Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αργυρούλα πώς είναι τώρα οι πληγές στην πλάτη της? Έχουν κλέισει?

Πάντως κι εγώ ξέρω (από τη μαμά μου που έχει καεί άσχημα άπειρες φορές) ότι είναι καλύτερα χωρίς γάζες. Θα επουλωθούν πιο γρήγορα. Τώρα με το οχεράκι που το βάζει είναι δύσκολο... θα έχει πολύ φαγούρα η καημενούλα....

Τι σου θυμ'ιζει το κρεββάτι γραφείο? :roll:

• Απαντήσεις 908
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα σας απο εδώ κούκλες μου! :-*:-*:-*:-*:-*

Θουλάκι κρίμα ρε για το εικοσάρικο αλλά εντάξει δεν πειράζει!! :YMHUG::YMHUG:

Αργυρούλα η καλυτερη κρέμα για αυτές τις περιπτώσεις ειναι η Bepanthol.

Τώρα για αυτο που λες που ρωτάνε πως έγινε και τα λοιπά, δυστυχώς είναι τόσα τα περιστατικά

με τρελούς γονείς που κακοποιούν τα παιδιά που για μένα καλά κάνουν και ρωτάνε.. Τελικά τι θα κάνετε, θα τις έχετε ακάλυπτο το κάψιμο?

Την apple tv την έχουν κάτι φίλοι μας εδώ.. για μένα πεταμένα λεφτά... Επίσης ειναι λογικό να μην ξέρεις εσυ τι ειναι το usb. Δεν ειναι λογικό όμως το 2012 να μην το ξέρει το 6χρονο. :roll:

Νατασούλα εμένα μου φαίνεται καλή η άσκηση του μικρού, δεν έχει να κάνει μόνο με την γνώση των υπολογιστών και της πληροφορικής αλλά γενικότερα νομίζω είναι άσκηση αντίληψης τι θα πει μονάδα εξόδου - εισόδου αποθήκευσης.. :D

Γιωτάκι και εγώ τα ίδια τραβάω με τον Κωστα. Πρέπει κάποιος να τον βάλει για ύπνο, και εντάξει συμφωνώ με αυτό γιατι έχουμε μια ρουτίνα, να του διαβάζουμε παραμύθια και να κοιμάται. Το κάνουμε εναλλαξ με τον Βαγγ, ελα όμως που όταν πάει ο Βαγγ να τον βάλει δεν κοιμάται με τίποτα και πειράζει συνέχεια τον πατέρα του! Με μένα δεν τα κάνει αυτά, του διαβάζω το παραμύθι (1 άντε 2), του λέω αντε τώρα καληνύχτα τον φιλάω και γυρνάω πλευρό..

Καλά το σκηνικό με τα παπούτσια χαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

Χρυσα κουλάρισε κορίτσι μου.... μην ασχολείσαι.. :x

Βικυ για τσιγκούνα κοριτσάρα μου δεν στο έχω καθόλου! Ετοίμασε βαλίτσα σιγά σιγά, τι ωραία!!! :x

Ρε Γωγάκι λες? Ελπίζω να μην απολυθείς, όλα να πάνε καλά..! Δεν ειδες τίποτα γιατι είσαι λίγο slow μωρό μου αλλά δεν πειράζει.. έχεις την ομορφιά σου! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο ωραίο το γραφειάκι απο την κούνια το είδα και εγώ. απλά μου φαινεται πολύ μεγάλο.. Εγω΄σου απάντησα για τις 4-5 γιατι με γράφεις? :?::?::?:

Λενάκι μπράβο για τα αποτελέσματα της Ειρήνης! :ymapplause:

Μάγδα :shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες, Παναγιώτα, Αναστασία, Μητσάκι, και όποια ξέχασα!!! :x:x:x

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω ειμαι...Κατι εγινε και διαγραφηκε ο λογαριασμος μου και εκανα καινουριο..δεν ξερω γιατι...

Ερη εισαι εγκυος τελικα?? αντε βρε συγχαρητηρια! Ειδες που ελεγες πως εισαι μεγαλη και σκεφτοσουν μονο την υιοθεσια?? αντε με το καλο! να μας πεις πως ειναι η διαδικασια στον Καναδα..

δεν διαβσα πολλα για να σχολιασω..φευγω την τεταρτη και εχω στειλει σημερα το μικρο στο εξοχικο των γονιων μου, θα ερθει αυριο..εγω θα βγω σημερα..χι χι, δεν σκοπευω να κοιμηθω σπιτι μου εννοειται!!

Δημοσίευση

Γεια σας!

:D

Ετοιμαζόμαστε με την Ι να φτιάξουμε κέικ :D Η Φ κοιμάται 8-)

Μιτσάκη συμφωνώ μαζί σου στο θέμα γάμος ;)

Φρανίτα ;););););););) ε ναι δικαιολογείσαι ;);) ααχ ποιός ξέρει τι θα δουν πάλι τα ματάκια σου εκεί που πας :(

Βίκυ είδες που τελικά είμαστε καλά και υπάρχουν χειρότερα και ακόμη χειρότερα? :( Κάτι όμως πρέπει να κάνουμε :? έχουμε υπνωτιστεί τόοοοοοσο πολύ..ειδικά τώρα με τουτην την κυβέρνηση [smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif]

Έρη πες τι έκανε ο Β? Πως του το είπες? :D

Γωγώ μπορεί μετά από γέννα να σε απολύσει? Έυχομαι ότι καλύτερο :D

Δημοσίευση

Βένη ξέχασα να σου ευχηθώ, με το καλό να μπείτε στο σπίτι σας, όσο για την ανακαίνηση μπορείτε να την κάνετε σιγά σιγά, αν έχετε το μεράκι και τα χρήματα βεβαίως βεβαίως......αν και εγώ πιστεύω ότι αν δεν την κάνεις πριν μπεις μετά δεν την κάνεις ποτέ!!! :roll::roll::roll::roll:

εγώ π.χ. ξέρω ότι δεν πρόκειται να κάνουμε ποτέ τα υπόλοιπα που θέλαμε, όπως να αλλάξουμε τις τουαλέτες ή την σκάλα ή να φτιάξουμε την σοφίτα....δεν πειράζει όμως......είναι δύσκολο να κάνεις ανακαίνιση ενώ μένεις μέσα......πολύ σκόνη, πολύ ταλαιπωρία!!! :roll::roll:

Φρανίτα λεω και Φρανίτα2!!! :lol::lol::lol:

Συμπεθέρα Καναδή δεν ξέρω ρε συ....πάντως εδώ τα δικά μας πρωτάκια τώρα μαθαίνουν την αφαίρεση :o:o:o:o

Γιώτα δεν μας είπες, τα παπούτσια τα αγόρασε καμμιά τελικά? :lol::lol::lol: ή άδικα μάλωναν? :lol::lol:

επίσης δεν το τραβήξατε σε βίντεο? τέτοια δεν χάνονται γιατί δύσκολο να ξανατύχει!!! :lol::lol:

Μαρία πάλι κεικάκι? :D:D

όσο για τις πληγές ναι και εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερα χωρίς επιδέσμους, αλλά το χέρι της είναι όλο εκεί!!! :? και δεν θέλω να τραυματιστεί και κάνει μεγαλύτερη ζημιά :?

Έρη ναι ξέρω ότι υπάρχουν γονείς που κακοποιούν τα παιδιά τους :evil::evil::evil::evil: , αλλά νομίζω ότι κάποιος μπορεί να το καταλάβει αυτό με το που θα δει τους γονείς και με το που θα δει πώς φέρεται στα παιδιά!!! :!::!::!: δλδ θέλω να πω ότι αν κάποιος δει εμάς δεν νομίζω να έχει την αμφιβολία ότι κακοποιούμε τα παιδιά!!!! :!:

Μάγδα σε τέτοια σάιτ μπαίνεις? :o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ερη αν μπορεις ελα!!! :D

γιατιμεγαλο ?για δυο μια χαρα ειναι !!!θα το σκευτω σοβαρα οταν ερθει η ωρα .αργυρο σου θυμηζει το νοσοκομειο ε?

ηρθε ο νονος με την νονα και μου εφερε την καμερα του :D

φραν καλη διασκεδαση!!!

Δημοσίευση

εβαψα μαλλια!

τηλεφωνησα στην κομμωτρια και ηταν κοντα στην περιοχη μου...!

οποτε ηρθε..!

εφτιαξα και μερικα ρουχα στην ντουλαπα!

οταν γεννησω θα αρχισω το ξσαβουριασμα...νομιζω οτι εχουμε πολλα πραγματα!

πολλα δεν τα χρησιμοποιουμε!

σκεφτομαι πως ηταν το σπιτι στο γαμο(αδειο) και μου αρεσε πιο πολυ!

σημερα θα φαμε κρεπες...απ εξω ενοειται!

σκεφτομαι να φτιαξω και εγω αυριο ενα κεκακι!

λεω να τ κανω με μπανανες!

ελατε για καφεδακι!

Δημοσίευση

Μάγδα σε τέτοια σάιτ μπαίνεις? :o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol:

:P:P:P Το γκρουπόν είναι γενικώς σάιτ με προσφορές... συνήθως έχει ταξίδια, ξενοδοχεία, διάφορες περιποιήσεις (σπα, μανικιούρ, κομμωτήρια κτλ...)

Γιαυτό έμεινα έτσι :shock: όταν είδα το δονητή :lol: Μάλλον εντάσεται στις διάφορες περιποιήσεις :lol: από τη Χρύσα το έμαθα πάντως οπότε δε φταίω :mrgreen:

Μαρία ήθελα να σου πω ότι από τότε με τον καφέ που και καλά έπινες με την κόρη σου... φτιάχνω συνέχεια αφρόγαλα στη Μαρκέλλα και πίνουμε μαζί. Της αρέσει πάρα πολύ που επιτέλους πίνει κι αυτή "καφέ" :D Βάζει και κανέλα με το κιλό το μωρό μου :D

Κορίτσια έχει πάει καμιά σας Νάξο? :roll:

Έχω αρχίσει νησάκια για διακοπές και η Νάξος μου έίχε κάτσει από πέρισυ...

Αργυρούλα εσείς κλείσατε τελικά πουθενά?

Δημοσίευση

Μάγδα χαίρομαι! :D:D:D:D:D

Με η Φ δεν έχω θέμα πίνει ότι γάλα να είναι όπως και να είναι

ή στην κούπα ή στο μπουκάλι :D

Η Ι πίνει συγκεκριμένο γάλα και αν τυχόν και βάλω έστω λίιιιιγο από κάποιο άλλο δεν το θέλει καθόλου.

Το αφρόγαλα με την κανέλα μια χαρά :D:D

Αργυρώ μια φορά τη βδομάδα θα φτιάξω κεικ ;) Το τρώμε όλοι ;) Παίρνω και στη δουλειά.

Βίκυ μεγεια!! Τι χρώμα είπαμε τα κάνεις?? Εγώ αύριο το πρωί έχω ραντεβού κομμωτήριο.

Μας βλέπω κατα το Μάρτη να σκάει η μπόμπα :-??

Δημοσίευση

καλησπερες!!

σας διαβασα!!

ερη μου συγχαρητηρια!!!!!να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη,να χαρεις την καθε στιγμη της κ να απολαυσεις καθε μερα ξεχωριστα μεχρι να ερθει το σπορακι στην αγκαλιτσα σου!! :):):):):)

τί να πρωτοσχολιασω..θεομουρλες! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για το θεμα γαμος..χμ χμ χμ...εχω αλλη αποψη..αλλα μπορει κ ιδια..ξερω κ εγω..

παντα θεωρουσα πως ενας επιτυχημενος γαμος προυποθετει να μη βλεπεις τον αλλο ως συζυγο,αλλα ως γκομενο! :shock::shock::shock::shock::o:o:o:o μη βαρατε!αληθεια λεω!!

αφου καμια φορα με παιρνει τηλ. ο χ. κ μου λεει"ελα γκομενακι,τί κανεις,ολα καλα;"κ φυσικα λυνομαστε στα γελια! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχει να κανει μαλλον με το να μη θεωρουμε τον αλλο δεδομενο..

αλλα δε το εχω αναλυσει περισσοτερο..εσεις ολοκληρη διατριβη κανατε!

αργυρω ο γιωργος τελεια!!!με την πανα καταπληκτικα!κανενα ατυχημα!!! :D:D:D:D αψογος!αφου απορω..ποσο ευκολο ηταν..κ καταληγω οτι καθε παιδι εχει τη δικη του στιγμη που ειναι ετοιμο κ αν περιμενουμε ως τοτε δε θα δυσκολευτει-ουμε καθολου..μάλλον.. :roll::roll::roll: !!

η ρεα καλυτερα ε;δεν ποναει;λεει τιποτα για αυτο που εγινε;φιλακια πολλα πολλα!

μαγδα απο τωρα καλε ψαχνεις τα νησακια;; :o:o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

ναξο δεν εχω παει..αλλα η παρος που ειναι απεναντι καταπληκτικη ειναι! ;):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρυσα περαστικα σας.. :(

σας φιλω ολες!δεν προλαβαινω τωρα αλλα!

μπαι μπαι τσουπρες! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Μολις έκανα ενα ψευτογαλακτομπούρεκο πατσαβούρα και το τσακίζουμε με τον Κώστα :@):@):@):@)

Ιουλία μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! :x:x:x

Βικυ τώρα που το ειπε η Αφρο το πρόσεξα το μπιμπερο και την πιπίλα χαχα! Μεγιά το μαλάκι!

Μαρία και σε σένα μεγιά!

Θέλετε ενα κομματάκι απο το γλυκό ?

galaktom.JPG[/attachment:1zln63b9]

post-4408-13873938685397_thumb.jpg

Δημοσίευση

Έρη το ψευτογαλακτομπούρεκο είναι με λιωμένο βιτάμ που ρίχνεις σε κάθε φύλλο τσαλακωμένο και όταν τελειώσουν τα φύλλα το βάζεις στο φούρνο και μόλις πάρουν λίγο χρώμα τα φύλλα ρίχνεις ζαχαρούχο από πάνω? εγώ αυτό κάνω..ενίοτε και με ένα αυγό μαζί με το ζαχαρούχο =p~=p~=p~ και μετά άχνη από πάνω και κανελίτσα και μμμμμ=p~=p~=p~ τέλειο

αυτό είναι ? σε ζάλισα ε?

Δημοσίευση

Ναι Μαράκι περίπου αυτο ειναι αλλά ρε συ εγώ δεν βάζω ζαχαρούχο και βιταμ. Πολύ γλυκό δεν γίνεται με το ζαχαρούχο? Εγώ βάζω 750 ml κανονικό γάλα με 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, δεν ειναι πολύ γλυκό, ασε που πασπαλίζεις μετά και αχνη κανέλα.. Εβαλα και το ξύσμα απο ενα μανταρίνι στο γάλα και πήρε και απο εκεί άρωμα.. πολύ ωραίο έγινε. Εφαγα ενα κομμάτι ως τώρα και λέω να κρατηθώ...

Αφρο :YMHUG:

Ηθελα να σας πώ ότι έχω και εγώ σταθερό τηλέφωνο τοπικό Αθήνας είναι μέσω ip αλλά όταν το καλεί κάποιος απο την Ελλάδα χρεώνεται σαν να παίρνει σταθερό Αθήνας. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να πάρω εγώ απο εδώ. Οποια θέλει ας μου πει να της το στείλω.. :roll::roll:

Αφρο στείλε μου το δικό σου του σπιτιού, δεν το έχω

Δημοσίευση
μα που ειναι η προσφορα με τους δονητες? :?::?::?:

τους πηρατε ολους?

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) E ρε γλεντια!!!!!!!Με την κοιλια στο στομα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι πως εγω δεν εψαξα κατευθειαν στο γκρουπον! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::lol::lol::lol: Δεν βρηκα ουτε εγω τιποτα!!!! :lol::lol::lol: Βικακι αν πας σε κανα σεξ σοπ παρε κ για μενα ρε συ! :ympray::ympray::ympray:=))=))=))=))

Γυναικαρες σας αφηνω!!!Παω να λιωσω στον καναπε γτ ψοφησα στη γυμναστικη! :-*:-*:-*

υγ.ποσο θα'θελα κ το γλυκο της Ερης αγκαλια!!!

Δημοσίευση

Αναστασια...καθως διαβαζα αυτο που εγραψες...δ3εν διαβασα το "E ρε γλεντια!!!!!!!Με την κοιλια"

και εμεινα :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

και σκεφτομαι που χωρουν ...

εμεις ειχαμε.... :oops::oops::oops::oops:

αλλα στο σπιτι που μεναμε προ γαμου ...λογω οτι ηταν πολυ μικρο..(25τμ) ειχαμε ενα τροχοσπιτο διπλα σαν αποθηκη....το ειχαμε βαλει εκει μιας και δεν το χρισημοποιουσαμε...εεεεε καποια στιγμη μας την αδειασαν....φανατζεστε χαρα οι γυφτοι με λεια τους?

Ερη συνταγη ΤΩΡΑ!

Η Μ-Ι εχει φαει τα απιστευτα...

αυγο τηγανιτο...ολο...και το ασπραδι...ελπιζω να μην φουντωσει...

1 πορτοκαλι

1 μηλο

1 αχλαδι

5 πτιρμπε

1 γιαουρτι με μελι

3 κουταλιες κον φλεικς σκετα

1/2λτ γαλα

1 χουφτα ποπ κορν

ολα αυτα απο τις 7:30

Δημοσίευση
μα που ειναι η προσφορα με τους δονητες? :?::?::?:

τους πηρατε ολους?

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

:lol::lol::lol:

Ψάχνετε σε λάθος σάιτ καλές μου :P είναι στο νορβηγικό

http://www.groupon.no/deals/online-stor ... _27&a=1666

Άντε έχετε 2 ώρες ακόμη! Ίσα που προλαβαίνετε :lol::lol::lol:

Πάντως η Βίκυ τελικά είναι πολύ προχώ και δεν της το 'χα :lol::lol::lol:

Πρώτα τα αστειάκια με το 20άρικο της Αναστασίας, τώρα με το...εξάρτημα στο τροχόσπιτο :lol:

Όσο πας και ανεβαίνεις στην εκτίμησή μου :lol:

Έρηηηηηηη τι μου κάνεις, τι μου κάνεις!!! Ανέβασε τη συνταγή στο μπλογκ σου με φωτό οπωσδήποτε! Τρελαίνομαι για οτιδήποτε γαλακτομπουρεκοειδές =p~

Βίκυ :shock: Η Μαρκέλλα έχει φάει 3 κουταλιές ρυζόγαλο από τις 2 το μεσημέρι. Τώρα θα της κάνω μπανανόγαλα και θα τη βάλω για ύπνο...

Δημοσίευση

Ακόμη και το groupon είναι πιο μπροστά στην Νορβηγία

Θα την σηκώσω την συνταγή ειναι πολύ απλή αλλά έβγαλα και βημα βημα φωτογραφίες ...

Δεν αισθάνομαι καλά και πεινάω συνέχεια ειναι δυνατόν να άρχισαν αυτα απο τώρα? Εχω μια ανακατοσουρα αλλά το φαγητό δεν φευεγι απο το μυαλό μου. θα κάνω ενα τοστ να φάω τώρα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...