Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Νο2


Recommended Posts

ti kanete koritsakia mou??egw shmera exw ksipnisei aptis 5.30 kai meta de mou ksanakollage upnos...pffff shmera to menu kai gia mena exei psnakorizo gia ton antrouli gigantes pao xthes pou polu tous ligourevomai alla den mporw logo enterou na tous faw re gmt..pfffff shmera o kairos einai ligo kalytero spoa xthes alla etoimos einai na xalsei pali nomizw...koritsakia mou gia kafe shmera einai apithano na mporesw giati den exie leoforia mexri tis 6 kai den exw alli lusi na erthw athina apo edw pou menw giati den exw kai amaksi shmera to phre o antras gia ti doulitsa tou opote de tha mporesw re gmt kai zilevw...pfffff kala na peraseteeee :D:D paw na tsakisw ligo pagwtaki(pwpw to mwraki tha vgei pagaki toso pagwto pou trww!!!!)kai ta leme metaaaa

re koritsia to maraki(mariagiorgos)pou exei eksafanistei??exei kamia to kinhto tis na tin paroume na doume an einai ola kala?anisixw....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 989
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια, εύχομαι να περάσετε καλά οι κοπέλες που θα βγείτε σήμερα στην Αθήνα, εγώ όπως σας ξαναείπα θα είμαι δουλειά εκείνη την ώρα. :oops: Καλά αποτελέσματα εύχομαι στις κοπέλες που περιμένουν να δουν τις εξετάσεις τους, εμένα πέρα από τις γνωστές εξετάσεις ο γιατρός μου δε με έβαλε να κάνω άλλες. Ανησυχώ λίγο για να είμαι ειλικρινής, αλλά για να το λέει ελπίζω κάτι να ξέρει. Γενικώς είναι καθησυχαστικός όταν με πιάνουν εμένα τέτοια άγχη..

Σχετικά με το φύλο μην αγχώνεστε, περνάει ο καιρός και μετά την 17η εβδομάδα, άντε το αργότερο στην β επιπέδου θα μάθετε τι μωράκι περιμένετε. Εμένα πάντως με είχαν προετοιμάσει για αγόρι στην αυχενική, το οποίο άλλαξε την 16η εβδομάδα.

Για τα πονάκια στη κοιλιά είναι πονεμένη ιστορία, εμείς χθες κάναμε αγκαλίτσες με τον αντρούλη-μαγειρούλη και μετά τον οργ.... με έπιασε ένας πόνος και βάρος στην κοιλιά, το σκυλομετάνιωσα..Με σιγουριά λέω πως δεν είναι το έντερο! Αποχή μου φαίνεται από εδώ και πέρα!

Για αγορές και εμείς τίποτα, μόνο ελάχιστες βόλτες σε μαγαζιά αλλά δεν έχουμε αγοράσει ούτε ένα καλτσάκι μέχρι τώρα....Κορίτσια το πιστεύετε πως ζηλεύω τις κοπέλες που είναι στον 9ο?? Μου φαίνεται ατελείωτος ο καιρός μέχρι το καλοκαίρι, πρώτη φορά ανυπομονώ για να έρθει και να περάσει το Πάσχα, να βγει και η πρωτομαγιά.....Δεν βιάζομαι τόσο για τις αγορές, όσο για να γνωρίσω το μωράκι, να γίνω κ εγώ μανούλα, να ζήσω όλο αυτό που περίμενα τόσα χρόνια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

boob mou k egw etsi niwthw perimenw pws k pws na erthei to mwraki mou na ginw manoula k egw.. ax pasxalaki eipes spanakorizo eee k egw thelw ... gigantes kanonisa na ftiaksw aurio.... exw ginei polu peinala autes tis meres ola ta thelw... :lol::lol::lol: kala apotelesmata stis eksetaseis k stous uperixous euxomai k perimenoume nea...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια

Αριαδνη θα εισαι μανουλα Ιουλιου τελικά, ωραια γιατι ειμαστε πολύ λιγες...οσο για το φυλο την άλλη φορά θα το μάθεις σίγουρα.

Ανθή ολα καλά και με τον βιοχημικό έλεγχο, τέλεια τα νεα για το μωράκι σου. Την Αγγελική τελικά ναι την κοιμίζω και μεσημέρι θα δω αν με τον παιδικό αλλάξει το προγραμμά της, πάντως χθες μου χοροπήδαγε μέχρι τις 11 ευτυχώς ξυπνησε στις 9 το πρωί και ετσι κοιμήθηκα και εγώ μέχρι τις 8 μιση.

Μαράκι τελικά ηταν η πλακέτα τσουχτερή η τιμή μας ειχε τύχει και μας με άλλη συσκευή κάτι αντιστοιχο πριν κανα τριμηνο, προσπάθησε ο τεχνικός μηπως το φτιάξει αλλά δεν τη γλιτώσαμε και την χρυσοπληρώσαμε και εμεις την πλακέτα. Με το καλό να δεις και την μπουμπού σου σήμερα.

Αμαλια για καφεδάκι θα πάμε σήμερα έχουμε πει 5 και τέταρτο στο Σύνταγμα συναντηση στα McDonald. Α τις ζώνες αυτές δεν τις ήξερα μπορει να ειναι βολικές για τώρα, λογω χειμώνα.

Λια τέλεια δεν ειναι απιθανη η αισθηση αυτη, θα το νιώθεις μερα με τη μέρα και περισσοτερο.

Αννα και Χριστινάκι δεν πειράζει την άλλη φορά θα πιουμε περισσοτερες μαζί καφεδάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια!δεν ειναι να λειπεις απο το φορουμ!απαπα ποσες σελιδες διαβασα.το σαββατο πηγα να παρω στολη της μικρης κ δεν κρατηθηκα αγορασα κατι ψιλοπραγματακια..αχ ειναι τοσα πολλα που θα πρεπει να αγορασω...κ να φανταστειτε εχω κ απο την κορη μου..διπλα εξοδα τα διδυμα!χαχα

να σας πω την αληθεια εβλεπα κ τα αγοριστηκα κ με επιασε μια εντονη επιθυμια το αλλο μωρακι να ειναι αγορακι.μην πιξουμε και στα ροζ!χαχα.καλα βεβαια να ναι τα μωρακια!

βρε κοριτσια εκανα εξετασεις την προιγουμενη φορα ο αιματοκριτης ηταν 34 με ληψη μιασ καψουλας σιδηρου τωρα παιρνω δυο κ ο αιματοκριτης ειναι 30 κ ειμαι μονο τεσσαρων μηνων.μηπως γνωριζεται τις επιπτωσεις εαν πεσει κ αλλο,που το θεωρω σιγουρο;κ να φανταστειτε τρωω τροφες πλουσιες σε σιδηρο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναμαι και εγω τελειωσα με τις δουλειες του σπιτιου εκανα και λιγες αλλαγες στο δωματιο της μικρης ωστε να περιμενω το κοριτσακι μου ναρθει το απογευμα που τοσοοοο μου ελειψε!!! σας διαβασα ολες και κρατουσα σημειωσεις αλλα απο τη γρηγοραδα μου σβηστηκαν (τι ξανθια!!!)

καλο καφεδακι να εχετε εσεις οι αθηναιες και εσεις οι πανωμεριτισσες αν το κανονισετε!!! ζηλευω και εγω για μενα πιειτε οτι θελετε αρκει ναναι σκετος!!!

ντελφιν μου αντε να δεις την κοπελαρα σου σημερα και να μας πεις τα νεα της!!!

λιλ μου ξεκινησε τις τουμπιτσες αντε και τις μπουνιες σε λιγο!!!

πασχαλιτσακι μου εισαι καλυτερα τωρα??? προσεχε μην ειναι καμια γαστρεντεριτιδα και σε γυρωφερνει... καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου....

καλε τι σας επιασε ολες με το σπακανορυζο δεν μου αρεσει καθολου!!! εγω εφτιαξα τορτελινια και περιμενω κοτοσουπα της μαμας!!!

αριαδνη μου πολυ ντροπαλο το μωρακι σας σα το κολοκυθα που μου εβγαλε την πιστη μεχρι να τον δω! αληθεια δεν ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙς ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ???? εγω δεν αντεχω ειναι σκατοπεριεργη!

βρε λια μου αυτη τη ζωνη τι θα την κανεις??? νομιζω πως ειναι πεταμενα λεφτα!!!

εγω απο ψωνια εγω ηδη ξεκινησει με λιγα ρουχαλακια και πανες... τωρα θα προμηθευτω το 2νουμερο και μετα το 3... ειπα και στη πεθερα μου να παρουν μια προικα για τη κουνια (τι τσαμπα θα την βγαλουν παλι εδω ολοκληρο ονομα τους θα παρει) και για μενα μενει να αλλαξω το δωματιο χρωματα, αλλα αυτοκολλητα, κουρτινα μπλε και σεντονακια μπλε για το πορτμπεμπε και φυσικα να φτιαξω μαξιλαρι για τα χρυσα για το νοσοκομειο κεντητο (τοχουμε εθιμο αυτο με το μαξιλαρι στη σαντυ μου ειχαν κεντησει την παναγια που κρατουσε στα χερια της το χριστο και τωρα για το κολοκυθα θα κεντησουνε μονο το χριστο)... τι αλλο τι αλλο θα δω!!!! εμενα ο μαρσιπος πιο πολυ βολεψε τον αντρα μου αφου αυτος εμενε μαζι της το απογευμα και βγαινανε βολτα απλως πηραμε της chicco που εχει την εξτρα ζωνη για τη πλατη!

νανσυ μου τι στολη πηρατε??? αν σου πεσει κιαλλο ο σιδηρος θα ζαλιζεσαι και θα αισθανεσαι πολυ αδυναμια... σιγουρα θα στο αυξησει κιαλλο μη αγχωνεσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φουσκοκοιλιτσες μου..κατ αρχην καποιες ηδη πινετε καφε στο συνταγμα.... :(:( κ εγω ηθελα αλλα δεν μπορεσα!!!καλα να περασετε κ να πιειτε κ για εμας εναν!!!

σημερα το μενου εχει κοτοπουλο γιουβετσι,το ειχα επιθυμησει ειναι η αληθεια!!

λια κ εγω νομιζω οτι ειναι λιγο ακριβη η ζωνη αλλα επσης δεν ξερω κατα ποσο ειναι χρησιμη!!με τα χρηματα αυτα μπορεις να παρεις μπολυζακια ή κατι αλλο που χρειαζεσαι.

πασχαλιτσακι περαστικα κ να προσεχεις!!!

ντελφιν καλα αποτελεσματα κοπελαρα μου,αντε θα δεις το ζουζουνι σημερα!

εγω δεν εχω ακομα ξεκινησει τα ψωνια.ολη την προικα για το δωματιο την χω απο τον μικρο του αδερφου μου που ειναι ολοκαινουργια τα επιπλα!ειναι κριμα κ πολλα χρηματα να παρω αλλα.για ρουχαλακια κ τετοια δεν εχω δει τιποτα ,σκεφτομαι να κανω καμια βολτα μεσα μαρτιου για ρουχαλακια κ παμπερς.πω πω τωρα που το σκεφτομαι ειναι πολλα που χρειαζονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννα μου αφου τα εχεις μη μιλας καθολου τα πιο πολλα εξοδα ειναι τα επιπλα και το καροτσι.... τα ρουχα κουτσα στραβα τα αγοραζεις και τις πανες παντα με προσφορα αλλα τα επιπλα ειναι το πολυ λουκι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ!ΕΝΙΩΘΕ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΧΑΧΑ!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ Κ ΕΓΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΟΥΝΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΞΟΔΑ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΑ!ΧΑΧΑ ΠΗΡΑΜΕ Κ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗΜΟΥ ΑΛΛΑ 500ΕΥΡΩ Κ ΕΚΕΙ!ΧΑΧΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ!Κ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ;ΧΑΧΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΔΩΣΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ 120ΕΥΡΩ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κ απο μενα...

Αλεκα πολυ ωραια τα συνδυασες...ειναι τελεια...

Αννουλα εισαι πολυ τυχερη που τα βρισκεις ετοιμα οτι ειναι απο εξοδα αυτα ειναι τα πιο ακριβα...

Νανσυ μου εσυ πραγματι εχεις τα εξοδα εις διπλουν...δεν πειραζει εχει ο Θεος γερα ας ειναι να τα κρατησεις στην αγκαλια σου....

Μαρακι πως πηγε στο γιατρο..την ειδες την πριγκιπεσσα σου...αντε πες μας κ μας....

Μολις εστιψα ενα χυμο πορτακαλι να πιω....τα λεμε μετα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καροτσι δεν εχω αλλα νομιζω οτι ειναι κατι που θα παρει ο πεθερος μου μιας κ το δικο του ονομα θα βγει!!!

στην αρχη το σκεφτομουνα να παρω καινουργια αλλα μπα....

ρουχα κ λοιπα θα παρω σιγα σιγα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλέκα τέλειες οι μπορντούρες!!Τις αγάπησα!Αντε να δεις και το κοριτσάκι σου!

Ρε παιδια τελικα παρα το μαυρο μου μαλλι ειμαι πολυ ξανθια!Πως είχα κολλήσει εγώ πως αυριο είναι Τρίτη και θα πίναμε τον καφε!Περαστικα μου..Να δούμε πότε θα οργανωθούμε πάλι!

Σήμερα εκανα κι εγω μια βόλτα jumbo..δεν κρατήθηκα!!Και πήρα πραγματάκια για τον αλήτη μου!Νωρίς ξενωρίς,ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩΩΩ!!! :D:D

Ευτυχώς τελικα θα μας δώσουν και κρεβατάκι,και είμαστε κομπλέ.Μονο καρότσι που θα χρειαστει να πάρω,μπανιερίτσα και τέτοια μικροπράγματα.Αλλα το καρότσι θα το πάρω μετα τη γέννα.Ευτυχώς που δεν έιχα πολλά λεφτά γιατι μέχρι και μαγιό θα του έπαιρνα!! :lol:

2 μηνών μπορώ να τον πάω για μπανάκι άραγε?? :? (Σήμερα έχω πάθει χαζομάρα)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas koritsares mou,aleka ontws ta exeis sundiasei polu wraia!!!! lia polu gelasa me to magio xaxaxaxax kai egw etsi me to zori kratiemai!!!polla exoda exoume alla xalali tous gera na einai!!!!!emena einai to prwto mou kai den exw tipota!!ax koritsia me exei piasei ena agxos pw pw aurio 10 kai misi kanw b epipedou eutuxws einai prwi na teleiwnw makari na einai ola kala!!!!eimai polu agxwdis aurio tha me kratane mexri na tin kanw :lol: xaxaxax sas filw oles na mou prosexete!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsia ti kanete eiste oles kala ?

dystixos den prolaveno na diavaso ta nea sas mpaino gia poly ligo ta diavazo sta grigora alal meta den 8imame k polla ....

lia nomizo oti 8a simfoniso me ta kortisia gia ti zoni ase pou einai akrivi ... nomizo alla pali essi 3ereis kalytera ! kala apotelesmata na exeis k me tis e3etaseis sou kopela mou !

kokona mpamies e ? k ego toidio ekana simera !

lil akouseees to moraki sou ax teeeeeleia ade na er8ei k i seira mas !!!

Ελενα kala einai na min agxonese !

Αριαδνη tin epomeni fora malon 8a sas kanei ti xari na to deite to mikrouli sas !

Ανθη synxaritiria gia ta apotelesmata koritsi mou !

delphin me to kalo na deis to moraki sou glikia mou !

ego koritsia simera vgikan ta apotelesmata apo tin ayxeniki i mikroviologs mou eipe oti einai kales alla akomi o giatros na mouparei til ouffffff 8a me skasei aftos o an8ropos ...

pistevo na mou tilefonisi pio arga k na sas grapso ta nea mou !

mexri tote sas filo kalo vradi k kali 3ekourasi se oles sas !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια!!!!πηγα σημερα στον γιατρο κ ολα καλα ηταν.. ο αιματοκριτης μονο ειναι 30,6 αλλα λεει ο γιατρος να μην ανησυχω..αρκει να μεινει εκει κ να μην πεσει αλλο..εντωμεταξυ πινω 3 σιδιρο την μερα,αλλα δεν παιζει ρολο τελικα..γυρισε το μωρο με το κεφαλι προς τα κατω!!ειχε καθιστη θεση με τον ποπο της φατσα προς τα μας.. :):):) επισης με εξετασε απο κατω,για να μετρησει τον τραχηλο..ο λογος..?αν ειναι κατω απο 2,5 εκατοστα ο τραχηλος θα γεννησω προωρα..(αυτο συμβαινει στις διδυμομανουλες)αν ειναι πανω απο 2,5 εχω ανεπαρκια τραχηλου..και τελικα.......????????????? εχω 5,5 εκατοστα κ θα ζοριστω πολυ στην γεννα.. τον λεω οτι κ στο πρωτο μου παιδευτικα απο δευτερα βραδυ που εχα πονους,γεννησα την τεταρτη το μεσημερι..κ λεει ο γιατρος μου ωχχχχχ...οταν μπω στον μηνα μου θα περπαταω πολυ για να ανοιξω απο κατω! Αντωνια στειλε τηλ να το κανονισουμε.. αλεκα πολυ ομορφα τα αυτοκολλιτα..κ η μπουλντουρα τελεια.. κατερινα στην 13 βδομαδα πολυ δυσκολα να το νιωσει καποια..σπορακι ειναι ακομα..σε κανα 2,5 βδομαδες θα το νιωσεις το νινι σου!!!!17 με 18 βδομαδα ως συνηθως..νατασαμαρια καλη επιτυχια αυριο!!!ολα τελεια θα ειναι!! μινα ετσι κανουν οι γιατροι..αργουν να παρουν!! μας σκανε αλλα θα παρουν!!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑΤΑΣΑΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Κ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ.ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΠΑΝΤΑ.

ΕΜΕΝΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ Κ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ 30 ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΜΟΥ ΠΕ ΟΧΙ ΓΙΑ 3 ΣΙΔΗΡΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ,ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ 4,5 ΜΗΝΕς ΑΚΟΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασαμαρια καλη επιτυχια αυριο στην β επιπεδου!!θα περιμενουμε νεα σου!!

Και εσυ ενεσουλες,ε? Αααχ και εμενα ο αντρας μου μου τις κανει , εχω και μελανιτσες στην κοιλιτσα,εσυ? :P Τον εχω ζαλισει και εγω, υπομονη θα κανουμε...

Μινακι καταλαβαινω το αγχος σου, αλλα αφου σου ειπε ο γιατρος σου οτι ολα πηγαν καλα μην ανυσηχεις :YMHUG:

Ντελφιν και εγω δυο σιδηρους παιρνω την ημερα...το εχουν αυτο οι εγκυουλες με το αιματοκριτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ti kanete koritsakia?egw dystixws to martyrio to vradino synexistike kai to meshmeri tsampa to efaga to spanakorizo.....strafi phge kiayto..pfff kaipeinaw sa likos alla psilofovamai pali na faw re gmt...

mina mou bravo gia tin ayxeniki kai mhn agxwnese me ton giatro tha se parei ;););)

maraki mou sygxaritiria kai sesena pou ola einai kala me to mwraki sou :D:D

axxxx kiegw thelw na pswnisw mikroxazopragmatakia (ta perissotera tha ta parw apthn aderfi mou pou gennise ton avgusto opote mono kounia tha parw prostoparon apo ta megala exoda...)alla an to mikro mas de mas kanei ti xari na anoiksie ta mpoutakia tou na doume den kserw ti xrwma na parwwwww!!elpizw ton allo mhna kati na doume gia na arxizw na pswnizw xazomaroules :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalispera koritsia!!!

Ti kanete?

Wraies oi mpamies! Egw garidomakaronada eixa kanei. Spania tin kanw alla simera me epiase. Kai den me epiase mono gia auto...me epiase kai gia glukoooo!! Efaga kai sokolatopita kai gluko tou koutaliou gia na min faw 2-3 sokolates pou ithela. Ntaksei omws twra mou perase.

Natasa kali epituxia aurio!!!

Mina min anisixeis afou ola kala itan tha se parei kai gia ta upoloipa!

Delphinaki mou ti kala pou to eides pali to nini sou!! Auto me ton traxilo den to iksera.

Xtinaki kane ligo upomoni tha matheis suntoma ti einai!! Kala kai egw eixa mia agwnia pwpw, afou den to eidame kai perimena ena mina, otan piga se auto to rantebou, koitaze koitaze o giatros kai den elege tipota kai me epiane ena agxos, skeftomoun, pali de blepei tipota. Kai ekei pou tou kanw "giatre mi mou peite oti den tha to doume pali simera to fulo" mou leei autos "blepeis autes tis 2 grammes?e koritsi einai!" Twra poies 2 grammes eblepe autos den kserw alla telos pantwn, etsi mathame!!! Nomizw kai sena koritsi thanai giati sunithws se auti ti bdomada ta agoria deixnoun. Alla pote den ksereis!!

Lil mou ti teleia pou to katalabes to mwraki!! Kai egw to idio tin prwti fora den imoun sigouri an itan auto...ti deuteri meta apo kamia duo meres lew auto prepei nanai, e meta apo kamia ebdomada pou edwse to prwto sima den ksanastamatise. Stin arxi eniwtha mono ena tik tik. Twra to niwthw pio entona kai pou strifogurizei! Einai teleio! Kamia fora kathomai kai otan niwthw ena tik tou kanw kai egw kai auto sunexizei!! Auti einai h prwti mas epikoinwnia me to thaumataki mas kai ontws einai polu wraio sunaisthima!!!

Nancy, otan exeis xamilo sidiro epireazei mono esena, to mwro sou pernei apo sena sidiro kai den exei anagki, esu ama pesei kai allo tha niwtheis polu koposi kai zalades kai adunamia. Sigoura kati tha sou pei na kanei ama pesei kai allo de mporei.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οσες παρετε κουνια και καροτσι διαλεξτε ουδετερα χρωματα και οι παραστασεις να εχουν και κοριτσακι και αγορακι μεσα για να σας μεινουν και για μετα!!!

νατασσουλα μου καλη σου επιτυχια αυριο με τη β'επιπεδου... καλε γιατι αγχωνεσαι αφου ολα καλα θα πανε θα δεις και το μωρακι σου!

ντελφιν μου ειδες τα κοριτσακια κυριες σωστες... αυτο με το περπατημα το επαθα και εγω στο 9ο αλλα και παλι δεν τα καταφερα να γεννησω φυσιολογικα.... κοιτα περασαν και 11χρονια απο τοτε που γεννησες το γιο εεε τωρα κατι θα εχει αλλαξει!

μινα μου θα σε παρει τηλεφωνο μη αγχωνεσαι αφου ειναι οκ η αυχενικη σου μη σκας!

νανσυ οτι σου πει ο γιατρος θα κανεις... καλα εγω γιατι ειμαι τοσοο αναισθητη και δεν αγχωνομαι τοσο για τις εξετασεις μου? το μονο που θελω το μωρο ναναι καλα!!! εγω της πηρα τη πειρατινα και ασαυτο εχεις δικιο αν παρουμε για το ενα πρεπει να παρουμε και για το αλλο (για σενα και για τα τρια)

αληθεια σας αρεσαν τα αυτοκολλητα ή ειναι υπερβολικη η μπορντουρα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

aleka mou einai polu omorfa kai ta tairgiaxes polu wraia mas edwses kai idees :P lil mou kai egw exw melanitses kai kamoia fora kai kati san mpalakia mikra mikra elpizw na katalaves xaxaxax ta mpalakia den tin kanw panta stin koilia tin kanw kai sto mpouti.exoume akoma enesoules na kanoume upomoni axizei!!!! :P:P elena garidomakaronada kai sokolatopita pw pw mou trexoun ta salia!!! xtinaki upomoni!!!delphine polu xairomai pou einai ola kala sas euxaristw koritsakia mou gia tis euxes sas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε νατασσα μου γιατι δεν μου δινεις τα στοιχεια σου να σε περασω μεσα στη λιστουλα μας??? αντε γιατι ολο χανεσαι

η σοκολατοπιτα σου ελενα μου εφερε ξινιλες αυριο θα φαω παγωτο τελος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσακια μου

τι κανετε?

κριμα μωλε που δεν ηρθαν οι φουσκωκοιλιτσες μου οι αθηναιες.. :(:(:(:( αντε την αλλη φορα ε??????

τελικα για καφε ειμασταν μονο το κατερινακι και εγω...

τι γλυκια κοπελιτσα! και πόσο ανετη... :x:x:x μιλαγαμε και αμεσως εσπασε ο παγος... σαν να την ηξερα... ;);)

βεβαια εχει ενα ελαττωμα ..μιλαγε πολυ :lol::lol::lol: σε αντιθεση με μενα που δεν μιλαω πολυ :D:D:D αφηστε τα ..δυο ωρες κατσαμε...ολο μπουρου μπουρου ειμασταν :)):)):)) ειπαμε οτι δεν θα μιλαμε για τα παιδια μας και όλο γαυτα λεγαμε οι κουκουβαγιες :lol: :lol αλλα ειπαμε την αλλη φορα να μαζευτουμε πιο πολλες... να κανουμε χαμο.... :D:D

σας φιλω ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...