Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΟ15!!!

Recommended Posts

Μεγαλο μπερδεμα η θρομβοφιλια μιας και εχει πολλα γονίδια παντως κι εγω πιστεύω ότι οι γυναικολόγοι δίνουν υπαρίνη για πλάκα, βεβαια εμένα με παρακολουθούσε και αιματολόγος η οποία χρυσοπληρωνόταν αλλα ποτε δεν μου ειπε ότι εάν δεν κάνω υπαρίνη θα πάθω θρόμβωση, το μόνο που ελεγε είναι ότι εχεις τάση για θρόμβωση και επειδή εισαι ήδη εγκυος ο πλακούντας αιματώνεται καλήτερα με τις αντιπηκτικες αρα το εμβρυο τρέφεται καλήτερα και εισαι ασφαλής για αποβολή. Αυτα απο την μικρή μου εμπειρία βεβαια είχα διαβάσει ότι με το φιλικό οξύ εισαι καλυμένος για την περίπτωση μου και σε συζήτηση με αιματολόγο του Λαικού μου ειχε πει οτι το μονο γονίδιο που ευθύνεται με αποβολή ειναι το Leiden και κανένα αλλο.

Κατι αλλο κορίτσια που θελω να ρωτήσω μιας και εγω ψαχνομαι με τα ωάρια εχει πάρει καμία DHEA ειναι μια ορμόνη η οποία βοηθάει τις γυναίκες που εχουν λίγα ωάρια να κάνουν καλα ποιοτικά και να εχουν καλήτερο ενδομήτριο θα ρωτήσω και τον γυναικολόγο μου και θα σας πω αλλα θα ήθελα αν εχει κάποια εμπειρια να μας πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Labrinip εγώ έχω πάρει DHEA.Δεν ξέρω αν έκανε καλό γιατί δεν ξαναμέτηρησα την fsh για να δω αν έπεσε.Θεωρητικά λένε οτι ρίχνει την fsh και έχεις καλύτερη παραγωγή ωαρίων.Κοστίζει περίπου 50 ευρώ εμένα μου τα έφερναν στο κέντρο εξωσωματικής που πήγαινα για νη μην ψάχνομαι.Σε μεγάλα φαρμακεία της Αθήνας θα τα βρεις σίγουρα αν θες μου έχουν περισέψει κι εμένα αρκετα αλλά είναι ανοιγμένο το μπουκαλάκι.Απο τότε που τα πήρα γέμισα σπυράκια στην πλάτη :evil: και τώρα κάνω θεραπεία σε δερματολόγο αλλά εγώ μία τάση την είχα γενικά για ακμη.Τώρα για τα ωάρια εμένα την πρώτη φορά τουλάχιστον είχαν γονιμοποιηθεί όλα την 2η μας έκαναν νούμερα :| Να ρωτήσεις και τον γιατρό σου εγώ τα πήρα ένα μήνα πρωτού ξεκινήσει και μαξιμουμ μπορείς να τα πάρεις απο 3 εως 6 μήνες και ταυτόχρονα να μετράς την ορμόνη Dhea-s.

Μαρίνα μου έχεις απόλυτο δίκιο για την πρόληψη και όσα γράφεις...

πρέπει να ελεγχόμαστε για να μην τρέχουμε και δε φτάνουμε...

ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι πολύ πολύ σοβαρά και απογοητευτικά τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις της πεθεράς σου...είδες???? ένας αρρωσταίνει και τρέχουν όλοι...

υπομονή κορίτσι μου...άντε να έρθουν τα ευχάριστα να σκάσει το χειλάκι σας!!!!

Littledancer μου για ποιο λόγο να κάνεις ενέσεις αν δεν έχεις κάτι????

Θα σου πρότεινα όμως να ενημερώσεις τον γυναικολόγο σου για να ξέρει...

Λαμπρινή μη σκέφτεσαι έτσι...δηλαδή επειδή έχεις ένα παιδάκι δεν αξίζεις άλλο????

Αφού στο ζήτησε η μικρή θα γίνει!!!! ;)

Littledancer μου για ποιο λόγο να κάνεις ενέσεις αν δεν έχεις κάτι????

Θα σου πρότεινα όμως να ενημερώσεις τον γυναικολόγο σου για να ξέρει...

Στον γυναικολόγο δεν έχω πάει ακόμα περιμένω να τελειώσω και με το θέμα του διαβήτη και μετά θα πάω να τα δούμε όλα μαζί.Ηπαρίνη δίνουν ακόμα και με ετεροζυγωτή κάποιοι γιατροί.Δεν ξέρω τι συμβουλεύει ο δικός μου μιας και δεν τα εχουμε πει αυτα ακόμα.Απλά μου φαίνεται υπερβολικο να πάρω γιατι η μισή Ελλάδα και περισσότεροι έχουν το ίδιο και δεν έχουν καθεξήν αποβολές.Ίσως και για αυτό να το αφήνουν σαν εξέταση για μετά απο κάποιες αποβολές κι έπειτα.

Aggelika & Little dancer μου,

Έχετε δίκιο να είστε επιφυλακτικές με το ζήτημα της θρομβοφιλίας...

Οι μεταλλάξεις είναι πάρα πολλές και σίγουρα δεν οδηγούν όλες σε προβλήματα. Μην ξεχνάμε όμως κι άλλους παράγοντες που "πιέζουν" την κατάσταση, σωματικό βάρος, τρόπος ζωής, κληρονομικότητα (στεφανιαία νόσος σε συγγενή 1ου βαθμού) κλπ κλπ.

Το θέμα είναι να απευθυνόμαστε πάντα σε ειδικό, όχι σε οποιονδήποτε άλλον. Αυτός μπορεί να εκτιμήσει σωστά τα δεδομένα και να δώσει ανάλογες οδηγίες. Και φυσικά να τεκμηριώσει το γιατί χρειάζονται ή όχι οι ΗΧΜΒ, όχι "στον αέρα".

Καλά κάνετε κι είστε αντίθετες στις υπερβολές, λες και το "προληπτικά κι αν" δουλεύει πάντα!

Μαζί σας κορίτσια!

Μαρίνα τώρα με την διατροφή που θα αρχίσω και την άσκηση που αναγκαστικά θα πρέπει να βάλω σταθερά στο πρόγραμμα μου μια χαρά θα αιματώνομαι :lol: Άντε να χάσω κι αυτά τα ρημαδοκιλάκια που με έχουν αγαπήσει πολύ και δεν θέλουν να φύγουν :)

Την Πέμπτη που θα πάω στο γιατρό θα μου κάνει κι άλλες αιματολογικές και ούρων.Πήγα και πήρα παιδιά μία μπουκάλα ολόκληρη για να κρατήσω τα ούρα μιας μέρας ολόκληρης :blink: να δω πως θα το κουβαλάω στο μετρο και τα λεωφορεία :wtf:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλό!

Υπομονή καλή μου, όλα γίνονται...

Να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σου εύχομαι!!!!

Κι όσο για τα κιλά, άσε, πολύ μας έχουν αγαπήσει τα άτιμα, όντως :oops::oops::oops:

Έχεις καλή διάθεση, κι όταν κάποιος έχει καλή διάθεση όλα γίνονται κι όλα ξεπερνιώνται!!!

Καλή εργατική Πρωτομαγιά! Μόνο αυτή μας εμεινε να γιορτάζουμε ακόμη...

Littledancer καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις σου, τρέχεις κι εσύ σαν εμένα εχω ενα ντοσιέ περίπου 50σελ απο εξετάσεις αστα, αλλα οποιος επιμένει και υπομένει στο τέλος δικαιώνεται.

Εγω πήγα χθες 2η μέρα περιόδου και εκανα αιματολογικές ειδικα ΑΜΗ και FSH & DSHEA-S να δω τι παίζει να πάω ετοιμη στο γιατρο να δω τι θα μου πει εγω πάντως εχω πειστεί ότι θέλω να τις πάρω εχω ακούσει πολλα θετικά, κι εφόσον εμενα γονιμοποιούνται τα ωάρια μου λογικα θα γίνονται και πιο δυνατα και κάποιο "ευλογημένο" θα κολλήσει επιτέλους νιώθω τόσο αχρηστη και υπέυθυνη που ενω παω ως το τελος δεν κολλανε που γίνομαι χαλια ψυχολογικα παρότι αισιόδοξη απο φύση μου. Εχω επηρεαστει και πολύ γιατι μέσα σε 10 μερες εμαθα 4 εγκυμοσύνες απο στενο οικογενοιακο κύκλο και ολες εκτος απο μια πανε για 2ο παιδι και με πέρνει το παραπονο. Οσο για τα κιλα κανω τη δίαιτα Ducan εδω και 15 μερες και εχασα 3κιλα ειναι λιγο δυσκολη και τωρα προσθέτω ειδη αλλα εχει αποτελεσμα.

Αggelika μου σε ευχαριστω πολύ για τα καλα σου λόγια αλλα μερικές φορες βλέπω κορίτσια που ακόμη δεν τα εχουν καταφέρει και εκει ντρεπομαι να ζητήσω απο το θεό 2ο παιδάκι γιατι ξέρω ότι αλλες προηγούνται για το 1ο τους, αν πραγματικα το αξίζω πιστεύω ο θεός θα με δικαιώσει σε αυτή μου την προσπάθεια γιατί εχω δώσει αρκετές μαχες και κουράστικα.

Πηγα και στην ΑΓ. ΕΙΡΉΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ και προσευχήθηκα για ολες μας, μια καλόγρια μου ειπε να βάλω την μικρή μου Σταυρούλα Χρυσοβαλάντου να το ζητήσει απο την Αγία και θα γίνει, μακάρι.

Πολλα φιλια σε όλες αντε μακάρι αυτό το Καλοκαιρι να φερει πολλα καλοκαιρινα μωρα εξ αλλου το ανοσοποιητικο ειναι πιο αδύναμο και κολλανε πιο ευκολα ετσι λενε.!!!!

Καλή επιτυχία littledancer στις εξετάσεις σου!!!!

τι ακριβώς είναι η δίαιτα ducan αν επιτρέπεται???

Λαμπρινή μου συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω με ορισμένα από τα γραφόμενα σου...είσαι πολύ σκληρή με τον εαυτό σου...τι πάει να πει ότι νιώθεις άχρηστη????

είναι δυνατόν????

πραγματικά, δεν θέλω από καμιά κοπέλα να το ξαναδώ γραμμένο αυτό!!!!

ακόμα και εάν δεν κάνουμε ποτέ παιδί, δεν θα είμαστε άχρηστες γιατί τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει πολύ σκληρά!!!!!

μην χάνεις την ελπίδα και την πίστη σου!!!

η ζωή θέλει αισιοδοξία και όχι άσχημες σκέψεις, οκ?????

aggelika θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!!!!!!!!

labrinid μου μάλλον είσαι στα "κάτω" σου...θα ξυπνήσει πάλι η αισιόδοξη φύση σου και όλα θα πάνε καλά!!!!!!! Σε αυτά τα πράγματα καλώς ή κακώς δεν υπάρχουν προτεραιότητες.....θα έρθει και το δεύτερο, όταν θα είναι η ώρα του.....

littledancer πολύ καλή επιτυχία!!!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

μαρινάκι για Ιούνιο τελικά η νέα προσπάθεια;;;;;

Lil έρχεται η ώρα σου , έ;;;;;;;;

Φιλιά σε όλες!

Γεια σας κουκλιτσες!!

Χαθηκα λιγακι με τις ετοιμασιες του δωματιου....Εχθες πηγαμε στο γιατρο για να δουμε τον μπεμπη και ειναι 1210γρ.!!! Ολα καλα με τον μικρο!!!

Μαρακι εχει παρει θεση ο μικρος μια χαρα ,ετοιμαζεσαι και εσυ γλυκια μου!!!

Εμενα εχει κατσει οριζοντια...

Dancser καταρχιν καλη επιτυχια με τις εξετασεις!!!

Το θεμα της θρομβοφιλιας αφορα αιματολογο!

Εγω ειμαι ετεροζυγη στο MTHFR C677T και στο PAI-2.

Oμοζυγη στο GPla (C807T)

Το MTHFR A1298C νομιζω εδειξες το εχω φυσιολογικο και ολα τα αλλα.

Κανω clexan 0,4 καθε μερα απο μια.Μου ειπε οτι θα εκανα ενα προωρο μωρο....

Αντζη μου ναι περασε ο καιρος σε 10 μερες κλεινω τον εβδομο και μπαινω στον ογδωο,ακομα δε το πιστευω παρα μονο οταν κουνιεται :D:D

Εσυ πως πας?

Μαρινα τα παιδια μας συγκλονιζουν καποιες φορες.Ελπιζω να ερθει συντομα ενα αδερφακι στη μικρη!

Πες τα βρε Aggelika μου!!!!!!!!!!!!!!! Επίσης Anji μου!!!!!!!!!!!

Πώς να θεωρηθούμε και να θεωρούσουμε εαυτόν άχρηστες με τόση προσπάθεια, τόσες ενέσεις, τόσες επισκέψεις και αναμονές σε γιατρούς, επεμβάσεις, ορμόνες... και πόσα τόσα άλλα!!!

Οι άχρηστες είναι και τεμπέλες και περιμένουν να τους έρθει μόνο του το ο,τιδήποτε! Δεν αγωνίζονται όπως εμείς. Δεν πικραίνονται όπως εμείς, δεν καρδιοχτυπούν όπως εμείς. Δεν συγκινούνται όπως κι εμείς όπως πχ όταν σε γυναικολόγο ακούμε μια ευτυχή έγκυο μαζί με την καρδούλα του παιδιού της που χτυπά! Εγώ πάντα δακρύζω, συγκινούμαι βαθιά και χαίρομαι! Για την όποια ξένη, άγνωστη γυναίκα που βιώνει το θαύμα της μητρότητας. Και πάντα εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν. Οι άχρηστες απλά αφήνουν τη ζωή να περάσει από μπροστά τους αμαχητί... ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε έτσι!

Κι ας μην έρθει τελικά το παιδί, τι να γίνει; Δεν μπορούμε όλοι να είμαστε γονείς, ίσως και για καλύτερο, δεν το ξέρουμε αυτό. Άλλος αποφασίζει, εμείς κάνουμε ό,τι περνά από το δικό μας χέρι.

Πάρτε κορίτσια μου τη ζωή σας από τα μαλλιά!

Πολεμήστε για το όνειρό μας. Έχετε πίστη, υπομονή και αισιοδοξία!

Όπως κι εγώ... Ο Μάης ήρθε! Έρχεται και για μας ο Ιούνιος! :D

ξεχασα να σας φυσηξω μελλοντικες κοιλουμπιτσες μου!!!

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

bre labrinip ti einai auta pou les??exoun dikaio ta koritsia!!!oxi k axristi!!!oloi eimaste xrisimoi,gi'auto k irthame se auto ton kosmo!!!ligo atuxes eimaste pou talaiporoumaste alla oles tha ta kataferoume!!!i Agia Eirini Xrusobalantou tha se boithisei k tha sou steilei ena akomi moraki!!!

sas thelo oles aisiodokses!!!thaumata ginontai arkei na exoume pisti k kamia fora ginontai gia na arxisoume na pisteuoume!!

lil mou megalose o paidaros e?etoimo to domatio?polles klotsies k mpounies apo emas!!

ffffffffffoooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!

filakia se oles!!!

Y.G marinaki ksexasa na euxitho gia tin pethera sou!!euxomai na exei kali anarosi k suntoma na ginei kala!!!o theos na balei to xeri tou!!

Γεια σας κορίτσια- είμαι νέα στη παρέα σας και σήμερα έκανα την πρώτη μου ένεση. Εύχομαι σε όλες μας υπομονή και ηρεμία.. και φυσικά καλή επιτυχία!!! :D

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια μου γλυκά!

Τα νέα είναι θετικά, ως επί το πλείστον... Είναι εντοπισμένος στο δεξί της στήθος και τη δεξιά μασχάλη και από τις μέχρι τώρα εξετάσεις δεν δείχνει να έχει "περπατήσει" αλλού. Το θέμα είναι, δυστυχώς, ότι έχει πειράξει λεμφαδένες. Η επέμβαση θα γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Δυστυχώς, το λέω και το ξαναλέω, το άφησε εγκληματικά πολύ... Ενώ πριν 2 χρόνια μπορεί να ήταν κάτι πολύ περιορισμένο, ακόμη και καλοήθεια, τώρα έχει και καρκίνο και μεγάλη ταλαιπωρία για τη συνέχεια. Συν ότι ενδέχεται να έχει ολική μαστεκτομή, οπότε καταλαβαίνετε, θα επιβαρυνθεί περισσότερο και ψυχολογικά...

Γι' αυτό σας το λέω ξανά και ξανά: ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ! Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ!

Μην αφήνετε προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, να χρονίζουν και μην αμελήτε τα ραντεβού σας στους γυναικολόγους σας!

Σας υπερ-ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και σας φιλώ όλες γλυκά!

Συνονόματή μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Καλή επιτυχία!

Marinasot καλως ηρθες στην παρεα μας και καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!

Μαρινα μου καλη επιτυχια στην επεμβαση, ελπιζω ολα να πανε καλα!!!

Και στις εγκυουλες ευχομαι να μεγαλωνει η κοιλιτσα τους και ολα να πανε καλα!!!! :D

Μαρινακι καλη επιτυχια να εχετε!!!!!

Μαρινασοτ καλως ηρθες, ευχομαι καλη επιτυχια και να ειναι η πρωτη και τυχερη σου οπως εγινε και σε εμενα!!!

Αγγελικα σε ευχαριστουμε !!!Συντομα και στα δικα σου γλυκια μου, περιμενουμε την ωρα που θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!

marinasot κάθε επιτυχία σου εύχομαι!!!!!!!!

Μαρινάκι τελικά την επέμβαση που θα την κάνει;;;;;;;

Κορίτσια εγώ πάω για αμνιοπαρακέντηση γύρω στις 15 Μάη! άρχισα να αισθάνομαι κάποια φτερουγίσματα και τρελαίνομαι!!!!! 8-}8-}8-}8-}8-}

Καλημέρα και πάλι! Μαρίνα ευχομαι περαστικά της και καλη επιτυχία στην επέμβαση, έχεις δίκιο η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ, ας μη το ξεχνάμε!

Μια μικρή ερώτηση, είμε καμια από εσας τρομερή ναυτία με τη χρήση του ρινικού σπρευ? Καθε φορα που ψεκάζομαι (καθε 4 ώρες) γίνομαι χάλια..

Αnji ολα θα πάνε καλά στην αμνιοκέντηση οπότε μην ανησυχείς καθόλου!!!

Καλησπέρα χρυσά μου!

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!

Anji μου, με το καλό η αμνιοπαρακέντηση αγάπη μου, θα σε σκέφτομαι θετικά και όλα θα πάνε καλά!!!

Τελικώς, επειδή ήθελαν να πάνε "συστημένες" και για να μην χάσουν κι άλλο χρόνο, μέσω δικής μας γιατρού, παραπέμφθηκαν στο "Διαβαλκανικό" σε φίλη φίλου κλπ κλπ.

Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν, δυστυχώς δεν γλυτώνει την μαστεκτομή, τουλάχιστον την μερική.

Ας σταματήσει όμως εκεί Παναγία μου!

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά!

Α! Καλέ!!! Έχασα 1,5 κιλό :lol::lol::lol::lol::lol: , με ζόρισε αυτή την εβδομάδα ο καλός μου ο διατροφολόγος με "αποτοξίνωση"... Κι αδιαθετώ κι αύριο... Ευτυχώς, μου άλλαξε τη διατροφή για να μπορώ να κάνω και καμιά δουλειά (χαλιά, ντουλάπες, πόρτες....).

Εννοείται ότι δεν θα είναι το ίδιο την ερχόμενη μέτρηση.

Αλλά τουλάχιστον ας είμαι πάλι προς τα κάτω ... Έστω και λιγουλάκι :D:D:D:D

Κοριτσάκια μου γλυκα εχετε απόλυτο δίκιο και σας ευχαριστώ που υπάρχετε στη ζωή μου, ειναι αλήθεια ότι με ειχε πάρει απο κάτω και ειμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, μάλλον εδωσα πολύ μαχη και κουράστηκα αλλα εχετε δίκιο ο σκοπός μας ειναι ιερός και θα το παλέψω ώς το τέλος.

Marina ευχομαι απο καρδιας να σταματήσει εδω το κακο και όλα να πηγαίνουν κάθε μέρα και καλήτερα. Με συγκίνησες με αυτα που εγραψες εχεις ακόμη μια φορα ΔΙΚΙΟ εμεις ζούμε την ζωή μας με σκοπό και συναίσθημα περίσιο απο κάθε αλλη γυναίκα.

Anji με το καλο η αμνιοπαρακέντηση θα δεις και το φύλο τυχερουλα νωρίς, μην αγχωνεσαι όλα θα πάνε υπέροχα.

Σχετικα με το ρινικό σπρέι το χω δοκιμάσει και το στάμάτησα γι αυτό το λόγο εκανα ενέσεις.

mariaa εχεις απόλυτο δίκιο κι εγω πρώτη απο όλους πρέπει να φωνάζω δυνατα ότι θαύματα γίνονται και το κρατάω είδη στην αγκαλία μου τώρα αν θελει ο θεός θα αποκτήσει κι αδερφάκι αν όχι εγω προσπάθησω πολυ, και ειμαι οκ με την συνείδηση μου.

Πολλα φιλια σε όλες

Κοριτσάκια μου καλά εύχομαι απα καρδιάς ενα θετικό αποτέλεσμα σε όλες σας.....και εγω έτσι έγινα μανούλα τελικά....

θα ήθελα να ΧΑΡΙΣΩ 1 gONAL 1050 ληξη 07-2012 & 1 CETROTIDE 0,25 mg. ληξη 02-2013.

επειδή δεν μπορώ να δω απο εδω γιατι μπάινω σπάνια....αν θέλει κάποια κοπέλα τα φάρμακα ας μου στείλει email στο Lina@Sakkis.gr

σας στέλνω όληηηηηηηη μου τη θετική ενέργεια για θετικά αποτελέσματα..............κ απο τον μπέμπη μου φυσικά πολύυυυυυυυυυυυ καλή τύχη.

Nikol.-Λίνα, σου έστειλα e-mail για το cetrotide!

Εύγε για την προσφορά σου!

Σε ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κοριτσιών που προσπαθούν!

Εύχομαι υγεία και ευτυχία στην οικογένειά σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...