Μετάβαση σε περιεχόμενο

thouli!!!!!

Recommended Posts

ΜΟΛΙΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ!THOULI ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΤ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ!ΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΓΕΝΝΕΣ ΜΑΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μου, σας το ευχομαι!! να σας πω μονο οτι ΟΛΑ μπορουν να συμβουν!!! εγω γεννησα μαζι με τη νυφη μου (με μια μερα διαφορα!) και πετυχα και κρεββατι ακριβως διπλα της!!:woohoo: ηταν τελεια!!! και το κοροϊδευαμε, λεγαμε σιγα μη συμβει!! και ομως συνεβη!! κι ειχαμε και 10 μερες διαφορα στην εγκυμοσυνη! ολο το προσωπικο του μαιευτηριου ειχε μεινει αφωνο!!! ειμασταν το αξιοθεατο του οροφου!!!:laugh:

κοριτσακια μου, σας το ευχομαι!! να σας πω μονο οτι ΟΛΑ μπορουν να συμβουν!!! εγω γεννησα μαζι με τη νυφη μου (με μια μερα διαφορα!) και πετυχα και κρεββατι ακριβως διπλα της!!:woohoo: ηταν τελεια!!! και το κοροϊδευαμε, λεγαμε σιγα μη συμβει!! και ομως συνεβη!! κι ειχαμε και 10 μερες διαφορα στην εγκυμοσυνη! ολο το προσωπικο του μαιευτηριου ειχε μεινει αφωνο!!! ειμασταν το αξιοθεατο του οροφου!!!:laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...