Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φθινοπωρινές & Χειμωνιάτικες μανούλες 2011!!!!Νο3!Ελάτε!

Recommended Posts

Ουφ, δεν πήγα σχολείο σήμερα, και πρέπει να ετοιμάσουμε τη γιορτή της 25ης Μαρτίου και να αρχίσουμε ετοιμασίες και για την 1η Απριλίου... Πήγε ο άντρας μου σ' ένα τουρνουά σκάκι στη Λευκωσία, και θα ερχόταν η μάνα μου να κρατήσει τον μικρό. Αλλά την έπιασαν πάλι οι αρρυθμίες της, και με πήρε τηλέφωνο τελευταία στιγμή, όταν πλέον ο άντρας μου είχε ήδη φτάσει στη Λευκωσία για να μου το πει. Τελικά της πέρασε, αλλά φοβόταν να έρθει, πρέπει να ξαπλώνει κιόλας, οπότε... Αναγκάστηκα να μείνω σπίτι, και τώρα είμαι πτώμα. Στο σχολείο ξεκουράζομαι, στο σπίτι όλο δουλειές κάνω.

Τέλος πάντων.

Νάσια, υπάρχουν πολλά χάλια ονόματα. Ένα από τα πιο γελοία που ξέρω είναι το Ανθοδέσμη!!!! Έτσι λέγανε μια υπάλληλό μας, μεγάλης ηλικίας τώρα, και τη φωνάζανε Δεσμούλα!!!

Έφη το σπανάκι το βάζω σε κατσαρόλα μόνο του χωρίς νερό και ζεματίζεται. Μετά τσιγαρίζω φρέσκο και ξερό κρεμμύδι, ρίχνω το σπανάκι και το αφήνω να σωταριστεί. Φύλλο εννοείται δικό μου, μια συνταγή της πεθεράς... Ένα από τα ελάχιστα καλά πράγματα που έχουν σχέση μ' αυτήν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 992
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας!

χρυσανθη στειλε οσα πμ θες!! θα χαρω να σαπαντησω!

αννα μαρια ενα της αμεντα χω. μου το δανεισε μια φιλη. το ειχα αφησει 5 ωρες, ειχε πρηστει κιολας. απελπισια σκετη ηταν παντως

γιωτα δε θα εχει τιποτα ο μκρος

α ρε χρυσανθη ο ακης σου ειναι αστερι οαντως!! θυμαμαι κ αλλες ιστοριες που εγραφες παλιοτερα

γκυβιζινα?????????????????? οου μαι γκαντ!!!

εφη κερασινα λενε μια φιλη του αντρα μου, το εχω συνηθισει το ονομα πλεον!

νασια τελικα υπαρχουν πολλα χαλια ονοματα

τον ανασταση τον βγαλαμε ετσι απο τη μαμα του αντρα μου (αναστασια) επειδη ειχε πεθανει οταν ο ανρας μου ητταν 16 χρονων. τον πεθερο μου τον λενε θεοδοση -χαλιαααααααααααααααααααα- κ τον πατερα μου δημητρη. δημητρακη θα βγαλουμε κ τον μικρο

Λένα, εγώ αφήνω όλο το βράδι το ένα στήθος και ταΐζω από το άλλο. Ή μπορεί να βγάλω το βράδι κατά τις δώδεκα. Αν σκεφτείς ότι τελευταία φορά θηλάζω κατά τις τέσσερις το απόγευμα, φεύγω για το σχολείο και μετά ο μικρός μπορεί να μην ξυπνήσει για να φάει, καταλαβαίνεις, περνάνε πάρα πολλές ώρες.

Αλλά αφού είχε πρηστεί το στήθος γιατί να μη βγαίνει το γάλα; Μήπως έκανες κάτι λάθος με το θήλαστρο; Γιατί κι εμένα μου έχει τύχει να μην τραβάει. Την πρώτη φορά δεν είχα βάλει σωστά ένα εξάρτημα και τη δεύτερη δεν είχα συνδέσει καλά το θήλαστρο με το μηχάνημα.

εβαλα κ βιντεο στο γιουτιουμπ κ αποτι φαινεται τα κανω ολα σωστα

με το χερι βγαζω περισσοτερο (5 μλ μουαχαχααχαχα :lol::lol: ) αλλα θα παθω καμια τενοντιτιδα!

δεν ξερω, θα προσπαθησω κ αλλες φορες κ θα δουμε

εδω και εγω...βρε Αννα Μαρια ΑΝθοδεσμη χαχαχαχα την γυναικα...εμενα παντως μου αρεσει το κερασινα ειναι διαφορετικοο...Λενακι μου γιατι δεν βγαζει καλε...κατι δεν γινεται δεν μπορει να εισαι τουμπανο και να μην....απο υψος και τετοια λετε εε...εμενα ο γιος απο μωρο ειχε μετρηματα στα ορια των ψηλων και περναγε καποιες φορες κιολας και ειδικα στο κεφαλι...αλλα με τα Σερβικα μετρηματα και στανταρ ειναι ολα φυσιολογικα...εμενα ο αντρας μου ειναι 1.95 και εγω 1.60..χαχα η μικρη παντως νομιζω απο εμενα πηρε..πηγαμε στη γιατρο για εμβολιο ειναι...63.5εκ υψος και 6.080βαρος...μοντελαρα δεν μπορεις να πεις Μπεκαμ ...χαχ...ξεκιναμε απο αυριο και κρεατακι μια χαρα τι Μιλι..απο ματια που λεγατε ο Χριστοφορος εχει πρασινα αλλα λαδι πρασινα του μπαμπα μου οχι το ανοιχτο το δικο μου η Μιλα παλι εχει τα γαλαζιογκρι του αντρα μου και της πεθερας μου..ο χριστοφορος μωρο ειχε ξανθο ασπρα μαλλια θα βαλω φωτο στο γκρουπ αμα το δειτε θα παθετε με τον καιρο σκουρινανε και ειναι ξανθο σκουρο το Μιλι θα δειξει γιατι ετσι ηταν και ο χριστοφορος οταν γεννηθικε και στο χρονο ξανθινε πολυυ αυτα φιλιααα

απο μετρηματα ο αναστασης κ ο μικρος εχουν κεφαλι τεραστιο!! :lol::lol::lol:

κ ειναι στο 90% στο υψος στις καμπυλες κ τα 2

απο βαρος κ τα 2 παλι ειναι στο 50%

ο αναστασης εχει καστανα ματια (οπως κ οι 2 μας) κ ξανθα μαλλια οπως ο αντρας μου

κ ο μικρος καστανα ματια κ σχεδον μαυρα μαλλια!

Καλημερα κουκλες και κουκλακια....

Ανυσηχη η μικρη εδω και 2 ημερες....απο το εμβολιο....και σημερα ωραιος καιρος για βολτουλες....

Κοριτσια ειναι να παμε σε κατι βαφτησια τον Απριλιο και ο αντρας μου θελει να παρουμε και τη μικρη μαζι...εγω ειμαι αντιθετη γιατι ακομα νομιζω δεν κουμανταρεται ευκολα....εγω με καλα ρουχα και την τακουνα που θα την ταιζω,αλλαζω,κοιμιζω....και αν γκρινιαζει?δεν θα ειμαστε σε σπιτι αλλα απο την εκκλησια στο κεντρο....εσεις τι λετε?

Αναστασια μου καλημερα..τι να σου πω..εγω θα πηγαινα με τη μικρη αν τωρα δεν αισθανεσαι καλα και νιωθεις οτι δεν θα καθησει μην την παρεις..εγω με καροτσι και μαρσιπο βολευομαι σουπερ

Γειά σας!

Πάλι μόνη στο σπίτι με τον Αντρίκο, ο άντρας μου πήγε Λευκωσία για το τουρνουά απ' το πρωί, και θα γυρίσει βράδι, κι αύριο το ίδιο. Στον πρωινό γύρο ο αντίπαλος δεν ήρθε, κι ενώ το ήξεραν δεν του το είπαν για να μην πάει. Νίκησε άνευ αγώνος, αλλά έπρεπε να του το πουν, να μην κουβαληθεί άδικα. Από τις εντεκάμιση κάθεται και περιμένε να ξαναπαίξει στις τέσσερις...

Ευτυχώς ο μικρός κοιμήθηκε και μπόρεσα και καθάρισα γραφείο και σαλόνι, και τώρα ξανακοιμήθηκε και είπα να μπω, να κάνω και λίγη προετοιμασία για το σχολείο αν προλάβω...

Αναστασία, εγώ θα έπαιρνα το μωρό μαζί μου. Τον Απρίλιο η φραουλίτσα θα είναι πεντέμιση μηνών περίπου, δε θα την έχεις για πάντα μέσα στο σπίτι! Το πολύ-πολύ, αν γκρινιάζει υπερβολικά, φεύγετε.

Ουφ, έχει ήλιο σήμερα, αλλά φυσάει πάλι ένας τρελός αέρας και δεν μπορούμε να πάμε πουθενά... Έλεγα το πρωί να πάρω τον Αντρίκο και να πάμε για διάφορα ψώνια εδώ στη γειτονιά, αλλά δενννν....

Αννα Μαρια εχεις δικιο σε αυτο...καποτε πρεπει να μαθει να καθεται σε κοσμο,βεβαια θα κλαψει μωρο ειναι αλλα η δικια μας ειναι γκρινια...στριγκλα λεμε :lol::lol: ισως να ειναι πιο ηρεμη τοτε,θα την δω πως θα παει......εχω να της μαυρισω τον κωλο οταν μεγαλωσει γι αυτα που κανει τωρα.... 8-)

Που πηγατε ολες σαββατοβραδο....

γεια σας!

αναστασι κεγω θα σου πω να την παρεις. θα εκπλαγεις με το ποσο καλα κ ησυχα θα καθισει που θα βλεπει κοσμο κ διαφορετικα πραγματα! κ θα ειναι κ στο καροτσι θα την κανετε κ βολτα κ θα ριξει καααααααααααατι υπνους!!

πω πω σας διαβαζω για τις γκρινιες με τα εμβολια κ δε θελω να κανω στον μικρο ουτε ενα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πω πω αννα μαρια τζαμπα τον κουβαλησαν τον αντρα σου

εμενα κ σημερα ο αντρας μου στη δουλεια, πηγα με τα μικρα βολτα στο παρκο, μετα στα τζαμπο κ μετα εδω στη γειτονια. με πηρε ο πατερας μου τηλ να μου πει να παμε αυριο απο εκει για φαγητο κ οταν του ειπα οτι ειμαι εξω καλα μου λεει, που κοβεις βολτες? ο τολης δεν ειναι στη δουλεια?

ναι του λεω

κ εισαι με τν ανασταση? τον μικρο που τον αφησες? :lol::lol::lol:

καλε κ με τα 2 ειμαι του λεω!

α πα πα πα πως τα αντεχεις κ τα 2 μου λεει :roll:

Αφήστε ρε κορίτσια, έφυγε απ' τις δέκα το πρωί και τώρα ακόμα έρχεται από Λευκωσία. Ήρθαν και οι γονείς μου για κανένα δίωρο, αλλά μου τον κράτησαν και κάθισα στον υπολογιστή για δουλειά... Χτες βράδι κοιμήθηκα χάλια, κι έχω φτάσει στα όριά μου... Σε κάποια φάση έτρεμα απ' την κούραση, κι έβαλα τα κλάματα... Ήμουν και απότομη με τον μικρό και νιώθω φρικτές τύψεις τώρα...

Πήρα τον άντρα μου τουλάχιστον 1800 φορές τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, γιατί έπαιζε. Τελικά τον πέτυχα και μου είπε ότι έρχεται, και του έβαλα κάτι φωνές... Το μόνο που κατάφερα ήταν να τον αναστατώσω κι αυτόν, κι έρχεται έτοιμος για καβγά. Τώρα το μετάνιωσα, με τους καβγάδες δε βγαίνει τίποτα.

Τραγούδησα στον μικρό και κοιμήθηκε και ηρέμησα κι εγώ...

Ουφ, έχω και άγχος μην πάθει κάτι στο δρόμο, έτσι που οδηγεί ταραγμένος...

αννα μαρια δε θα παθει τιποτα, μην ανησυχεις. ειναι πολυ ζορι σε καταλαβαινω..

οταν ερθει θα μιλησετε ηρεμα κ ωραια, θα του πεις οτι τα εχεις παιξει κ κακως του φωναξες εκεινη την ωρα

Εντάξει, δε τσακωθήκαμε! Κατάλαβε πόσο πολύ ζορίστηκα και είπε να μην πάει αύριο. Του είπα να δούμε αν κοιμηθώ το βράδι καλά, να πάει, αλλιώς το ακυρώνει αύριο. Τώρα πλένει τα πιάτα για να βοηθήσει λέει.

αντε, μια χαρα!!

ξεκουρασου κοριτσακι!!

εκανα κ αλλη αποπειρα με το θηλαστρο.. αποτυχημενη παλι!

αυτη τη φορα δεν καλυφθηκε ουτε ο πατος του μπουκαλιου! :roll:

οποτε πηρα αυτο το μισο μλ που με κοπο μαζεψα κ το ηπια στην υγεια μου! :lol: :lol: :lol: :lol:

(χαλια ηταν :P )

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Έχει ωραία μέρα σήμερα , περιμένω να ξυπνήσουνε οι άντρες μου να πάμε βόλτα.

Νασιούλα μου τελικά η συμπεθέρα έχει λευχαιμία.

Άστα έσκασα σου λέω.....από αυτό πέθανε ο παππούς μου εγώ ήμουν δεν ήμουν 2 χρονών, δεν έχει καμιά σχέση με την περιπτωσή σας, του παππού μου ήταν καλπάζουσα μορφή.Τώρα η συμπεθέρα δε ξέρει τι έχει και ουτε τα παιδιά της, μονο η κουνιάδα μου το ξέρει και θέλει να μιλήσει στον πεθερό της για να το πει και στα παιδιά της. Θα μπει χειρουργείο για χολή, αλλά από ότι κατάλαβα τα πράγματα είναι σοβαρα, μακάρι να πανε όλα καλά...

Λενάκι όντως ο μικρός μου δεν έχει τίποτα, γενική και καλλιέργεια ούρων καθαρή, τώρα τρώει περισσότερο και ρυζάλευρο είμαστε στη τέταρτη μέρα και θα φάμε παραπάνω, το κουτάλι το πήραμε καλά πιστεύω...για να δούμε. Προσπάθησα να του δώσω και νερό και το έπιασε το μπουκάλι, φαίνεται θα το θυμάμται από την εντατική :roll::roll::roll:

Άννα Μαρία ξεκουράστηκες καθόλου;; πώς νιώθεις σήμερα;;

Έμεινε και ο άντρας σου τελικά σπίτι;;

Gprip3.png

Καλημερούδια φίλες!!!!!!!!!

Κι εδώ έχει τέλεια μέρα σήμερα.....ελπίζω να πείσω τον άντρα μου να πάμε καμιά βολτίτσα οικογενειακώς!!!!!!! Όνειρα κάνω :ymdaydream: πού να πάμε με τα θηριάκια μου και να μην γίνει της μουρλής.... :ymsigh:

Γιωτάκι μου τί έγινε με τις εξετάσεις του Θανούλη????? Μας είπες και το 'χασα????? Αααααα τώρα είδα που έγραψες ότι όλα καλά!!!!!!! Μπράβο το πουλάκι μου :YMHUG: αν και ήμουν 100% σίγουρη ότι δεν είχε τίποτα ο μπουμπουκάκος!!!!!!! Κρίμα για την συμπεθέρα σας.....είναι καλπάζουσα?????? Πάντως έχω ακούσει περίπτωση καλπάζουσας (ένα παιδάκι στα Μουδανιά πριν χρόνια) κι έγινε καλά και τώρα είναι ολόκληρος παλίκαρος!!!!!!! Και ο μπαμπάς μου λευχαιμία είναι αυτό που έχει αλλά επειδή είναι λεμφογενής και όχι μυελογενής έχει καλύτερη πρόγνωση......ήδη το παρακολουθεί μία δεκαετία τώρα και είναι σταθερός!!!!! Καμιά φορά το φιλοσοφούμε με την αδερφή μου και λέμε, ο μπαμπάς λευχαιμία, η μαμά καρκίνο στο νεφρό (κι αυτό πριν μια δεκαετία - μαζί είχαν αρρωστήσει κι είχαμε σαλτάρει να τρέχουμε από το ένα νοσοκομείο στο άλλο), δεν έχουμε καμία πιθανότητα να "πάμε" από φυσιολογικό θάνατο :roll::cry: Τώρα που το σκέφτομαι, πριν τον μπαμπά μου είχε αρρωστήσει με λευχαιμία καλπάζουσα επίσης ένας γνωστός μου και έγινε κι αυτός καλά, έχουν περάσει τόσα χρόνια και είναι μια χαρά ο άνθρωπος!!!! Κάντε τον σταυρό σας...γίνονται θαύματα κάθε μέρα, έχετε πίστη στον Θεό!!!!!! Αν είσασταν Θεσ/νίκη θα σας έλεγα σε ποιόν γιατρό να πάτε στο Θεαγένειο, αυτός τον πρόσεξε πολύ τον μπαμπά μου.......

Άννα Μαρία μου χαίρομαι που δεν τσακωθήκατε τελικά με τον άντρα σου.....είδες καμιά φορά μας εκπλήσουν ευχάριστα και δείχνουν κατανόηση!!!!!!

Μαϊμουδάκι έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας με τις αντλήσεις σου (με τα μλ που βγάζεις) μην το πάρεις στραβά, εννοώ γελάω με τον τρόπο που τα περιγράφεις ........αφού καλέ το θηλάζεις κανονικά το μωρό τόσον καιρό, είναι δυνατόν να μην έχεις γάλα?????????? Μήπως κάτι κάνεις λάθος με το θήλαστρο?????????? Λέω τώρα εγώ......δεν ξέρω και πώς γίνονται αυτά!!!!!!

Αναστασάκο κι εγώ λέω να την πάρεις μαζί σου την μπουμπού.......το πολύ πολύ να γκρινιάζει και να γυρίσετε πίσω αν δεν ηρεμεί με τίποτα!!!!!!!! Αν έχει ωραία μέρα μπορεί και να της αρέσει.......πού ξέρεις?????? Στρίγγλα ε???? :lol: Και η δικιά μου μια απ'τα ίδια.........Αν κάνανε παρέα τα παιδιά μας νομίζω ότι θα δέρνονταν όλη την ώρα τόσο χουϊλούδες (από το χούϊ βγαίνει αυτό :lol: ) που είναι και οι δύο!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελικάκι μου που είσαι κοριτσάρα???????? Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!!!!!!!!

Μίλησα με το Ηλιαννάκι εχθές.......μια χαρούλα είναι κι αυτή και τα λουλουδάκια της, ο Χρηστάκος ξεκίνησε να τρώει κρεμούλες και πίνει και νεράκι!!!!!!!! Μάλλον θα είμαστε εμείς που θα τα ξεκινήσουμε τελευταίοι........όταν γίνουμε 6 μηνών! Ο κάθε παιδίατρος κάνει τα δικά του!!!!!!!

Και η συμπεθερούλα μου (το Μυριαμάκι) είναι καλά.......κλασσικά, την τρέχει ο μπέμπης και δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα άλλο!!!!!

Τί τρώτε σήμερα??????? Νομίζω είναι και νηστεία.......

Νασιούλα μου μακάρι να πάνε όλα καλά και για τη συμπεθέρα μας....

Αμαρτία για όλο τον κόσμο να ταλαιπωρείται με τέτοιες κωλοαρρώστιες... :(:(:(:(

Εύχομαι και για τους γονείς σου να είναι καλά, τουλάχιστον σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι στεθερές οι καταστάσεις...

Ας αλλάξουμε κλίμα, σήμερα είναι μια ηλιόλουστη μέρα, σε λίγο θα πιούμε γάλα και θα φύγουμε βόλτα.

Και τρώμε ρυζαλευράκι και πινουμε και νεράκι του έδωσα το μπιμπερό και το κρατάει και μόνος του!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: έριξα πολύ γέλιο! το καταχάρηκα θα του το δώσω ξανά και θα τον βγάλω φωτό, αφήστε που μου αρπάζει το κουτάλι το θηριάκι όταν τρώμε ρυζάλευρο.

Σε λίγες μέρες μόλις φάει όλη την κρέμα τον ξεκινάω φρουτάκια!!!!!!!

Νάσια άσχετο αλλά εσύ μπρόστα σε μένα είσαι πρώτο μπόι, εγώ άστα ζουμπαδιάρα!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll:

Gprip3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΣΥΜΕΘΕΡΑ ΜΟΥ Η ΝΑΣΙΑ!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΜΑΝΙΚΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΚΩΝΩΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 7 ΜΕ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΩ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΤΣΟΥΠ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΞΑΝΑΤΡΟΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΛΠ.Κ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΡΕ ΚΞΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΛΠ.ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΒΑΖΩ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ Κ ΜΙΛΑΩ.... :lol::lol::lol::lol: ΜΕΤΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΩΜΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑΙΖΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 1 ΩΡΑ Κ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΡ :lol: ΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ Κ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΚΟΙΜΑΤΕ Κ 11 ΤΟ ΠΟΛΥ 12 ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΞΕΡΗ ΓΙ"ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΟΩ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ,ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Κ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ ΤΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΞΕΣΚΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΚΑΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΛΠ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΤΥΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Κ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

ΝΑΣΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Η ΜΙΚΡΕΣ ΣΟΥ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΡΤΑ ΕΔΩ Κ ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ Κ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ.ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Κ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ....ΚΛΕΙΣΑΜΕ Κ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕΝΟΥΝ.

ΜΑΡΙΑ12 ΚΡΕΜΟΥΛΑ Ε?Κ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΧΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΚΑΤΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ ΤΙΣ ΝΕΣΤΛΕ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΛΥΦΕΤΕ ΠΑΣΑΛΙΦΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Κ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΩΙ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ Κ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΠΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ?

ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑΤ :lol: Ι ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σας κορίτσια!

Τελικά ο άντρας μου έμεινε σπίτι, γιατί στεναχωριόταν που κουράστηκα τόσο πολύ, και γιατί λέει, όλο στον Αντρέα ήταν τον μυαλό του και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί να παίξει, και επίσης, λέει, μια Κυριακή έχουμε να την περνάμε όλοι μαζί, είναι κρίμα να τη χάσουμε.

Έτσι, πήγαμε στη μάνα μου για φαγητό, όπου δεν περάσαμε και πολύ καλά, γιατί την είχαν πιάσει πάλι οι αρρυθμίες, και ο μικρός ήταν ανήσυχος επειδή ξεχάσαμε την πιπίλα. Μετά περάσαμε απ' το σπίτι και πήραμε πιπίλα και πήγαμε στην παραλία για καφέ. Ναι!!! Πήγαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για καφέ με τον Αντρίκο! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Το Αντρικάκι νομίζω πέρασε κι αυτό πολύ ωραία! Στην αρχή κοιμόταν και μετά κοιτούσε συνέχεια γύρω γύρω με περιέργεια! Και στο αμάξι δεν κοιμήθηκε, κοιτούσε συνέχεια έξω, και προσπαθούσε να σηκωθεί!

Γιωταμαρία, πολύ στεναχωρέθηκα με τη συμπεθέρα... Μακάρι να γίνουν τα πράγματα όπως τα λέει η Νάσια.

Νάσια, γενικώς είναι νηστεία, όχι μόνο σήμερα, αφού είναι Σαρακοστή! Εμείς πάντως φάγαμε χοιρινό ψητό. :P Φτου μας.

Λένα, εγώ απλά έχω γλείψει καμιά σταγόνα γάλα που μπορεί να πέσει στο χέρι μου. Να το πιώ κανονικά, φρικάρω λίγο! Καλά βρε, πώς γίνεται να μη βγάζεις με το θήλαστρο; Μήπως να δοκιμάσεις κάποιο άλλο θήλαστρο;

Μύριαμ, πού χάθηκες ρε ψυχή; Εγώ μια μέρα δοκίμασα το πρόγραμμά σου και κατέρρευσα!

Νωρίς δεν ξεκινήσατε στερεές;

Σας φιλώ όλες!

Καλημερα κοπελες,τι κανετε?

Ηρεμησε η φραουλιτσα παλι,απο το εμβολιο ηταν ανυσηχη....μονο με τα κακα εχουμε θεμα...κανει κλανιτσες πριν,κλαιει,δεν ξερω αν ποναει ή τρομαζει και μετα ηρεμει.....κι εσας ετσι κανουν ή εχουμε θεματακι?

Νασιουκο θα τραβουσαν τις κοτσιδες τους καλε αν εκαναν παρεα οι μικρες μας :lol::lol:

Αννα Μαρια εχεις το πιο ησυχο παιδακια απο ολες μας,μη μιλας καθολου!!!

Ακομα το σκεφτομαι αν θα την παρω μαζι μας,θα δω πως θα ειναι τοτε στα κοντα,θα εχει μεγαλωσει κι αλλο και ισως ειναι πιο ηρεμη ακομα.Χθες πηγαμε βολτα τα δυο μας με το αυτοκινητο,αλλα στο γυρισμο εκλειγε....της μιλουσα,της τραγουδουσα αλλα δεν ειχε την πιπιλα στο στομα και δεν σταματουσε...ειχε κουραστει κι ολας και γκρινιαζε!!!

Και σημερα καλος καιρος,θα βγουμε καμια βολτουλα παλι!!!

τι κανετε?εμεις καλα...

εμεις εχουμε κανει την νυχτα μερα....η κορη μου ξενυχταει...κ ξενυχταει κ η ξαδελφη της που ειναι 8μερες μικροτερη της...μαζι θα πηγαινουν στα μπουζουκια μαλλον :lol::lol::lol:

λενα μου γιατι το γαλα δε σου αρεσε....?το δικο μου ειναι πολυ γλυκο..εμενα μου αρεσε :lol::lol::lol:

αμα θες να σου στειλω λιγο παντως γιατι νιωθω σαν την αγελαδα..μην παρεις αυτο το gold... :lol:

ολη μερα πρησμενο το στηθος να τρεχει..αλλαζω συνεχεια ρουχα..τρωει η μπεμπα κ μερα βγαζω κ 70μλ για να ελαφρυνω το στηθος να μην ποναω...κ δεν ειναι οτι δεν τρωει σημερα την ζυγισα κ ελεγε 4700...ειχε φαει βεβαια πριν αλλα κ παλι ποσο να ειναι....εγω λεω γυρω στα 4640...την πεμπτη εχω παιδιατρο κ θα την ζυγιση κ αυτος...για να δουμε

τεταρτη παω δουλεια...για να δουμε....

δεν μπηκα το σαββατοκυριακο..ελειπε ο αντρας μου ταξιδι κ ειχε ερθει η πεθερα μου για να μην ειμαι μονη..να ειναι καλα η γυναικα μου εκανε ολο το σιδερο κ σημερα ξυπνησε νωρις μου σκουπισε μου μαγειρεψε ξεσκονισε....κ η αληθεια ειναι ξεκουραστηκα πολυ....αλλα δυστηχως εφυγε μου εκανε ενα σωρο πραγματα η γυναικα

γλυκές μανούλες καλησπέρα.....:)...ελπίζω να είσαστε όλες καλά και τα μωράκια μας ακόμη καλύτερα.,..:)....

....βλέπω η κίνηση έχει πέσει και όχι άδικα αφού είμαστε εργαζόμενες μανούλες...πού να βρεθεί χρόνος για γράψιμο... :lol::lol::lol: .....τρέξιμο μέχρι τελική πτώσεως...πωπω...χαμος....:).....χιχι....μου φαίνεται θα αρχίσουμε να πέρνουμε τα μωράκια μας μαζί στην δουλειά......:)....

εμείς μια χαρά, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι το γραφείο αναλώνει πολύ χρόνο από το 24ωρο μου και ότι ο καιρός γενικά δεν την παλεύει τί να πω.....!!!!....πότε θα δούμε λίγο ήλιο βρε κορίτσια...!!!...ευτυχώς χθες πήραμε την μικρή και πήγαμε παραθαλάσσια για καφεδάκι...το νινάκι μας ήταν πολύ ήρεμο....το απολαύσαμε....!!1....αλλά ΄σήμερα μιλάμε για πολύ υγρασία, συννεφιά και κρύο...ουφφφφ.....

σας φιλώ όλες...!!!!

Αναστασάκι μου γλυκό δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις την φραουλίτσα μαζί σου στην βάπτιση.....!!!.....θα την έχεις μαζί σου...!!!!.....το κοριτσάκι σου είναι μια κουκλίτσα και με το που θα δει κόσμο θα το απολαύσει...!!..σας φιλούμε γλυκά..:)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...