Μετάβαση σε περιεχόμενο

KAIΣΑΡΙΚΗ ΣΤΗΝ 20η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ...


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ-ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΟΥΛΕΣ 4,5 ΚΑΙ 3 ΕΤΩΝ-ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑΙ! ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΥΛΗΣΕ ΟΜΑΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ...13/01/12 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ...ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ!ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΙΜΟΡΑΓΩ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΚΑΘΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΠΛΑ, UTROGESTAN ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ.ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΧΑΝΑ ΑΙΜΑ ΩΣΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑΙ 5 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ.ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ , ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΔΕ... ΕΝΙΩΘΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ... ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8ΜΕΡΕΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΜΑ,ΟΡΟΥΣ ,ΥΠΟΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ...15/02/12 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ,ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ... ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΕΙ...ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ...ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ , ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΑΖΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ.ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΡΩΝΩ ΣΠΙΤΙ ΠΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΤΗΣ...ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΛΑΙΩ...ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό που σου συνέβη...

Δεν έχω λόγια να σου πω.

Πάρε αγκαλιά τα άλλα σου παιδάκια, κι πάρε δύναμη απ' αυτά! Προσπάθησε να το ξεπεράσεις για χάρη τους. Εμείς είμαστε εδώ για σένα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου πολυ λυπαμαι..τι να πω?οτι και να πω ειναι πολυ λιγο μπροστα σε ολο αυτο που περνας..εχω χασει κι εγω τις δυο πρωτες μου εγκυμοσυνες..την πρωτη απωλεια την βιωσα κι εγω πολυ ασχημα..τουλαχιστον εχεις τα δυο κοριτσακια σου κι αυτο ειναι το μεγαλυτερο στηριγμα που θα μπορουσες να εχεις..

Ευχομαι συντομαι να ξανανιωσεις αυτα τα σκιρτηματα στην κοιλια σου κι ο θεος να σου στειλει ενα γερο μωρακι και μια καλη επομενη εγκυμοσυνη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ότι και να πω είναι λίγο.. Ο πόνος είναι μεγάλος. Εγώ έχασα το πρώτο μου σποράκι στην 9η εβδομάδα και ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει παρόλο που μετά έγινα μανούλα. Πόσο μάλλον εσύ που την ένιωθες να κλωτσάει στη κοιλιά σου. Πονάω κάθε φορά που διαβάζω κάτι τέτοιο.

Δε σου λέω υπομονή γιατί δεν υπάρχει..

Δε σου λέω ότι θα περάσει γιατί ΔΕΝ θα περάσει..

Απλά θα απαλύνει ο πόνος με το χρόνο..

Θρήνησε για το μωράκι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου. Εδώ είμαστε όπως σου είπε και η προηγούμενη κοπέλα. Να μπαίνεις και να μας γράφεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariazan διαβασα την ιστορια σου και βουρκωσα :cry::cry:

Εμεις δεν εχουμε ακομα μωρακι ειναι καθ'οδον, και μας ταλαιπωρεισε το θεμα αυτο μεχρι να μεινω εγκυος.Εγω ξεκινησα με δυδιμη κυηση και την εκτη εβδομαδα ειχα αιμοραγια και χασαμε το ενα εμβρυακι.Ο λογος που με συγκυνησες παραπανω ειναι οτι ειμαι σχεδον στην 20η και δοξα το θεο προχωραμε με το ενα και παμε καλα.

Αν καταλαβα καλα η αιμοραγια σου ξεκινησε γυρω στην 16η εβδομαδα?

Παρε δυναμη τωρα απο τα παιδακια σου και ο χρονος σιγα σιγα θα σε γιατρεψει.Ευχομαι αργοτερα να ερθει παλι ενα μωρακι και να μεινει :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera sygkinithika polu giati mou xupnises mnimes h aderfh mou akribos thn idia katastasei me esena biose to mono pou exo na sou po k na me akouseis se pararakalo gia na mhn to metanioseis argotera einai na mhn koliseis sto parelthon na epikentrotheis sthn oikogenia sou k sto spiti sou k na perneis dynamh apo ekei na koitaxeis ta paidakia sou de xero an sou dino dunamh makari esto k ligo na doxazeis ton theo pou exeis 2 kouklakia k pou xereis k sto mellon isos ena trito moraki na sbisei ths pliges sou alla akoma k an den erthei na epikentrotheis sta paidakia sou kalo kouragio k dynami

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα βρε κοπελα μου

πωπω

εισαι καλα στην υγεια σου και εχεις 2 ακομα παιδακια να σου κρατανε συντροφια

ο θεουλης να αναπαψει την ψυχουλα του

να χαιρεσαι την οικογενεια σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταλαβαινω πως περνας,γιατι ειχα μια κυηση που ηταν παλλινδρομη και εχασα το μωρακι στις 6 εβδομαδες και μετα απο 2 μηνες εμεινα παλι εγκυος οπου ενω ξεκινησε η κυηση φυσιολογικα εφτασα στην 23 εβδομαδα να εχω αποκολληση απο το πουθενα και να ειμαι ξαπλα εδω και14 μερες ,κι ενω πηρα μια τρομαρα και εχασα το εδαφοος κατω απο τα ποδια μου,Ευχαριστω τον Θεο που μου εδωσε ελπιδα και κουραγιο,κι ετσι βλεπω πως σιγα-σιγα αρχιζω να αναρρωνω και η ψυχολογια μου αρχιζει να ανεβαινει.

Ευχομαι να μπορεσεις να παρεις δυναμη απο τους ανθρωπους που σ'αγαπανε και να μπορεσεις να το ξεπερασεις πιο ευκολα,και ποτε μην παψεις να ελπιζεις για τιποτα.Το σημαντικοτερο ειναι οτι εχεις 2 παιδακια παρε απ'αυτα το χαμογελο τους και την αγαπη που σου δινουν και καντο γιατρικο για σενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι λυπαμαι πολυ,ξερω τι περνας γιατι και εγω εχω χασει ενα μωρακι 12βδ και 3 ημ....

αυτο που λενε ελα μωρε εχεις παιδια,ειναι μεγαλη χαζομαρα......οσα και παιδια και να εχει μια μανα...οταν συμβει κατι σε καποιο απο αυτα....βιωνει μεγαλο κενο!!!!

κανε κουραγιο,ο χρονος πραγματικα ειναι γιατρος σε αυτες τις περιπτωσεις

προσπαθησε να δωσεις ολη σου την αγαπη στις ζουζουνιτσες σου,οποτε και οταν μπορεις!

σε φιλω [smilie=icon_flower.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δύσκολες καταστάσεις!!να ξέρες πόσο σε καταλαβαίνω.είναι δύσκολο αλλα δωσε όλος σου το βάρος στα δυο σου αλλα παιδάκια.λυπάμαι πολυ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΟ!!ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΙ ΣΟΥ!ΥΠΟΜΟΝΗ!ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παντα οταν ακουω τετοια ολες οι λεξεις μου φαινονται φτωχες...Λυπαμαι για την απωλεια σου! Ευχαριστησε το Θεο για τα υγιη σου μωρακια, ειναι ευλογια, παρε δυναμη απο αυτα και οπως σου ειπαν και πιο πανω μη φοβασαι να θρηνησεις. Μια μανα αγαπαει ολα τα παιδια της οσα κι αν εχει το ιδιο! Κουραγιο και υπομονη μεχρι να απαλυνει ο πρωτος πονος...Εδω ειμαστε...για το ελαχιστο που μπορουμε να προσφερουμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα τα παιδακια σου και παρε κουραγιο απο αυτα. Ευχαριστω τον Θεο που δεν εχω περασει τετοια απωλια. δεν ξερω τι λογια να σου γραψω αλλα ξερω οτι πονεσα αρκετα οταν διαβασα την ιστορια σου.

Κουραγιο σου ευχομαι και σιγα σιγα να αναρρωσει η ψυχη σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχην λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου και να ξερεις οτι σε νιωθω απολυτα....εγω εκανα καισαρικη στην 26η εβδομαδα,διδυμη κυηση και μετα απο 7 μαρτυρικες μερες στην μενν τα εχασα και τα 2 τα αγγελουδια μου.η δικη μου συμβουλη,μην φοβασαι να θρηνησεις και να κλαψεις και να χτυπηθεις αν αυτο σε ανακουφιζει γλυκια μου,μονο προσεχε τα αλλα παιδακια σου που σε εχουν αναγκη......πολλες αγκαλιες απο μενα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariazan είναι όντως φτωχά τα λόγια, ωστόσο πάρε δύναμη απο τα παιδάκια σου και τους ανθρώπους που σε αγαπούν κ προσπάθησε! όλα μάλλον γίνονται για κάποιο λόγο, τον οποίο είναι τόσο δύσκολο σε τέτοιες στιγμές να εξηγήσουμε κ να κατανοήσουμε...... κουράγιο βρε κοπέλα μου!

anny295 εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις τα αδελφάκια των μωρών σου κ να βιώσεις πολλή ευτυχία!

το εύχομαι για όλες τις κοπέλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου πραγματικα λυπαμαι!

Ειλικρινα ξερω ποσο ασχημο ειναι γιατι κι εγω εχασα ενα μωρακι οταν ημουν στην 9η βδομαδα!

Ποσο μαλλον εσυ κοπελα μου που το νιωσες κιολας!

Προσπαθησε να στηριχτεις στα παιδακια σου και στον αντρουλη σου που σε χρειαζονται!

Κουραγιο και Πιστη Στο Θεο και Στην Παναγια κοριτσακι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.ΟΛΕΣ!ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΜΕ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΕΦΕΥΓΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΗΣΑΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ...ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ...ΑΚΟΜΗ ΚΛΑΙΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

γεια και απο μενα αχ κοριτσι μου ποσο σε καταλαβαινω,υπομονη μονο αυτο εχω να σου πω ...ο θεος μαζι μας ...αλλα και παλι σκεφτομαι γιατι καισαρικη αναρωτιεμαι γιατι εφαγες ενα μαχαιρι για πιο λογο? το μωρο δεν ηταν βιωσιμο γιατι να σου κανουν καισαρικη υπομονη κοριτσι μου ξερω τι ειναι να εισαι λεχωνα χωρις μωρο 3 φορες το εζησα και μαλιστα η τριτη ηταν και η φαρμακερη που λενε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Μερη !σ΄ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση αλλα... τι σου συνεβη εσενα? 3 φορες? πραγματικα λυπαμαι... ευχομαι να ειναι ολα καλα τωρα αν και αν κρινω απο αυτο που ακομη ζω σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο! εγω εφαγα μαχαιρι αναγκαστικα , αφου ειχα ηδη δυο καισαρικες και το μωρο ναι μεν δεν ηταν βιωσιμο αλλα ηταν αρκετα μεγαλο (στον 5 μηνα ),

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου Μερη !σ΄ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση αλλα... τι σου συνεβη εσενα? 3 φορες? πραγματικα λυπαμαι... ευχομαι να ειναι ολα καλα τωρα αν και αν κρινω απο αυτο που ακομη ζω σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο! εγω εφαγα μαχαιρι αναγκαστικα , αφου ειχα ηδη δυο καισαρικες και το μωρο ναι μεν δεν ηταν βιωσιμο αλλα ηταν αρκετα μεγαλο (στον 5 μηνα ),

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ συμπαραστη θα εχουν ολα τα κοριτσια απο μενα που εχουν περασει κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο αυτο να χανεις το μωρο σου σε μεγαλη εβδομαδα το καταλαβενω απολυτα εγω τα εχασα τα 2 23 εβδομαδων και το αλλο 26 εβδομαδα εννοειτε το τριτο με καισαρικη και καταλαβενω ποσο ποναει η ολοι διαδικασια,ευχομαι σε ολους δυναμη και δεν τελιωνη η ζωη μας προχοραμε και οτι ερθει ας ειναι καλοδοχομενο και θα το αντιμετοπισουμε ..να συμπληροσω τα μωρα τα εχασα λογο βαριας θρομβοφιλιας εννοειτε πως εκανα αντιπητκηκες αλλα δεν απεδωσε..αυτα καλυτερα οσο μπορουμε να προσπαθουμε γαι το καλυτερο ΦΙΛΙΑ ΜΑΡΙΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

σε νιωθω 100%,με τον καιρο θα απαλυνει ο πονος.εχασα το 1ο μου μωρακι στην 32η εβδομαδα,και τωρα στην 16η θα πρεπει να κανω τερματισμο της εγκυμοσυνης επειδη διαγνωσθηκε σοβαρη καρδιοπαθεια....δυναμη και κουραγιο.Θα ηθελα και γω να κανω καισαρικη τωρα αλλα δεν γινετε,θα γεννησω κανονικα,οπως και το 1ο μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουράγιο κορίτσια..πραγματικα πολύ επώδυνες συναισθηματικά καταστάσεις...είμαι σίγουρη σύντομα θα έρθουν τα νέα μιας νέας εγκυμοσύνης για να απαλυνει τον πόνο σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 months later...

κουραγιο κοπλεα μου κουραγιο..........ξερω οτι εινα ιλεξεις απλες....αλλα ο χρονος θα επουλωσει αυτην την πληγουλα οπως ξερει και κανει παντα...αρκετα καλα...αρκει να τον αφησουμε να το κανει....αγκαλιασε τα αγγελουδια σου και ζουλα τα κι φιλα και κλαψε γοερα...ο θεος ξερει ποσο θα ηθελες να εχεις και το τριτο αναμεσα σας....αλλα το ηθελε κοντα του....για τους δικους του λογους.....να εισαι γερη δυνατη και ευτυχισμενη... φιλικα, ευα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...