Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

καλημερα κουκλες!!δεν ηξερα σε ποια στηλη επρεπε να γραψω,ελπιζω να ειμαι στη σωστη....ειναι δυο μερες τωρα που βλεπω κατι περιεργα ονειρα....προχθες τη νυχτα ειδα οτι ημουν στην τουαλετα να κανω την ψιλη μου αναγκη ...απεναντι απο την λεκανη υπαρχει καθρεφτης.....την ωρα που πηγα να σηκωθω για να ντυθω κοιταχτηκα στον καθρεφτη και ειδα να εχω κοιλιτσα εγκυμοσυνης μικρουλα και πολυ στρογγυλη(σαν καρπουζακι μικρο)ενα δερμα λευκο πεντακαθαρο(ενω απο την πρωτη μου εγκυμοσυνη εχω ραγαδες)ηταν τελεια η κοιλια μου...μου φανηκε ξαφνικο ,φωναζω την μητερα μου,με κοιταει,γελαει συγκρατημενα και αρχιζει η κοιλια μου να κουνιεται επειδη κλωτσαγε το μωρο!!

τωρα,σημερα το ξημερωμα ειδα οτι πηγαινα σε ενα χωρο σαν δωματιο με πολλες πορτουλες και σε καποια σημεια σκαλακια,και βλεπω ενα φερετρακι :? και μεσα ενα νεκρο μωρο (δεν το ηξερα) μελαχροινο πολυ ηρεμο και γλυκο...αρχισα να κλαιω σαν να ειναι δικο μου....δεν ηθελα να φυγω απο κοντα του και εφευγα αναγκαστικα γιατι δεν με αφηναν καποια ατομα να στεναχωριεμαι....σηκωθηκα τελικα απο το κρεβατι μου με κλαματα τωρα το πρωι.....και πηγα γρηγορα να δω αν ειναι καλα ο γιοκας μου!!τι μπορει να ειναι αυτο βρε κοριτσακια??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου, τι να σου πω...ψαξε σε ονειροκριτη καποιες λεξεις! μηπως εισαι εγκυος παλι και δε το ξερεις? κανε μια χοριακη απο περιεργεια! Εγω μια νυχτα πριν να αποβαλλω....ειδα ονειρο 1 μαυρο πανθηρα και 2 μαυρες χηνες να ειναι στο μπαλκονι μας και να θελουν να μπουν μεσα στο σπιτι μας, εγω να σπρωχνω τη τζαμαρια για να μην μπουν...να παλευουν με τα 2 σκυλια μου...και τελικα καταφεραν να μπουν μεσα...μετα αρχισα να σκεφτομαι στο ονειρο οτι θελουν να παρουν το μωρο που ειχα μεσα μου...και ετρεχα μες το σπιτι... τοτε ξυπνησα και ειπα ουφ....ψεματα ηταν ολα....και ξανακοιμηθηκα! Το ιδιο απογευμα απεβαλλα....τυχαιο?? Επισης πριν να ξεκινησω θεραπειες τεκνοποιησης ειδα 1 μοναστηρι και γενικα για να μη τα πολυλογω επειδη ηταν υπερπαραγωγη το ονειρο...οσες λεξεις ηταν πιο χτυπητες...τις εψαξα και ελεγαν στεναψωρια...οπλιστειτε με δυναμη και κουραγιο και τετοια. Επισης το μοναστηρι ηταν της παναγιας Φανερωμενης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...