Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ 2010 Νο 14 - ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΛΟΓΑΚΙΑ!!!!!!!


Recommended Posts

Μια πασχαλίτσα έστειλα κι ένα μικρό σπουργίτι να πούν καλή ανάσταση και στο δικό σας σπίτι!!!

Κάθε τέλος είναι και μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα να περάσετε. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, απο το σκοτάδι στο φώς!!

post-12238-13873939168372_thumb.jpg

post-12238-13873939168421_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 913
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοριτσακια μου καλη ανασταση να εχουμε!!

σας ευχαριστω πολυ ολες για την συμπαρασταση!! ζετακι δυστηχως ειμαστε στα νοικια και τα πραγματα πολυ δυσκολα μας κατεβασαν και το ταμειο ανεργειας δραμα!!!

δεν πειραζει προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη οσο μπορω παντα!!!

να περασετε ολες υπεροχα ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα

φιλακια πολλα πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βγηκα στο μπαλκονι και ακουσα το χριστος ανεστη και ειδα και τα πυροτεχνηματα....

χριστος ανεστη κοριτσαρες μου.... ευχομαι το αγιο φως να πλυμμηρισει τις καρδιες μας και να μας δειξει το σωστο δρομο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΑΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 12 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ Κ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ!!!

Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΡΟΦΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΒΡΕΧΕ Κ ΦΥΣΟΥΣΕ, ΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΦΤΙΑΞΑ Κ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ. ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΘΑ ΦΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ. ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΡΩΙ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΗΣΤΕΥΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΤΡΩΓΑ ΜΟΝΟ ΛΑΔΙ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΚΑΤΩ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΙΤΑ..ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΕΠΡ !!!!!ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσακιαααα χρονια πολλα χριστος ανεστηηηηη!!!!κ του χρονου να ειμαστε ολοι καλα , με υγεια!!!!

μπηκα στα γρηγορα να καλημερησω κ να ευχηθω... σημερα εχει γενεθλοα ο αγγελος μου κ ετοιμαζομαστε να βολταρουμε οικογενειακως!!!!!!

η σημερινη μερα αποκλειστηκα αφιερωμενη στα παιδια μαααααααααςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω γλυκα

τα λεμε.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! πώς είστε κοριτσάρες μου? πώς περάσατε? εμείς καλα, όπως σας είπα στην αδερφή μου πήγαμε όλη μέρα, σουβλίσαμε, φάγαμε και η Δήμητρα ξεπατώθηκε στο παιχνίδι :D:D:D καλά ήταν, ελπίζω και του χρόνου να είμαστε καλα ;);) ηλιάννα μου να χαίρεσαι το αγγελάκι σου!!! χιλιόχρονος να είναι, δώσε του πολλά πολλά φιλάκια :-*:-*:-*:-* μίκα μου κι εγώ πρέπει να ξεκινήσω δίαιτα γιατί έρχεται καλοκαιράκι...πρέπει να στρωθώ να χάσω αυτά τα 5 κιλά αλλά είμαι λιχούδο ρε γαμώτο :oops::oops::oops: δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μακαρονια και γλυκά :oops::oops::oops: αυτά τα λίγα προς το παρόν...άντε μαζευτήτε σιγά σιγά γιατί μου λείψατε :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ?????

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΣΟΥΒΛΙΣΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!

ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΡΝΑΚΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΜΟΝΟ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΕΤΕ ΝΑ

ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ???? :lol::lol::lol: ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΖΩΜΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΚΕΤΟ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΡΕΛΕΝΕΤΕ....ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΟΣ :lol::lol: ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ :D:D

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ

ΦΥΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να μαστε κ εμεισ!!!!

ΠΑΣΧΑ ΤΕΛΟΣ!!! ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ :cry::cry::cry::cry:

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ [ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ Κ ΨΗΣΑΜΕ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΜΑΣ :D ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ!!!!!

ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ!!! :D

ΞΕΔΩΣΑ ΑΡΚΕΤΑ Κ Μ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!! ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ :cry:

Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ !!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΥ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΚΟ ΤΗΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα παιδάκια μας καλα.............

Ηλιαννα μου να σου ζησει ο Αγγελος σου και να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!!!!!!!!

Εμείς πρώτη μέρα μείναμε στο σπίτι μας που είχαμε κόσμο....εμείς δε φτιάχνουμε οβελία και κοκορέτσι.......μόνο σούβλα!!!!!!!!!!!Τη δεύτερη μέρα πήγαμε στην πεθερά.........Πολύ ωραία περάσαμε!!!!!!!!!!!Να χε κι άλλο!!!!!!!!!!!!Χτες ήμασταν στο σπίτι μας και παίζαμε στο γραδίσι...........ήρθε και μας βρήκε ένα κουταβάκι από το πουθενά και μάλλον θα μας μείνει..........είναι πολύ χαριτωμένο αλλά ο Ορέστης δε θέλει να πηγαίνει κοντά του..........από μακριά!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια σας κοριτσαρες μου ομορφες.... εχει εναν σκατοκαιρο και μας εχει κλεισει σπιτι με τη μικρη... ο αερας εκανε πολλες ζημιες και τωρα περιμενουμε και τη βροχη μπας και σπασει λιγο.... ολοι δουλευουν πλεον και ετσι πινουμε καφεδακι μαζι με τη σαντυ!!!!

ηλιαννα μου να χαιρεσαι τον Αγγελακο σου ..... γερος, δυνατος και καλοτυχος ναναι για μια ζωη!

ζετουλα μου χιλια ευχαριστω για το οτριβιν.... χθες της το ξεκινησα και δεν εχει βηχαλακι μεχρι στιγμης μονο οι μυξες παραμενουν σταθερες!!!

και εσυ με διαιτα??? και μου εχεις τη τουρτα φατσα φορα που μολις την βλεπω τρωω κουλουρακι!!!

μικα εσυ που εκανες και νηστεια εβαλες κιλα???

μαρακι μου αντε να δεις και εσυ το μωρακι σου να κανεις και εσυ τις ετοιμασιες σου.... και η σαντυ μη νομιζεις αρνακι δεν εφαγε πιο πολυ εφαγε λουκανικο!!!

ελενα μου με εσωσες με τις πανες βρακακια... ασε που τον τελευταιο καιρο ειχαμε διαρροες με το 5νουμερο ενω τωρα με το βρακακι μια χαρα καθαρες ειμαστε.... ασε που καμαρωνει κιολας η σκατιαρα για το καινουργιο μπουπουλινο! αντε μπας και ανοιξει κιαλλο ο καιρος και τους τα κοψουμε σιγα σιγα....

ηδη εχουμε ξεκινησει απο τις πιπιλες και τις μειωνουμε απο τις 6 που ειχαμε για τον υπνο μεινανε 3, αντε να μεινει και μια να ησυχασουμε και μετα καμια! το θεμα ειναι οτι ο μπαμπας ξεχασε τα κλαματα και οποτε την ακουει να κλαιει αυτα τα βραδια που ψαχνει τις πιπιλες νευριαζει, ακομα δεν εχει καταλαβει οτι θα κλαινε και τα δυο μαζι το βραδυ σε ενα μηνα σχεδον!

πωπωπω ιδιοτροπος ο γιος σου μαρινακι μου ουτε το σκυλακι δεν θελει.... πριγκιππας σωστος μας κοιται αφ'υψηλου!!!!

σημερα εχουμε καρμποναρα ετσι να κανουμε αποχη απο το αρνακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε ΜΠΡΑΒΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ!!!

ΓΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ Κ ΕΛΑΤΕ ΚΑΤΑ ΕΔΩ~~~

ΕΜΑΣ ΒΡΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ~~ ΛΙΜΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ :?

ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ!!!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΣΚΥΛΙΑ!!! :D Κ ΕΝΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ.......

ΑΛΕΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΣΤΡΩΝΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ!!!

ΠΟΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΠΗΡΕΣ???? ΕΜΕΝΑ ΤΟ 6ΑΡΙ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΟΝ ΣΤΕΝΕΥΕ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΟΚΙΛΙΑ Κ ΤΟΥ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 7!!! ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ Κ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΡΟΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ :D

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας γλυκούλες μου!! τι κάνετε? εγώ μόλις έφαγα μια ωραιότατη μακαρονάδα με σάλτσα!!! αλεκάκι θα ξεκινήσω δίαιτα αλλά προς το παρόν είναι ακόμα στη σκέψη...ξεκινάω μειώνοντας αρκετά τις μερίδες μου έτσι ώστε να μην τρελαθώ από την πείνα και σε 5-6 μέρες θα ξεκινήσω κανονικά :?:?:? κι εδώ σήμερα μέχρι τις 2 το μεσημερι έβρεχε ασταμάτητα, χειρότερα και από χειμώνας :o:o:o:o θέλω άνοιξη επιτέλους, πάνω που βγάλαμε τις μπότες να τα πάλι τα κρύα :(:(:( χθες πήγαμε σε έναν καινούργιο σκλαβενίτη που άνοιξε εδώ κοντα σε μας και είχε σχεδόν τα πάντα 1 συν 1 δώρο :o:o:o πήρα απορρυπαντικά, σαμπουάν, μακαρόνια κλπ λες και έρχεται κατοχή...βέβαια όταν πήγα στο ταμείο και έσκασα 330 ευρώ παραλίγο να πάθω συγκοπή αλλά τουλάχιστον από απορρυπαντικά θα έχω για κανένα χρόνο ;););) κι εγώ έχω σκυλάκι που ομοιως με την συμπεθέρα μου το είχα σαν παιδί μου αλλά από τότε που ήρθε η δήμητρα στο σπίτι μας ο σκύλος μετακόμισε στη βεράντα της μαμάς μου :?:?:? βέβαια εμενα η σκατούλα μου τρελαίνεται μαζί του και τον ταλαιπωρεί τον κακομοίρη από αγάπη βέβαια αλλά αυτός ο έρμος όταν την βλέπει κρύβεται για να γλιτώσει :lol::lol::lol: καλά βρε συμπεθέρα τι κοιλιά έχει ο χρηστάρας και φοράει πάνα νο 7?! :o:o:o η δήμητρα την ημέρα δεν φοράει ούτε στη βόλτα πια και το βράδυ φοράει ανοιχτή πάνα το 6 νούμερο γιατί με τις πάνες βρακάκι είχαμε διαρροές τόσες ώρες τη νύχτα. Μαρία μου περιμένουμε νέα σου από τον γιατρούλη!!!! αλήθεια από εμάς ποια έχει σειρά μετα για νινί?!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζετουλα σε βλεπω να ψηνεσαι για δευτερο???

τωρα δοκιμασαμε το βρακακι και βαζουμε εναλλαξ το 5ανοικτο το 6 κλειστο αλλα που να την αφησω χωρις μπουμπουλινο το πρωι θα πλυμμηρισει το σπιτι!!!! ειπα να ανοιξει λιγο ο καιρος να της την βγαζω σιγα σιγα αλλιως στο παιδικο μια και καλη!!!!

εδω δεν εχουμε σκλαβενιτη.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για να είμαι ειλικρινής αν ήμασταν πιο καλά οικονομικά ενδεχομένως να ξεκινούσαμε προσπάθειες για δεύτερο...ακόμα δεν το έχω προσδιορίσει απολυτα αν θέλω...άλλες φορές θέλω και άλλες βλέπω το παιδάκι μου που μεγάλωσε και κάνουμε ολόκληρες συζητήσεις πια και κάνουμε τα πάντα μαζί και λέω δεν θέλω να ξαναρχίσω τα ξενύχτια και τα κλάματα πάλι...άβυσσος η ψυχή της ζετούλας :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου χριστος ανεστη χρονια πολλα !!!

τι κανετε εμεις καλα !!! οικογενειακα περασαμε τις γιορτες

ησυχα πηγαμε στην πεθερα μου και τις 2 μερες

πηγαμε στην ανασταση ο νικολας ηταν ενθουσιασμενος με τις λαμπαδες τα φωτα τα βαρελοτα τους παπαδες που εψελναν μεσα στην τρελη χαρα το καμαρι μου μετα γκρινιαξε λιγο οταν πηγαμε στην γιαγιανα φαμ εγιατι νυσταξε!!!

και γυρισαμε αρον τον αρον στο σπιτι κατα ταλλα καλα ησυχια σε γενικες γραμμες ψαχνομαστε ακομα για σπιτια και τα συναφη δεν εχουμε βρει κατι ακομα τρεχουμε και ψαχνιυμε!!!

ηλιανακι να χερεσε τον αγγελακο να ειναι γερος και χιλιοχρονος!!!

αυτα τα νεα μας πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμπεθερα ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΣΤΕΝΑ!!!! Κ ΕΣΕΙΣ 7 ΘΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!

ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΑΝΑ ΣΤΑ ΛΙΜΠΕΡΟ ΦΟΡΑΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΦΟΡΑΜΕ 5ΑΡΙ!!!!

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΦΡΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΑΝΑ!!!!!

ΔΟΚΙΜααε ΒΡΑΚΑΚΙ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ Κ Η ΣΑΝΤΥ ΦΟΡΑΕΙ 6 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΕΤΑ Ε ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!!

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι τα βολευτηκα πολυ τα βρακακια!!!! να σου πω την αληθεια το παν ειναι να μη τη σφιγγει στη μεση ειτε 7 ειτε 6νουμερο!

ζετακι γιαυτο ηθελα γρηγορα δευτερο για ναμαι πανω στη μεταβαση και τωρα οπου ναναι θα γεννησω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΙΝΙ ΑΛΛΑ...ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΨΙΛΟΠΑΝΑΚΙΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...ΛΕΤΕ??????????????

ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ Κ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ. ΑΛΕΚΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΣΗΚΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ?

Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΘΑ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΥΧΝΑ.

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΑΖΕΤΕ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΠΑΝΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ?

ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΓΙΟΓΙΟ Η ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΡΟΣ 6ΑΡΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΠΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12 ΚΙΛΑ.ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ? ΕΓΩ Η ΣΚΙΠ Η ΑΡΙΕΛ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΛΕΚΑ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΛΠ.

ΕΜΕΙΣ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ ΚΟΨΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ! ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΛΙΠΜΕΡΟ Η ΜΠΑΜΠΥΛΙΝΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια μου............μαζευτήκατε όλες μέσα ε????????Με τέτοιο καιρό!!!!!!!!!Εμάς χτες έβρεχε κόκκινο χώμα.........άχρηστα γίναν όλα...........οι βεράντες..............Άστε............

Αλεκα μου ο Ορέστης δε θέλει να τον αγγίζουν τα σκυλιά μάλλον συχαίνεται..........τι να πω????????Αφού εδώ δε λερώνει τα χέρια του με το φαγητό...........και μπισκότο του το δίνουμε εμείς!!!!!!!!!!!Προσπαθώ βέβαια να τον πίσω να τρώει μόνος του αλλά δύσκολο............

Εμείς δε δοκιμάσαμε πάνα βρακάκι αλλά νομίζω θα πάω να πάρω..........αφού λέτε ότι είναι πιο βολικά............εμείς βάζουμε πάνες από τα LIDL δεν ξερω αν εχουν βρακακι.............

Εδώ στη δουλειά και βαριέμαι...........Άντε ΜΙΚΑ μου μακάρι να είσαι η επόμενη!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας και απο εμας!!!!!πως ειστε?????σημερα ειχαμε γιατρουλη επιτελους μετα απο τοσο καιρο

ακουσα και ειδα το μωρο μου το γλυκο καλα εχω τρελαθει απο την χαρα μου ειναι 255γρ το μικρουλη μου :D και φυσικα τι αλλο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣκαι παλι ναι ναι καλα ακουσατε ειμαι κοριτσομανα τι να κανουμε δηλ :lol::lol::lol: αν και με τα συμπτωματα που εχω δεν το περιμενα, το ενστικτο μου μεσα μου ελεγε και παλι κορη :D:D:D και ειχα δικιο αλλα δεν το μαρτυρουσα :lol::lol: ....ετσι η κωνσταντινα μου θα αποκτησει αδελφουλα....

στις 10 με 15 μαιου εχουμε και την β επιπεδου να την δουμε ολοκληρη πλεον και φυσικα εξετασεις

και παλι....ξεκιναμε και μαγνησιο επειδη εχω κραμπες...αυτα τα νεα μας...

πολλα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koritsakia mou ti kanete emeis se anabrasmo

ekei pou legame brikame spiti na metakomisoyme'

pano apo tin pethera mou gia tin akribeia

i polikatoikia poulithike!!! :shock::shock::shock::shock:

kai tora perimenoume toyw neous idioktites na mas poune ta nea toys!!! :o:o:o:o

ti na po den ksero den mas thelei!!! :oops::oops::oops:

me blepo telika na ta mazeuo kai na pigaino stin mama mou opos eixame pei stin arxi!!!

imarton!!!

maraki mia xara i mpempoula sou geri na einai kai meto kalo koritsaki mou

eseis oi alles ti nea ola kala?

filakia se oles!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...