Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 νο3

Recommended Posts

EΣΤΕ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝς Κ ΕΓΩ ΤΣΙ ΚΕΙΚ... ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ... ΤΟ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΥΜΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΑΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΘΑ ΠΥΞΩ ΣΤΟΝ ΧΥΜΟ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΧΤΙΝΑΚΙ... ΜΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ... ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φιλεναδιτσες μου καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Βλεπω οτι ολες πηγαμε τις βολτιτσες μας εχθες [smilie=icon_sunny.gif] Εμεις πηγαμε μεχρι το Πορτο Ραφτη ηταν πολυ ωραια αλλα εκανε και λιγο κρυο κοντα στη θαλασσα.

Μινα αγορακι,ε? Κατι ηξερες και με το τικερακι!! :lol:

Καλα αποτελεσματα!!

Μαξιμ οντως κανε μια καλλιεργεια να εισαι σιγουρη...

Εχω βγαλει να φτιαξω κατι τσιπουρες με πατατουλες και σαλατα για μεσημερι.Απο αυριο ξεκιναω μια διατοφη 3 ημερων που μου εδωσε να κανω πριν την καμπυλη...

Εστε και εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου το cheesecake! Exω και συνταγη σουπερ, σαν αγοραστο βγαινει, αλλα δεν ειναι διαιτης.

Αληθεια κανει να προτειμουμε τα light στην εγκυμοσυνη???

Καρολινακι ακομα ταλαιπωρεισαι? Υπομονη , περαστικουλια!

Φιλια σε ολες!

καλημερα σας και απο μενα τη σουρτουκο!!!! ευτυχως λειπει ο αντρας μου και κραταω το λαπτοπ!!! ως συνηθως εξω ημουνα...παιδικο-καφεδακι-βενζινα-ψωνια και μια βολτα απο κανενα κινεζικο μπας και βρω κουρτινα αλλα τζιφος... θα πρεπει να βγαλω φωτο τη κουρτινα που βρηκα στο νετ, να την παω στη μοδιστρα μου(κανει τελεια δουλεια) για να μου πει αυτη τι υφασμα ταιριαζει και που να παω για να τα παρ φθηνα!

μινακι μου συγχαρητηρια για τον ΠΑΙΔΑΡΟ σου!!!! φανταζομαι τον μπαμπα σας πεταει στα συννεφα! καλα αποτελεσματα με την αλφα!

ρε κοριτσια μη λετε για λεφτα και τετοια.... γιατι εκτος απο τους μισθους εχουμε και μια κωλοεφορια απο πισω.... και εγω περιπου 40 ημερων θα επιστρεψω στη δουλεια και εκτος απο το μειωμενο ωραριο θα εχω και εγω αρκετη μειωση.... και εχουμε και μια εφορια που δεν ξερουμε αν θα καταφερουμε να πληρωσουμε.... αλλα δεν γινεται αλλιως αυτο ειναι το θεμα...

ανθη μου περαστικουλια σου γριπη ειναι και θα περασει.... πιες και εσυ αντιβιωσουλα για να γινεις καλυτερα....

καλησπερα κοριτσια!!αχχχχ τοση ωρα εγραφα κ μου σβηστηκαν ολα.. :evil::evil: ευχαριστω για τις ευχες!!την πηρα χτες απο την κλινικη κ θα την κανω εγω νοσηλεια..την κανω κορτιζονη ενδοφλεβια ορο για να τρεφεται.δυστηχως ημουν μονοι το σκ γιατι ελειπε αθηνα ο αντρας μου.γυρισε χτες δραδυ.ο καημενος ειδε την λουση μας κ χαντακοθηκε..αχ κοριτσια την εχω με τον ορο κ ειναι κατακητη.καταλαβαινει τα παντα αλλα δεν βλεπει κ δεν μπορει να κουνηθει.τα νευρα της χτυπησε.αν δεν αλλαξει κατι θα την κανουν την πεμπτη ευθανασια.. :cry::cry: ναταλια μου να ζησετε να τα χιλιασετε!! και περαστικα..,πιες νερο μπολικο κ αυτο το χυμο..οντως θα σε βοηθησει.. ;) ανθη,καρολινα περαστικα σας.. ;) μινα συγχαρητηρια για τον παιδαρο!!! :):) φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

μαρακι μου πολυ στεναχωρηθηκα με το σκυλακι σου.. :(:( μακαρι αν γινοταν να το ξεπερασει και να γινει καλα..ποσο χρονων ειναι? καποτε ειχα μεγαλωσει και εγω με ενα γκολντεν που μου πεθανε απο κ...στα 10 του χρονια.. :(:(:( καπακι σχεδον πηραμε αλλο μας το φωλιασαν στα 7 του :(:(:( και εκτοτε μετα απο τοοοοοοοοσο κλαμμα και στεναχωρια ουτε που το συζηταω να δεθω ξανα με σκυλο...

αυτο ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ.. ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Κ ΟΤΑΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ.ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΓΑ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Κ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Κ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ.ΖΗΛΕΥΕΙ Κ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΣΑΝΤΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΚΙΑ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΑ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΤΛ Κ ΑΓΡΙΕΨΕ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ Κ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Κ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Κ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΥΛΟΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΜΩΣ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ..

Συμφωνώ με Νάνσυ. Έχω την εντύπωση ότι σκυλιά γατιά δεν κάνει να έχουμε επαφή στην εγκυμοσύνη. Εγώ έχω γατάκια αλλά στον κήπο εννοείται και δεν τα χαϊδεύω. Μου αρέσουν τα ζωάκια αλλά να τα βλέπω στον φυσικό τους χώρο όχι να τα μεγαλώνω σαν παιδιά μου. Γιατί πραγματικά η απώλεια είναι μεγάλη μετά δένεσαι.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΕΛ ΑΜΑΝΑΤΙ..ΧΑΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ Κ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΥΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΘΟΥΝ...ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ..

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΑΚΟΥΑΓΙΑΖ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΜΩΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΝΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΗ.Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΥΧΤΙΚΙΕΣ ΚΤΛ..ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ...ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΑ ΣΕ ΜΩΒ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ 50 ΕΥΡΩ Κ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ.

ax nai karolina...2 xronon einai..apo moro to eixame.. einai to deytero pou mou to xtypise amaksi..k tin eixa san ta matia moy..einai polu dyskola otan agapas to skuli sou k denesai..poso mallon otan to exeis polla xronia.me tin lousi mou eimoun polu demeni giati itan san anthropos..otan eklaiga erxotan k me koitouse sta matia k otan tin elega ela gia agkalitsa kathotan sto kolo k anevaze ta podia tis pano mou gia kanoniki agkalia..einai paneksipni..ax koritsia exete dikio..alla ta agapaei polu ta paidia..paizei k trelenete apo tin xara tis.me tin anipsoula mou olo xares itan.otan koimotan to moro pigaine k ayti dipla tis k koimotan k ayti..

Νάνσυ γιατί καινούριο? Για να είναι καθαρό? Πρέπει να πάρω καινούριο ή μπορώ να καθαρίσω κάποιο από αυτά που έχω και με ποιο τρόπο? Εγώ σταμάτησα να μιλάω για διακοσμητική γιατί έχω μετακομίσει πλέον στο πατρικό μου γιατί ξεκινήσανε οι μαστόροι στο παιδικό και στο δικό μου δωμάτιο για να κάνουν την μόνωση. Σε λίγο θα κάνω και την παραγγελία από το cosycorner την ζούγκλα.

Έχω και λίγη δουλίτσα σήμερα παραπάνω γιατί βοηθάω και τον άντρα μου στην 2η δουλειά.

egw piga se ena magazi pou exw dipla sto spiti shmera k mou arese polu ene karotsi k einai k se kali timi http://www.bebemaison.gr/product_detail ... 7&extLang= gia tin balitsa gia to nosokomeio ithela na rwtisw gia to ti tha xreiazomaste k skeftomai twra pou mpainw ston evdomo na tin etoimasw siga siga...

OXI ΒΡΕ ΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΚ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΑΜΣΟΝΑΙΤ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ 2 ΜΗΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΧΑΧΑ.Ε ΝΑ ΜΑΙ ΔΟΥΝ Κ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ..ΧΑΧΑ

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ.ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Η ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ..ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ...ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 3 ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΡΩΣΑ ΜΕ ΓΑΛΑ Κ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.Κ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ 2 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΡΕΦΤΑΡΗ.ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΕ ΒΓΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΑΝ ΣΑΚΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ.ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

den prokeitai na to afinw na to pairnei kanenas k aposo kserw stin kliniki pou tha gennisw den afinoun kosmo otan ta mwra einai sta dwmatia k opoios thelei na to dei to vgazoun sto parathiro sugkekrimenes wres... se euxaristw k gia mas nuxtikes k teteia e?

Γεια σας κοριτσάρες μου, απο το πρωί τώρα κατάφερα να κάτσω λιγάκι.

Σήμερα ειχαμε φουλ προγραμμα μαγειρεμα, μετα βολτα στις κουνιες γιατι με τετοιο καιρό κριμα να το κρατήσεις μέσα το παιδάκι, λαική και μετά σπιτι να την κάνω μπάνιο να φαει και να κοιμηθει.

Το σαββατοκύριακο καλά περάσατε βλέπω οι περισσοτερες ειχε τέλειο καιρό για βολτούλα.

Χριστινάκι ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχιτικό και ήταν το εντεράκι, σιροπάκι λοιπόν και ολα διορθώνονται.

Ανθή μου περαστικά σου να φύγει αυτή η παλιοίωση που σε ταλαιπωρει να ηρεμήσεις και την Τετάρτη να δεις την κοριτσάρα σου με το καλό. Περάσατε ομορφα στο παρτάκι πολύχρονος και πάλι ο Πανούλης. Οσο για την δουλεια τα έχουμε ξαναπει και στο καφε, οταν φέρονται έτσι χάνεις τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον σου για την δουλειά, οι εργοδότες κανουν τα πάντα για να κερδιζουν οσα κέρδιζαν και πριν και αυτο συνήθως ειναι εις βάρος των εργαζομένων τους.

Καρολινάκι εισαι καλύτερα οσο για τα φάρμακα γέρουν οι γιατροι, φιλτράρει και ο πλακούντας μην αγχώνεσαι ο ποντικούλης απεδειξε οτι ειναι μια χαρά.

Ναταλια μιλησε με τον γιατρο σου για να το τσεκάρεις, νερό αρκετό και γιαουρτάκια να ξέρεις οτι βοηθάνε.

Μινα καλά αποτελέσματα και με το καλό το αγοράκι σου.

Μαράκι κριμα για το σκυλάκι σου, δεν υπάρχουν πιθανοτητες να το ξεπεράσει?

Ναταλια στην βαλιτσα βάζεις:

για σένα

2 νυχτικές ή πιτξάμες καλύτερα με κουμπιά μπροστά για να εισαι άνετη με τον θηλασμό

μια ρομπα για τις μετακινήσεις σου στο μαιευτήριο

2 σουτιέν θηλασμού

εσώρουχα μιας χρήσης βοηθάνε πολύ τις πρώτες μέρες

παντοφλες

σαγιονάρες για το μπανιο

πετσετούλα μικρή αποκλειστικά για το στήθος

νεσσεσερ με τα προσωπικάσου ειδη

και για το μωρό:

εσωρουχάκι κοντομάνικο

εξωτερικό φορμάκι βαμβακερό ή οτι ροθχαλάκι θα του βάλεις στην έξοδο απο το μαιευτήριο

ενα σεντονάκι ή μια πάνα για οταν θα το πάρει κάποιος αγκαλια

αυτά σε γενικές γραμμες αν ξέχασα κάτι συμπληρώστε

kangaroo den ksero akoma perimeno antidraseis..20% pithanotita exei.. oso gia tin balitsa nai ayta thelei..ta esorouxa mias xriseos ti einai akribos? giati eixa parei servietes megales otan gennisa..dld den xreiazonte serbietes an paroume auta ta esorouxa?

natalia to karotsi einai teleio!!! kati paromoio eida k ego sto lito me 140e. mou arese polu k to xroma!

maxim ωραίο το καρότσι! Ούτε κι εγώ θέλω να αφήνω να το παίρνουν. Μόνο η μητέρα μου και ο άντρας μου κανένας άλλος. Καλά ο πατέρας μου δεν θα θέλει κιόλας.

Πάω τώρα για νάνι να είμαι φρέσκια στις 19.30 έχω ραντεβού να δω τον μικρούλι μου. Σήμερα πήρα απόφαση να τον ρωτήσω και για το οικονομικό. Για να δούμε. :roll:

5 ΜΕΡΕΣ 5 ΝΥΧΤΥΚΙΕΣ Η ΠΥΤΖΑΜΕΣ!ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΥΧΤΥΚΙΑ.ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΥΤΖΑΜΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΤΗΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΦΟΡΑΓΑ ΠΥΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΑΛΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΥΤΖΑΜΑΚΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ 2-3 ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ(ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑ).Κ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΕ ΘΑ ΝΑΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΧΤΥΩΤΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ.ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ!!!!ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!Κ ΝΑ ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ Κ ΓΙΑ ΛΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑΜΩΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ.ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ 40 ΜΕΡΕΣ Κ ΜΩΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ !!!!ΠΑΡΟΟΤΙ ΘΗΛΑΖΑ!!!

ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΣΑΜΠΟΥΑΝ ....ΚΤΛ

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ.ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΓ ΣΥΧΑΙΝΟΜΟΥΝ.ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Κ ΘΑ ΠΛΕΝΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣΣ ΠΩ ΤΗ ΜΑΡΚΑ.

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΘΗΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟ 2-3, ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ.

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ(ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΧΑΡΤΙ Κ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ)

ΤΙ ΑΛΛΟ;ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ,ΜΙΑ ΡΟΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ.Κ ΚΥΡΙΩΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΥ!!ΧΑΧΑ

ΑΝ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΕΡΑΣΑΝ Κ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΥΧΤΙΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΦΟΡΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΤΛ ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΥΤΖΑΜΑ.ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΡΩΝΟΜΟΥΝ Κ ΟΛΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ(ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ).Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΘΑ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΤΕ.

ΑΧ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΠΛΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ.Ε!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΣΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΑΡΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΛΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ..ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΩ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΔΙ[ΛΑΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ Κ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ Κ ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ Τ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Κ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΦΡΟΥΛΟΥΤΡΟ ΜΟΥ,ΧΑΧΑ!

Μπράβο βρε Νάνσυ τα επιθέματα ξέχασα και την κρέμα για τις θηλές. Γενικά στα ιδιωτικά θα σας δώσουν και εσώρουχα μιας χρήσης και σερβιετες και σαπουνια και παντοφλες ειπαμε ειναι σαν ξενοδοχειο :lol::lol: και για το μωρο μονο τα ρούχα του για την ημέρα που θα το πάρετε σπιτι, στα δημοσια νομίζω πρέπει να έχεις και ρουχαλάκια για το μωρό για ολες τις μέρες.

Τα εσώρουχα μιας χρήσης βολεύουν τα λερώνεις και τα πετάς εγώ τα ειχα πάρει απο το mothercare, έχουν και τα φαρμακεια δεν το ήξερα. Στις σερβιέτες θα ξεκινήσετε απο τις πιο χοντρές και μέρα με την μέρα θα πηγαινετε σε πιο λεπτές παντως να ειστε προετοιμασμένες τις πρώτες μέρες δεν έχει καμια σχέση με το αιμα τις περιόδου συνήθως σου δινουν εκεινες τις τεράστιες που ειναι για ακράτεια.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...