Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κορίτσι μου, μάλλον αυτό που λες θα είναι, από το περπάτημα και την κούραση. Κατσε ξεκουρασου, μην κάνεις πολλά πολλα, προέχει η υγεία η δικιά σου και του μωρού.
Κορίτσια μου καλημέρα!
Σήμερα μετά από καιρό πάλι αίμα!
Δεν θα κρύψω ότι πανικοβλήθηκα!
Πήρα κατευθείαν τη γιατρό και πήγα για υπέρηχο! Ευτυχώς για την ώρα το μωράκι είναι καλά και η καρδούλα μας χτυπούσε κανονικά! Μάλλον κουράστηκα εχθές! Περτάτησα κάμποσο είναι η αλήθεια, και ίσως δεν ήμουν συνηθισμένη σε όλο αυτό. Οπότε από σήμερα ξάπλα μέχρι να σταματήσει το αίμα.! Αναρρωτική μια βδομάδα και βλέπουμε! Η γιατρός δεν είδε κάτι στον υπέρηχο, ίσως αποκόλληση.. μου είπε ότι θα φανεί αν όντως είναι αποκόλληση στις επόμενες μέρες που θα καθαρίσει το αίμα! Αν όλα πάνε καλά έχω ξανά υπέρηχο την Τετάρτη!
Καλημέρα κορίτσια! Δευτέρα μεσημέρι εχω την σαλπιγγογραφια και είναι κατι που με φοβίζει λίγο με τις ιστορίες που άκουσα! Ελπίζω οσες την κάνατε να ειχατε καλη εμπειρία!
@Mantarini @Pixies το ηξερα απο πριν οτι θα χρειαστεί να ξανα παρω οποτε ειμαι προετοιμασμενη για ολο αυτο. Επισης ο πλακουντας ειναι προσθιος οποτε θα αργησω να καταλαβω το μωρο.
Σου Ε΄υχομαι ότι καλύτερο και σε ε΄σένα , Μακα΄ρι να πάνε όλα καλά και χαίρομαι που είμαστε μαζί και μπορούμε να επικοινωνούμε που έχεις και μια εμπειρία.. Το προσπάθησα να το μάθω όσο πιο άμεσα για να είμαι ασφαλής και μιλάω με το γιατρό μου όσο χρειάζεται..Εμένα η π΄ρωτη χοριακ΄ή ήταν τη Παρασκευή το απόγευμα 304 και τη Δευτέρα το πρωί 996 το αίμα το είδα Τετάρτη αλλά εχθές που πήγα στο γιατρό μου είπε οτι δεν ανησυχεί καθόλου μιας και καφέ είδαμε και σάκο οπότε ήταν πάνω απο 1800 άρα προς το παρόν όλα βαίνουν καλά μου είπε, Μέρα Μέρα με ηρεμία και ότι είναι να γίνει θα γίνει..Με το καλό και το τρίτο σου κοριτσάκι μου και όλη η ευτυχία μαζεμένη .. Τώρα υπομονή και οι δυο έως τις 29/09 να ακούσουμε καρδούλα πρώτα ο Θεός. ❤️
Σε ποιο νοσοκομείο θα πάς ? Αν αισθάνεσαι ασφαλής με τη Μαία τότε είσαι εντάξει..
Εγ΄ώ πάω σε ιδιωτικό γιατρό γιατί με το προηγο΄ύμενο γιατρό δεν ένιωθα ασφαλής και αυτό είναι το πιο σημαντικό..
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.