Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ναι αυτό είναι τ θεμα οταν δ πάνε σχολείο οτι έχουμε και τα του σχολειου τ παρακατω. Απο πυρετο πως τ πάει? @Kateriniooκαλη η ιδέα κι αυτή με την πανινη τσαντα. Εγω δ εχω ξεκαθαρισει καν τι πρεπει να παρω μαζι μου. Και γω νιώθω πιεση αναμεσα στα πόδια χαμηλα. Ειδικά όταν καθομαι αρκετή ώρα οταν σηκωθω περπαταω βάρκα γυαλο. Λιγο μεχρι να ζεσταθεί τ ολο σύστημα. Όσο για τ μαγνήσιο ουσιαστικα δ κάνει κάτι αμαν για τις συσπασεις. Πιο πολύ στις κράμπες βοηθαει. Οπότε δ σημαίνει ότι αν δ τ κόψεις δ θα γεννήσεις κιολας.  
    • Να τα χαίρεσαι!! Ναι έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική 4 χρόνων κ τώρα μας ήρθε αυτό φυσιολογικά!!! Και να σκεφτείς ότι ήμουν έτοιμη για 2η εξωσωματική…
    • Εγώ έχω ραντεβού στο νοσοκομείο να με δουν Μεγαλη Τέταρτη  και θα ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πότε πρέπει να κοπεί! Είδα το αναφέρατε αρκετές. Επίσης, τεστ στρεπτόκοκκου και εμένα την πρώτη φορά μου είχαν κάνει πιο μετά στις εβδομάδες. Τώρα δεν ξέρω πως και μου το έκαναν έτσι νωρίς. Στην 32η και 5 μέρες!    Ξεκίνησε από προχθές να πονάει η μέση μου και ώρες ώρες δεν μπορώ να σηκωθώ από καρέκλα ή καναπέ. Σαν τελικό σίγμα είμαι 😂 για την βαλίτσα. Εγώ έπλυνα μια πάνινη τσάντα με απορρυπαντικό μωρού , την σιδέρωσα και θα βάλω εκεί μέσα τα ρούχα του μωρού και μετά αυτή μέσα στη βαλίτσα. Πάντως, αφού το έκανα με βρήκα λίγο υπερβολική. Αλλά ειπ βαλτά εκεί μαζεμένα και τέλος. Αυτό με τα ταμπελάκια, πάντως πολύ βοηθητικό ακούγεται. Καλή σκέψη !!!
    • Περάσαμε πέρυσι και οι 3. Τον έφερε ο μικρός από το σταθμό. Ισως χρειαστείτε αντιβίωση. Πάντως καλύτερα να τον πας να το προλάβεις. Θα βοηθήσει και αυτόν και εσένα! 
    • Καλά έκανες και το είπες όταν ένιωθες. Ναι εννοείται αυτό που λες. Απλα είπα οτι δυστυχώς πολλές φορές για διαφορετικούς λόγους δεν έχουμε βοήθεια και είναι λογικό να πέφτουμε συναισθηματικά και σωματικά. Εγώ από φίλες παντως που μου έλεγαν το δεν κάνω σωστά, απλά έβαλα στα αυτιά ασπίδα και είπα ότι και να λένε δεν θα με επηρεάζει. Προφανώς δεν είναι εύκολο. Και όλοι επηρεαζόμαστε αλλά ας έχουμε πίσω πίσω στο μυαλό ότι κακώς επηραζομαστε, κάπως σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...