Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 νο3

Recommended Posts

καλημερα κοριτσαρες μου σουρλουλουδες!!!! μολις πηρα τα αποτελεσματα πεσμενος ο αιματοκριτης αρα ανεβαινουμε σιδηρο και η καμπυλη φυσιολογικη (στη σαντυ ειχα 108 τωρα στο κολοκυθα 101)

το βραδακι εχω ενδοκρινολογο για να με δει και να μου γραψει τη θεραπεια μεχρι τη γεννα και τελειωνω και μαυτον!!!!

λιλ μου επαθα πλακα με το δωματιο ειναι υπεροχο!!!

εστε μου αν ελεγες το μπλε θα σε εκραζα με τη λογικη αν το δευτερο ειναι κοριτσακι τι θα το κανεις... το πρασινο ειναι παρα πολυ ωραιο και αρκετα οικονομικο! εγω μαξιλαρι θηλασμου δεν θα παρω γιατι λογω της καισαρικης τη σαντυ την θηλαζα στο ξαπλωτο και οχι αγκαλια λογω που πονουσα.....

νανσυ μου επειδη ειχα ηδη το κωδικο απο το ροζ απλως βρηκα την ιδια σειρα στο μπλε και στο γκρι!!!! ναναι καλα το ιντερνετ!!!

μαξιμακι λε ή γκρι ή ασημι αναλογα πως θα βγουν οι τοιχοι με τα αυτοκολλητα.... μη ξεχνας τα αυτοκολλητα του μπεμπη ειναι γκρι ανοικτο καστρο ενω της σαντυς κιτρινο-ροζ καστρο!!!

αν δεν ερθει η μαμα μου δωματιο δεν ξεκιναω!!!! παντως οταν θα τελειωσουμε με τα δωματια θα φτιαξω ειδικο θεμα μονο με φωτο απο τα δωματια μας για να τα βλεπουμε πιο ευκολα!!!!

παω να φτιαξω μακαρονια με κιμα και θα τα πουμε μετα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

beboula εγω εχω αφρολεξ αυτοκολλητα looney toons στη ντουλαπα και ειναι φανταστικα γιατι ταιριαζουν με οποιο χρωμα βαλεις στους τοιχους!!!! οριστε και φωτο για να παρεις μια ιδεα!

post-12053-13873939076966_thumb.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......

ΛΙΛ...ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ....Κ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ...ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΣΕ??? ΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ??? ΑΧ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ.....

ΝΑΝΣΥ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ...... ;)

ΒΕΒΟΥΛΑ 07 ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΟΟΝΣ Κ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΝΑ ΠΑΩ ΤΖΑΜΠΟ Κ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΛΛΑΣ....?? ΘΑ ΔΩ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΤΑ 299 ΕΥΡΩ....ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ....

!!!! ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..!!!!

ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ.....ΠΗΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..... :lol: ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΞΑΝΘΙΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ :shock:

ΑΥΤΑΑ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΑ....ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ....

Αλεκούκο καλημέρα "εστε μου αν ελεγες το μπλε θα σε εκραζα" και πολύ καλά θα μου έκανες :lol:

Τέλεια η ντουλάπαααα. Αυτά τα αυτοκόλλητα μου φαίνεται όμως ότι ξεκολλάνε πολύ εύκολα, ή κάνω λάθος? Εννοείται ότι θα φτιάξεις ειδικό θέμα για τα δωμάτια. Να δούμε ποια θα το τελειώσει πρώτη. Εγώ ψηφίζω Αλέκα και μετά Νάνσυ. Εγώ σίγουρα τελευταία με τόσες μαστοριές :lol:

Καλημερουδια μας!!

Με ξεσηκώνετε σύνεχεια με τα ωραία πράγματα που δείχνετε!Θέλω να φτιάξω δωμάτιο τώρααα!!!Αλλα βλέπω να το κάνουμε τελευταια στιγμή.Μπορει και μετα τη γέννα.Ποσο καιρο πριν πρεπει να έχει βαφτει το δωμάτιο για να μην είναι βλαβερο για το μωρο?

Μαρία έγω θα τα βάψω τα μαλλια τέλος του μήνα.Ο γιατρός είπε οκ,με φυτική και καλά.Αλλα αμα βάλω φυτική σε 2 λουσίματα πάλι ιδια θα είμαι ,οπότε θα της πώ να μου το περασει κοντα στη ρίζα,μαυρο -μπλε περνάω,και το μαλλί μου είναι καστανο σκουρο που κοκκινίζει.Δεν θα φαινεται ρίζα.Ε θα ανοιξω και τα παράθυρα τέντα να μην μυρίζω τα χημικα ,θα ρίξω κι ένα κούρεμα.Ανυπομονω ,γιατι νοιώθω οτι αρχίζω και πατσαβουριάζωω!!!!

Απο ύπνο δυστυχως μάλλον είμαι καταδικασμένη να μην τον ξαναευχαριστηθω.Έχει καταντήσει μαρτύριο αυτη η κατάσταση,σε σημειο που κουτουλάω αλλα δεν γίνεται να ξαπλώσω απο τις καουρες,τους πόνους.5 το πρωι κοιμάμαι,κανένα 4-5ωρο,με πολλά ξυπνήματα απο τους πόνους της καούρας κάθε φορά που περνάει η επίδραση του αντιόξινου.

Εχω αρχίσει να κοιμάμαι με ελαφρυ στομάχι αλλα δεν γίνεται τίποτα.Βάζω τα κλάμματα απο τον πόνο κάθε φορα.Και όσο σκέφτομαι οτι μετα που δεν θα έχω καούρες δεν θα προλαβαίνω να κοιμηθώ φρικάρω!!!!

Τελικά οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για σκληραγωγία!

Lia πωπω έχεις σοβαρό πρόβλημα με τις καούρες. Εγώ άμα κοιμηθώ δεν ξυπνάω από καούρες (ακόμα τουλάχιστον). Εύχομαι να σου σταματήσουν όμως. Το πρωί-μεσημέρι δουλεύεις? Δεν μπορείς να κοιμηθείς τότε?

εστε βαζεις διπλης οψης ταινια και ειναι μια χαρα!!!! ξυλο ειναι τι θα παει εδω εχω βαλει και διπλης οψης στο τοιχο και η μπογια δεν πηγε πουθενα!!!! μου αρεσε υπερβολικα το πρασινο καροτσι απλως αν βρεις αυτη τη μαρκα πουθενα τσεκαρε το υφασμα να ειναι σκληρο για να μη σκιζεται

το λεω σε ολες σας αυτο υπαρχουν καροτσια με μαλακο σα σατεν υφασμα που σκιζονται στο αψε σβησε... ψαξτε να βρειτε με σκληρο υφασμα ξεχωριζουν απο χιλιομετρα!!!

μαριαγιωργος κατσε να σου βαλω φωτο το πουλι του κολοκυθα να δεις τι βλεπουμε!!! αν περασω απο το ανατελλω θα το δω και απο κοντα και θα σας πω αν αξιζει για τα λεφτα που εχει (απο δευτερα σιγουρα θα περασω)

μαξιμ στη κρεβατοκαμαρα μου εχω πολυ κλασσικα επιπλα και δεν ταιριαζουν αυτοκολλητα ετσι ξεσπαω στο παιδικο :lol::lol::lol:

Xαιρομαι που σας αρεσει μαλλον σε αυτη την ταπετσαρια θα καταληξω και τα επιλπα σιγουρα λευκα οπως θα ειναι και η ντουλαπα που θα φτιαξουμε τωρα.

Και εννοειτε οτι μολις τελειωσουμε θα βαλουμε ολες φωτο!

Αλεκακι χαιρομαι που βγηκε καλη η καμπυλη, και δεν ειναι τιποτα θα σου αυξησει το σιδηρο.Καλα αποτελεσματα με τον ενδοκρυνολογο!

χαχαχα :lol::lol::lol: εχουμε και εμεις το πουλι του σε φωτο απο τον υπερηχο!!!

maria θα δεις οτι το μωρακι εχει μεγαλωσει αρκετα και φαινονται ολα πιο καθαρα, μεχρι και τα δακτυλακια τους!Αν εχει και καλη θεση διακρινεις και καποια χαρακτηριστικα!Εμεις ειδαμε οτι μαλλον σε εμενα μοιαζει!

Θα τρελαθειτε!!!

Αχ αυτες οι καουρες, δεν τις αντεχω!!!!

Este δεν δουλέυω ,αλλα τί να το κάνω,ακομα και με ελαφρια κλίση να κατσω πονάει ο οισοφαγος απο τις πληγες που έχει κάνει.

Κι εμεις έχουμε το τσουτσουνι μας φωτογραφία!!!Θα τα μετρήσουμε????ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!

Koritsia efaga kiolas...ti einai auto to pragma me tin peina mou den tin elegxw pia...an murizw to fagito de mporw na perimenw. Telos pantwn. Pira kai tis eksetaseis mou. Kai egw ligo pesmeno aimatokriti kai akouste auto...mou eipe na arxisw na trww kai merika gluka!!!! Egw pou tin imera tis kampulis piga eksw efaga fagito, ipia zesti sokolata kai to apogeuma piga se zaxaroplastio kai pira 800grammaria pagwto mpiskotino kai to anoiksa kai efaga to miso kilo!!!!!!!!!!!!!!!! Kai auto einai twra pou prospathw kai na prosexw kiolas...giati sunithws ta tsakizw ta gluka! Telos pantwn...nomizw oti stin eksetasi edeikse ligo upoglukemia epeidi imoun nustikia toses wres, giati ama trww ana 3-4 wres opws prospathw na kanw den peftei etsi. Genika omws mou eipe ola kala...twra tha dw ti tha pei kai o doctor.

Lil polu wraio to dwmatio!

Wraio kai to thema me ta luny tunes...alla min to bapseis mono portokali tha einai polu entono. Kane ena pio elafru xrwma kai pinelies portokali!

Aleka nai ama peraseis apo to anatello rikse mia matia sauto to 3 se 1 se parakalw! Edw den exoume to magazi gia na paw na to dw kai egw. An mporeis rwta kai to baros!!!

A wraia fwto!!! Ti proika zitaei??? Gia na doume an sumferei kiolas giati twra me tin krisi...duskoleuoun ta pragmata xixixi!

Αλέκα απο τον δικό σου υπέρηχο, πείστηκα ότι έχω κορίτσι!!!Μα εμεις δεν βλέπουμε τίποτα!!Όσο λαθος σταση και να έχει, κάτι θα βλέπαμε!!Εκτός και δεν είναι προικισμενος, χαχα!!!

Κορίτσια, μια σημαντική ερώτηση σε όσες έχουν κάνει β΄επιπέδου: Το πρόσωπο το ελέγχουν ανατομικά?? Σας ρωτάω γιατί μία φίλη μου γέννησε ένα κοριτσακι που είχε πρόβλημα στο στόμα(λαγώχειλο νομίζω) και ποτέ δεν είχε δει κάτι στους υπερήχους...

Πρέπει όντως να ανοίξετε νέο θέμα με τα δωμάτια!!!Εγώ μάλλον θα γραψω όταν εσεις γεννάτε!! Θα αργήσω λίγο να το ολοκληρώσω γιατί αφενός δεν θα κάνω και πολλά πράγματα γιατί απο χρωματα είναι έτοιμο και αφετερου γιατί τώρα έχει άλλη χρήση..Κουρτίνα επισης δεν θέλω παιδική οπότε θα αφήσω μια λευκή που έχω και σκέφτομαι να κάνω μία κατασκευή με κορδέλα που θα κρέμονται διάφορα( ανάλογα με το φύλο)

Παντως είτε κορίτσι, είτε αγόρι, τα φυστικι, κίτρινα, λαχανι μου αρέσουν ,οπότε προς τα κει κλίνω ( λόγω και τοιχου-ντουλάπας).

Όσο για τα καρότσια...εγώ δεν θέλω να πάρω 3 σε 1, δεν ξέρω, δεν μου έχουν κάτσει καλά..Αν υπάρξει κάποια "ευγενικη χορηγια", θα πάρω το maclaren techno xlr που είναι απο νεογέννητα. Το κάθισμα αυτοκινήτου θα μου το δώσει η κουμπάρα μου, οπότε αυτό το έχω.

Όσον αφορά το θέμα υπνου, σκε΄φτομαι να πάρω μια σχετικά οικονομική καλαθούνα και μετά να το βάλω κατευθείαν στην κούνια, χωραει και στο δωμάτιο..

Φιλιά και καλή όρεξη, εγώ έχω γεμιστά απο πεθερά και ήδη μου τρέχουν τα σάλια...

ΑΛΕΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΥΦΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ Κ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΧΕ Κ ΕΝΑ CHICCO ΔΙΠΛΑ Κ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CHICCO.. ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΕΓΩ ΦΟΤΟ... :P:P ΜΜΜΜ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΓΕΜΙΣΤΑ.....

Αριαδνη ελεγχουν...

βιομετρια/ανατομια

καρδιακη λειτουργια

κινησεις εμβρυου

θεση πλακουντα

ποσοτητα αμνιακου υγρου

ομφαλιο λωρο

κεφαλη

εγκεφαλο

προσωπο

σπονδυλικη στηλη

τραχηλο/δερμα

θωρακα/πνευμονες

κοιλιακο τοιχωμα

γαστρεντερικο τμημα

ουροποιτικο συστημα

ακρα

γεννητικα οργανα

Στο υπερηχογραφημα ανιχνευονται πολλες ανατομικες ανωμαλιες του εμβρυου αλλα οχι ολες.

Απλα μειωνεται σημαντικα ο κινδυνος να εχει το εμβρυο κατι χωρις ομως να τον εξαλειφει.Μπορει να ειναι και η φυση τους τετοια που να ειναι εξαιρετικα δυσδιαγνωστες.

Lia χαχαχαχα ναι βάλτε τις φωτογραφίες του υπέρηχου :lol::lol:

Αλεκάκι ξέχασα να σχολιάσω για την καμπύλη σου. Μπράβο την γλίτωσες από την ταλαιπωρία που περνάω εγώ. Το καρότσι που έβαλα εγώ απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει σε μαγαζί και το συγκεκριμένο έχει έδρα την Ξάνθη. Πέφτει λίγο μακριά. Οπότε δεν θα μπορέσω να δω το ύφασμα αλλά θα το τσεκάρω σε αυτά που θα δω στα μαγαζιά. Άλλωστε αργεί ακόμα αυτή η αγορά.

LIL θα είναι και πολύ φωτεινό το δωμάτιο με τα λευκά.

Βρήκα δουλειά τώρα γιατί βαριόμουνα. Έβγαλα όλες τις ετικέτες από τα πρώτα ρουχαλάκια που του πήρα από Τζάμπο. Καλά έχω ξενερώσεις τελείως με το τζάμπο. Άνοιξα τις πάνες αγκαλιάς που είχα πάρει και η μία είχε κάτι κολλημένο επάνω καφέ σκληρό :?:?:? Αηδία μου ήρθε. Εντάξει το έβγαλα και πιστεύω να πλυθεί καλά στο πλυντήριο.

Κι εμένα έλεγξε για λαγόχειλο. Μας το είπε. Αααα με προκαλείται θέλω να βάλω κι εγώ τον υπέρηχο τώραααα. Ρε κορίτσια πως βάζουμε photo εδώ? Ξέρετε? :roll:

γλωσσουδες γεμιστουλες μπυ τι κανετε? :lol::lol::lol:

δεν εχω το κουραγιο να διαβασω ολα αυτα που γραψατε :oops::oops: ειμαι αρρωστουλι απο χθες και εκανα πολυασχημο υπνο με βηχα...με κολλησε το παπι και δεν αντεχω παααααααλι βηχα :evil::evil: 3 φορες βροχιτιδα φετος παει πολυ και τωρα παλι που πηγα στον γιατρο μου πε ότι εχω βροχοσπασμο..

μου δωσε ενα σιροπι και ενα σπρει αλλα επειδη εχει κορτιζονη..θ α περιμενω να μου πει το οκ ο πιπιλογος :lol::lol::lol: γυναικολογος που θα παμε το βραδακι ..επιτελους ν αδουμε τον ποντικουλη μας!! :D:D:D

μακια σε όλεςςςςςςςςς

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...