Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @marw90 Πολλές εδώ ξέρουμε πως νιώθεις αυτή τη στιγμή και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Είναι όλα σ τα συναισθήματα φυσιολογικά ακόμα και να κατηγορείς τον εαυτό σ αν και δε πρέπει. Ηρέμησε τις πρώτες μέρες όσο μπορείς και πήγαινε στον γιατρό σ να συζητήσεις τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις. Οι ορμονικές γίνονται 2-3 μέρα του κύκλου, κάνε όλες τις εξετάσεις κι εσύ και ο καλός σ για να είστε ήσυχοι μέσα σας.  Αλλά αν σε παρηγορεί έχω 3 αποβολές,  κάναμε ο,τι υπάρχουν από εξετάσεις για να πάρουμε την απάντηση "έτυχε " "για ανεξήγητους λόγους ". Τώρα είμαι στο 1ο τρίμηνο της 4ης εγκυμοσύνης τρέμω αλλά ταυτόχρονα ελπίζω και θέλω να εμπιστευτώ το σώμα μου και το πλασματακι μ. 
    • @katiu_131καλημερα!!!Μπραβο πολυ χαιρομαι😃😃Ναι θελει δουλεια γιατι μονες μας το δημιουργουμε το αγχος,μετα εχουμε καλα αποτελεσματα αλλα μεχρι τοτε μας εχει φαει το στρες κ δεν το αξιζουμε αυτο..πρεπει να απολαμβανουμε το θαυμα που συμβαινει μεσα μας💓Κ εγω εχω σταματησει να διαβαζω για την κυηση γενικα,το εκανα στην πρωτη εγκυμοσυνη κ το ξαναξεκινησα τωρα,μεχρι που επεφτα σε αρθρα ή ιστοριες που δεν πρεπει να διαβαζει μια εγκυουλα..εκει σταματησα για την ηρεμια μου.
    • σε ευχαριστώ για την απάντηση και για τις ευχές!! Να χαίρεσαι και εσύ το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό που έχεις στην κοιλίτσα σου τώρα! Απλά ανησύχησα επειδή τα πονάκια είναι στη μια μεριά από χθες... Τώρα που το ξαναδιαβάζω, δεν το έγραψα καθόλου καλά! 21 Μαΐου έκανα εμβρυομεταφορά και την Παρασκευή που μας πέρασε πήρα θετική χοριακή. Το έψαξα στο ίντερνετ και με βγάζει 4 εβδομάδων και 4 ημερών!
    • Καλημερα κιολας ξεχασα να σας πω κοριτσια μου!!
    • @Maria98 εχεις απολυτο δικιο και γω δεν ειμαι υπερ του να το εχω σε καψουλα. Αυτο μ δημιουργηθηκε απο τοτε π γεννησα π επεσαν ολοι επανω του και τον κρατουσαν και δεν μ τον εδιναν επειδη μου χε πεσει βαρια η καισαρικη. Ειχα αργησει πολυ να τον κρατησω και ειχα νιωσει πολυ ασχημα. Ολο τον επαιρναν κυριως η πεθερα μ και τους ελεγα να προσπαθησω να θηλασω και μ ελεγαν πειναει το παιδι μη το αφηνεις νηστικο παω να φτιαξω γαλα (συπληρωμα). Ε απο τοτε που καλυτερεψα μετα δεν τον αφηνω, το ενιωσα πολυ παρεμβατικο αυτο και με πηγε πισω στο θηλασμο τον οποιον ακομα προσπαθω εννοειται. Φταιω και γω π δεν τους εβαλα στη θεση τους αλλα εκεινες τις μερες ημουν χαλια ειχα χασει το θαρρος μου. Δηλαδη ειναι λιγο επιλεκτικο το οτι δεν θελω να τον πιανουν, οταν ερχονται οι φιλες μ δεν με πειραζει ας πουμε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...