Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδάκια 1,5 χρονών: κάντε μας γρήγορα κι άλλα αδελφάκια!!


Recommended Posts

κοιτα δεν κανεις και κανα εγκλημα πολλα παιδια πινουν ακομα σκονη οποτε κανε αυτο που νιωθεις.εγω δεν εχω αγχος με τις βιταμινες γιατι ο γιαννης τρωει ολο του το φαι..οποτε πιστευω παιρνει απο κει τα απαραιτητα.αμα δε μου ετρωγε ομως κι εγω θα το σκεφτομουν.θα δουμε αν του αρεσει κι ολας το ολυμπος.το advance εχει μια πιο γλυκια γευση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πολλες συσπασεις σημερα......δε μας τα λεει καλα η μπουμπου!

Kατερινα εγω σε ολη την εγκυμοσυνη επαιρνα μαγνησιο για τις συσπασεις

επισης κατα καιρους,οταν πονουσα αρκετα χαμηλα,ο γιατρος μου ελεγε να επαιρνα κανενα buscopan...

για ρωτα τον...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παλλινδρομηση 3ου βαθμου απο το ενα νεφρο.το 1 ειναι το λιγοτερο το 5 το περισσοτερο.εμεις ειμαστε στη μεση.τωρα τι θα γινει απο δω και περα μαλλον θα περνουμε αντιβιωση καθε

μερα!οχι αλλες εξετασεις ελπιζω.καλα η τσιριδα αλλο πραγμα!πηρα και γω ολυμπος βιολογικο αλλα δεν ξερω αν θα το πει εχει ενα ερωτα με το γαλα της.τα λεμε μετα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκά, τι κάνετε; γράψατε πολλάαααα από ότι είδα!

Ινα τι σημαίνει αυτό;; είναι κάτι που θα περάσει απλά με αντιβίωση, σωστά; αχ μωρέ η ψυχούλα μου... φαντάζομαι τι κλάμα θα έκανε. :( Περαστικό να είναι και όλα αυτά ευτυχώς για εκείνη δεν θα τα θυμάται μεγαλώνοντας.

Μαριέττα το είπες και το έκανες βλέπω, πήρες του παιδιού κοκκαλάκι :lol: ! είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ του πάει πολύ!!!

Οσο για το γάλα, δεν είναι κακό καλέ να δίνεις σκόνη, άλλωστε πλέον τίποτα δεν ξέρουμε τι περιέχει! Αλλά αν το κάνεις για τους λόγους που λες δεν νομίζω ότι ισχύει, τα κοκκαλάκια του και τα δοντάκια του μεγαλώνουν κυρίως με ασβέστιο που το παίρνει και με το παραπάνω και από το φρέσκο, όσο για βιταμίνες κλπ από τη στιγμή που τρώει καλά και όλες τις τροφές που χρειάζεται, τις παίρνει από εκεί φυσικά και όχι τεχνητά.

Κατερινάκι σε 4 μερούλες μπαίνεις στο μήνα σου ε;;; αντε κουκλίτσα μου με το καλό!! και η Α στην παιδίατρο το ίδιο έκανε, άρχισε να τρέχει προς την έξοδο :lol: .

Οι υπόλοιπες συγχωρέστε με, μόνο την τελευταία σελίδα διάβασα να δω τα νέα σας. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια μας επίσης.

Εμείς καλά είμαστε, νομίζω ότι έχει σχεδόν συνέλθει. Κόβουμε σιγά σιγά και τη μάσκα, σήμερα τελευταία μέρα που της κάνω. Μυξούλες έχει αλλά πολύ λίγες, ευτυχώς δεν βήχει πλέον.

Σε λίγο έχουμε συνάντηση όλη η εταιρεία... ελπίζω να μην μας ανακοινώσουν τίποτα μειώσεις γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Φιλάκια κορίτσια, πάω να κάνω ένα τσιγάρο για να προετοιμαστώ για τις ανακοινώσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μανουλες.....

Βρε Ινα τι σιμενει αυτο που ειπες?? Δλδ γιριζουν πισο τα ουρα??? Μονο με την αντιβιωση καταπολεματε κατι τετιο??? Αχχχ το καιμενο το Αναστασακι τι τραβαει..... :(

Εμεις σημερα πηγαμε για το ενβολιο μας και εκανα μια κουβεντα με τον γιατρο για τις φιμες που κικλοφορουν οτι και καλα μπορει να προκαλεσει αυτισμο σε καπια παιδακια..Ο γιατρος μου ηταν κατιγορηματικα καθετα αντιθετος με αυτο και μου ειπε πως αν θελω μπορει να μου δοσει βιβλια ιατρικα να διαβασω για να μην ανισηχω..Τελικα το καναμε και τωρα αναμενουμε τις παρενεργιες...(πυρετους και τετια)

Μαριεττα δεν ειστε η πιο χοντροι και ο Τριανταφυλλος θρεμενος ειναι 12,100 κ. και 86 ποντους...

Κοριτσια δεν θα το πιστεψετε αλλα δεν εκανε ουτε κιχχχ, ουτε ενα δακρι :shock::shock::shock:

Απλα την ωρα που τον τσιμπισε γηρησε λιγο το κεφαλι τον κιταξε και μετα σινεχισε να παιζει με ενα τηλεφωνακι που ειχε ο παιδιατρος στο γραφειο του....Καλα ειμαστε και πολυ σκλιροι αντρες...

Εγω κοριτσια ειμαι πολυ χαλαρη με το θεμα φαγητο, δεν του δινω χαζα να φαει αλλα ουτε ειμαι και απολιτη..Απο γλυκα δεν του εχω δοσει σχεδον τπτ, εκτος απο κανενα σπιτικο κεικ η καμια βαφλα σπιτικι και απο αλμιρα του εχω δοσει πιτσα που φτιαχνω εγω (χωρις αλαντικα) καμια σπιτικη πιτα αν εχει δοκιμασει και το μεγαλο μας αμαρτιμα ειναι αυτα τα "ξυλακια", μπατονετες γραφει οτι τα λενε στο σακουλακι, της Παπαδοπουλου...Αααα προχθες του εδωσα για πρωτη φορα μερικες πατατες τηγανιτες να φαει...Γενικα δεν τηγανιζω σχεδον καθολου στο σπιτι....

Στο πατρικο μου διστυχος τρωγαμε σχεδον καθε μερα κρεας, και αυτο γιατι ο μπαμπας μου θελει να τρωει κρεας με τα παντα. Και τα λαδερα ακομι με κρεας τα θελει...Δλδ αν εφτιαχνε η μαμα μου μπριαμ ας πουμε θα εβαζε και ενα ψητο στο φουρνο, οταν κανει φασολακια θα βαλει και μοσχαρι μεσα...Σε γενικες γραμμες μαγηρεβε 3 φαγητα την ημερα για να καλιψει ολα τα γουστα μας, μιας και τα αδερφια μου δεν ετρωγαν σχεδον τπτ...

Λεω σινεχια για φαγητο και θημιθικα πως δεν εχω φαει μεσημεριανο ακομι.....Επανερχομαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ινα μου ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο,τουλαχιστον απο αυτα που ειδα στο ιντερνετ ειστε απο τους τυχερους οπου η φαρμακευτικη θεραπια ειναι αρκετη.διορθωσε με αν κανω λαθος.ολα καλα να πανε κοπελα μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

ελενη ευχομαι να μην ακουσεις για τιποτα μειωσεις στη δουλεια!το βραδυ να δωσεις παρον να ειμαστε σιγουρες οτι δε πηδηχτικες απο το παραθυρο!

ευη μωρε τι σκληροι αντρες ειστε εσεις???απαπαπαπαο τριανταφυλενιος σου εχει μαγουλακια για δαγκωμα!αληθεια αυτα τα χρωμματα τα ανοιχτα απο ποιον τα εχει παρει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ο εξυπνος ο αντρας μου με κλειδωσε στο σπιτι αφηρημενος οταν εφυγε για τη δουλεια και τα κλειδια τα εχω στη μανα μου...αμα με πιασουν οι πονοι βλεπω το γιαννακι να με βοηθαει μονο να γεννησω! :twisted::twisted::twisted::twisted: παω να φυτεψω κατι λαχανα και κρεμμυδακια στη βεραντα να μην τα σκεφτομαι και αγχωνομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Ίνα,μια γνωστή μου είχε το ίδιο θέμα με τον γιο της από πολύ μικρό όμως και δεν θυμάμαι τι βαθμό,πάντως έπρεπε να πάρουν αντιβίωση μέχρι τα 2 του και μετά εξετάσεις πάλι και θα κινηθούν ανάλογα!Περαστικά σας!!

Ελενάκι,ελπίζω να είναι για καλό η συνάντηση!!

Κατερίνα,κι εμένα ο Γιώργος πολλές φορές με κελιδώνει στο σπίτι και αν τύχει να μην ξέρω που είναι τα κελιδιά μου,απελπίζομαι!!Ευτυχώς έχουμε κι άλλη έξοδο μέσα από το κλιμακοστάσιο και τα κλειδιά είναι πάντα πάνω στην πόρτα!Μια χαρά ο Γιαννάκης!!Από όσο ξέρω,τα κοριτσάκια συνήθως είναι πιο βιαστηκά!Οπότε να περιμένεις από δω και πέρα!

Αλίκη κι εμείς μικρούλιδες είμαστε αν και είμαστε από τους μικρότερους στην παρέα...Κάτι παραπάνω από 10.000 και ύψος γύρω στους 75 πόντους. :roll:

Εύη,το φοβάμαι πολύ αυτό το εμβόλιο,έχω διαβάσει τόόόσα πολλά!!Θα το καθυστερήσω λιγάκι...

Όσο για τα γάλατα κορίτσια....δεν είναι καλή ιστορία....το ασβέστιο που περιέχει το φρέσκο παστεριωμένο γάλα,δεν απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό επειδή κατά την παστερίωση,καταστρέφεται μια ουσία η οποία κάνει το ασβέστιο απορροφίσιμο.Οι σκόνες πάλι δεν είναι αποστειρωμένες και τα μεταλλικά στοιχεία που έχει (σίδηρο) αν δεν έχει έλλειψη το παιδί που το πίνει,κατακάθεται στα ζωτικά όργανα και δεν είναι ότι καλύτερο....Τώρα θα μου πείτε και τι να δίνουμε??Το καλύτερο θα ήταν να έχουμε από μια αγελαδίτσα και να δίνουμε το γάλα με το που αρμέγουμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι θα πρεπει να περνει αντιβιωση τουλαχιστον μεχρι τα δυο αλλα σιγουρα θα μας πει ο παιδονεφρολογος!

Ελενακι με το καλο να πας σπιτι σου να χαλαρωσεις.Μου τη δινουν τα μειτινγκ!!!Ειδικα οταν μιλανε και λενε συνεχεια τα ιδια πραγματα και μετα σου κανουν και περιληψη μηπως την πρωτη φορα δεν τα ακουσες!παντα αφου τελειωσεις τη δουλεια λες και εσυ δεν εχεις αλλη ζωη περα απο το γραφειο.

Και κυριως απο τη μερια τους λενε πραγματα που δεν τηρουν.Τι μου θυμησες!!

Και γω ηθελα να το βαλω το εμβολιο αλλα θα περιμενω να περασει και η 25 Μαρτιου θελω να χαλαρωσει λιγο το μυαλο μου γιατι ειμαι στη τσιτα??

Αλικη τι κανεις?? [smilie=blob1.gif] καπνος μυριζει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσουδια μου τι κανετε??ημερα εμβολιων και εξετασεων σημερα εε??

ινα κι εγω πιστευω αφου το μενου εχει μονο αντιβιωση δεν πειραζει...το θεμα ειναι να πανε ολα καλα και να ειναι περαστικα ολα...

τα εμβολιασμενα μας τι κανουν??κατερινακι η μικρη???πως πανε οι συσπασεις???αχ παναγια μου εχουμε γεννητουρια σε λιγο..

ευη ο τριανταφυλλος κυριος εε???

εμενα κοριτσια ο δικος μου τελος του φλεβαρη ηταν 90 ποντους και 10900...και οσο για οσα λεγαμε για το φαγητο αφου ξερω πως δεν τα τρωει πχ.πηρε το τυροπιτακι στο στομα του και μετα το εφτυσε..και την κυριακη που ημασταν παλι σε γενεθλια του εδωσα τουρτα και παλι την εφτυσε..αρα λοιπον γιατι να πιανει ολα τα φαγητα και να μην τα τρωει..και δεν ζηλευει απλα θελει να πιανει τα παντα στα χερια του...και εγω γαλα του δινω φρεσκο γαλατακι απο την κατσικουλα..και το πινει..αλλα πριν του εδινα κι εγω το βιολογικο του ολυμπου..μια χαρα το επινε και αυτο..παντως εχει δικιο η αλικη οτι κανουμε κανουν και τα παιδια..και αυτος ειναι ο καθημερινος καβγας με τον αλεξη ο οποιος δεν καθεται στο τραπεζι αν δεν εχει αναψυκτικο...και γινεται χαμος γιατι βλεπει ο μικρος το κουτακι και το θελει..και δεν εχει ακομα απαιτησεις..που να μεγαλωσει..

τι αλλο ηθελα να πω???ξεχασα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω φευγω κοριτσια..νυσταζω...η φωτο που εβαλα γιατι δεν φενεται??θα την ξαναβαλω...

καληνυχτα ηρεμη και υσηχη να ειναι η νυχτα μας..

pJJNk.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπήκα να σας πω ένα γεια και μετά να πάω να ξεραθώ...

Σήμερα είχα πολλή δουλειά και εκτός γραφείου και εντός...

Ίνα να σου πω πως της κολλητής μου η μικρή κόρη είχε το ίδιο πράγμα, πήρε αντιβίωση κι εκείνη για πολύ καιρό και μετά όλα ήταν εντάξει. Άμα θες, να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες από την κολλητή μου, γιατί δεν τα θυμάμαι..

Κατερίνα σε κλειδώσανε μέσα;!;! Μη χειρότερα.... ................ ...................

Εμείς το MMR το κάναμε πριν 2 μήνες. Δεν έκανε καμιά παρενέργεια. Ούτε πυρετό, τίποτα.. Ευτυχώς!

Πάντως, κι ο δικός μας παιδίατρος ήταν κατηγορηματικός ότι όλα αυτά που λέγονται δεν έχουν καμία βάση. Και να πω και κάτι άλλο; Νομίζω όλες μας το'χουμε κάνει, δεν είναι αυτό που πιο παλιά το έλεγαν "τριπλούν";;

Αύριο έχουμε παιδίατρο κι εμβόλιο.. θα μας ακούσει πάλι όλη η Νέα Σμύρνη...

Είδα που λέγατε περί ύψους, βάρους κλπ. Ο Φίλιππος τώρα είναι 12 κιλά και κάτι ψιλά και 81-82 πόντους, κάπου εκεί. Ούτε εγώ τον πιέζω να φάει, όσο θέλει να φάει, θα φάει. Αλλά με τη γιαγιά του είναι μια άλλη ιστορία.. η μάνα μου... δεν υπάρχει πιο αγχωμένος άνθρωπος σ'αυτόν τον πλανήτη! Για τα πάντα αγχώνεται!

Αν τυχόν δε φάει αρκετό ο Φίλιππος, αρχίζει τα "κάτι έχει το παιδί, κάτι τον ενοχλεί, δεν έφαγε" κλπ κλπ.. Τώρα αυτό το δεν έφαγε μεταφράζεται "δεν έφαγε το παιδί ολόκληρη την πιατάρα που του'χα βάλει"... Άμα χορτάσει ο Φίλιππος, δεν τον ξεγελάς με τίποτα, σου κοπανάει και μια στο κουτάλι και στο στολίζει τριγύρω και ξεμπερδεύει! :lol::lol:

Ευτυχώς που μπήκα μόνο για ένα γεια...χαχαχαχαχαχαχα

Δεν πάω σε επόμενη σελίδα να δω τι γράψατε, γιατί θα συνεχίσω την έκθεση και ποιος ξυπνάει το πρωί!

Φιλιά πολλά σε όλες σας, καληνύχτα!!

ΥΓ. Εύη τι δίαιτα κάνεις; Από διαιτολόγο ή απλά προσέχεις τι και πόσο τρως;

captain.jpg[/attachment:2iau20nx]

post-6156-13873939075917_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τεράστια βγήκε..

Μαρία για πες μου, τι μέγεθος αρχείου είναι αυτή η φώτο που έβαλες;

Για να καταλάβω που πρέπει να το πάω...

Και δώσε κι ένα φιλί στο Μανωλιό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια μου…..!!!

Είχαμε ένα βράδυ δραματικό κ στο τέλος καταλήξαμε να κοιμηθούμε όλοι μαζί στο κρεβάτι μας! Το κεφάλι μου πάει να σπάσει κ έχω νεύρα…..

Μαριέττα πολλά παιδιά πίνουν σκόνη… κ ο Σπύρος πρωί βράδυ πίνει φρέσκο αλλά τη νύχτα πίνει σκόνη!! Δεν μπορώ να κάθομαι κ για να ζεσταίνω γάλα!! Η παιδίατρος μας είπε πως μέχρι 18-24 μπορεί να πιεί σκόνη άμα το θέλουμε εμείς διαφορετικά φρέσκο αλλά επειδή κ αυτή λέει πως κάποιες βιταμίνες δεν πρέπει να τις στερείται να πίνει για την ώρα αντβανς που είναι εμπλουτισμένο! Για την ώρα….. από το καλοκαίρι σκέφτομαι να το αλλάξω σε κανονικό!!! Καλό θα ήταν να του δώσεις κ λίγο φρέσκο (όποιο εσύ επιλέξεις) για να συνηθίσει τη γεύση!

Το να παραβλέπω την γιατρό δεν είναι κάτι σπάνιο για μένα…… χαχα

Κατερίνα χρειάζεσαι ξεκούραση…. Σε λίγο καιρό θα αναπολείς τις ώρες που θα μπορούσες να αράξεις κ δεν τις εκμεταλλεύτηκες…..

Ίνα είναι πολύ συνηθισμένο πρόβλημα … κάνε υπομονή!!! το ότι είναι στον ένα νεφρό σημαίνει πως είναι σχεδόν βέβαιο πως θα περάσει μόνο του!!! το μόνο πρόβλημα είναι (εκτός από την χημιοπροφύλαξη) πως κάθε φορά που θα ανεβάζει πυρετό θα πρέπει να κάνει καλλιέργεια….

Ελένάκι καλά η Α.??? ελπίζω όλα καλά κ με την εταιρία!!!

Εύη κ για φάρμακα κ για εμβόλια λέγονται πολλά….. άμα όμως δεν γινόταν κ αυτά δεν θα εξαλείφονταν ασθένειες που κάποτε υπήρχαν κ ήταν επικίνδυνες…. Έχουμε κ εμείς 3 εμβόλια να κάνουμε που έχουμε αφήσει κ μέσα σε αυτά κ αυτό που λέτε!!!

Άννα μια χαρά είναι ο Άκης…. είναι κ παιδί που θηλάζει!! Εμείς στην ηλικία του ήμασταν 8.700 -8. 900!!

Αχ ο Μανωλάκης μου…… κ ο Σπύρος το κάνει με το ένα χέρι όμως!!! κ αφού τον ρωτήσω για την μαμά μετά μου λέει να τον ρωτήσω κ για τον μπαμπά… μη χάσει!!! :evil:

Ρούλα τέλειος ο καπεταν Φίλιππος…. !!! :lol:

Θα τα πούμε αργότερα γιατί πρέπει πάλι να πάω για εξέταση….. ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μανουλες ξενυχτισμενες και μη...η μερα ξεκινησε με βροχη και εχουν σπασει τα νευρα μου...ελεοοοοοοοςςςς φτανει πιαααααααααα.... :twisted::twisted::twisted:~x(~x(~x(~x(~x(~x(

φιλλιπακο παρε με μαζι σου και εμενα...μην ανυσηχεις τον μανωλη δεν θα τον παρουμε μαζι μας...μαλλον θα μας πετουσε στην θαλασσα ετσι κι αλλιως... :shock::shock::shock: εγω τις φωτογραφιες τις μετατρεπω σε αυτην την σελιδα... http://imgur.com/ και μετα αντιγραφω το bbcode που δινει εδω...

αλικακι μου υπομονη κοριτσακι μου...εμενα αποκοιμηθηκε στο κρεβατι μας..παω κατα τις 12 να τον βαλω στο δικο του...ξυπνησε..ειδε και τον πατερα του και ξεσηκωθηκε..αμαν πια καθε που τον βλεπει..1 πηγε για να κοιμηθουμε...και μετα στις 7 γαριδα το ματι...

χεστηκαμε...παω να τον αλλαξω κι ερχομαι για τα υπολοιπα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το οτι ο μανωλης καθεται πανω μονος του και παιζει πρεπει να με ανυσηχησει??τον ακουω παντως που κουβεντιαζει...το παιδι μου το ανεξαρτητο...δεν μπορω πια να τον σηκωνω με ποναει την μεση μου...παω να παιξω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις προβλημα κοπελια...

καλημερα..πας καλα παιδι μου??ακους εκει απογοητευση...ας κανει και μια και δυο κορες...σιγα μην σκασουμε...εχεις δυο υπεροχα αντρακια που σε λατρευουν...η κορη θα ηθελε τον μπαμπα της..ενω οι γιοι ειναι με την μανουλα εεε??

ασε λοιπον τις -χ-αζομαρες...οριστε εβαλε και ο μανωλης το χερακι του στην λεξη... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μανουλες...δεν ειμαι στα καλα μου σημερα.υποθετω ειναι οι ορμονες γιατι αλλο σοβαρο λογο δεν εχω,ετσι νομιζω τουλαχιστον.σημερα ηταν ν πρωτη φορα που εκανα τη καρδια μου πετρα και αφησα λιγο το γιαννη να προχωρησει μονος συμφωνα με τις οδηγιες τις παιδιατρου..ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?εσας οταν αρχισανε να ψιλοπερπατανε αλλα ακομα δεν ηταν και πολυ σταθερα πεφτανε σα το σακι με το κεφαλι οπου βρουνε????λες και δεν εχουν καμια αισθηση.ο γιαννης δεν ειναι ακομα σταθερος,χανει την ισορροπια του και πεφτει πρωτα παντα με το κεφαλι...τον αφησα μια δυο φορες και επεσε αλλα ποσο πια?θα χαζεψει το παιδι απο τα χτυπηματα στο κεφαλι.εμενα η διαισθηση μου σα μανα λεει οτι δεν ειναι ακομα ετοιμος να τον αφησω ελευθερο τελειος..μπορει ομως να κανω και λαθος και με το τροπο μου να εμποδιζω το παιδι να ανεξαρτητοποιηθει....θελω την ειλικρινη γνωμη σας help!επισης να πω οτι ξεκινησε να ψιλοπερπατα χωρις να πεφτει τα πρωτα δυο δευτερολεπτα ουτε 2 βδομαδες.μηπως ειναι ακομα νωρις και απαιτω πολλα απο αυτον χωρις να ειναι ετοιμος?

αλλο τωρα..μου ειπε οταν πεφτει ή ειναι καθιστος να μην τον βοηθαω να σηκωθει οσο και να κλαιει.

ε σημερα τον εβαλα καθιστο και τα παιχνιδια πιο μακρια να του κινησουν τη προσοχη μπας και κουνηθει.ε τον αφησα 1μιση ωρα ωρα με το ρολοι στο τελος εκλαιγε σπαραχτικα και δαγκωνε τα χερια του απο τα νευρα........και λυγισα εβαλα κι εγω τα κλαματα και τον πηρα...ξερω οτι μπορει και σηκωνεται αλλα γιατι μας ταλαιπωρει ετσι ρε γαμωτο...δε τη παλευω αλλο ρε κοριτσια.ποσα λαθη πια εκανα και το παιδι ουτε καν κουνιεται απο τη θεση του..αφου τον αφηνω συνεχια να παιζει μονος του και δεν τον σηκωνω με το παραμικρο κιχ....φανταστητε στη κουνιατου δεν τον εχω δει ποτε το πρωι ουτε καθιστο ουτε ορθιο...τον εχω δει ομως να τα κανει και τα δυο οταν νομιζει οτι τον βοηθαμε ή επειδη ξεχαστηκε και τα κανει με μεγαλη ευκολια μπορω να πω...

τωρα τον εστειλα στη μανα μου γιατι δεν ηθελα να με βλεπει ετσι....τι θα κανω???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μωρε κατερινιω και σε βρηκαν και σενα ολα μαζι..

καταρχην δεν πρεπει να υποτιμας τον εαυτο σου...εκανες και κανεις οτι κανουμε ολες μας..το καλυτερο για το παιδι σου..ξερεις πολυ καλα πως ειναι θεμα παιδιου και τιποτα αλλο..δεν εχει προβλημα δεν εχει θεμα..εγω θελω και να συμφωνησω μαζι σου μην τον πιεζεις να κανει κατι που δεν ειναι ετοιμος...εμενα οταν αρχισε να περπαταει επεφτε με τον κωλο και μετα πισω..εγω να πω πως οταν αρχιζε να περπαταει δεν του εβαζα παπουτσια ηθελα να νοιωθει το ποδι του να παταει ολο κατω...καθομουν μαζι του τον εβαζα λιγο μακρια να καμπορει να κανει δυο βηματακια ολα κι ολα και οταν εβλεπεα πως επεφτε...επεφτα κι εγω μαζι σαν παιχνιδι..μια δυο τρεις την τεταρτη τον αφηνα μονο και οταν επεφτε γελουσε και σηκωνονταν παλι...

και επισης ακολουθησε το ενστικτο σου..αν νοιωθεις πως δεν μπορεις αστον και θα το κανει οταν εκεινος θελει..αλλα μην εισαι απο πανω του..αστον .. και κανε τον να τον δει σαν παιχνιδι..παρε για παραδειγμα ενα αρκουδακι του και κανε πως περπαταει μετα πεφτει γελαει και ξανασηκωνεται..αλλα μην χανεις το κουραγιο σου και μην απογοητευεσαι..οι ορμονες σου τωρα σε κανουν ανω κατω αλλα παιρνε βαθειες ανασες..και προχωρα..μην στεναχωριεσαι καλη μου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι μου σε καταλαβαινω....εχεις αγχωθει με αυτο το θεμα και ολο κολλαει το μυαλο σου!!!!

εγω να δεις σε ποσα κολλαωωωωωω

κοιτα καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης

εμενα ο Παναης 13 μηνων στεκονταν και 14 περπατισε

18 μηνων μας ειπε ο παιδιατρος οτι πρεπει να λεει 20 λεξεις και δεν ελεγε ουτε 5!!!!

αγχωθηκα φοβηθηκα....τσαμπα ...τωρα ειναι τελειος

ο μικρος μιλαει και περπαταει απο 13 μηνων

μανα και των 2 παιδιων δεν ειμαι ???/ και ομως ειναι τοσο διαφορετικα παιδια

δωσε του χρονο ,μην στενοχωριεσαι...αν ειχε προβλημα δεν θα στεκονταν ορθιος ποτε!!!!!!

ελα ψυχουλα μου ,ολα καλα θα πανε,σε λιγο θα τρεχει

ειμαστε μανουλες και αγχωνομαστε με το παραμικρο.....ε ρε πουστη,και βλεπεις κατι αδιαφορες μανες που ολα τους πανε ρολοι!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...