Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ασπα καμία δεν γραφει πια στο θεματακι αυτο και εχω ξενερωσει απιστευτα.....Κριμα..Ημασταν ωραια παρεουλα :(:(:(:(:(:(

Εμείς πάλι με ίωση..Κι εγω και ο Πάνος εχουμε συναχι με βηχα πολυ και προσπαθουμε να προφυλαξουμε τη μικρη..

• Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σου Τόνια! Η δουλειά καλά πάει! Μου αρέσει τελικά που ξεφεύγω και λίγο. Άλλωστε δε λείπω και πολύ (το πολύ 4.5 ώρες). Όταν όμως γυρνώ στο σπίτι τρέχω και δε φτάνω :?:?:?:? Ακόμα και το να κάνω μπάνιο είναι δύσκολο. Η φραουλίτσα έχει μεγαλώσει και είναι πιο ήσυχη. Τα βράδια μας δεν είναι βέβαια πολύ καλά αλλά σίγουρα καλύτερα από πριν. Εσύ ακόμα να κάνεις ροζ το δικό σου τικεράκι;;;;

Ταλαιπωρήθηκες με τον κολικό ε;;Δεν έχω περάσει αλλά μου έχουν πει τι ζόρι είναι..Πώς τα πας με την εγκυμοσύνη; Φούσκωσες;;

Δημοσίευση

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ..ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ...

Ο ΚΟΛΙΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ..Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 29 ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ..ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ..ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΟΖ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ...ΧΙΧΙΧΙ!!!Ο ΠΑΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?

Δημοσίευση

Τόνια μου ο Πανος είναι 3,5. Το Μάρτη πρωτα ο Θεός θα γίνει 4.Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός..Καλά είναι το μικρακι μου αν και ζηλευει λιγουλάκι :roll::roll::roll:

Αντε να ερθει η Δευτερα και μετα φουλ στο ροζ!!!!!!!!!!Τα αντρακια σου χαιρονται που θα αποκτησουν κι αλλο αδερφακι;;;;;

Δημοσίευση
  ο/η Ανθή είπε:
Ασπα καμία δεν γραφει πια στο θεματακι αυτο και εχω ξενερωσει απιστευτα.....Κριμα..Ημασταν ωραια παρεουλα :(:(:(:(:(:(

..

Δυστυχώς όπως τα λες είναι Ανθή. Δεν μπαίνει πλέον καμία και νομίζω δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής του.

Δεν μου αρέσει το γεγονός που μόλις κάποια αναρωτηθεί τι γίνεται εδώ μέσα και δείξει την δυσαρέσκειά της για την κατάληξη του ποστ μας, εμφανίζεται μια απάντηση.

Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να γράφει κάποια αν δεν το θέλει ή ίσως κάποιες περιμένουν απαντήσεις από άτομα που συμπαθούν περισσότερο και γι αυτό δεν γράφουν συχνά παρά μόνο όταν εμφανίζονται οι φίλες τους.

Εγώ προσωπικά που γράφω εδώ και αρκετό καιρό, τρέφω την ίδια συμπάθεια για όλες. Με όλες έχω κάτι να συζητήσω και με όλες μ’ αρέσει ο διάλογος.

Όμως τελικά βλέπω το ποστ να εξαφανίζεται γιατί δεν υπάρχει συμμετοχή και δεν έχω και εγώ την όρεξη που είχα κάποτε….

Ίσως λοιπόν μπω για να συμμετέχω σε κάποιο άλλο ποστ που ίσως «ταιριάξω»….

Τα φιλιά μου σε όλες.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΝΑ ΝΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ...ΕΧΩ Κ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΩΡΑ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΗΜΕΡΙΣ!!!

ΕΜΕΝΑ ΑΝΘΗ ΜΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΙ 11-11 ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 4...ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 18,5 ΜΗΝΩΝ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΑΚΟΜΑ

Δημοσίευση

Τόνια μου εσύ δε χανεσαι ποτε.Απλά δεν μπαίνεις κάθε μέρα.Πλεον κι εγω καταφερνω να μπω οταν εχει η μαμα μου τον Πανο. Αν δεν καταφερεις να ξαναμπεις μεχρι τη Δευτερα που εχεις το ραντεβου,μπες εστω τη Δευτερα να μας πεις τα νεα σου!!!Να μου φιλήσεις τα ζουζούνια!!

Δημοσίευση

ανθη μου θα ξαναμπω με το καλο μεχρι την δευτερα...νεα απο τον γιατρο θα εχω να σας πω την τριτη μιας κ τριτη θα επιστρεψουμε...μακαρι πραγματι να ειναι κοριτσακι..

εχετε σκεφτει ονοματακι για την μπεμπα σας?εαν ναι ποιο?

Δημοσίευση

Τόνια μου θα την ονομάσουμε Αλεξάνδρα.Τα ζουζούνια μας θα γιορτάζουν ίδια μέρα! Τον μπαμπά μου τον λένε Αλέξανδρο.

Δυο μερούλες ακόμα υπομονή και η κορούλα θα επιβεβαιωθεί ;););) Την Τετάρτη, πρώτα θα κοιτάξω τι χρώμα έχει το τικεράκι σου και μετά θα σε διαβάσω :lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια!!!

Δημοσίευση

Καλα ειμαστε!!! Ο Πανουλης εχει γινει πααααρα πολυ ζωηρος αλλα ισως φταιει που δεν εκτονωνεται πουθενα μια που δεν πηγαινει σχολειο..Η Αλεξανδρα μου παλι εχει ησυχασει παρα πολυ. Τουλαχιστον δεν εχω και τα δυο τερατακια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μεγαλωσε η κοιλιτσα;; Ο αντρας σου τι λεει που περιμενετε κοριτσακι;;;;

Δημοσίευση

καλημερα ανθη μου...μονο εμεις μειναμε!!!

τι ωραια που ηρεμησε η μικρη σας!!!ο πανος λογικο να εχει αναγκη να εκτονωθει....σκεφτεσαι του χρονοτ να τον στειλεις σχολειο??

εμενα ο αντρας μουτ εχει παθει τρελη πλακα που περιμενει την κορη σαν τρελος το ηθελε!!!!κ εγω εχω παθει πλακα!!!

Δημοσίευση

Και που να δεις όταν με το καλό γεννηθεί πλάκα που θα πάθετε :lol::lol::lol::lol: Τα κοριτσάκια είναι τέλεια!!! Έχουν χάρη και τσαχπινιά από την ώρα που γεννιούνται. Όσο για τα κοριτσιστικα ρουχαλάκια τι να πει κανείς;; Θα τρελαθείς :lol::lol::lol::lol::lol:

Του χρόνου σίγουρα θα πάει ο Πάνος στο προνήπιο. Φέτος δεν τον πήγα γιατί φοβήθηκα τις ιώσεις για το μωρό. Ήδη όμως έχει κολλήσει ο Πάνος 2 φορές και το μωρό μία. Δεν ξέρω επομένως αν έκανα και πολύ καλά :?:?:?

Δεν μου είπες, η κοιλίτσα φούσκωσε;; Σε καταλαβαίνουν οι ξένοι ότι είσαι εγκυούλα;;;

Δημοσίευση

ΠΗΤ ΕΧΩ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ο ΑΛΕΞ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΚ....ΤΩΡΑ ΕΙΔΩΜΕΝ!!!ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ... :?:?:? ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Δημοσίευση

Στον Απολλωνα με ραντεβου πηγες;; Εγω στην μπεμπα πηγα με ραντεβου στις 38 εβδ. και 5 ημερες.Με ειχε διαβεβαιωσει ο γιατρος οτι ειναι πολυ χαμηλα, οτι εχει εμπεδωθει στη λεκανη και οτι θα γεννησω σιγουρα φυσιολογικα και ευκολα. Γι' αυτο πηρα την αποφαση.Οπως τα ειπε ηταν ;);) Και ο δικος σου γιατρος θα κρινει την κατασταση οταν ερθει η ωρα. Κι εγω γυρω στην 19η εβδομαδα την ενιωσα.Απο τη στιγμη ομως που την ενιωσα με ξεκανε :lol::lol::lol::lol: Πολυ ζωηρη στην κοιλιτσα :?:?:?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΝΘΗ Κ ΤΟΝΙΑ!!ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΜΕΙΝΑΤΕ Ε??

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ε?

ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Κ ΡΟΖ ΤΩΡΑ ΠΡΟΙΚΑ!!!

ΑΝΘΗ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΖΩΗΡΟΣ Ε? ΕΤΣΙ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΗ,ΦΤΑΙΕΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΠΙΖΩ!ΧΑΧΑ

ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 4!!ΣΒΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΡΟΖ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΙΧΑ Κ ΤΑ 2 ΜΕ ΒΗΧΑ Κ ΠΥΡΕΤΟ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-11!!

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΤΙΣ 17-12 ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ 1 ΚΕΡΑΚΙ!!!ΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!

ΚΟΥΚΛΕΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ!

Δημοσίευση

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΜΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΜΕ...ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ....

ΑΥΡΙΟ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥ ΚΛΕΟΝΕΙ ΤΑ 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕΕΕΕ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...