλάκια μου τι μου κάνετε???Ησυχες είστε σήμερα!!

Ληστείες ακουω.Κι εγω χτες ειδα να ανοιγουν το μαγαζι του απεναντι,πηρα τηλ αστυνομία,φυσικά και δεν τους προλάβανε γιατι φυγαν γρηγορα,αλλα αν σας πω οτι δεν του πήραν λεφτα και τιποτα αλλα μονο εναν μεγάλο παπαγάλο πανακριβο!Ειναι μαγαζι με ζωακια.Οτι να΄ναι.

Σε λιγο θα στρωθω να φτιαξω πιτσες που μου ζητησε ο καλος μου...Ε αφου δεν θα του καθομαι απο δω και περα,με πιτσες και π...ες θα τη βγαζουμε..!

Εκλεισα και ραντεβουδάκι στο γιατρο 2/4.

Αλέκα ενημέρωσε λιστουλα!

Μου ειπε και η κοπέλα οτι ειμαι μια εβδομαδα μεγαλυτερη,αλλα θα τα πω με τον γιατρο.

Δηλαδη τώρα θα έχω άλλη ΠΗΤ?

Τα αυτοκολητα ζουγκλα είναι πολυ ωραια!Και μεγάλα!Και ωραια χρωματα.Με ποια θα έχω τα ίδια,δεν θυμάμαι?Με Εστε?Με Νάνσυ?Ή με Μαρία?

Θα σας βάλω πως λέμε να κάνουμε τον τοιχο.

Με λίγο πιο ανοιχτο το γαλάζιο,ή και καθόλου γαλάζιο,θα δουμε.

ΛΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΟΙΧΟΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ.ΑΧ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ..ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΕΒΑΛΑ ΛΙΓΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ Κ ΘΑ ΒΑΨΩ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΡΙΓΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΡΟΖ.

ΕΚΝΑ ΕΞΕΤΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 3 ΣΙΔΗΡΟ ΠΗΓΕ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ 30 31,7 ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΣΙΔΗΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥ 215 Κ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 156 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 2.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ.

ναμαι και εγω τωρα ξυπνησε η μικρη και σας γραφουμε αγκαλια!!!! ναι καλε θα ειναι πιο απαλα τα χρωματα απλως ετσι τα εβγαλε η ζωγραφικη που να καθομαι να ψαχνω τα απαλα....

περιμενω τους γονεις μου ναρθουν να παρουν την μικρη και ετσι αυριο ξεκιναω βαψιματα μεχρι τη κυριακη θαναι ετοιμο το δωματιο μονο τα διακοσμητικα θα λειπουν.... τελικα τον καταφερα τον αντρα μου και θα βαψουμε και ασημο-γκρι!!!!

αχ βρε ανθη μου με τα δικα μου σε ξεχασα εντελως!!! συγχαρητηρια για το ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ σου.... αντε τα ταιριαξες και εσυ!

ραπανακι μου αντε να μαθουμε και για σενα τα ευχαριστα και να μας φυγει το αγχος με της αριαδνης τη β'επιπεδου

εγω νανσουλα μου εχουν ξεκινησει τα πολλα κρουσματα εγληματικοτητας αλλα στη δικια μας πολυκατοικια ουτε κεντρικη εισοδο δεν εχουν γιατι δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε 5 διαμερισματα...αχ βασανα!

μαξιμακι αν ειναι να παρεις απλη κουνια κοιτα και στα τζαμπο ή και στα ικεα για πιο φθηνα... ειναι λιγο πιασοκωλικη για σκετη κουνια... οσο για το καροτσι εχει ακριβως το ιδιο απλως με πορτοκαλι -μπλε τα τζαμπο 99 ευρω chicco!!! παντως μου αρεσει πολυ το πορτοκαλι!

το εγραφα απο τις 5:30 που ξυπνησε η μικρη αλλα τωρα φυγανε οι γονεις μου και δεν μπορουσα να το στειλω!

λοιπον να ενημερωσ τη κικιτσα και επανερχομαι σε εσας!!!!

κικιτσα μου πηγα στο πρεναταλ και ειδα τη προικα και ρωτησα τη τιμη.... το σετ δεν εχει κουνουπιερα αλλα δε σε ενοχλει περνεις απο τα τζαμπο μια ασπρη και κανεις τη δουλεια σου....λοιπον ακουω προσεκτικα

- σετ παπλωμα, παπλωματοθηκη, παντα, μαξιλαροθηκη 119ευρω (εγω τη περνω 100ευρω)

- σετ σεντονια πανωσεντονο, κατωσεντονο, μαξιλαροθηκη 40,50ευρω (εγω τη περνω γυρω στα 30ευρω λογω που εχω καρτα πρεναταλ)

πες μου τι θες να κανεις..... εγω εδω ειμαι παντως και μου αρεσε παρα μα παρα πολυ

καλε καλε τι βλεπω και αλλα χρωματα???? πολυ μου αρεσουν λια μου ταιριαζουν καταπληκτικα με τη ζουγκλα... η εστε θα κανει ζουγκλα!!!!

ενω εγω με τη νανσυ ειμαστε υπερπαραγωγες :lol::lol::lol: (οχι κοριτσαρες μου απλως εχουμε κοινα δωματια για τα αγγελουδια μας)

Νανσυ αυτό είναι το μεγάλο? http://ecx.images-amazon.com/images/I/5 ... SS400_.jpg

Αν ναι όχι έχω πάρει το μικρό. Πιο συγκεκριμένα αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005 ... 02_details Το οποίο κάνει και για εγκυμοσύνη και για θηλασμό και έχει και έξτρα ύφασμα πιο παιχνιδιάρικο για το μωρό. Και τα 2 βγαίνουν και πλένονται, έχει και την σφήνα έξτρα για τα πόδια ανάμεσα δες εδώ http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... SS400_.jpg Κάτι τέτοιο να πάρεις εσύ <ahttp://mammyland.com/uploads/emoticons/default_laugh.png' alt=':lol:'> δες εδώ http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... OLhqkXDIfH

Αλεκάκι μεγειά τα διακοσμητικά καλά έκανες και τα παράγγειλες. Ωραία είναι! Ωραίο και το γκρι διαχωριστικό. Maxim με την κούνια δεν τρελάθηκα δεν μου αρέσουν οι τόσο κλασσικές.

Μαρή Νάνσυ αν είναι το διαιτιτικό δεν πειράζει δεν παθαίνεις μεγάλο κακό. Φάτο χωρίς τύψεις.

Lia εγώ πήρα τα ζουγκλοζωάκια. Δεν μου αρέσει αυτό το γαλάζιο κάνει σαν τιρκουάζ. Αντε ρε ωραία είναι χαίρομαι. Εγώ αύριο θα παραλάβω.

Εγώ το Σάββατο γυρνάω επιτέλους σπιτάκι μου. Ωραίες οι βόλτες αλλά μου έλειψε και το σπιτάκι μου. Θα ανέβω μαζί με την μάνα μου και μία γυναίκα για να μου καθαρίσουν και μετά θα περιμένω τον μαραγκό να μου βάλει τα ταβάνια και την ντουλάπα. Τέλος, θα γίνει το βάψιμο και μετά θα βάλω το έπιπλα και θα κολλήσω τα αυτοκόλλητα. Μετά θα αρχίσω και τις υπόλοιπες αγορές του μπέμπη αφού θα πλησιάζει και ο καιρός.

Ναι ρε γαμωτο θελω το αλλο το γαλάζιο ,το τελειως ουρανί!

Εγω ήθελα να πάρω αυτο το μαξιλάρι!!http://www.maternityisland.co.uk/shop.php?c=mat01&n=60545031&i=B004T31A8U&x=BIG_C_U_MATERNITY_SUPPORT_PILLOW απο amazon,αλλα μετα θα πρεπει να βρουμε που θα κοιμαται ο αντρας!!!Αποκλειεται να χωραει ο καημενος,εκτος κι αν καβαλαει κι αυτος πάνω!αλλα ειπα να μην παρω κανενα τελικα γιατι αφου βολευομαι με την πατεντα που εχω κανει με το παπλωμα,και αν ειναι να μην πάρω το τεραστιο,δεν εχει νοημα να παρω κατι μικρο.Αλλα αυτο το μεγαλο το βλεπω και το λιγουρευομαι,σκεφτομαι τι υπνους θα κάνω εκει μέσα!

Lia ωραίο αλλά θα το χρειαστείς μόνο όσο θα είσαι έγκυος. Εγώ πήρα το πιο μικρό για να το έχω και για τον θηλασμό. Το βάζω συνήθως πίσω στην πλάτη και την άκρη του κάτω από το κεφάλι μου και ρίχνω κάτι ύπνους. Αφού είχα πρόβλημα κι εγώ με τον ύπνο, ξυπνούσα εύκολα είχα αϋπνίες και μόλις το έβαλα μου έκανε εντύπωση το πόσο βαθιά κοιμόμουνα λες και είχα να κοιμηθώ χρόνια.

Φουσκωκοιλιτσες μου βλεπω ξεκινησατε τα μαστωρεματα. :D

Θα φτιαξετε ολες πολυ ωραια δωματια!!!

Εμεις πηγαμε σημερα το απογευμα στα λητω να δουμε για καροτσια και μας αρεσε πολυ ενα καροτσι,λιγο τσιμπημενο αλλα ειναι 3 σε 1 , ειναι πολυ ελαφρυ και μαζεμενο, και το παραγγειλαμε!!! :D

Τους ειπαμε να μας το παραδωσουν αρχες Ιουνιου.

Δειτε το .... σας αρεσει??

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=4404841

Γεια σας κορίτσια!

Είχα κι εγώ κόλλημα με τις φωτογραφίες πιο παλιά..Τώρα στο fb έχω κάποιες φωτό με μένα και τον Πάνο.Βέβαια το προφίλ μου δεν το έχω ανοιχτό σε όλους αλλά και πάλι νομίζω ότι δεν είναι δύσκολο για κάποιον που..ξέρει να μπει και να το δει. Στις κούνιες όμως δεν θα το πηγαίνετε το παιδί σας;; Στο δρόμο δε θα το βγάζετε;; Εκεί δεν μπορεί να σας σταμπάρει κάποιος ανώμαλος (θα το δει και live το παιδί), να σας ακολουθήσει και να δει ακόμα και πού μένετε;;;; Χαμπάρι δε θα πάρουμε κορίτσια..Είναι πλέον τόοοοσο επικίνδυνα τα πράγματα στο δρόμο που μια φωτό στο ίντερνετ είναι το λιγότερο. Τα στοιχεία μας υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ..Έχω ακούσει τραγικά πράγματα ακόμα και για τα μαιευτήρια (από κάποιο γιατρό). Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύουν αλλά θορυβήθηκα όσο να' ναι..Τέλος πάντων..

este, Αριάδνη και maxim σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες για τη φραουλίτσα μου!

Αριάδνη εύχομαι καλά αποτελέσματα στη Β επιπέδου! Θα το απολαύσεις το μωράκι σου και επιτέλους θα μάθεις και το μυστικό του!!!Δε θα κάνω πρόβλεψη..Πάντα έξω πέφτω :lol::lol::lol:

Έλενα όντως πληθαίνουν οι νύφες!!!! Και είχα μια απίστευτη σιγουριά πως έχω γιο :lol::lol::lol:

Maxim μου να σου πω την αλήθεια μου αρέσουν οι λίγο πιο ζουζουνιάρικες κούνιες. Να έχει μια τσαχπινιά. Βέβαια τα γούστα των ανθρώπων είναι διαφορετικά!

Αλεξάνδρα μου ωραίο το διαχωριστικό! Ευχαριστώ και για τις αλλαγές στη λιστούλα και για τα συγχαρητήρια!!!!

Κατερινάκι μου τελικά επαληθεύτηκες! Θυμάμαι ότι από την αρχή μου έλεγες πως πιστεύεις πως θα είναι κοριτσάκι!!! Έρχεται λοιπόν η φραουλίτσα!!!

Καρολινάκι μου, περαστικούλια και από εδώ..Υπομονή κοριτσάκι μου....Θα περάσει.....

Lia μου αρέσει πολύ ο τοίχος!!!!! Φανταστικά χρώματα! Προτείνω και το γαλάζιο! Ταιριάζουν τέλεια!

Lil καλά αποτελέματα στην καμπύλη ζαχάρου!!!!!

Αύριο Παρασκευούλα! Πλησιάζει το Πάσχα και χαίρομαι! Μαζί με το Πάσχα πλησιάζει και η Β επιπέδου!!! Αν και δεύτερη εγκυμοσύνη αγχώνομαι κι εγώ λίγο γιατί στον Πανούλη είχαν βρει ηχογενείς εστίες που τελικά δεν ήταν τίποτα (δεν έκανα καν αμνιο) αλλά με έστειλε αδιάβαστη και μέχρι να γεννήσω και να δω ότι το παιδί μου είναι καλά είχα άγχος :?:?:?:?

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ.ΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΓΩ ΨΩΝΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΛΙΑ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑΑΑΑΑΑ!ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΡΑ!!!ΚΟΛΛΑΣ Κ ΕΝΑΝ ΔΟ....ΤΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Κ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ!ΧΑΧΑ

ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΕΣ ΠΙΤΣΕΣ Κ Π,,,ΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΒΡΕ;;;;;;

ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΕ ΛΙΓΟ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΑΝ ΒΡΩ ΚΑΤΙ.ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ Κ ΣΚΛΗΡΟ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ!!!ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.

kalimera polilogoudikes koiloumpines!!!ti kanoume???egw shmera eimai ksipniaq aptis 5.30!!!oute gia psarema na pigaina :? vevaia koimithika nwris kai nomizw epanilthan oi gnwstes ypnilies mou..kalo einai ayto na eyxaristithw ligaki upno!! :D:D ta nea mas twra..nai gia ton politiko gamo etoimazomai kai an kai den tha exoume polles etoimasies epeidi tha kanoume mpoufe kamia 60aria atoma exoiume ligo treksimo apo vdomada!!afhste pou nomizw etsi pou allakse o kairos oti tha exw thema me ta rouxa pou phra..elpizw na mhn einai polu xeimerina...ante na perasei o kairos na kanoume kiemeis thn b epipedou na hremisw ligaki giati enw se oles tis prohgoumenes hmoun xalari nomizw twra exw agxwthei ligaki...aytaaaaaa twra ta dika sas osa thymami diladi giati diavasa ena skasmo pali!!xaxaxaxax katarxhn

amalia mou ta xrwmata mou aresan polu nomizw oti eini teleios syndiasmos kai polu apala oti prepei gia mwraki!!mega kai ta aytokollutakia :D:D

aleka esy teleiwneis kaleeeeee!!pwpw kai tha ksanapw se zilevw pou eisai toso o rganwtiki!!oso gia ta xrwmata ennoeite na valete kai to ashmogri!!

anthoula mou me to kalo to koritsaki souuuuuuu!!!eixes to gio sigouro e??thn pathses omws!!telika ontws peyteis eksw stis provlepseis!!xaxaxaxaxaxxaxaoso gia tin b epipedou simpasxo me to agxos an kai ola kala tha einai mwreeeee :D:D

nansy mou tha symfwnisw me to thema me tis fwtos...einai poliu perierga ta pragmata kAI DEN ksereis pao pou tha sou rthei..opote mono an morousame na exoume mia kleisti omada tha evaza fwto apto mwro mou..kai fysika tha ithena na dw kai ta dika sas giati toso kairo pou ta leme einai sa na exoume ginei siggenis :D:D oso gia ta metara sfaleias kiegw synagermo tha protimousa gia pio sigouria!!skeyteiteto!!

este mou ante kaloriziko to dwmatio kai me to kalo na epistrepseis gia na to oloklirwseis!!!kai me to kalo to mpempai sou na to xarei!!

katerinaki(kangaroo)mou den kserw an sou eipa perastika gia tin toumpitsa...pwpw kopela mou ti htan kiayto...eytixws pou den xtipise kaneis aptous 3 !!eytixws!!!makrua apo mas ta atyximata!!

ariadni mou kali epityxia shmera kai ola na einai kala!!ante na doume kai ti einai epitelous ayto pou krivete mesthn koilitsa sou!!me to kalo koritsaki mouuuu!!

re koritsia egw exw maksilari thilasmou aptin aderfi mou alla den me volepse katholou..mhpws den to xrhsimopoiw swsta??egw thelw kati na mou sterewnei thn koilia(ena maksilari p.x.)giati opws koimamai sto plai nomizw oti tha mou ksekolisei i koiloumpa...pffff

vlepw oi sexouales tis pareas ekdhlwthikan!!!xaxaxaxaxaxax nansy kai lia mou exw liwsei me tin sizitisi peri pi..s!!xaxaxaxax axxxxxxxxx nanxy mou kiegw anoikw saytes tis liges pou tous aresei kai polu malista alla se ayth th fasi den thelw katholou...exoume kopsei kai to sex giati mexei piasei fovia..twra pali meta ti b epipedou lew na to anoiksw pali to magazaki afou sigoureytw..o kahmenoulis exei trelathei alla de milaei katholou...xaxaxaxax ypomoni koritsiaaaaaaa oso gia ta oneira mas exoun trelanei pia!!hmarton!!!

ayta prostoparon shmera to programma exei doulitses me ton antra pou exei repo.tha pame na parw ena kilo koufetakia gia to kalo na exw se mia guala gia to gamo kai kati gia thn psilodiakosmisi pou tha mou kanei i aderfi mou spiti!!

aytaaaaaaa sas filw prostoparonnnnn kalimeressssssssssssssssssssssssssssssssss :D:D:D:D:D:D

καλημερα καλημερα και απο μενα!!!! σημερα δεν εχει σχολειο αλλα παλι ξυπνησα νωρις... εγω δεν υποφερω απο τιποτα μονο απο ατελειωτες λιγουρες ισως.... μπηκα να σας πω οτι ξεσηκωνω το δωματιο (ηδη ξεκινησα πλυντηρια και εβγαλα στρωματα εξω) και τωρα παω να κατεβασω τα πραγματα της βιβλιοθηκης μεχρι να ξυπνησει ο αντρας μου και να τα βρει ολα ετοιμα στο δωματιο.... για να βαψει!!!! και επειδη εχετε καταλαβει τη χλωρη ειμαι θα παω τωρα στη δασκαλα της σαντυς στο παιδικο να μου κοψει πατρον κυμα ωστε το γκρι διαχωριστηκο να κανει κυμα!!!! τι λετε????

λυστε μου μια απορια της ξανθιας γκαστρωμενης... εκεινο το μαξιλαρι το καφε μετα τι το κανεις πουφ???? βρε νανσυ παρε ενα σαν της εστε να ξεμπερδευεις γιατι η λια μπερδεψε τη Π..... με το μαξιλαρι......

λιλ μου απ'οτι καταλαβα επειδη εχεις φραγκα δως μας και εμας ενα δανειακι!!! τελειο το καροτσι σας... το εχω δει σε αρκετους ξενους στο ξενοδοχειο και εχω παθει πλακα.... αλλα 900ευρω... εγω δεν θελ πολλα και με 300 να μου δωσεις ειμαι ευχαριστημενη :lol::lol::lol::lol:

καλη επιτυχια σημερα με τη καμπυλη σου!

νενε μου που χαθηκες εσυ??? η κορακλα σου τι κανει????

χτινακι πουρνο πουρνο κοριτσι μου???? καλα μωρη 60ατομα πολιτικο.... κανε θρησκευτικο τοτε να σου μεινουν και τα δωρα!!!! καλες ετοιμασιες!

ανθη μου δασκαλα μου (δεν ξερω αν εισαι με χρυσα μαλλια) ελα που δεν ηθελες φραουλιτσα... απλως επειδη ξερεις οτι δε τα πετυχαινεις ειπες το αντιθετο :lol:

οσο για τις φωτο των παιδιων μας.... γινονται πολλα δεν αντιλεγω αλλα και στον υπολογιστη να τις εχεις τις περνουν αρα καμια φορα δεν φταινε και τα κοινωνικα δικτυα.... αλλα καλο θα ειναι να προσεχουμε!

αντε παω να κανω δουλιτσες και επιστρεφω οταν θα ειναι η ωρα μου για το πρωινο!!!

καλημερα ολη μερα τι κανετε?πως μου αρεσει που ολες φτιαχνετε τα δωματιακια απο τα μικρα πλασματακιααααααααα και ολο ειναι τοσο ομορφα

αλεκα μου αρεσε πολυ αυτο το γκρι διαχωριτσικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

λια μου το κρεβατι σας ειναι μεγαλο?γιατι αν ναι δεν θα υπαρχει προβλημα εγω εχω το ιδιο σε κιτρινο και το εχω αναμεσα μας και το καβαλαω μια χαρα και ετσι μονο καταφερνω και κοιμαμαι και ο αντρουλακος μου κανει και λιγο υπομονη χα χα χα χα χ αχ αχ α

λιλ μου ωραιο το καροτσακι σας μεγιααααααααααααααααααααα αντε τον ιουνιο θα το παρετεεεεεεεε υπεροχα με το καλο στην καμπυλη ζαχαρου ολα να ναι καλα καλο κουραγιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ανθουλα μου και συ κοριτσακι αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι ομορφα νεα ειναι αυταααααααααα με το καλο λοιπον να ερθει η φραουλιτσα σας ολα καλα θα πανε να μην εχεις αγχος

εμεις χτες πηγαμε στον γιατρο αλλα το μικρουλακι μας δεν μας αφησε και παλι να το δουμε τωρα στην β επιπεδου με το καλο καπου στις 15 απριλη θα δουμε τι ειναι

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΙΠΑΤΣΟΥ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΞΕΤΡΕΛΕΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ;;;;ΕΝΤΑΞΗ ΔΕ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΙ ΣΕ ΦΟΥΛ...ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ Κ ΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟ Κ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ!!!Κ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΚΕΤΗ ΑΓΚΑΡΙΑ!ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ.Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..Κ ΕΓΩ Η ΚΑΨΕΡΗ ΤΙΠΟΤΑ...Κ ΜΕΤΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ..ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΙ..Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΝΕ Ε ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ ΚΤΛ..Η ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ..ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Κ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΔΥΜΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΕΞ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΟΣ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ Κ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΠΗΓΕ.Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ Ο Π...ΕΣ Κ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ..

Α!ΝΑΙ ΛΙΛ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΜΕΝΑ Η ΣΑΝΤΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΩΡΑ Κ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ Η ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΡΕΦΟΣ.ΡΩΤΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΒΟΛΕΥΕΙ;ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΝΕ ΜΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 6ΜΗΝΟ ΜΕΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ.Κ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΣΕ ΜΠΕΖ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΡΟΖ Κ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΟΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΡΑΦΗ Κ ΤΑ ΔΥΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΤΑ ΔΙΔΥΜΑ!ΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PERPEREGO Κ ΕΧΕΙ 300 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΜΠΟΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΩΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΩΣ ΧΑΧΑ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΣΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑ;ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.ΧΑΧΑ

Καλημέρα κοριτσάκια. Σήμερα θα σας βάλω κι εγώ τα χρώματα που σκέφτομαι να κάνω στον τοίχο (ζήλεψα από την Αλέκα :lol: ) Να μου πείτε γνώμη.

Lil μου όντως πολύ ακριβό. Εγώ αν έδινα τόσα λεφτά θα έπαιρνα το stokke.

Νανσυ αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις πιστωτική μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάρτα prepaid. Αυτή η κάρτα είναι άδεια βάζεις μόνο το ποσό που θες να κάνεις αγορά πχ. 50 ευρώ στην κάρτα και μετά κάνεις την αγορά σου. Έτσι δεν κινδυνεύεις κιόλας αν δεν εμπιστεύεσαι το μαγαζί που αγοράζεις. Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική αλλά έχω βάλει alert να με ειδοποιούν για κάθε μου αγορά και την παρακολουθώ και μέσω internet με ebanking. Δεν παλεύεται αλλιώς με την ακρίβεια εδώ πέρα. Οι περισσότερες αγορές που έχω κάνει στο εξωτερικό ήταν πολύ πιο συμφέρουσες από εδώ στην Ελλάδα. Ακόμα και σε ελληνικά online καταστήματα.

xtinaki εσυ τοτε το μαξιλάρι σφήνα θες μόνο. Δεν θυμάμαι αν το είχα βρει μόνο του αυτό. Εμένα το είχε πακέτο με το μαξιλάρι θηλασμού.

Αλεκάκι ωραίο το κύμα κι εγώ θα το κάνω κυματιστό. Περίπου όπως στην φωτογραφία.

Τα χρώματα θα είναι πιο ανοιχτά από την φωτογραφία ειδικά το μπλε.

Xtinaki μου έχεις ξυπνήσει από πολύ νωρίς χαρά στο κουράγιο σου αλλά είναι λογικό θες όλα να ναι καλά για τον γάμο σου λες ότι μπορεί και να ζεσταθεις ? νανσυ μου και γω θα συμφωνήσω με τις φωτογραφίες ότι τα πράγματα είναι λίγο ρευστα καγκουρακι πως είσαι μετά από μέρες με το χτύπημα μόνας καθόλου γιατί μπορεί να τρανταχτηκες αλλά αν έχεις χτυπήσει τώρα θα φανεί αριάδνη μου με το καλό σήμερα να δούμε τι είναι το σποτάκια σας θα περιμένουμε νέα σου αλεκα μου κανείς από το πρωί δουλειές ναι αλλά να προσεχείς μην τα κατεβάσει όλα μόνη σου και κουραστεί περίμενε να ξυπνήσει και οντούλης σου για να μην τεντώνεται πολύ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...