Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Δε μας είπε άπλους εμάς ο γιατρος... Κ δε γραφει πάνω στον υπέρηχο κατι.... Από αυτά που λέτε μάλλον δεν ισχύουν αυτά που λένε πάνω απο 140 κορίτσι και κάτω αγόρι... Γερά να ναι κ ότι να ναι... 
    • Mπραβο κορίτσι μου ήρθε αυτή η μέρα!!! Σου εύχομαι πραγματικά να ριζώσει το σπορακι/α σου και να δεις το θετικό τεστ. 🙏🙏🙏 Να περάσουν όσο πιο γρήγορα και χαλαρά οι μέρες σου αν και καταλάβαινω την αγωνία.. Σε πόσες μέρες σου είπαν για χοριακη;  Για συμπτώματα και να μην νιώθεις δεν σημαίνει κάτι είναι πάρα πολύ αρχή. Κάνε θετικές σκέψεις να πάνε όλα κατ ευχήν!!!!  
    • Από υπνηλία και εγώ έχω πάρα πολύ, ειδικά 2 μέρες με τον γιο μου τώρα με τον πυρετό δεν έχω κοιμηθεί καλά και κοιμάμαι κλεφτα μέσα στην μέρα.  Κοίτα και εγω στο πρώτο δεν είχα κανει καλλιέργεια ούτε nst έκανα. Τώρα για τον τοκετο μπορεί να κρατάει μικρό καλάθι για να μην σου πει ναι φυσιολογικά και στο τέλος χρειαστεί καισαρική.  Αν έχεις εμπιστοσύνη μην σε νοιάζει.  Και εμένα ο δικός μου γιατρός στο πρώτο παιδί νευριαζα μαζί του γιατί έλεγα ότι δεν με προσέχει αλλά την ημέρα του τοκετού πραγματικά ήταν εκεί για μένα,ακόμα και για την επισκληριδιο που φοβόμουν να την κάνω είχε έρθει και με κρατούσε αγκαλιά και μου χαϊδεύει την πλάτη. Και γενικά επειδή είχα μια μικρή επιπλοκη το διαχειριστηκε άψογα και εγώ δεν κατάλαβα τίποτα εκείνη την ώρα.  
    • Όχι δεν το σκέφτομαι, απλά για να έχω μια εικόνα του μωρού... Μου κάνει πολύ μεγάλη η απόσταση τώρα στην αρχή...
    • Ποπό ναι καταλαβαίνω, γενικά η χώρα μας δεν βοηθάει τη νέα μαμά και τις οικογένειες, μόνο κάτι επιδόματα δίνουν και σιγά τη βοήθεια. Αν δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος δύσκολα. Σιγουρα αν υπάρχει βοήθεια από παππούδες είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.  Εγώ βρίσκομαι Κοζάνη, οπότε εδώ φαντάζομαι. Το μόνο θετικό στην επαρχία είναι κάπως οι τιμές αλλά κι εδώ έχουν ξεφύγει, εμείς νοικιάζουμε σπίτι 70τμ περίπου 450, που αυτά δεν έπαιζαν παλιότερα.  Αθήνα είσαι εσύ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...