Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πολυ ωραια τα νεα σου Μικυ μου!!! 💙💙💙 Δεδομενης της καισαρικης, η θεση νομιζω παιζει μικρη σημασια. Το βαρος του μπεμπη ειναι πολυυυ καλο!!! Τωρα γ τα κιλα εσυ ξερεις καλυτερα.. ειναι οντως απ φαγητο κ καθισιο;; γτ η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο διαστημα ειναι δυσκολο ν κανουμε πολλα πραγματα κ πεφτει πολυ καθισιο κ ξαπλα... επισης πολυ φαι ρε κοριτσια... σηκωνομαι απ το τραπεζι π φαγαμε κ στο μισαωρο πειναω παλι.. ευτυχως δν εχω βαλει πολλα κιλα (+11 ημουν την περασμενη Τεταρτη) αλλα γνκ πολλη λαιμαργια..  Γ την ολικη ναρκωση μας το ειπαν στο σεμιναριο στη φαιναρετη.. σε περιπτωση επεμβασης στη μεση, κανουν συνηθως ολικη ναρκωση.. Γιατρο ποτε θ ξαναπας;;
    • Χρυσα μου Χρόνια σου πολλάααααα!!!!🎂🎈🎉🌹❤️🥰 κ κυριως χρονια καλά!!! 🙏🧿 Να τα 100στησεις με Υγεια, Χαρές, πολλη Αγαπη στο σπιτι σας κ ό,τι αλλο ποθεις!!!! Η τουρτα φαινεται λαχταριστη κ η ζωγραφια της κορης σου τοσο ωραια!!!! Να ειστε ολοι καλα, να σε χαιρονται κ να τους χαιρεσαι κι εσυ για πολλα πολλα χρονια!!!🫶🫶🫶🫶🫶
    • Ευχαριστω κοριτσι μου!!!!🫶🫶🫶🫶🌹🌹🌹 Οσο πλησιαζει η ωρα νομιζω αγχωνομαι κοριτσια...😬😖 Φοβαμαι πρωτα απ ολα γ τις μικρες να ειναι καλα κ επειτα γ το μετα... αλλαζουν ολα...  Εσεις πως νιωθετε;;; τι σκεφτεστε;;
    • Με το καλο Ελενη μου!!!🥰🥰🙏🧿❤️🤱 εφτασαν οι μερες κ θα γεννησουμε με μια μερα διαφορα κ σε διπλανα μαιευτηρια!!! Ευχομαι να ειναι μια ομορφη εμπειρια και να τη θυμασαι παντα με ενα γλυκο χαμογελο!!!!! Να μας,στειλεις νεα κ φσκ τα πατουσακια σας!!!! ❤️🤩👣
    • Μπραβο Αννιτα μου!!!!🥰🥰🥰🥰 καλα ο μικρος σκιζει απο βαρος!!!👍👍 ολα πανε πριμα!!! Πολυ χαιρομαι!!☺️ αμα παρει αρκετο βαρος, δν θ σκεφτειτε το ενδεχομενο προκλησης;; Βεβαια υπαρχουν κ αποκλισεις πολλες φορες μεταξυ υπερηχου κ πραγματικου βαρους οποτε δν ξερω ποσο πρεπει να βασιζομαστε στην εκτιμηση των μετρησεων...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...