Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μητσάκι τώρα σε διάβασα :(:(:(:( κρίμα ρε να σε κάνουν χειρότερα οι δικοί σου άνθρωποι...

Προσπάθησε να τους αγνοήσεις όσο μπορείς γιατί το μυαλό δεν θα τους το αλλάξεις και τσάμπα θα χαλιέσαι και εσύ ;)

Καλά μαρή;Αίμα το ποτίζεις το μικρόβιο τόσο καιρό;Εμ γιαυτό αρρωσταίνει τελικά,έχει αντισώματα το αίμα; :lol::lol::lol:

Κουράγιο μανούλα :-*:-*

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δημητρουλα μου...πες στη γιαγια οτι ο θηλασμος δεν φατιει που εισαι τοσο αδυνατη ...ουτε σε αδυνατιζε αλλο...αλλιως εγω θα θηλαζα ως τα 20 τους!

λογικο να εισαι ετσι......

καλε δεν το κραταω με το ζορι...αλλα δεν μπορω τη μιρλα τοςυ σχετικα με το 40ημερο...

αυτ με τα ρουχα εχει πολυ πλακα....

μου χτυπα το κουδουνι να τα βαλω μεσα μη τα πιασει η νυχτα....

πολυ γελιο...

αλλα της κανω τα χατηρια....με βοηθησε τοσο στο νοσοκομειο....που ομολογω δεν το περιμενα....

βεβαια ....ειναι το 8ο εγγονι, ηταν πιο νορμαλ....! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

οσο για το 40ημερο...καποιες φορες βολευει...πχ τωρα ηρθε η πεθ. ενοειται χωρις τηλ(αυτο θα το στρωσω μετα τις 40ημρες) και την εστιελα κουνιες με τη Μ-Ι. δε χαρηκε αλλα δε με νοιαζει...απο το να με κοιταει...! :lol::lol::lol:

περιμενω παιδιατρο...

Αφρο συγνωμη για το τηλ. :(:(:(

Δημοσίευση

να έτσι μου την βγάζει την σελίδα....μου έχει σπάσει τα νεύρα :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ιουλία τι άγχος και αυτό με τον ύπνο :lol::lol::lol::lol::lol:, αλλά αν διαβάζει λογικό να τον πιάσει υπνηλία!!! ;)

Δημοσίευση

Σημερα αντλησαοσο εβγαζε..χωρις ζουλιγματα..συνολικη ποσοτηταγαλακτος 120 μλ...ενα θαυμα :(:(:(:(

Και εχω μια ωρα περιπου να μαγειρεψω για τον Ο..Χυτρα Ολε...και το μικρο σκατιαρικο δεν κοιμαται...χωνετε μεσα στις κουτερ..ο Φο παλη ξεραθηκε..το χρυσο μου το παιδι...

Δημοσίευση

mitsako mou :(:(:(:(:(:(

ρε εισαι στα κατω σου ακους κ απ τους δικους σου αυτα :cry::cry::cry::cry:

εμεις ξες σε αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αργι το λαπ τοπ σου φταει..κ μενα καμια φορα το βγαζει ετσι :evil::evil:

ναι νηστισιμο ειναο το εσωτερικο..απ εξω το πασαλειυω με αυγο..μπορεις να μη το κανεις απλως εμφανισιακα δε θα εχει το χρωμα του τσουρεκιου 8-) πρωτη φορα αφησες το Λ?

βικυ ο μικρουλης μας καλα?σε ειχα παρει οταν γεννουσες,,το σηκωσε ο αντρας σου :oops: σε ειπε :D ??

ιουλια τι ωρα σηκωθηκε σημερα????????

με τα τσισα ολα καλα?το βραδυ?

εσεις αφρο?

παντως γαματο να εχεις κοιμησει παιδια απ της εστω 8-9

Δημοσίευση

θου 7.30 το πρωι σηκωθηκε μου ειπε ο χ...εγω ειχα φυγει! 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

ναι,ειναι οντως τελεια να κοιμουνται τοσο νωρις! :):)

μονο αυριο που εχουμε κοπερτι θα τον κοιμησω μεσημερι! ;)

βικακι τελεια τα ζουζουνια σου κ τα δυο! :D:D

να εισαι γερή κοπελα μου να τα χαιρεσαι κ να τα καμαρωνεις! :D

οσο για την αγκαλιτσα της μ.ι. στο λεωνιδακο..απο αγαπω μωρε το εκανε..φανταζομαι την τρομαρα σου,αλλα καλα εκανες κ δε της φωναξες! ;):)

αφρο απο σημερα μονη; :(:(

εμενα ο χ. θα φυγει μ.παρασκευη κ μ.σαββατο στο Αγιο Ορος κ ηδη με επιασε ενα σφιξιμο.. :roll::roll: φανταζομαι εσυ τοσο καιρο :roll::roll::(

φιλακια!βαζουμε τα κουκλακια μας ολα για υπνο..εμεις εεεεεχουμε ακομη! :lol:

Δημοσίευση

Ναι μόνη. Εγω είχα ενα βραδυτι να πω ...δεν κοιμήθηκα,οιμηθηκα Στις 7 το πρωί που έφυγε ο κώστας. Ο μ λέει οτι τον πονάει η κοιλιά αλλα δεν έχει κανει διαρρια. Και κοιμήθηκε στο χαλί :( είναι πεσμένος σήμερα.

Δημοσίευση

καλη επιτυχια στο παντεσπανι! :)

εγω επειδη την πατησα με το κοψιμο,ειπα πως την επομενη φορα θα μοιρασω το μειγμα στα 3 κ θα τα ψησω ξεχωριστα ωστε να μη χρειαζονται κοψιμο! ;):idea::idea::idea:

αφρο μαλλον ειναι που ξαναεφυγε ο μπαμπας του :(:(

θου ολα καλα με τσισα κ κακα!αλλα τη βραδινη πανα δεν επιχειρω να του τη βγαλω!ποτε ειναι στεγνη,ποτε βρεγμενη..αστο καλυτερα 8-)8-) !

Δημοσίευση

δημητρα μου λειπαμαι πολυ :(

εγω σημερα ειμαι στα χαμενα ....δεν ειμαι καθολου στο σπιτι και στα παιδια ...

ιουλια εμενα ο Μ απο τοτε που σας ειπα οτι δεν φοραει πανα δεν την εχει ξανα βαλει καθολου ουτε για βραδυ μαχαιρι την εκοψε ....εχει εναν μηνα τωρα .

μποει να την βρεχει γιατι την βαζεις και εχει ασφαλεια αν δεν την εχει θα παει τουαλετα .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...