Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΗΡΘΕ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ.....


Recommended Posts

ΜΙΑΣ Κ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ, Κ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΩΡΟ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑ 3-4 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΗΓΗΘΩ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ….

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΔΙΕΝΥΑ ΤΗΝ 40Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Κ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ….

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΑΝ Κ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ Κ ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΥ…ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΧΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ..

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ 9.30 ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ…ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ..ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΑΡΗ..ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ??? ΦΥΣΙΚΑ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ Κ ΦΟΒΟΜΟΥΝ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ….ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ Κ Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ….

ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΜΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ, ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ, ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ….ΕΔΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ Κ ΜΙΑ ΦΛΕΒΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ….ΝΑ ΤΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΝΟΣ….ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΑ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!

ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΥΣΜΑ….ΑΛΛΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΓΙΑΥΤΟ….ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ……3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΥΠΟΘΕΣΗ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΥΡΙΣΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Μ Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ….

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΩΝ ΟΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΣΕΞΥ ΡΟΜΠΙΤΣΑ Κ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ…..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΗΡΘΕ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Μ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ….ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 02.00 (Η ΩΡΑ ΗΤΑΝ 00.00) ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΖΑΧΑΡΟ….

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ 1 Η ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ…..ΧΑΡΑ Κ ΦΟΒΟ ΕΓΩ!!!!!

ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ, ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΡΟΜΠΑ Κ ΞΑΠΛΩΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ 2-3 ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ Κ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΓΙΑ ΟΡΟΥΣ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΚΤΛ ΚΤΛ)..

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΩ ) ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ….

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ…\

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!!!!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ…Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ….ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,,ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,,,ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕ….ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙ Κ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Κ ΠΙΕΣΗ….ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΑΣΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ….

ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΛΑΜΑ…..ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ…..ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΓΕΡΟ Κ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΕΚΛΕΓΕ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ…..ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΔΑΚΡΥΑ…..Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Κ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ!!!!Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ….ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙ….ΗΤΑΝ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΕΝΤΟΝΙ….ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ…..ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ….ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…..ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ…

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ….ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ…ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ….9 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….

ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ…Η ΜΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΟΝΤΑ 4…Κ Η ΑΛΛΗ 3600….ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ 3850 Κ 55 ΠΟΝΤΟΥΣ….ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΜΑ…..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΠΗΓΝ ΣΤΗΝΑΝΑΝΗΨΗ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 2 ΩΡΕΣ…ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ Μ Κ Η ΜΑΝΑ Μ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ….ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ….ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ….

ΚΑΤΑ ΤΙΣ 05.00 ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Κ Η ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ…..ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ……….ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΡΕΜΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ…..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ……

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΗΡΕΜΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ..ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ROOMING IN, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΟΔΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ…..ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ….ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΥΣ…..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ Κ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Κ ΣΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΥΚΟΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ….

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΘΑ ΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ…..ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ……

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωαννιτα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ η μπεμπα η νταρντανα!!! :):) Να ειναι γερη και χαρουμενη και καλοτυχη!!! Μας συγκινησες πολυ...

Παντως να κανω και δυο ερωτηματα (σορρυ αν χαλαω το κλιμα αλλα αναρωτιεμαι)

1. γιατι αφου η μικρουλα ηταν οκ και ειχε παρει θεση σε πηγαν κατευθειαν για καισαρικη και οχι για προκληση? θΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩς ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ?? Εκτος κι αν το ηθελες εσυ..

2. Γιατι σε ειχαν 2 ολοκληρες ωρες στην ανανηψη χωρις το μωρακι. ενω κανονικα θα επρεπε να θηλασεις το συντομοτερο δυνατον? Το εχω ξανακουσει αυτο και μαλιστα απο κοπελα που το ειχε καταγραψει ως δραματικη εμεπιρια μετα τη γεννα ..τετοια εγκαταλειψη με τις ορμονες να κανουν παρτυ!!

Πολλα φιλια, καλη λοχεια σου ευχομαι και καλους θηλασμους!! Παντως η μικρη δειχνει απο τωρα διαγωγη κοσμιοτατη!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει η κουκλαρα! Οντως νταρντανα, δυσκολα θα εβγαινε με φυσιολογικο! Παντα γερη και τυχερη να ειναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με συγκηνησε πολυ η ιστορια τοκετου σου να σου ζησει το κοριτσακι σου!!!!

ειναι πραγματικα φοβερες στιγμες!!!!!

κ ο φοβος ως δια μαγειας εξαφανιζετε!!!!!

κ εγω με καισαρικη γεννησα 3850!!!!!

θα γινει ενας κοριτσαρος αλλο πραγμα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Κ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ....ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Κ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ Κ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ...ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΜΕ....ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ......

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΗΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΝ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕ....ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΠΑΝΤΩΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΩΡΟ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μμμ καταλαβα! Μια χαρα παντως, ολα πηγαν καλα.. εγω τα ρωτησα αυτα για να ειμαι προετοιμασμενη ξερεις.. για μαχες!! :lol::lol: Φιλακια κοριτσακι, φιλια και στη μπουμπου!!! Αντε ερχεται και η σειρα μας σιγα σιγα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζησει και καλη λοχεια να εχετε!!!αντε να ερθει η σειρα μας με το καλο να δουμε πως ειναι ο κυριος φασολης........!!!!!!!!!!ουφφφφφ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει κοριτσάκι μου! σαν να άκουγα σχεδόν τη δική μου ιστορία ως προς τα βήματα προετοιμασίας κ γέννας! καλή λοχεία, να είστε πάντα καλά κ να καμαρώνετε το παιδάκι σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει η κορούλα σας!!!!! Μεγάλο μωράκι!!! Το πόσο μου αρέσει να διαβάζω ιστορίες τοκετών...δε λέγεται.......Συγκινήθηκα με τη δική σου ιστορία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιωαννίτσα μου και πάλι να σας ζήσει η νταρντάνα μπουμπού!!!! να την δείτε όπως επιθυμείτε, να 'ναι γερή και καλότυχη!!!!! φαντάζομαι τι συγκίνηση της μαμά σου που ήταν δίπλα σου, υπέροχα!!!!

άντε γεμίσαμε συγκινήσεις στο ποστάκι μας με τα μωράκια μας!!!!!!

Φιλάκια πολλά κουκλίτσα μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το κοριτσακι σου..να ναι παντανγερο και καλοτυχο!!

Κι εγω συγκινουμαι οταν διαβαζω ιστοριες τοκετων..ειναι τοσο τελεια αυτα τα συναισθηματα..σχεδον σου φαινεται απιστευτο...

Με το καλο κοριτσια και στις υπολοιπες..καλες γεννες να εχετε..εχει πολλες εγκυουλες αυτο το ποστακι..αχ τι καλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...