Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νασια μου μπραβο ολα καλα να πανε αχχ Νασια 5κιλα εχω με αυτα τα κουφετα και το καρπουζι το κανω ναα οκλα τελεια ειναι αλλα πεθαινω για καρπουζι χαχα

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!

Γκρινια εχουμε σημερα!αυριο παμε και για εμβολιο και αγχωνομαι να μην την ενοχλησει!αχ Θεε νου βαλε το χερι σου!

Δωρακι χρονιασου πολλα για τη γιορτουλα σου!να χαιρεσαι τη κορουλα σου κοριτσι μου!

Αννα μαρια κουραστηκες ε?ο μικρος αντρικος καλα ειναι?

Αγγελικουλα μου επιστρεψετε κυπρο?πως περασατε?ο χαρουλης?

Νασιουλα μου μετακομισατς κοπελα μου?περαστικα στη μανουλα σοτ!ευχομαι τωρα τα πραγματα με τον σντρουλη σου να ναι πολυ καλυτερα!

Αναστασουλα η μικρη φραουλιτσα πως ειναι?να ανοιξει ο καιρος βα βγαζουμε τα ζουζουνακια μας εξω γιατι μιζεριασαμε!

Εμεις κλεισαμε για βαφτιση 28 Απριλιου!πρεπει να αρχισουμε προετοιμασιες αιγα σιγα και εμεις!

Φιλακια κοριτσια μου!

Ο Θεος και Η Παναγια μαζι μας!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!!!!αχ, μου λειψατε!!!!δε μπορω να μπαινω πια τοσο συχνα γιατι με στειλαν στο παλιο μου σχολειο που εχω καθε μερα 3 ωρες δρομο!!!!μετα γυριζω σπιτι πτωμα, εχω τη μικρη, να ξεκουρασω και τους γονεις μου που τους κουραζει η δαναη ολη μερα,οποτε καταλαβαινετε!!!! :?:?:?

νασιουλα μου, επιτελους κοριτσι μου!!!!θα ηρεμησετε τωρα!!! :):):) φιλακια στα κουκλακια σου!!!

αννα μαρια σχολειο και συ, αλλα τουλαχιστον δεν ειναι τοσο μακρια απο το σπιτι σου!!!εμενα ειναι και μακρια και χαλια χαλια δρομος!!!!τελος παντων.ας ειμαστε καλα....εχω μια απορια που ηθελα να σε ρωτησω.παιζει ενας καθηγητης που ερχεται απο ελλαδα να βρει δουλεια σε σχολειο εκει???το σκεφτομαστε σαν επιλογη με τον αντρα μου γιατι ως γνωστον εδω τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο!!!

γιωταμαρια τι κανετε φιλεναδα μου???

αγγελικουλα πως τα περνατε ????ποτε επιστρεφετε???

αναστασια μου, εσεις???πως ειναι η φραουλιτσα???

κοριτσια, βλεπω ολες εχετε τις βαπτισεις αρκετα νωρις.μονο εγω θα αργησω!!!!παμε για 1 σεπτεμβρη!!!

φιλακια σε ολες!!!

Δημοσίευση

Γειά σας!

Πριν λίγο γύρισα απ' το σχολείο, έφαγα, και είπα να σας γράψω!

Νάσια, μια χαρά η μετακόμιση! Χαίρομαι πολύ που τα πάτε καλά με τον άντρα σου! Άντε, να μπείτε κι εσείς σε μια σειρά!

Τα έχεις ήδη όλα έτοιμα για τη βάφτιση; Εγώ απολύτως τίποτα... Αλλά δεν αγχώνομαι! Εδώ το θέατρο του σχολείου είναι στις 24 του μήνα, έχουμε πέντε σήμερα, και οι μισοί δεν έχουν καν μάθει ακόμα τα λόγια τους, ενώ ένας μαθητής που παίζει ένα σχετικά μεγάλο ρόλο, έχει εξαφανιστεί! Αλλά είμαι σίγουρη ότι τελικά θα σκίσουμε. Έτσι και με τη βάφτιση! Γενικώς, είμαι της τελευταίας στιγμής.

Αναστασία, ο Αντρίκος δε μας ρεζίλεψε ποτέ έξω, αλλά πόσες φορές βγήκαμε;

Βάσω, μια χαρά είναι ο Αντρίκος! Κι εμείς πρέπει να πάμε για εμβόλιο. Μόνο το πρώτο έβαλε...

Δώρα, τι καλό μαγείρεψες; Μήπως... χμ... μπάμιες;

Βανεσσάκι, πρέπει να κάνετε τα χαρτιά σας και να μπείτε στην Επετηρίδα. Εξαρτάται από την ειδικότητα για το πότε θα διοριστείτε, αλλά τώρα έχουν έρθει πάρα πολλοί από την Ελλάδα και οι κατάλογοι εκτινάχθηκαν... Μπες στο www.eey.gov.cy για να δεις τους καταλόγους διοριστέων, μήπως και βγάλεις άκρη για τις ειδικότητές σας. Πάντως, δεν παίρνουν πολλά άτομα τα τελευταία χρόνια.

Δημοσίευση

καλε Βανεσακι τι λεςς εγω Νοεμβρη η και αργοτερα βαπτιζωω μια χαρα...Αννα Μαρια χαλαραααααααααααα..αμα παντως εχεις στη βαπτιση γλυκο κοπενχαγη ερχομαι να δοκιμασω κιολας..χαχα

Δημοσίευση

Καλημερα......

Πολυ ησυχη χθες η μικρη.....επιφυλάσσομαι...

Βανεσσακι καλα ειμαστε....νομιζω ηρεμουμαι,παμε προς το καλυτερο,εκτος κι αν ειναι με τις ημερες της...εσεις ολα καλα?

Ευη κι εμενα δεν με πειραζει να κανουμε αργα βαφτηση αλλα για Απριλιο-Μαιο το κοβω.... περιμενουμε τους κουμπαρους να συννενοηθουμε!

Αννα Μαρια ετσι ησυχος να ειναι ο μικρος!

Χθες ειχε εκπομπη στη Στεφανιδου για την επιλοχειο....νομιζω χτυπαει περισοτερο γυναικες που δεν εργαζονται.....και σιγουρα ενα ηρεμο περιβαλλον με βοηθεια ειναι ιδανικο να ξεπεραστει,αρκει να γνωριζουν και να σε παρουν χαμπαρι οτι εχεις επιλοχειο.Το βλεπω σε εμενα και δεν το κρυβω...βεβαια ειμαι πολυ καλυτερα απο τους πρωτους μηνες αλλα ωρες ωρες με πιανει μια βλακεια.Εσεις πως ειστε ρε κοριτσια?

Δημοσίευση

Καλημερα κοπελες!

Βανεσσακι μου αρχισες δουλιτσα σιγα σιγα?η μικρη δαναη μενει με τη μαμα σου?σκεφτεστε να ρθειτε κυπρο ε?εδω ισως οι συνθηκες ζωης ειναι καπως καλυτερες απ την ελλαδα αλλα μη νομιζεις πως απεχουμε και πολυ!

Αννα μαρια γιορτη για τις 25 του Μαρτη εχετε στο σχολειο?εσεις ποτε βαφτιζετε?

Αναστασια μου, ενα σοκ νομιζω ολες το παθαινουμε γιατι αλλαζει η ζωη απ τη γη ως τον ουρανο!παιζει ρολο η ενταση του σοκ ομως!καθε οργανισμος και καθε μητερα το λαμβανει διαφορετικα!σιγουρα κι εγω δεν ειμαι ψυχραιμος χαρακτηρας αλλα με τη μπεμπα προσπαθω να κρατω τις ισορροπιες για να μην τρελαθω!κι οταν μια μητερα δουλευει ξεφευγει λιγακι κι ετσι λενε οτι οι κοπελες που δεν δουλευουν παθαινουν πιο συχνα επιλοχειος!οταν υπαρχει και βοηθεια απο ατομα του περιβαλλοντος,τοτε νιωθεις καλυτερα!

Φιλακια σε ολες!

Ο Θεος και Η Παναγια μαζι μας!

Δημοσίευση

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!!!!

Πώς είμαστε σήμερα????????? Εδώ ο καιρός χάλια......έχω και την μεγάλη μου με μια ελαφριά διάρροια που δεν ξέρω αν είναι από δόντι - το πρωί πρόσεξα ότι βγαίνει ένας τραπεζίτης - ή γαστρεντερίτιδα γμτ!!!!!! Εσείς που έχετε και μεγαλύτερο παιδάκι διαφωτίστε με ολίγον (σε κανένα άλλο δόντι δεν μου έκανε τέτοια νούμερα απ'όσο θυμάμαι δηλαδή).........το θέμα είναι ότι είχε και αρκετές βλέννες μέσα στην πάνα, υπάρχει περίπτωση να είναι από δόντια αυτό το πράγμα????????? Η παιδίατρος μου είπε να προσέξω για λίγες μέρες την διατροφή της μήπως είναι ελαφριάς μορφής γαστρεντερίτιδα (λόγω των βλεννών που είχε)......

Αναστασάκο μην καταπιαστείς καθόλου με μπαλκόνια και παντζούρια κτλ. τώρα που ο καιρός είναι έτσι γιατί θα κλαίς τον κόπο σου.....την έχω πατήσει άπειρες φορές!!!!!!!!! Στρώνει σιγά σιγά το φραουλοκοριτσάκι μας ε????

Δωράκι μου :evil::evil::evil: τί να πω....χάλια οι μπάμιες!!!!!!!!!

Εύη μου εγώ δεν τα ήξερα αυτά τα κουφέτα.......είχα δοκιμάσει παλιά ένα άσπρο που είχε μέσα άσπρη σοκολάτα με γεύση μπανάνα, αλλά αυτά που θα βάλω στις μπομπονιέρες μου δεν είναι άσπρα με γεύσεις, είναι μινιατούρες φρουτάκια με την αντίστοιχη γεύση το καθένα!!!!!!!!!! Κι εγώ μόλις τα είδα ήθελα να βάλω 5-6 στο στόμα αλλά σκέφτηκα τις 897462349 θερμίδες :lol::lol:

Βασούλα μου το κάνατε το εμβόλιο????????? Ήταν συνεργάσιμη η μπουμπού????? Μακάρι να μην έχετε παρενέργειες!!!!!!!!!! Με το καλό και η βάφτιση!!!!! Κι εμείς στην αρχή για 28 Απριλίου λέγαμε αλλά τελικά δεν μπορούσε η νονά μας και το πήγαμε μία εβδομάδα μετά.......

Βανεσσάκι μου 3 ώρες δρόμος??????????? Τί ταλαιπωρία βρε κορίτσι μου!!!!!!!!!! Στο Κούγκι σε έστειλαν????????

Άννα Μαρία μου μια χαρά σε βρίσκω........φέεεεεεεεεεεεετααααααααα!!!!!!!! Κλασσική Ελληνίδα!!!!!!! Καλά κάνεις........δεν χρειάζεται άγχος, όλα θα γίνουν και όπως λές θα είναι τέλεια!!!!!!! Ο Αντρεάκης αξίζει το καλύτερο!!!!!

Γιωτάκι12 φιλεναδίτσα που είσαι?????? Είχαμε νέο κρούσμα????????

Αγγελικάκι μου έρχεσαι στα πάτρια αύριο?????????? Θα έχεις ετοιμασίες σήμερα ε??? Τί κρίμα να μην είμαι κι εγώ Αθήνα να οργανώσουμε μια συνάντηση........

Η συμπεθερούλα μου χάθηκε αλλά είναι καλά....τα λέμε στο τηλέφωνο, την τρέχει ο μικρός και δεν προλαβαίνει να μπεί!!!!!!

Εγώ πάντως κορίτσια πέρασα (κι ακόμα περνάω μου φαίνεται) δύο φορές επιλόχειο και είναι μεγάλη πίκρα!!!!!!!! Πολύ πεσμένη διάθεση, απαισιόδοξες σκέψεις (κακά τα ψέματα, και η κρίση τα κάνει χειρότερα τα πράγματα)......πολλές φορές νιώθω φόβο απέναντι στα παιδιά μου και δεν τα πλησιάζω, με πιάνει φόβος ότι κάτι θα πάθουν.......ευτυχώς που είμαστε πλέον πολύ καλύτερα με τον άντρα μου και μου δείχνει περισσότερη κατανόηση!!!! Στη μεγάλη μου κόρη κράτησε ένα εξάμηνο αυτό το χάλι.....τώρα δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει.........

Σας αφήνω γιατί η μικρή τσιρίζει......κοντεύει η ώρα για μαμ!!!!! Θα επιστρέψω αργότερα.....όταν κοιμηθούν!!!!!

Φιλάκια

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες!

Τι κανετε?πως ειναι τα μωρακια μας?

Εμεις εδω και δυο μερες εχουμε λιγη περισσοτερη γκρινια, ειδικα το βραδυ γινεται χαμος..εκει που μετα το μπανιο ετρωγε και κοιμοταν τωρα τρωει και ξεκιναει γκρινια..κοιμαται στη μια το βραδυ..τα δοντακια του ακομα ειναι πολυ ψηλα , δεν εχουν κατεβει..εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας αλλα η γκρινια γκρινια..

Νασιουκο μου, μετακομισατε επιτελους..χαιρομαι πολυ φιλεναδα για σενα..ελπιζω να μπουν σιγα σιγα τα πραγματα στην θεση τους και να ηρεμησετε κι εσεις..

Βανεσσακι,τι κανετε?τελικα δεν σε εβαλαν σε αλλο σχολειο,ε?σκεφτεσαι να κατεβειτε κυπρο ?μακαρι να βρειτε κατι..

Βασουλα,τι κανετε?κλεισατε για την βαφτηση,ε?που θα την κανετε?εγω ακομα δεν κανονισα τιποτα..

Αννα μαρια,δεν θα ξεφορτωθεις ποτε αυτες τις καλτσες,χαχα..

Αναστασακι μου,εγω πλεον εχω συνηθισει την " νεα ταξη πραγματων" .στην αρχη ηταν λιγο δυσκολα..ειχε κι εμενα η ψυχολογια μου καποια σκαμπανευασματα..λιγο το αγχος να τα καταφερω να θηλασω, λιγο το οτι δεν εμενε χρονος για μενα( ουτε τωρα μενει) λιγο η κουραση..ολες αυτες οι αλλαγες..ερχονται ολα μαζι..αυτο με την δουλεια δεν το πολυ πιστευω..γιατι αν εχεις επιλοχειο και μετα πας για δουλεια,ναι μεν ξεφευγεις αλλα νιωθεις ακομα χειροτερα που φευγεις κι αφηνεις το μωρο..

Εγω ηδη σκεφτομαι πως θα καταφερω καποια στιγμη να αποθηλασω και να αφησω το μωρο σε σταθμο και να παω δουλεια..

Τι αλλο γραψατε βρε κοριτσια και δεν θυμαμαι..

Βρε κοριτσια η μυριαμ που χαθηκε?η μαρια σαραντοπουλου?

Δημοσίευση

Νασιουκο μου περαστικα στην ταλιμπανιτσα σου..δεν ξερω να σου πω αν ειναι απο δοντι αλλα αν ειναι γαστρεντεριτιδα δεν θα κανει κι εμετο λογικα?ειμαι ηδη αθηνα ρε φιλεναδα!αυριο επιστρεφω κυπρο..

Δωσε φιλια στο μυριαμακι απο μας!

Δημοσίευση

Βασουλα, εχετε μηνογενεθλια βλεπω!!η ιωαννα σημερα γινεται τριων μηνων!να ναι καλα το κοριτσακι σου!

Μην αγχωνεσαι για το εμβολιο!ολα καλα θα πανε!μην το κανεις ομως απογευμα καλυτερα..η πδ μου με βαζει πρωι για τα πρωτα εμβολια..το πανθεον που ειναι ?κοντα στον εναεριο?εκκλησια κι εμεις εχουμε σιγουρη,αλλα για μετα δεν ξερω καθολου τι να κανω..ρωτησες κι αλλου εσυ η μονο εκειπως σου φανηκε εκει?οι τιμες τους τι λενε?

Δημοσίευση

Γειά σας!

Ο Αντρίκος χτες βράδι μας έκανε κάτι νούμερα... Ξύπνησε στις δωδεκάμιση, τον άλλαξα, τον έβαλα στον υπνόσακκο, τον τάισα, και τσουπ, βγάζει γουλιά και βρέχει τα ρούχα του. Τον αλλάζω, τον κρατάω λίγο, τσουπ, κάνει κακά + δεύτερη γουλιά. Τον αλλάζουμε με τον άντρα μου, τον κρατάμε λίγο, κλείνανε τα μάτια του, τον βάζει ο άντρας μου στο κρεβάτι, τσουπ, τρίτη γουλιά, πολύ μεγάλη, ρουκέτα. Πάει ο άντρας μου να τον αλλάξει ρούχα, όπως τον έβαζε το καθαρό ζιπουνάκι, τσουπ, κι άλλη γουλιά και πάει το ζιπουνάκι. Άλλαξα και σεντόνια, ο υπνόσακκος εννοείται βγήκε νοκ άουτ... Τελικά κοιμήθηκε καλά όλο το βράδι και ξανάφαγε στις εννιά παρά δέκα το πρωί. Πήρα το γιατρό και μου είπε να δώσω ινφακόλ να ηρεμήσει το στομάχι του κι αν συνεχιστούν οι εμετοί-ρουκέτες να του τον πάω.

Νομίζω ότι οι γουλιές άρχισαν από τότε που άρχισε και το μπιμπερό και φοβάμαι ότι ο άντρας μου δεν το ζεσταίνει επαρκώς το γάλα και γι' αυτό κρύωσε λίγο ο μικρός...

Πάντως, ο γιατρός μου είπε αύριο να πάμε για εμβόλιο.

Νάσια, δεν ξέρω να σου πω για τα δόντια...

Βάσω, ναι, έχουμε γιορτή και 25η Μαρτίου και 1η Απριλίου. Αλλά γιατί ρωτάς; Σκέφτεσαι να έρθεις;

Αγγελική, είδες οι κάλτσες; Με κυνηγούν παντού!

Αναστασία, άσε μπαλκόνια και παράθυρα. Έχει δίκιο η Νάσια, δεν αξίζει τον κόπο! Κι εμάς ενώ χτες είχε μια χαρά ήλιο, σήμερα έβγαλε πολλή βροχή...

Για την επιλόχειο που λέτε, πιστεύω ότι όντως ισχύει αυτό με την εργασία. Εγώ από τη μέρα που γύρισα στο σχολείο, μπορεί να είμαι ελαφρώς πιο πιεσμένη, αλλά νιώθω άλλος άνθρωπος. Ξεφεύγεις, αλλάζεις παραστάσεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό!

Μια μαθήτριά μου είχε πάθει επιλόχειο, μετά εξελίχθηκε σε κανονική κατάθλιψη και έπαιρνε ψυχοφάρμακα, εξαιτίας των οποίων δεν μπόρεσε να θηλάσει, μετά την παράτησε ο άντρας της για μια άλλη, οπότε έδεσε το γλυκό, και τώρα που είναι ο γιός της δέκα χρονών κάνει προσπάθειες να κόψει τα χάπια...

Δημοσίευση

Αννα μαρια μου ρωταγα γιατι δεν ημουν σιγουρη αν στα εσπερινα σχολεια κανιυν γιορτες!

Αγγελικουλα ευχαριστουμε:-)να χαιρεσαι και συ τον χαρουλη σου!

Ναι το πανθεον ειναι πισω απο τον εναεριο!βασικα ο μπαμπας μου ειναι φιλος με τον ιδιοκτητη και κατι θα κανονισει γιατι η αληθεια ειναι οτι τσιμπανε οι τιμες!για να δουμε!επειδη αρραβωνες και γαμο καναμε πανηγυρια σε μεγαλες αιθουσες στη βαφτιση θελω να το ζησω αλλιως αγγελικουλα μου!γι αυτο ηθελα σε αιθουσα πιο μικρη εστω κι αν δωσω κατι παραπανω!

Οσο για το εμβολι παιδιατρος μας ειπε για πρωι καλυτερα αλλα ο αντρας μου δουλευει και φοβαμαι προς το παρον να παω μονη με τη μικρη στο αυτοκινητο!και δεν ξερω καν ποτε θα το τολμησω!ας ευχηθουμε Ο Θεος και Η Παναγια να βαλουν το χερι τους να μην την πειραξει!

Αναστασια βρε εχω χασει τη σια!τι γινεται!καλα ειναι?γεννησε?την εχω στη σκεψη μου!

Δημοσίευση

Βάσω, ουουουου, εμείς από γιορτές άλλο τίποτα! Πέρσι δε χάσαμε γιορτή για γιορτή, άσε που είχαμε κάνει κι ένα σωρό εξτρά. Τι ήρθε ο ΘΟΚ και μας έπαιξαν θέατρο, τι ήρθε ένα συγκρότημα και μας έκαναν ένα σεμινάριο, τι κάναμε για την οδική ασφάλεια, τι κάναμε θέατρο εμείς... Φτάσαμε σε σημείο να παραπονιούνται οι μαθητές για τις πολλές γιορτές και εκδηλώσεις!

Φέτος είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα, αλλά πάλι γίνονται οι γιορτές, λαμβάνουμε μέρος στην παρέλαση, κάνουμε ομίλους, γενικώς, δε χάνουμε τίποτα!

Χρυσάνθη, κι εγώ ήμουν τελείως άσχετη από μπιμπερό και μλ. Ρωτήσαμε τον παιδίατρο και μας είπε χονδρικά 150 μλ. Αφήνω συνήθως περισσότερο, γύρω στα 200-250 μλ. Σήμερα άφησα 300 μλ, ένα μπουκάλι με 100, ένα με 50 κι ένα με 150. Έρχεται η μάνα μου όσο έλειπα εγώ και επέμενε να τον ταΐσει αυτή. Δεν ξέρω ποιος έβαλε το γάλα στο μπιμπερό, αλλά του έδωσε μόνο τα 100 μλ, και μετά φυσικά ο μικρός γκρίνιαζε. Μετά από κάτι ώρες πήρα τον άντρα μου τηλέφωνο να τον ρωτήσω τι γίνεται και μου είπε ότι γκρινιάζει και ευτυχώς του είπα να τον ταΐσει κι άλλο, κι έφαγε άλλα 100 μλ περίπου...

Τι δουλειά κάνεις και θα γυρίσεις τόσο νωρίς;

Δημοσίευση

Τώρα τρώει κάθε τρεις-τέσσερις ώρες. Σήμερα έφαγε δύο γεύματα σχεδόν, αλλά συνήθως, όσο λείπω τρώει μόνο ένα γεύμα και μετά κοιμάται, μπορεί και εξάωρο. Φεύγω από το σπίτι πέντε παρά τέταρτο περίπου, και τον θηλάζω στις τέσσερις, μέχρι περίπου τεσσεράμιση. Υποτίθεται θα τον θήλαζα και μόλις γύριζα, αλλά κοιμάται.

Δημοσίευση

ααα εμεις δεν εχουμε ωραριο... :lol::lol::lol: αναδυωρο την ξυπναω εγω αν κοιματε κ γενικα οταν θελει εκεινη...τωρα απο τις 9 μεχρι τωρα ηταν ξυπνια..επινε λιγο σταματουσε,ξανααρχιζε..ουτε που ξερω αν εφαγε καλα...το βραδυ βεβαια δεν την ξυπναω καθολου..μονη της σηκωνετε γιατι πειναει...δεν ρωτησα τον παιδιατρο ποτε πρεπει να σταματησω να την ξυπναω. :roll:

Δημοσίευση

ναι ειναι μικρουλα...αχ αχ αχ...δεν ειναι η απολυτη ευτυχια?

ωρες ωρες την κοιταζω κ λεω ετσι θα ηταν κ οι αλλες δυο...

εντωμεταξυ μοιαζει απιστευτα με τον γιο μου....κ την λατρευει..την προσεχει..ειναι η αδελφουλα του λεει...αφου καμια φορα πεταει κ κατι απιστευτα...τωρα εχω κ εγω αδελφακι (ολα τα ξαδελφια του ειχαν αδελφακια κ αυτος μου ελεγε εγω γιατι δεν εχω)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...