Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλώς μας ήρθες!!!Σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θες.. και γιατί όχι? γρήγορα μανούλα!!!

Τι σπουδές έχεις κάνει? εάν θες μου απαντάς... απλά επειδή η δουλειά μου έχει άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.. μήπως και μπορώ να βοηθήσω κάπως, ίσως κάποιες ενημερώσεις,πληροφορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!

Και πάλι καλώς σε βρήκαμε!

• 11 months later...
Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
Καλώς μας ήρθες!!!Σου εύχομαι όλα να πάνε όπως τα θες.. και γιατί όχι? γρήγορα μανούλα!!!

Τι σπουδές έχεις κάνει? εάν θες μου απαντάς... απλά επειδή η δουλειά μου έχει άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.. μήπως και μπορώ να βοηθήσω κάπως, ίσως κάποιες ενημερώσεις,πληροφορίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!

Και πάλι καλώς σε βρήκαμε!

Πωπω, είδα το μήνυμά σου τυχαία σχεδόν ένα χρόνο μετά. Νόμιζα ότι όταν απαντάνε άλλα μέλη σε κάποιο post σου, παίρνεις αυτόματα email από το forum που σε ενημερώνει. Τι να πω; Χίλια συγγνώμη! ... Αν και αργά, ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμά σου! Να' σαι καλά και καλές γιορτές!

Επεξεργάστηκε από bluebird

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...