Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη σε δημοσειο νοσοκομειο


Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα! ειμαι καινουρια εδω κ αυτη ειναι η πρωτη μου δημιοσιευση..

Θα ηθελα τη βοηθεια σας ! Σκεφτομαι για εξωσωματικη σε δημοσιο νοσοκομειο.. Θα ειναι η πρωτη μου.. Γνωριζει καποια κοπελα κατι οτιδηποτε η εχει καποια εμπειρια σε δημοσιο νοσοκομειο?

Εχω αρχισει να απελπιζομαι..

Επισης καποιος γνωστος μου προτεινε για ιδιωτικο γιατρο τον κυριο Αθανασιου Βασιλη..

Τον γνωριζει καποια κοπελα?

Περιμενω τις απαντησεις σας κ την βοηθεια σας..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα Νάσιά μου!

Καλή αρχή σου εύχομαι και καλή επιτυχία!!! Και φυσικά καλώ ήρθες στην παρέα μας!

Αν θες ελά στο "ποιές ξεκινήσαμε εξωσωματική παρεούλα Νο 14" που είμαστε όλες στην ίδια φάση να τα λέμε!

Για δημόσιο δεν έχω ιδέα αλλά για τον κ Βασίλη Αθανασίου ξέρω μιας και είναι ο ιδιοκτήτης του κεντρου που έκανα την 1η μου εξωσωματική και θα κάνω και την εμβρυομεταφορά!

Αν και δεν είναι ο γιατρός που με παρακολουθεί, στις συναντήσεις μασ μαζί του ήταν πολύ ευγενικός και καθησυχαστικός και μου άρεσε πολύ! Το κέντρο είναι πολύ εξελιγμένο και οι νοσηλευτριες και οι εμβρυολόγοι και οι καρδιολόγοι και οι αναισθησιολόγοι και γενικά όσοι ήρθα σε επαφή μαζί τους ήταν πολύ καλοί! Έχουν χρόνια εμπειρίας και το περιβάλλον είναι καλό!!!

Για να μην παρεξηγηθώ ότι έχω κάποιο συμφέρον, εγώ μια σπερματέγχυση και μια εξωσωματική έχω κάνει εκεί και με συνεργάτη γιατρό του κεπντρου αλλά έμεινα πολύ ικανοποιημένη και θα κάνω εκεί και την εμβρυομεταφορά και αν χρειαστεί κι άλλη εξωσωματική, που Παναγίτσα μου να μην χρειαστεί και να είμαστε τυχεροί αυτή την φορά, εκεί θα την κάνω!

Αυτά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΑΣΙΑ!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ !!!!!! ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΛΙΣΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια μακριά από το αττικό....ο εξωσωματικός εκεί είναι ψυχοπαθής....δε θα σας κουράσω με λεπτομέρειες γιατί θα ανατριχιάσετε τι πέρασα εκεί ,όπου ξεκίνησα τη 2η εξωσωματική αλλά θα σας πω ένα....έφυγα κλαίγοντας 2 μέρες πριν την ωοληψία από κεί και μου την έκανε ο γιατρός μου,ο οποίος μου είχε κάνει και την 1η και ο οποίος με είχε στείλει ο ίδιος στο αττικό γιατί του χα ζητήσει κάτι πιο οικονομικό λόγω οικονομικών προβλημάτων....σου φαίρονται σα ζώο...κ εννοείται θα πάρουν κ λεφτά...κ θα τα κάνουν όλα ειδεικευόμενοι....θα πρέπει να χεις πολύ τύχη για να πετύχεις εκεί αφου περάσεις τον εξευτελισμό...όπου την ώρα που σε εξετάζουν θα ανοίγει η πόρτα κ θα μπαίνει ο οποιοσδήποτε μέσα...τι ντροπή....και την ωοληψία μπορεί να σου την κάνουν κ χωρίς νάρκωση.....δε λέω άλλα....αλλά εμένα και να με πληρώνανε δε ξαναπήγαινα εκεί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα γίνω μσνούλα δεν θέλω ούτε να φανταστώ τι έχεις περάσει!!

Από προσωπική πείρα όμως, εκτός από το Παίδων Πεντέλης που δεν έχω να πω τίποτα κακό, τα δημόσια νοσοκομεία πάσχουν από παντού!!! Σε φίλη καρκινοπαθή ακύρωσαν 3 φορές το ραντεβού για χημειοθεραπεία για να βάλουν δικό τους άτομο και την έκανε 3 μήνες μετά κι ας είχε κάνει όλη την προετοιμασία! Άσε τα φακελάκια που έδωσε... Εγώ σε ιδιωτικό την έκανε μία εβδομάδα από την μέρα που έκλεισα το ραντεβού με όλες τις εξετάσεις μέσα και απόδειξη στα λεφτά που έδωσα!!! Μην τους έχεις ανάγκη είναι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι έχεις δίκιο...μη πέσεις στην ανάγκη τους....στενοχωριέμαι με την οικονομική κρίση και σκέφτομαι ότι θα γίνουν τόσο δύσκολα τα πράγματα κ θα πέσουμε στην ανάγκη τους .....και ανατριχιάζω κ μόνο που το σκ'εφτομαι....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω ολες σας για τις απαντησεις σας! Μου ειναι πολυ σημαντικες!

Η αληθεια ειναι οτι οσο πιο πολλα μαθαινω για τα δημοσια τοσο πιο πολυ απογοητευομαι..κ φοβαμαι..

Ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη κ σκεφτηκαμε να ξεκινησουμε σε δημοσιο νοσοκομειο (για οικονομικους λογους) κ αν δεν ειχαμε αποτελεσμα να πηγαιναμε στον κυριο Αθανασιου που εχω μαθει τα καλυτερα απο γνωστο μου..κ απ οτι λεει κ η melipikto ειναι αληθεια πολυ καλος κ σαν γιατρος κ σαν ανθρωπος..

Εχω ανχωθει πολυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nasia εγω εκανα 3 προσπαθειες, τις 2 τελευταιες στον Αθανασιου, να τον εχει ο Θεος καλα. Εκτος απο επιστημονας ειναι και πολυ καλος ανθρωπος και καμια σχεση με τον πρωτο που ειχα επιλεξει. Ομως και ολο το προσωπικο ειναι αψογο. Για δημοσιο δεν ξερω και αν τελικα δε βρεις λυση απο εκει στον συστηνω ανεπιφυλακτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nasia γεια σου. Εγω θα παω στο Αλεξανδρα για εξωσωματικη. Εχω ολοκληρωσει τον κυκλο των εξετασεων μου και σημερα πηγα για τις τελευταιες 3 εξειδικευμενες εξετασεις που μπορει και να κανουν την διαφορα στις προσπαθειες μας-γνωμη μου μετα απο σκεψη και συζητηση.

Λοιπον εχω να πω τα εξης. Θεωρω οτι ειναι πολυ επαγγελματιες, αυστηροι, δεν σε αγνοουν αλλα δεν θα καθησουν να σε καλοπιασουν και να αρχισουν το μπλα-μπλα μαζι σου. Λενε τα πραγματα ορθα-κοφτα και ζητανε πολυ συγκεκριμενες εξετασεις, και καποιες βασικες μονο απο δικο τους εργαστηριο. Π.χ. σπερμοδιοαγραμμα, υπερηχο μητρας/σαλπιγγων/ ωοθηκων για να ξερουν τι βλεπουν τα ματακια τους, γιατι δεν εχουν ολοι οι εξωτερικοι γιατροι την ικανοτητα να διαβαζουν ή να εξαγουν σωστα αποτελεσματα, ή δεν εχουν και σωστα μηχανηματα.

Μου ζητησαν εξετασεις για στιγμα Μ. Α. απο το Λαικο Νοσοκομειο, μου ειπε η μικροβιολογος οτι μονο απο εκει παιρνεις αποτελεσματα χωρις πιθανοτητα λαθους-λογω συγκρισης με τον γενικο και πασχοντα πληθυσμο,

Σημερα εκανα μια εξεταση για ανιχνευση πολυμορφισμων υποδοχεων, την κανουν για να δουν σε ποιες ορμονες ανταποκρινεται καλυτερα η καθε γυναικα, για να μην παιρνουμε τσαμπα ορμονες και κατεβαζουμε 30 ωαρια και κινδυνευουμε με υπερδιεγερση που ειναι επικινδυνη.

Τελος εκανα μια εξεταση που λεγεται βυθομετρηση, σου περνανε εναν καθετηρα στην μητρα που μετρουν το μηκος της μητρας για την εμβρυομεταφορα. Λοιπον εγω εχω στενωση τραχηλου, δεν περασε ο καθετηρας και ετοιμαζομαι για επεμβαση διαστολης τραχηλου. Αν αυτο γινοταν την ημερα της εμβρυομεταφορας, τα εμβρυακια θα κινδυνευαν, θα πηγαιναν χαμενα ισως ολη διαδικασια θα κινδυνευε.

Λοιπον εγω θεωρω οτι η ολη αντιμετωπιση ειναι σοβαροτατη, δεν εχω κανενα παραπονο και θα τους εμπιστευτω.

Εκτος αυτου, για να μην λεω τελειως υποκειμενικα πραγματα, 2 φιλες μου εμειναν εγκυες με την 1η προσπαθεια εκει, η μια 40 ετων.

Αρνητικα: 1. στη διαρκεια της περιοδου διεγερσης πρεπει καθε μερα ή καθε δευτερη μερα να πηγαινεις εκει για αιματολογικες εξετασεις και υπερηχους, και δεν δεχονται να σε παρακολουθουν αλλου και να τους στελνεις τα αποτελεσματα, θελουν τα παντα απο τα δικα τους εργαστηρια (αυτο ειναι προβλημα αν μενεις στην επαρχια) και 2. στην ωοληψια κανουν μεθη, η οποια οι νοσοκομες του τμηματος λενε οτι ειναι ισχυρη και αρκει, αλλα εμενα οι φιλες μου ειπαν οτι ηταν επωδυνη.Προφανως δεν δινουν μεγαλη δοση. Ε, θα πονεσουμε και λιγο τι να κανουμε, αρκει να ειναι ΜΙΑ φορα!!!!

Σου εχω γραψει την ιδια απαντηση και σε αλλο forum.

Καλη επιτυχια σε ο,τι αποφασισεις!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παντως που πηγα στο αττικο για να δω τι παιζει μου φερθηκαν πολυ καλα και σκεφτομαι σοβαρα να ξεκινησω εκει....

εχω ηδη κανει μια αποτυχημενη προσπαθεια σε ιδιωτικο και λογω ασχημης εμπειριας τα παρατησα για δυο χρονια...

το μονο αρνητικο για μενα στο αττικο ηταν πως ο επικεφαλης γιατρος ειχε μια εμμονη με τα κιλα μου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι κ μένα στην πρώτη επίσκεψη όλα καλά ήταν..... αν το έχεις πάρει απόφαση καλό κουράγιο....

ο επικεφαλής εκεί έχει γενικώς εμμονές.....μάλλον ψυχοφάρμακα χρειάζεται....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και επειδή απ ότι φαίνεται είχανε κ άλλοι άσχημη εμπειρία από το αττικό διαβάστε κ αυτο:

http://www.parents.gr/forum/archive/ind ... 94347.html

καλό είναι να λέμε τα άσχημα για να προστατεύουμε άλλα άτομα...να μη περάσει καμία σας τι πέρασα εγώ εκεί....μακάρι αυτο το λινκ να το χα διαβάσει νωρίτερα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ ετοιμάζομαι για εξωσωματική στο Αρεταίειο. Θα είναι η πρώτη μου. Μέχρι στιγμής αισθάνομαι... "βασίλισσα". Ποτέ δεν έχει κόσμο, ούτε τεράστια αναμονή, ο γιατρός πάντα εύκαιρος στο κινητό (όταν δεν μπορεί να το σηκώσει καλεί ΑΜΕΣΩΣ όταν μπορεί), πάντα δίνει λύσεις, ειδικά τώρα που... "καταρρέει το σύμπαν" όσον αφορά τα ταμεία, όπου κι αν έχω δυσκολευτεί, είναι πάντα εκεί και προσπαθεί να με καθοδηγήσει.

Βέβαια, το αποτέλεσμα τελικά θα μετρήσει, αλλά και η ψυχολογία παίζει κι αυτή το ρόλο της.

Άσχετα από το Αρεταίειο, το οποίο μου σύστησε ο γιατρός που είχα κάνει τις σπερματεγχύσεις όταν του είπα ότι επιθυμώ εξωσωματική σε Δημόσιο λόγω οικονομικών δυσχερειών, για το Αλεξάνδρας έχω ακούσει κυρίως θετικά σχόλια.

Για το Αττικό πάλι, κυρίως ιστορίες τρόμου (νομίζω ότι θα περάσω απ΄ έξω και θα... "με φάει ο κακός ο λύκος").

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vassiliki μου ευχαριστω για τις πληροφοριες σου! Προς το παρον ομως αφηνουμε την εξωσωματικη για αργοτερα.. την προηγουμενη εβδομαδα επισκεφτηκα καποιο γιατρο και μας ειπε αφου ακομα δεν εχει βρεθει καποιο προβλημα σε κανεναν απο τους δυο ειναι νωρις να ξεκινησουμε με εξωσωματικη.. Ισως να εχει κ δικιο αλλα μετα απο 2 σχεδον χρονια προσπαθειων χωρις αποτελεσμα φοβαμαι να περιμενω κ αλλο.. Περνανε τα χρονια..

Σε ευχαριστω πολυ κ παλι!

Ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!Ευχομαι να γινεις συντομα μανουλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας,

και εγώ στο Αρεταίειο έκανα την πρώτη μου εξωσ. τον Δεκέμβριο και δεν έχω κανένα παράπονο ως προς την διαδικασία. Δεν πόνεσα καθόλου στην εμβρυοληψία γιατί σε ναρκώνουν για 10 λεπτά. Δεν ήταν όμως τόσο λεπτομερείς όσο στο Αλεξάνδρας από ό,τι λέει η Vassiliki. Δεν σε κανακεύουν σίγουρα γιατί δεν έχουν και κανένα κέρδος, αφού ο γιατρός δεν μας πήρε τίποτα. 250 μαύρα πήρε ο αναισθησιολόγος (δεν ξέρω αν πήρε κάτι από αυτά ο γιατρός) και μετά άλλα 450 πήρε το νοσοκομείο για το εργαστήριο αλλά μέχρι το στάδιο της μικρογονιμοποίησης γιατί εμάς δεν γονιμοποιήθηκε και δεν έγινε η εμβρυομεταφορά. Τις εξετάσεις μας τις κάναμε όπου θέλαμε. Το μόνο κακό που είδα εγώ στην δική μου περίπτωση που είναι δύσκολη είναι ότι δεν εξατομικεύουν τόσο τις προσπάθειες, δηλαδή θα ήθελα πιο πολύ διαφοροποίηση και όχι αυτό το "πάρε αυτές τις ορμόνες". Τώρα πήγαμε σε ιδιωτικό κέντρο γιατί από το Αρεταίειο μου συνέστησαν να μην ξαναπροσπαθήσω με φάρμακα γιατί δυστυχώς δεν ανταποκρίνονται οι ωοθήκες μου και βγάζω πολύ λίγα ωάρια. Είχα μόνο 2...Αλλά εγώ δεν θέλω να εγκαταλείψω, θέλω να δοκιμάσω άλλη μία φορά πριν πάω σε εξωσ. σε φυσιολογικό κύκλο. Επομένως πήγα σε ιδιωτικό. Και για έναν λόγο ότι ίσως να είναι λίγο πιο εξελιγμένο το εργαστήριο. Θα δούμε...Στο Αλεξάνδρας ένας γιατρός είναι Βασιλική στο Τμήμα Εξωσ.? Πως τον λένε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Gogo38 γεια σου. Δεν ειναι μονο ενας γιατρος, ξερω 3 ολοι τους πολυ καλοι. Ο δικος μου ειναι ο Καλλιανιδης, δεν τον επελεξα, ετυχε να με αναλαβει αυτος την ημερα που πηγα αλλα ειναι κι ενας ΜΗλιγκος, εξισου καλος λενε και καποιος Μπατσινεβελλος, αν το λεω καλα, νεαρος αλλα πολυ ενημερωμενος κι επαγγελματιας. Οι 2 φιλες μου που ειχαν επιτυχεις εξωσωματικες εκαναν στον Καλλιανιδη και στον Μπατσινεβελλο.

Καλη επιτυχια στην 2η προσπαθεια σου, μπορει αυτη τη φορα να ειναι καλυτερα τα πραγματα για σενα.

Cristy, σου στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους, εκανα τη διαστολη,περιμενω να δω τι αλλο θα με βρει τωρα, γιατι ολο και κατι προκυπτει. Μακαρι να με λυπηθει ο Θεος, δεν μπορω αλλο με τα εμποδια.

Τωρα μου ειπε ο γιατρος να κανω μια σπερματεγχυση μεχρι να μαζεψω τα χαρτια για εξωσωματικη, μιας και το σπερμα του συζυγου ειναι σε καλυτερη φαση, αλλα δεν ξερω που να την κανω, δεν εχω ακουσει τιποτα για σπερματεγχυση στο Αλεξανδρα, δεν κανουν οι ιδιοι που κανουν εξωσωματικη.

Gogo ρωτα οτι θες, πηγαινε και μια βολτα απο Αλεξανδρα να δεις τι παιζει. Εγω ειμαι ευχαριστημενη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασιλική ευχαριστώ,

Πάντως στο Αρεταίειο κάνουν σπερματέγχυση αν ενδιαφέρεσαι και κοστίζει 150 Ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά γενικά δεν κοστίζει και πολύ και στα ιδιωτικά. Από 350 στο Λητώ μέχρι 600-650 στα πολύ ακριβά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασιλική γεια σου.

Σπερ/ση κάνουν σχεδόν όλοι οι γυναικολόγοι. είναι πολύ απλή διαδικασία. Εμάς μας κόστιζε κάθε φορά 135 ευρώ το σπέρμα στο ΙΑΣΩ κ 200 ο γιατρός (μαύρα). Α και τα φάρμακα. Παρακολούθηση + υπέρηχα στο ιατρείο του γιατρού χωρίς έξτρα χρέωση.

Νομίζω αξίζει να κάνεις μία προσπάθεια.

Προσοχή στα serpafar όμως. Ίσως σου κάνουν κύστες. (εμένα μου έκαναν την τελευταία φορά κ πήγα 2 μήνες περίπου πίσω).

Καλή σου επιτυχία ότι κι αν κάνεις.

Φιλάκια πολλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όντως τα serpafar δεν πρέπει να τα παίρνουμε πολλούς μήνες και επίσης είναι υπεύθυνα για την "λέπτυνση" του ενδομητρίου, που χρειάζεται να είναι παχύ για να "πιάσει" το ωάριο. Οπότε εγώ που τα πήρα για να κάνω πιο πολλά και καλά ωάρια για 2 μήνες, ναι μεν πετύχαμε αυτό αλλά το ενδομήτριο δεν ήταν καλό για να γίνει η σύλληψη και αυτό μου το είπε όχι η τότε γιατρός μου η αλμπάνισα αλλά ένας άλλος γιατρός που επισκέφτηκα αργότερα, ο οποίος μου είπε ότι σε γυναίκες με φυσιολογικό κύκλο 28 ημερών, όπως εγώ, δεν θα έπρεπε να δοθούν serpafar αλλά να γίνει σπερματέγχυση σε φυσιολογικό κύκλο...στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Νάσια καλησπέρα,

Δεν ξέρω εαν έχεις κάνει κάτι με το θεμα της εξωσωματικής σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά απο την εμπειρία μου θα ήθελα να σε συμβουλεύσω να μην πας στο Αλεξάνδρας. Η εμπειρία μου εκεί (τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές) ήταν απίστευτη και δεν αναφέρομαι στο αποτέλεσμα των εξωσωματικών που έκανα αλλά στον τρόπο που γινόντουσαν. Θα αναρωτηθεί κάποιος ... μα καλά γιατί έκατσες και έκανες τρεις φορές εξωσωματικη;;;; Γιατί (όπως μου είχαν πει) είναι πολύ καλοί οι γιατροί και έκανα υπομονή μπας και ανταμειφθώ για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Αλλά όχι μόνο δεν ανταμοίφθηκα αλλά υπέφερα πάρα πολύ σε σημείο που έβλεπα εφιάλτες με την διαδικασία της οωληψίας.

Για αυτό ορκίστηκα πως εαν μπορώ να αποτρέψω κάποια κοπέλα απο το να πάει εκεί, θα το κάνω. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι ανατριχιαστικές. Προσπάθησα και στο Έλενα και εκεί απέτυχε η προσπάθειά μου αλλά η διαδικασία ήταν ανθρώπινη.

Μακάρι να με ακούσεις, για το καλό το δικό σου. Ξέρω πως ακούγεται τρομακτικό αλλά πίστεψέ με είναι η αλήθεια.

Καλή συνέχεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Καλησπερα κοριτσια... Μήπως ξέρει κάποια πόσο κοστίζει η όλη διαδικασία αν δεν εχεις περασει επιτροπή ΙΚΑ??? Τώρα με τον ΕΟΠΥ έχει αλλάξει κάτι με τις επιτροπές ή τα ιδια χάλια? Δικαιολογει το καΙΚΑ τα φάρμακα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ουρανία μου κι εγώ πήρα τα φάρμακα μέσω ΕΟΠΥ αλλά δεν πέρασα επιτροπή γιατί πήρα μέχρι 3000 μονάδες για πρόκληση πολλαπλής ωοθηλακιορρηξίας. Εδώ το ρίσκο είναι ότι για 4 μήνες δεν δικαιούσαι άλλα φάρμακα και παίρνεις μόνο τα υψηλού κόστους χωρίς να πληρώσεις ούτε ένα ευρώ. Τα άλλα φάρμακα που θα χρειαστείς θα τα πάρεις από το φαρμακείο με συμμετοχή. Φαντάζομαι επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο δεν παίρνεις ούτε ένα ποσό που δίνουν για την εξωσωματική (περίπου 350 ευρώ) αλλά εγώ επειδή έχω ασφάλεια δημοσίου και την έκανα σε δημόσιο νοσοκομείο δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα, ενώ νομίζω αν είσαι στο ΙΚΑ κάτι πληρώνεις στο νοσοκομείο.

Στην περίπτωσή μου (δόξα το Θεό!!!) δεν χρειάστηκε να πάρω πάνω σπό 3000 μονάδες κι ούτε άλλα φάρμακα για 4 μήνες, γιατί η Παναγίτσα και ο Χριστούλης έκαναν το θαυματάκι τους και είμαι εγκυούλα.

Το μόνο καλό με τη διαδικασία για πρόκληση πολλαπλής ωοθηλακιορρηξίας είναι ότι πας τα δικαιολογητικά (2 σπερμοδιαγράμματα, 1 υπέρηχο, σαλπιγγογραφία και δεν θυμάμαι τι άλλα) και παίρνεις τα φάρμακα αμέσως από το φαρμακείο του ΕΟΠΥ (μέσα στο ΙΚΑ είναι).

Καλή επιτυχία!!! Μακάρι να έρθει το νινάκι και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα από όλα αυτά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια από ό,τι κατάλαβα είστε από Αθήνα, αλλά ήθελα να σας πω ότι στο ΠΓΝΙ κάνουν εξωσωματική και ο γιατρός είναι καλός στην δουλειά του. Απλά να το έχετε υπόψη σας!!! Εγώ εκεί κάνω και μέχρι στιγμής 9αν και το πολυπόθητο δεν ήρθε ακόμη...) είμαι πολύ ικανοποιημένη!!! Παρόλο που είναι δημόσιο σε προσέχουν και ενδιαφέρονται...έκαναν και μία ανακάλυψη που την υιοθετούν και τα ιδιωτικά κέντρα στην Αθήνα...

Ελπίζω να βοήθησα... φιλιά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου γλυκό...πως είσαι εσύ;;  Ναι έχω δύο μεγάλα κορίτσια σωστά θυμάσαι!  Αυτή είναι η καινούργια γυναικολόγος που πήγα....είναι σε αυτή δύο κύκλους και πάω στον τρίτο ( έλειπα κ εγώ εκτός νησιού αρκετό διάστημα και όσο καταφέραμε να ελέγξουμε)  Σου ανεβάζω τις εξετάσεις του Φλεβάρη που έκανα να δείς προλακτίνη! Μου είπε είναι εντάξει ο ενδοκρινολόγος μου και η γυναικολόγος! Υγρό βγάζω  ακόμα αλλά έχω κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις στείλαμε μέχρι και υγρό να γίνει κυτταρολογικη εξέταση και ήταν καθαρή....δεν ξέρουμε που οφείλεται! Αλλά αφού όλα είναι οκ δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω μου είπε η γιατρός!!!  Πήγα στην γιατρό 19η μέρα κύκλου και κάναμε έναν υπέρηχο και εκεί είδε ότι είχα εικόνα πως έγινε η ωορρηξία αλλά δεν μπορούσε να προσδιορισει το πότε μου είπε λογικά δύο τρεις μέρες πριν!  Έκανα την εξέταση και όταν της την έστειλα μου είπε ή έχω έλλειψη ή τελικά δεν έγινε!! Θα το δούμε από την αρχή του Κύκλου όταν έρθει περίοδος!! Πφφφ εκεί μπερδεύτηκα ( βέβαια πάλι θα φύγω εκτός για οικογενειακούς λόγους και δεν ξέρω κατά πόσο θα προλάβω! ) τώρα θα κάνει κ εξετάσεις σπέρματος ο σύντροφός μου να δούμε τι γίνεται ( εκείνος θα της κάνει εκεί που θα είμαστε αναγκαστικά για να μην το αφήσουμε κ άλλο πίσω) μου είπε ότι ανάλογα το σπέρμα θα προχωρήσουμε με φάρμακα για ωορρηξία κτλ!! 
    • Τώρα κατάφερα να μπω σορυ γτ αργοπορημένη απάντηση μου .. Έχω κάνει ορμονολογικες και ήταν καλές μου είπε! Τώρα αν όντως έγινε ωορρηξία όπως είδε στον υπέρηχο σε μια δυο μέρες πρέπει να αδιαθεσω σήμερα είναι 29η ημέρα! Μίλησα με την γυναικολόγο και μου είπε αυτή η μέτρηση δείχνει η ότι τελικά δεν έγινε ωορρηξία ή ότι έχω έλλειψη...με μπέρδεψε λίγο γτ ενώ στον υπέρηχο είδε ότι είχα εικόνα πως έγινε μετά μου είπε αυτό! Πφφφ
    • Όντως ρε συ τι κάνει η @Girly?τώρα θα έχει μάθει και φύλο μωρού σίγουρα!!!!!! Ναι ρε αγάπη αδιαθετησα......και μάλιστα ακριβώς στην ώρα της!!!!!το περίμενα μετά το χθεσινό τεστ!!!
    • Εγώ στο είχα πει από την αρχή...μην το κάνεις αυτό θα έχεις μεγάλο θέμα!!!! Θυμάσαι εγώ στη δεύτερη απόξεση με είχε αφήσει λίγο υπολλειμα μέσα με την δικαιολογία να μην σε ξυσω πολύ και δεν μπορέσεις να ξανακάνεις παιδί...και άντε να έχω αίμα 2 μήνες και να με πιάσει μια αιμορραγία στην βόλτα μας με τα παιδιά ξαφνικά    .και άντε να τρέχω μετά με ασθενοφόρα σε κλινική για απόξεση γιατί δεν σταματούσε με τίποτα η αιμορραγία!!!!και μετά που ξαναέκανα εκεί ησύχασα!!!! Είπαμε θέλουμε  και άλλα παιδιά αλλά εμείς που έχουμε ήδη παιδάκια  και ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ικανές να τα φροντίσουμε,γιατί να υποστούμε όλο αυτό;;;;;;;; Αν ο γιατρός είναι ΚΑΛΟΣ κάνεις παιδιά και απόξεση να σε κάνει...δεν παθαίνεις τίποτα! Εγώ θα σε έλεγα να αλλάξεις άμεσα!!!εγώ πάντως άλλαξα μετά από αυτό 
    • Για ποιο λόγο ζητάς συγνώμη. Εδώ είμαστε να τα λέμε. Δεν είμαστε μόνο για τράλαλα και τριλαλο.  Άδραξε όταν είσαι μόνη και κλάψε. Ναι βγάλω το από μέσα σου. Ξέρω πως είναι και θα σου πω πολλές φορές έκλαψα βουβα αν το μαξιλάρι μου μιλούσε θα σου έλεγε πολλά . Προσπάθησε να έχεις στιγμές με τη μικρή σου. Για να ξεφύγεις αλλά όταν νιώθεις ανάγκη για ηρεμία να πηγαίνεις στο μπάνιο είναι δύσκολο και πρέπει να έχεις τον χρόνο σου . α
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...