Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδάκια 1,5 χρονών: κάντε μας γρήγορα κι άλλα αδελφάκια!!


Recommended Posts

Καλημέρα μαριέττα ! Εχεις δίκιο τελικα ειναι πιο παρειστικο εδω!

Ο μικρός ξύπνησε στις 7:30,εννοείται και εγω μαζί, ο μεγαλος στις 8 θέλω να συμμαζεψω λίγο για να πάμε καμία βόλτα αργότερα,έχει και καλο καιρο!

λΟιπον ο δικός μου ειχε μυξες πολλες μυξες για πάνω απο2μηνες ,η παιδιατρος μου έλεγε συνέχεια απο τα δόντια ,βαλτου συνέχεια όρο......όμως δεν μπορούσε να κοιμηθεί,ροχαλιζε και μου έκανεκαι άπνοια και δεν άντεξα ... πήγα σε ωρλ πριν 2 βδομάδες και μου είπε ανεπίτρεπτο τόσο καιρο με μυξες έχουν διογκωθει τα κρεατακια του και ήταν ένα βήμα πριν την ιγμοριττιδα....και έτσι πήραμε αντιβιωση ...κατα τα Χριστούγεννα μου ειχε κάνει ωτιτιδα μυξες κτλ ειχε πάρει αντιβιωση αλλα η μυξα ειχε μείνει και μου είπε ότι δεν ειχε δράση καλα...τι να πω

Άντε βρε μαζευτητεεεεεεεε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ελιζα καλημερα!!!!!!!

απο χθες το απογευμα ηταν καλυτερα παντως ο μικρος..και αποψε κοιμηθηκε απο τις 21:30,ηπιε ολο το γαλα μονορουφι!!! :o:o και κοιμηθηκα κι εγω μονη μου!!!!!!ξυπνησα 06:30 κι ειχα χορτασει υπνο!!! τον ταισα στις 07:00 κοιμισμενο κι ακομα κοιμαται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα δεν εχω δουλειες...και σκυλοβαριεμαι!! γαμωτο φυσαει εξω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εδω βλεπουμε και τις φατσουλες των παιδιων μας!!και τα τικερακια μας...α!! ειμαι της παλιας σχολης εγω!! και συνηθιζω ευκολα..δε μου αρεσουν οι αλλαγες :lol::lol::lol:

ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗ ΔΩ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ FB ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ "ΝΤΑ"!!! [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=naka.gif][smilie=naka.gif][smilie=naka.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωραια μαριέττα...εγω πάλι έχω του κόσμου τις δουλειές.....όπου και να Περπατησεις στο σπίτι ειναι θα βρεις μπισκοτα...αχ Θεέ μου. Έριξα ένα σκουπίσμα τώρα και επεται συνέχεια...βέβαια μη φανταστείς όσα βλέπει η πεθερά κανω :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!!!

Εμείς δεν τα πήγαμε καλά με τον ύπνο…. έχει το λαιμό του κ το βράδυ ξυπνούσε κ έκλαιγε ….. κάναμε χαμομηλάκι, αργότερα γάλα κ από το κλάμα έκανε εμετό ο καημένος….. ελπίζω να του περάσει γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση!!!

Κ εμένα μ’ αρέσει εδώ καλύτερα….!!!!! Κ εγώ έτσι είμαι όταν μ’ αρέσει κάτι πολύ δύσκολα το αλλάζω…..

Ελίζα οι φώτο είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!! Τι πανέμορφα πράγματα… κ τι όμορφα μωρά που έχεις…. φτου φτου φτου…. Να είναι πάντα καλά κ ευτυχισμένα!!!!

Μαριεττάκι ο Ηλίας καλύτερα εεεεε??? Ωραία…..!!!!!! να μου τον φιλήσεις !!!!! :-*

Εμείς φάγαμε τις κρεπούλες μας εχθές….. χαχαχα κ σήμερα λέω να βοσκίσω καμία σαλάτα για τις τύψεις…..!!!!! :D

Σχόλια δεν θέλω να κάνω για τις υπέροχες φίλες σου γιατί είναι κρίμα να χαλαστούμε σαββατιάτικα!!!! Πάντως όταν έχασε τον μπαμπά της η φίλη μου ( ο Θεός να την κάνει) κ συγκάτοικός μου ( αυτή με την οποία με κεράτωνε ο ηλίθιος), παρόλο που δεν είχαμε σχέσεις, γύρισα μαζί της στην Ελλάδα για να μην ταξιδέψει μόνη της έτσι όπως ήταν, έμεινα να της συμπαρασταθώ (τσακώθηκα κ με τους γονείς μου γι’ αυτό) κ ενώ ήταν να χωρίσουμε τα τσανάκια μας, έμεινα μαζί της πάνω από χρόνο μέχρι να νιώσει καλύτερα!!! Μετά εννοείται ο καθένας τον δρόμο του αφού έτσι κ αλλιώς συνέχιζε να με μισεί το ίδιο………

Κ για να το ξέρετε κορίτσια…. ΝΑΙ έχω μαλακομαγνήτη!!!!! Κ θα έγραφα κ γαμώ τις τηλεταινίες με όσα μου έχουν συμβεί……. Αφήστε που αν σας πω τις ιστορίες μου θα με καλείτε σπίτι σας για να γελάτε….. :lol: χαχαχαχα ο άντρας μου ακόμη γελάει με την ηλιθιότητα μου!!!! :roll:

Πρέπει να κάνω κ εγώ καμιά δουλειά κ να μαγειρέψω ……. ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίκη μου ευχαριστω πολυ!!!

Μακάρι να του περάσει γρήγορα μωρε του σπυρακου....ε μα μ μ αυτόν τον καιρο πως να μην αρρωστησουν...χθες που πήγα σστον ωρλ τον μικρο για επανεξέταση μου είπε ότι ακόμα υπάρχουν ένα σωρό ιωσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι κανω τα μικρα και μη σου πω ποσά χαλαω καλύτερα......

Ρε συ να σου πω και ο μεγαλος όρος μετα πως διατηρείται εφόσον ανοίγει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διατηρείται μέχρι να τον τελειώσεις γιατί δεν παίρνει αέρα…. Δεν ανοίγεις το καπάκι… χώνεις στο πάνω μέρος, στην σιλικόνη την σύριγγα!!!

Τα οράκια δεν ρίχνουν με πίεση κ δεν καθαρίζουν καλά….. θα πάρεις μία σύριγγα τουλάχιστον 5αρα!!! Εγώ φαντάσου του κάνω με 10αρα σε κάθε ρουθούνι τουλάχιστον 5 φορές!!!

Δοκίμασέ το Ελίζα….σας το έχω ξαναπεί πως τα οράκια δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα μανουλια.... Για μυξες ακουω, μπολικες κιολας..Και ο δικος μου εχει αλλα ευτυχος δεν ειναι μπουκομενος...

Εγω κοριτσια το καλητερο ξεβουλομα το πετιχενω με το μπανιο, τον βαζω μεσα στην μπανιερα και του ριχνω μπολικο ζεστο νερακι με το τηλεφωνο θελει δεν θελει καπια στιγμη τραβαει μεσα νερο και μετα του λεω "εχεις μυξες"??? και αρχιζει να ρουθουνιζει μεχρι να βγαλει αρκετες, οτι περισεψει τα ρουφαω με το ρουφιχτιρι...Οταν εχει μπουκομα κανουμε πολλα μπανακια οπως καταλαβενετε :lol::lol::lol:

Ρε Αλικη, ρε Αλικη (ξαναλεω) θα σε βρισω μιλαμε, καλα καλε τι θελεις το βραβειο του μεγαλητερου μαλακα της Ελλαδας????

Δεν απεχεις πολυ απο την πρωτια να το ξερεις...Σου εκανε τετια χοντρη πουστια και εσυ εκατσες να της σιμπαρασταθεις κιολας????

Τελικα ενα εχω καταλαβει, οτι επιτρεπουμε εμεις μας κανουν οι αλοι, αν αφινουμε περιθορια θα μας πηδιξουν αν ομως βαζουμε ξεκαθαρα τα ορια μας και δεν σικωνουμε πολλα πολλα μια χαρα κερδιζουμε τον σεβαζμο ολων γιατι πρωτα εχουμε εμεις οι ιδιοι διξει σεβασμο στον εαυτο μας..

Μαριεττα ωραια εισαι ρε, με δημοκρατικες διαδικασιες βλεπω αποφασισες πως θα επιστρεψουμε ολες εδω παλι :lol::lol::lol::lol::lol:

Μεταξι μας δεν με χαλαει καθολου αυτο αλλα και στο φβ εχει πλακα οταν πεταγομαστε ολες μαζι και λεμε στα γρηγορα η καθε μια τα δικα της...

Ελισακι καλημερα και σε εσενα.....

Ελπιζω σημερα που ειναι Σαββατο να μην σας ψαχνω ολες με το ψαροντουφεκο εεε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φιλενάδες! Εδώ είμαι κι εγώ. Μέσα στην εβδομάδα έμπαινα στα κλεφτά αλλά δεν είχα χρόνο να σας γράψω.

Είμαστε οικογενειακώς μια χαρά δοξα το Θεό, την έχουμε γλυτώσει μια χαρά από τις ιώσεις εμείς.

Η Ειρηνούλα μας πάλι έχει άρρωστο τον μικρό και όχι μόνο. Είναι και ο Παναής και ο άντρας της. Μάλλον γαστρεντερίτιδα. Γι' αυτό έχει χαθεί.

Κι εδώ διαβάζω για μυξούλες ε; Άντε να φύγει και ο Μάρτης να ησυχάσουμε από τις ιώσεις γιατί πολύ τα ταλαιπώρησαν τα μωρά μας φέτος.

Κι εμένα μ' αρέσει καλύτερα εδώ το θεματάκι μας. Στο facebook δεν προλαβένω να μπαίνω και πολύ αλλα και που μπαίνω δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω απο τις συζητήσεις σας στην ομάδα μας. Ενώ εδω πιάνω την τελευταία σελίδα που είχα επισκεφτεί και μία μία τις διαβάζω μια χαρά.

Στο facebook έχει όντως πλάκα να συνομιλάμε όλες μαζί αλλά εδώ μπορούμε να γράφουμε τα κατεβατά μας και να σχολιάζουμε τα νέα μας καλύτερα!

Έχω του κόσμου τις δουλειές εδώ στο σπιτι μου αλλά θα κάνω κι εγώ όσα βλέπει η πεθερά και θα αράξω να ευχαριστηθώ το παιδάκι μου και τον άντρα μου. Δεν τελειώνουν άλλωστε ποτέ γιατί να κουραστώ δεν θα ξαναγίνει; Άι σιχτήρ!

Ευη μου εδώ θα είμαι εγώ και θα τριγυρνάω δεν θα με ψάχνεις μη φοβάσαι. :):):)

Αλίκη τι άλλο θές! Το πήρες το βραβείο. Μπράβο βρε, θα ανταμιφθείς γι' όλα αυτά που έχεις προσφέρει. Να είσαι σίγουρη γι' αυτό, τι να σου πω....

Εχω βάλει μυαλό κι εγώ μετά από μερικά... μαθήματα.... που έχω πάρει από κάτι κολλητές....και τώρα είμαι πολύ προσεκτική. Αλλά δόξα το Θεό δεν έχω παράπονο έχω φιλές και κουμπάρες που είμαστε δεμένες.

Σας φιλώ προς το παρόν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μανουλες τι κανετε???εμεις καλα μονο με τα κακακια εχουμε θεμα...σπαραξε τελικα ο κακομοιρης παλι πρωι πρωι μεχρι να τα κανει.τελικα δε τη γλιτωσαμε,η παιδιατρος μας ειπε να κανει θεραπια για δεκα μερες με ενα λαδακι που θα πινει και με μια κρεμουλα που θα του βαζουμε με συρριγγα ινσουλινης πισω στο ποπουδακι γιατι λεει μαλλον εχει κανει ραγαδα και πρεπει να υπουλωθει!ουφφφφφ αντε παλι σπαρταρισμα να του τα βαζω ολα αυτα....τον εχει λυπηθει η ψυχη μου τον κακομοιρη!επισης μας ειπε να κανουμε και εξεταση παρασιτολογικη κοπρανων για να ειμαστε καλυμενη καλου κακου...οοοολα αυτα και σα να μη φταναν αυτα εχουμε και εμβολιο απο βδομαδα...ζαλιστηκα και μονο που τα εγραψα!

τι τραβανε τα αγγελουδια μας μωρε απο τοσο μικρουλια!

αυτα τα νεα μας εν ολιγης....

α ξεχασα και το αλλο μας χαλασε ο θερμοσυφωνας και τον ειχα φτιαξει πριν μια βδομαδα γκρρρρρ!

θεε λυπησουμε δεν οχι αλλο τρεξιμο!

σας τα εγραψα στο fb σας τα γραφω και εδω...ετσι για να πω το πονο μου :lol::lol::lol: παω να διαβασω νεα σας και απο δω ελπιζω να μη ξυπνησει ο γιαννης επανερχομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!!!!

Είναι το 1ο που παίρνω κ είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη!!!!!! Ποτέ δεν πίστευα πως μετά από τόσα χρόνια κάποιος θα μου αναγνώριζε όλες τις μαλακίες μου!!!!!!

Το αφιερώνω στη μαμά μου που με έκανε άνθρωπο, στο μπαμπά μου που όλα από αυτόν τα πήρα ( το ίδιο κορόιδο είναι με μένα), στον άντρα μου που είναι άλλο τόσο μαλάκας οπότε κύλησε ο τέντζερης κ βρήκε το καπάκι….. κ στον Θεό που μου έστειλε απλόχερα τόσο καλούς ανθρώπους γύρω μου κ μέσα κ μπροστά μου…….!!!!!!

[smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif]

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αααααα όταν λέω το 1ο….. εννοώ βραβείο εεεεε?????

Γιατί το άλλο ουουουουου ουκ ολίγες φορές …….. τι κάνουμε τόσα χρόνια νομίζετε για να πάρουμε κ βραβείο!!!!!!!

:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!!!!

Είναι το 1ο που παίρνω κ είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη!!!!!! Ποτέ δεν πίστευα πως μετά από τόσα χρόνια κάποιος θα μου αναγνώριζε όλες τις μαλακίες μου!!!!!!

Το αφιερώνω στη μαμά μου που με έκανε άνθρωπο, στο μπαμπά μου που όλα από αυτόν τα πήρα ( το ίδιο κορόιδο είναι με μένα), στον άντρα μου που είναι άλλο τόσο μαλάκας οπότε κύλησε ο τέντζερης κ βρήκε το καπάκι….. κ στον Θεό που μου έστειλε απλόχερα τόσο καλούς ανθρώπους γύρω μου κ μέσα κ μπροστά μου…….!!!!!!

[smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif]

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Το καλο που σου θελω ειναι να μην ξαναδιεκδικησεις τετιο βραβειο.........

Να το βαλεις καπου σε καλο μερος που να φενετε για να μην ξαναπεσεις στα ιδια.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι ζωρι να μην μπορει να κανει κακακια του ο Γιαννακης, κουραγιο και σ'εσενα με ολα αυτα που πρεπει να κανετε για να στρωσει...Δεν μπορεις και εσυ να ξεκουραστεις η κακομιρα και σε λιγο ερχετε και η μπεμπουλα.....

Ο μικρος κοιμηθικε και ηρθε η ωρα του μαγηρεματος για μενα, θα ειμαι μεσα και θα χαζεβω ενδιαμεσα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελιζα μου αυτες οι φωτο που λενε τα κοριτσια με τη τουρτα που ειναι??αληθεια εχεις fb?δεν σε εχω κανει add νομιζω.περαστικα σας βρε κοριτσακι και υπομονη,σπαστικες αυτες οι μυξες και οι ιωσεις συνεχεια...προσοχη να του εχεις ανοιχτη τη μυτουλα μην παθαιτε καμια ωτιτιδα οπως εμεις...

ειρηνη περαστικα και σε σας..ευχομαι αυτη η φορα να ειναι και η τελευταια!

μαριετακι ειστε καλυτερα?μπραβο!ο ηλιας μας εκανε του πρωτο του κουρεμα??τωρα ειναι σωστο αντρακι!

νατασσα ολα καλα με το σοφακι μπραβο παντα ετσι!

ευη τι κανει το αντρακι σου?αυτο με το μπανιο το εχω παρατηρησει κι εγω ειναι οντως το καλυτερο!

αλικη μου τι λες τωρα!!!!εφριξα με αυτη τη φιλη σου....οπως και με της μαριετας..τι ανθρωποι υπαρχουν.....

κρητικομαρακι εννοειται οατν μεινεις παλι εγκυουλα κουβεντα στην πεθερα!!!!κι εγω οταν βλεπω οτι καποιος ειναι κομπλεξικος δεν ανοιγομαι ποτε...ειναι γρουσουζιδες μερικοι!

παναγιτσα μου ειδα μολις το τικερακι μου,αχχ κοριτσια φτανει ο καιρος και εχω χεστει πανω απο το φοβο για το τοκετο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αλικη συγχαρητηρια για το βραβειο =))=))=))=))=))=)) αλλα μη το βαλεις και σκοπο να πας ολυμπιαδα για το χρυσο ε???παω να κανω καμια δουλεια...ουφφφφφφ ευχομαι οταν ερθει η μπεμπουλα μας να μη τρεχω ακομα σα το βεγγο!

καλο μαγειρεμα ευακι,αχχ ποτε θα φαμε απο τα χερακια σου??ακουω κατακαιρους για τα φαγητα σου και μου τρεχουν τα σαλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...