Οτι και αν είναι αυτο που κρυβει θα μαθευτει. Σιγουρα ειναι μεγαλη βλακεια να μην σου λεει τι γινεται και να το κρυβουν λες και τι ειναι. Γιαυτο κοιτα το σπιτι σου και την οικογενεια σου και ασε τους υπολοιπους απεξω.
Κοριτσάκι μου βλεπω κι εγω δευτερη γραμμη ευχόμαι και μια θετική χοριακή.;
σκεφτεσαι να κανεις αύριο ή θα περιμένεις κι άλλες μέρες.;
@Mantarini μου ξαναεκανες τεστακι σημερα.; Σκουρήνε..;
σε αλλά νέα εγώ κορίτσια από Μ. Πέμπτη είμαι αρρωστη τις γιορτες δεν καναμε τιποτα απολυτως ημουν χαλια με βηχα μπουκωμα λαιμο πυρετο.. χαλια σας λεω..
Δεν μπιρω να κουνηθω 🥺
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά νομίζω πως είμαι κοντά να την κρατήσω αγκαλιά, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη 🤣 απο την μία ανυπομονώ από την άλλη φοβάμαι. Εν τω μεταξύ νομίζω πως έχω αρχίσει να ανοίγω από κάτω γιατί ενώ έχω σταματήσει την κολπική αλοιφη 3 βδομαδες έχω αρχίσει και βγάζω πάλι υπολείμματα. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις δικές μου και Τετάρτη θα με δει ο γιατρός. Ίσως έχω επηρεαστεί και από όσους μου λένε πως με βλέπουν μέσα στη βδομάδα να γενναω και πως τα κοριτσια έρχονται νωρίς.
Καλησπέρα κορίτσια! Διάβασα τ νέα σας.
Και μεις καλα είμαστε, γεμάτες αυτες οι μέρες. Αυτή τη βδομάδα νομίζω θα μπούμε κ μεις σε σειρά. Αύριο περιμένω μια κυρία να ρθει να μας καθαρισει τ σπίτι, θα της πω να μ κάνει κ την κούνια, που μ τη φέρανε τ Σάββατο και Τετάρτη να ξεκινησω πλυσίματα και τακτοποιημα. Να ξεμπερδευω με τα του μωρού να είναι έτοιμα.Δευτερα έχουμε γιατρο μετά από ένα μήνα κ είναι η πρώτη φορά π ανυπομονώ τοσο να περάσουν οι μέρες να παμε.