Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΑ ΜΑΣΚΑΡΑΚΙΑ 2009 νο31 !

Recommended Posts

καλημερουδια...

Μπραβο στα διδυμακια σου ρε Νανα..αντε ολα καλα θα πανε...γμτ ο δικος μου σουβλακι καλαμακι δεν παιρνει να δαγκωσει..αν του βγαλω τα κρεατακια το τσακιζει...

Σωσω εγραφα διαφορα... :(:( πανε χαμενα τα ωαριακια!!!δεν κανετε μια κρυφη προσπαθειουλα ???

παντως σας παραδεχομαι με τοσο κοσμο γυρω σας!!!!μπραβο σας!!!

Βαγκ μια απο τα ιδια χθες...ανετα το εριχνα ενα περπατημα...πραγματικα για αυτο το παιχνιδι θα ηθελα διδυμα...

Τζουλια εγω δεν τα κοιταξα καν τα αμυγδαλωτα...ειχα παει Σιφνο με γκομενο παλια και τρωγαμε καθε μερα...τα εχω συνδυασει ασχημα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted::twisted:

Ελενη περαστικα σας!!!!ταλαιπωρηθηκε η μικρη !!!ελπιζω να ειναι τα τελευταια!!

Χαρα καλυτερη η βρωμα απο την προηγουμενη σπιτονοικοκυρα...αν και δεν απεχουν και πολυ :lol::lol::lol: θα ξεσκιστεις τωρα αλλα μετα χαλαρωση!!!

Μαριαζ φτιαξε γρηγορα τη διαθεση σου!!!δε μας παιρνει ουτε να ειμαστε στα κατω μας!!!!χαμογελα!!!!

Μαρια στο ξαναειπα ασε τον μεσημεριανο υπνο...η παιδοψυχιατρος μου το τονισε...ειναι αστοχος γιατι ειναι οι μεσημεριανες ειναι εποικοδομητικες ωρες..σε συνδυασμο με την αυξητικη ορμονη που ανεφερε η Ντομ καλυτερα να κοιμουνται νωρις το βραδυ!!!ο δικος μου ασε που τον εκοψε μονος του τον Οκτωβριο μια χαρα κοιμαται τωρα..9.30 -8.30 σερι!!!αρκει να ειναι καλοφαγωμενος ολη μερα!!!

εμεις χθες ψησαμε στους κολλητους ..το μωρο του ντυμενο μινι μαους ο δικος μου δεν το αφησε σε ησυχια!!!του τραβαγε συνεχεια τα αφτια :lol::lol::lol: ευτυχως κοιμηθηκαν ευκολα μετα το γαλα και φαγαμε με ανεση..τρωγαμε συνεχομενα 1 ωρα ...μη φανταστειτε οτι ειχαμε να φαμε απο την κατοχη :lol::lol::lol: αλλα απιστευτη ορεξη...

σημερα γιουβαρλακια να φτιαξει το στομαχι μας :lol::lol::lol::lol:

εχω μαθημα 1-8 :cry::cry: εχει ομως ηλιο !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα

μπραβο στα μικρα νανα μου - αντε να τα δειτε και χωριστα τωρα να ηρεμισετε τελειως

ελενη μου περαστικα σας

τοσο πολυ βες παιδι μου;

μακαρι να την αποφυγουμε εμεις - γιατι και αυτα ταλαιπωρουνται και εγω αρπαζ οτι και να κολλησουν - να δω ποιος θα προσεχει ποιον μετα

χρυσουλα μου εχουν τρελλη ανησυχια εαν δεν κοιμηθουν - τσακωνονται δεν ξερουν τι θελουν - κλαινε ολη την ωρα

δεν τα κοιμιζω τις περισσοτρες ουτως η αλλως εκει την ωρα ειναι ο κωστας σπιτι και δεν μπορει και τους 2 να τους κοιμησει - μονο οταν ειμαι και εγω εδω

αλλα εμενα το πρωι ξυπνανε 6:30 :o

:o ειτε κοιμηθουν 10 ειτε 8 - 6:30 ειναι στο ποδι - τι να πω δεν ξερω

ειναι κουραστικο να ξυπνανε τοσο νωρις

πως τους κολλησε αυτη η ωρα δεν ξερω

χρυσούλα, φαντάζομαι τι έφαγε ο άνδρας σου χθες!

χαχαχα!!!

γιατί ρε σωσώ σε ενοχλεί ο κόσμος;

δεν κοιμάστε στο δωμάτιο σας;

κάντε το αθόρυβα!!!

χαχαχα!!!

μπραβο νανουκα στα μωρακια σου...ειδες το θελουν και αυτα να το παλεψουν....οποτε να εισαι χαλαρη..

χρυσουλα και τζουλια ευχαριστουμε πολυ για τα περαστικα...

μωρη γεωργια δωστου να καταλαβει με το σεξ!!!!! το βραδυ αβορυθα πολλα γινονται χωρις να το καταλαβει κανεις..... :lol::lol:

η ειρηνη επιασε τη μανα μου και τον πατερα μου χθες το μεσημερι... :lol::lol::lol::lol:

πολλα γελια αν βλεπατε τα μουτρα τους =))=))

εγω ειμαι στην 21 μερα και ακομα να κανω ωορρηξια... :evil:

γ@μω τον κυκλο μου γ@μω :evil::evil:

re παιδια...δε μπορυμε σας λεω!!κοιμομαστε στο δωματιο της μικρης!!τον αλλομ ηνα θα ειμαστε θεσ νικη@@οποτε...πασχα ...αχαχαχδε πειραζει...

οποτςε ειναι././λες και θα παισω με τη πρωτη..παραγγελια ειναι το παιδι;;

η μικρη μου κανει νουμερα με το μεσημεριανο..τσιναει..

αλλα δε θα ης περασει..αθ της το βαλω το απογ στο σαντουιτσ!!!

ετσι ελεγε η μαμα του λευτ στο λευτ για να φαει μεσημεριανο..θα της το δωσω και απογ..

το απογ θα ερθει παλι κοσμος...1 χαρα σας λεω!!

μικυ μαους ο μικρος χρυςς;;καμια φωτο;;

ειδα και γω τα παιδια της ντομ...τελεια ειναι..και μοιαζουνε πολυ!!την ντομ δεν ειδα πουθενα!!

ελενη σκ!!κριμα ρε γαμωτο..ολο θελ να σας παρω τηλ να δω τι κανετε και ολοτ οξεχναω!!

ζζ πως ειστε;;

μπραβο χαρα που ολα καλα στο καινουργιο σπιτι!!

aaaa ξεκιναμε για αδερφακι ση μαρθουλα

μπαβο σωσωκα

μετα το πασχα λετε;

ουαου μπραβοοοοο!!!

παντως σεξ με το παιδι μεσα δεν γινεται

δειτε μια πολυ ωραια ασχολια εαν δεν βαριεστε μετα να βαλετε σκουπα

δεν το βαζει το βιντεο

θα σας πω

γεμιζεις μια πολυ μεγαλη λεκανη ή ταψι με σιμιγδαλι και τα αφηνεις να παιξουν σαν να ηταν αμμος

εγω εβαλα ενα μεγαλο σεντονι

αλλα και παλι ολο επεσε στο χαλι :roll:

σιγά μην του δώσω να απλώσει και τραχανα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχω όρεξη για πειραγμα σημερα !!!

πάντως ωραία ιδέα δε λέω , αλλά να χεις ορεξη για σκούπα ! (που ουτως η άλλως πάντα χρειάζεται :mrgreen: )

ρε παιδιά έχω ψωνιστει η χαζομάνα , μου ρχεται να το φάω , να το ρουφηξω ! έρχεται μου δίνει το κοντρολ του dvd , μου παραγγέλνει να δει μικυ μάους (γουινι - ζουζουνια κλπ) , το πρωι έρχεται με ξυπνάει να βάλουμε καρτουν πάλι και χωνεται μαζί μου αγκαλίτσα να κάνουμε τεμπελιές ,

έχω χεστει πάνω μου νιω8ω μεγάλη καψούρα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Άσχετο βλέπει καμια Τατιάνα ? λυπηρο το σκηνικο της ... συμπαρουσιαστριάς της !!! ε όχι να αφηνω το παιδι το νεογνο να μενει με την πε8ερα επειδη τραγουδάω ... :? η να κανω 1 μηνα να δω το παιδι μου επειδη χωρισα με το γκομενο !!! και μας κάνει κ κυρηγμα σε άλλες εκπομπες περι μητροτητας ... Ε ΜΗ ΧΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΤΣΙ 50 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΩ , ΟΧΙ 1 ! :mrgreen:

δεν ειδα για πες τζουλ το σκηνικο

δεν το βιντεο στο φβ τζουλ -καθονται παναγιες

ετσι νιωθω και εγω τζουλ τις περισσοτερες ωρες -μην πω και ολες θα ειμαι ψεφτρα :lol:

δεν ξερω οταν με ρωταγε η κολλητη μου τις το περιεγραψα σαν κεραυνοβολο ερωτα - που κανεις γουτσουνισματα ζουζουνισματα αλλα εχεις και τα νευρακια σου απο ζηλεια και τετοια :D

πραγματιακα μονο τρελλο ερωτα με φουλ αγαπη το περιγραφεις - δεν πιστευω οτι μπορει να υπαρξει αλλος ανθρωπος που μπορεις να αγαπησεις τοσο

ξερεις τι σημαινει αυτο ε;

οιδιποδιο - θα γινουμε κακες πεθερες :lol::lol:

γειααα...

χαχααχ Νανουκα αν σου πω οτι δεν εφαγε παρα ελαχιστα γιατι του εχει μεινει ενας βαθυς πονος απο τη Δευτερα θα το πιστεψεις??? ναιιιιι!!!

Τζουλια ολες ετσι νιωθουμε...οιδιποδειο σιγουρα...ενας ακομη λογος που δε μου βγαινει για 2ο :oops::oops::oops:

Σωσω ο δικος μας αντυτος :lol::lol::lol:

antytoς;;;δε καταλαβα...ηρθε 1 συναδερφος...κατσαμε..σπανακοπιτα..

καλα αυτο που λες μαρκερ..ουτε στα πιο τρλα μου ονειρα!!

ναρκωτικα ετσι πως μου τα περιγραφεις..

αυριο λεμε να παμε αγιο νικολαο!!

καλα τωρα τα παιδια ειναι και γαμω!!!πολυ γελιο εχουν!!

ρε φίλε θελω να φάω τα ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΑΛΑ μη σου πω :lol::lol::lol::lol:

όχι που η8ελά να χάσω και τα 2 κιλά :lol::lol::lol::lol: καλό ε ??????/

κα8ε βραδυ χτυπάω μια Ιον , τσακισα τα αμυγδαλωτα , εφαγα 1 γαβα8α κορν φλεικς με γάλα :shock: (ναι με πιάνει κρίση καθε 6 μηνο και το αποζητω το γαλα... :? )

σπανακοπιτα ????????/ πω πω πω πω πωωωωωωωωωωωωω ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

όλο να τρώω θέλω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σε πιανω χρυσουλα ;)

εμεις δεν ειχε βολτα σημερα....

αυριο και μεθαυριο δουλευω και ειχα μαγειρεματα... τελος η αδειες.... 7 ελ.υπηρ +3 περσυνη... μια χαρα...

αυριο θα τα κρατησουν τα πεθερικα... να δουμε...

το απογευμα σε μια ταβερνα σε διπλανο χωριο θα εχουμε το κοπη τη πιτα του τμηματος... θα παμε οικογενειακως...

και την Κυριακη μαλλον θα παμε στοχορο των Δραμινων της Θεσσαλονικης..

ακους Νανα;;;; θα πιω κανενα ποτηρακι και για σενα!!!!

ή μαλλον 2 για τα φασολακια σου!

Ελενη σκ χαλια αυτη η ιωση... και εμεις την περασαμε οικογενειακως, ακομα δεν ξεμπερδεψαμε τελειως, αλλα σε πιο ηπια μορφη. ο αντρας μου που πηγε σε γιατρο ειπε οτι πολυ πιθανο να ειναι η Η1Ν1 αλλα φετος δε δινει σημασια κανενας...

δεν εξηγειται αλλιως τετοια πανδημια σε ολη τη χωρα....

αγορομανες για κουλαρετε λιγο.... που θα κανετε τα αγορια σας μαμακιδες και αλι και τρισαλι στις νυφες σας!!!!! και μετα μιλατε για τις πεθερες σας!!!!!

Σωσω ποτε ανεβαινεις;;;;; ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαστε υγειεις ολοι και να βρεθουμε!

θα εχετε αμαξι να ερθετε και σπιτι μας;;;;;;

η προσκληση ανοιχτη.

φιλακια...

de θα εχουμε αυτοκ αλλα ολο και κατι θα κανουμε!!ανεβαινουμε 5 του μηνος!!!θα κατσουμε καμαι βδομαδα υπολογιζω!!και θα βρεθουμε σιγουρα..και με αλεκα εννοειται!

καλο βραδυ!!

το καταλαβα τωρα που το λες βαγκ!!

καλημέρα!!!

δεν την αντέχω την πρωινή γκρίνια του Α.

με το που ανοίγει το μάτι (στις 6) αρχίζει το κλάμα και την γκρίνια για να κατέβουμε κάτω...

εντάξει βρε πουάκι μου, θα κατέβουμε... αλλά, περίμενε να ανοίξει το ματάκι...

του λέμε να ηρεμίσει και να το ζητήσει με όμορφο τρόπο... αλλά, σε ποιον το λες;

χθες πήγαμε και του παραγγείλαμε το κρεβάτι.

δεν πήγαινε άλλο.

δεν μπορώ να τον αδικήσω επειδή θα έρθουν άλλα 2...

απλά αφαιρέσαμε κάποια ραφάκια που θα τα πάρουμε αργότερα αν είμαστε καλά.

βαγκ, χαιρετίσματα στους συμπατριώτες μου!!!

Kalhmeraa

καλα χ8ες ο δικός μου είχε μια υπερένταση ...... τον αφησα κ κοιμήθηκε 2,3 ωρες το μεσημερι με αποτελεσμα να κοιμηθει 1 παρα το βραδυ :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

δεν το ξανακανω , δεν το ξανακάνω :mrgreen:

ακού κακιες πε8ερες... Ντροπή Βαγκ , απλά τα χορταίνουμε τωρα που μπορόυμε γιατι όπου να ναι 8α λένε ''ρε μάναα δεν μας χεε .... . που 8ες κ αγαπούλες ?'' :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρκερ το σχόλιο μου στο Face μην το παρεξηγησεις ... απλά ειμαι πολυ επιφυλακτική με δημοσιες ανοιχτες εμφανισεις και ειδικά οσο αφορα τα παιδιά . Εδώ έχει κάνει έφοδο ανώμαλος σε γκρουπ μαμάδων φαντάσου . έχω φοβίες με αυτά ...

σημερα δεν ξερω , η μακαρονια με κιμα η παστιτσιο . έχω ενα 2λιτρο γάλα που ληγει με8αυριο , αμαρτια να πεταχτει ...

Καλημερουδια!!!!

καλα μωρη Σωσω να λεγα και καμια λεξη αγνωστη να την καταλαβαινα η δυσκολια σου αλλα αντυτος :lol::lol::lol:

Βαγκ τα παιδια σου πρεπει να ειναι κοινωνικοτατα!!!!ειδες αν εχεις και ενα κοριτσακι πώς μαλακωνεις!!! ;);)

ασε μας να τα χαρουμε τωρα...και θα ειμαστε οι καλυτερες πεθερες ..χωρις απωθημενα!!!

Νανα νομιζω οτι καλη φαση να τα βγαλουμε ετσι και αλλιως απο την κουνια...

του το παρηγγειλα αρχες του μηνα γιατι εβγαλε ενα μαγαζι εδω πολυ καλη προσφορα στα mediastrom με αποσπωμενο υφασμα..μεσα Μαρτιου θα ερθει :(:(

μονο κρεβατι..

ψαροσουπα σημερα και μετα βολτα εχει βγαλει ηλιο!!!

εγώ έβγαλα 2 καγκελάκια τα οποια βγαίνανε περιπου 40 εκατοστα και τρυπωνει και κατεβαίνει απο εκει .

πε8αινω για ψαρόσουπα και ειμαι η μονη που την τρωω εδω μεσα ! :mrgreen::mrgreen:

kalhmera

εχθες ο στελακος ξυπνησε στις 2 με πυρετουλη - οχι πολυ κανα 38 και κατι ηταν γιατι δεν καθοταν να βαλω θερμομετρο

δεν την γλυτωνουμε την αντιβιωση -θα παρω τον γιατρο να δουμε τι θα κανουμε

τους εχω 3 βδομ με πρασινη μυξα οποτε δεν παει αλλο νομιζω

αντε καλε να παρεξηγηθω -μην το ξαναγραψεις αυτν παρεξηγησημε την

αλλα να σου πω ασπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω τι γραφεις - εγραφες - pubic και το ειχα απορια να σε ρωτησω -τωρα καταλαβα

αλλα δεν με πειραζει πραγματικα - δεν το εχω σκεφτει ποτε με κακο ισως καποια στιγμη τα βγαλω παντως

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...